THL KÄYTTÄÄ VAIN HOMEOPAATTISIA ROKOTTEITA!

HomeoTiedemies

THL käyttää vain homeopaattisia elohopearokotteita, sillä THLn mielestä kaikissa rokotteissa on niin vähän elohopeaa, ettei se vaikuta mitään,
joten THLn KAIKKI ROKOTTEET OVAT HOMEOPAATTISIA ELOHOPEAROKOTTEITA !!!??

Tietosakirjasta: ELOHOPEA ON ENSIMMÄISEN ASTEEN HERMOMYRKKY, EIKÄ KEHOA TULISI MISSÄÄN TAPAUKSESSSA ALTISTAA MILLÄÄN TAVOIN TÄLLE HERMOMYRKYLLE.

8

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elohopeaaaa

      Elohopea on myrkkyä vain luonnossa. Ihmisessä se on terveyden hoitoa!

    • Elohopea on tosiaan todella myrkyllistä ja mikä pahinta, se kerääntyy keskushermostoon. Sitä en tosin ymmärrä, miten tämä liittyy rokotteisiin, sillä rokotteissa ei ole elohopeaa. Niissä on pienen pieni määrä tiomersaalia. Se ei ole elohopeaa vaan se on elohopean orgaaninen molekyyliyhdiste. Toki tiomersaalimolekyylissä on yksi elohopea-atomi, mutta tiomersaalin kutsuminen elohopeaksi on silkkaa valehtelua tai syvää tietämättömyyttä. Samalla logiikalla voisit kutsua vettä hapeksi, koska vesimolekyylissä on yksi happiatomi.

      Herra tiedemies ei siis ymmärrä alkuaineen ja yhdisteen eroa. Ero on aika merkittävä. Esimerkiksi kloori on erittäin myrkyllinen ja pistävän hajuinen kaasu. Jo pienetkin pitoisuudet ärsyttävät ja polttavat ihoa, silmiä, limakalvoja ja johtavat keuhkovaurioihin. Natriumkloridi eli tuttavallisemmin ruokasuola taas on eräs klooriyhdiste. Ihan jo arkijärjellä voit päätellä, että tämä klooriyhdiste on aivan eri tavaraa ja vaikuttaa ihmiskehossa aivan erilailla kuin varsinainen kloori.

      Samoin tiomersaali on aivan eri aine kuin varsinainen elohopea. Tiomersaali ei esimerkiksi keräänny elimistöön. Sen LD50-arvo on 75mg/kg eli vaikkapa hammastahnassa käytetty natriumfluoridi on myrkyllisempää kuin tämä elohopeayhdiste. Jos siis pelkäät ottaa rokotusta "elohopean" pelossa niin sinun ei missään tapauksessa pitäisi uskaltaa koskaan pestä hampaitasi.

      Kun katsoin rokotteiden tiomersaalipitoisuuksia, niin yhdessä rokotteessa näytti olevan suurimmillaan 25 mikrogrammaa tiomersaalia. Siis gramman miljoonasosaa. Jos LD50-arvoja verrataan vaikka kahvin sisältämään kofeiiniin, niin juomalla kupillisen kahvia (100 mg) saat noin 1500 kertaa vahvemman myrkytystilan kuin yhdestä rokotteesta. Kyllä aika sekaisin pitää olla, jos rokotteiden "elohopeaa" tosissaan pelkää.

      • Huuhaa.palkittu

      • Ihmeellistäasiaa

        H2O vety ja happi, sisältää vain kahta elementtiä, molemmat ilmaelementistä peräisin olevia. Nestemäinen sisältää vesielementin ja siksi myös ilmaelementin. Vesi on todellakin ilmaa tietyssä suhteessa. Veren nestemäisyys takaa sen, että voimme hengittää.

        Tuli sisältää myös vettä. Totta tämäkin.


      • Mitä mahdat tarkoittaa "vesielementillä" ja "ilmaelementillä" ?


      • Heheheeee
        Ihmeellistäasiaa kirjoitti:

        H2O vety ja happi, sisältää vain kahta elementtiä, molemmat ilmaelementistä peräisin olevia. Nestemäinen sisältää vesielementin ja siksi myös ilmaelementin. Vesi on todellakin ilmaa tietyssä suhteessa. Veren nestemäisyys takaa sen, että voimme hengittää.

        Tuli sisältää myös vettä. Totta tämäkin.

        " Vesi on todellakin ilmaa tietyssä suhteessa. Veren nestemäisyys takaa sen, että voimme hengittää. "
        Sukella järveen tai mereen ja ala hengittää mainostamaasi vesiilmaa!
        Katotaan kuin sun käy?


      • kajaanistakajahtaa

        "Kyltyyri! Kyltyyri! Kyltyyri!"
        Tuo huuto on Suomessa syyri,
        Mut mikä se on se kyltyyri?
        Kas, siinäpä pulma on jyyri.

        Se on yhdelle ooppera-kyyri,
        taas toiselle Tukholma-tyyri,
        Duncan, Forssellin figyyri
        tai Parisin polityyri.

        Tuhatkarvainen on kyltyyri -
        se on Kiinassa Kiinaan myyri -
        mut Suomessa Suomen kyltyyri
        tuon kaiken on karrikatyyri.

        http://kaino.kotus.fi/korpus/klassikot/teksti/leino/leino_1912_tahtitarha.xml


    • vaietaanko

      14 neurologista sairastumista HPV-rokotteen jälkeen (Savon Sanomat 5.3.2017).

      Lehdessä oli haastateltu THL:n rokoteasiantuntija Nohynekiä yllä mainittuihin lasten vakaviin sairauksiin liittyen. Nohynek kertoi ymmärtävänsä, miksi perheet tahtovat nähdä rokotteen ja sairastumisten ajallisen yhteyden. Ymmärsi heitä vaiko vain itseään? Rivilääkärit taas eivät mahda millekään muullekaan mitään, sellaiseksi on meno mennyt. Ehkä sitten parempi näin. Tulee varmistetuksi sekin, että jokainen meistä saa mittansa kyllin täytenä.

      Rokotteiden kumulatiivinen prosessi on täysin vierasta näille rokotehypetetyille sukupolville. 60-luvulla meilläkin olisi ollut kaikki edellytykset kääntää kelkka ja suojella lapsia lääkeaineiden vakavilta haitoilta, mutta kun tuo ei käynyt. Raha merkitsi enemmän kuin terveys ja ennustelu kuulosti paljon paremmalta tieteellisen koulutuksen saaneilta kuin aikakauslehtien minuuttitaksaisilta palvelujen tarjoajilta.

      Totuus on liian karvas eliitin kohdattavaksi. Siksi perheet tulevat yhä enemmän sinuiksi tämänpäiväisen Savon Sanomien murheellisen uutisen kanssa myös tulevaisuudessa.

      Miten ihmeessä lasten yhä lisääntyvät vakavat autoimmuunisairaudet saisi vieritettyä yhden lääketieteen ulkopuolisen suuntauksen viaksi, homeopatian. Kyllä jonkin linkin luulisi löytyvän. Homeopaatit kautta vuosikymmenten ovat varoittaneet rokotteiden vaaroista ja koettaneet löytää keinoja haittojen minimoimiseksi, mikä ei aivan yksinkertainen juttu ole ollutkaan. Paha silmä, se heillä täytynee olla, kun ovat niin kiinnostuneita sairauksien alkuperäisistä syistä, vaikka sairauksien muuntelu rokotteilla tuottaisi paljon enemmän. Rokotteilla aikaansaaduilla häiriötiloilla saa toimeentulonsa jo valtaisa joukko terveydenhoitoalan ammattilaisia. Toki homeopaatitkin saavat osansa tuosta rokotteiden tuottoisuudesta, sillä asiakaskunta se laajenee heilläkin.

      Todellisiksi maan pettureiksi voi julistaa ne tutkijat, jotka rokotetapahtuman jälkeen energeettisesti toteavat piikityksen aikaansaaman kaaoksen. Humpuukilla sairauksia saa toki hoitaa, mutta että menee paljastamaan niiden syitä, se on jo liikaa.

      Entä sitten kun rokotteet julistetaan pannaan. Millainen tutkijoiden ja kansalaisten henkinen tila paljastuukaan alta. Ei kai kukaan niin yksinkertainen sentään ole, että kuvittelisi ratkaisevan tulevaisuutensa virusten, niiden osasten, adjuvanttien, elohopean, alumiinin, formaldehydin ym turvin. Tai jos on, alta paljastuu rokotteitakin suurempi painajainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      575
      15281
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      44
      12378
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      362
      8995
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      10
      3917
    5. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      36
      3827
    6. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      359
      2657
    7. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      9
      2157
    8. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      130
      1928
    9. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1753
    10. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      194
      1633
    Aihe