Lahden MM 2017 Parisprintissä Suomi pitäisi hylätä

Oikeutta_Norjalle

Norjalainen katsoi vasemmalle vaihtaakseen vasemmalle kaistalle. Katsominen toimii vilkun lailla merkkinä muille liikkujille. Se joka siitä huolimatta vaihtaa tuolle kaistalle ja tulee rinnalle, vaikka edellä menevä jo ilmaisi siirtymisaikeensa, syyllistyy liikenteen vaarantamiseen. Tieliikenteessä 5 päiväsakkoa olisi sopiva rangaistus moisesta tempusta. Norjan protestia odotellessa varautukaa luopumaan pronssimitaleista.

7

161

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sillä välin kun odottelet voisit ottaa hihtokisat vähän vähemmän vakavissasi.

    • silmukkakiristyy

      Kostaa se itää. Hyvä koston kohde on Marit Björgen.

    • tiedäntunteen

      Terveiset Iivolle ja Samille, se oli niin lähellä. Ymmärrän tunteenne, sitä ihminen miettii miksi ? Ja kun mitään ei ole enää tehtävissä, juuri tälläiset tilanteet harmittavat raskaasti, ja kun se oli juuri siinä. Mutta pieni lohdutus kuitenkin, olitte huikeasti parempia hiihtäjiä, ei maitohapoilla
      tarpojia niinkuin eräät.

    • ainiaismuuttaja

      Jos vierumäen vk palaa, niin iversen pitäisi ottaa kiinni. Norjan Iversen muutti mielensä – sarkastista vitsailua Lahden kisakylästä. – Nyt olen päättänyt viettää muutaman päivän ihanassa paikassa Vierumäellä. Se on niin hieno, ettei sen parempaa paikkaa olekaan.

    • Menejatiedä

      Aloittajan väite ei välttämättä ole täysin vailla totuuden siementä. Mitä siinä sitten olisi pitänyt tämän, oliko norjalainen, tehdä paremmin aikeensa ilmaistakseen, tai miten salamannopeasti siirtymisen olisi tullut tapahtua?
      Vilkuilin illalla luistelun pikamatkan mm- kisoja, 500 metrin osakisaa. Yhdessä lähdössä siinä vaiheessa sisäkurvia luistellut kilpailija ajautui reilusti omalta radaltaan ulos, alueella jossa se oma rata olisi pitänyt pitää. Siinä oli selostajakin hänen suorituksensa jo hylkäämässä ja tilanne näyttikin selvältä. Aivan kaikkea ei TV- ruutukaan kuitenkaan ilmeisesti juuri siinä kaarteen kohdalla ehtinyt näyttää, lopulta nimittäin kuitenkin hylättiinkin se parin toinen osapuoli, eli tavalla tai toisella hänen katsottiin olleen häiriön alkuunpanija.

    • BravoIivo

      Olet kyllä aivan ulapalla. Iivo teki ratkaisunsa, ja norski hyppäsi syliin. Kuvaavaa on, että jury ei missään vaiheessa pitänyt Iivo Niskasta mahdollisena syyllisenä.

      Iivon olisi tietenkin pitänyt olla ketumpi. Hänen olisi siis kuulunut ottaa huomioon, että norski saattaa tyriä koko jutun. Siksi Iivon olisi pitänyt rauhassa antaa norskille muutama sekunti aikaa reagoida.

      Mikäli norski olisi pompannut eteen, Iivon olisi pitänyt palata uralle, josta siirtyi. Siitä hänen olisi ollut helppo kaasuttaa ohi. Jos norski olisi jatkanut samalla uralla, Iivo olisi voinut ohittaa hänet vasemmalta. Iivon hiihdosta voi siis löytää taktista köyhyyttä, mutta norskin hiihdosta voi tavoittaa vain tyhmyyttä. Mutta onhan tietysti helpompaa uhrata hopeamitali kuin kultamitali.

      Iivo Niskasen eilinen hiihto oli mahtihiihto. Norski murtui jo laskussa ennen jyrkkää mutkaa. Niskanen murskasi siis hänet henkisesti jo satoja metriä ennen maalia ollessaan vielä monta kymmentä metriä jäljessä norskia.

      Olli Ohtosesta kasvaa vielä kaikkien aikojen suomalainen hiihtovalmentaja. Kerttu Niskasenkin kannattaa siirtyä hänen talliinsa. Sen jälkeen on mahdollista, että kaksi Niskasen sisarusta puhdistaa pöydän tulevissa talviolympialaisissa.

    • Hiihtourpo

      Molemmat tulivat peräkkäin kakkoslatua. Norjalainen katsoi taakse. Norjalainen ei katsahduksensa jälkeen siirtynyt ykkösladulle. Iivo siirtyi ykkösladulle ja heti sen jälkeen norjalainen siirtyi ykkös ja kakkosladun väliin ja oli ehkä tarkoituksena sulkea Iivolta kaksi latua. Siiten kun ykköslatua laskeva Iivo oli jo lähes rinnalla, siirsi norjalainen vasemman suksensa Iivon oikean suksen päälle. Norjalaisen tarkoitus oli sulkea ykköslatu Iivolta, mutta se tapahtui liian myöhään tunnetuin seurauksin. Kolarin aiheuttajasta ei ollut epäselvyyttä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1382
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    Aihe