Tapaamissopimuksesta

Hmmmmmmmmm

Koitan kirjoittaa mahdollisimman selvästi. Elikkä tilanne tämä lyhykäisyydessään. Muutimme erilleen ex-vaimoni kanssa vuosi sitten ja laitoimme ensimmäisen vaiheen eropaperit menemään. Ennestään meillä oli jo yksi lapsi ja toinen lapsi oli tulossa kun muutimme erilleen. Vuosi ollut yhtä temppuilua, ei siitä sen enempää. Nyt molemmilla omat asunnot, ja elatusmaksuja maksan molemmista lapsista, se on ok. Nyt juuri laitoimme toisen vaiheen eropaperit menemään ja ero sitä myöten selvä. Meillä on 50 kilometriä välimatkaa, eli 100 km tulee kun ajan ees, lapset kun haen tähän ja vien takaisin, se on yhteensä 200 km, sekään ei ole ongelma. Mutta tapaamiset, siinä ongelma. Töitten puolesta todella vaikea minun ottaa lapsia, vapaillani tietysti otan niitä minkä pystyn ja aina välillä käyn katsomassa lapsia siellä. Työrytmini on todella hankala ja teen kahta työtä, yötyötä sekä toinen illat töissä. Vapaita on vähän miten sattuu kuukauden aikana. Ja kyllä, tykkään näistä töistä mitä teen, ja siitä riippuu minun elantoni, ja haluan mahdollisuuksien mukaan ja vapaiden mukaan tietysti ottaa lapsia mahdollisimman paljon.

Mutta itse ongelmaan joka lävähti tänään kasvoille, olen yöksi siis menossa töihin tänään, ex-vaimo ilmoittaa päivällä, voitko tulla katsomaan lapsia, että pääsen ulos muutaman ottamaan, vaikka siellä olisi käytössä sen koko tukiverkosto, ja toisekseen ollaan jo ennalta sovittu, että haen lapset ensi viikolla tähän pariksi päiväksi, sekä sitä seuraavalla viikolla pariksi päiväks. Ja kun en suostunut lähteä ajamaan 100 km tänään, kun minun mielipiteeni on se että sovitusta pidetään kiinni mitä on ennalta sovittu että milloin menen ja haen lapset, eikä päivän varoitusajalla ilmoiteta että tule katsomaan lapsia, haluan ulos. Sitten alkoi uhkailu lastenvalvojalla, jonne olikin tänään jo soitellut, lastenvalvoja kuulema pakottaa minut ottamaan lapset joka toinen vklp, vaikka se ei töitteni puolesta ole kovin mahdollista, koska olen poikkeuksetta joka vklp töissä, sitten on tietysti eriasia kun minulla on kesäloma, olkoot lapset niin paljon minulla kun haluaa. Elikkä kysymys kuuluukin, mitä lastenvalvoja voi ylipäätänsä määrätä? Eikö se mene niin että otan lapsia minkä töiltäni kykenen ja aina välillä käyn katsomassa lapsia tuolla. Tulee vain niin pompoteltu olo kun naisen pillin mukaan pitäisi mennä.

Eli mitä tuo lastenvalvoja tuohon sanoo? Eiväthän he voi vaikuttaa minun työvuoroihin.

167

3960

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Eisyytähättään

   Ei päivän varoajalla voi ottaa lapsia. Jos on töitä. Joten tuo lastenvalvojalla uhkailu on turhaa. Jos entisesi on lähdössä päivän varoajalla viihteelle on hän velvollinen hankkimaan lastenvahdin muualta.
   Yhden päivän varoaika ei velvoita sinua mihinkään. Ellei kyseessä ole hätätapaus, joka on yleensä sairastuminen vakavasti tai onnettomuus. Jolloin lähivanhempi ei kykene sairaalassa olon takia lapsista´huolehtimaan. Ja tuo on ainoa syy millä noin lyhyellä varoajalla voi etää velvoittaa lapsia hoitamaan.
   Joten ei mitään hätää. Jos lähi tuolla syyllä uhkaa lastenvalvojalla. Niin muista että lastenvalvoja katsoo lasten etua aina. Ei vanhempien. Ja tuollaisella asialla menettää lähi pisteitä enempi, kuin saa.

   • mitenvoisit

    No etpä tietysti voi ottaa päivän varoajalla.


   • tietystivoisin
    mitenvoisit kirjoitti:

    No etpä tietysti voi ottaa päivän varoajalla.

    miten ottaa kun äiti ei anna; kaveraa vaan narsisti, vieraannuttaja- sossun kanssa perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa..


  • eimitäänsano

   Unohditko, ettei kunnan lastenvalvojalla ole edes oikeutta viranhoidossaan ottaa kantaa vanhempien välisiin keskinäisiin ja vapaaehtoisiin sopimuksiin, sopimuksen sisältöön; lapsen vanhemmat yhdessä päättävät, laativat mahdolliset keskinäiset ja vapaa ehtoiset sopimukset, tuomioistuin tai lastenvalvoja ainoastaan vahvistuttaa molempien vanhepien pyynnöstä. Lastenvalvoja ei ole sopimusosapuoli.

   Ei siis ensi- eikä toissijaisesti mitään yhteyttä kunnan lastenvalvojaan. Lastenvalvojalla kun ei ole oikeutta laatia mitään sopimuksia, Lastenvalvojan kautta mitään uusia sopimuksia tule; mahdolliset vanhempien väliset keskinäiset, vapaaehtoiset sopimukset tehdään aina itse vanhempien kesken, jotka sitten voidaan molempien vanhempien pyynnöstä vahvistuttaa tuomioistuimessa tai lastenvalvojalla tai jättää kokonaan vahvistuttamatta. Ko sopimuksia ei tarvitse edes vahvistuttaa vaan on täysin vapaaehtoista. Käräjäoikeus pyytää sovittelua ainoastaan lasten huoltoa, asumista/ tapaamisoikeutta koskevissa asioissa. Ei lapsen elatusta koskevassa asiassa.

   • babiesfirst

    Hyvin kirjoitettu, paitsi että elatusapu on riippuvainen huoltajuudesta. Ensin pitää sopia huoltajuuteen liittyvät kohdat ( yksin, yhteis, etä, lähi ) ja sitten vasta elatusmaksut ja kuka maksaa.


  • radikaal

   Hmmmm. Ensinnäkään sinun ei ole pakko mktään muuta kuin maksaa ainoastaan elkut !!! Toiseksi tapaamiset kuuluu mennä sopimuksen mukaan jotta voit sovittaa työvuorot tapamisiin joten ammattinsa osaava lastenvalvoja ei edes lähden lähivaanhemman juonitteluihin mukaan eikä lähi vanhempi voi määrätä sinua mihinkään eikä mitään

   • toiseksikolmanneksi

    ns. "etävanhemman" ei tarvitse edes noudattaa mitään sopimuksia; hänellä on vain halutessaan oikeus noutaa lapset..


   • ijdiowje

    Jep, mutta se oikeus määritellään sopparin mukaan. Esimerkiksi voidaan määritellä, että mikäli tapaamisesta ei ole sovittu 3 viikkoa etukäteen, tapaamisoikeutta ei ole.


   • minkäsopimuksen
    ijdiowje kirjoitti:

    Jep, mutta se oikeus määritellään sopparin mukaan. Esimerkiksi voidaan määritellä, että mikäli tapaamisesta ei ole sovittu 3 viikkoa etukäteen, tapaamisoikeutta ei ole.

    eipä ole sopimuksia näkynyt eikä yhteydenpottoihin suostuta sosiaalitoimen perusteettomassa "viranomais-" menettelyssä vastaamaan; vastoin valvovien viranomaisten, mm. aluehallinto viraston lukuisia päätöksiä. Perätön lausuma tuomioistuimessa; lapsen tarkoitushakuinen "viranomais-" vieraannuttaminen yhteistyössä lapsen "äidin" kanssa.. eikä tuollaista sopimusta edes ole; "mikäli tapaamisesta ei ole sovittu 3 viikkoa etukäteen, tapaamisoikeutta ei ole". Eikä ole mitään tarkoitushakuista sosiaalitoimen "yksinhuoltoa" perättömin lausumin, selvoityksin mm. tuomioistuimessa. Lähinavhemman kuuluu lain mukaan pitää huolta lapsen tapaamisoikeudesta ei taitaa olla siis sinun tehtäväsi:))


  • iloinenoon

   Onpa hienoa lukea, että olet päässyt itsenäistymään. Se oli varmasti kova koetus, you see.

   • pahloinensiis

    Onpa hienoa lukea, että olet päässyt vieraannuttamaan.
    Se oli varmasti kova koetus, you see.


   • Hmmmmmmmmm

    Mitäköhän tost sun tekstist pitäis ymmärtää :DD


   • lapsenetuu
    Hmmmmmmmmm kirjoitti:

    Mitäköhän tost sun tekstist pitäis ymmärtää :DD

    tarkoitushakuinen "viranomais-" vieraannuttaminen perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa yhteistyössä lapsen "äidin" kanssa..


  • oijoeke

   Kokemusta on epäsäännöllisistä työvuoroista ja niiden vaikutuksesta tapaamisiin. Minä tosin olen lähi, ja ne epäsäännölliset työvuorot exällä. Me ollaan käyty keskusteluja aikanaan lastenvalvojalla, ja tehtiin yhden sortin soppari. Myöhemmin tehtiin uusi soppari sovintomenettelyssä käräjillä. Näillä kokemuksilla sanon, että teillä on kaksi vaihtoehtoa:

   1. Teette sopimuksen, jossa on määritelty tapaamispäivien määrä (ja mahdollisesti kellonajat), sekä mihin mennessä tapaamisista on ilmoitettava. Esimerkki:
   "6 päivää kuukaudessa, 2-3 päivää kerrallaan. Etävanhempi ilmoittaa tapaamispäivät vähintään kahta viikkoa ennen seuraavan kuukauden alkua, tai muutoin tapaamisoikeutta ei ole, ellei lähivanhempi tapaamisia hyväksy."

   Tämä malli mahdollistaa sen, että heti työvuorosi tietäessäsi, pystyt sovittamaan tapaamiset vapaapäivillesi. Vastavuoroisesti exä ja lapset saavat hyvissä ajoin tietää milloin lapsen ovat kanssasi, joten heidänkin on mahdollista suunnitella elämää normaalisti.

   2. Sovitte seuraavasti: "Tapaaminen joka toinen viikonloppu pe-su. Mikäli tapaaminen estyy isän työvuorojen takia, siitä on ilmoitettava vähintään kaksi viikkoa aiemmin. Lisäksi mahdollisuus tavata lapsia äidin asuinpaikkakunnalla joka toinen keskiviikko klo 13-19."

   Mikäli sinulla on työvuoroja tuolla tapaamisviikonlopulla, sinä et tapaa lapsia, ja ilmoitat siitä hyvissä ajoin. Vaihtoehtoisesti voit järjestää työvuorojesi ajaksi lapsille hoitopaikan. (Esimerkiksi mummolaan kun olet yötöissä.)

   Huom, kellonajat yms ovat näissä esimerkeissä suuntaa antavia. Pointti on se, että joko voitte sopia päivien lukumäärät, ja sinä sitten otat vastuun siitä, että ilmoitat aina hyvissä ajoin, mitkä päivät ovat tapaamispäiviä. Tai sitten joka toinen vkl, jolloin sinun täytyy ilmoittaa ainoastaan siinä tapauksessa, jos tapaaminen ei onnistu.

   Se on sitten makuasia, että mikä toimii kenelläkin. Mutta ennakoitavissa oleva tapaamissopimus täytyy olla. Se tuli selväksi asiantuntijoiden taholta. Lähivanhemmallakin on oikeus elämän säännölliseen suunnitteluun, ja ennen kaikkea myös lapsilla, kun he kasvavat.

   • Ymmyrkkä
    unohditkotaas kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Jätä nyt hyvä ihminen Veikko rauhaan, on seitsemänkymppinen, ollut jo kymmenen vuotta eläkkeellä !


   • vastatkoon
    Ymmyrkkä kirjoitti:

    Jätä nyt hyvä ihminen Veikko rauhaan, on seitsemänkymppinen, ollut jo kymmenen vuotta eläkkeellä !

    ensin teoistaan.. tarkoitushakuinen perätön lausuma tuomioistuimessa "viranomais-" menettelyssä lapsen olosuhteista; lapsen tarkoitushakuinen "viranomais-" vieraannuttaminen omasta isästään- ja suvustaan yhteistyössä lapsen äidin kanssa.. heti jätetään rauhaan, kun lapset, lapsen isä- ja koko isänpuoleinen suku on jätetty rauhaan sekä lapsen etu, oikeudet mm. omaan isäänsä, isän huoltoon, lapsen asuiseen/ tapaamis-oikeuteen ovat perusteettomassa "viranomais-" menettelyssä toteutuneet..


   • Ymmyrkkä
    vastatkoon kirjoitti:

    ensin teoistaan.. tarkoitushakuinen perätön lausuma tuomioistuimessa "viranomais-" menettelyssä lapsen olosuhteista; lapsen tarkoitushakuinen "viranomais-" vieraannuttaminen omasta isästään- ja suvustaan yhteistyössä lapsen äidin kanssa.. heti jätetään rauhaan, kun lapset, lapsen isä- ja koko isänpuoleinen suku on jätetty rauhaan sekä lapsen etu, oikeudet mm. omaan isäänsä, isän huoltoon, lapsen asuiseen/ tapaamis-oikeuteen ovat perusteettomassa "viranomais-" menettelyssä toteutuneet..

    Ja miten luulet eläkkeellä olevan ihmisen pystyvän asiaasi vaikuttavan. Veikko oli hyvä sosiaalityöntekijä, ajatteli aina asiakkaansa etua, sinun tapauksessa lasten, ei sinun tai lasten äidin etua.


   • Jankutipaskiaiselle

    En ole ex-vaimosi Tiina, joka luultavasti saa nykyään isompaa ja parempaa munaa.


   • Jankutipaskiaiselle
    Jankutipaskiaiselle kirjoitti:

    En ole ex-vaimosi Tiina, joka luultavasti saa nykyään isompaa ja parempaa munaa.

    En ole ex-miehesi Kari, joka luultavasti saa nykyään pienempää
    ja parempaa pillua.


   • Jankutipaskiaiselle
    Jankutipaskiaiselle kirjoitti:

    En ole ex-miehesi Kari, joka luultavasti saa nykyään pienempää
    ja parempaa pillua.

    Et olekaan exäni, mutta Kari *********** olet😂


   • Jankutipaskiaiselle

    Ei se pitänyt sun sukunimeä, kun meni sen terveen, isomunaisen tyypin kanssa naimisiin


   • Jankutipaskiaiselle
    Jankutipaskiaiselle kirjoitti:

    Ei se pitänyt sun sukunimeä, kun meni sen terveen, isomunaisen tyypin kanssa naimisiin

    Ei se pitänyt sun sukunimeä, kun meni sen terveen, pienipilluisen tyypin kanssa naimisiin


  • Yhteishuoltajuusko

   Ei Muuten mene noin. Jos toisella etävanhemmalla on uusi kumppani niin kyl se uus kumppani päättää milloin otetaan ja millon ei . Yh äiti jo 10v.

   • eimuutenpäätä

    on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
    Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


   • radikaal
    eimuutenpäätä kirjoitti:

    on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
    Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

    Lapsille joo ehkä mutta on sen lasten vanhemman kodin toinen osakas ja aina ex puolison edellä siinä taloudessa


   • eimuutenpäätä
    radikaal kirjoitti:

    Lapsille joo ehkä mutta on sen lasten vanhemman kodin toinen osakas ja aina ex puolison edellä siinä taloudessa

    on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
    Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


   • radikaal
    eimuutenpäätä kirjoitti:

    on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
    Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

    Kyllä ne jotka asuvat samassa osotteessa ovat niitä jotka sen talouden asiat päättää ei ulkoistettu ex puoliso


   • eimuutenpäätä

    on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
    Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


   • Äitipuoli
    eimuutenpäätä kirjoitti:

    on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
    Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

    Totta ,ne uudet kumppanit ei päätä mitään, mutta tottakai ovat vastuussa toinen toisten lapsista ja ovat mukana lasten elämässä sekä omien että kumppanin.


   • Äitipuoli
    radikaal kirjoitti:

    Kyllä ne jotka asuvat samassa osotteessa ovat niitä jotka sen talouden asiat päättää ei ulkoistettu ex puoliso

    Juu, yhteisistä talousasioista kyllä, mutta omista lapsistaan päätökset tehdään lapsien vanhempien kanssa, siis isän ja äidin.
    Jos lapselle ostetaan esim mopo + kortti niin siitä keskustellaan etävanhemman kanssa ,kuka maksaa ja mitä.


   • radikaal
    Äitipuoli kirjoitti:

    Juu, yhteisistä talousasioista kyllä, mutta omista lapsistaan päätökset tehdään lapsien vanhempien kanssa, siis isän ja äidin.
    Jos lapselle ostetaan esim mopo + kortti niin siitä keskustellaan etävanhemman kanssa ,kuka maksaa ja mitä.

    Mutta kun se ex ei päätä meillä mitään eikä tule päättämään meidän kodissa mitään ! Jos nykyinen vaimo sanoo et nyt tehdään läksyt tai mennään nukkumaan niin silloin tehdään niinko hän sanoo ex:tä riippumatta


   • eimuutenpäätä
    radikaal kirjoitti:

    Mutta kun se ex ei päätä meillä mitään eikä tule päättämään meidän kodissa mitään ! Jos nykyinen vaimo sanoo et nyt tehdään läksyt tai mennään nukkumaan niin silloin tehdään niinko hän sanoo ex:tä riippumatta

    on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
    Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


   • Äitipuoleioleäiti
    radikaal kirjoitti:

    Mutta kun se ex ei päätä meillä mitään eikä tule päättämään meidän kodissa mitään ! Jos nykyinen vaimo sanoo et nyt tehdään läksyt tai mennään nukkumaan niin silloin tehdään niinko hän sanoo ex:tä riippumatta

    Kyllä sillä lastesi äiteellä on sananvaltaa esim lapsienne jatkokoulutuksesta rippileireistä sun muista lapsianne koskevista asioista ei etävanhemman vanhemmuus lopu eroon ja ei se sun vaimosi ole sun lastesi äiti.
    Teitin kodissa tietty te vaimonne kanssa määräätte lasten olemisen kuten just nukkuma ajat ,läksyt sun muut tehtävät.


   • radikaal
    Äitipuoleioleäiti kirjoitti:

    Kyllä sillä lastesi äiteellä on sananvaltaa esim lapsienne jatkokoulutuksesta rippileireistä sun muista lapsianne koskevista asioista ei etävanhemman vanhemmuus lopu eroon ja ei se sun vaimosi ole sun lastesi äiti.
    Teitin kodissa tietty te vaimonne kanssa määräätte lasten olemisen kuten just nukkuma ajat ,läksyt sun muut tehtävät.

    Joo niistä mut ei meillä mitä me teemme kotona ja keitä lapset tapaa minun luona ja miten meillä käyttäydytään


   • eimuutenpäätä
    radikaal kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
    Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


   • eimuutenpäätä
    radikaal kirjoitti:

    Joo niistä mut ei meillä mitä me teemme kotona ja keitä lapset tapaa minun luona ja miten meillä käyttäydytään

    on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
    Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


   • radikaal
    eimuutenpäätä kirjoitti:

    on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
    Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

    Eikä ole meillä minä ja vaimoni olemme hyvinkin talouteen kuuluvia toisin kuin ex vaimoni joka ei kuulu meidän arkeen eikä juurikaan lastenkaan elämään kuin joka toinen viikonloppu


   • eimuutenpäätä
    radikaal kirjoitti:

    Eikä ole meillä minä ja vaimoni olemme hyvinkin talouteen kuuluvia toisin kuin ex vaimoni joka ei kuulu meidän arkeen eikä juurikaan lastenkaan elämään kuin joka toinen viikonloppu

    on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
    Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


   • radikaal
    eimuutenpäätä kirjoitti:

    on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
    Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

    Onneksi sinä et päätä sitä


   • radikaal
    eimuutenpäätä kirjoitti:

    on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
    Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

    Meillä päättää mitä meillä tehdään minun kanssa ja silloin kun olen töissä


   • sinäetmuutenpäätä
    radikaal kirjoitti:

    Onneksi sinä et päätä sitä

    on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
    Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


   • eimuutenpää
    radikaal kirjoitti:

    Meillä päättää mitä meillä tehdään minun kanssa ja silloin kun olen töissä

    on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
    Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


   • radikaal
    sinäetmuutenpäätä kirjoitti:

    on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
    Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

    Kyllä minä päätän oman kodin asista vaimoni kanssa !


   • eimuutenpäätä
    radikaal kirjoitti:

    Kyllä minä päätän oman kodin asista vaimoni kanssa !

    n täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
    Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


   • radikaal
    eimuutenpäätä kirjoitti:

    n täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
    Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

    Sinä olet itse sairaus ! Ja itkustasi huolimatta me vaimoni kanssa päätämme kotimme asioista ja meillä asuvien lasten asioista ! Lasten asioista päättää heidän äiti jokatoinen viikonloppu ja maksaen elkut !


   • eimuutenpäätä
    radikaal kirjoitti:

    Sinä olet itse sairaus ! Ja itkustasi huolimatta me vaimoni kanssa päätämme kotimme asioista ja meillä asuvien lasten asioista ! Lasten asioista päättää heidän äiti jokatoinen viikonloppu ja maksaen elkut !

    on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
    Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


   • radikaal
    eimuutenpäätä kirjoitti:

    on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
    Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

    Vaikene jollei sinulla ole mitään lakiin perustuvaa sanomista


   • Raisionrasittavalla
    radikaal kirjoitti:

    Vaikene jollei sinulla ole mitään lakiin perustuvaa sanomista

    "lastensuojelu" viranomaisilla perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa ei ole mitään
    lakiin perustuvaa sanomista perättömin selvityksin, lausumin eli vaikene ihan itse; on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin..
    ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä- Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


   • radikaal
    Raisionrasittavalla kirjoitti:

    "lastensuojelu" viranomaisilla perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa ei ole mitään
    lakiin perustuvaa sanomista perättömin selvityksin, lausumin eli vaikene ihan itse; on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin..
    ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä- Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

    Kyllä sinä olet ex puolisosi kotona ulkopuolinen olipa lapset siellä tai ei ! Sinua ei tervitse päästää edes heidän kotiin olipa siellä lapset tai ei ! Matrasi menee kotirauhan piiriin !


   • miemradikaal
    radikaal kirjoitti:

    Kyllä sinä olet ex puolisosi kotona ulkopuolinen olipa lapset siellä tai ei ! Sinua ei tervitse päästää edes heidän kotiin olipa siellä lapset tai ei ! Matrasi menee kotirauhan piiriin !

    Menee muuten Raision "lastensuojelu" viranomaisten mantranne kotirauhan piiriin ! perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa ei ole mitään
    lakiin perustuvaa sanomista perättömin selvityksin, lausumin eli vaikene ihan itse; on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin..
    ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä- Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


   • Marsmellow

    Jaahas, sama tyyppi jaksaa jauhaa ilmeisesti ikuisuuden saamastaan "huonosta" kohtelusta Raisiossa.


   • jauhetaanjauhetaan
    Marsmellow kirjoitti:

    Jaahas, sama tyyppi jaksaa jauhaa ilmeisesti ikuisuuden saamastaan "huonosta" kohtelusta Raisiossa.

    Raision kaupungille; kaupunginhallitukselle,
    perhepalveluille, lastensuojelulle, lastenvalvojille on annettu oikeus avoimesti ja rehellisesti selvittää ja korjata oma perusteeton, lainvastainen, lapsen edun-
    ja oikeuksien vastainen menettelynsä ja valehtelunsa, lopettaa jo vuosikausia jatkunut huono kohtelunsa, lapsen tarkoitushakuinen "viranomais" vieraannutta-minen perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomio-istuimessa ko. asiassa.


   • Marsmellow

    Voi ressua, mitä onkaan kärsinyt :).


   • radikaal
    Marsmellow kirjoitti:

    Voi ressua, mitä onkaan kärsinyt :).

    Niin mut mietippä mitä lapset olis joutunu kärsimään tuollaisen läheisyydessä


   • radikaal
    miemradikaal kirjoitti:

    Menee muuten Raision "lastensuojelu" viranomaisten mantranne kotirauhan piiriin ! perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa ei ole mitään
    lakiin perustuvaa sanomista perättömin selvityksin, lausumin eli vaikene ihan itse; on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin..
    ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä- Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

    Hmmm.sairautta on olla yhdessä jollei välitä/rakasta kumppaniaan


   • tarkoititsiis
    radikaal kirjoitti:

    Niin mut mietippä mitä lapset olis joutunu kärsimään tuollaisen läheisyydessä

    vieraannuttaja "äidin- ja viranomaisten" läheisyydessä
    perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa.


   • radikaal
    tarkoititsiis kirjoitti:

    vieraannuttaja "äidin- ja viranomaisten" läheisyydessä
    perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa.

    Niin siellä se meni juuri lastensujelun nimissä oikein


   • miemradikaal
    radikaal kirjoitti:

    Hmmm.sairautta on olla yhdessä jollei välitä/rakasta kumppaniaan

    Menee muuten Raision "lastensuojelu" viranomaisten mantranne kotirauhan piiriin ! perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa ei ole mitään
    lakiin perustuvaa sanomista perättömin selvityksin, lausumin eli vaikene ihan itse; on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin..
    ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä- Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


   • tarkoititsiis
    radikaal kirjoitti:

    Niin siellä se meni juuri lastensujelun nimissä oikein

    vieraannuttaja "äidin- ja viranomaisten" läheisyydessä
    perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa.
    Niin siellä se meni juuri "lastensujelun" nimissä väärin


   • jauhetaanjauhetaan
    Marsmellow kirjoitti:

    Voi ressua, mitä onkaan kärsinyt :).

    Raision kaupungille; kaupunginhallitukselle,
    perhepalveluille, lastensuojelulle, lastenvalvojille on annettu oikeus avoimesti ja rehellisesti selvittää ja korjata oma perusteeton, lainvastainen, lapsen edun-
    ja oikeuksien vastainen menettelynsä ja valehtelunsa, lopettaa jo vuosikausia jatkunut huono kohtelunsa, lapsen tarkoitushakuinen "viranomais" vieraannutta-minen perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomio-istuimessa ko. asiassa.


   • radikaal
    miemradikaal kirjoitti:

    Menee muuten Raision "lastensuojelu" viranomaisten mantranne kotirauhan piiriin ! perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa ei ole mitään
    lakiin perustuvaa sanomista perättömin selvityksin, lausumin eli vaikene ihan itse; on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin..
    ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä- Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

    Ei kotonaan tämä uusi henkilö on minun lisäksi suurin käskyn haltija ja lapset tekee niin ko heille sanotaan ja äiti päsmättäköön omalla ajalla kun lapset ovat siellä (jokatoinen viikonloppu) koulusta menee tiedot reissarilla äidille mitä äidin kuuluu tietääkin mutta meillä lasten äiti ei päätä mitään koskaan ! Ja tällainen järjestely sopi lasten valvojallekin


   • radikaal
    tarkoititsiis kirjoitti:

    vieraannuttaja "äidin- ja viranomaisten" läheisyydessä
    perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa.
    Niin siellä se meni juuri "lastensujelun" nimissä väärin

    Hmmm. Oikein meni ! Ei hullulle voi huoltajuutta antaa


   • miemradikaal
    radikaal kirjoitti:

    Ei kotonaan tämä uusi henkilö on minun lisäksi suurin käskyn haltija ja lapset tekee niin ko heille sanotaan ja äiti päsmättäköön omalla ajalla kun lapset ovat siellä (jokatoinen viikonloppu) koulusta menee tiedot reissarilla äidille mitä äidin kuuluu tietääkin mutta meillä lasten äiti ei päätä mitään koskaan ! Ja tällainen järjestely sopi lasten valvojallekin

    Lastenvalvojalla ei ole oikeutta ottaa kantaa
    vanhempien välisiin yhteisiä lapsia koskeviin keskinäisiin, vapaaehtoisiin sopimukseen ja/ tai sopimuksen sisältöön viranhoidossaan. Vanhemmat yksin päättävät yhteistyös-sä lastensa asiat; ei muut tahot, ei lastenvalvoja eikä kukaan muukaan. Ei ole tähän päivään mennessä lapsen "reissaria näkynyt vastoin mm. aluehallintoviranomaisen päätöstä lapsen koulutietojen välittämisestä suoraan koulusta lapsen isälle sossun tarkoitushakuisesti järjestä mästä äidin "yksinhuollosta" huolimatta, kun yhteyden-pito ei normaalilla tavoin "äidin" kautta lapsen isälle kul-je. Menee muuten Raision "lastensuojelu" viranomaisten mantranne kotirauhan piiriin ! perättömin lausumin, selvi tyksin mm. tuomioistuimessa ei ole mitään lakiin perus-tuvaa sanomista perättömin selvityksin, lausumin eli vaikene ihan itse; on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksin-huoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä- Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


   • takoititsiis
    radikaal kirjoitti:

    Hmmm. Oikein meni ! Ei hullulle voi huoltajuutta antaa

    Hmmm. Oikein meni ! Ei hullulle narsisti "viranomaisille, äideille" voi huoltajuutta- ja lapsia koskevien asioiden selvitystyötä koskaan antaa..


   • radikaal
    miemradikaal kirjoitti:

    Lastenvalvojalla ei ole oikeutta ottaa kantaa
    vanhempien välisiin yhteisiä lapsia koskeviin keskinäisiin, vapaaehtoisiin sopimukseen ja/ tai sopimuksen sisältöön viranhoidossaan. Vanhemmat yksin päättävät yhteistyös-sä lastensa asiat; ei muut tahot, ei lastenvalvoja eikä kukaan muukaan. Ei ole tähän päivään mennessä lapsen "reissaria näkynyt vastoin mm. aluehallintoviranomaisen päätöstä lapsen koulutietojen välittämisestä suoraan koulusta lapsen isälle sossun tarkoitushakuisesti järjestä mästä äidin "yksinhuollosta" huolimatta, kun yhteyden-pito ei normaalilla tavoin "äidin" kautta lapsen isälle kul-je. Menee muuten Raision "lastensuojelu" viranomaisten mantranne kotirauhan piiriin ! perättömin lausumin, selvi tyksin mm. tuomioistuimessa ei ole mitään lakiin perus-tuvaa sanomista perättömin selvityksin, lausumin eli vaikene ihan itse; on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksin-huoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä- Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

    Sinulla taasen ole mitään vapaaehtosia sopimuksia olet täysin sopimaton ja siksi lastenvalvoja oikeuslaitos on joutunut tekemään päätöksiä ja lapsen parhaaksi !
    Ja kun kirjoituksiasi lukee niin näemmä lastenvalvoja on voinut tehdä päätöksiä ja sinusta ei ole muuhun kuin natisemaan


   • miemradikaal
    radikaal kirjoitti:

    Sinulla taasen ole mitään vapaaehtosia sopimuksia olet täysin sopimaton ja siksi lastenvalvoja oikeuslaitos on joutunut tekemään päätöksiä ja lapsen parhaaksi !
    Ja kun kirjoituksiasi lukee niin näemmä lastenvalvoja on voinut tehdä päätöksiä ja sinusta ei ole muuhun kuin natisemaan

    Tarkoitit siis lasten "äidin- ja Raision kaupungin viranomaisten" olevan täysin sopimaton viranomaiseksi
    - ja vanhemmaksi, lapsen huoltajaksi. Sinulla taasen ole mitään vapaaehtosia sopimuksia olet täysin sopimaton
    ja siksi lastenvalvoja, oikeuslaitos on joutunut tekemään päätöksiä ja lapsen parhaaksi ! Ja kun kirjoituksiasi lukee niin näemmä lastenvalvoja on voinut tehdä päätöksiä ja sinusta ei ole muuhun kuin natisemaan-


   • radikaal
    miemradikaal kirjoitti:

    Tarkoitit siis lasten "äidin- ja Raision kaupungin viranomaisten" olevan täysin sopimaton viranomaiseksi
    - ja vanhemmaksi, lapsen huoltajaksi. Sinulla taasen ole mitään vapaaehtosia sopimuksia olet täysin sopimaton
    ja siksi lastenvalvoja, oikeuslaitos on joutunut tekemään päätöksiä ja lapsen parhaaksi ! Ja kun kirjoituksiasi lukee niin näemmä lastenvalvoja on voinut tehdä päätöksiä ja sinusta ei ole muuhun kuin natisemaan-

    Katso ympärillesi ja katso almanakasta milloin lapsesi on ollut sinun luona ... ....niin se kertoo paljon kuka on sopimaton


   • miemradikaal
    radikaal kirjoitti:

    Katso ympärillesi ja katso almanakasta milloin lapsesi on ollut sinun luona ... ....niin se kertoo paljon kuka on sopimaton

    Tarkoitit siis lasten "äidin- ja Raision kaupungin viranomaisten" olevan täysin sopimaton viranomaiseksi
    - ja vanhemmaksi, lapsen huoltajaksi perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa lapsen
    olosuhteista. Sinulla taasen ole mitään vapaaehtosia sopimuksia olet täysin sopimaton ja siksi lastenvalvoja, oikeuslaitos on joutunut tekemään päätöksiä ja lapsen parhaaksi ! Ja kun kirjoituksiasi lukee niin näemmä lastenvalvoja on voinut tehdä päätöksiä ja sinusta ei ole muuhun kuin natisemaan-


   • radikaal
    miemradikaal kirjoitti:

    Tarkoitit siis lasten "äidin- ja Raision kaupungin viranomaisten" olevan täysin sopimaton viranomaiseksi
    - ja vanhemmaksi, lapsen huoltajaksi perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa lapsen
    olosuhteista. Sinulla taasen ole mitään vapaaehtosia sopimuksia olet täysin sopimaton ja siksi lastenvalvoja, oikeuslaitos on joutunut tekemään päätöksiä ja lapsen parhaaksi ! Ja kun kirjoituksiasi lukee niin näemmä lastenvalvoja on voinut tehdä päätöksiä ja sinusta ei ole muuhun kuin natisemaan-

    Itsestäsi kirjoitat


   • tarkoititsiis
    radikaal kirjoitti:

    Itsestäsi kirjoitat

    itseäsi josta kirjoitat; itsehhän olet kirjoittanut..


   • jaaai
    radikaal kirjoitti:

    Joo niistä mut ei meillä mitä me teemme kotona ja keitä lapset tapaa minun luona ja miten meillä käyttäydytään

    Ai jaa.


   • aijaaaa
    jaaai kirjoitti:

    Ai jaa.

    jaajuu


   • aijaaaa
    uppistajuu kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    jaajuuusosraisio


  • suurivatsa

   Oliko lapsi vielä äitinsä vatsassa, kun erositte. Kerrotko aloittaja vielä tarkemmin. lapsi on siis nyt vuoden tai hieman yli vuoden vanha. Oletko saanut pidettyä yhteyden, jos erosit äidistä jo tämän odottaessa lastanne.

  • pikkunenrouvake

   Mitenkähän pikkurouva pärjää? Äitee auttaa varmasti! Hoppotihoi.
   Äitylin pikkuinen rouva. Oma kultamuru. Kyllä äitylin housuissa hoituu lapset.- Housuista on hyvä ponnistaa maailmalle turvallisen SUUREN äitylin vierestä.

   ÄITIN OMA PIKKUROUVA JA hänen pienet piltit. Ai miten ihanan romanttista. "Lupasin leipoa pullaa". Olen hyvä hieno keskiluokkainen rouva - ja korkeasti koulutettu hieno ihminen. Sivistynyt ja silleeen.

   • hyvänen.aika

    Vähän on vetänyt minut katkeraksi, kun mieheni, jonka kanssa muutin ja muutin, jätti minut toisen vuoksi. Kuinka hän saattoi, sillä olen hienojen vanhempien hieno pikkurouva. lapseni eivät olisi voineet toivoa itselleen parempaa äitiä, kuin minä. Eikä parempaa isoa isoa äityliä, kuin minun ihanaisen suloinen suuri äitini. Hän tietää, miten rahaa hommataan ja miten ihmisiä kiusataan. Autan häntä kaikessa, myös kiusaamisessa. otan rakkalta äityliltäni oppia myös kiusaamisessa sekä rahan hankkimisessa.

    Rahaa ja mainetta meille! Olemme nousseet tuhkasta, kun fenikslintu konsanaan. Olemme suorastaan menestystarina. Tuoksumme lahjakkudelle ja "katsokaa nyt hyvänen aika kaikki meitä":


  • onneaonnea

   Olen iloinen, että itsenäistymistä on tapahtunut. En minäkään olisi jäänyt tuohon kamalaan paikkaan. Olisin lähtenyt, vaikka lapseni olisi ollut exän mahassa. Hienoa toimintaa. Tuossa nyhruisessa seurassa elämä olisi valunut hukkaan. Sielläpähän muori ja pikkunäpsy säätävät kahdestaan. Onnea sinulle ja uudelle terveelle perheelle.

  • isoineniita

   Bravo, bravo! Tyhjäksi huono talo! Tuon mörskän huonouden totuus ei pala tulessakaan! Hah, hah, haaaaa.

  • juokse.sinä

   Hoppotihoi, hummanihei!

  • helpottaakojo

   Onko aloittajalla ollut edelleen kertomansa kaltaisia ongelmia?

  • eisananvaltaa

   Olet varmaan kovassa puristuksessa tuon porukan kanssa. Voi kuvitella!

   • sananvaltaako

    Tarkoitit siis lasten "äidin- ja Raision kaupungin viranomaisten" olevan täysin sopimaton "viranomaiseksi - ja vanhemmaksi",
    lapsen huoltajaksi perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomio istuimessa lapsen olosuhteista. "viranomaisella" taasen ei ole mitään sopimuksia ovat täysin sopimattomia viranomaiseksi ja siksi lastenvalvoja, oikeuslaitos on joutunut tekemään "päätöksiä" lapsen vieraannuttamiseksi omasta isästään- ja suvustaan ! Ja kun kirjoituksia lukee niin näemmä lastenvalvoja on voinut tehdä "päätöksiä" ja Raision kaupungin "viranomaisis ta" ei ole muuhun kuin natisemaan-


  • Omamaamansikka

   On se niin kumma kun miehet tuo ulkopuolisen vieraan ihmisen puuttumaan lasten asioihin. Siksi meidän lapset ei isällä enää halua käydä. Eikä niiden tarvii. Kerta vuoteen jaksavat näytellä roolin isän luona ja sitten pian kotiin äidin luo.

   • Vierasmaamustikka

    On se niin kumma kun NAISET tuo ulkopuolisen vieraan- Raision kaupungin vieraannuttaja"sossun" puuttumaan yhyteisten lasten asioihin perättömin "viranomais-" lau-sumin, selvityksin "tuomioistuimessa" lapsen olosuhteis-
    ta. Siksi meidän lapset ei "äidillä" enää halua asua. Eikä
    niiden tarvii. Kerta vuoteen jaksavat näytellä roolin "äidin" luona ja sitten pian kotiin oman isänsä luo.


   • HävettääköNyt

    Ahaa, sä olet sitten vieraannuttajaisä


   • NiinpäniinHävettääköNyt
    HävettääköNyt kirjoitti:

    Ahaa, sä olet sitten vieraannuttajaisä

    Lasten äiti- ja Raision kaupungin "lastensuojelu" viran-omaiset perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomio- istuimessa vieraannuttaessanne lapset omasta isästään, isovanhemmistaan ym. isänpuoleisesta suvustaan.. Ahaa,
    sä olet sittenkin vieraannuttaja "ÄITI"


  • hoppotitihoi

   Ei ole Raisiossa päinkään tämä aloittajan tapaus. Vai mitä aloittaja? Hyvä, kun pääsit viimein pois sieltä kammottavasta paikasta. Johan siellä pienen ikäsi ennätit olla. Vähän jo taisi "haju" ja ihmisten huono kohtelu tarttua sinuunkin.

   • titihoihoppo

    Tämäkin tapaus Raision kaupungissa. Lapsia vieraannuttavia "viranomaisia" suomessa riittää; eikä Raision kaupungin apu-" nappi edelleenkään toimi "lastensuojelu" palkinnoista huo- limatta. Lapsen tarkoitushakuinen "viranomais-"vieraannutta minen siis jatkuu perättömin lausumin, selvityksin tuomio-istuimessa lapsen olosuhteista sosiaalitoimen, lastensuojelun järjestämällä äidin tarkoitushakuisella "yksinhuollolla"..


  • juoksehansiitä

   Aloittajan tapaus on aivan muualla, olisiko matkaa siinä 300 -350 kilometriä Raisiosta.

   • juoksehanRaisionsossu

    luonnehäiriöisenä vieraannuttaja "viranomaisena" siitä.
    Aloittajan tapaus on Raision kaupungissa.


  • sentraalia

   Keski-Suomi ei ole Raisiota. Aloittaja on keskisuomalainen.

   • sentraalia

    Varsinainen Suomi ei ole Keski-Suomea. Aloittaja on Raisiosta.


  • minämäärään

   Onko muuttanut Raisioon eron jälkeen? Välimatka "entiseen kotiin" on noin 80 km., kuten aloittaja kertoi. Eli asuinpaikka ei ole Raisio. Todennäköisesti itsenäistymään päässyt mies asuu edelleen Keski-Suomessa ja yrittää pitää yhteyttä lapsiinsa, vaikka asiat tehdään mahdollisimman vaikeiksi hänelle ja lapsille.

   • sinäetmäärää

    Onko muuttanut Keski-Suomeen eron jälkeen? Välimatka "entiseen kotiin" on noin 380 km., kuten aloittaja kertoi.
    Eli asuinpaikka ei ole Keski-Suomessa. Todennäköisesti itsenäistymään päässyt mies asuu edelleen Keski-
    Suomessa ja yrittää pitää yhteyttä lapsiinsa, vaikka asiat
    tehdään mahdollisimman vaikeiksi hänelle ja lapsille.


  • rouvahaluaakaupunkiin

   Onko aloittajan tilanteessa tapahtunut muutosta? Vieläkö exä soittelee ex -tempore? "Tule hoitamaan lapsia?"

   • itsenäisyyttäihaileva

    Vieläkö soittoja ja käskyjä satelee?

    Hienoa, että olet kyennyt itsenäistymään! Kymmenen pistettä!


   • lapsiahaikaileva
    itsenäisyyttäihaileva kirjoitti:

    Vieläkö soittoja ja käskyjä satelee?

    Hienoa, että olet kyennyt itsenäistymään! Kymmenen pistettä!

    Vieläkö soittoja ja käskyjä Raision lasten"suojelusta" satelee?

    Hienoa, ettei Raision kaupungin lasten "suojelu" ole vieläkään kyennyt itsenäistymään- ja toteuttamaan lapsen etua, oikeuksia ja parasta vieraannuttaessaan lapset tarkoitushakuisesti omasta isästään- ja suvustaan yhteistyössä "äidin-" kanssa perättömin "viranomais-" lausumin, selvityksin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista;! Kymmenen pistettä!!!


  • tuletänne

   Miten menee tällä hetkellä. Vieläkö pikkurouva komentelee? Vai suurrouva?

   • taisittenkin

    Raision kaupungin luonnehäiriöinen lapsen tarkoitushakuinen vieraannuttava lasten "suojelija-viranomainen" perättömin "viranomais-" lausumin, selvityksin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista vastoin poliisin esitutkintaa..


  • alkoikiinnostaa

   Onko Raision tapauksella jotain tekemistä Jyväskylän tai Keski-Suomen kanssa?

   • alkoikiinnostaa

    Onko vieraannuttaja "viranomaisilla" jotain tekemistä lapsen oikeuksien kanssa, lapsia koskevissa mahdollisissa vanhempien välisissä keskinäisissä sopimuksissa, sopimuksen sisällössä. "viranomainen" ei ole lapsia koskevissa asioissa sopimusosa-puoli. Vieraannuttaja "viranomainen" on rikollinen!!!


  • sijaisvanhempiv

   Mutta jos kyseessä on sijaishuolto, saattaa sijaisvanhempi järjestää vieraannuttamisen. Joillekin sijaisvanhemmille annetaan valta vieraannuttaa.

   • Raisionkaupunkisekaisin

    Kun kyseessä on Raision kaupunki; järjestää Raision kaupunki yhteistyössä lapsen "äidin" kanssa tarkoitushakuisen vieraan-nuttamisen perättömin "viranomais-" lausumin, selvityksin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista..


  • itsenäisyyttä

   Vieläkö ex piinaa aloittajaa?

   • Raisionkaupunkisekaisin

    vielä vielä piinaa;
    Kun kyseessä on Raision kaupunki; järjestää Raision kaupunki yhteistyössä lapsen "äidin" kanssa tarkoitushakuisen vieraan-nuttamisen perättömin "viranomais-" lausumin, selvityksin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista..


  • piinaavaex

   Vieläkö ex kiusaa aloittajaa, joka ei ole sama, kuin Raisio. Aloittaja asuu Keski-Suomessa!

   • Raisionkaupunkisekaisin

    vielä vielä piinaa;
    Kun kyseessä on Raision kaupunki; järjestää Raision kaupunki yhteistyössä lapsen "äidin" kanssa tarkoitushakuisen vieraan-nuttamisen perättömin "viranomais-" lausumin, selvityksin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista..


  • apläinen

   Mikä on aloittajan tilanne? Joko toimii paremmin, vai tuleeko exältä komentoja.

   • eitoimieitoimi

    vielä vielä piinaa; tulee kommenneja-
    Kun kyseessä on Raision kaupunki; järjestää Raision kaupunki yhteistyössä lapsen "äidin" kanssa tarkoitushakuisen vieraan-nuttamisen perättömin "viranomais-" lausumin, selvityksin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista..


  • näinköon

   Eli lapsen äiti ei ole hänen oikea äiti, vaan kenties sijaisäiti tai vastaava, vai?

   • näinhänon

    Eli lapsen äiti ei ole hänen oikea äitinsä; vaan Raision kaupungin "viranomaisten-" lapsiaan tarkoitushakuisesti vieraannuttava "äiti-".. tai vastaava-


  • aloittajaisälle

   Ollaankos sitä keskisuomen poikii? Raisio- paksusormiko taas tulee vastaamaan. Voi voi, kun ero tuli sellaisessa tilanteessa, kun toinen lapsi oli vielä vatsassa. Oletko isä saanut luotua suhteen lapseen? Pyöriikö "äitisi" koko ajan määräämässä, Mitä-Missä-Milloin -akselilla? teillä on vähän omituinen tuo kuvio, kun olette niin monessa roolissa toinen toisillenne. Otan osaa!

   • alaoittajaisälle

    Ollaankos sitä keskisuomen naisii? Raisio- narsistisossu vieraannuttaja paksusormiko "viranomainen" taas tulee vastaamaan. Voi voi, kun ero tuli sellaisessa tilanteessa,
    kun toinen lapsi oli vielä vatsassa. Oletko äiti saanut
    luotua suhteen lapseen? Pyöriikö "isäsi" koko ajan mää-
    räämässä, Mitä-Missä-Milloin -akselilla? teillä on vähän omituinen tuo kuvio, kun olette niin monessa roolissa
    toinen toisillenne. Otan osaa!


  • järkyttäväporukka

   Kannattaa ottaa etäisyyttä tuohon "äiteen" porukkaan. jotenkin heillä on asiat pahasti sekaisin, kun yksi määrää kaikesta. Nostan sinulle hattua, kun onnistuit irtaantumaan porukasta. Jouduit varmasti näkemään paljon pahaa. Näin olen kuullut.

   Kaikkea hyvää!

  • imetyslorps

   Haitko muuten ensimmäisen lapsesi sairaalasta. Saitteko viettää vaimosi ja lapsesi kanssa rauhallista aikaa kolmisin? Onnistuiko imettäminen hyvin, vai imettikö "äitinne" lapsenne?

   Antoiko "äityli" sinun tulla isäksi vai vahtiko koko ajan, miten asiat menevät ja osoittiko paksua sormeaan?

   Hyvä, että olet päässyt pois. Et varmasti tullut yhtä huonosti kohdelluksi, kuin monet, mutta voin sanoa, että irti pääseminen tuon sekasorron näyttämöstä ja "hulluuden tyyssijasta" vie aikaa.

   Kyllä sinun kohtalo on aika surullinen. Ja sinun lastesi myös.

  • kylsesiitämenee

   Koita jaksaa. Kun elatusmaksut on maksettu, eivät huohota koko aikaa niskassasi. Tsemeä!

   • kiintymyssuhdetta

    Oletko saanut mahdollisuuksia tutustua lapseesi, joka oli eronne aikaan exäsi vatsassa? Onko suhde samanlainen, kuin esikoisen kanssa.


   • sossuttomuussuhdetta
    kiintymyssuhdetta kirjoitti:

    Oletko saanut mahdollisuuksia tutustua lapseesi, joka oli eronne aikaan exäsi vatsassa? Onko suhde samanlainen, kuin esikoisen kanssa.

    en ole saanut mahdollisuutta tutustua sossuunne; Raision kaupungin järjestäessä yhteistyössä lapsen "äidin" kanssa tarkoitushakuisen lapsen vieraannuttamisen perättömin "viranomais-" lausumin, selvityksin tuomioistuimessa
    lapsen olosuhteista.. onko suhde samanlainen kuin Raision
    sossun kanssa.


  • kiintymyssuhdettakehiin

   Lasten parhaaksi! SOS - lapsikyläpoppoolla on theraplay - systeemiä, jolla sinä, ulkoistettu isä voit rakentaa suhdettasi kuopukseen.

   • lapsirukat

    Oletko tietoinen tuollaisesta theraplaysta. Muutenhan lapsen kiintymyssuhde vaurioituu. Ajatella, kuopus ollut mahassa, kun ero on tullut. Eikö lapsi pitäisi laittaa sijaisperheeseen? Ainakin tukiperhe tulee etsiä!


   • LAPSELLA
    lapsirukat kirjoitti:

    Oletko tietoinen tuollaisesta theraplaysta. Muutenhan lapsen kiintymyssuhde vaurioituu. Ajatella, kuopus ollut mahassa, kun ero on tullut. Eikö lapsi pitäisi laittaa sijaisperheeseen? Ainakin tukiperhe tulee etsiä!

    ON ISÄKIN; EI TARVITA VIERAANNUTTAJA "ÄITIÄ_ JA VIRANOMAISIA"-


  • lapsirukkanen

   Mahassa ollut = ero = huono kiintymyssuhde. Ei muuta kuin Theraplay - terapiaan Helsinkkiin!

   Anni Swan = teos Iina rukka, vai miten se olikaan. Voi pientä kullanmurua, joka on joutunut orpona kasvamaan, vailla isää. Laps rukka! Hyvänenaika! Mistä apua vaivaisille? Auttaisiko Anni Swanin kirjat ja "Iina rukka"

  • pikkupuliorpo

   Hah, hah haaaaaaaa. Ei kannata esittää niin hienoa, kun kaikki on niin ihanasti rempallaan! Hevosenlanta tuoksuu nenukassa ja lapsi on isänsä hylkäämä. Voi voi voi. miten noin hienolle suurelle rouvakkeelle jälä'kikasvuineen kävikään noin kyttyräisesti - kasvoi omaan "pikku pikku" selkäänkin aikamoinen kuonapatti.

   hah, hah haahaaaaaaaaaa

  • ristiriitainenkiintymys

   Lapselle tulee todella huono kiintymyssuhde, kun joutuu kasvamaan noin heikoissa ja väkivaltaisissa olosuhteissa.

  • kauonakopparouvalle

   Kaikki joukolla Theraplayhyn vaan Theraplayhyn vaan, siellä kiintymyssuhde korjataan, suhde korjataan, suhde korjataan. Harmi vaan kun joudumme tälläkertaa makustamaan Helssikkiin ihan omilla rahoilla. Mutta mennään Onnibussilla, Onnibussilla, Onnibussilla.

   Käydään samalla Tukholmassa ja pelastetaan heitteille jätettyjä niin päästään taas julkisuuteen !

   MITEN IHANAA ON PÄÄSTÄ LEHTEEN! Me olemme niin lahjakkaita, että aina jonkun meistä pitää ehdottomasti päästä lehteen. Vaikka pieraisen, jos en muuta syytä keksi. Kattokaa nyt hyvänen aika meitä.

  • asiallinenex

   Joko ex on alkanut käyttäytyä asiallisesti? Kysymys on tarkoitettu aloittajalle.

   • eioleei

    ei vieläkään.. lapsen vieraannuttaminen jatkuu..


  • hulluakka

   Muista, että voit mennä lapsesi kanssa theraplayhyn. Ja jos haluat kummankin mukaasi, ota molemmat lapsesi mukaan. Älä ota äityli- anoppiasi mukaan, sillä hän esittää. Hänellä ei ole empatiakykyä. Hyi. Hän sekstailee johtajien kanssa ja pettää ukkoaan. Isä - appiukko voisi vähän ryhdistäytyä, kun on kamala vätys. Mutta en minäkään välittäisi, vaikka kävisi "röh röh" johtoportaan kanssa saunoissa ja metsissä, jos minulla olisi tuollainen kamala eukko. Hyvi hittöo. En antaisi lapsiani tuollaiselle seksiaaddiktille. useita ihmisiä oli INHOTTANUT, kun äiti-anoppi iorstaili johtajan kanssa. olivat kuulemma pitäneet kamalaa ääntä ja kujertelua. "Kyllä Tare, ah, ah! kyllä Hane ah! ah!. Äityli - anopin ääin oli kantamnut ukkojen örähetlyn ylikin. Kammottava seksikone tuo kammottava irokeesi-pelle. Ruskeahampainen imijä. Hyi hitto,. Ah Tare!

   • ahihanaattareannamennä

    "Me olemme sellainen sosiaalinen perhe. Ei meidän isukki välitä, jos äityli käy vieraissa", kirjoitti tuon viemäripaikan tytär kerran näillä palstoilla. "Äiti on hankkimassa mulle avustuksia,jotta voin harjoittaa taiteilijuutta". "Me ollaan sellainen tateeellinen perhe, jossa saa vapaasti "röh röh" kenenkanssa haluaa. vaikka veljen tai johtajan. Mun siskokn on mun veljen kanssanaimisissa. Kukaan ei kiellä. Ihanaa "röh röh!" "Seksuaalista vaouatta kodissa ja puutarhassa ja saunan lauteilla ja metsissä ja kunnan talolla. Röh, röh!


  • siskojasenveli

   Joko olet itsenäistynyt äitisi ja isäsi perheestä? Vai diggaatko edelleen siskoasi?

   • kysynvaansulta
    enole kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Minkä ikäinen lapsi?


  • kysykuuleritevaan

   Jollet itse kerro, ei minua nyt niin paljoa kiinnosta, että alkaisin Raisiosta kyselemään. On omatkin ongelmat.

  • pahajääkiekko

   Onko aloittaja päässyt itsenäistymään määräävästä äidistään ja nokkavasta ex - vaimostaan. Vaikea savotta varmasti. Muori kulkee edellä ja nokkava pikkurouva heti siinä takavasemmalla.
   Käy sääliksi, sinua. Koita pärjätä. Onko tuo Raisio se sinun veljesi, vai kuka hän oikein on? Kiusaako tuo muija ja nokkava tytär Raisiotakin? En ihmettele. Yhteen aikaan tuo entinen rouvake kirjoitteli vihaavia kirjoituksia josta oululaisesta jääkiekkoilijasta.
   Noiden kahden mielestä jalkapallo ja tanssi ovat paljon parempia harrastuksia, kuin jääkiekko.

  • kysynpävaansitä

   Minkä ikäinen lapsi "Raisiolla" on?

  • asiatmiten

   Joko aloittajan tilanne on helpottanut?

   • asiatmiten

    ei ole helpottunut; joko Raision kaupungin vieraannuttaja "lastensuojelu" viranomaisten pää on parantunut; lapsen vieraannuttaminen ainakin
    Raision kaupungissa edelleen jatkuu vielä 10 vuoden jälkeenkin perättö min lausumin, selvityksin; lapsen tarkoituyshakuisin vieraannuttamisin- ja vainoamisin yhteistyössä lapsen äidin kanssa mm. tuomioistuimessa lapsen olosuhteista- oletteko menettäneet järkenne???


  • onkoparannusta

   Joko aloittajan tilanne on helpottanut? Oletko tutustunut nuorempaan lapseen?

  • uslajatesla

   Vanhempi lapsista on poika, entä nuorempi. Onko tyttö vai poika, joka oli äitinsä mahassa, kun erositte.

   • uslajatesla

    Vanhempi lapsista on tyttö, entä nuorempi. Onko poika vai tyttö, joka ei ollut vieraannuttaja "äitinsä-" mahassa, kun erositte.


  • kiinnostavaceissi

   Mikä on aloittajan tilanne?

  • vastausta

   ei ole helpottunut; joko Raision kaupungin vieraannuttaja "lastensuojelu" viranomaisten pää on parantunut; lapsen vieraannuttaminen ainakin
   Raision kaupungissa edelleen jatkuu vielä 10 vuoden jälkeenkin perättö-
   min lausumin, selvityksin; lapsen tarkoituyshakuisin vieraannuttamisin-
   ja vainoamisin yhteistyössä lapsen äidin kanssa mm. tuomioistuimessa lapsen olosuhteista- oletteko menettäneet järkenne???

  • vainvanhempiko

   Onko AP:llä helpottanut. Saatko tavata pienempää, vai tuoko äippä vain vanhemman tapaamisiin?

   • vastausta

    ei ole helpottunut; joko Raision kaupungin vieraannuttaja "lastensuojelu" viranomaisten pää on parantunut; lapsen vieraannuttaminen ainakin Raision kaupungissa edelleen
    jatkuu vielä 10 vuoden jälkeenkin perättömin lausumin, selvityksin; lapsen tarkoituyshakuisin vieraannuttamisin-
    ja vainoamisin yhteistyössä lapsen äidin kanssa mm. tuomioistuimessa lapsen olosuhteista- oletteko menettä-
    neet järkenne???


  • kiinnost

   Onko aloittaja jo tutustunut nuorempaan lapseensa? Sujuvatko tapaamiset?

  • samatilanne

   Olisi mielenkiintoista tietää?

  • vastausta

   ei ole helpottunut; joko Raision kaupungin vieraannuttaja "lastensuojelu" viranomaisten pää on parantunut; lapsen vieraannuttaminen ainakin Raision kaupungissa edelleen
   jatkuu vielä 10 vuoden jälkeenkin perättömin lausumin,
   selvityksin; lapsen tarkoituyshakuisin vieraannuttamisin-
   ja vainoamisin yhteistyössä lapsen äidin kanssa mm. tuomioistuimessa lapsen olosuhteista- oletteko menettä-
   neet järkenne???

  • vaietkäkäytä

   Käyttääkö aloittaja myös nuorempaa lasta luistelemassa?

   • vastausta

    lapsi vieraannutettu


   • sossymikäsorry
    vastausta kirjoitti:

    lapsi vieraannutettu

    Ei tuo porukka osaakaan mitään muuta, kuin eristää ja vieraannuttaa. Otan osaa.


   • vastausta
    sossymikäsorry kirjoitti:

    Ei tuo porukka osaakaan mitään muuta, kuin eristää ja vieraannuttaa. Otan osaa.

    yrittivät vielä varastaa lasten huollon "uudelle isälle"-
    ensin ei äidille lapsen oman isän huoltajuus kelvannut
    perättömin lausumin tuomioistuimessa "viranomais-" menettelyssä- lapsen ja isän suhde tuhottu.


  • muijajapikkumuija

   Hyvä jos saat vanhempaa lasta nähdä ja viedä häntä luistelemaan. Kyllä se nuorempikin alkaa pyytää mukaan. Eivät voi vieraannuttaa, vaikka kuinka ovat olevinaan.

   • vastausta

    ei ole helpottunut;
    joko Raision kaupungin vieraannuttaja "lastensuojelu" viranomaisten pää on parantunut; lapsen vieraannuttaminen ainakin Raision kaupungissa edelleen jatkuu vielä 10 vuoden jälkeenkin perättömin lausumin, selvityksin; lapsen tarkoituyshakuisin vieraannuttamisin- ja vainoamisin yhteistyössä lapsen "äidin-" kanssa mm. tuomioistuimessa
    lapsen olosuhteista- oletteko menettäneet järkenne???


   • vastausta

    yrittivät vielä varastaa lasten huollon "uudelle isälle"-
    ensin ei äidille lapsen oman isän huoltajuus kelvannut
    perättömin lausumin tuomioistuimessa "viranomais-" menettelyssä- lapsen ja isän suhde tuhottu.


  • luistinliukuu

   Joko aloittajan tilanne on helpottunut. Oletko päässyt nuoremman kanssa luistelemaan?

  • yksvanhamuijavaan

   Kun luen tätä ketjua,huomaan miten lapsellisia olette,vanhemmat!Ihan hävettää teidän puolestanne!Minkälaisia lapsistanne tulee kun kuuntelevat tuota teidän taistelua omien lasten tapaamisista.Ettekö voi sopia asiallisesti milloin lapset on kummankin luona?Käyttäytykää kuin aikuiset ihmiset!Lapset kuuntelee teitä korvat tarkkana kun haukutte toisianne...Ajatelkaas sitä!Toisten pitää yrittää jatkaa elämää eronkin jälkeen,ja töissäkin käydä,ja lapsia tavata,tietty,siinäpä onkin rumbaa ihan riittävästi!

   • sutturatkiusaaaina

    Joo samaa oon miettiny. Mitään riitoja ei olisi jos nämä uudet sutturat jättäisivat asiat lasten omien vanhemmipein keskeisiksi asioiksi, mutta heidän pitää laittaa nokkanasa joka ikiseen asiaan mik ei heitä koske. Eiväthän he tykkää siitäkään itse jos miehen ex vaimo puuttuisi hänen lasten asioihin, siitä vasta huuto ja häirintä alkaisi.
    Miehen lasten asiat ei kuulu näille sutturoille mutta haluaa väkisin tehdä riitaa puolisoiden välille ja estää lapsia oelmasta isän kanssa. Ihan tahallinen teko. Ja valitetatavasti onnistuvat siina äina rikkomaan loputkin suhteet isän ja ex vaimon väliltä.


   • vastausta

    toimittaisitteko "yksvanhamuijavaan" vastauksenne
    kohteliaimmin oikeaan osoitteeseen; Raision kaupungille-
    "lastensuojelun" tarkoitushakuisille lapsen vieraannuttaja "viranomaisille" perättömin selvityksin, lausumin mm. tuomioistuimessa lapsen olosuhteista "viranomais-" menettelyssä. Töitä ei ole tehty- eikä tehdä ennenkun
    lapsen etu- ja oikeudet toteutuvat Raision kaupungissa ja suomen lapsen edun- ja oikeuksien vastaisessa ns. "mafia" valtiossa-


  • oletkokäynyt

   Joko aloittaja on päässyt ei sen eskarin vaan sen nuoremman lapsen kanssa luistelemaan?

  • ihmetteleväinenoon

   Saako aloittaja nähdä lapsiaan?

  • määrääköpaksubertta

   Onko aloittaja päässyt luistelemaan nuoremman lapsensa kanssa. Eskarin kanssa olet varmasti jatkanut luistelua entiseen tapaan.

  • rouvamäärää

   Saako aloittaja tavata eskaripoikaansa ja sitä nuorempaa lastaan. Teillehän tuli ero silloin, kun nuorempi oli vielä äitinsä vatsassa. Oletko saanut luotua suhteen nuorempaan? Yrittääkö äidin äiti määrätä teidän elämää, kuten ounaksua saattaa. Hän yleensä määrää kaikesta.

  • luistinliukuu

   Saako aloittaja tavata sitä nuorempaa lasta. Sitä joka oli pikkurouvan massussa, kun tuli ero? Vai määrääkö pikkurouvan äiti, että et saa tavata lastasi. Eskaripoikaa sentään saat käyttää luistelemassa.

  • aloittajaparka

   Oletko käynyt nuoremman kanssa luistelemassa? Eskarin kanssa olet varmaan käynyt järvenjäälläkin, vai mitä?

   • varmastietevä

    Onko nuorempi kolme vai neljä? Johan se luistelee.


  • nokkakerttu

   Oletteko edelleen erossa lasten äipän kanssa. En ihmettele, jos olet halunnut itsenäistyä tuosta porukasta. Ovat niin olevinaan, kuin jotain maailmanomistajia. Surkeita tapauksia.

  • sahaahirttä

   Hienoa, kun lähdit pois tuosta omahyväisestä, itseä muita parempana pitävästä porukasta. Sääli, jos et saa nähdä nuorempaa lastasi.

  • kysynvaan

   Oletko saanut tavata nuorempaa lasta?

  Ketjusta on poistettu 57 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   138
   1715
  2. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   96
   1567
  3. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1277
  4. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1271
  5. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   57
   1254
  6. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1138
  7. Parasta mitä hän ....

   Mikä on parasta mitä ikävöimäsi henkilö on sanonut sinulle?
   Ikävä
   38
   904
  8. Sofian dj-deitti

   No nyt on päässy hyvään seuraan, joko päästään romanssin makuun? :)
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   880
  9. Tuleeko mielipiteestä rikos?

   Sananvapaus kyseenalaistetaan? Tuleeko sodan toisen osapuolen puolustusmielipide rikolliseksi toiminnaksi? Tai vastaavasti sodan osapuolen tekojen syy
   Maailman menoa
   461
   870
  10. Hauskaa iltaa

   mun hehkulampulle :) Jos et ois antan anteeks mulle, ni oisit saanu postissa sellasen nallekarhun, minkä paidassa lukee I'm sorry :) Kohta saunaan
   Ikävä
   149
   854
  Aihe