Mitä halavatua????

eikinnunenkaan

Kinnulassa oma viestiketju eekä kukaa kirjottele.

39

2597

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keskustan_kannattaja

      Eikö me Kinnulalaiset taas näytetä koko Suomelle mallia, että meillä on maan korkein äänestysprosentti. Keskustahan se on sellainen puolue, jonka kautta vain ja ainoastaan voi vaikuttaa kuntamme hyvinvointiin. Se, että ääniä riposteltaisiin vähän sinne sun tänne ei ole mielekästä lainkaan. Kautta aikain kinnulassa on osattu ajatella vaaleissa että mistä me olemme ja kuten joku taisi jo mainitakin, niin keskusta puolueena todellakin ajaa pienten maaseutukuntien asioita. Sanoisin, että yksi itsenäisenä kuntana pysymisen ehtona on se että luotamme keskustan voimaan näissäkin vaaleissa.

      • r0lle

        Hitonko väliä sillä on ketkä kinnulan valtuustossa istuu? eihän siellä ole yhtään mitään päätettävää, pieni tuppukylä, kahvikekkereillä vaan kuppia kilistellään, ja ehkä joku maajussin piharakennuksen rakennuslupahakemus voi aina silloin tällöin tulla.. kunnallisvaaleissä täällä äänestäminen on aivan turhaa..


    • Twiiiiiiiiiit

      Se toinen Kinnulan asukas taitaa olla TE-keskuksessa käymässä tai sossussa. Ei siksi ehdi. Varmasti kirjotteleepi myöhemmin.

      • daikadaikaduudaikaduu

        Minä kuulin jostain sen suuntaista että se taisi olla joku sdp:n listoilta valtuustoon pyrkivä joka aikoi kirjoitella. Hänellä oli ilmeisesti jotain vaalipropagandan kehittelemistä tälle illalle. Kyllä hän sieltä taitaa mielestään jotain viisasta kirjoitella kunhan oottelemme.


    • täysturhake

      Kuinka ahnaita ehdokkaita on tällä kertaa?
      Onko puheenjohtajistoon tunkua että meneekö pelin pidoksi niin kuin edellisten vaalien jälkeen?

    • Köyhäkin

      Yksityistetäänkö kinnulan vanhustenhuolto? Annetaanko rakennukset pilkkahintaan yritysten käyttöön ja miten käy henkilökunnan? Saas nähä joutuuko ite vaipat vaihtamaan? Yritys kun tahtoo voittoa niin asiakas maksaa.

    • Herppeskait

      Lekuri vaje melkoinen on ongelma hankala. Urpilaisen aikaan kolmekin lekuria meitä hoiti. Näin se kepu sotea vääntää Kinnulalle selkänsä kääntää.

    • 1917

      Ylimääräinen tilintarkastus maksoi älyttömästi ja samat naamat on palaamassa kepulaisten listoilta jotka sitä vaativat. Jakorasia,pikku aatu ym. puutteessa olevat hävittävät kinnulan kuntien joukosta. Kummallista touhua ku ei edes osata hävetä.

      • rötösherratkiikkiin

        Se on ikävä asia että kunnissa joudutaan teettämään ylimääräisiä tilintarkastuksia, jotka tietenkin maksavat, mutta se on tietenkin yksi tapa selvittää kunnallisten viranhaltijoiden väärinkäytöksiä.


    • 1917

      Kuten mitä väärinkäytöksiä?

    • 1917

      Muholaiset aikovat saada 13 valtuutettua ja määräysvallan taas itelleen. Sitten tämä kylä on mahdoton asua kun nytkin on jo vaikeaa. Herätys kirkonkylläiset oisko aika herätä.

    • Kylänukko

      Höpsistä heijaa... Eihän meillä ole koko valtuustossa kuin 13 paikkaa. Kaikki järkevät valtuutetuthan ajavat tasapuolisesti koko Kinnulan asioita. Peuhan ei tarvitseis päästä häiriköimään ja sotkemaan kunnallista päätöksentekoa, koska sellainen käytöshän koituisi Kinnulan ja kaikkien kuntalaisten vahingoksi. Jatkakoot vaan hallinto-oikeus valittajan roolissa entiseen tyyliin Rötkön säestämänä.

    • 1917

      Peuhasta ääniharava niin asiat alkaa luistaa. Sisäpiiriläiset vapiskaa kohta alkaa oikeamielinen ja rehellinen ylimääräinen tutkinta sisäpiiriläisten rahankäytöstä.

      • hissunkissunvaapulavissu

        terävii miehii rötkön kaa...


    • olis-kannattanu-miettiä

      Peuhan olis pitäny alkaa kokoomuksen ehdokkaaksi. Siellä kun on rahat ja järki, niin olisi ollu meinaan helpompi perustella puoluevalintaansa. Voihan sitä toki loikata kesken vaalikaudenkin. Loikkasihan Peuha kepusta demareihin, niin nyt olisi paikallaan loikata vuorostaan kokoomukseen.

    • 1917

      Kokoomus ollut vaikuttamassa kinnulan häviämiseen kartalta, joten järkeä ei ole. Rahakin on lainattua vaikka toista näytellään.Kepu taas on niin kiero lähipiiriläisten pilaama puolue,keskenään jakavat vähäset työpaikat.Sama on SDP:een vikana,onneksi Peuha ryhtyy hommiin,niin saadaan asiat toimimaan.

    • lieneekö-kytköksiä

      Ihmettelen suuresti, kuinka Peuha Kotsarissa syyttelee "kaikkea liikkuvaa" ja heittelee mustia pilviä Kinnulan tulevaisuuden ylle, mutta ei puutu olennaisiin epäkohtiin? Ei taida työläinen äänestää tuollaista herraa!

      Eikö Peuhan pitäisi laittaa vastuuseen terveyskeskuksen hutiloinut rakentaja? MIKSI TÄMÄ ASIA KUULOSTAA OLEVAN ARKA MÄTÄPAISE? Peuha kyllä tietää takuulla terveyskeskus-rakennuksen ongelman, mutta miksi hän vaikenee??? Työläisen selkänahasta revityilla veroeuroillako se korjataa kuntoon, kuten joku jossain lehtiartikkelissa jo taisi taannoin epäillä??

    • Herppeskait

      Terveyskeskus oli jo ennen Peuhan johtajanvirkaa mutta mikä rooli on RAKENNUSMESTARIN vai mikä lie kepulaisten korottama kouluttamaton tyyppi. Onneksi lähtee eläkkeelle,kerkes saaha moitteen oikeusasiamieheltä huijarin suosimisesta.

      • pysyhä.ko.asiassa

        Johan oli taas selitys sinulla Peuhafani, mikäpä lienetkään. Etkö tosiaankaan ymmärrä mistä terveyskeskusasiassa on kyse? Vai etkö haluakaan ymmärtää, vai missä vika? Peuha näyttää jostain syystä valikoivan mitättömiä asioita joihinka hää puuttuu ja tehtailee valituksia hallinto-oikeuteen. Olennaisiin ja merkityksellisiin asioihin hää, siis Peuha ei sotke näppejään. Lienee aiheellista epäillä mahdollisista Peuhan johtajana oloajan kytköskauppoja. Terveyskeskusasiahan kuulostaa olevan tapetilla paraikaa. Rakennusvirheistä johtuvia sisäilmaongelmia vai mitä siellä tk:lla on? Nythä pitäs valavoa että viallista tk-rakennusta ei korjata kuntoon kunnan- ja työläisen selästä revityillä verorahoilla. Peuha menettää ääniä kyllä ellei puutu ko. epäkohtaan, mutta nostaa osakkeitaan puuttumalla asiaan. Katotaan kuinka käy ja mitä hää ehdokkaana haluaa. Ääniä vaiko ei?


    • 1917

      Rakennusta pitäisi valvoa mielestäni rakennusmestarin ja talonmiesten mutta kun ammattitaito ei riitä. On valittu sukulaissuhteilla.Peuha ei ole tehnyt ilmastointia moiseen taloon joten on syytön, mutta kepulaisten valitsema rakennuslautakunta valitsi urakoitsijan sieltä löytyy syylliset.

      • Tätä.mieltä.minäkin

        Älähän kiemurtele ja syyttele toisia. Nyt pitäs valvoa että virheet korjautettaan syyllisillä! Eikö Peuhan luulisi valvovan tässäkin asiassa kunnan etua ja oikeudenmukaisuutta jos hän on kerta ottanut rehellisen miehen linjan valtuustoon pyrkiessään???

        Laajennuksen ajankohdasta ei ole kulunut vielä kymmentä vuotta... Ainakin näin minulle kerrottiin että vastuu on rakennuksen urakoineella. Eihän urakoitsija korjaa jälkiään, ellei sitä valvota ja jos keput kunnassa päättävät että kunta korjaa rakennuksen kuntoon. TÄÄ EI MENE OIKEIN MINUSTAKAAN JOS JÄTKÄ JA KUNTA LAITETAAN MAKSUMIEHEKSI!!!


      • 1918

        Ilimanvaihtoko siinä rakennuksessa on yksistään vikana? Kyllä "hevosmiesten tietotoimisto" ties sannoa muitaki vikoja


      • äänestäjän.etu.viimeks
        Tätä.mieltä.minäkin kirjoitti:

        Älähän kiemurtele ja syyttele toisia. Nyt pitäs valvoa että virheet korjautettaan syyllisillä! Eikö Peuhan luulisi valvovan tässäkin asiassa kunnan etua ja oikeudenmukaisuutta jos hän on kerta ottanut rehellisen miehen linjan valtuustoon pyrkiessään???

        Laajennuksen ajankohdasta ei ole kulunut vielä kymmentä vuotta... Ainakin näin minulle kerrottiin että vastuu on rakennuksen urakoineella. Eihän urakoitsija korjaa jälkiään, ellei sitä valvota ja jos keput kunnassa päättävät että kunta korjaa rakennuksen kuntoon. TÄÄ EI MENE OIKEIN MINUSTAKAAN JOS JÄTKÄ JA KUNTA LAITETAAN MAKSUMIEHEKSI!!!

        Taispa osua arkaan paikkaan, kun Peuhan kannattajat hiljenivät täysin terveyskeskus asiassa? Oma etu näyttää olevan päälimäisenä, sitten kaukana perässä tulevat kunnan etu ja äänestäjän etu. Oma puoluekantani on vielä ilmassa, mutta täytynee jatkaa etsimistä muiden työläisten tavoin. Onneks en oo yksin. Nyt minulle ja monelle muulle on muodostunut tietty käsitys yhteisten asioitten hoijosta.


    • 1917

      Nythän ne asiat on mielestäsi hoidossa.Kaikki yksityistetään ja työntekijät saavat pelätä milloin tulee potkut.Ei lääkäriä ei hammashuoltoa ei työtä kun kepulaisilla ja muholan mafian myötäilijöillä.Urpilaisen aikaan oli sentään lekureita ja työttömyys 11% nyt yli 20%.

      • jokohan.nyt.ymmärrettää

        Miksi sinä 1917 nimimerkillä kirjoittelija et pysy asiassa? Keskustelun aiheena on Kinnulan terveyskeskuksen sisäilimaongelmat. Eikö demareiden pitäisi valavoa, että rakennusvirheiden vastuita ei hoidella kunnan/jätkän työllä ja hiellä hankkimilla verorahoilla? Ymmärrätkö mistä on kysymys? Ellet ymmärrä niin kysy Peuhalta. Turha on Peuhan samoin kuin kenenkään muunkaan demarin vonkua ainakaan minulta ja monelta muultakaan ääniä ellen saa varmuutta siitä että ko. epäkohtaan puututaan! Äänestetään vaikka Soinilaisia porukalla, demareiden pyynnöstä. Ennustan että tästä voi nousta isompikin asia ellei asiaa hojeta kuntoon asianmukaisesti.


    • 1917

      Sinä kun tiedät niin kerroppas mikä siellä on vikana?

      • ootetaanporukalla

        Minä en tarkoin tiijä mikä siellä terveyskeskuksella on vikana. Pahoja vikoja sanovat asiata enemmä seuranneet. Näyttävät sitä terveysaseman rakentamista täällä netissä ruotivan. Eikait se huuhaata oo ku työntekijät ja vastaanotoilla käyneet oireiloo ja lehtien palstoillaki on näkyny kirjotuksia ja puskaradio on kertonu kaikenlaista asiaan liittyvää. Niin ja onhan sitä korjausta käsitelty kuulemma kunnan päättäjienkin keskuudessa ja oonha minä ja moni muuki lukenu kunnan pöytäkirjostaki. Kyllä sinä tiijät mutta et vaan sano ite ääneen. Kyllä asiasta kirjoittelevien täytyy olla oikeassa minäki sen uskon. Kyllä minäki ootan että nyt Peuha ja demarit oikoo mutkat tässä asiassa enne vaaleja.


    • Herppeskait

      Siispä äänestä Urpilaista ja anna miehelle mahdollisuus näyttää kykynsä.On sitten valtuustossa pitämässä kuntalaisten puolia.Muholais mafia pitää muholanpuolia ja se on nähty mihin se johtaa.

      • ayjnjtgrecif66

        En tiijä vielä mutta joko 33 tai 34 minä eänestyslippuun piirrän, On kuulemma hyviä ehokkaita!


    • kuntalaine

      Kyllä se o peuhoa enestettävä että työttömyys loppuu. Se tietää lakipykälien ja työllistämisestä jottai. Sanokeapas yks joka ossoa tehä ammattitaijolla jottai paremmi? Lukenu mies, maksaa vielä korkojen kans kunnalta soamasa korvaukset jotka työ itiootit maksotto ku panitto viisaa miehe kottii. Ol seki peätös. Nyt o mahollisuus nostoa kunta pystyy ja siihe ei pysty ku peuha. Peuhan perällä männöö hyvin, niinku ootto huomannu vuoje yrittäjä jne. ja kohta koko kunnalla ku muistatto numeron 12.

      • ei.ole.leikin.asia

        Elekkee työ sitä vastarannan kiiskeä sinne kuntaan äänittäkö. Vuoskaudet Peuha on valituksillaan häirinny kunnallista päätöksentekoa ja nyt se on pyrkimässä kunnan sisälle luottamusmieheksi sotkemaan ja vaikeuttamaan kunnallista päätöksentekoa. Täysin yhteistyökyvytön henkilö tulisi olemaan muiden päättäjien kanssa, mutta veikkaan että Urpilainen ei tule pääsemään läpi. Valitukset ovat harmillisia maksaneet kunnalle todella paljon... Harva niistä on onneksi menestynyt hallinto-oikeudessa.


    • Baikkal

      Onneksi Peuha pääsi valtuustoon. On vähän toppuuttelemassa sisäpiiriläisiä. Kyllä oikeudenmukainen tulos Juhalle olla äänimäärältään voittaja.

      • nukkuvien.asialla.ollut

        Kaikki demarien äänet keräs ja muille ei jääny mittää. Perseelleehän ne vaalit mäni.


    • ei.saatu.työministeriä

      Palme teki työt ja Peuha keräs potin,,,

      • 1945

        Palme on epärehellinen ollut koko ikänsä eikä ansainnut paikkaa valtuustossa.Kyllä kansa tietää.


      • Kansainvälinen.mies

        Höpö höpö!!!! Palme on ollut monessa mukana ja monessa liemessä keitetty. Palme tietää paljon kunnan asioita, joten turha on alakaa äkkipoijan leikkimään Palmen kanssa. Oppipoikia ootte Palmen rinnalla. Palme oli Kinnulan työministeri aikoinaan ja asia kuin asia Palme oli valmis auttamaan sanoen ongelman koittaessa että se on järjestelykysymys. Elekää työ Palmea haukkuko suotta.


      • Herppeskait

        Kiero mies kertakaikkiaan. Olevinaan ovela mutta se tahtoo kostautua itelleen jollakin tavalla. Onneksi ei päässyt valtuustoon.


    • virtsattiinko.iirikseen

      Mitä porukkaa nää Kinnulan kuntavaaliehdokkaina olleet henkilöt oikein ovat? Suurin osa ehdokkaina olleista on "aikuisten oikeesti" eläkeläisiä. Mitäpä pahaa siinä on jos on eläkeläinen-ei mitään. Minusta se on politiikoille tyypillistä- ja äänestäjiä kohtaan pahemman sortin huijausta kun pyritään valtuustoon väärillä tiedoilla. Mahtuuhan maailmaan toki valelääkäreitäkin, niin miksipä ei valevaltuutettujakin! Mediasta olemme saaneet seurata viime vuosien aikana kuinka valelääkärille on annetu monon kuva takapuoleen, niin miksipä valevaltuutetuillekin ei voisi tehdä samoin? Äänestäjiä puolelleen houkuttelevissa lehtimainoksissa ja postin mukana lähetyissä korteissa lukee ammattien kohdilla jos minkäkinlaista kissahoitoyhdistyksen toiminnanjohtajaa.

    • Joopajootaas

      Voi, voi teitä jotka äänestitte urpilaisen valtuustoon....no,ei voi mitään..tyhmäksihän ei synnytä!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe