Aihe

vakoilukamera

laitonkamera

asunnossani ilmeni erittäin outo tapahtuma jonkin aikaa. katon ja seinän viereen kattoon ilmestyi musta piste. piste rupesi liikkumaan täsmälleen samansuuntaisesti noin 50cm molempiin suuntiin. välillä nopeus lisääntyi. musta piste muutti välillä eri kuvioksi. välillä tuli päätyseinään valokuvia slid kuvia. näin kävi useamman kerran. miten tämä on mahdollista? joku imeisesti ylä kerrasta pystyi tämän jotenkin järjestämään. miten on mahdollista lattian läpi näyttää kuvia minun asuntoon! oletan kyseessä olevan jonkinlainen kamera! jos kuvia pystytään näyttämään olettaisin myös silloin pystyttävän näkemään ja kuvaamaan asuntoani! onko tällaisia kameroita olemassa? en tiedä ketä kyseisessä asunnossa oleskelee. puhe kuuluu sieltä erittäin hyvin. siitä voi päätellä jonkinlaisen kuvauksen olevan kyseessä. pääty seinään tuli myös lyhyitä pätkiä videoita muutaman kerran. ei ääntä. laitonta juttua. mikä neuvoksi?

11

341

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • RöntgenPiste

   Neuvoksi kerron, että kyllä näin on.
   Seuraa tarkkaan että piste ei ole makuuhuoneessasi myös, se kuvaa myös pimeässä ja sillä on myös röntgenkuvaus.
   Mene yläkertaan pyytämään, että eivät lähetä sinusta röntgenvideoita edelleen muille naapureille.

  • lecggdrhj

   Itse ajattelin samoin 1980-luvun lopussa, kun sairastuin henkisesti. Luulin, että minua kuvataan 24/7. Yritä unohtaa asia, tai hanki keskusteluapua. Salakuvaaminen on laitonta, eikä sinua kukaan kuvaa. Huomaa myös, että on tavallista, että ihminen näkee, kuulee, haistaa, jne. sellaista, mitä todellisuudessa ei ole.

  • LintubongariKerho

   Hei,
   Täysin mahdollista että on vakoilukamera, luultavasti HGS241 mallinein kamera joka on NASAN käytössä. Tähän vakoilukamera malliin on törmätty vain kerran aikaisemmin Suomessa koska käytetään vain erittäin salaisissa tehtävissä. Viimeksi kuin tähän malliseen kameraan törmättiin niin epäiltiin ulkoavaruudesta tullut erittäin harvinainen GE kärpänen joka kuitenkin silloin todettiin vääräksi tiedoksi.

   Lisää tietoja Nasan kotisivuilta.

   www.nasa-space.com

  • En ole lääkäri mutta suosittelen tuon tarinan perusteella psykiatrin vastaanottoa. Ne ovat mukavia poikia ja tyttöjä valkoisessa takissaan ja hommaavat tarpeen niin vaatiessa sinut paikkaan jossa olet valvonnassa 24/7 toistaiseksi. Silloin tiedät eikä tarvitse arvella.

  • Musta-Lääkäri

   Jospa se piste on katsojan silmässä jonkun sairauden aiheuttamana.
   Onko pisteitä näkynyt muualla?

  • 234234

   Jep, psykiatrille aika, vaikuttaisi alkavalta psykoosilta.

  • SalainenAgentti007japuol

   Mä kävin ottaan pois sen kameran .Ei ollu tarpeeksi kiinnostavaa kuvata sinua.

   • Anonyymi

    5.3 Et sitten hakenut. Näkeekö sillä kameralla valkoisen muovin läpi?


  • Anonyymi

   Joku kirjoitti -80 luvulla lehden lääkäripalstaan että Telen miehet sitovat jalkoihin johtoja hänen nukkuessaan ja häipyvät ennen kuin herää. Sitten pistorasioista tulee kaasua. Vastauksen oli että ottakaa yhteyttä hoitavaan lääkäriinne.

  • Anonyymi

   Ammu sitä mustaa pilkkua kirkkaan vihreällä muoviluodilla, saat sen kaasuuntumaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   218
   14221
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   226
   3785
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   2381