Epänormaali valkovuoto?

Aloidd

En tiiä kuinka useesti valkovuotoa tulee normaalisti, mutta itselläni on aina tullut joka päivä paitsi menkkojen aikaan. Vuoto on nyt hieman kellertävää ja haisee vähän joltain kalalta. Vuotoa tulee melko paljon, mutta haju ei oo ainakaan enää tosi pistävä.. Häpykummun päällä on kutinaa, mutta mietin voiko se johtua kuivasta ihosta, koska sitä mulla on!! Kutinaa ei oo kuitenkaa koko aikaa eikä edes aina joka päivä. Se kestää vähän aikaa ja lähtee raapimalla.. Eli onko tää ihan normaalia vai pitäiskö jo huolestua?

2

188

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • käy_lääkärissä

   Poikkeava haju voi olla merkki poikkevasta mikrobikannasta. Kannattaa käydä otattamassa mikrobitestit. Ainakin bakteerivaginoosi aiheuttaa poikkeavia hajuja. Jotkut bakteeritasapainon häiriöt altistavat ennen aikaiselle synnytykselle raskaana olevalla naisella. Eli siltäkin kannalta kannattaa paikoistaan pitää huolta. Joskus ehkä haluaa saada lapsia.

   Alapään raapiminen ei kuulosta hyvältä idealta. Kun raapiessa tulee pieniä naarmuja, niissä on taas hyvä paikka jonkun pöpön iskeä sisälle.

   Normaalissa kierrossa valkovuodon väri, määrä ja koostumus vaihtelevat kuukautiskierron mukaan. Ovulaation tienoilla ihan kirkasta ja venyvää, sitten muuttuu valkoisemmaksi. Jos nyt oikein muistan, niin ennen menkkoja on kuivempi kausi, samoin menkkojen jälkeen. Normaali valkovuoto ei haise pahalle. Olen itsekin kärsinyt aikanaan tulehduksista, ja olen onnellinen, että vaivoja ei ole ollut vuosiin. Ne kannattaa hoitaa pois ajoissa, niin vaiva ei kroonistu, ja on helpompi hoitaa.

  • kokenuksikki

   Vähäistä valkovuotoa on jokaisella. Se on jatkuvaa ja jokseenkin hajutonta. Vahva haju ja vuodon runsaus viittaa johonkin poikkeavaan. Silloin on mentävä gynelle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   112
   4230
  2. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   122
   1794
  3. Sofian kylppärikuva.

   Pyllistys! Miten voi tuon ikäinen nainen olla noin pissis ja lapsellinen? Hoh hoijaa...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   116
   1485
  4. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   110
   1159
  5. 388
   1151
  6. Illat ilman sua (mies)

   ovat niin turhia! Toivittavasti sulla on kaikki hyvin. Miettii yksi pieni sydän ikävissään!
   Ikävä
   103
   949
  7. Jos meistä tulis jotain,

   niin sulle mies pitäis eka opettaa hieman käytöstapoja. Mut ootkohan sä liian vanha oppimaan yhtään mitään? 🤔
   Ikävä
   60
   908
  8. Rikoin sun sydämen.

   Se oli silti sulle oikein.
   Tunteet
   67
   824
  9. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   224
   816
  10. Iso vaalee vauhdissa

   Onko hyvä vai paha jotta tällä muutamalla taitaa olla aika huono itsetunto kun pitää jokapaikassa ja tilanteessa tuoda oma erinomaisuutensa ja muiden
   Suomussalmi
   13
   784
  Aihe