MITÄ TARKOITTAA MARXILAINEN REVISIONISMI LD?

TIETOPALVELUMESTARIT000

Missä Taloustiedekuviossa kerrotaan se, että vaikka elinkeinoelämän tilanne on sellainen, että työttömiä on paljon, ja jos nyt työvoiman tarjontaa lisätään, niin työttömyys pienenee?


Nythän Suomessa todellisuudessa yrityksissä ainakin tällä hetkellä on käynnissä erittäin kovan tason YT-kierrokset. Olisiko nyt Hyvä se asia, että Te Porvarit kuten JV kerrotte sen, että mihin ihmeteoriaan Teidän päättelynne perustuu. Onko todella Teillä lähtökohtana Klassikkomallin oletukset?
Nyt Klassikkomallin oletukset ovat seuraavat: Elinkeinoelämän yritykset ovat täysin identtisiä C:n ja Q:n suhteen; Vallitsee Täydellinen Informaatio; Alalle ja sieltä pois pääsee täysin kitkatta; Kunkin alan yritysten tuottamat hyödykkeet ovat keskenään täysin homogeenisiä eli samanlaisia; Vallitsee Täystyöllisyystasapaino, joten kaikki, jotka haluavat tehdä työtä, niin saavat sitä.



Oletteko Te henkilö JV nyt sitä mieltä, että rehellistä työttömyyttä ei ole, vaan kaikki ns. Työttömät ovat työttömiä vain ja ainoastaan laiskuuttaan ja saamattomuuttaan? Nythän erilaisten tukien vuoksi työttömällä on paljon maksukykyistä Vapaa Aikaa, ja jonka voi kuluttaa esimerkiksi juomalla olutta tai väkeviä kapakassa.



Näin lopuksi haluan kysyä Teiltä Henkilö JV sen, että ONKO todella Suomessa ja laajemmin TELLUS-planeetalla olemassa edes KAKSI sellaista yritystä, joissa C eli kustannukset jotain aikayksiöä tai vastaava kohden ja Q eli valmistusmäärä jotain aikayksikköä tai vastaa kohden olisivat edes suurin piirteinkään yhtä suuria. Voin väittää, vaikka ehkä toisin sanotaan, että C:n ja Q:n suhteen ei torikauppiaidenkaan kohdalla löydy edes sitä kahta täysin identtistä yritystä. Oletteko Te henkilö JV löytänyt jostain nämä paljon puhutut Kaksi täysin identtistä yritystä C:n ja Q:n suhteen? Niin ja nyt, jotta Klassikkomalli olisi looginen ja reaalinen, niin Klassikkomallin oletukset pitäisivät olla voimassa elinkeinoelämän piirisssä ainakin 90-prosenttisella varmuudella ja erityisesti identtisyysoletus C:n ja Q:n suhteen.



Voin sanoa ja väittää vielä siten, että elinkeinoelämän yritykset ovat täysin epäidenttisiä, joten Uusklassinen Talousoppi ja Klassikkomalli eivät ole päteviä siis loogisia ja reaalisia. Onkohan Uusklassinen Talousoppi edes looginen millään tavalla arvioiden? Nyt Klassikkomallin toinen nimi on Täydellisen Kilpailun Malli ja me voimme kysyä nyt sitä, että voiko Täydellisyysoletus olla enää voimassa, jos Klassikkomallin oletustusten joukkoon lisätaan ODOTUKSET. Mitä mieltä Te Porvarit ja Toverit olette asiastamme?



Minusta tuntuu kummalliselta se, että me voimme väitellä siitä, että onko yhtään mitään järkeä Luonnon Dialektiikka rp:ssä Ja Materialistinen Historiakäsitys rp:ssä. Ainakin tällä hetkellä Marxilainen Filosofia ja Sosiologia sekä Marxilainen Arkeologia ja Politologia ovat sellaisia oppisuuntia, joita ei minusta pystytä todistamaan epäkelvoiksi eli pätemättömiksi millään muulla tavalla kuin vain uskolla.



Tämä mainitsemani Luonnon Dialektiikka LD rs:n Lausepuun peruslause on seuraava: A) AINE-MATERIA(MASSA) ja B) Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.
LD:n peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
LD:n liikelaki on seuraava: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.



MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Havittelu- eli Kauppapääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.
MIKROTEORIA1 Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä Lisäarvo, Pysyvä Pääoma on seuraava: Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet sekä Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on taas seuraava: Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
MIKROTEORIA2 Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä Lisäarvo, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.



Kasaantuminen on Yrityskohtainen Kuvio, kun taas Keskittyminen on Julkisyhteisön asia. Nyt sitten Käyttöarvo on se HYÖTY, jonka Kuluttaja uskoo saavansa ostamastaan tavarasta tai palveluista sekä Vaihtoarvo on kaksijakoinen asia siis Työtunti- ja Rahayksikkömääräinen.
(Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus siis SUORA; PINTA-ALA; TILAVUUS.)



Kun nyt Te Positivistit väitätte, että Marxin kirjoituksissa ei ole olemassa järjen hiventäkään, niin ainakin minua Marxilainen Revisionismi LD rs:n kannattajana kiinnostaisi tietää se, että minkä Logiikka- ja Realismikuvion jälkeen Te olette tulleet siihen tulokseen, että Filosofinen, Dialektinen ja Historiallinen Materialismi rs:ssä ei ole yhtään mitään sellaista, joka voisi kestää tieteellisen pätevyystutkimuksen. Niin mikä voisi olla Teidän Positivistit vastauksenne uteluuni?

90

740

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kommarivaltio

      Tuosta pitkästä kommarisepustuksesta ei saa mitään selvää. YT;t, konkurssit, köyhyys ja kurjuus johtuvat maailman kovimpiin kuuluvasta verotuksesta. Julkinen sektori vie kaikkien rhata niin missään ei ole mitään mieltä. Paskallakin kun käy niin veroja maksetaan.

      • politiikko1

        Koskas nämä anarkistit ovat työtä tehneet???????????? koskas se niitä on kiinnostannut????????????.


    • PARTIOKOULUMESTARIT000

      AMMATTIKOULUMESTARIT0000
      28.2.2017 14:05
      UUSI
      ASEMAPALVELUMESTARIT007
      28.2.2017 14:02
      Extyökkäri kirjoitti:
      EK on ainakin osin oikeassa, vanha kommunistinen työmarkkinatoiminta on vaihdettava uuteen joka kelpaa nykyiseen globaaliin markkinatalouteen jossa ei tulleilla suojella mitään.

      Kiky oli lasten leikkiä ja todellinen tarve olisi ollut 20 - 30% eikä nyt tapahtunutta 3% kikyä! Minä en ole EK mikään vaan ajatteleva eläkeläinen.

      HEI!
      Jos nyt kerralla halutaan Rivityöväestön palkkatasoa alentaa, niin MIKSI ei mennä kerralla sellaisiin kuvioihin, jotka saavat myös SUOMI-valtion Työn Sankarien Palkkatason kansainvälisesti arvioiden todella kilpailukykyiseksi?

      Mikä voisi olla nyt sopiva palkkataso? Niin ja se nyt on ainakin varma asia, että Omistajaparonien haluama 20-30 prosentin leikkaus on korkeintaan pelkkä VITSI ja todella kaukana siitä, johon SUOMI-valtion Työn Sankarien palkkataso pitäisi alentaa tai laskea, jotta SUOMI-valtion kustannustaso tulisi sellaiseksi, että se kestää kilpailun koko TELLUS-planeetan mittakaavassakin.

      Haluan nyt korostaa sitä asiaa, että jos Me SUOMI-valtiokuvioissa haluamme Kansainvälistä kilpailukykyä nostaa pelkästään palkkaleikkauksilla, niin palkkatason alennusten pitäisivät olla todella rajuja, joten 20-30 prosenttia eivät riitä yhtään mihinkään. Jos me mietimme ja samalla haluamme selvittää itsellemme sitä asiaa, että mikä todella voisi olla sopiva ja kilpailukykyinen Rivityöväestön Palkkatasoa SUOMI-valtiossa, niin ME tulemme Leikkausasioissa todella koviin ja karuihin lukuihin, sillä on pakko puhua sellaisista palkan alennuksista, jotka prosenteissa laskien ovat vähintää 80-90 prosenttia ja tuntipalkoissa arvioiden yhden tai kahden euron tasoa ammattihenkilöillä ja apumiehillä korkeintaan 40-50 senttia euroissa laskien.

      Me voimme nyt kysyä sitä, että miten Apumies tai Rivityöväestö muuten tulisi toimeen SUOMI-valtiossa sillä tuotteiden hintatasolla, joka on nyt arkipäivää täällä SUOMI-valtiossa, joten kehottaisin nyt Omistajaparoneita kuten Toveri Extyökkäri ja Vastaavat miettimään sitä, että voisivatko nyt SUOMI-valtion Työn Sankarit ravita itsensä riittävästi yhden tai kahden euron tuntipalkalla ja apumiehet 40-50 sentillä euroissa laskien. Kun nyt tilanne on se, mikä on, niin on kai pakko unohtaa Palkkaleikkaukset ja yrittää kehittää omaa tavara- ja palvelutuotantoamme sellaiseksi, että se käy kaupaksi vähän korkeimmilla hintoilla kuin on kansainvälinen keskihintatasoa. Minä ainakin ihmettelen sitä, että miksi Porvarihallitus leikkaa juuri niistä ympyröistä, joihin pitäisi tuotekehitysasian vuoksi sijoittaa rahavaroja, jotta saadaan innovaaltio-, tutkimus- ja suunnittelutyö sellaiseksi, jotta me voimme kehittää sellaiset tuoteryppäät, jotka käyvät todella kaupaksi kansainvälisillä markkinoilla haluamallamme hintatasolla. Ovatko todella Tutkimus- ja Koulutusleikkaukset järkeviä, niin OVATKO todella Arvoisat Porvariparonit?
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      IlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      Vastaa alkuperäiseen viestiin INRA NATA MORA KAPO PCIS ARA IMF CBS KGB Viherpunaliitto APN RS

      • Ohipuhuttu.naapuri

        Ja joku suvaitsi laulaa "kommunismi on sydämen asia, sen ymmärtää, sydän on vasemmalla puolella".

        Nuo pitkät jorinat muistuttavat yhä enemmän sitä aatteellista "nomenklaturaa" jolla oikeutettiin hallinto Stalinin N-liitossa. Tuoteryppäät ja rypästely ja Marxin ,Engelsin ja muun sekasotku. Työläinen ei ymmärrä tuota työn ja pääoman välista sekamelskaa. Työn ja paskanpuhumisen väliene ero on kuitenkin varsin selvä. Ei ihme että kannatus on 5% luokkaa ja vieraantuminen on tosiasia. "Akateemiset sosialistit" lienee aistiharha jonka tuottajana on puoluetoimiston "luotsiväki".
        Mitäpä muutakaan siellä olisi tekemistä ???? Jos rajoituttaisiin siihen mikä teologeillakin on tapana. Kirjoitellaan toinen toisilleen viisaita miten kääntyy muinaisaramean "Kaarneen kakka" vanhan kreikan ja kirkkosloveenin kautta nykykieliseen lukemistoon saarnoissa käytettäväksi ?


      • ASEMAKOULUMESTARIT000
        Ohipuhuttu.naapuri kirjoitti:

        Ja joku suvaitsi laulaa "kommunismi on sydämen asia, sen ymmärtää, sydän on vasemmalla puolella".

        Nuo pitkät jorinat muistuttavat yhä enemmän sitä aatteellista "nomenklaturaa" jolla oikeutettiin hallinto Stalinin N-liitossa. Tuoteryppäät ja rypästely ja Marxin ,Engelsin ja muun sekasotku. Työläinen ei ymmärrä tuota työn ja pääoman välista sekamelskaa. Työn ja paskanpuhumisen väliene ero on kuitenkin varsin selvä. Ei ihme että kannatus on 5% luokkaa ja vieraantuminen on tosiasia. "Akateemiset sosialistit" lienee aistiharha jonka tuottajana on puoluetoimiston "luotsiväki".
        Mitäpä muutakaan siellä olisi tekemistä ???? Jos rajoituttaisiin siihen mikä teologeillakin on tapana. Kirjoitellaan toinen toisilleen viisaita miten kääntyy muinaisaramean "Kaarneen kakka" vanhan kreikan ja kirkkosloveenin kautta nykykieliseen lukemistoon saarnoissa käytettäväksi ?

        HEI!
        Mitä tarkoittaa tässä ja nyt ns. LUOTSIKOULU eli PILOT SCHOOL rs Arvoisat Toverit ja Porvarit? Oletteko Te Hyvät SINIMUSTAT nyt selvillä siitä, että NOMEKLATURA on ollut, on ja tulee olemaan HYVÄ LÄNSI rs:n ympäristössä vallitseva ja myös ns. toimiva käytäntö? Mitä kaikkea nyt voisi tarkoittaa TYÖ ja LOISIMINEN Arvoisat Yrittäjänerot kuten Paroni Extyökkäri? Niin ja onkohan nyt pahempaa ja kovempaa Paskan Puhumisen Kuviokellunta rs:ää olemassa kuin ovat IPU ja Persut? Mitä mieltä nyt on asiastamme Extuottaja ja Kaverit sekä vielä Ohipuhuttu ja Ohikelluttu Naapuri?


    • ASEMAKOULUSEURA0000

      RAUNIOKOULUMESTARIT000
      24.2.2017 21:28
      Kalevi-Armas 11.04. klo 19.09
      Miksi NL:ssä ei ollut mitään hyvää vain pahaa?

      MOLSKIS!

      Nyt minä haluaisin kuulla perusteluja Kiusauksen väitteidenne tueksi. Olen ikävä kyllä sitä mieltä, että eivät NL:n sairaalat mitään lika- ja sontapesäkkeitä olleet kuten eivät myöskään Suomen keskimäärin sen tiedon perusteella, joka meikäläisellä on. Niin onhan se asia hyvä huomata, että kun on ollut esimerkiksi NL:ssä, niin tulee myös huomaamaan sen asian, että Täydellistä Paratiisia ei ole yhtään missään, ei edes Kiusausksen palopuhein ylistämässä HYVÄ LÄNSI rp:ssä.

      Olisin myös kiitollinen siitäkin asiasta, että jos parjaa ja haukkuu jotakin aatetta tai maayhteisöä kuten Kiusaus tekee koskien sosialismia ja kommunismia sekä erityisesti Neuvostososialistista valtioyhteisöä, niin esittäisi jotain kättä pitempää väitteidenne tueksi, siis jotain muuta kuin pelkän väiteryppään puutteista. Voin helposti osoittaa, jos käytän samaa menetelmää, jolla haukutaan ja parjataan Venäjää ja vähän laajemmin sen, että eivät ole sen paremmin SUOMI, USA, RUOTSI, SAKSA, EU kuin eivät mitkään muutkaan HYVÄ LÄNSI rp:n yhteisöt täydellisiä IHANTOLA rp:tä, vaan ihan samanlaisia keskimäärin kuin muutkin sekä hyvine että huonoine puolineen.

      Jos otetaan lähtökohdaksi esimerkiksi sellaisen asian kuin MUSTA PSYKIATRIA, niin väitän sitä, että kyllä täällä HYVÄ LÄNSI rp:ssä on ollut, on ja on tuleva olemaan paljon suuremmat mahdollisuudet joutua Toisinajattelijaleiman kohteeksi kuin NL:ssä ja samalla Mielialalaitospalveluihin kuten esimerkiksi Mielisairaalaan poliittisina hulluina. Todennäköisesti mielisairaalaan on paljon helpompi järjestellä hankala henkilö tai henkilöt kuin Vankeinhoitolaitos rp:hen, siis pois häiritsemästä SINIMUSTAT-yhteisön aate- ja puoluerientoja.

      Onhan hyvä myös huomata se asia, että jos POLITOLOGIA rp:n mukaan arvioi sitä, että milloin ja miksi on mahdollista järjestellä esimerkiksi erilaisia mustia kurinpitotoimintoja, niin helpoiten tämä käy, kun yhteiskunnassa on vallalla SUJETTU RENGAS eli Pomojen Pomo hallitsee yksinvaltiaana, mutta ei ole myöskään kurikuvioissa ongelmia silloin, kun ei ole vielä Pomojen Pomoa, vaan on PUOLIAVOIN RENGAS. Nyt on kyllä hyvä huomata se asia, että jos vallitsee ja hallitsee AVOIN RENGAS, niin ei ole minkäänlaista mahdollisuutta harrastaa laitonta kuripalvelutoimintaa. On myös hyvä huomata se asia, että AVOIN RENGAS on mahdollinen valtion hallinnointikeino vain silloin, kun kansantalouden kilpailutilanne on sellainen, että vallitsee POLIPOLI ei siis OLIGOPOLI ja joka takoittaa myös sitä, että kansantaloudessa on voimassa reaalisina KLASSIKKOMALLI rp:n oletukset.

      Kun nyt minäkin olen seurannut "Maailman Vähiten Korruptoituneen Maan nimeltä SUOMI" puoluepoliittisia viuhahteluja, niin ei voi kuin ihmetellä sitä, että mitä MÄDÄNNÄISYYS ja KORRUPTIO voisivat todella tarkoittaa. Jos Kokkarien TOIVO- ja KORVA-remmi rp ei ole syyllistynyt johonkin sellaiseen, josta käytettäisiin, jos kyseessä olisi VENÄJÄ ja KEVSOS-maat, varmasti mitä kovimman ja härskeimmän tason LAHJONTA-nimeä, niin minä ainakin ihmettelen kauheasti sitä, että missä nyt mennään tai sitten ei. Onkohan tilanne loppujen lopuksi siten, että se, mikä yhdessä maassa ja maaryhmässä tarkoittaisi erittäin häikäilemätöntä rikollista toimintaa, niin toisaalla on täysin moraalista ja eettisesti mitä koreatasoisinta kansalaistoimintaa jopa ääri-isänmaallista kilvoitusta, kuten Kokkarien TOIVO- ja KORVA-remmi rp tällä hetkellä puuhastelee.
      Mikähän on Kiusauksen korkeasti eettinen ja moraalinen vastaus? Onkohan Kokkarien ja Kepujen puuhasteluista jauhaminen jotain sellaista, että joku tai jotkut ovat sitä mieltä, että eräillä katunarreilla ja kulkureilla voi olla kehitteillä tai kehittynyt vainoharhaisuuden lisäksi myös puhdasta jakautuneisuutta?

      ILMOITA ASIATON VIESTI
      IlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      ammatinharjoitus
      3.3.2017 16:45

    • Tuon lausumasi tarkoitus on helppoa kirjoittaa lyhyesti: se on aina ollut "KURJUUTTA KANSALLE"!

      • ROTTAKOULUPALVELUT000

        ASEMAKOULUMESTARIT000
        12.3.2017 12:15
        HEI!
        Kyllä me voimme kuvitella jotain sellaista asiaa kuin AINE-MATERIA(MASSA) rs:stä täysin tyhjän tilan olevan olemassa. Nyt on HYVÄ KYSYMYS se, että kuinka todennäköistä on se, että on todella olemassa ehdoitta Absoluuttisesti täysin AINE-MATERIA(MASSA) rs:stä täysin tyhjä tila. Ainakin minusta me emme voi väittää jotain sellaista, että Aine-materia rs:stä täysin tyhjää tilaa ei voi olla olemassa. Mitä Te Toveri S'partakus nyt haluaisitte sanoa, että jos todella aine-materi-massa rs:stä täysin tyhjä TILA on todella olemassa tämän Äärettömän Maailmankaikkeuden jossain kolkassa? Meidän nyt pitää Arvoisat Toverit muistaa se, että me voimme kuvitella ihan mitä vain jopa jotain sellaista, että JUMALA, JUMALUUS ja PYHÄ HENKI on todella olemassa, mutta Me voimme kysyä sitä, että kuinka todennäköistä on joku tai jokin.
        PS Nyt meidän pitää muistaa se, että LENINISMUS on toiselta nimeltään jotain sellaista kuin Venäläinen Anarkismi, kun taas Marxilainen Revisionismi LD on vain ja ainoastaan Filosofinen Teoriakehikko ei siis USKONTO kuten on STALINISMUS eli LENINISMUS eli Venäläinen ANARKISMI.


    • Vasemmistoliittolaine

      Tämän ketjun voi poistaa. Se ei liity millään tavoin Vasemmistoliiton toimintaan. Kommunistiselle teoretisoinnille on ihan oma paikkansa jossakin muualla.

      • KILTATIETOMESTARIT007

        HEI!
        Miksi Me emme saisi tutkia Filosofia- ja Historiaongelmia Arvoisa VN eli vasemmistoliittolaine?



        Mitä pahaa ja kamalaa on siinä, jos haluaa ainakin pikkasen verran tutkia Materialistinen Filosofia LD rs:n ympäristöön liittyviä ongelmia? Miksi Te Toveri VN haluatte kaikenlaisen Filosofia- ja Semologia rs:n leimata Kommunismi rs:ään kuuluvaksi sekoiluksi?



        Olen aina ihmetellyt sitä asiaa, että MIKSI todella vähänkään Vasemmisto rs:ään liittyvään haluavat aina ja kaikkialla hyökätä sellaiset Äärimmäiseen Oikeistoon kuuluvat Iskutaistelijat kuten KIUSAUS ja Vastaavat siis esimerkiksi Vasemmistolaine ei siis VASEMMISTOLAINEN. Kyllä ymmärtääkseni ainakin minusta pitäisi myös VN:n toimintaan kuulua pelkkien epämääräisten iskusanojen lisäksi myös Filosofia- ja Historia-kuviot.



        PS Toivoisin nyt Arvoisa Vasemmistolaine ei siis VASEMMISTOLAINEN, että Te VN alkaisitte tutkia myös sitä, että Mitä kaikea tarkoittaa tässä ja nyt ns. Järkevä Talous- ja Yhteiskuntapolitiikka.



        PS Jos nyt kirjoitelmani on ns. Kommunistista ei siis ilmeisesti Teidän VN mielestänne vasemmistolaista, niin ainakin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että MIKSI Te Arvoisa Toveri VN haluatte tuoda myös Vasemmistoliitto rs:n ympäristöön Teidän Oikeistolaisen Aateryppäänne. Onkohan nyt Teidän VN mielestänne VL rs:n syytä alkaa kannattaa tulisesti Kokkarekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs:n ihailemaa Äärimmäinen Oikeisto rs:ää? Miksi me emme voisi myös tukea sellaista Kuvio rs:ää kuin Vasemmistokapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs:n Marxilainen Revisonismi LD rs:ää, niin MIKSI todella?


      • TELAKKAKOULUMESTARIT0000

        TIETOPALVELUMESTARIT007
        8.3.2017 0:02
        HEI!
        Oletteko Te Toveri S'partakus eli Partakus kuulleet sitä asiaa, että Yhteiskunta- ja Talous- sekä Luontokuvioissa suoritetaan perustutkimus ns. Havaintomatriisit rs:n muodassa ja vielä toivottavasti siten, että Havaintomatriisit on kerätty Tilastotieteellisesti pätevällä tavalla siis toivottavasti Pätevästi?

        Nyt kun Havaintomatriisit on kerätty siis Pätevästi, niin tämä ei vielä riitä edes alkuunkaan, sillä pelkät Havaintomatriisit ovat vain ja ainoastaan matriiseja sekä vielä sellaisia, jotka eivät kerro Tiedekuvioista yhtään mitään, joten me tarvitsemme Tulkintakuvioihin Teoria-, Malli- ja Kaavaryppäät. Niin ja nyt se asia, että minkäläisen TIETOKUVIOT rs:n me voimme saada havaintomatriiseistamme, niin riippuu todellakin vain ja ainoastaan siitä, että minkälaisen Tiedon me voimme saada keräämistämme havaintomatriiseista käyttämämme Teoriaryppään avulla ja että me myös tiedämme sen asian olevan totta, että me voimme TEORIARYPPÄÄT rs:nä käyttää sellaisia Teorioita, Malleja ja Kaavoja, jotka voivat perustua joko Idealistinen Filosofia tai Materialistinen Filosofia LD rs:ään.

        Haluaisin nyt kysyä Teiltä jotain sellaista, että voiko todella TUTKIMUSTULOS teoriamuodossa olla Materialistinen, jos käytetty Teoriakehikko tulkintakuvioissa on perustunut Luonto-oppi rs:n osalta VALTAVIRTA eli Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS rs:ään ja Yhteiskuntaoppi rs:n osalta myös VALTAVIRTA eli Uusklassinen Talousoppi eli MONETARISMUS rs:ään. Niin ja vaatiiko nyt todella Havaintomatriisien Tulkinta, jos me haluamme myös Materialistinen Filosofia LD rs:ään kuuluvan tulkintatuloksen niin myös sellaisen Teoriakehikon, joka on loogisesti ja reaalisesti liitettävissä todellakin Materialistinen Filosofia LD rs:ään kuten esimerkiksi Luonnon Dialektiikka LD rs:ään?

        Nyt siis LD:n lausepuun peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Laatu- eli Kategoria-avaruus. Voimmeko me todella tehdä materialistisen havaintomatriisien tulkinta rs:n pelkästään Luonto-oppi rs:n Valtavirtakuvion siis Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS ja myös Yhteiskunta- ja Talousoppi rs:n kohdalla myös Valtavirtakuvion siis Uusklassinen Talousoppi ja MONETARISMUS rs:n avulla vai pitääkö jo Logiikka- ja Realismikuvion vuoksi käyttää Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslauseeseen liitettävissä olevaan Teoria-, Malli- ja Kaavakehikkoa.

        Mehän tiedämme myös sen asian, että Luonto-oppi rs:n VALTAVIRTA ja Yhteiskunta- ja Talousoppi rs:n VALTAVIRTA siis molemmat perustuvat Objektiiivnen Idealismi rs:n lausepuun peruslauseeseen A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatu- eli Kategoria-avaruus ei siis missään muodossa mihinkään sellaiseen, joka olisi todella jotenkin liitettävissä Materialistinen Filosofia LD rs:ään.
        KommentoiIlmiannaJaa
        LISÄÄ KOMMENTTI


    • OonNuallukki

      Vasemmistoliittolaine jo ärtyi ja vaati kirjoituksien poistoa koska niissä arvosteltiin vasureiden aatemaailmaa !

      Voi itkun pillu mikä peruste !

    • ROTARIKOULUMESTARIT000

      TIETOPALVELUMESTARIT000
      7.3.2017 12:25
      UUSI
      HEI!
      Miksi Te Toveri Vasemmistoliittolaine ette halua arvostella yllä olevaa ns. Loisijatarinaa?

      Niin ja miksi Te Vasemmsitoliittolaine todella haluatte hyökätä aina sellaista tarinaa vastaan, joka kertoo jotain siitä asiasta, että mitä kaikkea nyt pitää sisällään ns. Perusmarxismi ei siis Marxismi-Leninismi?

      Onhan nyt FILOSOFIA rs:ssä olemassa kaksi pääsuuntausta siis Idealistinen Filosofia ja Materialistinen Filosofia LD rs:t.

      En ole myöskään tajunnut sitä asiaa, että MIKSI todella sellainen Henkilö kuin S'partakus eli Partakus haluaa korostaa sitä asiaa, että Luonto-oppi ja Yhteiskuntaoppi rs:t perustuvat Tiedeympäristössä Materialismi rs.ään. Nyt kuitenkin TOTUUS on se, että Yliopistokuvioissa tai Vastaavissa TIEDE sekä Luonto- että Yhteiskunta rs:ssä perustuvat sellaiseen asiaan kuin Objektiivinen Idealismi ja tämän alaosastoihin kuten Filosofinen Positivismi ja Looginen Empirismi rs:ään.

      Niin ja meidän pitää vielä sanoa jotain sellaista, että Materialistinen Filosofia LD on, korostan, täysin hylätty Akateemisissa ympäristöissä, joten jäljelle on jäänyt vain ja ainoastaan Filosofinen Idealismi ja tässä erityisesti Objektiivinen Idealismi.

      Eräs kulkuri ja katunarri ihmettelee ainakin vielä sitä asiaa, että miksi todella myös VASEMMISTO rs on muuttunut sellaiseksi, että siinä siis Vasemmisto rs:ssä ei mainita sanallakaan jotain sellaista kuin Luonnon Dialektiikka LD ja Materialistinen Historiakäsitys LD rs:ää.

      Niin ja nyt LD:n lausepuun peruslause on aina muotoa: AINE-MATERIA(MASSA) sekä Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Laatu- eli Kategoria-avaruus.
      LD:n peruskategoriat ovat seuraavat: Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      LD:n liikelaki on muotoa: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.
      (Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli SUORA, PINTA-ALA ja TILAVUUS)

      MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppapääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.
      MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on yhtä kuin Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
      MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on yhtä kuin Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.

      KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttaja uskoo saavansa ostamastaan tavarasta tai palvelusta, kun taas VAIHTOARVO on kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimääräinen.
      KASAANTUMINEN on yrityskohtainen asia, kun taas KESKITTYMINEN on Julkisyhteisöasia siis kunnat tai kaupungit sekä vastaavat.

      Haluan kysyä nyt sitä, että miksi myös VASURIT ovat sitä mieltä, että Yhteiskunta- ja Taloustieteen VALTAVIRTA eli Uusklassinen Talousoppi ja samalla KLASSIKKOMALLI rs:t ovat päteviä, loogisia ja reaalisia ja että myös Luonnontieteen eli LUONTO-OPPI rs:ssä VALTAVIRTA eli SUHTEELLISUUSTEORIA, ALKUPAUKKUOPPI ja AIKA-AVARUUS ovat myös todella päteviä sekä samalla loogisia ja reaalisia.

      ME voimme nyt kysyä sitä asiaa Talouselämä rs.ssä, että löytyyö todella torikauppiaidenkaan keskuudesta edes kahta sellaista yritystä, joissa C eli kustannukset jotain aikayksiöä tai vastaa kohti olisivat yhä suuria ja Q eli valmistus- tai myyntimäärä jotain aikayksikköä tai vastaavaa kohden olisi edes läheskään yhtä suuria.
      Nyt KLASSIKKOMALLI rs:n oletukset ovat seuraavat: IDENTTISYYSOLETUS C:n ja Q:n suhteen, Vallitsee Täydellinen INFORMAATIO, Alalle ja sieltä pois pääsee täysin kitkatta, Yritykset ovat pieniä kuin pisara meressä, joten NE ottavat markkinahinnat täysin annettuina, Kunkin alan yritysten valmistamat tuotteet ovat keskenään täysin homogeenisia eli yhteneväisia, Vallitsee Täystyöllisyystasapaino eli jokainen, joka haluaa tehdä töitä, niin saavat sitä.

      Kysyisin nyt myös sitä asiaa, että oletteko Te Vasurit ja Porvarit sitä mieltä, että TYÖTTÖMYYS johtuu vain siitä, että ns. Työttömät ovat samattomia nahjuksia ja vielä sellaisia, jotka eivät halua tehdä työtä, kunhan nyt jotenkin saavat Yhteiskuntakuvioista Huoltoturvarahaa tai Vastaavaa. Mitä nyt esimerkiksi Toveri VN haluaa vastata erään sepän sällin uteluihin?
      IlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      Vastaa alkuperäiseen viestiin

    • ROTARIKOULUMESTARIT0000

      Voin sanoa Teille Toveri S'partakus eli Partakus jotain sellaista, että Yhteiskuntatiede ja Luonnontiede eli LUONTO-OPPI ovat sellaisia tieteen haaroja, joissa ovat Teoriat, Mallit ja Kaavat tärkeitä asioita.

      Yhteiskuntatiede rs:n tapauksessa toimitaan siten, että jostain ilmiökentästä kerätään havaintoja ja jotka havainnot järjestellään nyt Matriisien muotoon ja joiden Havaintomatriisien avulla kehitellään Matemaattinen Malli ja josta mallista me voimme tutkia sitä, että miten esimerkiksi jokin Talous- tai Yhteiskuntailmiö käyttäytyy aikajanalla. Niin ja nyt Luonnontiede eli LUONTO-OPPI rs:n tapauksessa toimitaan myös havaintomatriisien avulla siis kerätään havaintoja ja muodostetaan niistä Matriiseja ja näiden Matriisien avulla kehitellään myös Matemaattinen MALLI ja jonka Matemaattisen Mallin avulla voidaan tutkia sitä asiaa, että miten tämä Havaintomatriisien avulla kuvattu Luontoilmiö mahdollisesti käyttäytyy nyt ja myös tulevaisuudessa aikajanalla.

      Nyt sitten ongelmaksi tulee näiden Matriisien avulla saatujen Matemaattisten Mallien tulkinta, sillä nämä Matriisit pelkästään ovat "SOKEITA" siis ne eivät tuo kehiin pelkkinä Matriiseina yhtään mitään. Me voimme nyt päästä ongelmistamme siten, että otamme käyttöömme sopivat filosofiset teoriat siis sellaiset teoriat, jotka sopivat joko Luonto-oppi- tai Yhteiskuntatiedeosioon. Mehän nyt myös tiedämme sen, että on olemassa FILOSOFIATIEDE rs:ssä KAKSI siis korostan KAKSI erilaista pääsuuntausta, ja jotka ovat Idealistinen Filosofia ja Materialistinen Filosofia LD ja että kummastakin on kehitelty omat Teoriakehikot ja joiden avulla on mahdollista tulkita saatujen Matriisien avulla kehitellyn Matemaattisen Mallin antamia tuloksia. Vaikka nyt on kyseessä yksi ja sama havaintomatriisien avulla kehitelty Matemaattinen Malli, niin Tämän Mallin antamia tuloksia ME voimme siis tulkita joko Idealistiseen Filosofiaan eli Objektiivinen IDEALISMI rs:ään liittyvien Teoriaryppäiden avulla tai myös sellaisten teoriakehikkojen avulla, jotka perustuvat Materialistinen Filosofia LD rs:ään.
      Kuten me nyt yllä olevasta ehkä huomaamme, niin ihan hyvin ME voimme tulkita ihan samaa Havaintomatriisien antamaa Matemaattista Mallia joko sellaisella Teoriaryppäällä, joka perustuu Objektiivinen Idealismi rs:ään tai myös sellaisella Teoriaryppäällä, joka perustuu Materialistinen Filosofia LD eli Luonnon Dialektiikka LD rs.n lausepuun peruslauseeseen.

      Nyt sitten ME voimme kysyä sitä asiaa, että onko Teidän Väitteenne totta siis se väitteenne, jossa Te kirjoititte: "Objektiivinen TOTUUS on yksi ja kaikki kaikessa tutkimuksessa. Tutkimus itse ei ole materialistista tai idealistista."
      Me voimme nyt kuitenkin todeta sen asian, että ilmeisesti Yhteiskuntatieteellisen tai Luonnontiteellisen tutkimuksen tuloksen siis kehiteltyjen Matemaattisten Mallien tulkinta voi olla sellaista, jotka voivat perustua joko Objektiivinen Idealismi rs:ään tai Materialistinen Filosofia LD eli Luonnon Dialektiikka LD rs:ään.

      Te Toveri S'partakus eli Partakus kirjoititte myös seuraavasti: "Emme voi palvella kahta herraa; aineellista ja aineetonta, idealismia ja materialismia samalla kertaa."
      Nyt kuitenkin haluan sanoa sen asian, että KYLLÄ voimme palvella todellakin, sillä vaikka kyseessä on sama Havaintomatrien avulla kehitelty Matemaattinen MALLI, niin sen antaman tuloksen tulkinta on mahdollista kehitellä kahdella tavalla joko Objektiiviseen Idealismiin perustuen tai siis Materialistinen Filosofia eli Luonnon Dialektiikka LD rs:ään perustuen. Haluan nyt erikoisesti korostaa sitä, että miten tärkeä asia ja kuvio voi olla se, että millä teoriakehikolla nyt jotain yhteiskuntatieteellistä tai luonnontieteellistä Matemaattista Mallia tulkitaan.

      Nyt haluan kysyä sitä, että ettekö Te Toveri S'partakus ole huomaneet sitä asiaa, että Talous- ja Yhteiskuntatiede rs:n VALTAVIRTA on Uusklassinen Talousoppi eli MONETARISMUS ja että Luonnontieteellisen tutkimuksen VALTAVIRTA on Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS siis Neliulotteinen Geometria. Oletteko Te Toveri S'partakus nyt sitä mieltä, että Materialistinen Filosofia rs:n ympäristöön sopivat loogisesti ja reaalisesti myös Luonnontieteen VALTAVIRTA Suhteellisuusteoria sekä Talous- ja Yhteiskuntatieteen VALTAVIRTA Uusklassinen Talousoppi eli MONETARISMUS. Ovatko nyt PÄÄOMAKIRJA ja LUONNON DIALEKTIIKKA LD todellakin vain ja ainoastaan puhdasta sekoilua, niin OVATKO todella?

      Miksi Te ette ota huomioon myös sitä, että YLIOPISTOTIEDE perustuu Luonnontieteen osalta täysin siis täysin SUHTEELLISUUSTEORIA, ALKUPAUKKUOPPI ja AIKA-AVARUUS rs:ään ja että Talous- ja Yhteiskuntatieteen osalta YLIOPISTOTIEDE perustuu täysin siis täysin Uusklassinen Talousoppi eli MONETARISMUS rs:ään? Me voimme nyt kysyä sitä, että MIKSI Te Toverit olette unohtaneet sen, että Yliopistomaailmassa on Materialistinen Filosofia LD hylätty täysin ja että jäljellä ovat vain Objektiivinen Idealismi rs:n erilaiset muodot kuten Filosofinen Positivismi ja Looginen Empirismi rs.

    • Vasemmistoliittolaine

      Tämä ketju on yksityisen ihmisen oman pään sisäistä mietiskelyä. Kannattaisi miettiä mitä postittaa millekin sivulle. Täällä se ei keskustelijoita kerää, niin kuin on nähty.

      • ASEMAPALVELUMESTARIT000

        HEI!

        Miksi ME emme saisi yrittää tarinoida siitä, että mitä kaikkea tarkoittaa Marxilainen Revisionismi LD rs?



        Nyt kysyisin sitä, että mitä kaikkea Te Toveri VN eli Vasemmistoliittolaine eli KIUSAUS halusitte tarinoida meille, kun Te kirjoititte seuraavasti: "Tämä ketju on yksityisen ihmisen oman pään sisäistä mietiskelyä. Kannattaisi miettiä mitä postittaa millekin sivulle. Täällä se ei keskustelijoita kerää, niin kuin on nähty."



        Olettehan Te Toveri VN eli KIUSAUS ainakin yrittänyt lukea vaatimattoman tarinani, joten se siitä asiasta ja asian haaroista. Niin ja miksi ME emme saisi yrittää tutkia sitä, että mitä kaikkea VASEMMISTOLAISUUS ja myös Vapaa Kommunismi ja Vapaa Sosialismi voisivat tarkoittaa tässä ja nyt? Niin ja Kommunismi on selkokielellä sama asia kuin KUNTALAISUUS ja Sosialismi on taas yhtä kuin KAVERUUS ja TOVERUUS.



        Nyt haluaisin kysyä sitä, että MIKSI Te Toveri KIUSAUS ja Vastaavat haluatte omaa aate- ja uskontoryvästänne myydä erittäin kovalla tavalla meille Komuille ja Sossuille. Pelkäättekö Te Toveri KIUSAUS sitä, että taas jälleen kerran Kommaripuolueet nousevat tuhkasta? Niin ja tiedustelisin sitä asiaa myös Teiltä Toveri KIUSAUS, että mistä ihmeestä TE olette saaneet päähänne sen, että Materialistinen Filosofia LD rs ei kiinnosta enää ketään vaan vain ja ainoastaan Suhteellisuusteoria ja Odotuksilla Täydennetty Klassikkomalli rs.


    • ROTARIKOULUMESTARIT000

      TIETOPALVELUMESTARIT0000
      9.3.2017 23:19
      HEI!

      Oletteko Te S'partakus eli Partakus sitä mieltä, että FILOSOFIA rs on turhake siis ilmeisesti Teidän mielestänne täyttä sekoilua?

      Niin ja nyt kysyn sitä asiaa, että mitä kaikkea Teidän Arvoisat Toverit mielestänne tarkoittaa Materialistinen Filosofia ja että myös mitä todella pitää sisällään Idealistinen Filosofia ja erityisesti Objektiivinen IDEALISMI rs. Nyt Teidän Toverit FILOSOFIA rs:n halveksuntanne on mennyt kummalisuuksiin, sillä TE ilmeisesti hylkäätte kaiken sen, joka on edes jotenkin liitettävissä Logiikka- ja Realismiympäristöön.

      Miksi meidän pitää Arvoisa Toveri S'partakus uskoa siihen asiaan, että vaikka esimerkiksi YLIOPISTOTIEDE rs:n Yhteiskunta- ja Taloustiede rs:n VALTAVIRTA on Odotuksilla Täydennetty Klassikkomalli eli Uusklassinen Talousoppi eli MONETARISMUS ja että Luonnontiede eli LUONTO-OPPI rs:n VALTAVIRTA on Suhteellisuusteoria ja ALKUPAUKKUOPPI sekä AIKA-AVARUUS eli Neliulotteinen Geometria, niin nyt sitten Yliopistotieteellinen tutkimus on aina myös materialistista, vaikka käytetty Teoriakehikko olisi puhtaasti peruslähtökohdiltaan täysin idealistista siis kuuluen Objektiivinen IDEALISMI rs:ään?

      Onko nyt minun pakko hyväksyä se asia, että Materialistinen Filosofia ja Objektiivinen Idealismi ovat sekä Idealistisia että myös samalla Materialistisia, joten ei ole olemassa erikseen Idealistista Filosofiaa tai ei myöskään sellaista kehitelmää kuin Materialistinen Filosofia?

      Niin ja nyt Arvoisa Toveri S'partakus me olemme tulleet sellaisiin kuvioihin, että ainakin minun on pakko sanoa, että en pysty tajuamaan sitä kuviota, että mikä todella on Teidän Arvoisat Leninistit eli Teräsmiehet ns. Filosofisen Teoretisoinnin lähtökohta ja perusta. Miten Teidän Leninistit ja Teräsmiehet mielestänne meidän Komujen ja Sossujen pitää todellakin suhtautua ns. FILOSOFIATIEDE rs:ään? Nyt ainakin Eräs Kulkuri ja Katunarri on sitä mieltä, että todellakin FILOSOFIA on kaiken todella tieteellisen tutkimustoiminnan Lähtökohta ja myös PERUSTA, joten ilman FILOSOFIA rs:ää ei siis ole olemassa mitään sellaista kuin TIEDE ja vielä kerran TIEDE.

      Meidän pitää vielä nyt tajuta se, että Tieteellinen Tutkumustulos kuten Havaintomatriiseihin Perustuvan Matemaattinen MALLI rs:n me voimme tulkita sekä Materialistinen Filosofia LD rs.n pohjalta kuten myös Objektiivinen IDEALISMI rs:ään perustuen. Nyt on sitten se HYVÄ KYSYMYS, että kumpi Materialistinen Tulkinta Havaintomatriiseihin Perustuvasta Matematiikkamallista vai Idealistinen tulkinta Havaintomatriiseihin perustuvasta Matematiikkamallista kertoo myös todella YKSI yhteen sen asian ,että mikä tai kumpi on todella Objektiivinen TOTUUS ja vielä kerran TOTUUS. Me KOMUT ja SOSSUT olemme vielä sitä mieltä, että Materialistinen Filosofia LD rs:ään perustuva havaintomatriisien Matematiikkamalli kertoo TOTUUS rs:n jossain NOLLAN ja YKKÖSEN välissä, mutta kuvioissa ei ole mukana ääriarvot eli NOLLA ja YKKÖNEN.
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

    • ROTTAKOULUMESTARIT000

      ASEMAKOULUSEURA000
      14.3.2017 10:15
      Extyökkäri kirjoitti:
      Sinun aivoillasi ei kannata lähteä arvuuttelemaan. Kommunismi on natsismia jos sitä vertaa siihen mitä minä haluaisin.

      Te itse todistatte olevanne luusereita, nytkin annoin monta aihetta tämän keskustelun aloituksessa mutta kaikkea soopaa te olette suoltaneet vaan yksikään ei ole uskaltanut puuttua oikeisiin asioihin joita siellä esitin.

      Te olette tolloja ja luusereita jos ette kykene keskustelemaan!

      HEI!
      Miten on nyt Arvoisa Toveri Extyökkäri asiat ja asian haarat, kun TE väitätte jotain sellaista, että Komut ja Sossut ovat täysiä Hylkiöitä ja Saastaa, kun taas Kokkarekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs koostuu vain PYHIMYS-tason henkilöistä? Onko nyt totta se asia, että TE Kokkareet kuten Extyökkäri olette tulkinneet Kommunismi- ja Sosialismiympäristöä vähän kummalla tavalla, sillä todellakin Kommunismi on selkokielellä sama asia kuin KUNTALAISUUS ja Sosialismi on yhtä kuin KAVERUUS ja TOVERUUS? Miten on nyt asiat Arvoisat Toverit ja Porvarit kuten myös Toveri Extyökkäri, jos väittää jotain sellaista, että Kokkarekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs on aatteellisesti sama asia kuin RASCISMUS et FASCISMUS eli ROTUOPPI ja RUOSKAOPPI? Miksi Te Toveri Extyökkäri haluatte tukea erittäin kovan linjan Äärimmäinen Oikeisto rs:n Paronikastit rs:ää siis Kansallisdemokratismi rs:ään liitettävissä olevaa Lapuan Liike, AKS ja IKL rs:ää? Te Toverit Porvarit varmaankin tiedätte myös sen, että on olemassa monenlaista Kommunismi- ja Sosialismiaate rs:ää siis Me KOMUT ja SOSSUT sekä vielä NATSISOSSUT ja NATSIKOMUT sekä vielä Teidän Porvarinerojen aateryväs Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT rs.

    • ROTARIKOULUMESTARIT000

      RAUNIOKOULUMESTARIT000
      15.3.2017 0:24
      Extyökkäri kirjoitti:
      Olet todella hätää kärsimässä s.p jos näet uniakin jo suojeluskunnista. Ota huomioon jotta 1939 - 1944 suojeluskunnat olivat Suomen pelastuksen perusta, siitä heille suuri kiitos.
      HEI!
      Eihän nyt Suojeluskuntajärjestöt rs:ää ole lopetettu vaan NE ovat alkaneet toimia jollain muullakin nimellä kuin SUOJELUSKUNTA kuten Johtaja Extyökkäri rs:n tapauksessa Satavan Kansallisseura tai vain ja ainoastaan Kokare- ja Pökälekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs. Jos nyt Vallankumoussankarit ovat sitä mieltä, että Satavan Kansallisseura ei ole Suojeluskunta, niin ihan HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että mitä kaikkea Kokkareet pitävät nyt sisällään jos eivät todellakaan SUOJELUSKUNTAJÄRJESTÖ rs:ää. Mehän voimme nyt todeta myös sen asian, että KYLLÄ nyt RASCISMUS et FASCISMUS siis ROTUOPPI ja RUOSKAOPPI on kekseisesti Äärimmäisen Oikeiston aitolahtelainen Aateryväs ei siis lokalahtelainen. Mitä TE kokkareet nyt halautte sanoa, jos on olemassa myös Työläisyhdistys AITOLAHTI ja vielä Työläisjärjestö LOKALAHTI? Onko todella nyt ongelmia Arvoisat Kokkareparonit siitä syystä, kun on kuulemma olemassa Sossupatut ja Komusankarit eli AITOLAHTI ja LOKALAHTI? Miksi nyt Kokkarekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs on kiinnostunut Suomen kielen Historia rs:stä sekä vielä PHILOSOPHIA et SEMOLOGIA eli FILOSOFIA ja SEMOLOGIA rs.stä? Mitä nyt haluavat ehkä vastata Kokkarekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs Vasurikomujen TOIVO- ja KORVA-remmi rs:lle?

    • ROTTAKOULUPALVELU000

      ROTTAKOULUPALVELUT0000
      15.3.2017 23:33
      Extyökkäri kirjoitti:
      Taas tuli s.p pravdaa tuutin täydeltä!!
      HEI!
      Onko Toveri Extyökkäri rs:n TOTUUS eli PRAVDA IKL AKS rs:n IHANTOLA? Mitä pahaa on siinä asiassa, jos kannattaa Natsikomut ja Natsisossut rs:ää ja vastustaa samalla sellaista järjestöä kuin Lapuan Liike ja sen Johtajia Toveri Extyökkäri ja Toveri Espoon TIMPPA rs:ää? Onko nyt SINIVALKOISET varmasti selvillä siitä asiasta, että kovin mahdollinen HARHA ja SEKOSEKO rs kohtaa heitä, jotka vastustavat VALTIOSOSIALISMI eli NATSIKOMUT, NATSISOSSUT ja NATSIDEMARIT sekä Kokkare- ja Pökälekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs:ää? Mitä nyt Extyökkäri ja Espoon TIMPPA ehkä haluavat vastata eräälle Kulkurille ja Katunarrille?
      Kommentoi

    • ROTTAKOULUPALVELUT0000

      ROTARIKOULUMESTARIT000
      16.3.2017 21:31
      Mitä pahaa ja kamalaa on sellaisessa yhteisössä kuin EU NATO USA, sillä ihan hyvin näissä yhteisöissä ME voimme halutessamme harjoittaa joko oikeistolaista tai vasemmistolaista poliittista toimintaa? Mehän tiedämme myös se asian olevan totta, että yksittäinen Kansallisvaltio voi poliittisesti olla joko Oikeiston tai Vasemmiston Tukija ja Kannattaja Arvoisat Toverit ja Porvarit. Olihan myös SAKSA-valtiossa kovan linjan Natsiaate vallassa vielä 1970-1980-luvuilla kuten myös Pohjoismaissa. Mehän voimme nyt kysyä sitä asiaa, että ovatko todella vallankumoukselliset tuhonneet täysin Kommunistinen Liitto rs:n toimintamahdollisuudet kuten myös laajemmin Kommunistinen ja Sosialistinen Työläisliike rs:n. Mitä Te Toverit ehkä haluatte vastata eräälle Kulkurille ja Katunarrille?

    • ASEMAKOULUSEURA0000

      AMMATTIKOULUSEURA0000
      17.3.2017 14:06
      Extyökkäri kirjoitti:
      Olet juuri tyypillinen kommari, ei mitään uusia ideoita taloutesi hoitamiseen. Vanhoja vatvotaan ja joku on aina syyllinen jos vanhoilla ei pärjää.

      Juuri tuo sama ajattelu kaatoi suuren ja mahtavankin, siellä kun edistys, joka naapureissa laukkasi kovaa vauhtia, oli kielletty lähes hengen menettämisen uhalla.

      Mikä tahansa ajatus vanhenee ja sitä on uusittava säännöllisesti päivän mahdollisuuksien mukaan ja tuo juuri on esteenä kommunisteille, he eivät uskalla uusia metodejaan vaan samaa saarnataan mitä joku 1800 luvun pummi joutoaikoineen kirjoitteli sen ajan ilmentymien perusteella.

      Nyt vaan reformoimaan aatettanne ja nimetkää se uudelleen koska kommunismin nimi on jo pilattu!
      HEI!

      Onko seuraava ajatus uusi vai vanha, kun sanoo siten, että täytyy toimia täysin päinvastoin kuin Kokkare- ja Pökälekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs pitää hyvänä ja hienona sekä tuottavana?

      Mitä nyt tarkoittaa todellakin Pökäle- ja Kokkarepatujen mielestä Kannattava ja Tuottava Liike- ja Kauppatoiminta?

      Mitä Te Paroni ja Yrittäjä Extyökkäri ehkä haluatte vastata erään Katunarrin ja Kulkurin uteluun? Olisikohan nyt aito ja oikea vastaus sellainen, kun sanoo vain yksinkertaisesti, että tulokertymällä pitää ja täytyy kattaa Menopuoli vai kuinka Arvoisat Paronit ja Omistajanerot?

      Nyt ainakin eräs Komusälli on sitä mieltä, että pitää yrittäjän olla myös jotain muutakin kuin vain Lottovoittoyrittäjä, siis ei saa laskea pelkän Kokkarenerouden piikkiin vaan myös KÄSITYÖMESTARIT ja TELAKKAKOULUMESTARIT rs:ään. Onkohan nyt totta se asia, että jos TURKU-SALO rs:n tapauksessa olet Satava-Uittamon Työläisyhdistys rs:n jäsen, niin olet myös ainakin Käsityömestarit rs:n ansioitunut Kisälli ja Harjoittelija? Mitä nyt haluavat Toverit ja Porvarit vastata Kulkuri- ja Katunarrikerhot rs:n Käsityömestarit ja Telakkakoulumestarit rs:lle, niin MITÄ KAIKKEA todellakin?
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      ARA CBS IMF KGB APN

    • SATAMAPALVELUMESTARIT000

      ROTTAKOULUMESTARIT0000
      17.3.2017 20:24
      Extyökkäri kirjoitti:
      Se, että ostaja määrää markkinahinnat on itsestään selvyys vapaassa maassa. Se ei ole vähääkään sukua Marx vainaalle.

      Ei auta alkaa vetämään kotiin päin asioissa jotka pölvästikin tietää! Kukaan meistä ei osta tuotetta jolla on väärä hinta vaan aina me valitsemme hinnaltaan sopivan ja laatuunsa nähden liian kallis on vain hyllyllä koristeena alennusmyynteihin asti.

      Se on juuri sitä markkinataloutta jos mikä!

      Olette pojat harhautuneet Marxistanne kauas, vai oliko Marx niitä markkinatalouden suosijoita?
      HEI!

      Miksi Te Herra Extyökkäri ette voi myöntää sitä asiaa, että VALTAVIRTA Luonnontieteen alalla on SUNTEELLISUUSTEORIA ja AIKA-AVARUUS eli Neliulotteinen Geometria ja että VALTAVIRTA Yhteiskunta- ja Taloustieteen alalla on Odotuksilla Täydennetty Klassikkomalli eli Uusklassinen Talousoppi ja että NE ovat varmasti vielä sellaisia, jotka eivät voi olla Loogisia ja Reaalisia? Niin ja miksi ovat asiat ja asian haarat siten kuin tarinoin?

      Me voimme nyt kysyä sitä, että minkälainen voisi olla Neliulotteinen Luontoavaruus ja että minkälainen voisi taas olla käytännössä sellainen Talousmalli kuin Rationaalisten Odotusten Koulukunta. Niin ja miten ihmeessä ME voimme soveltaa käytäntöön sellaista Talousoppia, joka edellyttää ainakin sitä asiaa, että KLASSIKKOMALLI rs:n oletukset ovat reaalisina olemassa Arkimaailmailmiönä ja erityisesti Identtisyysoletus C:n ja Q:n suhteen sekä vielä Täydellinen Informaatio? Ovatko todella Elinkeinoelämän yritykset täysin identtisiä C:n ja Q:n suhteen ja vielä sellainen tilanne, että ME tiedämme kaiken todella kaiken Talouselämän Tavara- ja Palvelumaailmasta? Miten Te Herra ja toveri Extyökkäri ehkä haluatte vastata eräälle Kulkurille ja Katunarrille Yhteiskunta-asioista?

      Niin ja nyt kysyn vielä sitä asiaa, että minkälainen voisi olla tässä ja nyt AIKA-AVARUUS eli Neliulotteinen Geometria. Kysyisin myös sitä, että miten malliin metri metri metri sekuntti rs:ään sopii nyt aikayksikkö sekuntti, sillä AIKA on virtasuure, kun taas MATKA kuten metri on taas paikkasuure. Me voimme nyt esittää sellaisen HYVÄ KYSYMYS rs:n, joka on nyt se, että miten Paikka- ja Virtasuure samassa mallissa voisivat loogisesti sopi toistensa kanssa todellakin YKSI yhteen. Mitä TE Toverit ja Porvarit ehkä haluatte vastata erään tekopyhän Kulkurin ja Katunarrin uteluihin?
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

    • ASEMAPALVELUMESTARIT0000

      SATAMAPALVELUMESTARIT000
      18.3.2017 13:50
      HEI!

      Nyt kysyisin sitä, että mikä tai mitkä liikevoimat saavat Elinkeinoelämässä aikaan sellaisen talous- ja yhteiskuntajärjestelmän kuin Täydellinen Tasa-arvo siis ns. KOMMUNISMI rs:n.

      Onko nyt pakko alkaa uskoa myös siihen, että Yhteiskuntaympäristössä voisi keskeisenä tekijänä olla Moraliteetti ja samalla MORAALIFILOSOFIA ei siis pelkästään SOSIAALIFILOSOFIA ja LUONNON FILOSOFIA?

      Mehän ilmeisesti tiedämme myös sen, että Moraaliasiaan ei pidä ainakaan TIEDE rs:n kuvioissa luottaa, sillä moraalisia arvoja ei voi yleistää kaikkiin mahdollisiin maailmoihin.

      Mehän myös tiedämme sen, että KORKKIRUUVITEORIA ei ole sen paremmin looginen kuin ei myöskään reaalinen. Miksi KORKKIRUUVITEORIA ei ole tieteellisesti pätevä ja samalla realistinen?

      Nyt KORKKIRUUVITEORIA on seuraavan kaltainen kehitelmä: Metsästys- ja Kalastuskausi, Orjanomistusjärjestelmä, Feodalismi, Kapitalismi, Sosialismi ja Kommunismi1 rs. Niin ja nyt sitten Kommunismi1:n jälkeen tulee Orjanomistusjärjestelmä2, Feodalismi2, Kapitalismi2, Sosialismi2 ja Kommunismi2 sekä jatkuen Orjanomistusjärjestelmä3, Feodalismi3, Kapitalismi3, Sosialismi3 ja Kommunismi3 sekä tästä jatkuen kuten tiedämme Äärettömyyteen asti jaksollisesti. Nyt tämä Korkkiruuviteoria rs:n jakso on seuraava: Orjanomistusjärjestelmä, Feodalismi, Kapitalismi, Sosialismi ja Kommunismi.

      Nyt Korkkiruuviteoria rs:ssä ainakin erään Kulkurin ja Katunarrin mielestä herättää kummastusta se asia, että jos esimerkiksi jo KOMMUNISMI1 rs edustaa täydellisesti Työväenluokan ETU rs:ää, niin ainakin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että mitä kaikkea edustaa Kommunismi1 rs:n jälkeen tuleva Orjanomistusjärjestelmä2. Mitä Te Toveri S'partakus eli Partakus ehkä haluatte vastata eräälle ainakin vähän omasta mielestään tyhmän sekaiselle Katunarrille ja Kulkurille, niin MITÄ todella?
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      elämme_kovia_aikoja MORA KAPO NATA PCIS INRA IMF ARA CBS KGB APN
      Tykkää · Vastaa · Hetki sitten

    • ROTARIKOULUMESTARIT000

      ROTTAKOULUMESTARIT000
      19.3.2017 2:12
      Partacus kirjoitti:
      MESTARILLE.
      "Nyt kysyisin sitä, että mikä tai mitkä liikevoimat saavat Elinkeinoelämässä aikaan sellaisen talous- ja yhteiskuntajärjestelmän kuin Täydellinen Tasa-arvo siis ns. KOMMUNISMI rs:n. "

      Luokkaristiriita on se liikevoima joka johtaa yhdenvertaisten ihmisten yhteisöön. Ihmisten "epätasa-arvo" voi jatkua vain siten että kyvyt ja taidot tulevat arvostuksen perusteeksi. Omaisuus ihmisyyden mittarina katoaa kokonaan.

      Jatkuvan kasvun teoria on kapitalismin välttämättömyys. Se kannetaan kaatopaikalle suuressa osaa porvarillista talousoppinutta sivistyneistöä. Poliittinen porvaristo leikkii edelleen imperialistisen politiikan lumoissa ja kuvittelee raaka-aineiden riiston vievän kehitystä eteenpäin.

      Toinen seikka on esitetty Jack Londonin romaanissa "Rautakorko". Siinä kuvataan mainiosti ihmisssuhteissa pääoman kasaantumista ja sen vaikutusta. Tänään ollaan tilanteessa, jossa pääomien maastavienti on saanut huipentumansa maailmassa. Pääomien maastaviennin rajat on saavutettu. Kapitalistisen tuotantotavan edistyksellinen rooli on päätepisteessä. Se näkyy selvästi.

      Pääomia ei ole enää mahdollista sijoittaa muuhun kuin sosiaaliselle ja sivistykselliselle sektorille. Sinne taas ei voi sijoittaa, koska ne eivät tuota voittoa omistajille.

      Porvarilliset piirit etsivät kuumeisesti viisasten kiveä, miten esim. vanhustenhoito voitaisiin saattaa voittoa tuottavaksi toiminnaksi. Sipilän hallitus on aiheessa erityisen ahkera.

      MESTARIN ennustukset kehityksen kääntymisestä alkukantaiseen yhteisöön ovat uskonnollista soopaa.

      Maailmanvallankumous saattaa sosialismin. ts. sosiaalisen yhteisön ensisijaiseksi. Pääomien porvarillinen yksityisomistus lakkaa ja tilalle tulee työläisten yhteisomistus. Ihmiset kasvavat ja muuttuvat ja ammattitaito nousee yhdeksi korkeimmaksi hyveeksi. Valtiovalta lakkaa porvarillisessa mielessä ja tilalle astuu kansalaisyhteisö. Kansalaisten aloitteellisuus kohoaa kunniaan. Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta toteutuu.

      Orjanomistusyhteiskunnan paluu on mahdollista mutta ei mitenkään välttämätöntä jos luonnollinen kehitys saa jatkua ja jatkuukin.


      Nyt Minä Kulkuri ja Katunarri kysyn ja myös tiedustelen kainosti:
      "Miten KORKKIRUUVITEORIA voi olla jotain sellaista kuin uskonnollinen sekoilu tai soopa, sillä kuten tiedätte, niin KORKKIRUUVITEORIA on Marxismi-Leninismi tai ts. Anarkistinen SOSIOLOGIA?"

      Niin ja onhan nyt Yhteiskunta- ja Taloustiedekuvioissa myös MAKROTEORIA ja MIKROTEORIA ei siis pelkästään vain ns. Perustiede. Me voimme nyt todeta vielä sen, että on olemassa YHTEISKUNTATIEDE ja ns. Tieteellinen SOSIOLOGIA. Taloustiede on yhdessä ns. Varsinainen TIEDE ja myös on vielä SOSIOLOGIA ja POLITOLOGIA rs.

      Jos me nyt haluamme pyöriä Marxilainen Revisionismi LD rs:ssä, niin kuvioihin ei todellakaan enään kuulu ns. KORKKIRUUVITEORIA varsinkin, kun se Korkkiruuviteoria on äärimmäisen Epälooginen ja Epärealistinen. Nyt sitten Luonnon Dialektiikka LD ja Materialistinen Historiakäsitys LD ovat taas sellaisia Logiikka- ja Realismiasian osalta, että ei vielä tähän päivään mennessä Yksikään Filosofi ja Ekonomisti ole pystynyt löytämmään yhtään ainoaa sellaista Teoria-, Malli- ja Kaavakehikkoa, jossa edes hippusenkaan verran oltaisiin voitu todeta olevan horjuvuutta Logiikka- ja Realismikuvion osalta.


      Eräs todella paha kukkanen on jo heti kättelyssä löydettävissä Korkkiruuviteoria rs:n osalta ja tämä epämääräisyys eli kukkanen on esimerkiksi se, kun ME voimme kysyä jotain sellaista, että jos KOMMUNISMI1, joka määritelmän mukaan tarkoittaa Työväenluokan Täydellistä Ihantolaa eli Paratiisia, niin ihan hyvin me voimme nyt kuitenkin kysyä vielä sitä, että mitä kaikkea tarkoittaa Kommunismi1 rs:n jälkeen tuleva Orjanomistusjärjestelmä2.


      NYT todellakin KORKKIRUUVITEORIA on seuraavan kaltainen kehitelmä: Metsästys- ja Kalastuskausi, Orjanomistusjärjestelmä, Feodalismi, Kapitalismi, Sosialismi ja Kommunismi1 rs. Niin ja nyt sitten Kommunismi1:n jälkeen tulee Orjanomistusjärjestelmä2, Feodalismi2, Kapitalismi2, Sosialismi2 ja Kommunismi2 sekä jatkuen Orjanomistusjärjestelmä3, Feodalismi3, Kapitalismi3, Sosialismi3 ja Kommunismi3 sekä tästä jatkuen kuten tiedämme Äärettömyyteen asti jaksollisesti. Nyt tämä Korkkiruuviteoria rs:n jakso on taas seuraava: Orjanomistusjärjestelmä, Feodalismi, Kapitalismi, Sosialismi ja Kommunismi.

    • RETKIKOULUMESTARIT0070

      HEI! Voimme kai todeta sen asian olevan totta, että molemmat siis Talvisodan ja Jatkosodan aloitti Suomen Valkoinen Armeija ikävä KYLLÄ Hyvät Sinimustat. Miksi on asiat siten kuin tarinoin eli SUOMI aloitti Talvisodan?


      Niin ja nyt 1970-luvulla suoritettiin myös SUOMI-valtiossa Sotatieteellinen ja Yhteiskuntatieteellinen TUTKIMUS erikoisesti Talvisota-asiassa.



      Nyt sitten Sotatieteellisten Karttapaperien mukaan kuten esimerkiksi Suomen Talvisodan Sotataktiset Topografikartat, niin tultiin huomaamaan ainakin sellainen asia, että kun Talvisota alkoi vuonna 1939 marraskuun viimeisenä päivänä, niin tästä päivästä noin neljän viiden viikon ajan Sotakarttojen Hyökkäysnuolet osoittivat SUOMI-valtiosta NL:ään eli Venäjän Karjalaan päin. Jos nyt se tieto, että NL eli Puna-armeija olisi aloittanut Talvisodan, niin Sotakarttojen Hyökkäysnuolten olisi jo Talvisodan ensimmäisestä päivästä lähtien pitänyt osoittaa hyökkäyssuunnan osalta NL:stä SUOMI-valtioon päin eikä niin kuin näissä kartoissa oli SUOMI-valtiosta NL:ään päin.



      Jos nyt Teidän Otto Tiusanen mielestänne NL aloitti Talvisodan, niin miten ihmeessä Te voitte selittää näiden mainitsemieni Sotakarttojen antaman tiedon, siis Hyökkäysnuolet osoittivat SUOMI-valtiosta NL:n Venäjän Karjalaan päin? Me voimme vielä huomata sen asian, että ainakin erään Kulkurin ja Katunarrin saamien tietojen mukaan nämä mainitsemani Sotatieteelliset Topografikartat eivät olleet Neuvostoarmeijan upseerien tekemiä vaan SUOMI-valtion Mikkelissä olleen Päämajan.
      Tykkää · Vastaa · Hetki sitten

    • RETKIKOULUMESTARIT0070

      RAUNIOPALVELUMESTARIT000
      20.3.2017 17:13
      Extyökkäri kirjoitti:
      Ei tuo sosialistinen sanan vääntely oikein toimi kapitalistisessa porvarillisessa yhteiskunnassa. Jos olet lukenut mitä olen kirjoittanut niin huomaat kyllä minun suuresti pitävän juuri tyttöpuolisista ihmisestä joita jotkut naisiksikin kutsuvat.

      Härkäparit ovat inhotuksen kohde kohdallani, vähän kuin laitumella lehmän läjään astuminen kun ei tarkkaan katsele minne jalkansa laittaa.

      HEI!
      Mistä Me Katunarrit ja Kulkurit tiedämme sen, että mistä aateryppäästä Te Toveri Extyökkäri ja Kulkurit pidätte? Pidättekö Te NAISASIA rs:stä vai vain ja ainoastaan Kokkarepatujen TOIVO- ja KORVA-remmi rs:stä vai todellakin pelkästään Kepulikapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs:stä? Mitä Te SINIMUSTAT kuten Paroni Extyökkäri ajattelette meidän Komujen ja Sossujen aatekuviosta nimeltään Vasurikomujen TOIVO- ja KORVA-remmi rs? Niin ja mitä nyt Te Paronit ja Porvarit kuten Extyökkäri ajattelette Puoluepatujen aateryppäästä nimeltään Pökälekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs:stä?
      PS Onko nyt tälläinen KOMU ja SOSSU kuten eräs Katunarri ja Kulkuri todellakin vain ja ainoastaan jokin epämääräinen TALIAIVO ja SEKOPÄÄ Arvoisat Toverit ja Porvarit kuten Änkyrä HANTU RETEE ja Änkyrä TÖPPÖ-HESSU?

    • ROTARIKOULUMESTARIT0000

      ROTTAKOULUMESTARIT000
      20.3.2017 18:54
      Extyökkäri kirjoitti:
      Oleelliset tiedot ja kartat löytyvät jokaisen kirjaston historiallisen opuskokoelman kohdalta, hae sieltä.

      Lisäksi täällä netissäkin on lukuisia osoitteita joista asia selviää kun kirjoitat hakuun vaikka "talvisota" tai "talvisodan alku"! Jos ei noista selviä niin on syytä mennä hakemaan apua valkotakkisten armeijalta, niillä on monesti hyviä selityksiä pakkomielteisille ja ne useasti osaavat päästää sellaisenkin jumin irti joka näyttää iskeneen korviesi väliin.

      HEI!
      Nyt Ne Kartat, jotka me voimme löytää kirjastoista, niin eivät ole alkuperäisiä vaan ns. IKL- ja AKS-perusteisia, joten nyt TOTUUSARVO on hyvin suhteellinen eli epämääräinen. Mehän ilmeisesti tiedämme vielä sen asian, että eihän Suomalainen Äärimmäinen Oikeisto ole koskaan myöntänyt sitä, että ei NL:n Armeija ole aloittanut Suomen talvisotaa vaan Teidän Lapuan Liike rs:n Kannattajakunta.

      PS1 Oleelliset tiedot ja kartat löytyvät jokaisen kirjaston historiallisen opuskokoelman kohdalta, hae sieltä.
      OP1 Löytyykö todella vai vain Suomen Äärioikeiston ns. OMA TOTUUS?

      PS2 Lisäksi täällä netissäkin on lukuisia osoitteita joista asia selviää kun kirjoitat hakuun vaikka "talvisota" tai "talvisodan alku"!
      PS3 Jos ei noista selviä niin on syytä mennä hakemaan apua valkotakkisten armeijalta, niillä on monesti hyviä selityksiä pakkomielteisille ja ne useasti osaavat päästää sellaisenkin jumin irti, joka näyttää iskeneen korviesi väliin.
      OP2 Onko nyt kaikki epäily siis Historiatieteellinen TUTKIMUS Vainoharhaista Jakomielitautia vai voimmeko sanoa sen asian, että jos jostain väitetään jotain sellaista, että tarvitaan Valkotakkisia Asianomaista henkilöä hoitamaan, niin ihan hyvin voimme kysyä, että mikä loppujen lopuksi on sitten se paljon puhuttu TOTUUS ja vielä kerran TOTUUS?
      (Kyllähän nyt Herra Extyökkäri ja Kumppanit voi kertoa jotain sellaista kuin PRAVDA eli Epämääräisyys eli siis suoraan sanoen VALHE-asiaa)

      OP3 Minä olen yrittänyt tutkia Talvisota-asiaamme sekä VERKKO- että myös KIRJASTOYMPÄRISTÖ rs:stä, mutta olen tullut siihen tulokseen ikävä KYLLÄ, että jos TOTUUS on se, minkä Te Extyökkäri väitätte sen olevan, niin ihan HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että MIKSI Te ette ole tuoneet kehiin ns. Alkuperäisiä Talvisotakarttoja siis Topografikarttoja eikä vain sovelluksia kuten nyt tällä hetkellä.
      (Voinhan nyt sanoa sen, että olen jo RAUK-aikanani nähnyt eräät Suomen Talvisodan Sotataktiset Topografikartat ja kuten myös 1970-luvulla suoritetun Talvisotatutkimuksen Tutkimustulokset.)
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

    • ROTARIKOULUMESTARIT0000

      AMMATTIKOULUSEURA0000
      22.3.2017 15:41
      UUSI
      HEI! Nyt voimme sanoa sen asian, että KYLLÄ se kuvio, että ME voisimme jollain epämääräisellä Joukkovoimalla nostaa Viro, Tsekki, Romania jne rs:n palkkatasoa, niin on varmasti täysin toiveajattelua. Se, jolla ME voimme nostaa kansainvälisesti arvioiden SUOMI-valtion kilpailukykyä, niin on varmasti SE, kun alennamme todella rajusti SUOMI-valtiossa ainakin RIVITYÖVÄESTÖ rs:n palkkatasoa. Niin ja todellakin nyt SUOMI-valtiossa RIVITYÖVÄESTÖ rs:lle sopiva palkkataso on reilusti alle Viiden Euron Työtunti (alle 5 Euroa) ja työaika työpäivässä pitää olla vähintään 12 tuntia sekä työtä pitää tehdä seitsemänä päivänä viikossa pyhät ja arjet sekä kesät ja talvet sekä vielä ilman Ylityö-, Pyhä- ja Juhlapyhäkorvauksia siis pelkästään perustuntipalkalla. Mitä Te Toveri Markus Myllymäki ehkä haluatte nyt sanoa eräälle Kulkurille ja Katunarrille RIVITYÖVÄESTÖ rs:stä?

      PSN1 Olemattoman löytäminen se vasta ihme olisi jopa kaikkien alojen rottamestarillekin!
      PSN2 Mutta mikä on tilanne talvisodan karttarintamalla? Ovatko kadonneet lampaat löytyneet?
      PSN3 Ovatko nyt Talvisodan Sotataktiset Topografikartat ns. Kadonneita tai kadoksissa olevia osatekijöitä?
      PSN4 Miten Talvisota ja SUOMI-valtion Kilpailukyky voisivat kuulua yhteen? Nyt SUOMI-valtio koki ongelmia Talvi- ja Jatkosotakuvioissa kuten myös Elinkeinoelämäympäristössä?
      PSN5 Olisiko nyt Toverit ja Porvarit Peiliin Katsomisen Paikka? Miten ovat nyt näreet ja aidan seipäät?
      Tykkää · Vastaa · Hetki sitten

    • RAUNIOKOULUMESTARIT0000

      ANKKURIKOULUMESTARIT007
      22.3.2017 19:41
      UUSI
      HEI!
      Te Toveri Extyökkäri kysytte sitä, että mitä hyvää on KOMMUNISMI rs tuonut mukanaan. Nyt Te Toverit ja Porvarit väitätte jotain sellaista, että Kommunistinen Työläisliike rs ei ole RIVITYÖVÄESTÖ rs:lle tuonut yhtään mitään Hyvää ja Hienoa.

      Me voimme nyt kysyä, että mitä hyvää ja hienoa RIVITYÖVÄESTÖ rs:lle on tuonut mukanaan Toveri ja Porvari Extyökkäri ja Kumppanit rs:n Porvarillinen Valtakuntaliike. Voimme kai todeta sen asian olevan totta, että ilman Kommunistinen Työläisliike rs:n toimintaa, niin RIVITYÖVÄESTÖ rs saisi tonkia roskalaatikkoja ruokansa eteen, vaikka olisivat Arkisessa aherruksessa erilaisilla TYÖPAIKAT rs:llä. Niin ja nyt KOMMUNISMI ja Kommunistinen ja Sosialistinen LIITTO rs on pelottanut Porvariremmi rs:ää niin paljon, että HE ovat katsoneet omalta kohdaltaan parhaaksi toimintatavaksi sen, että HE ovat kuunnelleet meitä Komuja ja Sossuja ja jopa hyväksyneetkin jotkut meidän haluamat palkan korotukset.

      Kyllähän ME nyt näemme sen asian oleva todella totta, että Omistajaremmi eli VALKOKAARTI rs:ää kiinnostaa KOMMUNISMI ja SOSIALISMI kuten esimerkiksi näemme siinä asiassa, että kuinka paljon Satavan Kansallisseura rs:n aktiivit kirjoittavat tällä käytössämme olevalla palstalla meistä komuista ja sossuista ei tietenkään ylistävään sävyyn vaan vain ja ainoastaan parjaajaavaan ja solvaavan tosin, mutta kuitenkin kirjoittavat. Onhan SE selvä asia, että jos Kommunistinen Työläisliike ja samalla Kommunistinen ja Sosialistinen LIITTO rs olisivat pelkästään höpöhöpöjuttuja Porvari- ja Omistajaremmi rs:n mielestä, niin eihän heitä siis Porvareita ja Loimaa-Salon Kansallisseura rs:ää todellakaan meidän Komujen ja Sossujen Solvaaminen ja Parjaaminen kiinnostaisi pätkän pätkää siis ei yhtään.
      Ilm

    • RETKIKOULUKERHOMESTARIT

      Ovatko nyt Valtakuntaiskurit unohtaneet sen asian, että Talous- ja Kulttuurihistoria ei tunne kuin KAKSI talousjärjestelmää siis LUONTAISTALOUS ja PÄÄOMATALOUS eli KAPITALISMI rs:t sekä NELJÄ taloushallintajärjestelmää siis KERÄILYTALOUS, ORJATALOUS, VALTIOTALOUS ja KAUPPATALOUS.


      Onhan myös ollut olemassa sellainen kuin Marxismi-Leninismin Yhteiskuntateoria eli KORKKIRUUVITEORIA siis Metsästys- ja Kalastuskausi, Orjanomistusjärjestelmä, Feodalismi, Kapitalismi, Sosialismi ja Kommunismi1 jatkumona. Nyt Kommunismi1:n jälkeen tulee Orjanomistusjärjestelmä2, Feodalismi2, Kapitalismi2, Sosialismi2 ja Kommunismi2 ja jatkumona Orjanomistusjärjestelmä3, Feodalismi3, Kapitalismi3, Sosialismi3 ja Kommunismi3 jne jatkumona. Niin ja nyt kysyisin jotain sellaista, että jos Kommunismi1 jo tarkoittaa Työväestön Ihantolaa, niin Hyvä Kysymys on nyt se, että miten Työväestön eli Työväenluokan asema voisi parantua, silloin kun siirrytään Kommunismi1 rs:stä Orjanomistusjärjestelmä2 rs:ään, sillä kuten tiedämme, niin määritelmän mukaan jo Kommunismi1 tarkoittaa täydellistä Työväestön eli Työväenluokan paratiisia.

      Politiikkahistoria rs:n mukaan ei Sosialismi- ja Kommunismiasiassa ole ollut kehissä tähän päivään mennessä kuin VALTIOSOSIALISMI siis sen alaosastot Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT, Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT ja Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT. Niin ja nyt se Valtiososialismi rs:n muoto, joka on ollut kehissä siis arkipäivää, on se Kansallisssosialismi rs:n alalaji, josta on käytetty nimeä NEUVOSTOSOSIALISMI eli STALINISMUS eli TERÄSMIESAATE.


      Kun me nyt alamme tutkia Neuvostososialismi eli Teräsmiesaate rs:n käytännön ilmentymää, niin huomaamme ainakin sen, että Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmä rs:nä se muistuttaa todella paljon Keskiaikainen Läänityslaitos eli FEODALISMI rs:ää. Nyt Keskiaikainen Läänityslaitos eli Feodalismi oli sellainen, että Valtion Tuotannollisen Omaisuuden omisti KRUUNU ja Kruunua edusti täysin Itsevaltainen Kuningas tai Keisari ja joka jakoi vuokralle maaomaisuuden Läänityksinä lähimmille alaisilleen eli Ylemmälle Aatelille ja joka Ylempi Aateli jakoi läänityksensä vuokralle Alemmalle Aatelille Kartanoina, Tehtaina tai vastaavina. Nyt sitten Alempi Aateli otti töihin Kartanoihin ja Vastaaviin tarvitsemansa Työväestön kuten erilaiset Harjoittelijat, Kisällit ja Käsityömestarit sekä muut ammattilaiset. Me voimme nyt sanoa sen, että Läänityslaitos eli Feodalismi rs:n kuvioissa Kartanoiden ja vastaavien työväestö oli käytännössä enemmän tai vähemmän Veneorjan asemassa.


      Nyt me voimme kysyä jotain sellaista, että mitä yhteistä oli, on ja tulee ilmeisesti olemaan Keskiaikainen Läänityslaitos eli Feodalismi rs:n ja Nykyaikaan liitettävissä olevan Neuvostososialismi eli Teräsmiesaate rs:n välillä. Niin ja nyt Neuvostosialismi ja Keskiaikainen Läänityslaitos eli Feodalismi rs:n tapauksessa Valtio eli KRUUNU omisti kaiken Tuotannollisen omaisuuden. Jos nyt Keskiaikainen Läänityslaitos eli Feodalismi rs.ssä Valtio eli Kruunu omisti kaiken Tuotannollisen omaisuuden, niin ja myös Neuvostososialistiset Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmät olivat sellaisia, että VALTIO eli 'KRUUNU' omisti kaiken Omaisuuden siis Yksityisomaisuutta ei Lakimielessä ollut olemassa. Jos Keskiaikainen Läänityslaitos eli Feodalismi rs:ssä Itsevaltainen Kuningas tai Keisari jakoi läänitykset Ylemmälle aatelille, niin myös vastaavasti Neuvostososialismikuvioissa Itsevaltiasta Kuningasta tai Keisaria vastasi Täysin Itsevaltias PRESIDENTTI tai vastaava ja HÄN myös jakoi Valtiollisen omaisuuden lähimmille alaisilleen ja nämä myös omille läheisilleen ja nämä myös ottivat palvelukseen tarvitsemansa Työväestön ja joiden oikeudellinen asema oli täysin verrattavissa Keskiaikainen Läänityslaitos eli Feodalismi rs:ssä olevaan Työväestöön.


      Me voimme nyt kysyä Teiltä Valtakuntaiskurit sitä asiaa, että onko Työväestön ETU todella se, että se siirtyy ainakin Muodollisesta vapaudesta eli Vapaa Markkinatalous rs:n piiristä Keskiaikaista Läänityslaitos eli Feodalismi rs:ää muistuttavaan Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmän tilaan eli Sosialistinen Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmä rs:ään. Nyt kysyisin vielä sitä asiaa, että MIKSI Iskutaistelijat eivät mieti sitä, että mitä kaikkea jokin aateiskusana todella voi pitää sisällään.


      PS1 Nyt Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus. Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli SUORA PINTA-ALA TILAVUUS.
      PS2 Nyt on olemassa myös Materialistinen Historiakäsitys ja PÄÄOMAKIRJA rs sekä vielä MAKROTEORIA siis Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppapääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.
      PS3 Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO.
      PS4 Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO.
      PS5 Kasaantuminen ja Keskittyminen sekä KÄYTTÖARVO ja VAIHTOARVO.

      • RAUNIOKOULUMESTARIT000

        Onhan eräs Kulkuri ja Katunarri yrittänyt kertoa jotain siitä, että MIKÄ järki ja järkevyys on sellaisissa opinkappaleissa kuin Luonnon Dialektiikka eli DIALECTICA NATURALIS ja CAPITALBOOKTHEORY eli PÄÄOMAKIRJAOPPI. Nyt Te Työeläkeläinen olette vastanneet vain kysymyksiin MITÄ ja MITEN mutta vastaus kysymykseen MIKSI on unohtunut.

        Te Työeläkeläinen väitätte, että TE pystytte pelkästään ympäristöänne tarkkailemalla ja vielä ilman Teoriakehikkoa päättelemään sen, että MIKÄ talous- ja yhteiskuntapolitiikka on parasta SUOMI-valtiolle. Onko Teidän Työeläkeläinen mielestänne kaikki Teoriat, Mallit ja Kaavat turhakkeita siis sellaisia, joita ilman me tulemme toimeen. Onko nyt myös se totta, että Teidän Työeläkeläinen mielestänne meille riittää FILOSOFIA TIEDE rs:n osalta vain ja ainoastaan VAISTO TAHTO TUNNE, joten KAKKI teoretisointi ja filosofisointi on pelkästään Kommunistista ja Sosialistista sekopäisyyttä ja todella kovan tason HARHAISUUS rs:ää?

        Me KOMUT ja SOSSUT kysymme sitä, että onko ELINKEINOELÄMÄ sellainen, että se toimii KLASSIKKOMALLI rs.n oletusten määräämällä tavalla ja joista keskeisiä ovat IDENTTISYYSOLETUS C:n ja Q:n suhteen sekä vielä Täydellinen INFORMAATIO. Nyt ne muut Klassikkomalin oletukset ovat seuraavat: Yritykset ovat pieniä kuin pisara meressä, joten ne ottavat markkinahinnat annettuina, Alalle ja sieltä pois pääsee täysin kitkatta, Eri alojen yritysten valmistamat tuotteet ovat alakohtaisesti täysin yhteneviä eli homogeenisiä, Vallitsee TÄYSTYÖLLISYYSTASAPAINO, joten KAIKKI, jotka haluavat tehdä työtä, niin saavat sitä.

        Pitääkö alakohtainen homogeenisuus paikkansa vai ei? Jos on esimerkiksi kymmenen säilyke- tai makkaratehdasta, niin ovatko näiden tehtaiden valmistamat tavarat täysin samanlaisia vai vallitseeko todella eroja eri tehtaiden valmistamien tuotteiden välillä? Voimme todeta sen olevan totta, että ei yksikään KLASSIKKOMALLI rs:n oletus ole tosi. Nyt haluan sanoa sen, että IDENTTISYYS- ja HOMOGEENISUUSOLETUS ei ole voimassa Elinkeinoelämässä vaan todellakin Epäidenttisyys ja Epähomogeenisuus. Kun tutkimme erilaisia Yhteiskunta- ja Talousteoriat rs:n ryhmään kuuluvia kehitelmiä, niin emme voi tulla kuin yhteen tulokseen siis siihen, että VALTAVIRTA eli Uusklassinen Talousoppi eli Odotuksilla Täydennetty KLASSIKKOMALLI rs on todellakin sellainen, että SE ei kestä romahtamatta Logiikka- ja Realismitestiä, kun taas Materialistinen Historiakäsitys eli Pääomakirjan Arvolakimalli LD rs kestää.

        Nyt on vielä tutkittava sitä, että mikä TEORIAKEHIKKO Luonnon Filosofia rs:n kuvioissa kestää romahtamatta Logiikka- ja Realismitestit. Luonnon Tutkimuksen piirissä VALTAVIRTA on SUHTEELLISUUSTEORIA ja AIKA-AVARUUS eli Neliulotteinen Geometria ja se toinen Teoriakehikko Luonnon Filosofia rs:ssä on Materialistinen Filosofia eli LUONNON DIALEKTIIKKA LD rs. Mehän voimme kysyä sitä, että kestääkö Suhteellisuusteoria Logiikka- ja Realismitestit vai kestääkö vain LUONNON DIALEKTIIKKA eli DIALECTICA NATURALIS LD DN.

        Nyt Suhteellisuuteoria perustuu AIKA-AVARUUS eli Neliulotteinen Geometria rs:ään, joten Suhteellisuusteorian perustan Neliulotteinen Geometria rs:n pätevyyden tutkiminen Esimerkki- ja Vastaesimerkkimenetelmän avulla on mahdotonta, koska me emme voi tajuta sitä, että minkälainen olisi Neliulotteinen Luontoavaruus siis m*m*m*s. Jos me emme pysty Suhteellisuuteoria rs:n takana olevan lausepuun peruslauseen pätevyyttä tutkimaan Esimerkki- ja Vastaesimerkkimenetelmällä, niin meillä ei ole Suhteellisuuteorian Lausepuun Peruslauseen pätevyyttä mahdollista tutkia millään tavalla, joten pätevyys perustuu vain ja ainoastaan puhtaasti USKO rs:n asiaan. Nyt pelkällä uskolla me voimme todistaa sekä oikeaksi, että vääräksi ihan mitä tahansa periaatteella, jos uskot, että on totta, niin on totta, mutta jos et usko, että on totta, niin on ERHE eli VALE. Kun SUHTEELLISUUSTEORIA rs kohdalla ainoa mahdollinen Lausepuun peruslauseen todistuskeino on USKO, niin voimme kysyä, että onko SUHTEELLISUUSTEORIA ja AIKA-AVARUUS rs:n TOTUUS pelkästään Uskon Asia.

        Materialistinen Historiakäsitys ja Pääomakirja rs:n pätevyys on riippuvainen Luonnon Dialektiikka eli DIALECTICA NATURALIS rs.stä.
        Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslause on AINE-MATERIA(MASSA) sekä Kolmiulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus.
        LD:n peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
        LD:n liikelaki on Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieletäminen eli SOPIMUSLAKI. Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria. XYZ-avaruus SUORA PINTA-ALA TILAVUUS.

        MAKROTEORIA R-R, T-T, R-R-R', R-T-R', R-T...P...T'-R'
        MIKROTEORIA1 on Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO ja MIKROTEORIA2 on Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, KÄYTTÖARVO kuluttajan kokema hyöty ja VAIHTOARVO työtunti- ja rahayksikkömääräinen, Kasaantuminen Yritysasia ja Keskittyminen Julkisyhteisökuvio.
        Komment


    • Vasemmistoliittolaine

      Tällainen ilkeä kommentti aloittajalle, joka itsensä kanssa täällä keskustelee:

      Tuskinpa tällainen arjesta vieraantunut höpinä juuri kenestäkään on edes hauskaa parodiaa jostakin muun maailman menosta. Miksi sitä pitää jatkaa kerrasta toiseen juuri tällä sivustolla, kun ei se liity mihinkään suomalaisille tärkeisiin kysymyksiin?

    • ROTTAKOULUMESTARIT0000

      Tällainen ilkeä kommentti aloittajalle, joka itsensä kanssa täällä keskustelee:
      "Tuskinpa tällainen arjesta vieraantunut höpinä juuri kenestäkään on edes hauskaa parodiaa jostakin muun maailman menosta. Miksi sitä pitää jatkaa kerrasta toiseen juuri tällä sivustolla, kun ei se liity mihinkään suomalaisille tärkeisiin kysymyksiin?"



      Niin ja HYVÄ KYSYMYS on nyt Arvoisa Toveri KIUSAUS se asia, että MIKSI Teidän KIUSAUS mielestänne ME Komut ja Sossut emme saisi tarinoida Materialistinen Filosofia LD rs:stä kuten ei ilmeisesti myöskään Marxilainen Revisionismi LD rs:stä.
      Nyt kysyisin Teiltä Toveri KIUSAUS sitä, että mistä kaikesta Me KOMUT ja SOSSUT saamme Teidän mielestänne kirjoittaa tai sitten ei.


      Mitä Te Toveri KIUSAUS haluatte tuode kehiin suraavalla kysymyksellänne: Miksi sitä pitää jatkaa kerrasta toiseen juuri tällä sivustolla, kun ei se liity mihinkään suomalaisille tärkeisiin kysymyksiin?


      Miksi Me emme saisi keskutella niistä Talous- ja Yhteiksuntatiede sekä Filosofia rs:n perusteista, jotka vaikuttavat keskeisesti TYÖVÄESTÖ rs:n toimeentuloon sekä vielä yleiseen hyvinvointiin? Miksi Te Toveri KIUSAUS olette sitä mieltä ilmeisesti, että KAIKKI se, joka jotenkin on liitettävissä MARXISMI ei siis Marxismi-Leninismi rs:ään on jotenkin täyttä sekoilua siis puhdasta Sekosekotouhua?


      Minua nyt kiinnostaisi tietää myös se, että milloin Kirjoittelu on Teidän Toveri KIUSAUS mielestänne sellaista, että se Kirjoittelu ainakin joten on liitettävissä ns. Suomalaisille Työläisille tärkeisiin Asioihin ja myös tärkeisiin Kysymyksiin.


      Olen ollut ymmärtävinäni sen, että VASEMMISTO on ilmeisesti Täysin eri asia kuin OIKEISTO, mutta nyt on todella HYVÄ KYSYMYS se, että onko todella VASEMMISTO varmasti eri asia kuin OIKEISTO Teidän Toveri KIUSAUS mielestänne. Niin ja olen ollut myös huomaavanani sen, että Teidän Toveri KIUSAUS mielestänne Meidän Komujen ja Sossujen pitäisi hyväksyä se Kansan Uutiset Oy rs:n mielipide, jossa väitetään jotain sellaista, että VASEMMISTO ja ÄÄRIOIKEISTO sekä OIKEISTO ovat YKSI ja sama asia, ei siis yhtään mitää eroa.


      Miksi ei saisi Teidän Toveri KIUSAUS mielestänne olla olemassa sellaista Aateryvästä kuin Marxilainen Revisionismi LD rs? Jos nyt ei saisi olla sellaista ympäristöä kuin MARXISMI ei siis Marxismi-Leninismi rs:ää, niin miten Teidän Toveri KUISAUS mielestänne meidän pitäisi suhtautua sellaisiin oppiaineisiin kuin Talous- ja Yhteiskuntatiede sekä FILOSOFIA rs:ään? Miksi meidän pitäisi vain ja ainoastaan uskoa johonkin ilman minkäänlaista Filosofista ja Tieteellistä tarkastelua ja tutkimusta siis riittääkö nyt vain pelkkä ja puhdas USKO jonkun asiaryppään oikeaksi tai valheeksi todistamiseen Arvoisat Toverit ja Porvarit?

    • RAUNIOKOULUMESTARIT0070

      ROTTAKOULUMESTARIPALVELU
      26.3.2017 18:51
      UUSI
      HEI!
      Kysyisin nyt sitä, että minkälaisia keksintöjä Te Persukapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs olette kehitelleet. Oletteko Te PERSUT olleet täysin Kokkarekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs:n Ajatuspaja LIBERA rs:n kehitelmien varassa? Miten Te PERSUT voitte olla Työväenpuolue missään muussa mielessä kuin Saksalainen Kansallissosialismi rs:n pohjalta siis periatteella Omistajaremmi eli VALKOKAARTI rs:lle kaikki ja Punikkipaskoille ei yhtään mitään muuta kuin korkeintaan PUOLUEPALVELULEIRIT? Voimme nyt kysyä Teiltä PERSUT sitä asiaa, että TE tiedätte varmaankin sen asian tasan tarkaan, että mitä kaikkea tarkoittaa RASCISMUS ja FASCISMUS siis ROTUOPPI ja RUOSKAOPPI. Mitähän Arvoisat Toverit PERSUT kuten TIMO SUURI ja TEUVO SUURI tarkoittaa sellainen kuviokellunta kuin SALAINEN OPPI, OLEMASSAOLON TAISTELU sekä VAPAA KILPAILU ja MARKKINAVOIMAT?

    • RAUNIOPALVELUMESTARIT000

      ASEMAKOULUMESTARIT000
      27.3.2017 0:14
      Extyökkäri kirjoitti:
      En missään ole väittänyt sitä mikä Suomelle on paras tapa tehdä työtä vaan jokaiselle meistä, yksilöille! Se on eri asia.
      Vanhat mallit ja kaavat voi käyttää esimerkkinä siitä miten eri olosuhteissa erilaiset ratkaisut tuovat tulosta, jos tuovat. Esim. kommunistinen talous ei missään ole oikein tuonut tulosta jos tuloksena pidetään kansan vaurautta ja hyvinvointia. Siihen on porvarillinen kapitalismi ehkä parhaiten yltänyt, vai pystytkö esittämään muuta?

      Ei talouselämässä tarvita mitään klassikkomallia eikä identtisyysoletusta vaan tämän hetken käytännön toimia jolla talous saadaan nousemaan. Siihen on joka kerran mietittävä juuri kulloiseenkin tilanteeseen sopivat keinot. Nyt se on lähinnä alkuun ay mafian vallan pienentäminen ja sen sopimusten sovittaminen globaaliin talouteen. Kun palkat ja muut kustannukset sovitetaan kulloiseenkin globaalin talouden tilanteeseen niin nykyisen kaltaisen suurtyöttömyyden vaara on pienempi jos sitä on lainkaan.
      Ihmisten on kaikkien opittava sama tyyli mikä on yrittäjillä eli ansiot voivat vaihdella suurestikin riippuen markkinoiden tilanteesta. Joskus voi tulla rahaa ovista ja ikkunoista jolloin sitä on pantava viisaasti jemmaan niitä päiviä tai vuosia varten jolloin sitä ei oikein tahdo tulla kuin liruttamalla. Ansiohan ei voi olla mikään taattu määrä vaan se vaihtelee vuosien mittaan ja siihen pitää valmistautua jos haluaa menestyä.
      Dialektiikka, neliulotteinen mikä vaan ja aika-avaruus ovat kaikki lasten leikkejä siihen verrattuna, että saamme talouden taas kulkemaan kunnolla. Sen jälkeen voit taas alkaa noilla leluillasi leikkimään.


      HEI!
      Oletteko Te Extyökkäri eli Työeläkeläinen sitä mieltä, että TARJONTA rs luo aina oman KYSYNTÄ rs:n vai onko tilanne se, että meidän pitää toteuttaa sellaista politiikkaa käytännössä, että molemmat siis KYSYNTÄ ja TARJONTA rs otetaan huomioon?

      Te Extyökkäri kirjoititte seuraavasti: "Ei talouselämässä tarvita mitään klassikkomallia eikä identtisyysoletusta vaan tämän hetken käytännön toimia, jolla talous saadaan nousemaan. Siihen siis ELINKEINOELÄMÄ rs:ään on joka kerran mietittävä juuri kulloiseenkin tilanteeseen sopivat keinot. Nyt se siis TALOUSPOLITIIKKA on lähinnä alkuun AY-mafia rs:n vallan pienentäminen ja ilmeisesti myös Suomen Työehtosopimusten sovittaminen globaaliin talouteen soveltuviksi."

      Te Extyökkäri Kirjoititte vielä seuraavasti: "Kun palkat ja muut kustannukset sovitetaan kulloiseenkin globaalin talouden tilanteeseen sopiviksi, niin nykyisen kaltaisen suurtyöttömyyden vaara on pienempi, jos sitä on lainkaan."
      Nyt kysyisin Teiltä Extyökkäri sitä asiaa, että miten ihmeessä Te voitte perustella sen väitteenne oikeaksi, jossa Te tarinoitte siten, että jos Palkat ja muut Kustannukset sovitetaan kulloiseenkiin globaaliin tilanteeseen sopiviksi, niin nykyisen kaltaisen suurtyöttömyyden vaara on pienempi, jos sitä on lainkaan.

      Mehän voimme ilmeisesti todeta jotain sellaista, että Teidän Extyökkäri Keinonne johtaa takuuvarmasti ns. KYSYNTÄLAMA rs:ään siis siihen, että Yrittäjät eivät maksukykyisen ostovoiman puutteesta johtuen pysty saamaan kaikkia tuottamiaan hyödykkeitä siis tavaroita ja palveluksia kaupaksi sellaisella hinnalla, jossa ainakin Nettotuotantokustannukset tulevat Yrityksen Kassatilille siis Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma rs. Haluan vielä sanoa sen, että KYLLÄ yritysryppään pitää saada voidakseen toimia myös tulevaisuudessa tuottavasti kohtuulisen Lisäarvo-osuuden.

      PS Luokohan nyt Teidän Extyökkäri haluammallanne tavalla TARJONTA oman KYSYNTÄ rs:nsä? Mitä Te Porvarit ja Toverit ehkä haluatte sanoa nyt eräälle Kulkurille ja Katunarrille, niin MITÄ kaikkea todella?
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI


      Mainosta julkaisua


      Tykkää
      Näytä lisää reaktioita
      KommentoiJaa
      Kommentit

    • PUOLUEKOULUMESTARIT0000

      OPINTOKERHOMESTARIT000
      6.10.2016 2:27
      TAITOKERHOMESTARIT
      6.10.2016 2:23
      HEI! Miten nyt asiat ovat todellakin Arvoisat Porvarit ja Toverit, kun nyt kohistaan jostain sellaista asiasta, että Te Toveri Extyökkäri, Te Toveri Työeläkeläinen, Te Toveri AP ja Te Toveri Espoon TIMPPA sekä Te Toveri Kyselijä X olette tarinoineet jotain sellaista, että TE kannatatte tulisesti sellaista asiaa kuin VALTIOSOSIALISMI ja tämän alaosastoja Kansallisdemokratismi, Kansallissosialismi ja Kansalliskommunismi sekä vielä siten, että Toveri Extyökkäri on vielä kiihkeä TERÄSMIESAATE eli STALINISMUS rs:n kannattaja?
      Onko Teistä Toveri Extyökkäri rs:stä todella tullut erittäin kovan linjan Komuloinen siis Kommunisti?
      Niin ja jos vielä HUHUMYLLY rs:n antama tieto pitää paikkansa, niin Toveri S.partakus on onnistunut todella erittäin kovalla tavalla Aatetyössään. Mitä Te Toveri Extyökkäri ehkä haluatte vastata erään katunarrin ja kulkurin uteluihin, niin MITÄ todella?
      Niin ja HUHUMYLLY kertoo myös jotain sellaista, että Te Toveri Extyökkäri olette huutaneet kovaan ääneen jotain sellaista, että Alas Rasismi ja Fasismi sekä vielä Kokkarekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs:n aate MARKKINALIBERALISMI eli MONETARISMUS.
      Onko nyt Toveri S.partakus todellakin YLINERO ja Puoluetaistelun Mestari Teidän Toveri Extyökkäri mielestänne? Koskahan Te Toveri Extyökkäri ja Kumppanit haluatte toteuttaa Sosialistisen Vallankumousiskun ja aloittaa rakentamaan Toimivan Sosialistinen Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmä rs:n, niin KOSKA todella?
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      KAPO NATA PCIS ARA

    • PYÖRÄILEVÄ-FEMINISTI

      Idioottimainen ketju.

      • RAUNIOKOULUMESTARIT0000

        ROTTAKOULUMESTARIT0000
        29.3.2017 15:37
        Extyökkäri kirjoitti:
        Mistä haaveistasi sinä mestari noita haista-v juttujasi generoit? Yritä edes pysyä selvin päin!
        HEI!
        Mitä nyt Arvoisa Porvari Extyökkäri haista-v tarkoittaa? Onkohan nyt kyseessä eläköönhuuto periaatteella "Haista Voitto Arvoisa Katunarri ja Kulkuri"?
        Niin ja nyt joku sellainen Työn Sankari kuin kauniisti No-nonsense kysyy sellaista asiaa, että mitä kaikkea tarkoittaa sanonta KokkareKapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs:n aate. Voin sanoa ainakin sen, että tietämykseni mukaan Kokkare tarkoittaa Kokoomuslaista ja Kapo tarkoittaa Puoluepalveluleirit rs:n asiaspomoa ja että sana TOIVO tarkoittaa jotain sellaista kuin USKO, TOIVO ja VOITTO ja että sana KORVA taas tarkoittaa sellaista kuin Tiedustelija tai Kuuntelija tai jopa Urkkija joten se siitä Kokkare- ja Pökäleasiasta (niin ja sana Pökäle nyt tarkoittaa PERSU-SANKARIT sekä TIMO SUURI ja TEUVO SUURI rs:ää sekä vielä SAULI ja SAIMA rs:ää).


    • ROTARIKOULUMESTARIT0000

      RAUNIOKOULUMESTARIT0000
      29.3.2017 22:46
      Extyökkäri kirjoitti:
      Ei SKP:n kannata mitään esittää ennen kuin pystyy luomaan luottamusta itsensä ja kansan välille. Promille puolueen vaikutus millä tahansa esityksellä on pelkkää ilmaa ja koko homma on näytelmää teille itsellenne.

      Eiköhän olisi syytä uudistaa SKP:n aatepohjaa koska nykyinen on vienyt kannatuksenne käytännössä täysin. Ottakaa oppia vaikka persuista, he nousivat kuunneltuaan kansaa ja vaikka kannatus hallituksessa olon aikana onkin laskenut se on läyes 100 kertainen SKP:n kannatukseen verrattuna.

      Kommunismi alkuperäisessä muodossaan on aikansa elänyt ja marssimassa alas historiaan jossa se näyttäytyy ainoastaan esimerkkinä siitä mihin ei kannata ryhtyä.

      SOTE taas on todella aika uusia kuten moni muukin asia tässä maassa, mm. työvoimapolitiikka joka myös on eilisen politiikkaa.

      HEI!
      Nyt kysyisin sitä asiaa, että mitä kaikkea Te Porvari Extyökkäri haluatte tuoda kehiin silloin kun Te käytätte kirjainyhdiste SKP rs:ää. Tarkoitatteko Te Porvarit todella jotain sellaista, että SKP on sama asia kuin Suomen Kommunistinen Puolue rs vai mitä todella? Jos Te Porvarit kuten esimerkiksi Extyökkäri mietitte asioita todella tarkkaan, niin voitte tosiaan tulla myös siihen tulokseen, että kirjainyhdiste SKP voi todella tarkoittaa myös Suomen Suojeluskuntayhdistys rs:n Tiedustelu- ja Tutkimusjärjestöä nimeltään SUOJELUSKUNTAPALVELU rs. Olisiko nyt Hyvät Porvarit ja Toverit syytä olla tarkkana silloin kun käyttää kirjainyhdiste SKP rs:ää? Niin ja miten ovat nyt näreet ja aidan seipäät sekä tuliset puolueviuhahtelut?

    • Huumorintajutonäijä

      Älyvapaa ketju, joka on hauska ainoastaan kirjoittajan itsensä mielestä.

    • SATAMAKOULUMESTARIT000

      ROTTAKOULUPALVELUT000
      31.3.2017 21:01
      Extyökkäri kirjoitti:
      Järjen käytöstähän tässä kirjoiteltiin mutta jos tuo 2000€/kk tuntuu sinulla olevan liikaa niin varmasti työnantaja suostuu kirjalliseen vaatimukseesi palkan laskemisesta reaalitasolle.

      Minähän olen kyllä kirjoittanut siitä miten palkkoja on nostettu laman aikana jolloin niitä olisi pitänyt hieman laskea jotta suurilta työttömyysluvuilta ja konkurssiaalloilta olisi vältytty. Kun talous alkoi laskemaan 2007 jälkeen niin palkkoja on nostettu aiheetta noin 30% ja se pitää riisua.

      Tuo 2000€ tarkoittaa jotta palkkasi on reilut 6600€/kk jolloin se olisi kohtuullista edellä olevan perusteella.

      Tuosta ulostuksestasi näkee sata varmasti sinun kuuluvan komuporukkaan jolta ajattelu on kielletty piiskaamisen tai niskalaukauksen uhalla.

      Minä kun en kuulu noihin komuihin saan ajatella vapaasti ja se on minut pitänyt virkeänä vielä vanhoilla päivilläni ja aion sitä jatkaa hamaan pois lähtööni asti.


      KATUNARRI ja KULKURI
      Oletteko Te Herra Yrittäjä Extyökkäri sitä mieltä todellakin, että jos Työn Sankari Toveri X tienaa ennemmän kuin 3-4 euroa työtunnilta, niin jopa se on liikaa? Me voimme nyt kysyä sitä asiaa, että mikä kaikki on todellakin poissa VALKOKAARTI rs:n Omistajaneroilta ja SUOMI-valtion menestyksestä ei kai vain pelkästään MIELIKUVITUS ja HYVÄ KYSYMYS?

      Mikä olisi ja MIKSI todella Teidän SINIMUSTAT mielestänne sopiva ja HYVÄ Työn Sankarin eli RIVITYÖVÄESTÖ rs:n Palkkataso?

      Mehän olemme sitä mieltä, että ilmeisetsi se ME, jotka tuemme VALKOKAARTI rs:n SKP rs:ää siis SUOJELUSKUNTAPALVELU rs:ää ei siis sellaista SKP rs:ää, joka on SUOMI-valtion Kansalliskommunistinen Yhdistys nimeltään Suomen Kommunistinen Puolue rs, että todellakin SUOMI-valtion Työnantajajärjestöt eivät ymmärrä omaa etuaan, kun NE maksavat RIVITYÖVÄESTÖ rs:n Puoluesankareille erittäin kovan tason Ryöstöpalkkoja. Mitä mieltä Te Yrittäjäsankari ja ns. VALKOKAARTIASIAMIES olette siinä asiassa, että ovatko todella SUOMI-valtion Työnantajat Onnellisia, kun NE tuntuvat tukevan sellaista Rikollisjärjestöä kuin AY-MAFIA rs:ää suorastaan sokeasti?

      Ovatko nyt SALAINEN ARMEIJA eli SECRET ARMY rs:n Kenttämiehet eli ASEMIEHET todellakin jotain epämääräistä sakkia siis todellakin ehkä sellaisia, jotka kuuluvat ryhmiin NATSIKOMUT, NATSISOSSUT ja NATSIDEMARIT? Niin kuuluvatko nyt sitten SKP:n PUOLUEPALVELULEIRIT rs:n jäsenet myös sellaiseen aatekuvioon kuin MARKKINALIBERALISMI siis KANSALLISDEMOKRATISMI rs:ään Arvoisat Toverit ja Porvarit? Niin ja ilmeisesti Te SINIMUSTAT kuten esimerkiksi Yrittäjät Extyökkäri, Antipunikki, Espoon TIMPPA ja Kyselijä X sekä Kaikki Alan Miehet olette sitä mieltä, että kaikki Pensastolaiset kuten turkulaiset pärekauppiaat ovat sitä mieltä, että Yrittäjät ja Omistajat ovat Asiantuntijoita, kun taas PUNIKIT ovat onnellisia sekä vielä todella kovan tason SEKOSEKO rs:n sankareita. Niin ja HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että ovatko todella PUNIKIT niin onnellisia, että HE eivät ole todellakaan Oikeauskoisia vaan vain ja ainoastaan Uskovaisa. Mitä mieltä nyt Te Toverit ja Porvarit olette todella asiastamme siis Oikeauskoisuus-ilmentymästä?
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

    • Partacus

      Aloituksen tekijä ei ole kommunisti.
      Hän on mitä on, kirjoittaa osia marxilaisuudesta, osia sitä sun tätä, osia marxilaisuutta vääristellen ja pilaa luultavasti tarkoituksella marxilaisuuden mainetta.
      Extyökkäri on henkeen ja vereen työväenliikkeen vastainen henkilö.
      Molemmat häiriköivät SKP:n palstalla ja nyt näköjään täällä.

      Onnea muuten vasemmistoliitolle. Toivon kommunistien tukijana Vasemmistoliitolle menestystä.

      • ANKKURIKOULUMESTARIT0000

        HEI!
        Arvoisa Toveri S'partacus eli Partakus voin sanoa Teille sen kuvion ihan todella, että en ainakaan tietoisesti halua tölviä Marxilainen Filosofia ja Semologia rs:ää. Nyt se kuvio, jota haluan tölväistä oikein voimalla, on sellainen Onnellisten ja Totiset Toverit rs:n yhteisö kuin LENINISMUS eli STALINISMUS ts TERÄSMIESAATE rs.


        Miten nyt eräs Kulkuri ja Katunarri voisi todella millään tavalla tölviä sellaista asiaa kuin Marxilainen Revisionismi LD rs:ää, niin MITEN todella?


        Niin ja nyt LD on sama asia kuin Luonnon Dialektiikka LD eli DIALECTICA NATURALIS DN, ja joka LD pitää sisällään seuraavan Lausepuun Peruslauseen: AINE-MATERIA(MASSA) sekä KOLMIULOTTEINEN LUONTOAVARUUS eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.
        Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus siis SUORA PINTA-ALA TILAVUUS.
        LD:n peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
        LD:n liikelaki on seuraava: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.


        Materialistinen Historiakäsitys eli PÄÄOMAKIRJA rs Pähkinän Kuoressa
        MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppa- eli Havittelupääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma eli Pääoman Kehäkierto R-T...P...T'-R'
        MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
        MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Työvoimakustannukset, Raaka- ja Apuaineet. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.
        KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttaja uskoo saavansa ostamastaan Tavarasta tai Palvelusta. VAIHTOARVO on taas Kaksijakoinen siis Työtunti- ja Rahaperusteinen.
        KASAANTUMINEN on Yrityskohtainen asia ja KESKITTYMINEN on taas Julkisyhteisöön kuuluva liikeasia.

        PS Mitä mieltä Te Toveri S'partucus eli Partakus olette yllä olevasta erään Kulkurin ja Katunarrin kirjoittamasta Pähkinän Kuoresta, niin MITÄ KAIKKEA todella?


    • ASEMAPALVELUMESTARIT0000

      HEI!
      Oletteko Te Arvoisat Henkilöt unohtaneet sen, että Yhteiskuntatiede ja Luonnontiede rs:ssä kaikki kaavat, teoriat ja mallit kehitetään ns. Havaintomatriisien avulla ja myös näiden avulla me matemaatikot kehittelemme tarvittavat matemaattiset mallit ja kaavat sekä vielä Tiedeteoriat?


      Nyt on kuitenkin HYVÄ muistaa se, että Havaintomatriisien avulla kehitellyt Kaavat ja Mallit ovat Stokastisuuspostulaatti rs:n alaisia siis Totta jollain Todennäköisyydellä Nollan ja Ykkösen välissä (0-1), mutta kuitenkin Ääripäät siis NOLLA ja YKKÖNEN poissuljettuina. Nyt kun Todennäköisyyspostulaatti on kaikkien Luonnontieteellisten Kaavojen takana, niin on syytä muistaa se asia, että ei yksikään Luonnontieteellinen MALLI ja KAAVA ole totta todennäköisyydellä YKSI tai NOLLA, mutta kuitenkin jossain nollan ja ykkösen välissä siis korkeampi kuin 50 prosenttia.


      ME voimme nyt Yhteiskunta- ja Taloustiede rs:stä sanoa sen, että Yhteiskuntatieteellinen ja Taloustieteellinen MALLI tai KAAVA ei ole juuri koskaan todennäköisyysasteelta korkeampi kuin 30-40 prosenttia. Niin ja voimme nyt sanoa sen asian, että jos Yhteiskuntatieteellisten ja Taloustieteellisten Mallien ja Kaavojen SELITYSASTE eli Todennäköisuusarvo on korkeampi kuin 50 prosenttia, niin pitää aina tällöin ensin epäillä vedätystä, ja jos pystytään osoittamaan se, että ei ole minkäänlaista vedätystä tapahtunut, niin tällöin on syytä istua niin kuin sanotaan kannon nokkaan ja alkaa ihmettelemään sitä, että mistä kaikesta tämä ns. KUMMALLISUUS voisi todella johtua siis tämä suuri poikkeavuus.
      Tykkää · Vastaa · Hetki sitten

    • ASEMAPALVELUMESTARIT000

      AARREKALLIOSEURA
      1.4.2017 4:06
      UUSI
      Onko Teille Arvoisat Toverit ja Porvarit selvillä se, että mitä kaikkea tarkoittaa ns. ENERGIATASE? Niin ja nyt Energiatase pitää sisällään kokonaista KOLME eri tason vaihtoehtoa siis ns. Voitollinen Energiatase, PlusMiinusNollatase sekä ns. Tappiollinen Energiatase. Nyt Voitollinen Energiatase tarkoittaa sitä, että TELLUS-planeetalle jää enemmän Auringon Valoenergiaa kuin täältä poistuu, kun taas Tappiollinen Energiatase tarkoittaa sitä, että täältä poistuu enemmän Auringon Valoenergiaa kuin tänne tulee, kun taas PlusMiinusNollatilanne tarkoittaa sitä, että täältä poistuu keskimäärin yhtä paljon Auringon Valoenergia kuin tänne tulee. Arvatkaapa Toveri Jari Kehus se asia, että mikä ENERGIATASEOSIO johtaa takuu varmasti JÄÄKAUSI-ILMIÖ rs:ään ja että mikä ENERGIATASEOSIO johtaa taas ihan varmasti sellaiseen kuvioon kuin KASVIHUONEILMIÖ. Niin ja MITÄ kaikkea Te HYVÄT ja AIDOT TOVERIT ja PORVARIT ehkä haluatte vastata eräälle KULKURI ja KATUNARRI rs:lle, niin MITÄ todella?
      Tykkää · Vastaa · Hetki sitten

    • RETKIKOULUKERHOMESTARIT

      LUONTOKOULUMESTARIT0000
      1.4.2017 16:31
      Extyökkäri kirjoitti:
      Energiatasehan ei ole aivan yksiselitteinen asia. Ensinnäkin pitää määritellä minkä kokonaisuuden energiataseesta aikoo keskustella ja se sinulta unohtui.

      Arvella voi jotta ainakin osin sinä ajattelet globaalia energiatasetta. Sehän on vaihdellut vuosimiljoonien aikana varsin runsaasti kun on ollut tropiikkia ja jääkautta vähän vuoron perään.

      Nyt meillä lienee enemmänkin kuin energiatase niin lämpöä varastoivien kaasujen ongelma kun CO2 ja vielä tehokkaampi CH4 ovat alkaneet runsastumaan ilmakehässämme.

      CO2 lienee peräisin pääosin meidän ihmisten tuotoksista mutta tuo CH4 taas lisääntyy eri elintoimintojen tuloksena vaikkapa piereskelemällä joskin suurimmat tuotokset tullevat maahan sitoutuneiden kaasuvarojen purkautumisesta CO2:n lämmittäessä pallomme pintaa ja sulattaessa ikijäät historiaan.

      Pärjäisimme kohta siten himmeämmällä auringolla vaan kuka se vetää verhon eteen tai käy kääntämässä auringon termostaatin pienemmälle? Mestariko se sinne lähetetään?

      HEI!
      Voimme kai todeta sen, että Meteorologia rs:n tapauksessa silloin, kun ME puhumme sellaisesta asiasta kuin ENERGIATASE, niin on todellakin kyseessä aina koko TELLUS-planeetta. Nyt TEKNOLOGIA rs:n tapauksessa voi tietysti tulla kyseeseen pienempikin oliotapaus kuten Omakotitalo, Kerrostalo tai vastaavat. Nyt METEOROLOGIA eli ILMATIEDE rs:n tapauksessa on aina kyseessä koko TELLUS-planeetta, kun taas TEKNOLOGIA rs:n kohdalla on todellakin kyseessä aina pienehkö Oliotapaus kuten Rakennus, Kone, Kokeisto tai Vastaavat.
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

    • OPISTOPALVELUMESTARIT000

      KOULUPALVELUMESTARIT000
      2.4.2017 21:22

      Extyökkäri kirjoitti:
      Se katsos menisi parhaiten jos sitä pyrittäisiin tekemään demokratian keinoin vapailla vaaleilla. Jos sitten ei onnistu niin siitä näkee jottei se porukka sitä edes halua.

      Jos oppia pitää asein alkaa kauppaamaan sen opin saa vetää alas vessasta!

      Harva maa se pääomia saa koottua eli ne kuuluvat joillekin henkilöille jotka ovat olleet riittävän fiksuja pääomaa kootakseen. Miksi sen pitäisi olla sidottuna johonkin valtioon? Minä en näe siihen syytä, jos valtio toimijana ei ole "pääomaystävällinen" on oikein viedä se pääoma muualle.

      Omassa elämässäni en ole huomannut pääoman ja työn välistä ristiriitaa vaan olen kiitollinen niille pääomille jotka ovat mahdollistaneet yli 4 vuosikymmenen pituisen työurani (1960 - 2007).

      HEI!
      Ovatko todella sellaiset VAALIT kuten Eduskunta- ja Kunnallisvaalit aidosti vapaita, jossa Vaalirahaston paksuus Puolue- ja Ehdokaskuvioissa ratkaisee sen, että kuka tai ketkä voivat päästä Kunnallisvaltuustot ja Eduskunta rs:ään pärstäkertoimmen lisäksi? Ainakin eräs Kulkuri ja Katunarri on sitä mieltä, että Porvarintamalla kuten Persut, Kokkareet ja Vastaavat on ymmärtääkseni tilanne se, että jotta Puolueen ehdokkaaksi edes pääsee, niin ehdokkaan, jos ei ole ÖKY, pitää mielipiteissä ainakin VIISI ensimmäistä Iskulausetta olla sellaisia, jotka Rahoittajat hyväksyy. Mitenhän käy, jos esimerkiksi PERSU tai KOKKARE sekä PÖKÄLE alkaa ymmärtämään MAMU-remmiä ja ns. Köyhää Roskalaatikon vieressä pyörivää henkilöstöä tai ns. Puoliorjia? Mitä Te Henkilö Extyökkäri ehkä haluatte vastata erään Peruskomun uteluihin?
      Kommentoi

    • RAKETTIKOULUMESTARIT0000

      RAUNIOKOULUMESTARIT000
      3.4.2017 10:39
      Extyökkäri kirjoitti:
      Kommunistit eivät koskaan valtaan päästyään ole kunnioittaneet ihmisoikeuksia. Vai kuuluuko ihmisoikeuksiin tulla ammutuksi esim. aidan yli kiivetessään? (vrt. Berliinin muuri!). Kuuluuko ihmisoikeuksiin nälkään tappaminen (vrt. Ukraina ja holodomor!).

      Siitä huolimatta härkäparin avio on ihmiskunnan häpeä!
      HEI!
      Kuuluuko todella Herra Extyökkäri sellainen käytäntö ihmisoikeuksiin, jota edustaa esimerkiksi Amerikkakuvio ja joka tarkoittaa Sosiaalipolitiikkamielessä heitteille jättöä ja myös ns. Laillista Murhaamista Kuolemantuomioiden muodossa?

      Voivathan ns. Länsimainen Demokratia rs:n toimijat olla todella kovia pieneläjää kohtaan kuten on tapahtunut Herra Extyökkäri ja Kaverit rs:n kannattamien aateritarien toimesta sellaisissa valtioissa kuin Italia, Espanja, Portugali ja Kreikka sekä Jugoslavia-valtiot Balkanilla. Niin voimmeko me sanoa siten, että Länsimainen Demokratiaparatiisi rs:n jäsenvaltio SUOMI ja myös Muut Pohjoismaat ovat sellaisia, jotka kunnioittavat pieneläjän ja työttömän ihmisoikeuksia?

      Voimmeko me todella pitää HYVÄ LÄNSI rs:n valtioita siis EU NATO USA sellaisina, jotka myös tukevat Rivityöväestö rs:n ns Ammattiyhdistystoimintaa sitä esimerkiksi "Toveri" Extyökkärin parjaamaa AY-MAFIA rs:ää? Miksi AY-kisällit eivät halutessaan saa ajaa asioitaan AY-MAFIA rs:n avulla varsinkin, kun "Toveri" Extyökkäri ja Kumppanit rs:n Aate- ja Yrittäjäkaverit suorastaan piehtaroivat Äärimmäisessa Loistossa ja Ylellisyydessa, kun taas RIVITYÖVÄESTÖ rs joutuu laskemaan jopa senttejä Euroista nyt puhumattakaan?

      Onkohan nyt totta Arvoisat Yrittäjänerot se kuvio, jota edustaa Odotuksilla Täydennetty KLASSIKKOMALLI eli MONETARISMUS ts Uusklassinen Talousoppi, ja joka väittää siten, että TARJONTA luo aina oman KYSYNTÄ rs:nsä siis ehkä Ostovoimainen KYSYNTÄ markkinoilla tulee Markkinaympäristö rs:ään ikään kuin loitsuttuna siis tavallaan tyhjästä? Niin ja nyt kysyn sitä asiaa, että riittääkö TIEDE rs:n perustaksi sellainen Filosofinen Teoriaryväs, jossa joten kuten pätee vain Logiikka, kun taas Realismiosio muuttunut USKONTOKUVIO eli täysin HENKIMAAILMA rs:ksi Idealistinen Filosofia rs:nä? Niin ja miten ovat nyt näreet ja aidan seipäät Arvoisat Toverit ja Porvatit?
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

    • OPINTOKERHOMESTARIT000

      KOULUKERHOMESTARIT
      ONKO MATERIALISTINEN FILOSOFIA JA MARXILAINEN REVISIONISMI LD TOTTA VAI EI?

      Kun Te Toveri KIUSAUS rs tunnutte tietävän sen asian tasan tarkkaan, että PERSUT siis Pökälekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi sekä Kokkarekapojen TOIVO ja KORVA-remmi ovat mitä ovat, niin kysyisin nyt, että mikä ero on sellaisten sanojen merkityksen välillä kuin OIKEISTO ja VASEMMISTO.

      Onko todella olemassa Teidän Toveri KIUSAUS mielestänne yhtään mitään sellaista osatekijää, jonka avulla ME voisimme tehdä sen kuvion mahdolliseksi, että OIKEISTO ja VASEMMISTO rs Semiotiikka- eli Merkitysmielessä voitaisiin eroittaa toinen toisestaan? Olemmeko Me Filosofit Teidän Toveri KIUSAUS siis (Vasemmistolaine) mielestänne aina sekopääkomuja, jos ME edes pätkänkään vertaa haluamme tutkia sellaista Filosofista ja Tieteellistä Teoriakehikko rs:ää kuin Marxilainen Revisionismi LD?

      Nyt Marxilainen Revisionismi LD rs:ssä kirjaimet LD tarkoittaa sellaista asiaa kuin Luonnon Dialektiikka eli DIALECTICA NATURALIS LD DN. Niin ja me voimme nyt sanoa sen, että LD eli Luonnon Dialektiikka on sellainen Filosofinen Teoriakehikko, josta Filosofian Harrastajat eivät ole pystyneet löytämään sellaisia osa-alueita, jotka romahduttaisivat LD:n loogisuuden ja realistisuuden. Nyt sitten Teidän Toveri KIUSAUS kannattamanne Teoriakehikko Uusklassinen Talousoppi ja SUHTEELLISUUSTEORIA rs romahtavat jo heti kättelyssä Logiikka- ja Realismitesteissä. Uusklassinen Talousoppi romahtaa jo siihen, että Elinkeinoelämän yritykset eivät ole täysin Identtisiä C:n ja Q:n suhteen ja ei myöskään vallitse Yhteiskunnassa ja Talouselämässä Täydellinen Informaatio. Nyt se, mikä ainakin romahduttaa jo kättelyssä SUHTEELLISUUSTEORIA rs:n, on se, että ME emme pysty mieltämään sitä, että minkälainen on Suhteellisuusteoria rs:n takana olevan AIKA-AVARUUS rs:n lähtökohta Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:n lausepuun peruslause m*m*m*s. Me pystymme mieltämään tasan tarkaan sen, että minkälainen on Kolmiulotteinen Geometria kuten Euklidinen Geometria rs:n lausepuun peruslause, kun taas AIKA-AVARUUS on varmasti sellainen, että sen perustan Neliulotteinen Geometria rs:n lausepuun peruslauseen pätevyyttä tai pätemättömyyttä ME emme pysty tutkimaan ei ainakaan Esimerkki- ja Vastaesimerkkimenetlmällä. Mehän myös tiedämme sen, että Lausepuun Peruslauseen pätevyyttä ME emme pysty tutkimaan Lausepuun muiden lauseiden avulla, koska Lausepuu alkaa peruslauseesta, joten on nyt tutkimustoiminnassa pakko käyttää apuna muita menetelmiä.

      Miksi nyt sitten Kolmiulotteinen Geometria kuten Euklidinen Geometria on sellainen, jonka Lausepuun PERUSLAUSE on helppo tutkia Esimerkki- ja Vastaesimerkkimenetelmällä? Nyt vastaus on se, että meille ei tuota minkäänlaista ongelmaa tajuta KOLMIULOTTEISUUS eli SUORA PINTA-ALA TILAVUUS rs:ää, kun taas NELIULOTTEISUUS siis m*m*m*s on sellainen, että tämän siis Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:n Lausepuun Peruslauseen TOTUUSARVO rs:ää me emme pysty tutkimaan Esimerkki- ja Vastaesimerkkimenetelmällä. Nyt on olemassa todellakin sellainen HYVÄ KYSYMYS, että millä ihmekeinoilla meillä olisi mahdollista tutkia Neliulotteinen Geometria rs:n Lausepuun Peruslauseen Logiikka- ja Realismikuvioita. Minä en ainakaan tiedä mitään muuta tutkimuskeinoa kuin puhdas USKONTOTODISTUS siis, jos uskot, että on totta, niin on totta, mutta jos et usko, että on totta, niin on ERHE eli VALE.

      Nyt ME, jotka uskomme Marxilainen Revisionismi LD rs:ään, niin voimme todeta sen, että KOLMIULOTTEISUUS siis Euklidinen Geometria rs Luonnon Dialektiikka LD rs:n lähtökohtana on helposti ymmärrettävissä siis XYZ, mutta HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että miten ME voimme tajuta ja ymmärtään NELIULOTTEISUUS eli Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:n Lausepuun Peruslauseen Totuuskuviot siis XYZW rs:n. Me KOMUT ja SOSSUT haluamme nyt kysyä sitä, että onko NYKYFYSIIKKA ja NYKYTÄHTITIEDE rs sellainen, että näiden TOTUUSARVO on vain puhtaasti USKONTOASIA.

      Niin ja nyt kysyisin vielä sitä, että onko TIEDEKUVIO nyt sellainen, että ei ole olemassa minkäänlaista eroa USKONTO- ja TIEDEKUVIO rs:n välillä. Jos nyt ei ole eroa, niin me voimme nyt todistaa oikeaksi ihan minkä tahansa Tieteellinen ja Luonnontieteellinen Teoriakehikko rs:n puhtasti USKONTOTODISTUS rs:n avulla siis ihan minkä tahansa jopa sellaisen, että HENKIMAAILMA on olemasa ja vielä LUONTOKUVIO rs:n lähtökohtana ja perustana. Jos nyt hyväksymme todeksi sen, että kaikki LUONTO- ja YHTEISKUNTATUTKIMUS alkaa HENKIMAAILMA rs:stä ja samalla Teoriaperustana on Objektiivinen Idealismi rs, niin sellaista Filosofiakehikkoa kuin LUONNON DIALEKTIIKKA eli DIALECTICA NATURALIS LD-DN rs:ää ei ole olemassa loogisena ja reaalisena ja ei ole myöskään sellaista kuin Materialistinen Filosofia LD.

      Mitä mieltä Te Toverit ja Porvarit olette yllä olevasta tarinasta? Jos se siis Ylläoleva Tarina voidaan todistaa oikeaksi, niin MITÄ todella jää jäljelle Materialistinen Filosofia ja MARXISMI rs:stä? Jääkö todella yhtään mitään?

    • ROTTAKOULUPALVELUT0000

      HEI! Jos Te Arvoisat Toverit väitätte jotain sellaista, että VL:n ongelmiin on jotenkin syyllinen MAMU-toiminta, niin haluan kysyä, että missä ovat Teidän perustelut. Onko Teille Hyvät Toverit tullut mieleenne se, että ei Omistajan tarvitse välttämättä harjoittaa varsinaista tuotantotoimintaa SUOMI-valtiossa, vaikka Yrityksen Pääkonttori sijaitsikin täällä Pohjolan perukoilla kuten esimerkiksi TURKU, TAMPERE, OULU, PORI ja Vastaavissa paikoissa?



      Nyt se, että on ns. Työvoiman Vapaa Liikkuvuus kuvioissa, niin saa aikaan sen, että Omistajien ei tarvitse maksaa Työn Sankarille SUOMI-valtiossakaan välttämättä edes SAK-ammattiliittojen solmien Työehtosopimusten vähimmäispalkkoja vaan jotain sellaista, jossa työtuntihinta on reilusti alle Viiden Euron (5 euroa). Niin ja nyt työtä tehdään Seitsemänä Päivänä Viikossa, Pyhät ja Arjet sekä Työpäivän pituus Työtunneissa laskien on jotain sellaista kuin 12-14 tuntia ja vielä ilman Ylityö-, Pyhä- ja Lomakorvauksia siis pelkästään perustuntipalkalla. Jos Nyt Työn Sankarit eivät alistu yllämainittuihin työehtoihin, niin seuraus tästä on Takuuvarmasti se, että TEOLLISUUSTYÖ loppuu SUOMI-valtiosta ja että jäljelle jää jotain sellaista kuin pelkkä heppoinen TYÖPAJATOIMINTA.



      Jos nyt tällä hetkellä SUOMI-valtio rs:ssä on arkipäivää ns. TEOLLISUUSKAPITALISMI, niin siitä kuviosta, jos suomalainen Työn Sankari ei alistu Omistajien eli VALKOKAARTI rs:n käskyttämiin Työehtoihin, niin tuloksena on vajoaminen alas siis Teollisuuskapitalismi rs:stä pelkästään TYÖPAJAKAPITALISMI rs:ään. Miksi tapahtuu todennäköisyydellä YKSI tai hyvin lähellä ykköstä siten kuin yllä tarinoin? Ainakin erään Kulkurin ja Katunarrin vastaus on se, että Omistajakunta ja VALKOKAARTI rs:llä on vaihtoehtoja olemassa silloin, kun HE valitsevat Tuotantolaitostensa sijoituspaikkoja. Nyt TELLUS-planeetalla on sellaisia Valtioita, jotka ymmärtävät Omistajakunta rs:ää ja jossa myös Omistajien ei tarvitse Työn Sankarille maksaa ns. Länsimaisia Ryöstöpalkkoja vaan Euroissa laskien jotain sellaista kuin 30-40 senttiä työtunti. Mitenhän nyt Vasurikapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs haluaa vastata VALKOKAARTI rs:n asettamaan haasteeseen?
      Tykkää · Vastaa · Hetki sitten

    • ROTARIKOULUMESTARIT0000

      Haluaisin nyt vastauksen seuraavaan ainakin omasta mielestäni kovan tason ihmettelyn aiheeseen. Niin ja nyt se ihmettely on seuraavan kaltainen kuvio. Kun nyt vuonna 2013 luin iltapäivälehtiä kuten myös YL:n ja MTV:n verkkokirjoituksia, niin niissä tarinoitiin jotain sellaista, että UKRAINA-valtiossa Länsi-Ukrainan Suojeluskuntayhdistykset kuten myös RIGHT SECTOR ja SVOBODA uhkasivat kovalla tavalla tavalla Ukrainassa ns. Kommunistien, Yleisvasemistolaisten, Juutalaisten, Venäjänkielisten ja muuten vaan Itä-Ukraina rs:n alueella asuvien henkeä. Jos NE siis uhatut eivät nyt tue kovalla tavalla esimerkiksi näiden Right Sector ja Svoboda kuten myös AZOR-ryhmän toimintaa, niin näitä Uhattuja uhkaa kuolema tai ainakin kovan tason selkäsaunat ja pahoinpitelyt. Niin ja nyt erityisesti näiden ryhmien Right Sector, Svoboda ja AZOV jne uhkailujen kohteena olivat venäjänkieliset, juutalaiset ja kommunistit sekä myös kaikenlaiset muut Vasemmistoryhmiin kuuluvat.


      Kun nyt sitten tultiin vuoden 2013 loppuun ja vuoden 2014 alkuun, niin SUOMI-valtion kuten myös ns. HYVÄ LÄNSI rs:n kirjoittelu sekä Radio- ja TV-tiedotus muuttuivat täysin. Jos ja kun nyt vuoden 2013 elokuusta lähtien vuoden 2013 loppupuolelle LÄNSILEHDISTÖ kirjoittelussaan ja myös muussa tiedotustoiminassa korostivat sitä, että MAIDAN-aukiolla ja myös muualla KIEV-kaupungissa nämä suorastaaan Äärimmäiseen Oikeistoon kuuluvat ryhmät hakkasivat vastustajikseen kokemiaan venäjänkielisiä, kommunisteja ja jopa juutalaisia sekä vastaavia, mutta kun ME tulimme vuoden 2013 loppupuolelle ja vuoden 2014 alkuun, niin LÄNSILEHDISTÖ rs:n kirjoittelu ja muu tiedottaminen muuttuivat täysin.


      Kun nyt HYVÄ LÄNSI oli syyttänyt UKRAINA-valtion ongelmista täysin tätä ns. Äärimmäinen Oikeisto rs:ää, mutta kun sitten ME tulimme vuoden 2014 alkuun, niin HYVÄ LÄNSI kuten myös SUOMI ja vastaavat alkoivat syyttää UKRAINA-ongelmista täysin, korostan täysin, VENÄJÄ-valtiota. Minä ainakin ihmettelin TIEDOTUS rs:n muutosta, sillä kaikki muutos tapahtui vuoden 2013 joulun pyhien jäljeen ja vuoden 2014 alkuviikkoina ja vielä ilman perusteluja. Kun nyt vuoden 2013 aikana syytettiin kaikesta UKRAINA-valtion Äärimmäinen Oikeisto rs:ää sekä EU-USA rs:n sanan saattajia, mutta vuoden 2014 alussa lähtien ei enää mainittu yhtään mitään siitä, että Äärimmäinen oIkeisto olisi kaikenlaisten UKRAINA-ongelmien takana, vaan alettiin syyttä kaikesta VENÄJÄ-valtiota. Jos nyt VENÄJÄ on jo ongelmien ilmaantumisesta lähtien ollut kaikessa vaikeuksien pääasiallinen aiheuttaja, niin MIKSI nyt vuonna 2013 HYVÄ LÄNSI syytti kaikesta tätä ns. Äärimmäinen Oikeisto rs:ää eikä VENÄJÄ-valtiota?


      Kun taas ME tulimme vuoden 2014 alkuun, niin MIKSI syytösten kohde muuttui melkein yhdessä yössä Äärimmäinen Oikeisto rs.stä VENÄJÄ-valtioksi? Minä en osaa vastata kysymyksiin millään tavalla, sillä ei ainakaan LÄNSILEHDISTÖ eikä myös Länsimaiset Vasemistolehdetkään ole millään tavalla edes yrittäneet vastata siihen MIKSI-kysymykseen, että miksi syyllinen vaihtui. Minä ainakin haluan ihmetellä vielä sitä, että MINKÄ VUOKSI ei yritettykään perustella sitä asiaa, että MIKSI piti vaihtaa syyllinen Äärimmäinen Oikeisto rs:stä VENÄJÄ-valtioksi. Mitä Te Toverit ja Porvarit ehkä haluatte vastata erään Kulkurin ja Katunarrin uteluun, niin MITÄ todella?

    • ASEMAPALVELUMESTARIT007

      ASEMAKOULUMESTARIT000
      27.3.2017 0:14
      Extyökkäri kirjoitti:
      En missään ole väittänyt sitä, mikä Suomelle on paras tapa tehdä työtä vaan jokaiselle meistä, yksilöille! Se on eri asia.


      Vanhat mallit ja kaavat voi käyttää esimerkkinä siitä miten eri olosuhteissa erilaiset ratkaisut tuovat tulosta, jos tuovat. Esim. kommunistinen talous ei missään ole oikein tuonut tulosta, jos tuloksena pidetään kansan vaurautta ja hyvinvointia. Siihen on porvarillinen kapitalismi ehkä parhaiten yltänyt, vai pystytkö esittämään muuta?


      Ei talouselämässä tarvita mitään klassikkomallia eikä identtisyysoletusta vaan tämän hetken käytännön toimia jolla talous saadaan nousemaan. Siihen on joka kerran mietittävä juuri kulloiseenkin tilanteeseen sopivat keinot. Nyt se on lähinnä alkuun ay-mafian vallan pienentäminen ja sen sopimusten sovittaminen globaaliin talouteen. Kun palkat ja muut kustannukset sovitetaan kulloiseenkin globaalin talouden tilanteeseen niin nykyisen kaltaisen suurtyöttömyyden vaara on pienempi jos sitä on lainkaan.


      Ihmisten siis kaikkien on opittava sama tyyli, mikä on yrittäjillä eli ansiot voivat vaihdella suurestikin riippuen markkinoiden tilanteesta. Joskus voi tulla rahaa ovista ja ikkunoista jolloin sitä on pantava viisaasti jemmaan niitä päiviä tai vuosia varten jolloin sitä ei oikein tahdo tulla kuin liruttamalla. Ansiohan ei voi olla mikään taattu määrä vaan se vaihtelee vuosien mittaan ja siihen pitää valmistautua, jos haluaa menestyä.


      Dialektiikka, neliulotteinen mikä vaan ja aika-avaruus ovat kaikki lasten leikkejä siihen verrattuna, että saamme talouden taas kulkemaan kunnolla. Sen jälkeen voit taas alkaa noilla leluillasi leikkimään.



      HEI!
      Oletteko Te Extyökkäri eli Työeläkeläinen sitä mieltä, että TARJONTA rs luo aina oman KYSYNTÄ rs:n vai onko tilanne se, että meidän pitää toteuttaa sellaista politiikkaa käytännössä, että molemmat siis KYSYNTÄ ja TARJONTA rs otetaan huomioon?



      Te Extyökkäri kirjoititte seuraavasti: "Ei talouselämässä tarvita mitään klassikkomallia eikä identtisyysoletusta vaan tämän hetken käytännön toimia, jolla talous saadaan nousemaan. Siihen siis ELINKEINOELÄMÄ rs:ään on joka kerran mietittävä juuri kulloiseenkin tilanteeseen sopivat keinot. Nyt se siis TALOUSPOLITIIKKA on lähinnä alkuun AY-mafia rs:n vallan pienentäminen ja ilmeisesti myös Suomen Työehtosopimusten sovittaminen globaaliin talouteen soveltuviksi." Niin ja nyt Te Extyökkäri olette ilmeisesti sitä mieltä, että me voimme Elinkeinoelämän kuvioissa toimia täysin siten, että emme välitä yhtään mitään sellaisista asioista kuin FILOSOFIA ja TIEDE. Miten ovat ympyrät ja asiat todellakin? Nyt meille ekonomisteille Teidän Porvarit ja Toverit mielestämme todellakin riittävät ihan hyvin vain ja ainoastaan sellaiset asiat kuin VAISTO, TAHTO ja TUNNE, joten esimerkiksi Filosofia ja Taloustiede ovat siis puhtaasti höpöhöpöjuttuja ja että kaikkein suurinta sekoilua on ilmeisesti Materialistinen Filosofia LD ja Marxilainen Revisionismi LD. Onko Teidän Porvarit ja Toverit mielestänne kaikenlainen OPISKELU ja TIEDE sekä Tieteellinen TUTKIMUSTOIMINTA pelkästään täyttä turhuutta ja puhdasta sekoilua?



      Te Extyökkäri Kirjoititte vielä seuraavasti: "Kun palkat ja muut kustannukset sovitetaan kulloiseenkin globaalin talouden tilanteeseen sopiviksi, niin nykyisen kaltaisen suurtyöttömyyden vaara on pienempi, jos sitä on lainkaan."
      Nyt kysyisin Teiltä Extyökkäri sitä asiaa, että miten ihmeessä Te voitte perustella sen väitteenne oikeaksi, jossa Te tarinoitte siten, että jos Palkat ja muut Kustannukset sovitetaan kulloiseenkiin globaaliin tilanteeseen sopiviksi, niin nykyisen kaltaisen suurtyöttömyyden vaara on pienempi, jos sitä on lainkaan. Kysyisn nyt vielä sitä, että mitä kaikkea tarkoittaa sanonta "Globaalin Talouden Tilanteeseen sopivaksi".



      Mehän voimme ilmeisesti todeta jotain sellaista, että Teidän Extyökkäri Keinonne johtavat takuuvarmasti ns. KYSYNTÄLAMA rs:ään siis siihen, että Yrittäjät eivät maksukykyisen ostovoiman puutteesta johtuen pysty saamaan kaikkia tuottamiaan hyödykkeitä siis tavaroita ja palveluksia kaupaksi sellaisella hinnalla, jossa ainakin Nettotuotantokustannukset tulevat Yrityksen Kassatilille siis Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma rs. Haluan vielä sanoa sen, että KYLLÄ yritysryppään pitää saada voidakseen toimia myös tulevaisuudessa tuottavasti kohtuulisen Lisäarvo-osuuden.



      PS Luokohan nyt Teidän Extyökkäri haluammallanne tavalla TARJONTA oman KYSYNTÄ rs:nsä? Mitä Te Porvarit ja Toverit ehkä haluatte sanoa nyt eräälle Kulkurille ja Katunarrille, niin MITÄ kaikkea todella?
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      IlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

    • TUOTANTOPALVELUMESTARIT

      RETKIKOULUMESTARIT000
      3.2.2017 17:44
      HEI!
      Miksi Te Toveri S'partakus kiellätte sen, että Yliopisto- eli Akatemiatiede ei hyväksy tieteiksi mitään sellaista, joka vähänkään viittaa Marxismi- tai Materialismiympäristöön?

      Miksi Te ette halua myöntää myöskään sitä asiaa todeksi, että TIEDE- ja FILOSOFIA rs:n kuvioissa on olemassa aina kaksi siis todellakin KAKSI suuntaa ts Idealistinen Filosofia ja Materialistinen Filosofia? Nyt Idealistinen Filosofia rs:ssä on kaksi suuntausta siis Objektiivinen ja Subjektiivinen Idealismi. Niin ja nyt Objektiivinen Idealismi koostuu ainakin Looginen Empirismi ja Filosofinen Positivismi sekä vielä filosofeista PLATON ja SOCRATES. Niin ja nyt sitten Subjektiivinen Idealismi on taas sellaista, että kaikki on havaituksi tulemista, joten, jos ME toimimme Subjektiivinen Idealismi rs:n pohjalta, niin ME emme voi yleistää yhtään mitään kaikkiin mahdollisiin maailmoihin. Me voimme nyt tuoda kehiin sellaisen Materialistinen Filosofia LD rs:n, joka on varmasti täysin eri asia kuin SE Materialismi rs, joka perustuu Teidän Leninistien ja Teräsmiesten sellainen Materialismi rs:ään, jonka Tietoteoria on yhtä kuin Suhteellisuusteoria, Alkupaukkuoppi, AIKA-AVARUUS eli Neliulotteinen Professori Zöllnerin Geometria.

      Nyt sellainen Materialistinen Filosofia, ja joka on myös Marxilainen Revisionismi LD rs, niin perustuu todellakin vain ja ainoastaan Luonnon Dialektiikka LD rs:ään.
      Niin ja nyt Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun Peruslause on muotoa: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus, Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli SUORA, PINTA-ALA ja TILAVUUS.
      LD:n Peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      LD:n liikelaki on yhtä kuin Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

      MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppapääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.
      MIKROTEORIA1 Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
      MIKROTEORIA2 Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.

      KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttaja uskoo saavansa ostamastaan Tavarasta tai Palvelusta, VAIHTOARVO on taas Kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimääräinen.
      KASAANTUMINEN on Yrityskohtainen asia ja KESKITTYMINEN on Julkiskohtainen Kuvio.

      PS1 Ovatko nyt Marx ja Lenin sellaisia asioita, jotka molemmat kuuluvat Materialistinen Filosofia rs:ään? Me voimme sanoa sen asian, että Henkilö nimeltä V.I.LENIN oli ja on Venäläinen Anarkismi eli Anarkosyndikalismi rs:n edushenkilö, ja joka siis Lenin on sellainen asiakehikko, jonka ei pitäisi kuulua missään asiassa ja ympäristössä Materialistinen Filosofia rs:ään vaan Idealistinen Filosofia rs:ään. Niin ja nyt Leninismi sekä Teräsmiesaate perustuivat todellakin vain ja ainoastaan Henkimaailmakuvioihin siis Objektiivinen Idealismi rs:ään.

      PS2 Nyt Marx kai tarkoittaa sellaista asiaa kuin KARL MARX LODGE siis LOOSI rs:ää ei siis mitään yksityishenkilöä kuten ei myöskään F. Engels ollut yksityishekilö vaan jonkun Karl Marx Lodge eli Loosi rs:n tutkimus- tai tutkijaryhmän nimi, kun taas V.I.LENIN oli yksityishenkilö ja vielä saman aatteen eli Venäläinen Anarkismi rs:n kannattaja kuin Hänen Oma Veljensäkin.

    • RAUNIOKOULUMESTARIT000

      Onko avoin keskustelu vaarallista?

      Ihminen

      Vuosituhansia kestänyt luokkajako ja siitä johtuva vieraantuminen on jakanut ihmislajin tietyiksi persoonallisuuden perustyypeiksi:
      a) alistetuiksi orjasieluiksi,
      b) toista ihmistä hyväksikäyttäväksi psykopaateiksi
      c) alkuperäisiksi yhteisöllisiksi ihmisiksi.


      Meidän nykypäivän persoonallisuudet ovat tästä muodostuneita erilaisia muunnelmia. Nämä kaikki piirteet korostuvat sosiaalisessa vuorovaikutuksessa erityisesti vaalien alla, myös täällä facebookissa.
      Sosiaaliselle vuorovaikutukselle luo perustan, jokaisen ihmisen oma ohjausjärjestelmä, aivot. Aivotutkija Matti Bergströmin mukaan aivojen kaikki toiminnot voidaan jakaa kolmeen resurssiin:
      1) arvovalintaresurssiin,
      2) tietoresurssiin
      3) voimaresurssiin, jolla vuorovaikutus yhteiskunnassa käydään.


      Arvoresurssi ohjaa ihmisen kaikkia valintoja. Kirjassaan ”Politiikan järki” Bergströn väittää, että juuri poliitikot ovat arvoinvalideja, eli heillä on poikkeuksellisen pieni arvokapasiteetti eli heiltä puuttuu laajojen kokonaisuuksien taju.
      Ihmisen (subjektin) käyttäytyminen laukeaa näin:
      K = A – I – V – M
      K = käyttäytyminen
      A = arvovalintaresurssi (elämän strategia)
      I = tieto eli tavoite-keino-järjestelmä arvojen toteutusta varten
      V = lihakset, ilmeet, tunteet kommunikaatiokyky (puhe, kirjoitus)
      M = yhteiskunta, miljöö


      Vaalit ovat prosessi, jossa kansa luovuttaa arvokapasiteettiaan ehdokkaalle, joka käyttää sitä oman arvokapasiteettinsa täydennyksenä. Toisin sanoen hänen kapeakatseisuutensa ei antaisi hänelle muuten mahdollisuuksia osallistua suurten kokonaisuuksien käsittelyyn, kuin suuren äänimäärän avulla. Siksi arvoinvalidit haluavat politiikoiksi. Tiedä häntä, onko näin. Poliitikot ovat kyllä monesti varsinaisia pikkusieluja.

      Sosiaalinen peli

      Sosiaalinen vuorovaikutus on peli, jonka säännöt pätevät yksilöiden, (perheiden) ryhmien, luokkien ja valtioiden väliseen vuorovaikutukseen. Se toimii yhteiskunnassa (M) näin:
      Pelisykli: Subjekti/objekti A (r, k, v) <----> Objektin/subjekti A (r,k,v) = voitto, tappio tai tasapeli.
      Pelisykli = elämä on niiden loputon jatkumo
      Subjekti = pelin aloittaja, mutta kohta hän on objekti
      Objekti = pelin kohde, hänestä tulee kohta subjeketi
      A = subjektin ja objektin erilainen arvojärjestelmä
      (r,k,v) = luokka-aseman antamat pelivälineet (omistus, tieto ja valta)
      voitto = tuottaa psykopatteja
      tappio = tuottaa orjasieluja
      tasapeli = tuottaa yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä


      Postauksellaan esim. subjekti Heikki Typpö tai Markus Räsänen pyrkivät vaikuttamaan toistensa tai muiden objektien ajatteluun ja käyttäytymiseen, jotta juuri heidän arvonsa astuisivat voimaan. Kommentoijat vastaavat samalla mitalla pelin aloittajalle tai toiselle kommentoijalle. Kommentoijat ovat ottaneet subjektin paikan. Peli jatkuu pelaajien käytössä olevilla välineillä lakien, moraalinormien ja terveen järjen sanelemaan päätökseen saakka.


      Facebookissa käytettäviä välineitä ovat kieli, kuvat, tieto ja logiikka. Nämä välineet ovat jakautuneet keskustelijoiden kesken lähes tasa-arvoisesti, joten lopputulos on useasti tasapeli ja yhteistyö, esim. IPU:ssa, KTP:ssä SKP:ssä, STP:ssä Muutos-p:ssä tai Vasemmistoliito rs:ssa jne. Tällainen keskustelun toivotaan vaikuttavan myös seuraajiin, jotta he äänestäisivät keskustelijoiden suosittelemia puolueita.
      Sota eliminoi sosiaalisen vuorovaikutuksen.


      Luokkataistelussa eli politiikassa peli on raaempaa. Pelivälineet (eli pääomat omistus, koulutus valtaroolit) ovat jakautuneet eriarvoisesti ja se on luonut yhteiskuntaan luokkajaon. Omistamattomat, kouluttamattomat ja vallasta syrjäytetyt häviävät vuorovaikutuspelin. Jossain vaiheessa pelivälineeksi otetaan voima, joukkovoima. Pahimmillaan se johtaa luokkasotaan maan sisällä tai toisen maan kanssa. Sota ei ole enää sosiaalista vuorovaikutusta vaan sen eliminointia. Sota on aina rikos ihmislajia kohtaan.


      Ainoa vaihtoehto sille eli sodalle on avoin keskustelu. Se edellyttää vuorovaikutusvälineiden tasa-arvoista jakelua jokaiselle ihmiselle. Se takaa avoimen ja vapaan demokratian ja yhteiskunnallisen harmonian. Avoin keskustelu on ainoa turvallinen elämäntapa, se johtaa totuuteen ja kulttuurievoluution jatkumiseen. Keskustelun rajoittaminen jollakin tekosyyllä on aina huono asia, se on aina myös jonkun tietty peliväline. Onkohan nyt kuviot ja asian haarat siten kuin tässä tarinoidaan? Ratkaiseekohan nyt pelkkä keskustelu tai tarinointi Yhteiskuntakuvioissa lopultakaan yhtään mitään tosiasiassa vai pitääkö ottaa kehiin myös ns YHTEISKUNTA- ja TALOUSSUUNNITTELU?


      Aleksi Punkeri

      KKR! Nyt Kansalliskommunistinen Suomen Työväenpuolue rL:n alaostoja ovat KTP, STP sekä SKP ja NÄMÄ ovat myös todellakin vain National Demokratistic Party rs:n jäsenyhteisöjä ei siis muita. Niin ja nyt eräs kulkuri ja katunarri kannattaa Vapaa Kommunismi eli Communismus Libera ja Vapaa Sosialismi eli Sozialismus Libera rl:ää. Näin lopuksi kysyn vielä sitä, että mitä kaikkea voisivat tarkoittaa sanat: näreet ja aidan seipäät.

    • OPISTOPALVELUMESTARIT000

      Mitä hyvää ja hienoa RIVITYÖVÄESTÖ rs:lle on tuonut mukanaan Toveri ja Porvari Extyökkäri ja Kumppanit rs:n OIKEISTO? Voimme kai todeta sen asian olevan totta, että ilman Kommunistinen Työläisliike rs:n toimintaa, niin RIVITYÖVÄESTÖ rs saisi tonkia roskalaatikkoja ruokansa eteen, vaikka olisivat aherruksessa erilaisilla TYÖPAIKAT rs:llä. KOMMUNISMI ja Kommunistinen ja Sosialistinen LIITTO rs on ilmeisesti pelottanut Porvariremmi rs:ää niin paljon, että HE ovat katsoneet omalta kohdaltaan parhaaksi toimintatavaksi sen, että HE ovat kuunnelleet meitä Komuja ja Sossuja ja jopa hyväksyneetkin jotkut meidän haluamat palkan korotukset.



      Kyllähän ME nyt näemme sen, että Omistajaremmi eli VALKOKAARTI rs:ää kiinnostaa KOMMUNISMI ja SOSIALISMI kuten esimerkiksi ME näemme sen siinä asiassa, että kuinka paljon Satavan Kansallisseura rs:n aktiivit kirjoittavat tällä käytössämme olevalla palstalla meistä komuista ja sossuista ei tietenkään ylistävään sävyyn vaan vain ja ainoastaan parjaajaavaan ja solvaavan tosin, mutta kuitenkin kirjoittavat. Onhan SE selvä asia, että jos Kommunistinen Työläisliike ja samalla Kommunistinen ja Sosialistinen LIITTO rs olisivat pelkästään höpöhöpöjuttuja Porvari- ja Omistajaremmi rs:n mielestä, niin eihän heitä siis Porvareita ja Loimaa-Salon Kansallisseura rs:ää todellakaan meidän Komujen ja Sossujen Solvaaminen ja Parjaaminen kiinnostaisi pätkän pätkän vertaa siis ei yhtään.



      Olisikohan nyt HYVÄ yrittää tutkia sitä, että MIKSI todella esimerkiksi SUOMI-valtiossa kuten myös muualla TELLUS-planeetalla ns. Talouskasvu on niin heikkoa ja huonoa kuin BKT-tilastot meille kertovat ja tarinoivat? Miten on nyt asiat ja asian haarat Talouskasvuasiassa todellakin? Onko puhuminen siitä asiasta, että ns. TALOUSKASVU on TELLUS-planeetalla ja erityisesti sellaisissa kuvioissa kuin EU ja Vastaavat todella törkeän heikkoa, niin vain ja ainoastaan KOMU ja SOSSU rs:n puhdasta sekoilua siis NATSIKOMUPRAVDA rs:ää?



      Miksi Te Pökälekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs olette unohtaneet sen, että ei todellakaan TARJONTA luo kaikissa tapauksissa omaa kysyntäänsä vaan jotta tavarat ja palvelut käyvät kaupaksi, niin tarvitaan sellaista kuin Ostovoimainen KYSYNTÄ. Niin ja nyt Ostovoimainen Kysyntä on varmasti täysin eri asia kuin Pelkkä KYSYNTÄ, sillä voihan köyhä täysin rahaton HYLKIÖ himoita jotain kuten esimerkiksi Hienoja Vaatteita tai Hyviä Autoja sekä Vastaavia. Jos HÄN todella voisi saada haluamansa, niin HÄN HYLKIÖ tarvitsee erinäisen määrän kahisevaa siis pelkkää Setelirahaa Euroissakin Laskien.



      Me tiedämme sen, että yhtä hyvin kuin Pieni, Keskisuuri ja Suuri Yritystoiminta rs:n jäsenten kohdalla varallisuustasot poikeavat toinen toisestaan siis on rikkaita yritysryppäitä kuten myös käyhiä surkimuksia, niin Me voimme ihan samaa sanoa ns. Yksityisen Kuluttajaväestön kohdalla, joten nyt Kuluttajakaartin ostovoima vaihtelee laidasta laitaan ja todella rikkaita Kuluttajaväestön kohdalla on vain ja ainoastan pieni vähemmistä ehkä Yksi tai Kaksi Prosenttia.



      Olisikohan nyt Arvoisat Porvarit ja Toverit se asia totta, että tämä Yksi tai Kaksi prosenttia ei todellakaan korkeasta varallisuudestaan huolimatta pysty kuluttamaan ihan kaikkea Elinkeinoelämässä tuotettua Tavara- ja Palveluvarantoa, vaikka RIVITYÖVÄESTÖ rs:n Palkka-, Vapaa-Aika- ja Lomaehdot olisivat todella alhaiset? Olisiko nyt Hyvät Porvarit ja Toverit syytä kiinnittää TARJONTA rs:n lisäksi huomiota vielä KYSYNTÄ rs:n kuvioihin.



      Me voimme nyt todeta vielä sen, että Yhteiskuntatiede ja Luonnontiede rs:ssä kaikki kaavat, teoriat ja mallit kehitetään ns. Havaintomatriisien avulla ja myös näiden avulla me matemaatikot kehittelemme tarvittavat matemaattiset mallit ja kaavat sekä vielä Tiedeteoriat. Nyt on kuitenkin HYVÄ muistaa se, että Havaintomatriisien avulla kehitellyt Kaavat ja Mallit ovat Stokastisuuspostulaatti rs:n alaisia siis Totta jollain Todennäköisyydellä Nollan ja Ykkösen välissä (0-1), mutta kuitenkin Ääripäät siis NOLLA ja YKKÖNEN poissuljettuina. Kun Todennäköisyyspostulaatti on kaikkien Luonnontieteellisten Kaavojen takana, niin on syytä muistaa se asia, että ei yksikään Luonnontieteellinen MALLI ja KAAVA ole totta todennäköisyydellä YKSI tai NOLLA, mutta kuitenkin jossain nollan ja ykkösen välissä siis korkeampi kuin 50 prosenttia.



      ME voimme nyt Yhteiskunta- ja Taloustiede rs:stä sanoa sen, että Yhteiskuntatieteellinen ja Taloustieteellinen MALLI tai KAAVA ei ole juuri koskaan todennäköisyysasteelta korkeampi kuin 30-40 prosenttia. Me voimme sanoa vielä sen, että jos Yhteiskuntatieteellisten ja Taloustieteellisten Mallien ja Kaavojen SELITYSASTE eli Todennäköisuusarvo on korkeampi kuin 50 prosentti, niin pitää aina tällöin ensin epäillä vedätystä, ja jos pystytään osoittamaan se, että ei ole minkäänlaista vedätystä tapahtunut, niin tällöin on syytä istua niin kuin sanotaan kannon nokkaan ja alkaa ihmettelemään sitä, että mistä kaikesta tämä ns. KUMMALLISUUS voisi todella johtua siis tämä suuri poikkeavuus.

    • RETKIKOULUMESTARIT000

      ASEMAKOULUMESTARIPALVELU
      9.4.2017 20:12
      Extyökkäri kirjoitti:
      Kannattaisi mestarinkin nukkua öisin koska silloin ei oikein näytä järki juoksevan!

      Nuo sinun mallisi ja kaavasi sopivat ompelijalle mutta eivät talouteen, taloudessa on toimittava sen mukaan miten asiat minäkin päivänä ovat ja mallit vievät aina harhaan.

      Ala sinäkin käyttämään päätäsi, äläkä alvariinsa tukeudu muiden oppeihin jotka eivät edes monet ole tästä ajasta, vaan jossain historian kuluessa heidän saamiaan oivalluksia siihen tilanteeseen silloin!
      HEI!
      Todistapa nyt Herra Extyökkäri oman väitteenne?

      Onko todella tilanne se, että Talous- ja Yhteiskuntatiede ja FILOSOFIA rs:t ovat höpöhöpöjuttuja? Niin ja onko tilanne sekä kuviot sellaiset, että meidän ei kannatta kiinnittää minkäänlaista huomiota sellaisiin asioihin kuin TIEDE- ja FILOSOFIA rs?

      Jos Te olette Arvoisat Porvarit ja Toverit olette sitä mieltä, että FILOSOFIA ja TIEDE sekä TIETO rs ovat turhakkeita, niin ainakin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että mikä todellakin on sellaista, josta on Teidän mielestänne apua Teknologia- ja Taloussuunnittelussa siis siinä, jota jokainen YRITTÄJÄ ja LIIKEMIES sekä LUONTOTUTKIJA kaipaa, kun he haluavat selvittää sitä, että missä me menemme LUONTO- ja TALOUSASIAT rs:ssä.

      Oletteko Te Porvarit ja Toverit nyt sitä mieltä kaikilta osiltaan, että Yhteiskunta- ja Taloustutkimuksen sekä LUONTO-OPPI eli NATUROLOGIA NOVA rs:n perustaksi ja pohjaksi todellakin riittää vain ja ainoastaan VAISTO, TAHTO ja TUNNE? Oletteko Te nyt vielä sitä mieltä, että LUONTO-OPPI, TALOUS- ja YHTEISKUNTATIEDE sekä FILOSOFIA rs:t ovat vain turhakkeita korkeintaan erään lajin ja kuvion USKONTOASIA rs:ää?

    • OPISTOPALVELUMESTARIT000

      HEI!
      Miten voisi nyt PÄÄOMAKIRJA rs ja LUONNON DIALEKTIIKKA LD eli DIALECTICA NATURALIS DN olla epäloogisia ja epärealistisia? Nyt jo se, että MARXISMUS eli PÄÄOMAKIRJA rs osoittautuu todella kovalla tavalla realistisesti ja loogiseksi, riittää todellakin vain se, että me pysymme osoittamaan sen todeksi, että Yritykset eivät ole C:n ja Q:n suhteen Identtisiä vaan vain ja ainoastaan epäidenttisiä. Miten ovat nyt asiat ja asian haarat siis se, että voitteko Te Toverit ja Porvarit löytää torikauppiaidenkaan keskuudesta edes kahta sellaista torikauppiasta, joiden yrityksissä C ja Q olisivat edes suurin piirteinkään yhtä suuria eli Identtisiä ( Nyt C tarkoittaa kustannuksia jotain aikayksikköä tai vastaavia kohden ja Q tarkoittaa valmistusmäärää jotain Aikayksikköä tai vastaavia kohden)...

      Luonnontiede eli LUONTO-OPPI rs:n tapauksessa on olemassa ainakin KAKSI perusteoriaa siis SUHTEELLISUUSTEORIA ja AIKA-AVARUUS sekä LUONNON DIALEKTIIKKA LD ja DIALECTICA NATURALIS DN. Nyt Suhteellisuusteoria perustuu N-ulotteiseen Luontoavaruuteen siis AIKA-AVARUUS rs:ään, kun taas Luonnon Dialektiikka LD rs taas pohjautuu LD:n lausepuun peruslauseeseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus. Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus siis SUORA, PINTA-ALA ja TILAVUUS...

      Niin ja mehän tiedämme myös sen, että N-ulotteinen Luontoavaruus eli Geometria rs tarkoittaa ääretöntä, joten se pitää kiinnittää johonkin N-ulotteisen Aliavaruuteen, joka Suhteellisuusteoria rs:n tapauksessa on Neliulotteinen Luontovaruus eli Geometria siis XYZW ja josta myös käytetään nimeä AIKA-AVARRUS siis m*m*m*s siis metri metri metri sekuntti. Mehän voimme nyt yrittää edes arvailla sitä, että miten jonkinlaiseen Paikkaympäristöön, jota kuvaa metri metri metri me voisimme loogisesti sijoittaa ns. VIRTASUURE rs:n siis Sekuntti rs:n. Nyt metri kuvaa paikalla olevaa asiaa ja sekuntti VIRTA rs:n kuviota siis sellaista, joka liikkuu eteenpäin vakionopeudella...

      Nyt ME Materialistinen Filosofia LD rs:n kannattajat voimme mieltää tasan tarkkaan sen, että minkälainen on Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria, mutta se, että minkälainen on Neliulotteinen Luontoavaruus eli Geometria siis AIKA-AVARUUS, tuottaa varmasti erityisesti jopa Suhteellisuusteoria rs:n tukijoille ylivoimaisia ongelmia. Niin ja Suhteellisuusteoria rs:n kannattajat ovat myös silloin ongelmissa, jos He haluavat todistaa Suhteellisuusteoria rs:n takana olevan AIKA-AVARUUS rs:n perustan Neliulotteinen Geometria rs:n oikeaksi, joten Heidän on PAKKO tyytyä pelkästään USKONTOTODISTUS rs:ään. Niin ja nyt Uskontotodistus on seuraavan kaltainen kehitelmä: Jos uskot, että on totta, niin on totta, mutta jos et usko, että on totta, niin on ERHE eli VALE. Te Toverit ja Porvarit varmaankin huomasitte sen, että Luonnon Dialektiikka LD eli DIALECTICA NATURALIS DN rs:ssä ei ole olemassa ns. Suhteellisuusteoriaongelmia. Mitä hyötyä Arkimaailmakuviona on Suhteellisuusteoria rs:stä Luonto-oppiasiana ja mitä hyötyä on Arkimaailmakuviona Uusklassinen Talousoppi eli MONETARISMUS rs:stä Yhteiskunta- ja Taloustiedeasiana?

      Olisiko nyt liikaa pyydetty se asia, että TE Arvoisat Toverit ja Porvarit edes yrittäisitte miettiä yllä tarinoitua Filosofia-asiaa siis sitä, että mikä ero on USKONTOTODISTUS sekä LOGIIKKA- ja REALISMITODISTUS rs:n välillä? Mehän voimme vielä todeta sen asian, että vaikka KOMU ja SOSSU väittää tuntevansa Marxilainen Sosiologia ja Filosofia rs:n takana olevat teoriakehikot tasan tarkkaan, niin HYVÄ KYSYMYS on nyt varmasti se, että tuntevatko HE todella muuta kuin korkeintaan VIISI ensimmäistä Iskulausetta...
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

    • RETKIKOULUMESTARIT000

      HEI! Jos nyt ei ole olemassa ns. Marxilainen Kansantaloustiede rs, niin on kuitenkin olemassa Materialistinen Sosiologia ja Filosofia LD DN.

      Te Hyvät Toverit ja Porvarit varmaankin tiedätte sen, että on olemassa LD DN rs:ään pohjautuva Klassinen Fysiikka ja vielä Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS rs:ään perustuva ns. Moderni Fysiikka eli Yliopistollinen Luonnontiede eli LUONTO-OPPI rs:n VALTAVIRTA. Niin ja nyt sitten Talous- ja Yhteiskuntatiede rs:n VALTAVIRTA on jostain ihmesyystä jotain sellaista kuin MONETARISMUS eli Uusklassinen Talousoppi eli Odotuksilla Täydennetty KLASSIKKOMALLI.

      Nyt Te Herra Extyökkäri kirjoititte jotain sellaista, että Marxilainen Sosiologia ja Filosofia LD rs:n perus- ja lähtökohtakirjan kirjoitti joku tai jokin PUMMI nimeltä Karl Marx, mutta voin sanoa Teidän PORVARIREMMI rs:n harmiksi ja ilmeisesti kovatasoiseksi suruksi sen, että sellaisia Marxilainen Filosofia ja Sosiologia LD rs:n Klassikoita kuin Karl Marx ja Friedrich Engels ei ole ollut koskaan olemassa Henkilöympäristössä vaan vain ja ainoastaan sellainen LOOSI eli LODGE kuin KARL MARX LODGE eli LOOSI rs. on ollut olemassa. Olihan olemassa nyt Karl Marx Loosi rs:n yhteydessä erilaisia Tutkimus- ja Kehitysyksiköitä kuten esimerkiksi Karl Marx Institute ja Friedrich Engels Institute. Me voimme nyt kysyä sitä, että MIKSI ei jo heti alkuunsa kerrottu sitä, että Karl Marx ei ole ollut koskaan ns. Elävä Henkilö vaan vain ja ainoastaan ns INSTITUUTTI kuten vielä erikoisesti Materialistinen Filosofia ja Sosiologia rs:ään perehtynyt INSTITUUTTI nimeltään Friedrich Engels Instituutti.

      TE Herra Extyökkäri kirjoititte myös jotain sellaista, että Marxilainen Revisionismi LD rs:n pohjalta ja lähtökohdista ei ole koskaan kehitetty mitään sellaista, jonka avulla ja keinoilla olisi ollut mahdollista saavuttaa Taloudellista ja Teknistä menestystä Elinkeinoelämän kuvioissa ja ympäristössä. Voin nyt sanoa ainakin sen, että NYKYTEKNOLOGIA eli ATK ja AUTOMAATIO ei olisi ollut koskaan mahdollista kehittyä ja myös toimia teknisesti käytännössä ilman sellaista Filosofian Osa-aluetta kuin Luonnon Dialektiikka LD eli DIALECTICA NATURALIS DN rs:ää. Ihan hyvin voimme nyt kysyä jotain sellaista, että MIKSI ovat näreet ja aidan seipäät kuten tarinoin.

      Nyt eräs mahdollinen vastaus uteluumme on se, että TEKNOLOGIA ei toimi, ei edes millään järkevällä tavalla, sellaisen Teknologia rs:n oppijärjestelmän avulla, joka ei kestä romahtamatta Logiikka- Realismitestit rs:ssä. Me voimme nyt todeta sen, että aineettomuus ei ole käyttökelpoista kamaa Teknologiakuvioissa. Haluamme korostaa ja tarkoittaa sitä asiaa ainakin, että pelkkä HENKIMAAILMA rs:ään liitettävissä olevat Teoriat, Mallit ja Kaavat rs ei ole sellainen keino ja apuväline, jonka avulla me voisimme saada koneet ja laitteet toimimaan vaan tarvitaan sellainen TEKNOLOGIA, joka siis kestää romahtamatta Logiikka- ja Realismitestit eli ts. kehitelmämme kuuluu teoreettisesti ns. AINEMAAILMA rs:ään. Voimme myös sanoa sen, että sellaiset yritykset, joiden toiminta lähtökohdiltaan on liitettävissä Teknologia rs:ään, niin NE eivät olisi koskaan edes syntyneet, jos ei olisi ollut sellaista asiaa Fysiikkakuvioissa kuin Klassinen Fysiikka LD rs.

      Jos me nyt oltaisiin toimittu vain ns. Moderni Fysiikka rs:n kuvioissa, niin voimme sanoa sen, että kaikki Teknologia olisi kehitystyön osalta takuuvarmasti perustunut vain pelkkään arvaukseen eli Menetelmään nimellä Yrityksen ja Erehdyksen Toimintatapa. Kun nyt meillä on käytössä Klassinen Fysiikka LD rs, niin me olemme voineet kehitellä myös tekniseen tutkimus- ja kehitystyöhön Matemaattisia Malleja ja Kaavoja Differentiaali- ja Integraalilaskenta rs:ää apuna käyttäen. Nyt se Differentiaali- ja Integraalilaskennan osa-alue, joka tulee kyseeseen, on takuuvarmasti ja erityisesti Differentiaali- ja Integraaliyhtälöt.

      Kun me olemme rakentaneet esimerkiksi Differentiaaliyhtälön ja myös ratkaisseet sen, että tämän jälkeen olemme voineet tutkia sitä, että miten todella MALLI käyttäytyy, kun eri muuttujien tilalle panemme erilaisia aritmeettisiä arvoja. Onhan myös Ratkaistun Differentiaaliyhtälön avulla mahdollista vielä tutkia sitä, että millä tavalla nyt yksi muuttaja käyttäytyy, kun kaikkien muiden muuttujien aritmeettiset numeroarvot pysyvät muuttumattomina.

      Nyt näin lopuksi Me KOMUT ja SOSSUT kysymme jotain sellaista Teiltä Porvarit ja Toverit, että onko todella PÄÄOMAKIRJA eli Materialistinen Historiakäsitys LD täysi turhake ja että onko tilanne nyt myös se, että pelkkä AIKA-AVARUUS ja SUHTEELLISUUSTEORIA rs riittä kaikessa tieteellisessä ja teknisessä tutkimustoiminnassa pätevän ja tuloksiin johtavan Tutkimus-, Sunnitelu- ja Kehitystoiminnan lähtökohdaksi. Me voimme nyt myös kysyä sitä, että riittääkö meille pelkästään tutkimus- ja kehitystyössä lähtökohdaksi pelkkä USKONTOTODISTUS rs:n. Miten me voimme tutkia Neliulotteinen Professori Zöllnerin Geometria rs:n lausepuun peruslausetta Esimerkki- ja Vastaesimerkkimenetelmällä, niin MITEN todella?
      KommentoiIlmi

    • ROTARIKOULUMESTARIT00000

      RAUNIOKOULUMESTARIT000
      11.4.2017 21:51
      Extyökkäri kirjoitti:
      Sinun mestari pitää siirtyä nykyisyyteen! Ei edes ole olemassa mitään porvariremmiä koska porvarit elivät Hansa aikaan noin 500 vuotta sitten, ne remmit ovat jo lahonneet!!!

      Tänään on ainoastaan eri toimissa työskenteleviä työläisiä, hommat vaihtelevat suuresti ja jakaantuvat suurin piirtein kahdella tavalla. Osa on niin fiksua jotta kykenee hahmottamaan asioita niin pitkälle jotta saavat aikaan yrityksiä jotka sitten työllistävät osin niitä vähemmän fiksuja jotka selvitäkseen tarvitsevat työpaikan tukea, työpaikan jonka muut ovat heille ideoineet ja valmistaneet.

      Ei kannata miettiä noita materialismeja koska ainakaan sinä et niitä pysty näköjään edes ymmärtämään ja soveltamaan tuotantoon joka olisi markkinointikelpoista, siltä ainakin tuo tuotoksesi näyttää verbaalimuodossaan.

      Asiasi ei parane pitkittämällä kuten näet tästäkin tekstistä jota nyt kommentoin. Toistat vain niitä samoja mantroja joita olet vuosia pyrkinyt meille syöttämään. Uusia ajatuksia et ole kertaakaan ilmaissut vaan aina vedonnut vanhaan jo kuolleeseen.

      En tiedä mitä suunnittelet mutta jokapäiväiseen elämään tarvitset perin harvoin differentiaalilaskentaa vaikka siitä teknisessä ja sähköisessäkin suunnittelussa on hyötyä. Tässä päivässä vaikka halkoja hakatessa hellaan sopiviksi tuskin tarvitset myöskään suhteellisuusteoriaa tai aika-avaruutta joten nekin voit enemmäkseen unohtaa ja miettiä vaikka miten kehittäisimme polkupyörän itse täyttyvän takarenkaan jottei pumpun unohdus olisi pitkän takaisin kävelyn pääsyy! En osaa sanoa olisiko Zöllneristä hyötyä mutta jos ei ole niin unohda koko ukko!
      Näytä lisää

      HEI! Väitän KYLLÄ jotain sellaista, että jos toimit Yritysjohtajana ja erityisesti Toimitus- ja Pääjohtajana, niin takuuvarmasti tilanne on nyt siten, että vähänkään suuremmissa yrrityksissä siis sellaisissa, joissa on Työn Sankareita vähintään 20-30 tuhatta, niin tarvitaan Matematiikka- ja Semiotiikkaosastoja, jotta me voisimme ennakoida tulevan kehityksen osalta ainakin pääsuunnan.

      Miten on arvoisat Yrittäjäsankarit se, että eikö todella olisi hyvä ja hieno asia se, että ns. Korkeimman tason Päällystön jäsenet tietävät sen ns. tasan tarkkaan, että missä me menemme ja missä taas ei? Niin ja onko se kuvio todella hyvä asia yrittäjäremmin osalta, jos sen jäsenet halveksivat TIEDE ja FILOSOFIA rs:ää?

      Jos nyt Te Porvarit ja Toverit olette sitä mieltä, että sanat TIEDE ja TURHAKE tarkoittavat suurin piirtein samaa asiaa, niin ihan hyvin me voimme nyt kysyä sitä asiaa, että minkä ympäristön Te Yrittäjäsankarit haluatte panna TIEDEKUVIO rs:n tilalle. Onko Teidän Yrittäjäsankarit mielestänne tarpeeksi hyvä Yritysjohtokuvio se, kun uskoo vain VAISTO, TAHTO ja TUNNE rs:ään ja vielä Suunnittelukuvioissa Yritys- ja Erehdys rs:ään?

      Niin ja haluan vielä korostetusti tiedustella Teiltä Yrittäjäsankarit sitä asiaa, että oletteko TE todella sitä mieltä, että Elinkeinoelämän kuvioissa TIEDE ja FILOSOFIA on vain ja ainoastaan pelkkä HAITAKE. Niin ja Teidän mielestänne nyt ilmeisesti Tieteellinen ja Filosofinen TUTKIMUSTYÖ rs:stä ei ole yhtään mitään etua yrittäjälle vaan pikemminkin vain ja ainoastaan pelkkää haittaa ja vaikeuksia sekä myös täysin turhia kustannuksia.

    • ASEMAKOULUPALVELUMESTARI

      HEI! Tuliko nyt Oikeistosuvakeilla eli PERSUT rs:llä todella erinomainen Vaalimenestys?



      Mitä nyt tarkoittaa tällä hetkellä Arvoisat Oikeistosuvakit se asia, jota ilmentää sanat FASCISMUS et RASCISMUS eli ROTUOPPI ja RUOSKAOPPI? Mitä Teille Arvoisat Oikeistosuvakit tuo mieleen sanat SOSIAALIPOLITIIKKA ja MONETARISMUS eli Uusklassinen Talousoppi? Nyt on HYVÄ KYSYMYS vielä se, että mitä kaikkea sana OIKEISTOSUVAKIT tarkoittaa.



      Niin ja mitä nyt tarkoittaa haittamaahanmuutto? Eihän nyt voi olla maahantulo HAITAKE. Jos nyt sanon siten, että liian suuri Tiukkapipo on varnasti sellainen, joka kuuluu ryhmään Persupomot sekä vielä TIMO SUURI ja TEUVO SUURI rs:ään, niin olenko nyt oikeassa vai olenko todellakin väärässä? Mitä Te Oikeistosuvakit ehkä haluatte vastata eräälle Kulkurille ja Katunarrille, niin MITÄ todella?




      Kysyn nyt myös sitä asiaa, että miksi TE Persupomot haukutte aatetoverianne nimeltä Merkel. Onko Teille joku tai jokin tarinoinut jotain sellaista, että ei ole HYVÄ ASIA todellakaan sanoa sellaista, että Aatenerot kuten TEEMU, TIMO; TEUVO ja TAINA sekä TAPIO ovat jotenkin seköpäisiä siis Kaheleita, sillä kaikki sellainen, joka edes jotenkin voitaisiin tulkita tarkoittavan JOHTAJISTO rs:n arvostelua, niin voidaan aina ja kaikkina ajankohtina tuomita HARHAOPPI rs:n pahimpiin syövereihin.




      Niin ja kannattaako nyt todella olla Oikeistosuvakki ja samalla vielä Harhaoppinen?
      Tykkää · Vastaa · Hetki sitten · Muokattu

    • TYHMYYTTÄ se tarkoittaa mikä tahansa marxilaisuus!

      • TIETOPALVELUMESTARIT0000

        Oletteko Te asemiehet tietoisia IISIsiitä asiasta, että on olemassa Marxilainen Revisionismi LD ja on myös olemassa sellainen asia kuin MarxilaisLeniniläinen Yhteiskuntatiede ja Filosofia eli STALINISMUS eli LENINISMUS? Ainakin nyt erästä Kulkuria ja Katunarria ihmetyttää se, että MIKSI Venäläinen Liittoanarkismi eli ANARCOSYNDICALISMO rs halusi liittää LENINISMUS-sanan yhteyteen sellaisen sanan kuin MARXISMUS, sillä sana LENINISMUS edustaa todellakin vain Objektiivinen IDEALISMI rs:ää, kun taas MARXISMUS edustaa Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD rs:ää.


        Niin ja miten ihmeessä joku tai jotkut voivat uskoa ja luulla jotain sellaista, että Objektiivinen Idealismi rs:n alaosastot Filosofinen Positivismi ja Looginen Empirismi voitaisiin jotenkin yhdistää Filosofinen Materialismi LD rs:ään?


        Nythän Materialistinen Filosofia LD pohjutuu Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslauseeseen ja joka on seuraavan kaltainen kehitelmä: AINE-MATERIA(MASSA) sekä KOLMIULOTTEINEN LUONTOAVARUUS eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus (Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli SUORA, PINTA-ALA ja TILAVUUS.


        Kun nyt Marxismus-Leninismus eli Marxismi-Leninismi rs pohjautuu Objektiivinen Idealismi rs:ään, niin ilmeisesti myös Leninismus rs perustuu SUHTEELLISUUSTEORIA ja AIKA-AVARUUS sekä Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ään. Niin ja me vielä tiedämme sen, että PÄÄOMAKIRJA eli Marxilainen Sosiologia perustuu tasan tarkaan LD eli Luonnon Dialektiikka rs:ään, joten nyt on HYVÄ KYSYMYS se, että voiko todella Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus rs:ään pohjautuva LENINISMUS eli STALINISMUS olla enää sellainen, joka voisi kuulua myös PÄÄOMAKIRJA ja Materialistinen Historiakäsitys rs:ään.


        On kai pakko sanoa ainakin sen, että jos Marxismi-Leninismi rs:n perusta LUONTO-OPPI rs:n kuvioissa on Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus, niin ja nyt kun me yritämme kiinnittää yksi yhteen Leninismus rs:n ja Pääomakirja rs:ään, niin voimme todeta sen, että tällöin suorastaa romahtaa Logiikka- ja Realismikuviot. Miten me voimme todellakin sovittaa yksi yhteen Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus rs:n sekä Luonnon Dialektiikka LD rs:n siis Neliulotteinen Geometria ja Kolmiulotteinen Geometria rs:n?


        Kun nyt LENINISMUS rs:ssä romahtaa Logiikka- ja Realismiasiat jo heti kättelyssä, kun yritämme liittää toinen toiseensa Objektiivinen Idealismi rs:n ja Materialistinen Filosofia LD rs:n, niin on kai pakko toimia siten, että LENINISMUS eli STALINISMUS rs hylkää täysin Materialistinen Filosofia LD rs:n ja alkaa pyörimään vain Objektiivinen Idealismi rs:n alaosastojen Filosofinen Positivismi ja Looginen Empirismi rs:n kuvioissa. Jos nyt LENINISMUS eli STALINISMUS ei voi olla loogisesti ja realistisesti osana Materialistinen Filosofia LD rs:ää, niin on kai nyt myös pakko hylätä MarxilaisLeniniläinen Yhteiskuntatiede ja Filosofia rs:stä kaikki se, joka viittaa edes kulman kautta PÄÄOMAKIRJA rs:ään ja siirtyä tukemaan MONETARISMUS eli Odotuksilla Täydennetty Klassikkomalli eli Uusklassinen Talousoppi rs:ää ja vielä tämän käytännön sovellusta Markkinaliberalismi rs:ää.


        Nyt kysyn sitä, että mitä kaikkea todella Liittoanarkistit eli Leninistit uskoivat hyötyvänsä siitä, kun HE sotkivat todella pahasti toinen toiseensa Objektiivinen Idealismi rs:n ja Materialistinen Filosofia LD rs:n. Nyt vielä korostetustu tuon kehiin sen, että en Filosofina halua vastustaa ja hyljeksiä Filosofinen Idealismi rs:ää ja olen vielä erityisesti sitä mieltä, että KYLLÄ erilaisia Filosofiaympäristöjä on todellakin syytä tutkia ja erityisesti silloin, jos jostain Filosofinen Koulukunta rs:stä tulee Yliopistollinen VALTAVIRTA kuten on tapahtunut Objektiivinen IDEALISMI rs:n kohdalla. Me voimme nyt kysyä sitä, että MIKSI jopa joskus Marxismi rs:n kannattajiksi julistautuneet ovat todellakin hylänneet täysin Materialistinen Filosofia LD rs:n LUONTO-OPPI rs:n ympäristössä siis Luonnontiede rs:ssä ja siistyneet tukemaan ja kannattamaan SUHTEELLISUUSTEORIA ja ALKUPAUKKUOPPI rs:ää.


        Ainakin eräs Kulkuri ja Katunarri ihmettelee voimallisesti sitä, että mikä LOGIIKKA on sen kuvion takana, kun LENINISMUS rs:n tukijat Leninistit väittävät, että tämän hetken tieteellinen tutkimus pohjautuu Materialismi rs:ään, vaikka esimerkiksi kirjoitusten mukaan 1970-luvulla Yliopistokomujen pahin vihollinen oli ja olivat Positivistit siis Filosofinen Positivismi rs:n tukijat ja kannattajat. Voihan nyt aatemiehille tulla sellainen HARHA rs, että kaikki Yliopistollinen eli Akateeminen Tutkimus on lähtökohdiltaan materialistista, sillä Yhteiskunta- ja Taloustiede ovat sellaisia, että näiden KAAVA- ja MALLI-ympäristö pohjautuu HAVAINTOMATRIISIT-kuvioon ja ihan samoin ovat asiat Luonnontiede eli LUONTO-OPPI-ympäristössä. Nyt kuitenkin NE teoriat, joiden avulla Talous- ja Yhteiskuntatiede sekä Luonnontiede rs:n Havaintomatriisit-kehitelmiä tulkitaan ovat lähtökohdiltaan joko Idealistisia tai Materialistisia.


      • TIETOPALVELUMESTARIT0000 kirjoitti:

        Oletteko Te asemiehet tietoisia IISIsiitä asiasta, että on olemassa Marxilainen Revisionismi LD ja on myös olemassa sellainen asia kuin MarxilaisLeniniläinen Yhteiskuntatiede ja Filosofia eli STALINISMUS eli LENINISMUS? Ainakin nyt erästä Kulkuria ja Katunarria ihmetyttää se, että MIKSI Venäläinen Liittoanarkismi eli ANARCOSYNDICALISMO rs halusi liittää LENINISMUS-sanan yhteyteen sellaisen sanan kuin MARXISMUS, sillä sana LENINISMUS edustaa todellakin vain Objektiivinen IDEALISMI rs:ää, kun taas MARXISMUS edustaa Materialistinen Filosofia ja Sosiologia LD rs:ää.


        Niin ja miten ihmeessä joku tai jotkut voivat uskoa ja luulla jotain sellaista, että Objektiivinen Idealismi rs:n alaosastot Filosofinen Positivismi ja Looginen Empirismi voitaisiin jotenkin yhdistää Filosofinen Materialismi LD rs:ään?


        Nythän Materialistinen Filosofia LD pohjutuu Luonnon Dialektiikka LD rs:n lausepuun peruslauseeseen ja joka on seuraavan kaltainen kehitelmä: AINE-MATERIA(MASSA) sekä KOLMIULOTTEINEN LUONTOAVARUUS eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus (Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli SUORA, PINTA-ALA ja TILAVUUS.


        Kun nyt Marxismus-Leninismus eli Marxismi-Leninismi rs pohjautuu Objektiivinen Idealismi rs:ään, niin ilmeisesti myös Leninismus rs perustuu SUHTEELLISUUSTEORIA ja AIKA-AVARUUS sekä Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ään. Niin ja me vielä tiedämme sen, että PÄÄOMAKIRJA eli Marxilainen Sosiologia perustuu tasan tarkaan LD eli Luonnon Dialektiikka rs:ään, joten nyt on HYVÄ KYSYMYS se, että voiko todella Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus rs:ään pohjautuva LENINISMUS eli STALINISMUS olla enää sellainen, joka voisi kuulua myös PÄÄOMAKIRJA ja Materialistinen Historiakäsitys rs:ään.


        On kai pakko sanoa ainakin sen, että jos Marxismi-Leninismi rs:n perusta LUONTO-OPPI rs:n kuvioissa on Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus, niin ja nyt kun me yritämme kiinnittää yksi yhteen Leninismus rs:n ja Pääomakirja rs:ään, niin voimme todeta sen, että tällöin suorastaa romahtaa Logiikka- ja Realismikuviot. Miten me voimme todellakin sovittaa yksi yhteen Suhteellisuusteoria ja Aika-Avaruus rs:n sekä Luonnon Dialektiikka LD rs:n siis Neliulotteinen Geometria ja Kolmiulotteinen Geometria rs:n?


        Kun nyt LENINISMUS rs:ssä romahtaa Logiikka- ja Realismiasiat jo heti kättelyssä, kun yritämme liittää toinen toiseensa Objektiivinen Idealismi rs:n ja Materialistinen Filosofia LD rs:n, niin on kai pakko toimia siten, että LENINISMUS eli STALINISMUS rs hylkää täysin Materialistinen Filosofia LD rs:n ja alkaa pyörimään vain Objektiivinen Idealismi rs:n alaosastojen Filosofinen Positivismi ja Looginen Empirismi rs:n kuvioissa. Jos nyt LENINISMUS eli STALINISMUS ei voi olla loogisesti ja realistisesti osana Materialistinen Filosofia LD rs:ää, niin on kai nyt myös pakko hylätä MarxilaisLeniniläinen Yhteiskuntatiede ja Filosofia rs:stä kaikki se, joka viittaa edes kulman kautta PÄÄOMAKIRJA rs:ään ja siirtyä tukemaan MONETARISMUS eli Odotuksilla Täydennetty Klassikkomalli eli Uusklassinen Talousoppi rs:ää ja vielä tämän käytännön sovellusta Markkinaliberalismi rs:ää.


        Nyt kysyn sitä, että mitä kaikkea todella Liittoanarkistit eli Leninistit uskoivat hyötyvänsä siitä, kun HE sotkivat todella pahasti toinen toiseensa Objektiivinen Idealismi rs:n ja Materialistinen Filosofia LD rs:n. Nyt vielä korostetustu tuon kehiin sen, että en Filosofina halua vastustaa ja hyljeksiä Filosofinen Idealismi rs:ää ja olen vielä erityisesti sitä mieltä, että KYLLÄ erilaisia Filosofiaympäristöjä on todellakin syytä tutkia ja erityisesti silloin, jos jostain Filosofinen Koulukunta rs:stä tulee Yliopistollinen VALTAVIRTA kuten on tapahtunut Objektiivinen IDEALISMI rs:n kohdalla. Me voimme nyt kysyä sitä, että MIKSI jopa joskus Marxismi rs:n kannattajiksi julistautuneet ovat todellakin hylänneet täysin Materialistinen Filosofia LD rs:n LUONTO-OPPI rs:n ympäristössä siis Luonnontiede rs:ssä ja siistyneet tukemaan ja kannattamaan SUHTEELLISUUSTEORIA ja ALKUPAUKKUOPPI rs:ää.


        Ainakin eräs Kulkuri ja Katunarri ihmettelee voimallisesti sitä, että mikä LOGIIKKA on sen kuvion takana, kun LENINISMUS rs:n tukijat Leninistit väittävät, että tämän hetken tieteellinen tutkimus pohjautuu Materialismi rs:ään, vaikka esimerkiksi kirjoitusten mukaan 1970-luvulla Yliopistokomujen pahin vihollinen oli ja olivat Positivistit siis Filosofinen Positivismi rs:n tukijat ja kannattajat. Voihan nyt aatemiehille tulla sellainen HARHA rs, että kaikki Yliopistollinen eli Akateeminen Tutkimus on lähtökohdiltaan materialistista, sillä Yhteiskunta- ja Taloustiede ovat sellaisia, että näiden KAAVA- ja MALLI-ympäristö pohjautuu HAVAINTOMATRIISIT-kuvioon ja ihan samoin ovat asiat Luonnontiede eli LUONTO-OPPI-ympäristössä. Nyt kuitenkin NE teoriat, joiden avulla Talous- ja Yhteiskuntatiede sekä Luonnontiede rs:n Havaintomatriisit-kehitelmiä tulkitaan ovat lähtökohdiltaan joko Idealistisia tai Materialistisia.

        Mistä sinä mestari löydät marxilaisen revisionismin muualta kuin unistasi ja haaveistasi? Mihin osoitteeseen pitää mennä jotta sen näkisi? Jos sitä on ollut niin mitä hyötyä siitä on ollut kansalle ja mille kansalle? Vastaa nyt ensin selväkielisesti noihin kysymyksiin!

        Mihin olet joutunut materialistisella FILOSOFIALLASI? Ainakin kun katsoo tekstejäsi niin et minnekään järjenkäyttäjien joukkoon vaan heittelet noita humpuukejasi vallan miettimättä minne ne sinut vievät. Paljonko on vaikkapa kolmiulotteinen luontoavaruus nostanut palkkaasi tai eläkettäsi kun sitä alvariinsa toistat ehkä ymmärtämättä mitä siitä voisit normaalielämässä hyötyä. Vai haluatko vain patsastella hienoilla termeillä joita kukaan muu ei normaalissa kanssakäymisessään käytä?

        Miten marxismi-leninismi pohjautuu yleensäkään mihinkään järkevään/tuottavaan toimintaan? NL:ssahan sillä saatiin aikaan vain murhia, kurjuutta ja lopulta konkurssi. Kannattaako jatkaa sillä uhoamista?

        Miksi et mestari mestaroi hieman selvyyttä mihin pyrit, miten noita esittämiäsi asioita voisi käyttää tuottavuuden kasvattamiseen ja siten hyvinvoinnin hyväksi? Selvittäisit kerrankin mihin pyrit kun tuota samaa jargonia olet vuosia saarnannut!


      • RAUNIOPALVELUMESTARIT000
        Extyökkäri kirjoitti:

        Mistä sinä mestari löydät marxilaisen revisionismin muualta kuin unistasi ja haaveistasi? Mihin osoitteeseen pitää mennä jotta sen näkisi? Jos sitä on ollut niin mitä hyötyä siitä on ollut kansalle ja mille kansalle? Vastaa nyt ensin selväkielisesti noihin kysymyksiin!

        Mihin olet joutunut materialistisella FILOSOFIALLASI? Ainakin kun katsoo tekstejäsi niin et minnekään järjenkäyttäjien joukkoon vaan heittelet noita humpuukejasi vallan miettimättä minne ne sinut vievät. Paljonko on vaikkapa kolmiulotteinen luontoavaruus nostanut palkkaasi tai eläkettäsi kun sitä alvariinsa toistat ehkä ymmärtämättä mitä siitä voisit normaalielämässä hyötyä. Vai haluatko vain patsastella hienoilla termeillä joita kukaan muu ei normaalissa kanssakäymisessään käytä?

        Miten marxismi-leninismi pohjautuu yleensäkään mihinkään järkevään/tuottavaan toimintaan? NL:ssahan sillä saatiin aikaan vain murhia, kurjuutta ja lopulta konkurssi. Kannattaako jatkaa sillä uhoamista?

        Miksi et mestari mestaroi hieman selvyyttä mihin pyrit, miten noita esittämiäsi asioita voisi käyttää tuottavuuden kasvattamiseen ja siten hyvinvoinnin hyväksi? Selvittäisit kerrankin mihin pyrit kun tuota samaa jargonia olet vuosia saarnannut!

        HEI! Niin ja mikä hyöty on todellakin siitä asiasta, että hallitsee edes joten kuten Luonnon Dialektiikka LD rs:ää? Nyt YKSI vastaus on se, että jos Insinöörillä ja Tutkijalla on käytössään sellainen TEORIAKEHIKKO rs, joka kestää romahtamatta Logiikka- ja Realismitestit, niin HE voivat olla tasan tarkkaan siitä varmoja, että Heidän työnsä tuloksilla on käyttöä TIEDE- ja TEKNOLOGIA rs:n kuvioissa. Nyt jotenkin ME voimme sanoa esimerkiksi siten, että Heidän siis insinöörien ja tutkijoiden Työn tutkimustuloksia ME voimme nyt todellakin käyttää hyväksi Tekninen ja Taloudellinen Suunnittelutyö rs:ssä ja saamme samalla toimivia ATK-laitteita kuten Tietokoneet ja Vastaavat sekä myös toimivia mekaanisia Kone- ja Laiteympäristöjä.


        PS1 Nyt myös Te Porvarit ja Toverit ehkä huomasitte sen, että mikä hyöty on todellakin sellaisesta Teoriakehikko rs:stä, joka siis ainolahtelaiseen tapaan sanoen kestää romahtamatta Logiikka- ja Realismitestit. Voimme kai todeta sen, että meidän pitää unohtaa sellainen asia kuin VAISTO, TAHTO ja TUNNE siis USKONTOTODISTUS rs:n. Niin ja nyt siis USKONTOTODISTUS rs on seuraava kuvio: Jos uskot, että on totta, niin on totta, mutta jos et usko, että on totta, niin on ERHE eli VALE.



        PS2 Te Herrat Porvarit varmaankin olette samaa mieltä erään kulkurin ja katunarrin kanssa siitä asiasta, että vaikka joku tai jokin Teoriakehikko kuten esimerkiksi Euklidinen Geometria rs on tuhansia vuosia vanha aikaansaannos, mutta kun SE on kestänyt romahtamatta Logiikka- ja Realismitestit, niin ainakin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että miksi pitää sellainen Neron Leimaus kuin Euklidinen Geometria hylätä esimerkiksi siitä syystä, kun se on todella vanha asia ja myös Kolmiulotteinen Geometria.



        PS3 Kun nyt keskustelimme Euklidinen Geometria rs:stä, niin ihan hyvin me voimme nyt kysyä myös siitä, että miten me voimme tutkia Neliulotteinen Professori Zölnerin Geomertia rs:n lausepuun peruslauseen pätevyyttä Esimerkki- ja Vastaesimerkkimenetelmä rs:n avulla, kun taas tutkimuksemme onnistuu erittäin hyvin Euklidinen Geometria rs:n lausepuun peruslauseen osalta.



        PS4 Nyt sitten on olemassa Luonnon Dialektiikka LD ja nyt LD on seuraan kaltainen kehitelmä: AINE-MATERIA(MASSA) sekä Kolmiulotteinen Geometria eli Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus. Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus siis SUORA, PINTA-ALA ja TILAVUUS.



        PS4 Onhan olemassa myös Materialistinen Historiakäsitys eli Pääomakirjan Arvolakimalli LD.
        MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppapääoma R-T-R', Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.
        MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
        MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.



        PS5 KÄYTTÖARVO on yhtä kuin se HYÖTY, jonka Kuluttajat uskovat saavansa ostamistaan tavaroista tai palveluista, ja VAIHTOARVO on Kaksijakoinen siis Työtunti- ja Rahayksikkömääräinen.



        PS6 KASAANTUMINEN kuuluu Yrityskuvioihin ja KESKITTYMINEN on taas Julkisyhteisäasia.

        PS7 Kun nyt Te Porvarit ja Toverit tutkitte ylläolevaa tarinaa, niin voitteko Te huomata sen kuvion ja asian haarat, että mikä todella on juttuni PUNAINEN LANKA?


      • RAUNIOPALVELUMESTARIT000 kirjoitti:

        HEI! Niin ja mikä hyöty on todellakin siitä asiasta, että hallitsee edes joten kuten Luonnon Dialektiikka LD rs:ää? Nyt YKSI vastaus on se, että jos Insinöörillä ja Tutkijalla on käytössään sellainen TEORIAKEHIKKO rs, joka kestää romahtamatta Logiikka- ja Realismitestit, niin HE voivat olla tasan tarkkaan siitä varmoja, että Heidän työnsä tuloksilla on käyttöä TIEDE- ja TEKNOLOGIA rs:n kuvioissa. Nyt jotenkin ME voimme sanoa esimerkiksi siten, että Heidän siis insinöörien ja tutkijoiden Työn tutkimustuloksia ME voimme nyt todellakin käyttää hyväksi Tekninen ja Taloudellinen Suunnittelutyö rs:ssä ja saamme samalla toimivia ATK-laitteita kuten Tietokoneet ja Vastaavat sekä myös toimivia mekaanisia Kone- ja Laiteympäristöjä.


        PS1 Nyt myös Te Porvarit ja Toverit ehkä huomasitte sen, että mikä hyöty on todellakin sellaisesta Teoriakehikko rs:stä, joka siis ainolahtelaiseen tapaan sanoen kestää romahtamatta Logiikka- ja Realismitestit. Voimme kai todeta sen, että meidän pitää unohtaa sellainen asia kuin VAISTO, TAHTO ja TUNNE siis USKONTOTODISTUS rs:n. Niin ja nyt siis USKONTOTODISTUS rs on seuraava kuvio: Jos uskot, että on totta, niin on totta, mutta jos et usko, että on totta, niin on ERHE eli VALE.



        PS2 Te Herrat Porvarit varmaankin olette samaa mieltä erään kulkurin ja katunarrin kanssa siitä asiasta, että vaikka joku tai jokin Teoriakehikko kuten esimerkiksi Euklidinen Geometria rs on tuhansia vuosia vanha aikaansaannos, mutta kun SE on kestänyt romahtamatta Logiikka- ja Realismitestit, niin ainakin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että miksi pitää sellainen Neron Leimaus kuin Euklidinen Geometria hylätä esimerkiksi siitä syystä, kun se on todella vanha asia ja myös Kolmiulotteinen Geometria.



        PS3 Kun nyt keskustelimme Euklidinen Geometria rs:stä, niin ihan hyvin me voimme nyt kysyä myös siitä, että miten me voimme tutkia Neliulotteinen Professori Zölnerin Geomertia rs:n lausepuun peruslauseen pätevyyttä Esimerkki- ja Vastaesimerkkimenetelmä rs:n avulla, kun taas tutkimuksemme onnistuu erittäin hyvin Euklidinen Geometria rs:n lausepuun peruslauseen osalta.



        PS4 Nyt sitten on olemassa Luonnon Dialektiikka LD ja nyt LD on seuraan kaltainen kehitelmä: AINE-MATERIA(MASSA) sekä Kolmiulotteinen Geometria eli Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus. Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus siis SUORA, PINTA-ALA ja TILAVUUS.



        PS4 Onhan olemassa myös Materialistinen Historiakäsitys eli Pääomakirjan Arvolakimalli LD.
        MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppapääoma R-T-R', Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.
        MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
        MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.



        PS5 KÄYTTÖARVO on yhtä kuin se HYÖTY, jonka Kuluttajat uskovat saavansa ostamistaan tavaroista tai palveluista, ja VAIHTOARVO on Kaksijakoinen siis Työtunti- ja Rahayksikkömääräinen.



        PS6 KASAANTUMINEN kuuluu Yrityskuvioihin ja KESKITTYMINEN on taas Julkisyhteisäasia.

        PS7 Kun nyt Te Porvarit ja Toverit tutkitte ylläolevaa tarinaa, niin voitteko Te huomata sen kuvion ja asian haarat, että mikä todella on juttuni PUNAINEN LANKA?

        Et sitten kyennyt vastaamaan tähänkään kysymykseen:

        "Miten marxismi-leninismi pohjautuu yleensäkään mihinkään järkevään/tuottavaan toimintaan? NL:ssahan sillä saatiin aikaan vain murhia, kurjuutta ja lopulta konkurssi. Kannattaako jatkaa sillä uhoamista?"

        Miksi selität ummet ja lammet vierestä kun riittäisi vastaus kysymykseen joka huomattavasti selventäisi asiaa.

        Oliko mahdotonta vastata oppiaan kumoamatta vai mistä kiikasti?

        Mitä merkitystä on malleilla joista ei hyvinvointia saa aikaiseksi vaan ne vain majailevat sinun pipossasi?

        Kerro vielä miten hyödynnät omassa elämässäsi noita mikro ja makro teorioita? Minä kun en näe niille mitään käyttöarvoa!


      • RETKIKOULUMESTARIT0000
        Extyökkäri kirjoitti:

        Et sitten kyennyt vastaamaan tähänkään kysymykseen:

        "Miten marxismi-leninismi pohjautuu yleensäkään mihinkään järkevään/tuottavaan toimintaan? NL:ssahan sillä saatiin aikaan vain murhia, kurjuutta ja lopulta konkurssi. Kannattaako jatkaa sillä uhoamista?"

        Miksi selität ummet ja lammet vierestä kun riittäisi vastaus kysymykseen joka huomattavasti selventäisi asiaa.

        Oliko mahdotonta vastata oppiaan kumoamatta vai mistä kiikasti?

        Mitä merkitystä on malleilla joista ei hyvinvointia saa aikaiseksi vaan ne vain majailevat sinun pipossasi?

        Kerro vielä miten hyödynnät omassa elämässäsi noita mikro ja makro teorioita? Minä kun en näe niille mitään käyttöarvoa!

        HEI! Voimme kai todeta Herra Extyökkäri sen asian oikein voimalla, että Te halveksitte TIEDE- ja FILOSOFIA-kuviota väittämällä jotain sellaista, että niistä ei ole käytännön elämässä ja käytännön työympäristössä yhtään mitään hyötyä.



        Jos nyt toteamme sen, että TIEDE ja FILOSOFIA rs:t ovat turhakkeita, niin onko nyt siten tilanne se, että pelkkä VAISTO, TAHTO ja TUNNE ovat vain ja ainoastaan hyviä asioita ja että KÄYTÄNTÖ on vielä sellainen, että ei minkäänlaista Teoriakehikko rs:ää tarvita vaan Teidän mielestänne riittää pelkästään Yrityksen ja Erehdyksen TIE ja POLKU. Oletteko Te Herra Extyökkäri edes yrittänyt miettiä sitä, että kuinka paljon ajassa laskien voimme saada siitä hyötyä, kun käytämme Taloudellinen ja Tekninen Suunnittelutyö rs:ssä apuna ns. Loogisia ja Realistisia Teoria-, Malli- ja Kaavakehitelmiä?



        Olenhan nyt kuullut myös jotain sellaista, että Itä-Suomen Yliopisto rs:n alueella oli ja on jopa tällä hetkellä sellainen Ökyomistaja ja Ökysijoittaja, joka sai aikaan sen asian jollain ns. Ihmekeinolla, että Itä-Suomen Yliopisto rs lopetti täysin sellaiset oppiaineet kuin LOGIIKKA ja FILOSOFIA. Kun Te Arvoisat Porvarit ja Toverit halveksitte todella voimalla TIEDE ja FILOSOFIA rs:ää, niin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että MIKSI Te ette todella halua lopettaa kaikkea tutkimus- ja opetustointa siis sellaista kuin Yliopisto- ja Akatemiayhteisö rs:ää. Kuinkahan paljon todella tulisi säästöä erilaisissa yritysryppäissä, jos niiden ei tarvitsisi enää kustantaa sellaisten yhteisöjen olemassaoloa ja toimintaa kuin ovat Korkeakoulut, Peruskoulut, Lukiot ja Vastaavat? Mitä Te Arvoisat Porvarit kuten Extyökkäri, Antipunikki, Espoon TIMPPA, Kyselijä X ja muut Oikeistopomot ehkä haluatte vastata erään Kulkurin ja Katunarrin uteluihin, niin MITÄ kaikea todella?


      • RETKIKOULUMESTARIT0000 kirjoitti:

        HEI! Voimme kai todeta Herra Extyökkäri sen asian oikein voimalla, että Te halveksitte TIEDE- ja FILOSOFIA-kuviota väittämällä jotain sellaista, että niistä ei ole käytännön elämässä ja käytännön työympäristössä yhtään mitään hyötyä.



        Jos nyt toteamme sen, että TIEDE ja FILOSOFIA rs:t ovat turhakkeita, niin onko nyt siten tilanne se, että pelkkä VAISTO, TAHTO ja TUNNE ovat vain ja ainoastaan hyviä asioita ja että KÄYTÄNTÖ on vielä sellainen, että ei minkäänlaista Teoriakehikko rs:ää tarvita vaan Teidän mielestänne riittää pelkästään Yrityksen ja Erehdyksen TIE ja POLKU. Oletteko Te Herra Extyökkäri edes yrittänyt miettiä sitä, että kuinka paljon ajassa laskien voimme saada siitä hyötyä, kun käytämme Taloudellinen ja Tekninen Suunnittelutyö rs:ssä apuna ns. Loogisia ja Realistisia Teoria-, Malli- ja Kaavakehitelmiä?



        Olenhan nyt kuullut myös jotain sellaista, että Itä-Suomen Yliopisto rs:n alueella oli ja on jopa tällä hetkellä sellainen Ökyomistaja ja Ökysijoittaja, joka sai aikaan sen asian jollain ns. Ihmekeinolla, että Itä-Suomen Yliopisto rs lopetti täysin sellaiset oppiaineet kuin LOGIIKKA ja FILOSOFIA. Kun Te Arvoisat Porvarit ja Toverit halveksitte todella voimalla TIEDE ja FILOSOFIA rs:ää, niin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että MIKSI Te ette todella halua lopettaa kaikkea tutkimus- ja opetustointa siis sellaista kuin Yliopisto- ja Akatemiayhteisö rs:ää. Kuinkahan paljon todella tulisi säästöä erilaisissa yritysryppäissä, jos niiden ei tarvitsisi enää kustantaa sellaisten yhteisöjen olemassaoloa ja toimintaa kuin ovat Korkeakoulut, Peruskoulut, Lukiot ja Vastaavat? Mitä Te Arvoisat Porvarit kuten Extyökkäri, Antipunikki, Espoon TIMPPA, Kyselijä X ja muut Oikeistopomot ehkä haluatte vastata erään Kulkurin ja Katunarrin uteluihin, niin MITÄ kaikea todella?

        Miksi et vastaa suoriin kysymyksiin vaan kiertelet ja kaartelet hätäpäissäsi itsekään oikein tietämättä mihin nuo hömppäsi johtavat.

        Mitä hyötyä sinulla konkreettisesti on noista jaaritustesi ajatuksista? Lisäävätkö ne tulojasi vai ovatko ne vain tyhjän jauhamista? Konkretiaahan tässä kysytään, mitä auttaa vaikka osaa ulkoa hienoja teorioita ja muiden kehittelemiä ajatuksen juoksuja jos niitten avulla ei osaa nostaa omaa elintasoaan?

        Filosofiaa voi tietysti miettiä saunan jälkeen terassilla tai aurinkoisena päivänä laiturilla onki kädessä mutta tienaako sillä? Ansaitseeko sillä ja jos niin paljonko se tuottaa sinulle lisäansiota? Hyvällä tienestillähän voit puolustella tuota höpinääsi!


      • ROTARIKOULUMESTARIT0000
        Extyökkäri kirjoitti:

        Miksi et vastaa suoriin kysymyksiin vaan kiertelet ja kaartelet hätäpäissäsi itsekään oikein tietämättä mihin nuo hömppäsi johtavat.

        Mitä hyötyä sinulla konkreettisesti on noista jaaritustesi ajatuksista? Lisäävätkö ne tulojasi vai ovatko ne vain tyhjän jauhamista? Konkretiaahan tässä kysytään, mitä auttaa vaikka osaa ulkoa hienoja teorioita ja muiden kehittelemiä ajatuksen juoksuja jos niitten avulla ei osaa nostaa omaa elintasoaan?

        Filosofiaa voi tietysti miettiä saunan jälkeen terassilla tai aurinkoisena päivänä laiturilla onki kädessä mutta tienaako sillä? Ansaitseeko sillä ja jos niin paljonko se tuottaa sinulle lisäansiota? Hyvällä tienestillähän voit puolustella tuota höpinääsi!

        MITÄ hyötyä nyt on Teille Herra Extyökkäri täysin omista kirjoituksista sekä Kommunismi ja Sosialismi rs:ää vihaavista ja solvaavista lokalahtelaisajatelmista?



        Miksi me emme saisi todellakin yrittää selvittää itsellemme Luonto- ja Yhteiskunta-asioita? T



        Te Herra Extyökkäri olette varmaankin sellainen Aateritari, joka haluaa vastata vain ja ainoastaan MITÄ- ja MITEN-kysymyksiin mutta ei kuitenkaan missään tapauksessa MIKSI-kysymykseen. Onko nyt liikaa pyydetty se, että Te Herra Extyökkäri edes jotenkin voisitte mieltää sen asian, että mitä kaikkea tarkoittaa SYY ja SEURAUS sekä MAHDOLLISUUS ja TODELLISSUUS sekä SATTUMA ja VÄLTTÄMÄTTÖMYYS?



        Niin ja muistellaanpa nyt sitä, että mitä kaikkea tarkoittaa Luonnon Dialektiikka LD ja DIALECTICA NATURALIS DN.



        LD rs:n lausepuun peruslause on seuraavan kaltainen kehitelmä: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus. Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria. XYZ-avaruus eli SUORA PINTA-ALA TILAVUUS.



        LD rs:n peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
        LD rs:n liikelaki on seuraavan kaltainen kehitelmä: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki eli KITKALAKI, KIeltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.


      • ROTARIKOULUMESTARIT0000 kirjoitti:

        MITÄ hyötyä nyt on Teille Herra Extyökkäri täysin omista kirjoituksista sekä Kommunismi ja Sosialismi rs:ää vihaavista ja solvaavista lokalahtelaisajatelmista?



        Miksi me emme saisi todellakin yrittää selvittää itsellemme Luonto- ja Yhteiskunta-asioita? T



        Te Herra Extyökkäri olette varmaankin sellainen Aateritari, joka haluaa vastata vain ja ainoastaan MITÄ- ja MITEN-kysymyksiin mutta ei kuitenkaan missään tapauksessa MIKSI-kysymykseen. Onko nyt liikaa pyydetty se, että Te Herra Extyökkäri edes jotenkin voisitte mieltää sen asian, että mitä kaikkea tarkoittaa SYY ja SEURAUS sekä MAHDOLLISUUS ja TODELLISSUUS sekä SATTUMA ja VÄLTTÄMÄTTÖMYYS?



        Niin ja muistellaanpa nyt sitä, että mitä kaikkea tarkoittaa Luonnon Dialektiikka LD ja DIALECTICA NATURALIS DN.



        LD rs:n lausepuun peruslause on seuraavan kaltainen kehitelmä: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus. Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria. XYZ-avaruus eli SUORA PINTA-ALA TILAVUUS.



        LD rs:n peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
        LD rs:n liikelaki on seuraavan kaltainen kehitelmä: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki eli KITKALAKI, KIeltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

        Minä en esitä mitään hihhuliteorioita kuten sinä! Jos pääsemme eroon noista mainitsemistasi harhoista niin hyvinvointi kasvaa koska sekä kommunismi että sosialismi jo ajatuksenakin on taloutta vahingoittava idea.

        Kun te sitä/niitä kauppaatte niin olen monesti kysynyt missä ne ovat luoneet hyvinvointia mutta kukaan ei ole pystynyt siihen vastaamaan. Joko te siis ujostelette näyttää aatteidenne positiivisia vaikutuksia jotta ette näyttäisi ylpeiltä tai sitten ei ole mitään näytettävää kurjuuden lisäksi.

        Sinun uskosi kun ei riitä saattamaan noita aatemaailmoja tuottaviksi toimiksi, ei tosin ole pystynyt kenenkään muunkaan usko saamaan moista aikaan vaan kommunismi ja sosialismi ovat aina olleet synonyymejä kurjuudelle ainakin kansan osalta.

        Jos haluat väittää vastaan niin todista väitteesi jollain konkreettisella esimerkillä noiden höpöjesi sijaan!

        Jos puhutaan yhteiskunta-ajatuksesta niin porvarillinen kapitalismiin perustuva yhteiskunta on joka tapauksessa pystynyt luomaan hyvinvointia johon sosialismi, marxismi tai kommunismi eivät ole koskaan eivätkä missään yltäneet!!!


      • Anonyymi

        Tiedättekö mitä kaikkea tarkoittaa MARXILAISUUS JA TYHMYYS Arvoisat Porvarinerot?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tiedättekö mitä kaikkea tarkoittaa MARXILAISUUS JA TYHMYYS Arvoisat Porvarinerot?

        Nuo ovat kurjuuteen johtavien polkujen nimilappuja!

        Silti täällä ei ole porvareita vaan vain niitä fiksumpia työläisiä! Porvarit kuuluvat Hansa aikaan!


    • heippalappu_

      Googleta LGBT niin sittenpähän tiedät mitä se semmoinen nykyaikana tarkoittaa.

    • uskovaisetvittuun

      Älkää puhuko paskaa sehän on SIPILÄ joka on luvannut Kempeleen kämppänsä MATUILLE jopa telkkarissa, mut KYRPÄ USKOVAINEN peru puheensa kun siskon likkan MATU R A I S K A S. Terv OULUNKYLÄN punapääpappi

      • loil

        Jesh


    • ROTTAKOULUMESTARIT00000

      HEI! Voimme kai todeta sen, että ei Oikeistouskovaiselle kuten ovat esimerkiksi Extyökkäri, Antipunikki, Espoon TIMPPA ja Kyselijä X tunnu riittävän todistukseksi yhtään mikään ei siis mikään muu kuin se, että Materialistinen Filosofia LD on jotain jos edes sitäkään.



      Minä ainakin haluan kysyä sitä asiaa esimerkiksi Teiltä Toveri ja Porvari S'partacus, että MIKSI Te otitte kehiin sellaisen saastan ja sontatunkion kuin LENINISMUS eli STALINISMUS rs:n ja samalla aloititte Kommunistinen LIITTO rs:n tuohoutumiskierteen. Niin ja jos esimerkiksi Te Toveri ja Porvari S'partacus olisitte pysynyt sellaisen Filosofiakehitelmän piirissä kuin Marxilainen Revisionismi LD rs, niin siitä saisimme olla nyt varmoja, että PUNAPÄÄOMA ja myös SKP SKDL KASINO rs olisivat rahavarojen suhteen voimissaan ja ei olisi tapahtunut sitä kuin todella tapahtui, että Kommunistinen LIITTO rs ja Punapääoma menettivät täysin rahavaransa siis todella täysin ja myös nyt sen, että Neuvostoliitto ja Vastaavat ovat tällä hetkellä täysin pelkästään KULTTUURIHISTORIA rs:ää jos edes sitäkään.



      Mikähän nyt Teiltä Leninistit ja Stalinistit sekä NATSIKOMUT meni todella pahasti vikaan ja pöheikköön, kun ilmeisesti viivan alle ei jäänyt yhtään mitään Liiketoimista ei edes haamua, joten voimme kai todeta sen, NATSIKOMUT rs:ltä menivät suorastaan Tuhkatkin Pesästä? Voimme kai todeta vielä sen, että Natsikomut, Leninistit ja Stalinistit ovat todella surkeita liikemiehiä siis todella surkeita liikemiehiä.



      Onko Teille Toveri ja Porvari S'partacus tullut mieleenne se, että ei olisi kannattanut hylätä, siis hylätä, sellaisia Filosofiakehitelmiä kuin Luonnon Dialektiikka LD ja Materialistinen Historiakäsitys LD rs:ää ja siirtyä samalla kannattamaan sellaisia kehitelmiä kuin Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS sekä Odotuksilla Täydennetty Klassikkomalli eli MONETARISMUS eli Uusklassinen Talousoppi rs:ää.



      Haluan sanoa vielä näin lopuksi jotain sellaista, että Teiltä Natsikomut eli LENINISTIT menivät nyt myös Suomen Kuntavaalit rs:n tapauksessa Tuhkatkin Pesästä, joten HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että mitä Teille Toverit ja Porvarit Arvoisa S'partacus jäi todella kehiin.



      Kyllä nyt Herra Extyökkäri on oikeassa, kun HÄN väittää siten, että KYLLÄ Natsikomut eli Leninistit eli Stalinistit ovat räkineet ja sontineet omat Kuviokelluntaympäristö rs:nsä todella pahasti, joten voimme kai todeta sen asian olevan totta, että Omistajien ja VALKOKAARTI rs:n ei tarvitse välittää enää edes hölkäsen pöläystä Leninistit eli Stalinistit eli Natsikomut rs:stä. Olisiko nyt todella parasta huomata tämä ediskummallinen Käytäntökuvio Hyvät Toverit ja Porvarit kuten esimerkiksi S'partacus?

    • MUURARIMESTARIT0000

      VERKKOPALVELUMESTARIT000
      15.4.2017 13:05
      Extyökkäri kirjoitti:
      Missä ovat ne todisteet? Sinä et kykene yhtäkään juttuani kirjoitusvirheitä lukuun ottamatta osoittamaan edes vääriksi saatikka valheiksi.

      Koska yleensä perustelen juttuni niin olen huomattavasti sinua uskottavampi, sinulla kun ei ole muuta kuin mutu perusteluja, jos niitäkään.

      Laita nyt esimerkin vuoksi vaikka 3:n valheen luettelo ja niiden totuudet. Ota oikeita valheita äläkä mielipiteitä koska ne eivät sovi luokkaan valheet vaan ovat joko oikeita tai vääriä.

      Voit erikseen ottaa myös tuon mielipideluokan käsittelyysi. Valitse 3 mielipidettäni jotka eivät ole mielestäsi oikeita ja kerro mikä se oikea laita siinä asiassa on ja millä perusteella!

      Jos noihin tuon uhosi jälkeen et kykene niin olet pelkkä paskanjauhaja jolla ei ole sen enempää uskottavuutta kuin luotettavuuttakaan!

      Nyt töihin jotta et joudu esittämään anteeksipyyntöäsi kirjallisena! Siis valheet ja mielipiteet erikseen, molempia 3 kpl selitettyinä ja perusteltuina!


      HEIPPA!
      Nyt Te Arvoisat Toverit ja Porvarit olette tasan tarkkaan unohtaneet sen, että TE perustelette omat väitteenne vain siten, että TE vastaatte vain ja ainoastaan kysymyksiin MITÄ ja MITEN, joten voimme nyt kysyä sitä, että MIHIN Te olette unohtaneet vastauksen etsimisen MIKSI-kysymykseen.

      Nyt kysyisin vielä sitä, että mihin kuvioon Teidän Extyökkäri seuraava väitteenne pohjautuu siis, joka on seuraava: "Koska yleensä perustelen juttuni, niin olen huomattavasti sinua uskottavampi, sinulla kun ei ole muuta kuin mutu perusteluja, jos niitäkään."

      Olen nyt ollut huomaavinani sen asian, että Teidän mielestänne TIEDE, FILOSOFIA ja LOGIIKKA eivät ole tärkeitä kuvioita Arkimaailmaympäristössä, sillä meille Elinkeinoelämäkuvioissa Teidän Extyökkäri mielestänne riittää pelkkä käytäntö, mutta ihan hyvin me voimme myös kysyä sitä, että mitä kaikkea tarkoittaa nyt sitten sana KÄYTÄNTÖ. Me voimme vielä kysyä sitä, että kun Teille Extyökkäri ei kelpaa TIEDE ja FILOSOFIA, niin ihan hyvin me voimme nyt tiedustella Teiltä sitä, että miksi Teille Extyökkäri kelpaa sitten sellainen ympäristö, jota kuvaavat sanat VAISTO, TAHTO ja TUNNE. Niin ja mitä nyt sitten tarkoittaa sana VAISTO? Onko nyt VAISTO vain ja ainoastaan pelkkää ns. HÄNTÄLUUAJATTELU rs:ää siis käytännössä sitä, että Elinkeinoelämäkuvioissa on unohdettu se, että kaksi- ja nelijalkainen rs:llä on olemassa sellainen ERITTELYRAUHANEN kuin AIVOT.

      PS Mitä nyt Herra Extyökkäri ehkä haluaa vastata siihen kysymykseen ja joka on, että MIKSI Te suorastaan halveksitte sellaisia asioita kuin ovat TIEDE, FILOSOFIA ja LOGIIKKA? Niin ja nyt on ainakin HYVÄ KYSYMYS rs sellainen, joka kysyy, että MIKSI Teille Herra Extyökkäri riittää täysin sellaiset asiat, joita kuvaavat sanat VAISTO, TAHTO ja TUNNE. Onko nyt Teidän Extyökkäri mielestänne Tieteellinen ja Filosofinen TUTKIMUS sekä OPISKELU rs todellakin vain täydellinen TURHAKE siis sellainen, josta ei ole käytäntökuvioissa yhtään hyötyä vaan vain ja ainoastaan pelkkä KUSTANNUSRASITE, jos edes sitäkään?
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

      ARA IMF CBS KGB APN

    • ROTARIKOULUMESTARIT0000

      RAUNIOKOULUMESTARIT00000
      15.4.2017 15:29
      Extyökkäri kirjoitti:
      Onko mestari taas kännissä kun näkee näkyjä, tovereita ja porvareita? On ole noita koskaan tavannut saatikka edes nähnyt. Ehkä aikoinaan Leningradissa työmatkalla käydessäni näin tovereita mutta Suomessa ne ovat kuin kylmän kukat, perin harvinaisia ja niitä pitää oikein etsiä jos nähdä haluaa! Porvarit menivät hautaan Hansa liiton mukana!

      HEI!

      Onko todella Porvarit esihistoriaa Arvoisa Herra Extyökkäri?

      Mehän tiedämme sen, että SUOMI-valtiossa on olemassa OIKEISTO ja KESKUSTA, joista molemmista nyt myös käytetään nimiä PORVARISTO tai PORVARIT ja että on myös olemassa ns. VASEMMISTO, joista taas ME käytämme nimiä SOSIALISMI tai KOMMUNISMI eli Sosialisit ja Kommunistit.

      Miksi nyt Teille Arvoisat Kokkarekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs:n kannattajille on niin tavattoman vaikeata myötää se, että TE olette ts. PORVARIT-yhteisön jäsenkuntaa? Niin ja ME VASURIT taas hyväksymme sen, että meitä kutsutaan nimillä Kommunistit tai Sosialistit.

      Nyt pitää muistaa vielä se asia ja kuvio, että LENINISMUS ja STALINISMUS rs:n kannattajat eivät ole Kommunisteja tai Sosialisteja vaan todellakin sellaisia, jotka kannattavat ja tukevat sellaista aateryvästä kuin Kansalliskommunismi tai Kansallissosialismi sekä vielä RASCISMUS et FASCISMUS siis ROTUOPPI ja RUOSKAOPPI rs:ää. Niin ja nyt sitten Leninistit ja Stalinistit ovat toisilta nimiltään NATSIKOMUT ja NATSISOSSUT sekä FASISTIT ja RASISTIT rs:ää.

      Me voimme nyt sitten kysyä jotain sellaista, että mikä ERO on Neuvosto-VENÄJÄ eli NEUVOSTOLIITTO rs:n Teräsmiesten ja Natsi-SAKSA rs:n Kansallissosialistien eli NATSISOSSUT rs:n välillä. Me voimme kai todeta sen, että ei mitään muuta eroittavaa tekijää ole ollut olemassa kuin korkeintaan NIMI siis SAKSA-valtiossa Kansallissosialistit ja NL:ssä Kansalliskommunistit eli Stalinistit eli Teräsmiehet ja että AATE Kansalliskommunismi eli Leninismus eli Stalinismus oli YKSI YHTEEN ihan sama sisällöltään kuin SAKSA-valtion Kansallissosialismi, sillä molemmat toteuttivat Päivitettyä LÄÄNITYSLAITOS eli FEODALISMUS rs:ää.

      PS Mitä nyt yllätarinoidusta haluavat sanoa Toverit ja Porvarit kuten Toveri S'partacus ja Herra Extyökkäri?
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

    • ASEMAPALVELUMESTARIT

      Niin ja nyt haluan kysyä sitä Teiltä aateporvarit, että mikä ero on Marxilainen REVARI ja Teräsmies eli Leninisti rs:n välillä?

      Oletteko Te Aateporvarit todellakin sitä mieltä, että MONETARISMUS eli Odotuksilla Täydennetty KLASSIKKOMALLI eli Uusklassinen Talousoppi ovat todellakin loogisia ja realistisia, kun taas Marxilainen Revisionismi LD on todellakin vain ja ainoastaan pelkkää sekoilua?

      Nyt Teidän Aateporvarit Talousoppinne, jotta se kuvaisi realistisesti ja loogisesti Elinkeinoelämän arkipäivää, niin edellyttää ainakin sitä, että Identtisyysoletus C:n ja Q:n suhteen pitää paikkansa kuten myös se, että Länsimainen Yhteiskunta- eli Valtiokuvioissa vallitsee myös ns. TÄYDELLINEN INFORMAATIO eli Tiedotus. Jos nyt sanon siten, että Identtisyysoletus C:n ja Q:n suhteen sekä Täydellinnen Informaatio eli Tiedotus rs särkyvät jo heti kättelyssä, niin olenko oikeassa ja myös MIKSI? Jos nyt sanon siten, että ei Torikauppiaiden eli Tori-Porvarienkaan keskuudesta löydy edes kahta sellaista liikeyritysta, jossa C ja Q olisivat suurin piirteinkään yhtä suuria, niin olenko nyt todellakin oikeassa vai taas jälleen kerran pahasti hakoteillä eli väärässä ( C tarkoittaa kustannuksia jotain aikayksikköä tai vastaavaa kohden ja Q tarkoittaa valmistus- tai tuotosmäärää jotain aikayksikköä tai vastaavaa kohden)?

      Jos nyt Tekin Aateporvarit joudutte myöntämään sen, että Kaikki Yritykset niin Palvelu- kuin Tavaratuotannon aloilla ovat varmasti Epäidenttisiä C:n ja Q:n suhteen, niin Teidän Aateporvarit on pakko myös tajuta ja jopa myöntää se asia todeksi, että Teidän Aateporvarit Talousoppinne eli Odotuksilla Täydennetty KLASSIKKOMALLI eli MONETARISMUS eli Uuklassinen Talousoppi on varmasti ja ehdoitta täysin Epärealistinen ja Epälooginen, kun taas Marxilainen Revisonismi LD rs:n takana olevat Luonnon Dialektiikka LD eli DIALECTICA NATURALIS DN ja Materialistinen Historiakäsitys LD sekä PÄÄOMAKIRJA LD rs ovat varmasti Reaalisia ja loogisia. Te Aateporvarit voitte säilyttää oman Uskomusjärjestelmä rs:n ns. TOTUUSARVO rs:n vain ja ainoastaan USKONTOTODISTUSMENETELMÄ rs:n avulla siis, jos uskot, että on totta, niin on totta, mutta jos et usko, että on totta, niin on ERHE eli VALE. Kun taas nyt Materialistinen Historiakäsitys ja Pääomakirja LD:n TOTUUS rs:ksi riittää pelkästään se asia, että jos SINÄ Tutkija ja Filosofi pystyt löytämään edes yhden sellaisen Liikeyrityksen, jossa C ja Q poikkeavat muista Vastaavan Alan yritysten C ja Q:stä. Materialistinen Historiakäsitys ja Pääomakirja LD:n TOTUUSKUVIO:ksi riittä se, että TE Pystytte Osoittamaan sen asian todeksi, että Identtisyysoletus C:n ja Q:n suhteen sekä Täydellinen Informaatio eli Tiedotus rs ei ole enää voimassa siis esimerkiksi Uusklasinen Talousoppi rs:n TOTUUSARVO rs on romahtanut täysin.

      Nyt me voimme kysyä ja vielä jopa todistaa sen, että Luonnon Dialektiikka eli DIALECTICA NATURALIS LD DN on Looginen ja Reaalinen.
      Nyt LD:n lausepuun peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuvaruus. Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli SUORA, PINTA-ALA ja TILAVUUS.
      LD:n peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      LD:n liikelaki on yhtä kuin Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

      Näin lopuksi voimme vielä yrittää tutkia sitä, että MIKSI nyt LD on looginen ja reaalinen, kun taas Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS ei ole. Mehän ilmeisesti tiedämme myös sen, että Suhteellisuusteoria ja samalla AIKA-AVARUUS perustuu Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ään, kun taas LD DN perustuu Kolmiulotteinen Geometria rs:ään. Ainakin eräs Kulkuri ja Katunarri ei voi omaksi surukseen mieltää ja tajuta sitä, että minkälainen on Neliulotteinen Luontoavaruus, kun taas Kolmiulotteinen Luontoavaruus rs:n tajuaminen ei ainakaan hänen omasta mielestään ole ongelma.

      Kun nyt en pysty tajuamaan sitä, että minkälainen on Neliulotteinen Luontoavaruus, joten en myöskään tästä syystä pysty arvioimaan millään tavalla Neliulotteinen Luontoavaruus rs:n loogisuutta ja realistisuutta, kun vastaavasti Kolmiulotteinen Luontoavaruus rs:n peruslauseenkin Totuusarvon pystyy tutkimaan tasan tarkkaan Esimerkki ja Vastaesimerkkimenetelmä rs:n avulla.

      Nyt Kolmiulotteinen Geometria eli Euklidinen Geometria rs:n lausepuun Peruslause on muotoa: Suoran s1 ulkopuolella olevan pisteen p1 kautta voidaan piirtää vain yksi tämän suoran s1 kanssa yhdensuunatinen suora siis suora s2. Nyt on olemassa vielä sellaisia asioita kuin epäeuklidiset geometriat, ja joka tarkoittaa sitä asiaa, että kaksi yhdensuuntaista suoraa voivat yhtyä toisiinsa äärettömyydessä. Me voimme nyt myös kysyä sitä, että ovatko sellaiset epäeuklidinen geomtria rs:n suorat todella yhdensuuntaisia, jotka voivat yhtyä toinen toiseensa äärettömyydessä.
      IlmiannaJaa

    • RAUNIOKOULUMESTARIT000

      Niin ja nyt haluan kysyä sitä Teiltä aateporvarit, että mikä ero on Marxilainen REVARI ja Leninistit rs:n välillä?

      Oletteko Te Aateporvarit todellakin sitä mieltä, että MONETARISMUS eli Odotuksilla Täydennetty KLASSIKKOMALLI eli Uusklassinen Talousoppi ovat todellakin loogisia ja realistisia, kun taas Marxilainen Revisionismi LD on todellakin vain ja ainoastaan pelkkää sekoilua?

      Teidän Aateporvarit Talousoppinne, jotta se kuvaisi realistisesti ja loogisesti Elinkeinoelämän arkipäivää, niin edellyttää ainakin sitä, että Identtisyysoletus C:n ja Q:n suhteen pitää paikkansa kuten myös se, että Länsimainen Yhteiskunta- eli Valtiokuvioissa vallitsee myös ns. TÄYDELLINEN INFORMAATIO eli Tiedotus. Jos nyt sanon siten, että Identtisyysoletus C:n ja Q:n suhteen sekä Täydellinnen Informaatio eli Tiedotus rs särkyvät jo heti kättelyssä, niin olenko oikeassa ja myös MIKSI? Jos nyt sanon siten, että ei Torikauppiaiden eli Tori-Porvarienkaan keskuudesta löydy edes kahta sellaista liikeyritysta, jossa C ja Q olisivat suurin piirteinkään yhtä suuria, niin olenko nyt todellakin oikeassa vai taas jälleen kerran pahasti hakoteillä eli väärässä ( C tarkoittaa kustannuksia jotain aikayksikköä tai vastaavaa kohden ja Q tarkoittaa valmistus- tai tuotosmäärää jotain aikayksikköä tai vastaavaa kohden)?

      Jos nyt Tekin Aateporvarit joudutte myöntämään sen, että Kaikki Yritykset niin Palvelu- kuin Tavaratuotannon aloilla ovat varmasti Epäidenttisiä C:n ja Q:n suhteen, niin Teidän Aateporvarit on pakko myös tajuta ja jopa myöntää se asia todeksi, että Teidän Aateporvarit Talousoppinne eli Odotuksilla Täydennetty KLASSIKKOMALLI eli MONETARISMUS eli Uuklassinen Talousoppi on varmasti ja ehdoitta täysin Epärealistinen ja Epälooginen, kun taas Marxilainen Revisonismi LD rs:n takana olevat Luonnon Dialektiikka LD eli DIALECTICA NATURALIS DN ja Materialistinen Historiakäsitys LD sekä PÄÄOMAKIRJA LD rs ovat varmasti Reaalisia ja loogisia. Te Aateporvarit voitte säilyttää oman Uskomusjärjestelmä rs:n ns. TOTUUSARVO rs:n vain ja ainoastaan USKONTOTODISTUSMENETELMÄ rs:n avulla siis, jos uskot, että on totta, niin on totta, mutta jos et usko, että on totta, niin on ERHE eli VALE. Kun taas nyt Materialistinen Historiakäsitys ja Pääomakirja LD:n TOTUUS rs:ksi riittää pelkästään se asia, että jos SINÄ Tutkija ja Filosofi pystyt löytämään edes yhden sellaisen Liikeyrityksen, jossa C ja Q poikkeavat muista Vastaavan Alan yritysten C ja Q:stä. Materialistinen Historiakäsitys ja Pääomakirja LD:n TOTUUSKUVIO:ksi riittä se, että TE Pystytte Osoittamaan sen asian todeksi, että Identtisyysoletus C:n ja Q:n suhteen sekä Täydellinen Informaatio eli Tiedotus rs ei ole enää voimassa siis esimerkiksi Uusklasinen Talousoppi rs:n TOTUUSARVO rs on romahtanut täysin.

      Nyt me voimme kysyä ja vielä jopa todistaa sen, että Luonnon Dialektiikka eli DIALECTICA NATURALIS LD DN on Looginen ja Reaalinen.
      Nyt LD:n lausepuun peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuvaruus. Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli SUORA, PINTA-ALA ja TILAVUUS.
      LD:n peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      LD:n liikelaki on yhtä kuin Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

      Näin lopuksi voimme vielä yrittää tutkia sitä, että MIKSI nyt LD on looginen ja reaalinen, kun taas Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS ei ole. Mehän ilmeisesti tiedämme myös sen, että Suhteellisuusteoria ja samalla AIKA-AVARUUS perustuu Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ään, kun taas LD DN perustuu Kolmiulotteinen Geometria rs:ään. Ainakin eräs Kulkuri ja Katunarri ei voi omaksi surukseen mieltää ja tajuta sitä, että minkälainen on Neliulotteinen Luontoavaruus, kun taas Kolmiulotteinen Luontoavaruus rs:n tajuaminen ei ainakaan hänen omasta mielestään ole ongelma.

      Nyt en pysty todellakaan tajuamaan sitä, että minkälainen on Neliulotteinen Luontoavaruus, joten en myöskään tästä syystä pysty arvioimaan millään tavalla Neliulotteinen Luontoavaruus rs:n loogisuutta ja realistisuutta, kun vastaavasti Kolmiulotteinen Luontoavaruus rs:n peruslauseenkin Totuusarvon pystyy tutkimaan tasan tarkkaan Esimerkki ja Vastaesimerkkimenetelmä rs:n avulla.

      Nyt Kolmiulotteinen Geometria eli Euklidinen Geometria rs:n lausepuun Peruslause on muotoa: Suoran s1 ulkopuolella olevan pisteen p1 kautta voidaan piirtää vain yksi tämän suoran s1 kanssa yhdensuunatinen suora siis suora s2. Nyt on olemassa vielä sellaisia asioita kuin epäeuklidiset geometriat, ja joka tarkoittaa sitä asiaa, että kaksi yhdensuuntaista suoraa voivat yhtyä toisiinsa äärettömyydessä. Me voimme nyt myös kysyä sitä, että ovatko sellaiset epäeuklidinen geometria rs:n suorat todella yhdensuuntaisia, jotka voivat yhtyä toinen toiseensa äärettömyydessä.

    • AMMATTIKOULUSEURA0000

      ANKKURIKYLÄSEURA000
      21.4.2017 20:07
      UUSI
      HEI!
      Nyt Hyvät Toverit pitää muistaa se, että on olemassa todellakin erikoisosasto Extyöloiset rs, sillä eihän kukaan Työn Sankari halua kirjoittaa yksiä ja samoja Kommunismikaunaisia Juttuja 24/7 vaan korkeintaan 4-5 kappaletta viikossa tai kuukaudessa.

      Te Hyvät Toverit varmaankin tiedätte sen, että Herra Extyökkäri kuuluu ns. Turkulaisiin Erikoisyrittäjät rs:n Kerho-Sankareihin nimellä Satavan Kansallisseura rs tai Loimaa-Sastamalan Erikoisyrittäjät rs:ään. Niin ja onhan nyt myös olemassa sellainen Erikoisjärjestö kuin Kokkare- ja Pökelökapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs sekä vielä siten, että TÄMÄ yhteisö pitää todella pahimpana mahdollisena kilpailijanaan sellaista tiedustelujärjestöä kuin Vasurikapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs:ää.

      Onhan nyt VASURIT, KOMUT ja SOSSUT rs todella kova ja karu Alamaailma, sillä esimerkiksi Extyökkäriloiset saa todella erittäin kovan ja samalla karun allergisen Komuinho-oireiston, kun kuulee pikkasen ehkä vain sivulauseessa jotain sellaista kuin VAPAA KOMMUNISMI ja VAPAA SOSIALISMI rs:ää. Miksi Porvarinerot kuten esimerkiksi Extyökkäri ja Vastaavat voivat todella niin kovalla tavalla inhota pelkkiä sanoja kuten KUNTALAISUUS sekä TOVERUUS ja KAVERUUS? Nyt meille Komuille ja Sossuille sanat RASCISMUS et FASCISMUS siis ROTUOPPI ja RUOSKAOPPI ovat vain ja ainoastaan ns. AATESANAT rs:n kuvioihin kuuluvia Oikeistonerojen Nautiskelusanoja?

      PS Mitä nyt Paronit tarkoittaa iskulausesanat KOTI, USKONTO ja AATE, niin MITÄ todella?
      IlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

    • PUUTARHAMESTARIT49

      HEI!
      Tehän Hyvä Herra Paroni Extyökkäri tiedätte sen, että on olemassa ns. JOUSTAVA TAKTIIKKA ja joka tarkoittaa ainakin sitä ja että on olemassa Oikeiston PYHÄ KOLMIYHTEYS ja että on olemassa myös Vasemmiston PYHÄ KOLMIYHTEYS.

      Nyt Oikeiston Pyhä Kolmiyhteys tarkoittaa ainakin sitä, että on olemassa jotain sellaista kuin Äärimmäinen Oikeisto, OIKEISTO ja Maltillinen OIKEISTO ja että nyt on olemassa vielä Vasemmiston Pyhä Kolmiyhteys ja jopa pitää sisällään jotain sellaista kuin Äärimmäinen Vasemmisto, VASEMMISTO ja Maltillinen Vasemmisto. Nyt kun käytämme molemmista siis OIKEISTO ja VASEMMISTO rs:stä nimeä PYHÄ KOLMIYHTEYS, niin voimme kai todeta sen, että Joustava Taktiikka on kolmijakoinen siis JYRKKÄ, SOPIVA ja LEPSU ja joita sitten ME kanssaeläjät käytämme ainakin omasta mielestämme todella sopivasti.

      Nyt Kulkurit ja Katunarrit yrittävät arvailla sitä asiaa erikoisesti, että mikä Joustava Taktiikka rs:n osa-alue on nyt Teillä Extyökkärisankari käytössänne, kun TE joka käänteessä julistatte tulisesti sitä, että kaikki siis KAIKKI Elinkeinoelämän Ongelmat johtuvat Työn Sankarien etujärjestöstä nimeltään SAK STTK KASINO eli ts. AY-MAFIA rs:stä. Onhan nyt myös se ihmettelyn aihe, että jos väitämme siten, että Työmarkkinajärjetsöt ovat tämän meidän TELLUS-planeetan LAMAONGELMA rs:n pääaiheuttajia, että kumpi EK eli Työnantajat vai SAK STTK KASINO rs ovat aitolahtelaiseen taapaan pääaiheuttajia. Nyt ilmeisesti Te Paroni Extyökkäri väitätte erittäin kovalla tavalla jopa siten, että SAK STTK ovat pääaiheuttajia Talousongelmissamme.

      Nyt Teidän Paroni Extyökkäri pääsyytöksenne on se, että AY-MAFIA rs:n terroritoiminnasta johtuen EK ja Omistajat joutuvat maksamaan Työn Sankareille liian kovia siis liian korkeita palkkoja. Nyt Teidän Arvoisat Porvaritoverit ainoa perustelunne siihen, että Elinkeinoelämän ongelmat johtuvat esimerkiksi SUOMI-valtion tapauksessa siitä, että Suomalaiset Tavarat ja Palvelut ovat liian kalliita siis liian hintavia ja kun Ostajakunta etsii parasta mahdollista HINTA-LAATU-SUHDE rs:ää, niin tässä kilvoittelussa Suomalaiset Hyödykkeet häviävät eli jäävät myymättä.

      Me voimme nyt kysyä sitä, että onko Porvarikapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs:n jäsenen ja kannattajan tiedot oikeita siis siinä, että AY-Mafia rs on pääasiallinen syyllinen SUOMI-valtion Talousongelmiin. Ovatko nyt Porvarit todellakin oikeassa vai ovatko Työn Sankarit vain ja ainoastaan oikeassa siinä asiassa, kun väittävät, että EK ja Työnantajat ovat Pääsyyllisiä Esimerkiksi SUOMI-valtion Talousongelmien kenttään?

      Ovatkohan nyt todella SUOMI-valtion Työn Sankarien palkkatasot niin korkeita jopa Rivityöväestön piirissä, että tästä kaikesta SUOMI-valtion Lamaongelmat voisivat johtua? Ihan hyvin me voimme myös väittää siten, että keskimäärin suomalaiset ovat ns. Perässä Hiihtäjiä eli yrittävät selvitä teknisestä kehitys- ja tutkimustyöstä siten, että matkivat parhaansa mukaan kanssakilpailijoitaan. Nyt ainakin HYVÄ KYSYMYS on se, että voiko todella koskaan Perässä Hiihtäjä olla Teknisessä Kehitys- ja Tutkimustyössä Eturintamassa. Onko nyt tosiasiassa Perässä Hiihtäjän eli jonkinlaisen matkijan pakko tyytyä vain niihin rippeisiin, jotka Rikkaan Miehen Pöydältä putoavat eli ts. LAZARUS-olomuotoon?

      PS Kun nyt näin lopuksi haluan kysyä sitä, että jos Suomalainen Teollisuus ja Kauppa alkaa kehittämään täysin itsenäisesti omia Tuoteryhmiään ja myös omia Kaupparyppäitään, niin alkaako todella täten Suomalaisen Teollisuuden ja Kaupan Uusi Nousi ihan NOKIA-malliin? Mitä nyt Hyvät Paronit, Porvarit ja Toverit haluavat vastata erään kulkurin ja katunarrin uteluihin, niin MITÄ KAIKKEA todella?
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

    • SISSIKOULUMESTARIT000

      Nyt Luonnon Historia on sama asia kuin KASVITIEDE eli BOTANICA, ELÄINTIEDE eli ZOOLOGIA ja SIENITIEDE eli MYCOLOGIA. Niin ja nyt se Luonnon Historia, jonka Te Toveri HR liititte Talouselämään, niin on tähän asti ollut sellainen Ilmiökenttä kuin Vapaa Markkinatalous siis Yksityisomistukseen Perustuva Markkinatalous. Ainakin minua nyt Teidän Toveri HR tapauksessanne ihmetyttää se, että MIKSI TODELLA Te haluatte sotkea ja sekoittaa eri tieteen alojen käsitteitä, sillä ovathan todella ainakin vähän erilaisia Luonnontiede kuten BIOLOGIA siis KASVITIEDE eli BOTANICA, ELÄINTIEDE eli ZOOLOGIA ja SIENITIEDE eli MYCOLOGIA ja Yhteiskuntatiede kuten TALOUSTIEDE, SOSIOLOGIA ja POLITOLOGIA sekä Poliittinen HISTORIA.Niin ja toivon nyt ainakin sitä, että ei todellakaan sekoitettaisi eri tiedeympäristöjen käsitteistöjä keskenään, jotta noin niin kuin yleensä, jos me käytämme käsitettä Luonnon Historia, niin ME nyt tietäisimme sen, että missä todella mennään tai sitten ei.

      VastaaPoista

    • OPISTOPALVELUMESTARIT000

      Voiko olla pahempia mahdollisia sekopäitä eli onnellisia kuin TERÄSMIEHET eli LENINISTIT? Mitä mieltä on nyt Tiekkariyhteisö sellaisesta henkilöstä, joka väittää todella kirkkain otsin jotain sellaista, että Marxilainen REVISIONISMI LD on mitä parhain ja hienoin Ajan Kuva? Oletteko Te Teräsmiehet eli Leninistit eli ts ANARKISTIT todella osa jotain sellaista yhteisöä, joka väittää siten, että ainoa hyvä aate on takuuvarmasti vain ja ainoastaan seuraava kehitelmä: Päämäärä on täysin toissijainen, sillä LIIKE on todellakin tärkein asia, joten pahin mahdollinen kellunta ja kehitelmä on sellainen kuvio ja kertymä, joka on täysin jäykkä ja jossa LIIKE on korkeintaan Teräsmiehisen Etanan Vauhtia.

    • ASEMAPALVELUMESTARIT0000

      ASEMAKOULUMESTARIT0000
      25.4.2017 15:56
      HEI! Onhan nyt hyvä tuoda kehiin se, että missä ympäristössä ja kuvioissa on ns. Täydellinen SUOMI-valtio kehkeytynyt vuosien ja vuosikymmenten saatossa. Niin ja onhan nyt myös Punikkinerojen syytä painaa jopa takaraivoon asti se, että mitä kaikkea tapahtuu silloin, jos todella häviää kapinan kuten SUOMI-valtiossa tapahtui vuonna 1918. Minä ainakin pidän tärkeänä sitä, että Me, jotka elelemme SUOMI-valtiossa vuonna 2017, niin emme unohda HISTORIA-tieteen opetuksia kuten esimerkiksi vuosia 1918 ja 1932.
      Tykkää · Vastaa · Hetki sitten

    • VARASTOKOULUMESTARIT000

      TIETOPALVELUMESTARIT000
      1.5.2017 2:59
      UUSI
      ASEMAKOULUMESTARIT007
      27.12.2016 22:15
      AMMATTIKOULUSEURA000
      26.12.2016 18:23

      Mitä todellista rakentavaa saavat aikaan Teidän Toveri Extyökkäri rs:n kaverit ja toverit?

      Onko ainoa ns. HYVÄ TEKO Teidän Kohdalla se asia, että Te Arvoisat Toverit ja Porvarit viette tulokertymänne ns. Veroparatiisit rs:ään?
      Me voimme AY-järjestöistä sanoa ainakin sen hyvän asian, että ne ovat enemmän tai vähemmän hyvällä menestyksellä yrittäneet hidastaa Kulutuskyvyn alasajoa, vaikka Te Toverit ja Porvarit haluatte jotain sellaista, että Työn Sankari rs:n pitää ja täytyy tehdä työpäivänsä Päivätyöläiset rs:nä korkeintaan Yhdeksällä eurolla ei TYÖTUNTI vaan vain ja ainoastaan TYÖPÄIVÄ.

      Nyt kysyn sitä Teiltä Arvoisa Yrittäjäneuvos Extyökkäri ja Kumppanit, että MIKÄ kaikki Teidän puuhastelussanne on sellaista, että Teille pitäisi maksaa jotain Teidän ns. PUUHATOIMET rs:stä. Niin ja nyt ymmärtääkseni Puuhastelu on jotain muuta kuin aito oikea Työn TEKO Päivätyöläiset Rintamalla.

      Olisiko nyt Teillä Toveri ja Yrittäjäneuvos Extyökkäri peiliin katsomisen paikka? Niin ja olisiko nyt myös HYVÄ yrittää ottaa selvää siitä asiasta, että mitä kaikkea pitää sisällään TALOUSTIEDE, FILOSOFIA ja KULTTUURISOSIOLOGIA sekä SEMOLOGIA, niin MITÄ todellakin Arvoisat Toverit Ylinerot?

      Mitä Te Toverit ja Porvarit tarkoititte silloin, kun Te käytitte otsakkeena sanaa TYÖNARVOTEORIA? Oliko tällöin kyseessä Pääomakirja rs:n ns. ARVOLAKIMALLI vai mikä todellakin?

      Minä ainakin uskoin todella siihen, että Te yrititte tarinoida jotain sellaisesta asiasta kuin Materialistinen Historiakäsitys ja vielä siten, että kaikki mikä edes jotenkin perustuu ja pohjautuu Marxilainen Filosofia ja Sosiologia sekä Marxilainen Arkeologia ja Semologia rs:ään, niin on perusrakenteeltaan jotain sellaista kuin Äärimmäinen Sekoilu ja Epätiede. Olenko arvannut oikein tai edes sinnepäinkään?

      Nyt Te Arvoisat Toverit ja Porvarit ilmeisesti tiedätte sen asian, että Marxismi-Leninismin Yhteiskuntatiede ja Filosofia on varmasti täysin eri asia kuin Marxilainen Revisionismi LD. Tehän myös tiedätte sen asian, että Marxilainen Revisionismi LD rs:n lausepuun peruslause on aina muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Laatu- eli Kategoria-avaruus, kun taas Marxismi-Leninismin Yhteiskuntatiede ja Filosofia rs:n lausepuun peruslause on sama kuin Objektiivinen IDEALISMI rs:n, ja joka on siis muotoa A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Laatuavaruus.

      Niin ja nyt HYVÄ KYSYMYS on todellakin se, että kumpi Marxismi-Leninismin Yhteiskuntatiede ja Filosofia rs vai Marxilainen Revisionismi LD rs on lausepuun peruslauseen osalta arvioiden sellainen, jossa ei Logiikka- ja Realismiasiat millään osa-alueella romahda. Mitä Te Toverit ja Porvarit kuten myös erikoisesti Toveri Rajan Vartijat ehkä haluatte vastata erään Kulkurin ja KÄSITYÖMESTARIT rs:n kannattajan uteluihin, niin MITÄ kaikkea todellakin?
      IlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI

    • PUUTARHAMESTARIT4900

      HEI! Miten nyt meidän pitää ja täytyy suhtautua siihen Rosvo- ja Konnasakkiin, josta ME voimme todellakin käyttää nimeä Kokkare- tai EK-MAFIA?

      Miksi meidän todella pitää tukea Konna- eli Kokkaremafia rs:ää siis niitä paljon puhuttuja Maantieryöväreitä Arvoisa Porvari ja Kokkarekapo Extyökkäri?

      Mitä pahaa me Kommunistit eli Kuntalaiset olemme tehneet varsinkin, jos me haluamme pitää siitä asiasta huolta, että Elinkeinoelämässä ei vello oikein kova ja karu AALTOLIIKE vaan sellainen Kehitelmä, jossa myös YRITTÄJÄ saa oman kohtuullisen osansa päin vastoin kuin Kokkare- ja EK-MAFIA rs haluaa ja toivoo? Nyt kokkareet ja Maantierosvot ovat sitä mieltä ilmeisessti, että mitä suurempi ja karumpi on Elinkeinoelämän aaltoliikeviuhahtelu, niin sitä onnellisempia ovat todellakin Porvarit ja myös Omistajanerot.

      Nyt Te Porvarinerot olette unohtaneet sen ns. KULTAINEN SÄÄNTÖ rs:n ja joka sanoo siten, että Elinkeinoelämän ROMAHDUS on sitä suurempi ja karumpi, mitä kovempi on Elinkeinoelämän AALTOLIIKE ollut ns. NOUSUKAUSI rs:llä. Niin ja miten Te Kokkarekakapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs haluatte yllä tarinoidun tulkita? Haluatteko Te Kokkareet ja Porvarinerot todellakin sitä, että hetken t1 Onni tuo myös menestyksen nyt ja tulevaisuudessa eikä vain sellaista asiaa ja tilantekuviota, josta on tapana käyttää tässä ja nyt nimeä VARARIKKO ja ROMAHDUS? Miten ovat nyt asiat ja asian haarat sekä näreet ja aidan seipäät Arvoisat Yrittäjänerot ja kaikkien erikoisalojen Assiantuntijaporvarit kuten Toverit ja Porvarit ryhmän jäsen Herra Extyökkäri?
      KommentoiIlmiannaJaa
      UUSI
      köyhäkomukka
      2.5.2017 22:57

    • VERKKOPALVELUMESTARIT007

      PUUTARHAKOULUMESTARIT000
      4.5.2017 8:59
      Mitä Te Hyvät Iskutaistelijat haluatte kertoa meille silloin, kun TE sekotatte sekä TIEDE- että AATE-sanaston täysin?

      Onko tilanteenne se, että Teille Hyvät Iskuriporvarit ei ole selvinnyt edes se, että mitä kaikkea tarkoitta TALOUSSOSIOLOGIA ja KOULUFILOSOFIA rs? Ainakin minusta Te Aateporvarit ette hallitse edes Peruskäsitteitä Taloustiede ja KOULUSOSIOLOGIA rs:n ympäristössä.

      Voimme kai todeta sen, että ei sellainen Yrittäjä- ja Omistaja-asia rs:n eteenpäinvienti ole todellakaan tehokasta, jos vain ja ainoastaan toistaa Omia Uskomusasioita sekä vie kehiin eli eteenpäin vain jotain sellaista, että KOMUT ja SOSSUT ovat pahoja, kun taas ns. Oikeistoporvarit ovat pyhimyksiä.

      Mitä Te Oikeistoporvarit haluatte sanoa sellaisesta asiasta, joka väittää jotain sellaista, että ainakin Pien- ja Keskitason Yrittäjäkunta rs:n pitää elää ja toimia siten kuin Elinkeinoelämän aaltoliike määrää ja säätää? Oletteko Te Oikeistoporvarit tietoisia siitä asiasta, että mitä ongelmia ja häiriötekijöitä tuo kehiin todella täysin vapaa ja voimallinen Talous- ja Elinkeinoelämän piirissä vellova AALTOLIIKE? Oletteko Te myös selvillä siitä, että jos Aaltoliike ja Viuhahtelu on ollut voimallisesti arkipäivää Talouselämän piirissä, niin siitä ME saamme olla varmoja, että VARARIKKO ja ROMAHDUS rs:t iskevät takuuvarmasti oikein voimalla, ja että se myös on takuuvarmaa, että osa Työväestöstä siirtyy halusi tai ei ns. Työttömien Armeijaan?

      Kun nyt miettii esimerkiksi Teidän Oikeistoporvarit ajatussisältöänne, niin alkaa KYLLÄ pohtimaan myös sitä asiaa, että mihin Teiltä Oikeistoporvarit on unohtunut seuraavat käsitteet KYSYNTÄ ja TARJONTA. Te Hyvät Porvaritaistelijat olette sitä mieltä ilmeisesti, että mitä pienemmällä palkalla Työn Sankari tekee arkipäiväistä aherrusta, niin sitä paremmin VALKOKAARTI eli OMISTAJAKUNTA rs:n tuottamat Tavarat ja Palvelut käyvät kaupaksi. Onko todella tilanteemme se, että ei Yrittäjän tarvitse välittää KYSYNTÄ rs:stä yhtään mitään vaan riittää, kun tuottaa sekä palveluja että tavaroita oikein kovalla teholla?

      Onko Teille Hyvät Omistajat ja Yrittäjät tullut mieleenne koskaan se kummallisuus, että Omistajan pitää saada markkinoilta ainakin ns. Nettotuotantokustannukset siis Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma rs:n? Onko Teille Hyvät Oikeistoporvarit tullut mieleenne vielä se, että Työn Sankarin PALKKA on kaksijakoinen, ja joka tarkoittaa sitä asiaa ainakin, että siinä yrityksessä, jossa Työn Sanarimme on töissä, niin hänen palkkansa on kustannustekijä, kun taas laajemmin markkinoilla eli elinkeinoelämän piirissä Työn Sankarimme PALKKA on kysyntätekijänä siis Ostovoimaisena Kysyntänä olemassa? Onhan se selvä asia, että jos RIVITYÖVÄESTÖ rs on lukumääräisesti suuri, niin heillä on ryhmänä melkoinen KYSYNTÄVOIMA, vaikka yksilökohtainen PALKKA ei olisikaan kovin kaksinen.

      Niin ja nyt eräs KULKURI ja KATUNARRI ihmettelee vielä sitä asiaa, että onko se asia todella totta, että Te Oikeistoporvarit olette kiinnostuneet vain ja ainoastaan TARJONTA rs:stä ja että Teidän mielestänne KYSYNTÄ rs on täysin toissijainen Asiakuvio Markkinatalous rs:n kannalta arvioiden. TE Porvarit uskotte ilmeisesti siihen asiaan, että TARJONTA luo aina oman Kysyntänsä.
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      Eeeetu

    • ROTTAKOULUPALVELUT0000

      PUUTARHAKOULUMESTARIT000
      4.5.2017 8:59
      Mitä Te Hyvät Iskutaistelijat haluatte kertoa meille silloin, kun TE sekotatte sekä TIEDE- että AATE-sanaston täysin?

      Onko tilanteenne se, että Teille Hyvät Iskuriporvarit ei ole selvinnyt edes se, että mitä kaikkea tarkoitta TALOUSSOSIOLOGIA ja KOULUFILOSOFIA rs? Ainakin minusta Te Aateporvarit ette hallitse edes Peruskäsitteitä Taloustiede ja KOULUSOSIOLOGIA rs:n ympäristössä.

      Voimme kai todeta sen, että ei sellainen Yrittäjä- ja Omistaja-asia rs:n eteenpäinvienti ole todellakaan tehokasta, jos vain ja ainoastaan toistaa Omia Uskomusasioita sekä vie kehiin eli eteenpäin vain jotain sellaista, että KOMUT ja SOSSUT ovat pahoja, kun taas ns. Oikeistoporvarit ovat pyhimyksiä.

      Mitä Te Oikeistoporvarit haluatte sanoa sellaisesta asiasta, joka väittää jotain sellaista, että ainakin Pien- ja Keskitason Yrittäjäkunta rs:n pitää elää ja toimia siten kuin Elinkeinoelämän aaltoliike määrää ja säätää? Oletteko Te Oikeistoporvarit tietoisia siitä asiasta, että mitä ongelmia ja häiriötekijöitä tuo kehiin todella täysin vapaa ja voimallinen Talous- ja Elinkeinoelämän piirissä vellova AALTOLIIKE? Oletteko Te myös selvillä siitä, että jos Aaltoliike ja Viuhahtelu on ollut voimallisesti arkipäivää Talouselämän piirissä, niin siitä ME saamme olla varmoja, että VARARIKKO ja ROMAHDUS rs:t iskevät takuuvarmasti oikein voimalla, ja että se myös on takuuvarmaa, että osa Työväestöstä siirtyy halusi tai ei ns. Työttömien Armeijaan?

      Kun nyt miettii esimerkiksi Teidän Oikeistoporvarit ajatussisältöänne, niin alkaa KYLLÄ pohtimaan myös sitä asiaa, että mihin Teiltä Oikeistoporvarit on unohtunut seuraavat käsitteet KYSYNTÄ ja TARJONTA. Te Hyvät Porvaritaistelijat olette sitä mieltä ilmeisesti, että mitä pienemmällä palkalla Työn Sankari tekee arkipäiväistä aherrusta, niin sitä paremmin VALKOKAARTI eli OMISTAJAKUNTA rs:n tuottamat Tavarat ja Palvelut käyvät kaupaksi. Onko todella tilanteemme se, että ei Yrittäjän tarvitse välittää KYSYNTÄ rs:stä yhtään mitään vaan riittää, kun tuottaa sekä palveluja että tavaroita oikein kovalla teholla?

      Onko Teille Hyvät Omistajat ja Yrittäjät tullut mieleenne koskaan se kummallisuus, että Omistajan pitää saada markkinoilta ainakin ns. Nettotuotantokustannukset siis Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma rs:n? Onko Teille Hyvät Oikeistoporvarit tullut mieleenne vielä se, että Työn Sankarin PALKKA on kaksijakoinen, ja joka tarkoittaa sitä asiaa ainakin, että siinä yrityksessä, jossa Työn Sanarimme on töissä, niin hänen palkkansa on kustannustekijä, kun taas laajemmin markkinoilla eli elinkeinoelämän piirissä Työn Sankarimme PALKKA on kysyntätekijänä siis Ostovoimaisena Kysyntänä olemassa? Onhan se selvä asia, että jos RIVITYÖVÄESTÖ rs on lukumääräisesti suuri, niin heillä on ryhmänä melkoinen KYSYNTÄVOIMA, vaikka yksilökohtainen PALKKA ei olisikaan kovin kaksinen.

      Niin ja nyt eräs KULKURI ja KATUNARRI ihmettelee vielä sitä asiaa, että onko se asia todella totta, että Te Oikeistoporvarit olette kiinnostuneet vain ja ainoastaan TARJONTA rs:stä ja että Teidän mielestänne KYSYNTÄ rs on täysin toissijainen Asiakuvio Markkinatalous rs:n kannalta arvioiden. TE Porvarit uskotte ilmeisesti siihen asiaan, että TARJONTA luo aina oman Kysyntänsä.
      KommentoiIlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      Eeeetu

    • RETKIKOULUMESTARIT0000

      ROTTAKOULUPALVELUT0000
      4.5.2017 21:51
      HEI!

      Miten käy todellakin sellaisen yhteisön kuin ns. NATSIHINTIT eli ts. NATSILIIGA rs:n?

      Oletteko Te Natsihintit tietoisia sellaisesta asiasta kuin NEMOLIIGA rs? Olisi kylläkin todella hyvä tietää, sillä NEMOLIIGA on se paljon puhuttu ROYAL MAFIA siis Kuninkaallinen Mafia.

      Niin ja ROYAL MAFIA eli NEMOLIIGA on nyt se kuvio ja asian haarat, joka ratkaisee yksi yhteen sen kuviokellunta rs:n, jossa päätetään erikoisesti se, että mitä kuka tai kukin voisi VALKOKAARTI eli ANKKURIMAFIA rs:n piirissä saada tai sitten ei ja että mitä sitten voisivat saada tässä ja nyt HAAMUTYÖVÄEN LIITTO rs:n jäsenistöyhteisöt.

      Onko todellakin nyt kuvioissa kovan tason ONGELMA Arvoisat Toverit Porvarihemmot sekä vielä HÄN, joka on erottäin viisas ja pätevä sekä fiksu Työläinen ei siis todellakaan Omistaja- ja yrittäjäyhteisön jäsen? Me KOMUT ja SOSSUT käytämme nyt Heistä nimiä Extyökkäri, Espoon TIMPPA, Rajan Vartijat sekä vielä erikoisesti nimeä PORVARINEROT.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      429
      3023
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      103
      2374
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2112
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1943
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1797
    6. 164
      1238
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      947
    Aihe