Minkälainen lentoyhtiö on Jet Time

ISSO

Kaikki kokemukset Jet Timestä ovat tervetulleita. Onko lähtöselvityshommat Hki-Vantaan kentällä ok? Entä koneessa, onko ruoka hyvää, onko viihdekeskusta koneessa, miten tarjoilu pelaa lennon aikana yms?

17

5614

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Chghjhhh

      Hah hah. Hyvä vitsi.

    • paskayhtiö

      vanhoja koneen rämiä, menin viimesyksynä kanarialle jet timen koneella olin ikkunapaikalla kun heitin kengät jalasta ihmettelin miksi jalkoja alkoi paleltaa sukat oli jäätynyt lattiaan kiinni, en ollut uskoa silmiäni, lattia oli penkin alta aivan kuurassa,ei puhuttu henkilökunnalle mitään olisi voinut tulla välilasku ja koneen vaihto ja lyhyt loma olisi lyhentynyt entisestään, ei ikinä jet timellä matkaan.

    • Jetonhyvä

      Hyvä lenoyhtiö.oltiin pariviikkoasitten.Lähtöselvitys automaatteissa.Kone ajallaan..tuin värit.Jalkatilaa reilusti.enemmän kuin finnairilla.Palvelu huippua.Yllätyimme kuonka hyvää oli kaikki.Varmasti uudestaan.Mekin ajattelimme että miten menee kun negatiivista juttua oli täällä.mutta täällähän puhutaan potaskaa kaikenaikaa.tai sitten on vaan niin negatiivista jengiä

    • Viime syksyn menomatka taittui JT:llä ihan mukavasti ,hyvä henkilökunta ja siisti kone .

    • Jalmarzonni

      Viime syksynä Tampereelta. Kuten joku jo aiemmin kommentoi, jalkatilassa aivan sairaan kylmä ja hurja veto. Piti kaivaa ylhäältä takkeja ym. jalkojen = jalkaterien päälle. Polvista ylöspäin oli OK. Erityisesti ikkunapaikoilla oli kylmä. Tätä valitti moni muukin matkustaja.
      Paluumatkalla oli tarjoilu (osto) -valikoima hyvin suppea, koska tuloporukka oli ostanut kuulemma poikkeuksellisen paljon juotavia ym.
      Kummastusta herätti, että istuinselkänojissa ei ollut minkäänlaisia taskuja, minne olisi voinut laittaa lehtiä, tablettia, silmälaseja ym., aivan kuten Ryanairin koneissa.
      Matkustamohenkilökunta oli ihan mukavaa, eikä nämä puutteet olleet heidän vikansa.
      Muutenkin tunnelma oli kuten Ryanairin lennolla.
      Aiemmin olemme menneet Aurinkomatkoilla = Finnairilla, joten kyllä ero on melkoinen. Nyt osaa taas arvostaa vanhaa kunnon Finskiä.
      Nykyään on vain lähes pakko käyttää näitä, kun meidän hotelliin ei muut järjestä matkoja kuin TUI.
      Kuitenkin on kuin taivaan lahja, että Tampereelta pääsee suoraan Kanarialle, ja vieläpä loistavilla lähtö- ja tuloajoilla. Toivottavasti jatkuu myös tulevaisuudessa.

    • Pojojasatelee

      Taammikuussa Jet Timellä Vantaalta kanarialle.Siisti kone.Palvelu erinomsista.Ruoka hyvää.Istuimen selkänojassa on kyllä taskut..heh.Jos jonkun jalkoja palelee siihen voi olla montasyytä.no se siitä.Erinomainen lento molempiinsuuntiin.Ja vielä jalkatilaa enemmän kuin finnairin joissakin koneissa Ja en ole ihan pikkujäbä..tosin finnairkin on hyvä yhtiö.Tästä ainakin Jet Timelle täydet pojot lennosta ,että palvelusta.Hieno homma.

      • Jalmarzonni

        Ehkäpä tuo "taskuttomuus" riippuu sitten koneyksilöstä.., no joka tapauksessa, se hieman hankaloitti matkustamista molempiin suuntiin.
        Mitähän mahdat tarkoittaa tuolla jalkojen palelulla (kymmenillä matkustajilla)
        "montasyytä"?
        Tietysti lennolla ja lennolla saattaa olla eroja.
        Ruoan hyvyys on niin suhteellista, mutta yleensä lentoateriat eivät ole mitään gourmeta, eikä kai sitä kukaan odotakkaan. Se on mukavaa, jos seuraavaan selkänojaan on tilaa syödä, koska olen myös ns. big boy


      • Jupris

        Jalkoja tosiaan voi palella joissain koneissa. kokemusta sellaisesta on esim. primera aidolta.


      • Jupris

        Siis Primera Air


    • Ohjelmapäällikkö

      Niil on 2 konetta.Uudempi tuilta vuokrattu lentää hesan ja oulun,vanha romu tampereen ja pikkukylät.

    • NoistaKokemusta

      Halpakoneita kuin halpakoneita, mutta niillähän täytyy lentää täältä provinssista. Sama kuin Primera air. Kyllähän ne nyt ilmassa on pysyneet, ainakin toistaisksi.

    • flyme

      Tanskalaisella JetTime -yhtiöllä yhteensä 18 konetta, parilla b737-koneella ollut base Helsingissä. Charter-yhtiö, perustasoiset vanhahkot koneet, ruuat yms palvelut tietysti riippuu kenen piikkiin lentää. Myös Finnair vuokrannut yhtiön palveluja joskus ja SAS.

    • Täyttäplussaa

      Eihän missään lennoilla niin gurmeeta ole..ateriat.Itse olemme tyytyväisiä Jettiin.muutaman kerran lennetty helsingistä.Ihan hyviä siistejä koneita joissa palvelu pelaa..ei ole kylmä tullut.melkein liian lämmintä.Huippua se että jalkatilaa enemmin..se oli yllätys.Mukavaa henkilökuntaa ja palvelua.Turhaa miinuspuhetta.Täyttä plussaa ainakin meidän perheeltä.

      • Palmasiin

        Viikko sitten Las Palmasiin Vantaalta ja lähtöselvitys onnistui myös tiskiltä, ei pelkkä automaatti. Tuin väreissä kone ja kaikki ok.


    • LiiaLotta

      Marraskuussa viimeksi ja syksyllä taas. Ei mitään valittamista. Suomalainen henkilökunta. Lennot olivat jopa etuajassa, ruoka hyvää.

    • Erinomainenjet

      Hyvä lentoyhtiö.Siisti koneet.Paljon jalkatilaa.Ruoka perustasoa.Palvelu erinomaista.

    • KertaSeOnEnsimmäinenkin

      Yhden lennon perusteella: Lähtöselvitys sujui ihan perinteiseen malliin ja ripeästi, ei mitään moittimista. Toiseen suuntaan miehistö oli suomalainen toiseen tanskalainen, palvelu hyvää. Ei mitään moittimista. Ruoka oli aika hirveää, tosin niin se tuppaa olemaan muillakin. Kärryjen valikoima suppea ja kallis, niin tosin muillakin.

      Kone oli omasta mielestäni ahtaampi kuin esin Ryanairilla ja vähänkään pidemmällä henkilöllä on todella tuskallista mahtua penkkien väliin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe