Deposit transfer maksu

Eppana

Hei.
Olimme viikon Dubaissa Atana hotellissa, varaus bookingin kautta. Maksu hotellilla oli sama kuin varauksessa, mutta kotiin tultuamme Visalta oli veloitettu Deposit transfer at check-in maksu 142€. Yritimme saada hotellilta vastausta mikä tämä maksu on? Se oli jälkeenpäin lisätty laskuun ja maksupäivä yksi päivää ennen kuin olimme hotellilla. Onko jollain tietoa mistä maksusta kysymys? Olemme olleet bookingin kautta useassa hotellissa eri maissa eikä koskaan törmätty tähän maksuun!!

9

697

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lapselliset

      Tuosta maksusta en tiedä, kuulostaa oudolta, mutta voitko kertoa muuten millainen hotelli oli kyseessä? Mitä hyvää ja mitä pahaa teillä on sanottavana hotellista?
      Olemme menossa samaan hotelliin vielä tässä kuussa.

    • Ennipennni

      Huomioitko tämän: Dubaissa veloitetaan kaupunkiveroa ja palvemaksua (molemmat 10 %) sekä turistimaksua x määrä dirhamia. Ko verot ja maksut eivät ole bookingin hinnoissa vaan lisätään jälkikäteen.

    • Eppana

      Atana hotelli ihan Ok. Palvelu oikein hyvää ja siisti. Sijainti hyvä. Ruuat hyviä, meillä puolihoito mikä kannattaa ottaa. Pyydettiin etukäteen huonetta meren puolelta, mutta saatiin tien puolelta 5 krs.eli se vähän latisti
      Deposit transfer ei ole kaupunkiveromaksu, sillä ne oli laskussa erikseen ja tiedossa että ne lisätään laskuun.

    • santtu.1975

      Deposit on "vakuusmaksu" joka maksetaan joko käteisellä taikka sitten yleensä katevarauksena luottokortilta.
      Hotellin perimä vakuus esimerkiksi minibaarin käyttämisestä, hotellihuoneen tarpeiston häviämisestä taikka vaurioitumisesta.
      Yleensä kansainvälisissä hotelleissa määritelty joko dollarimääräisenä summana taikka paikallisessa valuutassa (harvoin suoraan euroissa).
      Tämä vakuusmaksu/katevaraus pitäisi palautua tilille muutaman päivän sisällä uloskirjauksesta, tietysti sillä oletuksella että kaikki huoneessa oli kunnossa.

      Mikäli summa ei muutamassa päivässä ole palautunut, niin ole yhteydessä hotelliisi ja mahdollisesti myöskin luottokortti yhtiöösi (ainakin ennen luottokorttilaskun maksuun menoa).

    • Atana-hotelli

      Hei kun saat selville mikä maksu oli kyseessä, voitko kertoa sen täällä. Tietää sitten itse varautua, jos omalta Visalta on jälkikäteen veloitettu samainen maksu, kun palaan kotiin täältä Atana-hotellista. Kiitos!

    • Samaahotelliakatsonut

      Hei! Olisin kiinnostunut lukemaan enemmän tuosta atana hotellista, voisitko kertoa siitä lisää. Etenkin uima-allas alue, aamupala ja huoneiden siisteys kiinnostaisivat. Mukaan olisi lähdössä kaksi alle kouluikäistä.

    • Atanassamaaliskuussa

      Hei! Atana hotellin uima-allasalue on melko pieni. Rantatuoleja on vaikea saada, jos ei niitä käy ajoissa aamulla varaamassa. Altaassa on lämmin ( 32) vesi, joka lapsille on kiva. Altaassa on hyvin pieni osa erotettuna pienimmille lapsille. Huoneet ja tilat muutenkin ovat hyvin siistejä. Huone on tosin vähän pimeä, eikä parvekkeelle pääse turvallisuussyistä lainkaan. Aamupala on erinomainen ja täyshoito lapsen kanssa hyvä valinta. Hotellilta on ilmaisia kuljetuksia moneen paikkaan, esim. Legolandiinkin on mahdollista mennä Outlet Villageen suuntautuvalla ilmaiskuljetuksella. Hotellin leikkihuone on maksullinen, mikä meitä vähän harmitti, kun sen kuvia olimme lapsen kanssa katselleet. Kun me lähdemme lapsen kanssa seuraavaksi Dubaihin, yritämme löytää hotellin Jumeirah beachin läheisyydestä. Ranta-alueella on lapsille leikkipuistoja ja monenlaisia aktiviteetteja muutenkin.

    • Samaahotelliakatsonut

      Kiitos kovasti vastauksesta! Paistoiko altaalle miten aurinko, kun monessa paikassa on kirjoitettu altaan olevan varjossa suurimman osan päivästä? Ja mille rannalle hotellin kuljetus on? Meillä ei todennäköisesti ole tarkoitus olla kuin osa lomasta tuossa hotellissa ja käydään luultavasti abu dhabissa pari päivää ja sitten toinen viikko jossain rannan läheisyydessä.

    • Atanastakotiuduttu

      Atanan altaalle ei paista koko päivää, mutta kyllä siitä piha-alueelta koko ajan löytyy aurinkoisiakin paikkoja, täytyy vaan siirrellä aurinkotuolia sen mukaan. Taitaa olla samainen ongelma joka paikassa, kun niitä pilvenpiirtäjiä on vieri vieressä :)
      Hotellin kuljetus on Umm Suqeim Beachille sekä The Walkin edessä olevalle rannalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4935
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3124
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe