Ilves-maalit

Vierailija33

Lyhyesti, kokemuksia ilvesmaaleista.

10

2756

Vastaukset

 • Maalasin valkoisella Ilves remonttimaalilla autotallin seinät ja katon.Hinta tuntuu kohtuulliselta.Pysyy hyvin pensselissä eikä roisku telalta.Olisin käyttänyt jo aiemmin
  Ilveksen tuotteita jos olisin tiennyt sellaisia olevan markkinoilla.

 • Ei ainakaan maalattavuudeltaan yhtään huonompi kuin mikään muukaan ns. Isojen firmojen maalit. Peittää ja tarttuu hyvin pysyvyydestä en osaa sanoa kun maali on ollut vasta n. vuoden seinässä, pohjatyöt tehty ohjeiden mukaan, mutta ainakin vielä on seinässä eikä hilseile tms.

 • Telasin ilves pohjamaalit seinään, hyvä peitto ja paljon huokeampaa kuin moni muu. Edellämainitusta vakuuttuneena ostin ilves remppamaalia.

 • Kalustemaali ollut aivan yhtä hyvää kuin Tikkurila, Teknos ja Sadolin.

  Mutta kuinka ympäristöystävällisiä nämä ovat? Purkissa ei ainakaan ole Ecolabelia eikä M1-merkintää. :(

 • Tuli juuri kokemusta Ilveksen remontti- ja kalustemaalista. Hyvin pysyy työvälineessä ja peittävyys on erinomainen. Hinta/laatusuhde täysi kymppi. Nyt loppui kyllä isojen tehtaiden ylihintaisten maalien käyttö.

  • Jos isona tehtaana pidät vaikkapa TIkkurilaa, niin huomautan että tuo on vielä isomman ulkomaisen tehtaan tuote. Hyvä että olet tyytyväinen maalaukseesi, mutta jossain tuossa on säästetty se euron per litra. Kaikki ei näy ensimmäiseen viiteen vuoteen.


 • Olen käyttänyt Ilveksen remonttimaalia, seinämaalia, stopparia ja terassisuojaa. Pelkästään hyviä kokemuksia. Mielestäni laadukas ja edullinen maalimerkki.

 • Ilves maalit ovat Suomalaisia eikä mitään rajojen takaa tuotuja.

 • Kolme vuotta sitten vedon raakapuulankkuaidan ruskealla Ilves kuulotteella. Helppo työstää ja peitti hyvin yhdellä kerralla maalattuna. Vieläkin näyttää tänäpäivänä kuin eilen maalatulta. Haalistumaa ei ole ollenkaan havaittavissa. Tommpa Espoosta

 • On kyllä uskomatonta lukea edellisten kommentteja...että puhutaanko samasta tuotteesta. Siis Ilves remonttimaali, valkoinen, harmaassa muoviämpärissä, Puuilosta ostettuna.
  Ensimmäkseksi huomio kiinnittyi tuotteen liruun koostumukseen, selvästi ohuempaa, kuin lateksit yleensä. Seuraava elämys on tuotteen olematon peittokyky, ämpäriä tuli kaavittua pohjalta monet kerrat huolellisesti, mutta ei sieltä löytynyt enempää pigmenttejä. Kohdehan on ennestään valkoiseksi maalattu seinä, jossa on mustasta sateenkaaren väreihin maaliroiskeita, jotka olisi pitänyt saada piiloon, oli turhauttavaa todeta viidennen telauskerran jälkeenkin niitten paistavan vielä läpi. Samaa seinää on muilla maaleilla maalattu tarvittaessa parilla reilulla kerroksella samaan lopputulokseen.
  Oli viimeinen ilveslateksi...muista ilvesmaaleista ei ole toistaiseksi ollut moitittavaa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  34
  980
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  523
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  30
  403