Poliitikko Pasi Viheraho

uutipalullaa

Lyhyt oli pasi viherahon poliitikon ura, katkes kuin kananlento ennen kuin ehti edes alkaa, suuret luulot putki-aivot, keskittyisi jos osaa keräämään sitä vanhaa haisevaa elektroniikkaa ja jättäisi" politiikan" tekemisen muille, eihän tuo kuvotus ymmärrä koko kärrytyön päälle mitään.

42

976

  Vastaukset

  • Että oikein yhteisiä asioita hoitamaan tapaus, joka itse omalla esimerkillään on joka käänteessä vedättämässä yhteiskuntaa ja näyttämässä etenkin nuorille jonneille huonoa esimerkkiä. Näyttää melko tekopyhälle muuttuminen yhdessä sisäsiistiksi, jotta pääsisi mukaan politiikkaan ja parempien lihapatojen ääreen.

  • Kumpikin ajaa VAIN omaa etuaan. Valehtelu paistaa niin silmistä ja puheesta kuin vain voi paistaa.

   Ei jatkoon.

  • Eipä ole edellisiä kirjoittamisen lahjoilla siunattu.

   • Tässä kai oli KYSYMYS siitä, miten Pasi Viheraho pystyy / pystyisi valtuutettuna hoitamaan yhteisiä asioita?
    EI Pysty! Jos omat asiat on hoideltu tuohon malliin 40-50 vuotta, että avoimella kerjäämisellä eletään, niin tuskin kuntatasolla saman tyylin säilyttäminen onnistuu.


   • Nastolan_naseva kirjoitti:

    Tässä kai oli KYSYMYS siitä, miten Pasi Viheraho pystyy / pystyisi valtuutettuna hoitamaan yhteisiä asioita?
    EI Pysty! Jos omat asiat on hoideltu tuohon malliin 40-50 vuotta, että avoimella kerjäämisellä eletään, niin tuskin kuntatasolla saman tyylin säilyttäminen onnistuu.

    Lahdestahan tulee tosirikas kaupunki kun laitetaan Pasi kerjäämään rahaa valtiolta kaupungille.


   • Nastolan_naseva kirjoitti:

    Tässä kai oli KYSYMYS siitä, miten Pasi Viheraho pystyy / pystyisi valtuutettuna hoitamaan yhteisiä asioita?
    EI Pysty! Jos omat asiat on hoideltu tuohon malliin 40-50 vuotta, että avoimella kerjäämisellä eletään, niin tuskin kuntatasolla saman tyylin säilyttäminen onnistuu.

    Kerjäämistä kutsutaan nykyään varainhankinnaksi. Moni muu lahtelainen kuntavaaliehdokas ei saisi edes yleisradioasemaa aikaiseksi niin kuin Pasi VIheraho Pasiradion.

    Tehkää itsekin jotain, edes Pasi Viherahoa parempaa, älkääkä aina vain valittako!


   • Passisti kirjoitti:

    Kerjäämistä kutsutaan nykyään varainhankinnaksi. Moni muu lahtelainen kuntavaaliehdokas ei saisi edes yleisradioasemaa aikaiseksi niin kuin Pasi VIheraho Pasiradion.

    Tehkää itsekin jotain, edes Pasi Viherahoa parempaa, älkääkä aina vain valittako!

    Mitäs se on sitten tehnyt? Huutaa te narsistiset pellet kyllä osaatte ette mitään muuta.


   • halooonkovaloo kirjoitti:

    Mitäs se on sitten tehnyt? Huutaa te narsistiset pellet kyllä osaatte ette mitään muuta.

    Muut narsistisii pellei vai ja sä et? Chillii vähän. Passistilla pointti oli, vaikken ihan samaa mieltä oo.


  • Säälittää tuo Anttolainen, se kun luulee että pääsee "some-julkkis" Viherahon siivellä kunnanvaltuutetuksi. Paha virhearvio, sillä Pasi Viherahon rikollinen menneisyys ja yhteiskuntavastaisuus ovat erittäin huonoa mainosta kunnallispoliitikolle, joka kaveeraa kyseisen loisen kanssa.

   Tässä samassa rytäkässä menee sitten Anttolaisen mahdollisuudet seuraavissakin vaaleissa.

   Viheraho on yrittänyt pari kertaa aikaisemminkin kuntapolitiikkaan, laihoin tuloksin. Samoin käy tällä kertaakin.

  • Niin eduskunnassahan on kaikki puhtaita pulmusia.
   Siellä ei ole ,kun kyrvänsyyliä oman edun tavoittelijoita.

  • Anttolainen on lipevä kameleontti joka muuttuu tarpeen mukaan.

   Ollut kohta kaikkien puoluiden listoilla.

  • Täällä näköjään valtuustopaikkansa menettävien katkeraa itkua kun Pasi saapuu valtuustoon.

   • Pasi ei tule koskaan pääsemään valtuustoon.Ei ihmiset sentään niin tyhmiä ole että häntä äänestäis.


   • Ei kehtaa ees rapata tuulilasia,kun lähtee ajelee.Sit viel hoitaa yhteisiä asioita......Sallikaa mun nauraa,,,


  • Voi v...u mitä paskaa: https://www.youtube.com/watch?v=4Scz990mFkY.

   Kyllä on kiima kova päästäkseen politiikan hillotolpalle. Täysin mitään sanomatonta ja katteetonta puhetta riittää pahemmin kuin poliittisilla valtapuolueiden sopuleilla (KOK, KEPU, SDP ja PS). Lässytystä minuuttikaupalla, mutta ei mitään konkreettista. Jopa pikkulapsi kykenee hokemaan kuluneita ja ulkoa opeteltuja mantroja niiden tarkoittamatta ja etenkään velvoittamatta ehdokasta yhtään mitään. Lässytys menee jopa Perussuomalaisten katteetonta hölinää ja takinkääntöä paremmaksi, jolloin katu-uskottavuus lähenee absoluuttista nollaa.

   Viherlahon vaatimattomaan "tärkeiden asioiden listaan" näyttää kuuluvan vaatimattomasti koko maailmankaikkeus, kun yritetään vedota aina vauvasta vaareihin ja kaikkeen siitä väliltä. Todella "uskottavaa" - pelkällä tubttajan osaamisella.

   Jo tälläkin hetkellä suurin osa poliitikoista kykenee "asioista kailottamiseen", kun todellinen ongelma on päätöksenteko/tärkeiden päätösten tekeminen ja omalle esimerkillä johtaminen. Selvää "ei jatkoon" ainesta, jonka ainoa motiivi on oman tulotason nostaminen. Kuntapolitiikassahan pääsee poliitikkona helposti siipeilemään yhteiskunnan piikkiin sekä samalla avautuu mahdollisuus mukaviin suojatyövirkoihin.

   Muutenkin Pasin asenne näyttää olevan MINÄ, ME, MYSELF ja se näkyy näiltä vaalivideoilta. Lisäksi ihminen, joka ei ole viitsinyt käydä kouluja katsoo oikeudekseen arvostella muita, jotka ovat ennen työelämään menoa ja vielä työelämässä ollessaan suorittaneet ja käyneet koulunsa. Mahtaa Pasia harmittaa? Mutta, niinhän se on, että elämä on täynä valintoja - hyviä ja huonoja.

   Pasin mielestä asioista keskustelu on sitä, että Pasi puhuu ja paasaa sekä muut kuuntelee. Sehän jo tiedettiin, että Pasi on aina oikeassa ja muut (sekä yhteiskunta) on aina väärässä. Pasin "demokratia" on lähinnä itsekeskeistä avautumista, jossa Pasi katsoo oikeudekseen arvostella muita samaan aikaan, kun oma hipiä tuntuu olevan hyvinkin herkkä.

  • Pasin tapana on haukkua kaikkea sitä, mikä ei ole hänelle mieleen. Mistä hän ei hyödy. On vaatimassa kaikenlaista, itse ei ole osallistunut millään lailla yhteiskunnan rakentamiseen. Voi Pasi, äänestän tälläkin kertaa kokoomuslaista ehdokasta, kuten aina olen tehnyt.

   • Naulan kantaan. Uusimmat politikoinnit löytyvät tästä:
    https://www.youtube.com/watch?v=bbxCfNTgPR4

    Jeesukseenusko on mallia on/off. Jos oman edun nimissä kieroilemalla voi 0saavuttaa jotain, niin Jeesus saa väistyä mielestä. Jäteöljyn polttaminen ajatuksena on niin viheraholaista kuin olla voi. Lisää rahaa, vastikeetta tottakai. Ongelmat on yhteiskunnan syytä. Mersu ei olisi mennyt rikki, jos kunta olisi antanut enemän rahaa uudemman ostoon. Työtä ei kannata tehdä ja veroja ei kannata maksaa. Barrikadeille pitäisi nousta verojen vuoksi. Herra sujuvasti ajattelee politiikkaa vain yhdestä tulokulmasta. Pohtimatta jää mistä yhteiskunta saisi rahansa, jos Pasin tahdon mukaisesti ruvettaisiin jakamaan vielä enemmän avokätisesti. Kenen kannattaisi käydä töissä pientä käteenjäävää tuloa vastaan jos sosiaaliset tulonsiirrot tuplattaisiin? Minkä tahon yhteiskunnassaa pitäisi otta a kustannusvastuu koko maan homeongelmista? Montako miljardia maksiasi ja mistä rahat otettaisiin?

    Sääliksi käy koko äijää. Elämänhallinta on rempallaan niin monessa suhteessa. Esim. ambulanssimersu. Ihan kauhea läjä koko ns auto. Mersu on eräs kalleimmista merkeistä huoltaa ja korjata. Vähävaraisena kannattaisi pysyä kaukana vanhoista mersuista, joissa runsaasti elektroniikkaa. Vaihtoehto olisi pysytellä normaalimman hintaluokan merkeissä ja malleissa. Toyotat sun muut yleiset merkit, jotka on paljon yksinkertaisempia ja halvempi korjata ja korjauttaa.
    Ei se ole sattumaa että kaikki mahdolliset riskit laukeavat tietynlaisten ihmisten kohdalla. Säälittävyys on siinä kun asianomaiset eivät kykene hahmottamaan tilannettansa ja syy-seuraus suhteita ja ajautuvat sen vuoksi ongelmasta toiseen.


  • Ja mitähän hyvää se kokkoomus on tehny?

  • Ei voi kuin nauraa,kun kuntelee ehdokas Pasi Viherahoa.Rehellinen........jovain

  • Hohhoijjaa, ärsyttää jo tuo naama kun sen näkee, koko ajan velloo jotain mätää suussaan ja yrittää samaan aikaan puhua, ei alkeellisimpiakaan käytöstapoja, poliiseja haukkuu videoillaan mutta kun poliisien kanssa joutuu tekemisiin niin johan on mielin kielin mielistelemässä ja toivottamassa hyvää päivän jatkoa, siinä oikein selkään puukottaja ja samalla mielistelijä! Tuollainen politiikkaan, ei todellakaan, ääniä saanut saman kaliiperin kannattajilta, suu auki kävelijöiltä jotka ajankulukseen tekee samaa sontaa youtubeen, vähä-älyiset hengenheimolaiset äänestäneet.

  • Pasi tarttis ammattiapua terveyteen ja kodin järjestykseen. Pasin pitäis jaksaa vielä ainakin 25 v kun on pieni vauva. Eiks kyläläiset vois auttaa, minä en Ruotsista voi auttaa.

   https://youtu.be/3hoCP4vJLF0

   • Ihmeelliset perhekuviot. Asutaan eri osoitteissa ja on kaksi lastakin. Ihmettelenpä kannattiko tuohon tilanteeseen tehdä lapsia.


  • Sais olla kiitollinen veronmaksajille lähinnä. Ja juuri tämän moittimansa valtion takia, elämä hänellä on niin helppoa kuin se on.

  • Tyhmä äijä, Ihannoi jotain 20-30v vanhoja romu mersuja ja kunnostelee niitä monella tuhannella eurolla. Annan viheraho sulle vinkin. Vie ne mersut paaliin ja osta niillä korjausrahoilla uudempi auto. Saat paljon peremman ja uudemman.

   • En ikipäivänä lähtisi kokeilemaan vaunun vetämistä millään vuosia seisseelllä alitehoisella kaatopaikkaromulla. Ison vaunun vetäminen on kova rasitus autolle ja odotettavissa on, että huoltamattomasta autosta pettää useampi paikka. Suoritetut huoltotoimenpiteet ovat vasta pintaraapaisu. Mielenkiintoista nähdä pääseekö autolla Kilpisjärvelle ja takaisin. Veikkaan että varikolle tulee asiaa matkan aikana.


   • Anonyymi kirjoitti:

    En ikipäivänä lähtisi kokeilemaan vaunun vetämistä millään vuosia seisseelllä alitehoisella kaatopaikkaromulla. Ison vaunun vetäminen on kova rasitus autolle ja odotettavissa on, että huoltamattomasta autosta pettää useampi paikka. Suoritetut huoltotoimenpiteet ovat vasta pintaraapaisu. Mielenkiintoista nähdä pääseekö autolla Kilpisjärvelle ja takaisin. Veikkaan että varikolle tulee asiaa matkan aikana.

    Kyllä mersu on kuitenkin kestänyt.Laakerikin vaihdetaan varmuuden vuoksi,


   • Anonyymi kirjoitti:

    En ikipäivänä lähtisi kokeilemaan vaunun vetämistä millään vuosia seisseelllä alitehoisella kaatopaikkaromulla. Ison vaunun vetäminen on kova rasitus autolle ja odotettavissa on, että huoltamattomasta autosta pettää useampi paikka. Suoritetut huoltotoimenpiteet ovat vasta pintaraapaisu. Mielenkiintoista nähdä pääseekö autolla Kilpisjärvelle ja takaisin. Veikkaan että varikolle tulee asiaa matkan aikana.

    Todennäköisyys voitti taas. Viimeiset 60e humpparahat ja puolet seuraavasta eläkkeestä menee Karstulalaiselle autokorjaamolle. Tämä matka oli tuomittu epäonnistumaan. Odotukset oli kalustoon ja resursseihin nähden liian kovat. Alkumatka sateessa, puoliväli kärvistellen ja loppu hammasta purren. Aikaisempien matkojen ilo ja riemu loistivat poissaolollaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    En ikipäivänä lähtisi kokeilemaan vaunun vetämistä millään vuosia seisseelllä alitehoisella kaatopaikkaromulla. Ison vaunun vetäminen on kova rasitus autolle ja odotettavissa on, että huoltamattomasta autosta pettää useampi paikka. Suoritetut huoltotoimenpiteet ovat vasta pintaraapaisu. Mielenkiintoista nähdä pääseekö autolla Kilpisjärvelle ja takaisin. Veikkaan että varikolle tulee asiaa matkan aikana.

    Youtube-videoiden ja matkavalokuvien julkaiseminen loppui siihen kun mersu porsi. Matka jatkuu yhäkin vain.


   • Tai sitten liian viisas sinulle. Uuden jos ostaa niin vouti vie. Ennemmin uusii vaikka kaikki osat vanhaan rotiskoon niin ei kukaan tajua miten hyvä se oikeastaan onkaan. On sillä joissakin asioissa älliä, vaikka enimmäkseen ärsyttääkin. Sama kaikilla kyläsellaisilla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Youtube-videoiden ja matkavalokuvien julkaiseminen loppui siihen kun mersu porsi. Matka jatkuu yhäkin vain.

    Mersu porsi taas. Keittää vähän väliä, mutta ei haittaa vaikka kansipahvi olisi mennyt. Rahalla saa uusia pahveja ja museoikäisiä mersuja. Johonkin se raha on juoksutettava heti kun jotain käteen saa.


  • Kateellinen olen, viisikymppinen mies saa noin nuoren ja kauniin naisen. Kun ottaa huomioon ettei Pasi ole mikään adonis ja ei omaisuuttakaan juuri ole. Jos elämä onkin Pasia kaltoin kohdellut niin nyt on asiat mallillaan ja toivottavasti on kiitollinen.

   • Tuon muija kaunis kaukana siitä. Rasvainen tukka aina silmillä ja pottu nokka ja tihru silmät ja huono iho ja lihava. Kaukana kaunottaresta. Viherahon suu aina auki ja se menee korvasta korvaan kun joku laatikko suu ja leuka sillä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuon muija kaunis kaukana siitä. Rasvainen tukka aina silmillä ja pottu nokka ja tihru silmät ja huono iho ja lihava. Kaukana kaunottaresta. Viherahon suu aina auki ja se menee korvasta korvaan kun joku laatikko suu ja leuka sillä.

    Kaunis,hyi helvetti.


   • Ei taida tosin paljon säästöjä jäädä, kun ajelee jatkuvasti autolla.
    Taitaa myös vouti viedä ylimääräiset vai joko on velat vanhentuneet.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei taida tosin paljon säästöjä jäädä, kun ajelee jatkuvasti autolla.
    Taitaa myös vouti viedä ylimääräiset vai joko on velat vanhentuneet.

    Mikäköhän siinä autolla ajamisessa Pasia vielä niin viehättää? Luulisi että Pasin iässä pahimmat ajohimot oluisi jo pysyvästi takanapäin. Tankki tyhjänä joka päivä ja ostaa aina kympillä tai kahdella. Ei mitään järkeä, kun tietää ajonsa. Pasilla kuluu poltoainetta huomattavat määrät jo päivittäin tankille mennessä/tullessa. Ilkkumassaan kirjeessä oli paljon asiallisia huomioita. Ihmeistä suurin tapahtuu jo pasi on hengissä 2020-luvun loppuun saakka niillä syömisillä joita harrastaa. Jotkut syövät itsensä hengiltä ja toiset juovat.


  • Vielä ehtii sitten seuraavalla kerralla. On siellä paljon turhempiakin tyyppejä vaikka kuinka monta. Ihan hyvät mahdollisuudet vielä, kun saa vain kaikki kannattajat liikkeelle. Se on kyllä haastava tehtävä siinä seurakunnassa.

  • Pasille tekis ihan hyvää päästä lepäämään pariksi kuukaudeksi jonnekkin hoitopaikkaan. Joku sairaala osasto voisi olla hyvä. Kun Pasilta on mennyt täysin suhteellisuuden taju. Kun korjataan vanhoja romuja. Sen verran isolla rahalla. Että ei oo varaa elättää lapsia muuten kun kerjäämällä. Ja autot ja muut jätelaitos kamamat on kerjäämällä hankittu. Älkää ihmiset antako pasille rahaa. Antakaa mielummin niille jotka sitä oikeasti tarvitsee. Kyllä sitä Pasi saa rahaa sen verran että pitää hyvin yhtä autoo ja yhden asunnon. Ja saa viä perus asiat hoidettua. Mut herra pistää rahansa johkin ihme romujen ostoon ja korjaamiseen. Ja sen lisäksi joutuu kerjäämään että saa jotain viä ruoka kaupasta ostettua. Vaikka taitaa hakea jätteitä roskiksista. Jota se kutsuu ruuaksi. Vaikka se itse syö vaikka jonkun rotan elävältään. Ja sanoo että on raikasta ja ravitsevaa.

   • Itsellä ei ole varaa pitää kuin yhtä pikkuautoa. Rikkaammilla on useampi auto sekä myös asuntoauto. Paljon pitää tulla lahjoituksia.


   • Ymmärrän Pasin tilanteen ja miten hän on tilanteeseensa ajautunut. Ymmärrän harrastukset, mutta en ymmärrä miten kukaan voi elää noin paskasesti. Auto ja asuntovaunu ovat sisältä samalla tasolla kuin kaatopaikka. Siivoaminen ja puhtaus ei ole mikään kustannuskysymys.


  • Tykkään Pasin kokkausvideoista. Olen laihduttanut niitten avulla jo 8 kg.

  Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   95
   3069
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   106
   2620
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   24
   2263
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   183
   2085
  5. Sofian pätkä storyssa.

   Siellä taitaa känniläinen Stefu olla vieressä. Jotain rajaa Sofia!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   1418