Minkälainen putkifirma on Vesnom?

muoviputkia

Vesnom firman myyntimies kävi esittelemässä muoviputkia. Samalla kaikkia tietotekniikka-leluja mitä oli mukana. Niiden on lienee tarkoitus antaa vaikutelma siitä että tekniikka on hallussa?
Annoin puhua ja esitellä myyntispiikkinsä. Mutta kun aloin kysellä paikoin kevyesti perusteltuja väitteitä niin vastauksia ei oikein tahtonut tulla. Jos jotain vastasi niin hiukan asian vierestä. Lähtiessä sanoi että seuraavalla kerralla tulee työkaveri joka on yhtä pätevä ja hän kertoo sitten vastaukset niihin kysymyksiin mitkä jäi vastaamatta.
No, toinen tyyppi tuli jonkun viikon myöhemmin ja tottahan se oli, tyyppi oli samanlainen tai ehkä vielä pahempi helppoheikki kuin ensimmäinen...

Kysymys vielä uudestaan: Onko jollain jotain kokemusta ko. firmasta ja työn laadusta? Epäilyttämään jäi mm. putkien suunniteltu reititys, eristyksen riittävyys ja työn laatu yleensä kun kummatkaan myyntimiehistä eivät olleet ainakaan putkialan ammattilaisia? Tai yleensäkään rakennusalan ammattilaisia.

7

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kookostajookosta

      Minkäs firman mies siellä mussuttaa. Surkia ku pitää uskonveljien keskenään nahistella, ihan niinku ois asiakkaat loppumaisillaan.

    • varmatieto

      -myyjät provisiopalkalla= pakkomyyntiä
      -asentajat nuoria amiksia= työn laatu?
      - johtaja vetää rahat taskuun= ahne lesta

      • sadfsadfsadfsdf

        "-asentajat nuoria amiksia= työn laatu?"

        Miten ne "nuoret amikset" voisivat ikinä oppia tekemään työtä laadukkaasti, jos niitä ei ikinä voisi palkata mihinkään firmaan tekemään töitä, koska asiakkaan oletus on, että "nuoret amikset" eivät tee hyvää laatua?


      • Anonyymi

        Vesnomin nuorin asentaja on 28-vuotias, että enpä usko tuohon amis juttuun


    • muoviputkia

      Eniten alkoi hälykellot soida kun vähän väliä muisti mainostaa että talon rouvan olisi sitten hyvä olla paikalla toisella kerralla? Vaikka sanoin että ei tähän naisia tarvita tällä kertaa.
      - Onkohan toi hyväkin kikka pelotella talojen rouvat ja mummot niin että saa kaupat aikaiseksi?

      • Sonnitosi

        Tänä päivänä monissa kodeissa päätetään remonteista ja muistakin tuon kokoluokan hommista yhdessä, asia on tietenki eri jos on tottunut pitämään sitä rouvaa pyykkärin ja kokin asemassa jonka ajatuksilla ei ole väliä.

        Mutta mahtavaa että meillä on edelleen tommosia tosi sonneja joiden mielestä naisia ei näissä hommissa tarvita.


    • Jumalanterve

      Lestafirma, kuten nuo muutkin kotisunit, pohjolan lvi turvat, restakodit, entinen hämeen laaturemontti nykyään vesivek, kattotutkat ja muut kaiken maailman ikkuna ja keittiökaluste firmat. Oikeita rakennusalan ammattilaisia ei taida noista löytyä, tuskin edes työnjohdosta, vaan kyllä se niiden raudanluja asiantuntemus tulee sieltä suviseuroista. Sitten höpötetään mahdollisille asiakkaille ummet ja lammet ja juosten kustaan vähän sinnepäin ja mielellään ilman asianmukaista ja osaavaa valvontaa.

      Mitä tulee noihin just amiksesta päässeisiin työmiehiin, niin noista veijareista tosiaan ei tiedä mitä ne on edes mahdollisesti ammattikoulussa opiskelleet, jos ovat semmoisia käyneet, mutta eihän autoakaan kortilla ajeta. Pääasia et päästään laskuttaa nopeasti ja paljon.

      Normaalissa firmassa tuommoisella nuorella pojalla/miehellä on käytännössä aina mukana vanhempi ja ammattitaitoinen työpari matkassa, eikä ne missään omin nokkineen harjoittele asentelemaan. Asiakas kun kumminkin maksaa ammattimiehen työstä ja työnlaadusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10762
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3053
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      207
      2871
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1719
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1666
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1607
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    10. 83
      1516
    Aihe