Moicca tötterönenät

chaaliagaa

Patilassa rahapussi mukana "rakastelemassa" käyvät pojat ovat kärkkäitä kommentoimaan suomalaisnaisia jotka maksavat esim. Irakilaisen " Miehen näköisen miehen" Elämisen luonaan... Pitävät naisia tyhminä?

Näyttäkää ritarillisuutenne ja osoittakaa, että " sisukas, suoraselkäinen, 170cm, yhden kossun humalassa pyörivä, ylipainoinen, runsaasti hikoileva, jörnöttävä Suomalainen "mies" on aivan yhtä eksoottinen thain naisille, kun siististi leikatut hiukset omaava, 185cm, hoikka vartaloinen, tasaisen ja tyylikkään parrankasvun omaava, suklaasilmäinen, selvinpäin oleva, hymyilevä ja seurallinen Lähi-Idän mies suomalaisnaisille?

Näyttäkää se? Osoittakaa, että thain köyhät naiset lähettelevät teille kuukausittain rahaa ja makselevat Pattayan matkojanne, koska eivät halua elämältä mitään muuta... Kun olla kanssanne?

Suomi. Maailman hyvinvoinnin kärkimaa? (Jossa sosiaalituki on elämisen kalleusluokkaan verrattuna Romanian tasolla) Näistä " Miehen näköisistä miehistä" pitävistä suomalaisnaisista harva elää omalla työllään. Ne lähettävät miehille rahaa pienistä avustuksistaan? Ostavat vaikka viikossa muutaman donitsin vähemmän, että saavat miehelle laitettua West Unionin kautta vähintään sen 75eeroa kuukaudessa. ( toisinaan näkevät nälkää, että mies tulisi iloiseksi ja laittavat 200eeroa)

Miettikää itseänne kisailemassa näiden adoniksien kanssa tv- ohjelmassa alasti? Voittaja tuskin on Suomi?

Itse tässä olen harkinnut, että kumman edustaja olisin, jos olisin sen saanut ennen syntymääni päättää? Öljytty tukkainen tumma silmäinen playboy jonka naiset tekee just niinkun ne käskee.... Vai pönäkkä ja punakka hissukka, jonka hoikka vartaloinen maamies, siis mies. Käy panettamassa itseään 250kg karjulla ( uros sika) naapurin navetassa?? No kaikilla mailla on oma kulttuurinsa. Suomessa käytiin navetassa vieraissa jo 1600 luvulla, jos vaimo ei suostunut antamaan ja 18v omalla tyttärellä oli menkat tai oma poika oli polkemassa siskoonsa, niin isäntä käveli navettaan ja pani lehmää.??? Sisukas ja hurja historia meillä. Kuka enään ihmettelee nykyistä rapameininkiämme? Sen täytyy olla tyhmä.

41

461

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rakkauden_lähettiläät

      Kuulostat homosuvakilta. Lähi-idän miehet on noin 170 senttisiä.

      Se tasaisen ja tyylikkään parrankasvun omaava, suklaasilmäinen, selvinpäin oleva, hymyilevä ja seurallinen Lähi-Idän mies lähti ritarillisesti saattamaan erästä entistä tyttöystävääni kotiin.
      Ulko-ovella kun nainen ei suostunut päästämään suklaasilmää sisään, niin tämä paukkasi nyrkillä turpaan niin että kaksi hammasta katkesi. Sitten se seurallinen partamies tyrkkäsi naisen asuntoon, veti hiuksista verta sylkevän ja kirkuvan naisen kylpyhuoneeseen, potki tätä mahaan ja käski olla hiljaa tai tappaa.
      Seuraavaksi hymyilevä suklaasilmä repi naiselta housut jalasta ja laittoin hellästi peniksensä naisen rektaaliin kerta survaisulla.
      Toimituksen jälkeen tuo tyylikkään parrankasvun omaava mies lähti asunnosta ja nainen soitti poliisille.
      Kuulusteluihin tuo seuramies löydettiin kuukauden päästä, jonka jälkeen hänet päästettiin vapaalle odottelemaan oikeudenkäyntiä. Mutta mutta... Oikeudenkäyntiä ei kuulunut ja suklaasilmä päätti 4 kuukauden päästä lähteä kotiin, kun Suomen valtio tarjosi hänelle siitä tukun rahaakin, taksin lentoasemalle ja lentolipun.

      Kannatti käydä Suomessa rakastelemassa ihanasti ja hoitaa partaa. Siitä maksetaan oikein korvauskin vielä.

      • SunSyytäKaikki

        Miksi et pannut sitä tyttöystävääsi? Ei olisi hänen tarvinnut lähtemään kapakkaan etsimään panokaveria.


      • vähänkovistellaan

        Nokialla toissa viikolla 18 vuotiaalle Suomalaisritarille ei riittänyt vatsaanpotkiminen vessassa? Veti ilmastointiteippiä naaman ympärille ja laittoi sängyn alle kuolemaan. Ei ollut katunut tekoaan vangitsemisoikeuden käynnissä. Oliko silti siistimpää kun tyttöystäväsi häntä saattamaan valitseman ulkomaisen miehen tuuppaisu rectumiin? Hän antoi tyttöystävällesi mahdollisuuden jatkaa elämäänsä, Nokian poika ei katsonut tyttöystävänsä elämää tarpeelliseksi.


    • hiljaistavoimaa

      Joitakin huomioita, ystävämme amalian aloitukseen.

      Meillä päin kuvaamaasi lähi-idän miestä kutsutaan narsistiksi. Johtunee heikosta itsetunnosta, jos itseensä joutuu kiinnittämään paljon huomiota. Ei liene aikaa ainakaan puoleen vuosisataan, jolloin nämä kuvaamasi ihanuudet eivät olisi sotineet, ihania kun ovat.

      Rohkeitakin ovat. On todella isänmaallista ja toisten välittämistä osoittavaa, lähteä vaikkapa suomeen puolustamaan kaukaista kotimaataan. Siinä sitä osoitetaan vaimon ja lasten rakastamista parhaimillaan.

      Ahkeriakin ovat.
      * Irakissa syntyneillä työllisyysasteet ovat matalia. Vuosina 2003–2011 Suomeen muuttaneilla työllisyysaste oli vain noin 10–15 %. Vuosina 1994–2002 muuttaneistakin vain alle kolmannes oli työllisiä vuonna 2011.*
      Jokainen voi pohtia näistä työllistyneistäkin, kuinka moni pitää alvitonta pizzeriaa?

      http://users.jyu.fi/~hmojala/TIEA361/op2/keskipituus.pdf
      Piti oikein tarkistaa kun, mielestäni irakilaiset ovat lyhytkasvuisia.


      Luotettavia kumppaneita
      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/suuri-huumejuttu-irakilaiset-jahtasivat-somalirikollisten-perheita-suomessa/4577626
      http://jaska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/177706-maahanmuuttajat-rikosten-uhreina-ja-tekijoina

      Meitä suomalaisia miehiä pidetään hiljaisina ja juroinakin. Emme myöskään ole kiivasluontoisia tai tulisieluisia. Joidenkin mielestä me siis emme ole *jännittäviä*

      Mielestäni se kuitenkin kuvastaa *hiljaista voimaa*. Emme lähde helposti mukaan kaikkiin kotkotuksiin. Emme riitele turhan vuoksi. Aika vähän on loppujenlopuksi asioita joiden vuoksi kannattaa riidellä. Ymmärrän että se voi raivostuttaa, mutta katson että se on se hiljainen voima joka siinä raivostuttaa.
      Emme myöskään vietä aikaa peilin edessä itseämme ihastellen. Jos meille rakas tarvitsee mitä meillä on, me sen helposti annamme.

      Rakennamme perheellemme talon. Yleensä vähän isomman kuin olisi tarpeellista. Ajattelemme että on sitten rakkaillamme hyvä olla ja elää. Emme kuitenkaan tuo tekemisiämme jatkuvasti esille. Ellei se sitten ole juuri se omajuttu.

      Joillekkin naisille se miehen hiljainen voima on sietämätöntä. Omaa heikkouttaan sitten peitellään arvostelemalla miestä, vaikkapa juntiksi. Keksitään vaikka mitä, kun turhautuu ylivoiman edessä. Joskus se sitten voi päätyä eroihinkin.

      Ei ainakaan itselläni olisi mitään ongelmaa osallistua ko tv- ohjelmaan, jos se esitettäisiin vaikkapa Thaimaan telkkarissa. Toki kilpailijoiden pitäisi olla samaa ikäluokkaa.
      Harva on profeetta omalla maallaan.

      Itseäni on aina huvittanut Thaimaassa naisten kiinnostus itseäni kohtaan. Nyt en puhu ostetusta rakkaudesta, koska siitä en tiedä mitään. Luulen kiinnostukseen vaikuttavan eniten oma käytös. Otan heidät tasavertaisena. Toki siihen vaikuttaa myös pituus, vaaleat hiukset ja *kaunis valkoinen iho* . Poikkean varsin merkittävästi katukuvasta. Kyllä, olen varsin eksoottinen Thaitten mielestä.

      Ne thainaiset jotka ovat nähneet minut housuitta ovat katsoneet epäuskoisena ja todenneet *jai maaak* . Siitä tulee sellainen mielikuva että, olen kokenut tämän aikaisemminkin.

      Mitä tulee rahan lähettämiseen. Kyllä minä olen auttanut thaiperheitä. Jos olen katsonut hänen tarvitsevan satasta tai paria enemmän kuin minä. Ei se minun elämään ole vaikuttanut kuin positiivisesti. Hyvän jakamisesta tulee itsellekkin hyvämieli. Joku ajattelee, että ehkä hän saa muiltakin rahaa. Minusta se olisi vain positiivista.

      Koska tiedän thaimaan palkkatason tuttavieni kohdalta, en edes haluaisi heiltä rahaa. Toki kivaa on saada jotain pientä, josta tiedän ettei se heidän elämää heikennä. Jotta minulla olisi hyvä olla myös, lähelläni ihmisillä pitää olla hyvä olla.

      • TariKapio

        Erinomainen kirjoitus ja yhdyn siihen täysin.


      • jantteri74

        Tähän "Hiljaistavoimaa" nimimerkin lauseeseen kiinnitin huvittuneena huomiota: "

        Itseäni on aina huvittanut Thaimaassa naisten kiinnostus itseäni kohtaan. Nyt en puhu ostetusta rakkaudesta, koska siitä en tiedä mitään. "

        Jos oikein ymmärsin, niin lähetät siis Thaimaahan 100-200e rahaa ja saat sitten pesää ilmaiseksi? Vai miten tuo kertomasi pitäisi ymmärtää?

        " Hiljaista voimaa"= passiivista energiaa? Slouganisi oli varmasti mielestäsi hyvä heitto? Suomalaiset ovat sittenkin vahvoja, eivät vaan halua näyttää sitä mitenkään? Tuloksia ei tuolla hiljaisella voimalla kuitenkaan tehdä neuvottelupöydissä eikä naisrintamalla. ( viittaan Suomen nykytilaan)

        Mielestäsi pönäkät ylipainoiset pattayan matkaavat ovat tarkemmin ajateltuna vain täynnä "lepäävää lihasta" jota vain kateelliset nimittävät läskiksi? Arvostan kuitenkin yritystäsi nostaa junttikansan mainetta ja tunnettua "Suurta itsetuntoa". Vai on takkutukilla itsetunto kohdillaan ja ulkonäköään hoitavilta se puuttuu??? Muutat tosiaankin maailmankuvani noilla totuuksillasi :-D.

        Voi olla, että ulkonäöstään huolta pitävät miehet ovat narsisteja. Mutta millä sanalla kuvaat itseäsi?? ...

        Arvostat ja olet ylpeä KAUNIISTA VALKOISESTA IHOSTASI, hakeudut kuitenkin seksiä sisältäviin suhteisiin ihmisten kanssa, joiden ihonväri on huomattavasti omaasi tummempi?? Arvostat siis tuota valkoista väriä vain itselläsi? Haet seuraa itseäsi köyhemmistä ihmisistä, silloin tiedät kenellä on valta. Ota poika selvää mitä sana narsismi tarkoittaa ja vertaa sitä omaan käyttäytymiseesi?.


      • jantteri74

        Asennevammasta ja siitä "hiljaisesta voimasta" kohdallasi kertoo myös se, että olet huolissasi jos joku ei maksa 6e pitsasta alvia? Jää valtiolta n 0,20e saamatta per pitsa. Samaan aikaan Suomalaiset tai osin suomalaiset suuryhtiöt pumppaavat miljardeja vuodessa pois verottajan ulottumattomiin. Se ettei tämä sinua kiinnosta kertoo siitä " hiljaisesta voimasta" Se ettei Suomessa ole ollut sotia, kertoo myös siitä "hiljaisesta voimasta" ja vahvasta itsetunnosta. Kun aina tehdään niin kuin muut sanovat, ei tule konflikteja kun oman vaimonsa kanssa?

        Ei ne perhe pahoinpitelyt vallan tavattoman harvinaisia ole niissä "Rakkaudella perheelle rakennetuissa taloissakaan? Pikemminkin joka viikkoisia. Jos mediaa seuraa.

        Hyvä myös tuo kommenttisi... " Rakennamme perheellemme talon. Yleensä vähän isomman kuin olisi tarpeellista. "

        Aika usein tuokin muuttuu muotoon " Yleensä vähän isomman kun olisi varaakaan...." Sitten kieritään veloissa ja turhaudutaan ja pistetään ukko, toisinaan koko perhe kylmäksi....... Tuo on aika vaarallista tuo " Hiljainen voima?"


      • chaaliagaa

        Hiljaistavoimaa kuuluu niihin miehiin jotka tuovat palstalla unelmansa esiin. Ovat vastakohtia sille mitä kertovat ja varsin ristiriitaisia ajatuksia.

        Pelkän naiskontakteja vailla olevan runkkarin sinusta tekee jo tuo "jai maak." Joillakin Thaitytöillä on tapana nostaa typeräksi toteamansa fallen itsetuntoa nimittämällä 9cm lyhyitä rakkauden paaluja juuri noilla sanoilla. Toisaalta viisaammaksi sinua ei tee se, että luulet double anal pornoelokuvissa vielä kahta 22cm munaa lisää huutavan hennon naisnäyttelijän tykkäävän oikeasti isoista. Onhan Thaissa tietenkin niitäkin, mutta suuri enemmistö tykkää, mitä pienempi sen kivuttomampi työyö on tytöllä edessä. Toiset vaan kun ei tunnu tajuavan, että ne Thaikkutytöt on vaan tienaamassa rahaa.

        Toinen ristiriitainen asia on tämä: Lähi-Idästä sotaa käyvästä maasta pakoon lähteville ihmisille ei saisi antaa verorahojamme? Itse kuitenkin avustat vapaaehtoisesti rauhassa elävän maan naispuolisia kansalaisia ( oletan että olet hetero?) joilla on ruokaa ja työtä tarjolla, mutta laiskoja tyttöjä ei 10h työpäivät eikä 10 000Thb kk palkka innosta. Mieluummin istuvat illat turistimiesten sylissä ja pyllistelevät yönsä hikisissä läävissä ihanien, lihavien, humalaisten miesten iloksi ja tienaavat 50 000- 100 000Thb kk? Nämä naiset tarvitsevat mielestäsi taloudellista tukea?

        Ei Thaikuilla niin nälkä ole että ne nälkään kuolevat ilman sun tukias. Ei tytöt jotka ovat oikeissa töissä jossain Isaanin suurissa tehtaissa ole nälkään kuolleet, vaikka sika fallet ei ole antaneet patiakaan näille kunnollisille ja ahkerille tytöille. Hyväntekeväisyytesi on pelkkää vaihtokauppaa. Rahaa huonompiosaisille ja pesää parempiosaisille meisingillä. Muuta on turha väittää.

        Alemman elintason omaavien ihmisten ostamista, eli ihmiskauppaa, omaan elintasoon nähden vielä naurettavan pienellä rahalla? Köyhän ihmisen hyväksikäyttöä omien tarpeidensa tyydyttämiseen.


      • jantteri74

        Ihana kommentti.

        Suvakkihuora vääntää itkua kun ihanapartaisia miehiä ei arvosteta, vaikka ne ovat monelle suominaiselle ainoa keino saada mies itselleen ja vähän kikkeliäkin.

        Thaikku huora on muuten monelle Suomen " HÄRÄLLE" ainoa ja edullinen keino saada elämässään minkäänlaista kosketusta vastakkaiseen sukupuoleen.

        Jos olisit diktaattori niin Suomeen jäisivät siis vain pelkät seksituristit, jotka nekin olisivat kaikki Pattayalla laskemassa montako varvia voi vielä OSTAA ennen kun ATM piippaa.

        Siellä muuten käy niin hyvännäköisiä suomalaismiehiä, että osa ei saa edes beer baarista muijaa ostettua mukaansa. Näiden mielestä onkin tyhmää ( olisihan se näiden mielestä tyhmää olla järkevää, koska eivät itse sitä pysty tekemään) ostaa nainen 1000 mukaansa koko yöksi kun kylpylästä saa 3000 puolentoista tunnin hoidon. Siellä nää pääsee aina panee. Henkilökunta pitää siitä huolen.

        Erään ensikertalaisen (Hiljaisen voiman) miehen kanssa olin kerran reissussa. Osti tytön mukaansa, tyttö otti heti ohjat kun tiesi kokemattomaksi. Kaveri sai painaa yhden varvin ja maksoi tytölle 4500b aamulla kello 6 kun tyttö lähti kotiinsa ( mentiin huoneisiin noin 4 aikaan yöllä). Kertoi sen minulle seuraavana päivänä.. Minä nauroin ja " hiljaisen voiman mies" oli entistä voimakkaampi.


      • äläjauhapaskaajaska
        jantteri74 kirjoitti:

        Ihana kommentti.

        Suvakkihuora vääntää itkua kun ihanapartaisia miehiä ei arvosteta, vaikka ne ovat monelle suominaiselle ainoa keino saada mies itselleen ja vähän kikkeliäkin.

        Thaikku huora on muuten monelle Suomen " HÄRÄLLE" ainoa ja edullinen keino saada elämässään minkäänlaista kosketusta vastakkaiseen sukupuoleen.

        Jos olisit diktaattori niin Suomeen jäisivät siis vain pelkät seksituristit, jotka nekin olisivat kaikki Pattayalla laskemassa montako varvia voi vielä OSTAA ennen kun ATM piippaa.

        Siellä muuten käy niin hyvännäköisiä suomalaismiehiä, että osa ei saa edes beer baarista muijaa ostettua mukaansa. Näiden mielestä onkin tyhmää ( olisihan se näiden mielestä tyhmää olla järkevää, koska eivät itse sitä pysty tekemään) ostaa nainen 1000 mukaansa koko yöksi kun kylpylästä saa 3000 puolentoista tunnin hoidon. Siellä nää pääsee aina panee. Henkilökunta pitää siitä huolen.

        Erään ensikertalaisen (Hiljaisen voiman) miehen kanssa olin kerran reissussa. Osti tytön mukaansa, tyttö otti heti ohjat kun tiesi kokemattomaksi. Kaveri sai painaa yhden varvin ja maksoi tytölle 4500b aamulla kello 6 kun tyttö lähti kotiinsa ( mentiin huoneisiin noin 4 aikaan yöllä). Kertoi sen minulle seuraavana päivänä.. Minä nauroin ja " hiljaisen voiman mies" oli entistä voimakkaampi.

        Minua ei valitettavasti kiinnosta irtoseksi. Harrastan seksiä vain vakiintuneessa suhteessa. Sen verran tullut elämän aikana jo pantua, ettei vaan nappaa mikään simppeli äheltäminen. Olipa tuossa juuri maaseudunkin tyttö 8 pv messissä, enkä pannut kertaakaan. Oli se vähän ihmeissään, mutta kivaa meillä oli noin niinkuin muuten.

        Mielisairaus nimeltä paranoidinen skitsofrenia aiheuttaa kaikenlaisia pakkomielteitä ja harhakuvitelmia. Jotkut näkee pikku-ukkoja ja toiset näkee seksituristeja joka paikassa.


      • jantteri74

        Kerrotkohan vielä minkälaista ihmisryhmää kuvittelet, että kiinnostaa juuri sinun platooniset suhteesi? Yleensä kenenkään kanssa? Vai tunsitko kommenttisi olevan jotenkin muuten tärkeä? Vastaa Pliis.


    • envastaamielikuvaasi

      Pahoittelen, mutta minä en ajattele alastomia Lähi-idän miehiä enkä syö donitseja.

      Lompakon kanssa rakastelu on epämukavaa muutenkin. Se painaa inhottavasti issias-hermoa ja vasemmasta jalasta menee tunto.

      En halua myöskään olla öljyttytukkainen laiska pummi jossakin Irakin aavikolla, joka elää vanhempiensa luona vielä nelivitosena, pössyttelee aivonsa pilalle erilaisilla piipuilla, halveksii ja alistaa naisia ja kuvittelee olevansa Jumalan lahja säkkiin pakatulle morsiamelleen, josta ei piittaa kamelin paskan vertaa.

      • jantteri74

        Tärkeä kommentti sinulta tuo: "En halua myöskään olla öljyttytukkainen laiska pummi jossakin Irakin aavikolla, joka elää vanhempiensa luona vielä nelivitosena, pössyttelee aivonsa pilalle erilaisilla piipuilla,

        Suomalaiset kieltämättä itsenäistyvät nopeammin. Vanhempien luota muutetaan jo 18 vuotiaana tai heti kun sossu löytää asunnon ja pääsee olemaan vapaa ja saa tehdä mitä tahtoo. Yli puolissa näistä " jotka lentävät heti pois pesästään. Sosiaalihuolto maksaa kaksion vuokran (johon yh äiti jää nyt yksin asumaan) Sekä aikaisin itsenäistyneen ja omilla sossun rahoilla toimeentulevansa luulevan itsenäisen nuoren yksiön vuokran. Ja hienosti se nuori yleensä pärjääkin, kunhan vanhemmat pesevät pyykit, ostavat ruuat, hoitavat nuoren hankkimaa koiraa viikonloput kun nuori on itsenäistymässä. Kovia ja sisukkaita nämä suomen nuoret. ihanaa olla omillaan? Lähiidässä ja Thaimaassakin saatetaan asua kotona koko aikuis ikä ja hoitaa samalla vanhenevia vanhempiaan. Suomessa kakarat kiikuttavat ne laitokseen, jossa käyvät kerran kuussa 2 tuntia katsomassa vanhempiaan ja haukkumassa hoitajien työtä


      • kipukorvaaystävää
        jantteri74 kirjoitti:

        Tärkeä kommentti sinulta tuo: "En halua myöskään olla öljyttytukkainen laiska pummi jossakin Irakin aavikolla, joka elää vanhempiensa luona vielä nelivitosena, pössyttelee aivonsa pilalle erilaisilla piipuilla,

        Suomalaiset kieltämättä itsenäistyvät nopeammin. Vanhempien luota muutetaan jo 18 vuotiaana tai heti kun sossu löytää asunnon ja pääsee olemaan vapaa ja saa tehdä mitä tahtoo. Yli puolissa näistä " jotka lentävät heti pois pesästään. Sosiaalihuolto maksaa kaksion vuokran (johon yh äiti jää nyt yksin asumaan) Sekä aikaisin itsenäistyneen ja omilla sossun rahoilla toimeentulevansa luulevan itsenäisen nuoren yksiön vuokran. Ja hienosti se nuori yleensä pärjääkin, kunhan vanhemmat pesevät pyykit, ostavat ruuat, hoitavat nuoren hankkimaa koiraa viikonloput kun nuori on itsenäistymässä. Kovia ja sisukkaita nämä suomen nuoret. ihanaa olla omillaan? Lähiidässä ja Thaimaassakin saatetaan asua kotona koko aikuis ikä ja hoitaa samalla vanhenevia vanhempiaan. Suomessa kakarat kiikuttavat ne laitokseen, jossa käyvät kerran kuussa 2 tuntia katsomassa vanhempiaan ja haukkumassa hoitajien työtä

        ""kakarat kiikuttavat ne laitokseen"?? Ei kai ne enää siinä vaiheessa ainakaan ihan kakaran ikäisiä ole, kun jonkun vanhemmat joutuu laitokseen?

        Oletko ajatellut sitä, että jos Suomessa ne "kakarat" jäisivät kotiin hoitamaan niitä vanhuksia, niin kuka sitten tekisi Suomessa töitä ja kuka yrittäisi, kun kaikki hoitelevat kotonaan vanhuksia? Ei meidän systeemi toimi siten.

        Tällä hetkellä on niin paljon vanhuksia, että kuoltaisiin kaikki nälkään, jos ei olisi laitoksia ja kaikki olisi kotonaan. Kaupan ovet kiinni ja ovessa lappu "olemme hoitamassa vanhempiamme, palaamme sitten kun ne kuolee".

        Karva-Ahmedin Irakissa bruttokansantuote on 3500 dollaria vuodessa asukasta kohti. Suomeen tullut Karva-Ahmed saa vuodessa kaksi kertaa enemmän kouraan Migriltä ja ilmaisen asunnon, vaatteet, television, kännykän, nettiliittymän, kuljetukset, koulut, suojatyöpaikat (jos ne sattuu kiinnostamaan), terveydenhuollon, tulkkauspalvelut, hammashoidot, kaikki. Ja ihan kaiken maksaa suomalainen työssäkäyvä ihminen ja yrittäjä.

        Sinne jäi Ahmedin vaimot ja lapset ja vanhemmat, kun poika lähti lomalle Suomeen.


      • jantteri74

        Oletko ajatellut sitä, että jos Suomessa ne "kakarat" jäisivät kotiin hoitamaan niitä vanhuksia, niin kuka sitten tekisi Suomessa töitä ja kuka yrittäisi, kun kaikki hoitelevat kotonaan vanhuksia? Ei meidän systeemi toimi siten.

        Hah. Kerro miten meidän systeemi oikein toimii vai toimiiko meidän systeemi ollenkaan? Tällä hetkellä n 600 000 suomalaista voisi hoitaa vanhempiaan kotonaan? Siis työttömät?

        Yritätkö näyttää järkevältä ja sanoa, että esimerkiksi Irakissa ja Thaimaassa hoidellaan vaan vanhuksia kotona eikä yritetä eikä tehdä töitä?

        Tunnut aika viisaalta kaverilta??

        Onhan se nyt toki "hiljaisenvoiman" kansalta liikaa vaadittu että keittäisi sitä perunakeittoa 4dl enempi, että omat vanhemmatkin saisi syödä.....Vaikka sen joutuukin tekemään sen rankan 4h osapäivätyönsä jälkeen?

        Muuten systeemimme on kuitenkin tai "tietenkin" maailman paras. 90v liikuntakyvyttömät vanhukset makaavat yksin kotonaan ja lähihoitaja käy 4h välein kääntämässä asentoa. " edullisesti" vain 700e/kk. Tuettuna liikkumaan pystyvät " onnellisesti kotonaan yksin asuvat vanhukset laskevat yöllä alleen ja hoitaja siivoaa sitten kun tulee käymään. Jos vanhus haluaa yöllä vessaan se maksaa 60e kun hoitaja tulee viemään. Systeemi on loistava ja uskomattoman siisti. Verrattuna siihen että sun pitäisi herätä kello 3 yöllä viemään isääsi vessaan.... Vaikka sulla on sossu jo 10 aamulla.


      • jantteri74
        kipukorvaaystävää kirjoitti:

        ""kakarat kiikuttavat ne laitokseen"?? Ei kai ne enää siinä vaiheessa ainakaan ihan kakaran ikäisiä ole, kun jonkun vanhemmat joutuu laitokseen?

        Oletko ajatellut sitä, että jos Suomessa ne "kakarat" jäisivät kotiin hoitamaan niitä vanhuksia, niin kuka sitten tekisi Suomessa töitä ja kuka yrittäisi, kun kaikki hoitelevat kotonaan vanhuksia? Ei meidän systeemi toimi siten.

        Tällä hetkellä on niin paljon vanhuksia, että kuoltaisiin kaikki nälkään, jos ei olisi laitoksia ja kaikki olisi kotonaan. Kaupan ovet kiinni ja ovessa lappu "olemme hoitamassa vanhempiamme, palaamme sitten kun ne kuolee".

        Karva-Ahmedin Irakissa bruttokansantuote on 3500 dollaria vuodessa asukasta kohti. Suomeen tullut Karva-Ahmed saa vuodessa kaksi kertaa enemmän kouraan Migriltä ja ilmaisen asunnon, vaatteet, television, kännykän, nettiliittymän, kuljetukset, koulut, suojatyöpaikat (jos ne sattuu kiinnostamaan), terveydenhuollon, tulkkauspalvelut, hammashoidot, kaikki. Ja ihan kaiken maksaa suomalainen työssäkäyvä ihminen ja yrittäjä.

        Sinne jäi Ahmedin vaimot ja lapset ja vanhemmat, kun poika lähti lomalle Suomeen.

        Olen käsittänyt että "kakarat" kuten lapsia usein kutsutaan ovat vanhempiensa lapsia eli "kakaroita" koko ikänsä? Kerrohan minkä ikäisenä sinun äitisi lakkasi olemasta sinun äitisi? Niin ehkä ymmärtäisin viisaita ajatuksiasi hiukan paremmin.


      • Kunnon-iskä
        jantteri74 kirjoitti:

        Olen käsittänyt että "kakarat" kuten lapsia usein kutsutaan ovat vanhempiensa lapsia eli "kakaroita" koko ikänsä? Kerrohan minkä ikäisenä sinun äitisi lakkasi olemasta sinun äitisi? Niin ehkä ymmärtäisin viisaita ajatuksiasi hiukan paremmin.

        Vain itsekkäät paskiaiset tekevät itsestään riesan lapsilleen nykysuomessa. Lasten kuuluu saada elää omaa elämäänsä ilman jotakin voivottelevaa ja huomiota kerjäävää dementikkoa, jolta ei saa ikinä mitään hyvää palautetta edes laupeudentyöstään. Moni muuttuu vieläpä ilkeäksi siinä loppuvaiheessa ja pilaa läheistensä elämän.
        Se on sellainen juttu että jos meikäläinen alkaa joskus olemaan laitoskunnossa, niin minä menen mielelläni sinne laitokseen. Jos en viihdy siellä laitoksessa niin lähden itsekseni viimeiselle matkalle jonnekin kauas, enkä kerjää sääliä enkä sympatiaa keneltäkään. Mutta minä olenkin kova jätkä. Olen aina ollut, enkä mikään vitun itkupilli ja häirikkö.
        Olen myös neljän lapsen hyvä isä, joka tekee aina kaikkensa että lapsilla on kaikki hyvin. Se on minun tehtäväni isänä, eikä se että tekisin itsestäni jonkin riippakiven.


      • jantteri74
        kipukorvaaystävää kirjoitti:

        ""kakarat kiikuttavat ne laitokseen"?? Ei kai ne enää siinä vaiheessa ainakaan ihan kakaran ikäisiä ole, kun jonkun vanhemmat joutuu laitokseen?

        Oletko ajatellut sitä, että jos Suomessa ne "kakarat" jäisivät kotiin hoitamaan niitä vanhuksia, niin kuka sitten tekisi Suomessa töitä ja kuka yrittäisi, kun kaikki hoitelevat kotonaan vanhuksia? Ei meidän systeemi toimi siten.

        Tällä hetkellä on niin paljon vanhuksia, että kuoltaisiin kaikki nälkään, jos ei olisi laitoksia ja kaikki olisi kotonaan. Kaupan ovet kiinni ja ovessa lappu "olemme hoitamassa vanhempiamme, palaamme sitten kun ne kuolee".

        Karva-Ahmedin Irakissa bruttokansantuote on 3500 dollaria vuodessa asukasta kohti. Suomeen tullut Karva-Ahmed saa vuodessa kaksi kertaa enemmän kouraan Migriltä ja ilmaisen asunnon, vaatteet, television, kännykän, nettiliittymän, kuljetukset, koulut, suojatyöpaikat (jos ne sattuu kiinnostamaan), terveydenhuollon, tulkkauspalvelut, hammashoidot, kaikki. Ja ihan kaiken maksaa suomalainen työssäkäyvä ihminen ja yrittäjä.

        Sinne jäi Ahmedin vaimot ja lapset ja vanhemmat, kun poika lähti lomalle Suomeen.

        ""kakarat kiikuttavat ne laitokseen"?? Ei kai ne enää siinä vaiheessa ainakaan ihan kakaran ikäisiä ole, kun jonkun vanhemmat joutuu laitokseen?

        Oletko ajatellut sitä, että jos Suomessa ne "kakarat" jäisivät kotiin hoitamaan niitä vanhuksia, niin kuka sitten tekisi Suomessa töitä ja kuka yrittäisi, kun kaikki hoitelevat kotonaan vanhuksia? Ei meidän systeemi toimi siten.


        Vasta kysymys: Oletko itse ajatellut sitä, että jos Suomessa kaikki Suomen vanhemmat laittaisivat sairaina syntyneet lapsensa laitoksiin ja jatkaisivat normaalia elämää, lopettaisivat omaishoidon? Kuinka paljon ihmisiä vapautuisi paikkaamaan Suomen n. 600 000 työttömästä huolimatta vaivaavaa jatkuvaa työvoimapulaa? Ei sun äiti ollut lykkäämässä sua laitokseen, vaikka 14vuotiaana imit peukaloasi ja laskit allesi. Nyt kun olet löytänyt samaa sukupuolta olevan kumppanin, olet virallisesti naimisissa ja asutte äitisi omistaman paritalon toisessa asunnossa. Äitisi mursi lonkkansa kun toi teille kalakeittoo, kukaan ei ollut hiekoittanut pihaa? Olet päättänyt myydä talon ja laittaa 72 vuotiaan äitisi palvelutaloon, koska hän ei pysty enään käymään seurakunnan järjestämässä ilmaisjoogassa juosten.

        Tällä hetkellä on niin paljon vanhuksia, että kuoltaisiin kaikki nälkään, jos ei olisi laitoksia ja kaikki olisi kotonaan. Kaupan ovet kiinni ja ovessa lappu "olemme hoitamassa vanhempiamme, palaamme sitten kun ne kuolee".

        Vastakysymys: Oliko samassa ovessa aikoinaan lappu " olemme hoitamassa lapsiamme, palaamme kun ne on aikuisia?


      • Tamuli
        Kunnon-iskä kirjoitti:

        Vain itsekkäät paskiaiset tekevät itsestään riesan lapsilleen nykysuomessa. Lasten kuuluu saada elää omaa elämäänsä ilman jotakin voivottelevaa ja huomiota kerjäävää dementikkoa, jolta ei saa ikinä mitään hyvää palautetta edes laupeudentyöstään. Moni muuttuu vieläpä ilkeäksi siinä loppuvaiheessa ja pilaa läheistensä elämän.
        Se on sellainen juttu että jos meikäläinen alkaa joskus olemaan laitoskunnossa, niin minä menen mielelläni sinne laitokseen. Jos en viihdy siellä laitoksessa niin lähden itsekseni viimeiselle matkalle jonnekin kauas, enkä kerjää sääliä enkä sympatiaa keneltäkään. Mutta minä olenkin kova jätkä. Olen aina ollut, enkä mikään vitun itkupilli ja häirikkö.
        Olen myös neljän lapsen hyvä isä, joka tekee aina kaikkensa että lapsilla on kaikki hyvin. Se on minun tehtäväni isänä, eikä se että tekisin itsestäni jonkin riippakiven.

        Kuulostat ihan ongelmaperheestä huostaanotetulta, joka ei tiedä ketä koko ajan vaihtuvien sijaisperheiden vanhemmista pitäisi aikuisiällä omanaan. Kunnon iskä :-D L.O.L


      • oksettavialuusereita
        Tamuli kirjoitti:

        Kuulostat ihan ongelmaperheestä huostaanotetulta, joka ei tiedä ketä koko ajan vaihtuvien sijaisperheiden vanhemmista pitäisi aikuisiällä omanaan. Kunnon iskä :-D L.O.L

        Sanoisin että asia on juurikin päinvastoin. Sinä kuulostat elähtäneeltä pitkäaikaistyöttömältä luuserilta, joka haluaisi lapsensa palvelijakseen ja orjakseen. Olet kaikenlisäksi läheisriippuvainen ressukka. Hyi helvetti teitä pummeja. Minä olen äidistäni huolehtinut hautaan saakka, joka tapahtui 3 vuotta sitten. Isä lähti jo nuorena. Meillä oli kiva perhe ja lapsuus. Äiti ei ollut mikään helppo tapaus viimeisinä vuosina, mutta meillä "kakaroilla" riitti kuitenkin kärsivällisyys. Itse en kuitenkaan koskaan kiusaisi omia lapsiani siten, kuin meidän äiti teki. Hänen maailmansa ja kuvionsa olivat pienet ja vaatimattomat. Hän harrasti marttyrismiä ja manipulointia ja kärsi vainoharhoista sekä Parkinsonin taudin lääkkeiden sivuvaikutuksista.

        Mutta laitahan sinä pummi lapsesi keittämään sinulle pottua ja leikkaamaan varpaankynnet ja huuda sitten helvetin kovaa AIJAIJAIJAI KUN SATTUU ja nyyhki siihen perään, kun kynsisakset leikkaavat mielestäsi liian läheltä varvasta


      • jantteri74

        Toki laitokset eivät kai ihan vieraita sinulle ole ennestäänkään?


      • jantteri74
        oksettavialuusereita kirjoitti:

        Sanoisin että asia on juurikin päinvastoin. Sinä kuulostat elähtäneeltä pitkäaikaistyöttömältä luuserilta, joka haluaisi lapsensa palvelijakseen ja orjakseen. Olet kaikenlisäksi läheisriippuvainen ressukka. Hyi helvetti teitä pummeja. Minä olen äidistäni huolehtinut hautaan saakka, joka tapahtui 3 vuotta sitten. Isä lähti jo nuorena. Meillä oli kiva perhe ja lapsuus. Äiti ei ollut mikään helppo tapaus viimeisinä vuosina, mutta meillä "kakaroilla" riitti kuitenkin kärsivällisyys. Itse en kuitenkaan koskaan kiusaisi omia lapsiani siten, kuin meidän äiti teki. Hänen maailmansa ja kuvionsa olivat pienet ja vaatimattomat. Hän harrasti marttyrismiä ja manipulointia ja kärsi vainoharhoista sekä Parkinsonin taudin lääkkeiden sivuvaikutuksista.

        Mutta laitahan sinä pummi lapsesi keittämään sinulle pottua ja leikkaamaan varpaankynnet ja huuda sitten helvetin kovaa AIJAIJAIJAI KUN SATTUU ja nyyhki siihen perään, kun kynsisakset leikkaavat mielestäsi liian läheltä varvasta

        En laita leikkaamaan kynsiäni. Ruuan voivat kyllä halutessaan tehdä. Sinunlaisellesi uusavuttomalle potunkeitto voi olla yllättävänkin vaativaa? Mites pattayalla? Leikkaavatko tyttöystäväsi kyntesi ;-) Jos eivät leikkaa, niin eivät kyllä seuraasi arvostakkaan. Olitko sä äitisi mielestä helppo tapaus ensimmäisinä vuosinasi? Koliikkivauvat harvoin ovat? Jaksoi kuitenkin pitää sinusta huolta.... Kiva kun arvostat vanhempiasi ja kaivat esiin heistä parhaimmat muistot. mm Äitisi sairaudet. Juuri tuollaisia paskahousuja maailma tarvitsee? "Hiljaisia voimia" lisää Suomeen ;-)


      • jantteri74

        Toivottavasti geeniperimäsi on joltain muulta kuin omilta vanhemmiltasi??? Hah hah. Voi olla että tulet sairaan äitisi kaltaiseksi vanhuksena? Jos siis olet hänen biologinen lapsensa? Vai päättääkö teidän suvussa jokainen omat geeninsä? Hah hah


      • jantteri74
        oksettavialuusereita kirjoitti:

        Sanoisin että asia on juurikin päinvastoin. Sinä kuulostat elähtäneeltä pitkäaikaistyöttömältä luuserilta, joka haluaisi lapsensa palvelijakseen ja orjakseen. Olet kaikenlisäksi läheisriippuvainen ressukka. Hyi helvetti teitä pummeja. Minä olen äidistäni huolehtinut hautaan saakka, joka tapahtui 3 vuotta sitten. Isä lähti jo nuorena. Meillä oli kiva perhe ja lapsuus. Äiti ei ollut mikään helppo tapaus viimeisinä vuosina, mutta meillä "kakaroilla" riitti kuitenkin kärsivällisyys. Itse en kuitenkaan koskaan kiusaisi omia lapsiani siten, kuin meidän äiti teki. Hänen maailmansa ja kuvionsa olivat pienet ja vaatimattomat. Hän harrasti marttyrismiä ja manipulointia ja kärsi vainoharhoista sekä Parkinsonin taudin lääkkeiden sivuvaikutuksista.

        Mutta laitahan sinä pummi lapsesi keittämään sinulle pottua ja leikkaamaan varpaankynnet ja huuda sitten helvetin kovaa AIJAIJAIJAI KUN SATTUU ja nyyhki siihen perään, kun kynsisakset leikkaavat mielestäsi liian läheltä varvasta

        Tuntemattoman ystävän neuvo. Älä nyt avaudu liikaa, ja kerro että isäsi kuoli 2 vuotta 4 vuotta vanhemman siskosi syntymän jälkeen? Jooko. Huostaanotetuilla kun on yleensä joku jota he pitävät isänään, se voi olla vaikka siskon isä, jos omasta biologisesta isästä ei ole hajuakaan ;-D


    • vislimitmuttuun

      Suvakkiperkeleet ei tajua että ei ole kyse pelkästään rahasta. On kyseessä eurooppalaiset arvot, kielet, uskonnot, tavat, naisten kohtelu, tasa-arvo ja monet muut asiat. Lähi-idän muslimit eivät ole pitkän historiansa aikana koskaan sopeutuneet mihinkään vieraaseen kulttuuriin, vaan ovat aina napit vastatusten. He eivät sopeudu edes keskenään, vaan ränkkäävät riitaa jatkuvasti joka asiasta heti, kun on sekunti ylimääräistä aikaa. Nyt näitä partamiehiä näkyy jo Pattyalla Ruotsin Migrin maksamina. Heitä on paljon. Kukaan ei tykkää. Niillä ei ole käyttörahaa ja he halveksivat naisia ja varsinkin vähäpukeisia naisia. Täällä kuumassa niitä vähäpukeisia naisia sattuneesta syystä on. Siksipä nämä naisten itkettäjät halveksivat näitä erityisesti ja raiskaavat hotellihuoneessa porukalla, siinä missä kiltti suomalaismies pitelee tyttöä kädestä kiinni ja hymyilee.

      Olen enemmän vihainen suvakeille ja ihmiskauppiaille (Nazimat ja Sipilät) kuin näille ählykoirille. Te olette syypäät tähän sirkukseen ja Euroopan tuhoon, vain siksi että tekee kikkeliä mieli niin kovasti.

      • jantteri74

        Säädyllinen thaimaalainen nainen ei ole vähäpukeinen, Hänelle tutuissa kuumissa oloissa tai varsinkaan paikassa jossa on vieraita ihmisiä. Tiesitkö asiantuntija tämän? Vai tiedätkö vain kansainväliselle sirkukselle tehdyt käyttäytymis säännöt? Pattayalla ei tykkää kukaan kenestäkään, jos ei ole käyttörahaa? Sen kai tiesitkin? Asiantuntijana? Suomalaiset pitävät tyttöjä kädestä kiinni 1000Thb päivä, tuon tiesinkin. Lähettävät niille rahaa joka kuukausi, että saisivat pitää kädestä kiinni samaa akkaa vielä ensi vuonnakin. Naisen saaminen Pattayalta on monille Suomalaisillekkin, niin epävarmaa, että parempi laittaa varausmaksua joka kuukausi? Ihanan miehisiä miehiä meillä Suomessa... Huorillekkin varausmaksuja tai lomaoikeus maksujahan nuo ovat. viikko 48 varausmaksu 100e joka kk


    • karmeamaailma

      Kuten jantterikin on hienosti osoittanut, kaikilla suomalaisilla miehillä suinkaan ei ole *hiljaista voimaa.*

      Tosin kuten huomattu monelta muultakin palstalla sellainen puuttuu. Siksi aikuiset eivät tänne paljon kirjoittelekaan.

      Hassua että on oikeasti ihmisiä joiden mielestä heidän luulonsa asioihin on ainoa oikea.

      Ajatellaampa vaikka tota vähäpukeisuutta. Jos asiaa tarkastelee vaikkapa suomalaisesta näkövinkkelistä, niin jopa tyttöjen kouluasu (pakollinen) on varsin vähäpukeinen Thaimaassa. Jos suomessa menisi lapsi kouluun vastaavassa sitä todennäköisesti paheksuttaisiin.
      http://www.asiasentinel.com/society/thailand-is-no-1/

      Se miksi joku antaa rahaa jollekkin, lienee heidän välinen asiansa. Luulo ei kuitenkaan ole tiedon väärtti. Ihmisillä jotka tuijottavat vain omaan napaansa, on mahdotonta ymmärtää, toisten ajattelevan eritavoin. Pervot näkevät helposti kaiken pervona.

      Jos run... jantterin maailmankatsomus olisi se oikea, olisi maailma aika karmea paikka. Mannerheimin lastensuojelutyöhön, plan tai unisefille lahjoittavat olisi pedofiilejä. Viikorahaa lapsilleen antavat harrastaisivat insestiä. Eläinsuojelutyöhön lahjoittavat oisivat zoofilejä. Kolehtihaaviin lahjoittavat mummot haluaisivat harrastaa seksiä kaikkien kanssa... No ehkä jantterin mielestä näin on.

      Pattaya ei ole koko Thaimaa.

      Muihin virheisiin ja vääristelyihin en viitsi puuttua.

      • jantteri74

        Tuosta se lähtee:

        " Hassua että on oikeasti ihmisiä joiden mielestä heidän luulonsa asioihin on ainoa oikea. "

        Tuosta eteenpäin kerrot mitä minä ajattelen, vaikka en ole kertonut, en antanut minkäänlaista kuvaa ajattelevani noin.

        Hassua, että on oikeasti ihmisiä jotka tietävät miten joku tuntematon ihminen ajattelee??

        Jos sinun mielestäsi thaimaalaisen kouluasu näyttää vähäpukeiselta??? Se ei tarkoita, että kaikki suomalaiset näkevät asian noin? Esimerkiksi minun mielestäni lapset pukeutuvat normaalisti.

        Sinulla on varmasti omat syysi miksi tarkkailet Thaimaalaisten koulutyttöjen asuja? Kuka edes miettii Koululaisten kouluvaatteita jotka ovat kaikilla yhtenevät??

        Tiedät kyllä itsekkin minkälaiset miehet niitä miettivät.


      • jantteri74

        "Pervot näkevät helposti kaiken pervona."

        Tuo lauseesi on kyllä ihan totta, kukaan muu kun sinä, ei ole koko ketjussa maininnut noista iljettävistä sairauksista. Päätit sitten vetää ne esiin.... Koulupuku fantasiasi kera? ;-D


      • Lyökirveelläitseäsi
        jantteri74 kirjoitti:

        "Pervot näkevät helposti kaiken pervona."

        Tuo lauseesi on kyllä ihan totta, kukaan muu kun sinä, ei ole koko ketjussa maininnut noista iljettävistä sairauksista. Päätit sitten vetää ne esiin.... Koulupuku fantasiasi kera? ;-D

        Tyhmempikin huomaa että olet aivovammainen kakara, jolla ei ole omaa elämää ja siksi puutut ja ihmettelet toisten elämää, jos se poikkeaa suomalaisesta Kalle Päätalo - rakkaustarinasta.


      • jantteri74

        Ensinnäkin Kalle Päätalo ei kirjoittanut rakkaustarinoita? Kuten sivistyneenä miehenä varmaan tiesitkin ;-D

        Toiseksi: En puutu kenenkään elämiin, yritän oikaista unelmoivien jälkeenjääneiden maailman kuvaa ja käsitystä itsestään. Totta kai, jos huomaan kommentoijien joukossa kaltaisiasi "kretiinejä" yritän hienovaraisesti kertoa heidän mielikuvituksensa olevan sairas ja toivon, että otat asian puheeksi lääkärisi kanssa. Jos et ota en voi sille mitään. Ikävää, että henkisesti sairaita ei pidetä laitoksissa. Aina kun sinunlaisiasi pyörii normaalien ihmisten joukossa voi tapahtua kaikkea ikävää.

        Kesän odotusta ja pikaista paranemista sinulle, toivottavasti pääset vielä joskus työelämään kiinni, onhan niitä kaikenlaisia kuntouttavia työkokeilujakin nykyään.


      • LestadiolaistenSEKSIä
        jantteri74 kirjoitti:

        Ensinnäkin Kalle Päätalo ei kirjoittanut rakkaustarinoita? Kuten sivistyneenä miehenä varmaan tiesitkin ;-D

        Toiseksi: En puutu kenenkään elämiin, yritän oikaista unelmoivien jälkeenjääneiden maailman kuvaa ja käsitystä itsestään. Totta kai, jos huomaan kommentoijien joukossa kaltaisiasi "kretiinejä" yritän hienovaraisesti kertoa heidän mielikuvituksensa olevan sairas ja toivon, että otat asian puheeksi lääkärisi kanssa. Jos et ota en voi sille mitään. Ikävää, että henkisesti sairaita ei pidetä laitoksissa. Aina kun sinunlaisiasi pyörii normaalien ihmisten joukossa voi tapahtua kaikkea ikävää.

        Kesän odotusta ja pikaista paranemista sinulle, toivottavasti pääset vielä joskus työelämään kiinni, onhan niitä kaikenlaisia kuntouttavia työkokeilujakin nykyään.

        Kalle Päätalo kirjoitti eroottisen kokemuksen. Opettaja antoi piiskaa pojan pyllylle ja sillä alkoi seistä samantien.


      • kylläonpoikasekaisin
        jantteri74 kirjoitti:

        Ensinnäkin Kalle Päätalo ei kirjoittanut rakkaustarinoita? Kuten sivistyneenä miehenä varmaan tiesitkin ;-D

        Toiseksi: En puutu kenenkään elämiin, yritän oikaista unelmoivien jälkeenjääneiden maailman kuvaa ja käsitystä itsestään. Totta kai, jos huomaan kommentoijien joukossa kaltaisiasi "kretiinejä" yritän hienovaraisesti kertoa heidän mielikuvituksensa olevan sairas ja toivon, että otat asian puheeksi lääkärisi kanssa. Jos et ota en voi sille mitään. Ikävää, että henkisesti sairaita ei pidetä laitoksissa. Aina kun sinunlaisiasi pyörii normaalien ihmisten joukossa voi tapahtua kaikkea ikävää.

        Kesän odotusta ja pikaista paranemista sinulle, toivottavasti pääset vielä joskus työelämään kiinni, onhan niitä kaikenlaisia kuntouttavia työkokeilujakin nykyään.

        Yhdyssanavirheistä päätellen olet Lerppa-Amalia. Jos heppu kirjoittaa "maailmankuvan" erikseen, niin kyseessä ei voi olla muu kuin Lerppa-Amalia-Onkopoika, jonka ainoa duuni tässä elämässä on roikkua härnäämässä jonkin turistikohteen sivustoa. Kaikenlisäksi et tajua edes itse, miten sairas olet.

        Sinut tunnisti siitäkin, että et tunnista sarkasmia. Kalle Päätalo- rakkaustarina tarkoittaa tietenkin sitä, että olet niin vitun juntti ettet tajua miehen ja naisen välisistä suhteista mitään. Kuten joku sanoi, niin ihmettelen minäkin että millä planeetalla olet elänyt ja kasvanut, kun et tunnu tietävän yhtään mitään maailmasta etkä ihmisistä. Kuset varmaan housuusikin, koska et halua avata housuja ensin, kuten normaalit ihmiset?


      • samanmielinen

        niin samaa mieltä. Olisin vain kertonut asian vähän kovemmin sanainkääntein.


    • eienääikinä

      Tätäkään matkailuaiheista juttua en jaksanut lukea kuin pari ensimmäistä virkettä.
      Hohhoijaa....
      Pidin tätä matkailupalstana mutta eihän täällä ole muita kuin häiriköitä.

      • HyväTapio

        Ai sä oot pitäny tätä matkailupalstana? Ite huvittuneena seurannut tätä palstaa jo jonkin aikaa, enkä ikinä ole pitänyt matkailupalstana. Täytyy olla hiukan tyhmähkö? Jos ensimmäisen kerran otsikot luettuaan kuvittelee, että tällä palstalla käsitellään Pattayan matkailua, silleen normaalisti.


    • olofantti

      Älä enää päästele aivopierujasi täällä.

    • aloolai

      Taikkunaisten deittipalstaa seuranneena ja käyttäneenä on tullu huomatuks, he ei halua olla rasisteja mutta ei yhteydenottoja arabeilta, intialasilta tai mustilta miehiltä, miksiköhän?

      • Thambon

        No. Thaikkuja on kaikenlaisia. Tiedän tyttöjä jotka kusee hunajaa kun chokolatemään luo silmäyksen. Toisaalta thaikkunaiset tietävät minkälaisen miehen haluavat, n.26vuotiaiden naisten toivoma ikähaarukkakin on aika rajattu. "Toivoisin, että iältäsi olisit 20-72v"


    • Kuhankysyn

      Onkohan tämä aloittaja joku Aviomies / Amalia?

      • Pietromennea

        On tämä jantteri sama nainen.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe