Cavalierkin puree!

Anonyymi

Meillä oli perheessä cavalier kun olin teini-ikäinen. En itse tykännyt rodusta yhtään, ja joskus aloin sitten lyömään koiraa. Yhden kerran auton takapenkillä cavalier sitten lyömisen yhteydessä kävikin käteeni kiinni... En olisi koskaan uskonut, että cavalier kykenee puremaan ihmistä, mutta niinhän siinä lopulta vain kävi!

Oletteko te muut koskaan nähneet cavalierin purevan ihmistä? Ja jos, niin mistä syystä?

6 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Oletpas ollut julma koiraanne kohtaan kun sitä löit.Tietysti se tuottamassi kivun vuoksi puree lyöjää, jotta kivun tuottaminen lyomällä loppuisi, niin tekisivät lopulta kaikki koirat.Meinaatko, että rodussa oli vika, kun koira puri lyöjää?
  Kyllä se vika on tapauksessasi selkeästi lyöjässä.Jos ihminen koiraa lyö, ei pidä ottaa itselleen koiraa, eikä olla niiden kanssa tekemisissä, eikä vastuussa niistä.
  Se, on koirien etu.Koiraa ei pidä lyödä koskaan! Sillä menee luottamus ihmisiin, samoin kun ihmisellä jos toinen ihminen lyö.

  Meillä on aina ollut koiria, ja myös lapsia.Meidän lapset hoitaa, taluttelee, leikittää koiria.Ketkään lapsista ei ole lyönyt koskaan koiria, ja monet heistä haaveilevat ottavansa koiran itselleen aikuisena.Miettivät ja katselevat jo rotuvaihtoehtoja.
  Meidän koirat ei ole koskaan purreet ketään, ei ihmisiä, eikä muita koiria.

  Jos koira puree, syy voi toki olla joskus koirassa, se voi olla vaikka sairas.
  Tai sitten syy on koiran kohtelussa, koiraa ei tietenkään koskaan pidä lyödä!

  Miksi löit koiraa, etkö ymmärtänyt että koiraa sattuu?
  Haluaisitko itseäsi kohdeltavan noin?
  Monestikko löit koiraa ennenkun se lopulta puolustautui puremalla?

 • Meilläkin oli aikoinaan kaksikin Cavalieria. Ensin punainen 4-ovinen sedan ja sitten sininen farmari. Molemmat hyviä menopelejä. Kovia kulkemaan 1,6 litraisilla bensakoneilla ja suhteellisen tilavia autoja.

 • Tottakai se puree, ihan mikä tahansa koira on siihen kykenevä. Mitäs löit sitä älypää, tuliko hyvä mieli kun pahoinpitelit eläintä?

 • Täh, löit koiraa koska se oli sun mielestä väärän rotuinen?!

  wtf :D

 • Ihan oikein puolustautui.

 • Noin nuppi vikanen ihminen pitäisi viedä piikille.. Hyvä kun puri, harmi ettei naamaan että olisi jäänyt näkyviin elinikäinen muistutus..

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.