Aihe

Ilves-maalit

Vierailija33

Lyhyesti, kokemuksia ilvesmaaleista.

17

4884

  Vastaukset

  • Maalasin valkoisella Ilves remonttimaalilla autotallin seinät ja katon.Hinta tuntuu kohtuulliselta.Pysyy hyvin pensselissä eikä roisku telalta.Olisin käyttänyt jo aiemmin
   Ilveksen tuotteita jos olisin tiennyt sellaisia olevan markkinoilla.

  • Ei ainakaan maalattavuudeltaan yhtään huonompi kuin mikään muukaan ns. Isojen firmojen maalit. Peittää ja tarttuu hyvin pysyvyydestä en osaa sanoa kun maali on ollut vasta n. vuoden seinässä, pohjatyöt tehty ohjeiden mukaan, mutta ainakin vielä on seinässä eikä hilseile tms.

  • Telasin ilves pohjamaalit seinään, hyvä peitto ja paljon huokeampaa kuin moni muu. Edellämainitusta vakuuttuneena ostin ilves remppamaalia.

  • Kalustemaali ollut aivan yhtä hyvää kuin Tikkurila, Teknos ja Sadolin.

   Mutta kuinka ympäristöystävällisiä nämä ovat? Purkissa ei ainakaan ole Ecolabelia eikä M1-merkintää. :(

  • Tuli juuri kokemusta Ilveksen remontti- ja kalustemaalista. Hyvin pysyy työvälineessä ja peittävyys on erinomainen. Hinta/laatusuhde täysi kymppi. Nyt loppui kyllä isojen tehtaiden ylihintaisten maalien käyttö.

   • Jos isona tehtaana pidät vaikkapa TIkkurilaa, niin huomautan että tuo on vielä isomman ulkomaisen tehtaan tuote. Hyvä että olet tyytyväinen maalaukseesi, mutta jossain tuossa on säästetty se euron per litra. Kaikki ei näy ensimmäiseen viiteen vuoteen.


  • Olen käyttänyt Ilveksen remonttimaalia, seinämaalia, stopparia ja terassisuojaa. Pelkästään hyviä kokemuksia. Mielestäni laadukas ja edullinen maalimerkki.

  • Ilves maalit ovat Suomalaisia eikä mitään rajojen takaa tuotuja.

  • Kolme vuotta sitten vedon raakapuulankkuaidan ruskealla Ilves kuulotteella. Helppo työstää ja peitti hyvin yhdellä kerralla maalattuna. Vieläkin näyttää tänäpäivänä kuin eilen maalatulta. Haalistumaa ei ole ollenkaan havaittavissa. Tommpa Espoosta

  • On kyllä uskomatonta lukea edellisten kommentteja...että puhutaanko samasta tuotteesta. Siis Ilves remonttimaali, valkoinen, harmaassa muoviämpärissä, Puuilosta ostettuna.
   Ensimmäkseksi huomio kiinnittyi tuotteen liruun koostumukseen, selvästi ohuempaa, kuin lateksit yleensä. Seuraava elämys on tuotteen olematon peittokyky, ämpäriä tuli kaavittua pohjalta monet kerrat huolellisesti, mutta ei sieltä löytynyt enempää pigmenttejä. Kohdehan on ennestään valkoiseksi maalattu seinä, jossa on mustasta sateenkaaren väreihin maaliroiskeita, jotka olisi pitänyt saada piiloon, oli turhauttavaa todeta viidennen telauskerran jälkeenkin niitten paistavan vielä läpi. Samaa seinää on muilla maaleilla maalattu tarvittaessa parilla reilulla kerroksella samaan lopputulokseen.
   Oli viimeinen ilveslateksi...muista ilvesmaaleista ei ole toistaiseksi ollut moitittavaa.

  • Sama kokemus minulla on, toki eri maali. Minulla vesipohjainen lattianmaalia. Todella huonosti peittävä maalia, ja ohutta kuin mikään. Olen ollut rakennusalalle 20-v ja maalannut aina sillon tällöin. En ole koskaan kokenut näin huonoa maalia.

  • Onkohan näistä tämän valmistajan maaleista uudempaa kokemusta? Onko mistään kotoisin tämän valmistajan perus remonttimaali?

  • Ihan hiton paskaa peittokyky olematon täytyy kolme kertaa vähintään vetää ja silti ei ole vielä vastaava kuin muilla maaleilla kahdella kerralla

   • Oletkohan sinä (ja muut) ostaneet vahingossa pigmetitöntä maalia? :D Kun Ilveksellä sitäkin on - sävytettävää. Mulla nimittäin on kokemusta Ilveksen sisämaaleista, kalustemaalista, saunavahasta ja ulkomaaleista, eikä mitään valittamista mistään. Saunavahakin on paljon parempaa kuin kilpailijoiden ja vielä monikäyttöisempää, olen sillä sipaissut sisätiloissa hyllyjä, listoja ja jopa uteliaisuuttani kokeeksi pari seinää maalin päälle kuultoefektiin ja hyvin toimi. Noin hyvällä hinta-laatusuhteella kun pystyy suosimaan suomalaista, niin todellakin kannattaa tehdä niin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oletkohan sinä (ja muut) ostaneet vahingossa pigmetitöntä maalia? :D Kun Ilveksellä sitäkin on - sävytettävää. Mulla nimittäin on kokemusta Ilveksen sisämaaleista, kalustemaalista, saunavahasta ja ulkomaaleista, eikä mitään valittamista mistään. Saunavahakin on paljon parempaa kuin kilpailijoiden ja vielä monikäyttöisempää, olen sillä sipaissut sisätiloissa hyllyjä, listoja ja jopa uteliaisuuttani kokeeksi pari seinää maalin päälle kuultoefektiin ja hyvin toimi. Noin hyvällä hinta-laatusuhteella kun pystyy suosimaan suomalaista, niin todellakin kannattaa tehdä niin.

    Onko kellään kokemusta ilves liuotinohenteisesta lattiamaalista? Miten pysyy? Peittävyys? Mökin lautalattia olisi tarkoitus maalata..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko kellään kokemusta ilves liuotinohenteisesta lattiamaalista? Miten pysyy? Peittävyys? Mökin lautalattia olisi tarkoitus maalata..

    On kokemusta, haju voimakas mutta haalenee viikon kuluttua. Eka kerros ohennetulla. Helppo sutia, aika vetelää, levittyy hyvin. Peittokyky loistava, samoin valmis harmaa sävy hyvä. Anna kuivua rauhassa 2-3 pvää. Kestävyys, - toistaiseksi vaikuttaa hyvältä. Tosin vasta kuukausi käyttöä. Ostaisin uudelleenkin.


  • Maalasi ulko oven kaksi vuorokautta on kuivunut vieläkin tahmea pinta .Toden näköisesti joudun puhdistamaan maalin pois ja vaihtamaan maalia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   414
   22506
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   14810
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   380
   14614
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   10683
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   5856