Aihe

Kumipuu kalusteet

kiinnostunut

Olen harkinnut kumipuusta valmistetun ruokailuryhmän hankkimista. Kiinnostaisi kokemukset kumipuukalusteista. Halkeilevatko ja miten kestävät kulutusta?

4

2724

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • puu

   Hyvin on meillä kestänyt kumipuu.Ollut n.4 vuotta.

  • tea

   ollut käytössä kohta 5 vuotta. Olivat edulliset. Moni on ihastellut niitä ja luullut kalliiksikin. Puulajin kovuus on muistaakseni jossain keskiluokassa (pehmein mänty ja kovin mahonki tms. eksoottinen puulaji). Jonkin verran ovat lapset takoneet pöydän pintaan koloja, mutta varmasti sillä takomisella olisi esim. mäntypöytä jo kamalan näköinen. Sitä olen jälkikäteen miettinyt, että mitenkähän ekologista tuo kumipuu on? Taitaa olla viljeltyä puuta eli ei ainakaan sademetsiä riistetä. No, en tiedä asiasta itsekään.

   • kumipää?

    Kumipuu on melko "kovaa" tavaraa. Sen Brinell-arvo on 4,2, kun esimerkiksi tavallisesti parkettimateriaalina käytetyn tammen arvo on 3,4. Olen nähnyt melko usein kumipuisten kalusteiden halkeilevan.


  • 0504909349

   meillä ollut kumipuu keittiön pöytä ja kuusi kumipuutuolia vuodesta 1993 edelleen alkuperäiskuntoiset

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   35
   1548