nuoret asukkaat

nytriittää

Opiskelijoita ei pitäisi laittaa asumaan samaan taloon vanhusten kanssa.Täällä Pohjois-Karjalassa alkoi hiihtoloma. Viime yönä oli sellaiset bileet ettei naapurit saaneet nukuttua.Naapurissa asuu iäkkäitä ihmisiä. Tiedoksi, jos meteli jatkuu ensiyönä tulee vartijat ja poliisit paikalle.

10

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nuoret_naapurisiko

      Kiitos viestistä.
      .
      .
      .
      Ei taida mennä viesti kuitenkaan perille tänne kirjoittamalla

    • bileetpystyyn

      Vanhat ämmät ja äijät ovat todella ärsyttäviä. Narisevia ämmiä joutuu kuuntelemaan jatkuvasti. Mulle sitä mulle tätä. Hyvät opiskelijat: Bilettäkää täysillä, unohtakaa vanhat ämmät ja äijät.

      • Annikki.Keipi

        Ole sinä kuule hiljaa kun minun ansiostani sinullakin on ruokaa suuhun pantavaksi, ja minun sukupolveni on sodankin nähnyt, tämän maan ovat ne "vanhat ämmät ja äijät" rakentaneet. Kunnoitusta vanhemmille ihmisille! Olen elänyt niin kauan, että saan tehdä mitä huvittaa. Häpeäisit! Bileet loppuu kun poliisi tulee paikalle.


    • mummot_hautaan

      Jep. Varminta on vielä poistattaa pihalta keinut ja hiekkalaatikko, niin ei tule taloon rääkyviä pikkulapsiakaan - eikä muuten ole mikään vitsi tämä, vaan tällaisia taloja on olemassa!

      Saa mummot ja papat olla rauhassa ja viedä talon mukanaan hautaan. Koska näinhän mummotaloissa aina toimitaan - "ei ole ennenkään remonttia tarvinnut tehdä", "koska pieni eläke" ja 60- luvun tyyli & tekniikka on ihan OK vielä 2030.

      • Annikki.Keipi

        Tuo on juuri hyvä malli. Rääkyvä pikkulapset ja nuoret vapaan kasvatuksen saaneet öykkäri -vanhemmat ovatkin juuri ongelmien aiheuttajia. Taloon ei niin herkästi muuta nuorempia, jos hiekkalaatikot, keinut, yms. on pois käytöstä.

        Mummo ja vaaritaloissa on myös rauhallista. Ei bileitä, ihana rauha, mistään ei kuulu minkäänlaisia ääniä. Eikä saakaan kuulua - muuten tekisin ilmoituksen isännöitsijälle kotirauhan häiritsemisestä.

        Nykyaikaan kuuluu tämä kerska kulutus meininki, että vanhat ovet ja ikkunat pois, ja uutta vaan tilalle, vaikka vanhoja huoltamalla päästäisiin vielä kymmeniä vuosia. Turhia kalliita remontteja. Ja minähän en ala yhtiövastikkeessani maksamaan nuorempien tulevaa elämää. Meillä onneksi isännöitsijäkin tukee tätä toimintaa, ja yhtiökokouksetkin pidetään päiväsaikaan, jolloin nuoremmat, töissä käyvät eivät pääse mukaan.


      • talo_mukaan_hautaan

        > Mummo ja vaaritaloissa on myös rauhallista. Ei bileitä, ihana rauha, mistään ei kuulu minkäänlaisia ääniä.

        Mitä ny tv pauhaa täysillä, kun mummot ja vaarit on puolikuuroja. Ja voihan sitä vaikka kolistella keittiössä aamuyöllä, jos ei satu nukuttamaan. Mutta se ei haittaa puolikuuroja.

        Mukana myös haju. Vanhusten haju. Paskan haju. Ikkunoiden korvausilmaventtiilit teipataan kiinni niin tarkkaan, että korvausilman puuttuessa koneellinen poisto imee asuntoon 50 Pa alipaineen eikä mummo enää jaksa avata asuntonsa ovea. Viemäreissä on jatkuvasti tukoksia, kun mummot ja vaarit säästää. Ei WC:tä pidä huuhdella kuin kerran vuorokaudessa. Eli samaan läjään paskotaan koko päivä.

        Ja tosiaan kaikki korjaukset jätetään tekemättä. Koska maksaa ja koska lähtö tod. näk. tulee muutaman vuoden sisään. Mutta se ei estä mummoa tai mummon perikuntaa kuvittelemasta, että asunto purkukuntoisessa mummotalossa on ainakin 150 000 € arvoinen!

        Todellisuudessa purkukuntoisen talon arvo on tontin hinta miinus purkukustannukset.


      • hyvässä_hallussa

        Mainittakoot vielä naapurisopu.... yhtiökokouksissa vanhat kääkät jatkaa vanhoja riitojaan. Omat isovanhempani kertoivat, miten eräässäkin kokouksessa 2 kääkkää rupesi otsaanlyöntikilpailuun kesken kokouksen. Eihän siinä muuten mitään, mutta molemmat olivat hallituksen jäseniä ;-D

        No, samaa se on pientaloalueillakin. Onhan esim. Helsingin paloheinässä 60 papat riidelleen mm. puutarhajätteistä (kuten tapana on) ja omia sanoja on pitänyt painottaa vielä ampuma-aseiden voimalla. Ei liene pöndelläkään ihan tavaton toimintamalli tämä...


    • toni_17_vee

      Päinvastoin! Vanhakin nuortuu joraamaan kun naapurista kuuluu klo 2 aamuyöstä teknopoppia täysillä. Viljo 85 v ja Elsa 84 v joraavat tällöin mukana ja mieli virkistyy. Nuoret nuorentavat muitakin.

      • teinix_15_vee

        Toi on hei nasta juttu! Me bailataan pela aamukuuteen ja pyydetään mukaan mummelit ja vaarit talosta! Tarjolla bissee lonkeroo ja ruohoo.


    • Hipusu

      Monet opiskelijat on itsekkäitä paskoja,mut osaa ne mummot ja papatkin olla itsekkäitä paskoja,,kukaan ei kerrostalossa asuessa välitä järjestyssäännöistä,,kaikki elää omaa elämäänsä,yöllä metelöidään,,siirretään huonekaluja yöstä toiseen,,paiskotaan ovia,melutaan rappukäytävässä,kiljutaan,porataan ja remontoidaan iltaisin jne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2082
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1956
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1895
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1598
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe