Jotenkin vaikutti siltä, että MM-kisoissa...

totuudenjäljillä

...kärkimaat olisivat valinneet, kuka voittaa ja kuka ei. Jos jo ties miltä luvulta hiihdon johto ja moni hiihtäjä on valehdellut kansalaisille päin naamaa, miten se olisi muuttunut niiltä ajoilta? Dopingia käytettiin jo paljon ennen 2000-lukua. Esim. Norjassa selkeästi ollaan epäpuhtailla vesillä, sillä Johaug hiljattain kärysi, ja ei varmasti ollut huulivoide ainoa väärä aine, jota käyttänyt. Astma - tarinoissa varmasti jotain vilppiä. Miten muka suomalaiset yhtäkkiä olisivatkin kirkkaan puhtaita vääristä aineista ja keinoista? Uskooko sitä kukaan? Voinhan olla väärässäkin. Toivottavasti näin! Niskasen voitto vaikutti siltä, että se olisi annettu hänelle. Yhtäkkiä norjalaiset jäävät niin kauas taakse. Ja Sundby ihmettelee Niskasen ylivoimaa jotenkin todella epäilyttävästi. No, voihan syy olla siinä, että Niskanen ajoitti kuntonsa oikein yms, kun taas norjalaiset...no, jättivät ehkä käyttämättä aineita tai olivat liian rasittuneita.

Katsoessani dokumenttia "sinivalkoinen valhe", olin aika järkyttynyt. Siis kuinka sujuvasti valehdellaan eikä suostuta myöntämään doping-käyttöä, paitsi tietysti jotkut henkilöt ovat puhuneet siitä avoimesti. Miten kehdataan puhua, että ollaan edes urheilijoita, kun vielä tänäkään päivänä monet kärynneet eivät suostu myöntämään mitä ovat oikeasti tehneet. Lisäksi Yle ja muut mediat käyttävät asiantuntijoina kärynneitä urheilijoita, jotka antavat hyvän esikuvan kasvavalle sukupolvelle. Turha kärynneiden urheilijoiden valittaa miksi menneitä ei unohdeta, jos eivät itse todella suostu puhumaan KOKO totuutta siitä kuinka järjestelmällistä ja pimeää koko touhu on jo pitkään ollut. Itse en jaksa kuunnella valehtelijoita.

Tulipa mieleen toinenkin katastrofi-tapahtuma vuodelta 2001. Sinä vuonna tapahtuivat nimittäin 9/11 iskut New Yorkin WTC-torneihin. Anteeksi kun tämä ei liity hiihtoon, mutta pakko kertoa hieman totuutta asiasta, jos ketään kiinnostaa. Tosin sillä tavalla liittyy, että siinäkin mukana sisäpiiri, ei ulkopuoliset. Suurin osa maailmasta pitää edelleen syypäinä muutamaa ulkomaalaista terroristia, vaikka todellisuudessa iskujen takana oli mm. US:n valtio. Jos katsotte kuinka WTC7-torni putoaa maahan, näette että se oli suunniteltu räjäytys. WTC7-torniinhan ei osunut mikään lentokone ja se tuli lähes vapaapudotus-nopeudella alas, hyvin järjestelmällisesti ja suunnitellusti. Ihmiset, jotka ovat työskennelleet pitkään räjäytysten parissa huomasivat, että WTC7 torni oli selkeä suunniteltu räjäytys, eli tuotiin alas napin painalluksesta. Paikan omistaja Silverstein vahingossa itse lipsautti että oli sanonut "pull it". Koska WTC7-torni oli suunniteltu räjäytys, niin ne kaikki olivat sitä, eli myös kaksoistornit tulivat alas napin painalluksella. Tämä oli todellinen romahdusten syy. Tämä ei ole salaliittoteoria, tämä on faktaa. US:n valtio sai hyvän syyn ajaa omia agendoitaan koska nyt heillä oli tämä, ja on edelleen tämä, "taistelu terrorismia vastaan".

Maailma on pahuudessa. Nyt sen huomaa.

1

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JeesusOnHerra_

      Raamatun mukaan (Raamattu on Jumalan Sana) koko maailma on pahuudessa. Jeesus on ainoa tie taivaaseen. Synnin palkka on iankaikkinen kadotus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minua odottaa

      Joku todella ihana nainen jossain tulevaisuudessa. Siihen uskon ja luotan. 🤗❤️✨
      Sinkut
      219
      4217
    2. Miten toivoisit

      Teidän välien olevan tällä hetkellä? Tässä tilanteessa?
      Ikävä
      121
      4056
    3. Keksitkö keinon

      Miten voin nähdä ihastusta joka ei myönnä tunteitaan.
      Ikävä
      48
      3662
    4. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      67
      3079
    5. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2771
    6. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2568
    7. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2548
    8. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2426
    9. T- miehelle....

      Kuka sua rakastaa? Kertoi rakastavansa....
      Suhteet
      41
      2319
    10. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2275
    Aihe