Hämeen Laaturemontti / Vesivek

Isoisän_jäljillä

Olen huomannut että kyseisessä firmassa myyjien ja asentajien vaihtuvuus on todella suurta. Ainakin täällä Uudellamaalla. Mistä moinen johtunee?

141

10660

  Vastaukset

  • Huono palkka ja asennevammainen työnjohto. Meni vesivek aivan pilalle kun isokiho pirkkalasta kyykyttää niitä

   • Meni pilalle? Kyllä se tais ennemminkin olla pilalla ja vesiveks on pelastettu.


   • Bonustunnit😂=Ei makseta ylityökorvauksia, lomarahoja eikä pekkas-ja pyhäkorvauksia asentajille. 2 tuntia/päivä. Mitäköhän firma tienaa tosta kusetuksesta kun 500 ihmistä töissä ja jokaiselta otetaan saman verran???


   • HÄH kirjoitti:

    Bonustunnit😂=Ei makseta ylityökorvauksia, lomarahoja eikä pekkas-ja pyhäkorvauksia asentajille. 2 tuntia/päivä. Mitäköhän firma tienaa tosta kusetuksesta kun 500 ihmistä töissä ja jokaiselta otetaan saman verran???

    Pitääkö tämä paikkansa??


   • Kyllä se pitää. Joka päivä tehdään 10h töitä, mutta maksetaan 8h palkka ja niistä 2h maksetaan kolmen kk välein bonuksina, mutta bonus on alle normi tuntipalkan verran mutta kun saa kerralla 3kk edestä niin tuntii isolta summalta.
    plus työtahti on yhtä helvettiä, työturvallisuudesta ei piitata, esim yli viidessäkin metrissä laitetaan tikkailla kourua kiinni ym, olen ollut nyt viikon töissä mutta yhtään kahvi tai ruoka taukoa ei ole saanut pitää


   • Paljon ne maksaa tunnilta?


   • raksamies22v kirjoitti:

    Paljon ne maksaa tunnilta?

    Ite saan 19e h , mutta se riippuu ihan kokonaan ittestö ,että kuinka paljo jaksaa painaa duunia


   • Miklis kirjoitti:

    Ite saan 19e h , mutta se riippuu ihan kokonaan ittestö ,että kuinka paljo jaksaa painaa duunia

    ”Raksamies22v”
    Miten ylityötunnit?
    Maksetaanko ne oikein?


   • Vierailija313 kirjoitti:

    ”Raksamies22v”
    Miten ylityötunnit?
    Maksetaanko ne oikein?

    Periaatteessa joka pv tehään 2h ylitöitä mistä maksetaan bonustunnit muta sit jos tekee yli 10h päivässä ni sit saa normi ylityökorvauksen, taukoja ei myöskään ehdi pitää. Eli joka pv vähintään 10h ja ilman taukoja


   • Josettiedäniinperehdy kirjoitti:

    Meni pilalle? Kyllä se tais ennemminkin olla pilalla ja vesiveks on pelastettu.

    ylitöitä ei todellakaan makseta oikein. maksetaa mukamaste neljä kertaa vuodessa asentajille "bonukset" jotka kattaa ylityöt, yms.
    Muutoin vi..u painetaan joka päivä yli kymmenen tuntia ilman oikeita taukoja. Jos näistä joku ottaa asian esille esimiehen kanssa niin samantien potku perseelle!


   • Vinkataanko keltaiselle paikallisuutisille?


   • aDdf kirjoitti:

    Kyllä se pitää. Joka päivä tehdään 10h töitä, mutta maksetaan 8h palkka ja niistä 2h maksetaan kolmen kk välein bonuksina, mutta bonus on alle normi tuntipalkan verran mutta kun saa kerralla 3kk edestä niin tuntii isolta summalta.
    plus työtahti on yhtä helvettiä, työturvallisuudesta ei piitata, esim yli viidessäkin metrissä laitetaan tikkailla kourua kiinni ym, olen ollut nyt viikon töissä mutta yhtään kahvi tai ruoka taukoa ei ole saanut pitää

    Ei ole pakko olla tuollaisessa firmassa sana kiertämään niin loppuu työntekijät tuollaiselta nousukkaalta. Missä Rakennusliiton toimitsijat . Ne sää kuriin tuollaiset kuluttajat.


   • Lakimies1984 kirjoitti:

    Pitääkö tämä paikkansa??

    Kusetus lafka


   • Vierailija313 kirjoitti:

    ”Raksamies22v”
    Miten ylityötunnit?
    Maksetaanko ne oikein?

    Onko se paljon?


  • Kolme kuukautta jaksoon kattella sitä huutamista ku menin töihin laaturemontille. Pitkät päivät ja nopeammin piti tehdä koko ajan. Sinä aikana, jos oikein muistan niin 5 asentajaa otti lopputilin. Sitä ihmettelen mistä niitä uusia poikia löytyy aina lisää...

  • Itse olen Laaturemontilla enkä ikäpäivänä vaihtaisi työpaikkaa.

   • Tuleeko viikossa 20 vai 30 ylityötuntia?


   • Yrityksen keulakuva/myyntimies vuosi sitten oli Dan Tuominen. Katto vaihdettiin mutta uusi vuoto ilmeni. Meneekö uusi korjaus takuun piikkiin? Ei, koska kattoikkunoita olisi pitänyt vaihtaa vaikka ennen katon vaihtoa katto ei vuotanut sillä puolella. Lisälasku on nyt yli 5000 euroa. Asiaan kuuluu että naapurin ihan samantyyppisen talon katto vaihdettiin vaihtamatta kattoikkunat eikä hänen kattonsa ole vuotanut. Onko siis kattoikkunoiden vaihtaminen vain veruke lisälaskua varten? Dan Tuominen on ainakin vaihdettu.


   • Uskossa?


  • Vesivekin rännitarjous meille oli kaikista kallein

   • Käväs täs pihas joku Vesivekin kenttätyöläinen, eli semmone joka autolla kiertää mainostamassa virmaa. Aaattelin että onk tää se yks kyläläine, joka ikkuna-ja oviremontteja tekee lähipitäjisä, ja ku silloli semmone oranssi työtakki eikä autossa minkää virman tunnareita. Sit kusse nous vähä autostaa ja näi et taki seläs lukee Vesivek nii muisti samasa että jaah, onha tää vissii enennki kävässy täälä tilalla (en vaan muista millo), tairampa hipsasta tästä mujale aika äkkiä ja jättää isän juttelemaan sen kaa. Ei vaa oikee millää jaksa kiinnostaa minkäänlaisten remonttihommien teetto ko muutehi käet ja pää täynä tyätä. Puhelimittehan ne useimite kauppaa kaikkea mahollista tarkastusta ja huoltoa sekä uusimista, perustuksista katonharjalle. Aina oo silti torpannu kaupustelut ja sulkenu phonelimen, sanomatta hyvästi tai pahasti.


  • Yksi ongelma on siinä, että nämä yksiköitten päälliköt jotka pääosin nuoria poikia, tekevät nämä haastattelut. Eivät kerro mitä kaikkea työ pitää sisällään ja mitä ei. Muutoinkin antavat työstä ja palkasta aivan eri kuvan mitä se todellisuudessa on. Pitäisi ehdottomasti olla ammattilaiset tekemässä työhaastattelut ja hoitamassa rekrytoinnin! Myös heidän rekrymainokset huonoja missä useasti mainitaan että aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja CV:t voi myös jättää kotiin.

   Töitä tehdään 12-14 tuntia päivässä, ylitöistä ei makseta oikein pykälien mukaan. Joka aamu asentajat ajavat ensin hallille ja sieltä sitten työmaalle ja illalla takaisin. Työmatka-ajat eivät kuulu työaikaan eli niistä et saa korvausta. Samoin ruokatunti pidentää päivää. Pakettiautoilla ei saa ajaa kotiin vaan ainoastaan hallilta työmaille ja takaisin. Aamupuuroa ei todellakaan tarjota jokaisessa yksikössä vaan on enemmänkin markkinointikikka.

   Huhujen mukaan on jonkinmoinen joukko jo pitempään töissä olleita asentajia jotka ovat selvittämässä että onko heille maksettu kaikki palkat ja lisät oikein ja jos ei ole niin aikovat ottaa omansa pois. Kaikki ylityötunnit yms. ovat kirjattuna tallessa.

   Kattomyyjät maksavat montasataa että saavat ajaa wolkkaripakulla eli on ns. Työsuhdeauto. Autolla et kuitenkaan saa ajaa kuin vain työajot sekä töistä kotiin. Muutoin auto ei saa liikahtaa kotipihalta. Provisiopalkkaus epäselvä ja vaihtelee paljonkin yksiköittäin. Kilometrikorvaukset vaikuttavat provision määrän. Näin kuulopuheiden mukaan ainakin Vekkimyyjillä.

   Asentajien keski-ikä varmaan lähempänä kahtakymmentä ikävuotta. Harvoin perheellisiä koska työpäivinä kotona ei ehdi käymään kuin hetken nukkumassa. Kokoajan haetaan niin asentajia kuin myös myyjiä ympäri Suomea. Jos seuraa vaikka puolivuotta heidän nettisivujen myyjäsivuja niin naamat ja nimet vaihtuvat todella tiuhaan. Ainoastaan päälliköt ovat pitkään ja he pääosin valittu ”omien piireistä”. Tämä piiri tarkoittaa siis joko sukulaisuutta tai uskonnollista taustaa.

   Tuolla Facebookissa Laaturemontin ja Laatupestin sivuilla juttujen keskusteluita on muokattu tai lukittu kun jotkut olivat näitä asioita ottaneet esille tai yrittäneet niistä kysellä.

   Telineet tulevat alihankintana TelineKatajalta ja te kaikkihan tiedätte ketkä(minkä maalaiset) niillä tekevät telineasennukset?!

   Nämä jutut on kuultu Laaturemontilla joko töissä olleilta tai vielä nykyisinkin työssä olevilta asentajilta ja myyjiltä.

   Olisikohan YLE tai MTV kiinnostunut ajankohtaisohjelmissaan ottaa firman ”tutkintaan”.

   • Ei kuulosta hyvältä jos noin on. Jos autoa ei saa käyttää omiin ajoihin niin eihän sen silloin kuuluisi olla työsuhdeauto eikä siitä kuuluisi joutua maksamaan veroa. Ei ole firmankaan kannalta järkevää että toi pidetään työsuhdeautona, myös siitä verotusarvostakin kannetaan työnteon sivukulut kuten mm eläkemaksut.


   • Mites se laaturemontin työntekijöiden yleistynyt pirin käyttö !! sehän se vasta jäävuoren huippu on .... kun battery ei enään riitä....


   • Jarki_kateen kirjoitti:

    Ei kuulosta hyvältä jos noin on. Jos autoa ei saa käyttää omiin ajoihin niin eihän sen silloin kuuluisi olla työsuhdeauto eikä siitä kuuluisi joutua maksamaan veroa. Ei ole firmankaan kannalta järkevää että toi pidetään työsuhdeautona, myös siitä verotusarvostakin kannetaan työnteon sivukulut kuten mm eläkemaksut.

    Samaa ihmetellyt tuossa myyjien autohommassa. Kävin parivuotta sitten työhaastattelussa, mutta oli niin Hämärän oloista duunii ja epäselvä työsoppari sekä palkkaus että kieltäydyin duunista.


   • Katto hommissa itsekkin ja ei siitä puljusta mitään hyvää kuule entisiltä työntekijöiltä. Päivät aivan hullun pitkät, ei ylityökorvausta, tosiaan hallilta lähdetään aamuyöstä ja sinne auringonlaskun jälkeen takaisin, huono palkka, ei urakoita, porukka todella nuorta, ei paljon nelikymppisiä ammattimiehiä näy jos edes kolmekymppisiäkään, nuorisoa on helppo pelotella, juoksemalla pitää tehdä ja työturvallisuus on ihan kuralla. Pomo kehtaa hehkuttaa lehdissä että tärkeintä on tarjota töitä ja pitää henkilöstö ansioissa kun taitaa olla muutama valittu lahkolainen kuka siellä tienaa. Kyllä jonkun pitäs näille nuorille asentajan aluille opastaa työehtosopimuksien perusasioita, ettei kuseteta aivan täysin...


   • Näinhän se kuulemma menee... Kattomyyjän, joka ajaa firman pakulla, provikasta vähennetään joka kuukausi tietty euromäärä "autoetuna" vaikka autolla ei saa ajaa kuin kotoa asiakkaalle.


  • Yksikönpäälliköt omaksuneet huutamisen palautteen antamisen välineenä omalta esimieheltään. Ja eivät koskaan ole väärässä!!
   Päällikköä ei saanut puhelimella kii sateisena päivänä ku tuli niin helevetisti reklamaatioita vuodoista! Sen siitä saa kun palkkaa asentajat suoraan koulun penkiltä ja juoksuttaa heitä aamusta yöhön saakelin moisella kiireellä. Kun vanhempana asentaja ehdottaa normaalipituisia työpäiviä niin vastataan että ootko miettinyt muita kattofirmoja?!

  • Lainaus Laatupestin rekryilmoituksen kommenteista: (poistetaan varmaan pian)

   ”Maksakaa oikeaa kunnon palkkaa ja kilometrikorvaukset eivät ole osa palkkatuloa!!! Eli laskette kilometrikorvaukset osaksi palkkaa ja ne vähennetään sitten provisioista!!
   Myös jätätte provikoita maksamatta jos tarjouksessa tehty virhe ja työmaa ei jätä alunperin suunniteltua katetta!
   Nämä ovat tiedossa ammattimyyjien keskuudessa ja sen takia teille ei juurikaan ole tyrkyllä päteviä ja ammattitaitoisia hakijoita!!”

   • Kun näitä viestiä lukee niin enpä ihmettele, miksi työnjälki on mitä on. Työntekijöistä oikein huokuu välinpitämättömyys, ainoa asia mikä on tärkeä on se että saadaan nopeasti tehtyä. Sitten vasta aikaa meneekin kun tämän seurauksena aletaan korjata jälkiä. Meille yritettiin tarjota todella kierossa olevaa kattoa. Kaikki viimeistelytyötkin tehtiin vaikka sanottiin että ei tulla hyväksymään kattoa ennen kuin se on korjattu. Mielestämme se olisi ollut helpompi korjata suoraan ennen viimeistelyä. No sitten viimeistelyt purettiin ja katto korjattiin. Myös räystäänaluslaudat oli n. 10cm vinossa ennen kuin ne tehtiin kokonaan uusiksi. Hirveästi turhaa työtä. Ja joka asiasta sai tapella että alkoivat korjata. Tässä nyt pari asiaa, mutta siinä ei todellakaan ollut kaikki. Lopputulos oli kohtuullinen, mutta siihen vaadittiin kyllä aikamoista tappelua. Moni olisi jo varmaan luovuttanut.


  • Paska palkka ja täys huijjari firma rännejä myydään pakolla yritetään saada heti soppariin nimi ja hinta taivaista....Muutenkin aika paljon firmasta kuulleena (5tuttuani siellä työskennellyt) en kyllä voisi paljon suositella....mielummin pienempiä ja rehellisiä firmoja, suuret elkeet ja puheet paljon ruokittavia vähän niinku lestaadiolaisia koko firma.... ei mulla muuta

   • Ymmärrän hyvin päälliköltä ja isoja kihoja tuosta firmasta! Kait sitä mieluummin tekee kellonympäri töitä kun kotona on vaimo ja kymmenen lasta. Niille näyttää kelpaavan ettei äijää näy, kunhan vain tilille tulee tarpeeksi rahaa.
    En ymmärrä tuollaisia miehiä jotka eivät välitä vaimostaan ja lapsistaan!! Mukava sitten kiikkustuolissa kun vaimo muistelee lapsien lapsuusaikoja niin mies toteaa että enpä ollut silloin kotona näkemässä kun lapset oppi puhumaan, kävelemään, lukemaan, jne jne. Pääasia että tilillä on rahaa!
    Ollaan muka niin uskovaisia ja raittiita mutta sitten ryypätään salaa pienellä porukalla tai yksin!


  • Kiertäkää kyseinen yritys kaukaa!!!
   Lisäksi ovat rasisteja kun eivät ota ulkomaalaislähtöisiä työhaastatteluun!!!
   Kuulemma ei matuja kaivata!!

   • Kotimainen työvoima ja suomalaisten työllistäminen rasismia? No voihan sen noikin ajatella..


  • Kilometrirahat maksetaan osana palkkaa.
   Ei siis palkan päällee kuten kuuluisi.

   Siis niinkuin Kummelissa- Artisti maksaa
   Kun maksat itse omat kilometrikorvauksesi ,niin bruttopalkkasi pienenee.

   Samoin tuleva eläkkeesi -ja kaikki muut ansiosidonnaiset edut. - jos niitä tulet tarvitsemaan joskus

   Ei kannata tuohon ansaan mennä .

   Kun firma vedättää näin omia työntekijöitään ,,niin miten sitten asikkaitaaan -sen voi vain arvailla.

  • Kokemuksia Vesivekistä työnantajana turun alueella?

  • Käyttävät alkeelista psykologiaa myydessä ,yritetään vedota tunteisiin ja olla olevinaan kiinostuneita ihmisten elämästä.En ymmärrrä miksi ei reilusti kaupata jos on hyvä tuote.

  • Uudellamaalla ollut projektimyyjän haku päällä tosi pitkään. Nyt hakevat jopa radiossa!
   Eipä huippumyyjät mene kyseiseen puljuun töihin. Saavat vain jämät ja nekin ovat ihan muilta aloilta. Äijät vaihtuvat tosi tiheään!
   Mitä enemmän myyt sitä pienempi on provisioprosentti😱
   Ei ole muissa firmoissa moista😂😂

   • Samoin kun"provisiokatto" :D no onhan kyse katto firmasta, niin pitäähän provisiolla olla myös katto :D


  • Tekivät meille katon Hyvinkäällä, eivät tehneet kattoon oikaisua, vaikka sopimuksessa luki katon oikaisu. Todella pettynyt lopputulokseen. En suosittele.

   • Korjuuta katto, vaadi oikaisu.


  • Vesivekin ongelma on se kun myyjät lupaa tehdä sitä ja tätä, ja itse asentajat ei edes tiedä mitä kaikkea on luvattu ja myyty.

  • Miksiköhän eivät löydä asentajia jklään? Paljoko on miehen mukainen palkka? Kokemuksia?

  • Vesivek on ylivoimainen markkinajohtaja.

  • Työhaastattelun perusteella en suosittele kenellekkään. Ylimieliset haastattelijat keskittyivät lähinnä minun halventamiseen. Jälkeenpäin harmittaa kun yritin hoitaa haastattelun asiallisesti.

  • Itselläni on Vesivekistä pelkästään huonoja kokemuksia. Niiden rännitki pännii.

   Kaiken kukkuraksi verosuunnittelu niin pitkällä, että kolmeen vuoteen eivät ole joutuneet maksamaan senttiäkään yrityksen tuloveroa.

   Kannattaa suosia paikallisia pienempiä yrityksiä, jotta tämmöset mörssärit ei valtaa koko markkinaa ja siinä samalla kyykytä kaikkia alan työntekijöitä.

  • Harmittaa vietävästi oikean Vesivekin puolesta. "Laatumiehethän" osti yrityksen ja varmaankin paikatakseen Laaturemontin mainetta ottivat tuon mainion brändin nimen käyttöönsä. 8 vuotta olin Vesivekillä töissä ja ns. vanhana työntekijänä Laaturemontin palkkalistoille. Palkkaus meni täysin uusiksi, kokonaisprovisio palkka, ei pohjapalkkaa, ei kilometrikorvauksia eikä loma-ajan palkkaa tai muuta vastaavaa firmalta vaan KAIKKI nämä sisältyi kokonaisprovikkaan. Ei kiinnostanut pitkään tälläinen arvostus myynnin ammattilaista kohtaan. Kusetusta. Suosittelisin kaikkia HLRn (vesivekin) myyjiä avaamaan sen palkkausmallin sisällön.... Ei näy vesivekin nettisivuilla montaakaan vanhaa kollegaa, miksiköhän? Vesivekillä töitä tehtiin sydämellä, vesivekillä ei pystynyt tekemään ees hampaat irvessä, eikä palkkaus ollut ainoa syy, mutta en moiti enempää, itse hölmöyksissään allekirjoitin "loistavan" työsopimuksen. Niin annettiinhan siihen vaihtoehto, etsi muualta töitä. Toteutettu.

  • Ovat tehokkaita ovat suorastaan ottaneet markkinat haltuun. Tällä hetkellä pienemmillä ämpärifirmoilla on kysyntä vähentynyt, kun markkinoinnin ja myynnin osaavat yritykset ovat ottaneet markkinat haltuun. http://www.remonttiagentti.com/katto--ja-muut-remontit.html kautta löytyy uusille ränneille tekijöitä uudellamaalla.

  • Itse en Vesivekkiä tunne muuta kuin siitä, että meidän kotitalossa oli Vesivekin rännit vuodelta -92. Nyt alkamassa rakentamaaan omaa taloa ja sen vuoksi tänne palstalle löysin tieni.

   Yritysvalmentajana olen pitkään työskennellyt ja väittäisin, että seuraavat seikat voivat olla tässä kyseessä:

   - Yrityksen johto ja päättävät tahot/johtajat/päälliköt ovat olleet joko alusta asti tai liian pitkään yrityksen palkkalistoilla. Maksimiaika yleensä 5-7 vuotta ja sen jälkeen haetaan tilalle uutta verta, uusia tuulia ja näkemyksiä esimerkiksi kilpailevasta firmasta, toiselta alalta tai sellaisesta henkilöstä jolla on jo kokemusta kyseisestä työtehtävästä. Liian pitkä työura samassa yrityksessä sumentaa näkökentän, altistaa samankaltaisten työkaverien ajattelun tasolle, ei anna enää mitään uutta työnantajalle, ei pääse enää etenemään urallaan ja ei todennäköisesti ole helppoa saada uutta työtä toiselta työnantajalta. Enää ei arvosteta sitä, että olet ollut kymmeniä vuosia samalla työnantajalla, vaan että sinulla on kokemusta monista duuneista ja kenties vielä eri aloilta. En tarkoita, että ollaan puolivuotta-vuosi samassa duunissa vaan muutama vuosi per duunipaikka ja taas eteenpäin.

   - Uskonto/lahkot/sukulaisuus tekee pitkässä juoksussa tuhoa yrityksissä. Siellä tahtomattaankin suositaan "omiaan" niin työntekijöinä, työnhakijoina, alaisina, esimiehinä. Tällöin ei saada esiin parasta työtehoa, osaamista, kuuliaisuutta, aktiivisuutta, positiivisuutta ja mikä tärkeintä, TULOSTA. Ja nämä tämän ulkopuolella olevat työntekijät kokevat itse olevansa ulkopuolella, kokevat syrjintää, kiusaamista ja jopa uhkailua.

   -Markkinointi ja mainonta; Yritys ei koskaan saisi alkaa markkinoimaan/mainostamaanitseään jollakin perustajansa/omistajansa/johtajansa selviytymistarinalla. Ensimmäisen viisi minuuttia voi ostavalla asiakkaalla olla tunne, että no voi hitsi, kyl mä noilta nyt ostan ku on tollainen nyyhkytarina. Todellisuudessa viiden minuutin jälkeen tulee se tunne, että hei haloo, mitä tää nyt on? Taasko tällaista? Eikö tää jo riitä? Taas sama naama ja tarina? Eikö teidän yrityksellä ole oikeasti mitään muuta annettavaa? Miten tuotteet, laatu, asennus? Sen verran tässä olen suomalaisia ja ulkomaisia yrityksiä läpi käynyt, että tällainen markkinointi ja mainonta on negatiivista ja epätoivoista. Nyt kun tutkin tätä Laaturemontin ja jälkeenpäin Vesivekin Hiace-Kimmon tarinaa niin sitä voi sanoa tämän vuosituhannen huonoimmaksi. Ketä ostavaa asiakasta oikeasti tällainen kiinnostaa? Perustajan tai omistajan tarina? Asiakasta kiinnostaa itse tuote tai tuotteet, laatu niin tuotteessa kuin asennuksessakin, nykyään kotimaisuus, takuu sekä yrityksen nykyinen tila, jne....

   -XX-% asiakkaista suosittelee meitä! - teksti HETI pois kaikkien yrityksien sivuilta, mainoksista ja materiaaleista. KAIKKI tänä päivänä tietävät, että mistä nuo prosenttiluvut tulevat. Ja jos joku ei tiedä, niin ne tulevat pääosin näin; Yritys X joka tekee yrityksestä Y tutkimuksen asiakastyytyväisyydestä antaa yritykselle X listan asiakkaistaan joilta he tekevät tutkimuksen. Suomennettuna tarkoittaa sitä, että yritys X antaa listan asiakkaista joiden työmaa/asennus/tuote on sujunut erittäin hyvin tai hyvin yritykselle Y. Näille yritys Y soittaa ja tekee kysymykset joista saadaan tutkimuksen tulos. Näin saadaan AINA tulokseksi yli 90-prosenttia. Todellinen luku voi siis olla jotain 1-80 prosentin väliltä. Oikeasti ERITTÄIN harvoin luku voi olla yli 80-90% jos yritys tekee vähänkään enemmän työmaita/asennuksia/tuotetoimituksia vuodessa.

   Tässä tällainen pienin otanta näin aikaisella lounaustauolla kirjoitettuna:):)
   Enemmänkin olisi ajatuksia mm. työntekijöistä, niiden hyvinvoinnista, uskollisuudesta työnantajaa kohtaan, jne., mutta aika on rajallista ja kaikki ei ole ilmaista:):)

  • Sama kirrous on virmalla koko suomesa. Yritä nyt tehä töitä ku työkaverit vaihtuu kuukausittain. Mite jää palakoille ku otetaan suoraa armeijasta poikasia kattotöihi. Kukkaa poikasista ei oo etes katolla aiemmin käyny!!!
   Kumpia o enemmä, kattoasennuksia vai reklamaatioita?
   PS. Vi*uttaa!!

  • Ite oon aina tallentanu kaikki työpalaverit ja keskustelut puhelimeeni.
   Tiiä vaikka niitä joskus tarvis?
   Jos vaikka vahingosa telineiltä tippus, vai olikoha sillä työmaalla telineitä ollenkaa??

  • Meillä kävi joku röyhkeä työpäällikkö katsomassa meidän työmaan Lohjalla. Oli niin v-mäinen ruskeasilmä joka oli tullut työhönsä vasta vähänaikaa sitten. Kuvitteli että naiselle vähän flirttailemalla ja hymyilemällä selviää.
   No, katsotaanko että vaihdetaanko koko katto vai mitä tehdään.

   • Ainakaan yhteisöveroa ei ole maksanut yrityskaupan jälkeen sitten vuoden 2015.
    Itse teetin kattoni sieltä lähteneiden miesten firmalla ja hyvä tuli. Tarjoukset otin myös näiltä isommilta firmoilta, joilla on vähintään 10-20 prosenttia ilmaa hinnoissaan. On ihme juttu, etteivät ihmiset viitsi kilpailuttaa yrityksiä, kun voisi säästää tuhansia euroja.


  • Frendi oli vuosia Lahdessa Vesivekillä duunissa. Kun Laaturemontti osti vekin niin ei mennyt kun kuukausia kun frendi savustettiin ulos. Herrat oli tullut byroon kertomaan että nyt palkka tippuu 500€ per kuukausi ja jos et ala painaa enemmän kauppaa niin lähtö tulee.,
   Arvaatte varmaan miten kävi.....

  • Vieläkö se tutkiva journalisti kiertelee Vesivekin työmaita ja haastattelee asentajia ja myyjiä? Kuulin kaverilta että tämä oli ollut viime kuussa Jyväskylässä ja kertonut et iso juttu julkaistaan vuodenvaihteen jälkeen.
   Ylityöt, autoedut, bruttoprovisiot, telinetyöt, tupakointi sisällä, virheiden kustantaminen myyjien palkoista, varoitukset, työturvallisuus, työntekijöiden pelolla johtaminen.
   Tuleekohan juttu Hesariin, MOT:n, A—Studioon vai mihin?
   Mielenkiinnolla odottaen..,

   • Juttu tulee olemaan kattoalalla Aarnion luokkaa.
    Menee varmaan 2019 kevääseen saakka viimeiset haastattelut ja kuvaukset työntekijöiden ja asiakkaiden osalta.
    Sen verran paljon on löytynyt ja tullut esiin materiaalia.
    Lisää tulee viikottain.


  • Nurmijärven yksikönpäällikkö ei ymmärrä kattojen rakennepiirutuksista ja detaljikuvista hönkäsen pöläystä.
   Kyselin työmaalla että mitä olet tehnyt aiemmin niin tuumasi että myynyt kattoja ja imureita😂😂
   Tarttis varmaankin päällikön joka luovuttaa työmaat niin ymmärtää hieman enemmän kattorakenteista ja asennusohjeista😤
   Olisiko rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus tarpeen? Kuitenkin kyseessä on yli 100k€ työmaita?!!!

  • Se taitaa olla vähän tuommoinen lestaadiolainen tapa, kusettaa niin duunareita kuin asiakkaitakin.

   Duunareita jättämällä niin matka-ajanpalkat, kuin ne ylityökorvaukset ja maksamalla ne muka "urakat" mystisinä bonuksina, jolloin se tosiaan vaikuttaa aika radikaalisesti niin keskituntiansioihin, pekkasiin ja lomarahojen määrään.

   Käytännössä siis huijataan ja painostetaan nuoria työuransa alussa olevia ihmisiä tekemään töitä ilmaiseksi, samaa harjoittaa se toinenkin iso lestaadiolainen kattoalan yritys Kattotutka, tai niin ainakin tarina kertoo.

   Asiakkaita taas sillä, ettei niin kattojen tarkastajilla, työnjohdolla tai työntekijöillä ole useimmitenkään minkäänlaista ammattitaitoa, taikka rakennusalan koulutusta, jos ei yhtiöiden ikiomia parinpäivän perehdytyksiä sellaiseksi lasketa.

   Siellä ne tarkastajat myy niin alumiinisia kouruja ruostumattomuus takuulla, kuin normaaliin kondensoitumisen takia ymmärtämättömiä ihmisiä kosteusvaurioilla pelottelemalla jotain ylihintaisia juostenkustuja profiilikattoja, vaikka tuuletusta voi tarvittaessa ammattilainen parantaa vähän edullisemminkin, jolloin saadaan ne kondenssi pisarat kuivumaan ilman aluskatteitakin.

   Sen lisäksi jos sinne yläpohjaan on lahovaurioita tullut, niin ei ne lahot sieltä rakenteista häviä sillä, että ne päivässä kahdessa piilottelee sinne uusien aluskatteiden ja peltien alle, vaan kyllä se vaatii jo kirvesmiehen töitäkin, mutta ilman valvontaa ja rakennesuunnitelua on helppo heilutella menemään, jos asiakaskaan ei ole perillä asioista.

   Niin ja jos katossa on reikä, niin nekin saa ammattilaisen korjaamaan esimerkiksi peltisepäntöinä tinaamalla, mutta jos asentajalla kun ei pysy kun kittipyssy kädessä, niin pakkohan se on yrittää uutta ylihintaista kattoa siihenkin vaivaan koittaa myydä😂

   • "Asiakkaita taas sillä, ettei niin kattojen tarkastajilla, työnjohdolla tai työntekijöillä ole useimmitenkään minkäänlaista ammattitaitoa, taikka rakennusalan koulutusta, jos ei yhtiöiden ikiomia parinpäivän perehdytyksiä sellaiseksi lasketa."

    Voiko tuota kutsua tarkistukseksi jos sitä ei tee ammattilainen? vaan joku perushoitaja tai hitsari


  • No katto syntyi nopeasti ja siististi, pieniä vahinkoja syntyi puutarhakasveille ja pihakivetyksille vaikka erikseen oli sovittu että pihaa ei tuhota mitenkään. No kasvit kasvaa ja pari pihakiveä voi ittekkin vaihtaa, eli ei näiltä osin homma sujui oikein hienosti. Nyt olis sitten oikean takuukorjauksen aika, ja nyt homma tuntuu tökkivän aika huolella, ekaks tulee yks jätkä ruuvinvääntimen kanssa käymään ja toteaa ettei hän voi asialle nyt tehdä mitään, seuraavaksi tulee kaks äijää kattomaan ja toteamaan saman. Ei tunnu tämän pienen vian korjaaminen kiinnostaa Vesivekkiä, ja ihan oikeasti tuon kuntoon laittaminen ei montaa työtuntia vaatisi. Itse en ala heidän tekemiä rakenteita räpeltämään, lähtee varmaan takuu koko työltä.

   Nyt käydään sitten mahdollisesti koko rakenne läpi ja jokainen pienikin asia vaaditaan tehtäväksi takuuseen, ja vakuutusyhtiöstä on jo varmistettu oikeusturvavakuutuksen kattavuus tälläisissä riita-asioissa.

   Tätä edeltävä kattoremontti meni eri firman tekemänä hyvin eikä ainakaan toistaiseksi ole ollut mitään huomautettavaa. Yhden kiinteistön katto pitäisi vielä laittaa, mutta nämä Vesivek-veijarit eivät taida sitä keikkaa saada.

   Tekevät hommat aikataulussa ja pääasiassa hyvin, mutta takuuasiat vähän hankalia. Tarkista oikeusturvavakuutus ennen työn tilaamista. Vakuutus pitää olla voimassa ennen työn tilaamista ja jos ei ole, niin sen saaminen saattaa olla vaikeaa jos kerrot vakuutusyhtiölle kuka on tekemässä ja mitä.

  • Yrityksen työntekijät!
   Muistakaa tallentaa puhelinkeskustelut ja palaverit esimiestenne kanssa.
   Samoin pyytäkää aina kaikki heidän sanomisensa, vaatimuksensa, yms. kirjallisena.
   Varmistakaa myös liitosta tai lakimiehiltä että voiko tehdyn työvirheen kustannukset periä työntekijältä!
   Koskeeko sama virheen palkasta vähentäminen niin johtoa, esimiehiä, asentajia, työnjohtoa kuin myyntihenkilökuntaakin.

  • Vähän alkaa ihmetyttää kyseisen firman toiminta. Aina vaan luvataan tehdä, mutta tuntuu jäävän tekemättä. No voihan nuo korjaukset teettää ulkopuolisella ja maksaa laskun ja vaatia Vesivekiltä laskun täysimääräisenä takaisin takuuseen vedoten, jolloin saadaaan se oikeusturvavakuutuksen vaatima riita-asia aivan selkeästi vakuutusturvan piiriin. Näin neuvoi lakimies, joka ei ole mitenkään yhteyksissä vakuutusyhtiöön tai urakoitsijaan.

   Se nyt vaan aivan saatanasti vituttaa kun omat duunit pitää täsmällisesti hoitaa sovitusti ja joku apinafirma alkaa keijoilee. Jos noita kiinteistöjä ja asunto-osakkeita on noin miljoonana arvosta, niin voi olettaa että on tilitoimistot , sopimukset ja lain tuntevat asiantuntijat jo suunnilleen hoidettu. No vittu katotaan, kiivetkööt korkeammalle niin putoaminenhan tapahtuu luonnollisesti korkeammalta.

   Nää vaan lupailee sitä sun tätä, mutta mitään ei tapahdu. Kannattaa valita se pari tonnia kalliimpi tarjous. Hommassa menee viikko tai kaks, mutta työn laatu on omien kokemuksieni mukaan virheetön, ei tartte takuuseeen mitään vaatia.

   Tämä toinen firma on vahvistettu olevan telttakepulistien puljuksi, nimeä en mainitse mutta työn jälki oli moitteetonta. Sieltä seuraavat urakat, tai ainakin tarjouspyyntö lähtee.

   • Lohjan päällikölle pitäisi antaa fudut samantien!! Meillä hoiti päin helvettiä kaiken ja todella törkeää käytöstä kun asennuksista jälkikäteen annettiin palautetta!! Myöskin kaverin naapurissa täällä Lohjalla perseelleen meni!!
    Muka telineitten ansiosta saadaan parasta jälkeä ja maksetaan siitä perkeleesti lisähintaa!!! Hohhoi😤😤😤


   • Keski-SuomenKomeetta kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Samaa mieltä. Suora yhteys pääkallopaikalle ja täytyy kertoa koko totuus kyseisestä työntekijästä!
    Katto on tärkein osa rakennusta ja se täytyy saada saneerattua kaikkien ohjeiden, määräyksien ja suunnitelmien mukaisesti!
    Onkohan Vesivekillä duunissa yhtään rakennusalan koulutusta saanutta rakennusmestaria tai -insinööriä?
    Sen siitä saa kun palkkaa vanhoja työkavereita ja uskonveljiä työkavereiksi!
    Joko olette huomanneet, että kuka on palkattu yrityksen uudeksi myyntijohtajaksi?


   • Puhut lopussa Kattokeskuksesta?
    -Itse olen kuullut paljon hyvää Kattokeskuksesta, sekä muiden puhuista alkaa ilmetä että ainakin uudellamaalla on vallanvaihto tapahtunut, markkinajohtaja onkin kattokeskus?

    Tekee karvan verran hitaammin remontin kuin vesivek, ilmeisesti kattokeskuksella arvostetaan henkilökuntaansa, kun asentajat lopettavat normaaleihin aikoihin päivänsä.


  • Olen nyt kolmisen vuotta seurannut Hämeen Laaturemontin ja Vesivekin toimia tässä PK-seudulla.
   Nurmijärvellä ja Lohjalla on vaihtuneet yksikönpäälliköt ainakin kerran.
   Myyjien vaihtuvuus Keravan, Nurmijärven sekä Lohjan yksikössä on parin vuoden aikavälillä noin 90% luokkaa ja "alkuperäisiä" laaturemontin ja vesivekin asentajia ja myyjiä(ennen yrityskauppaa) on varmaan yhden käden sormien verran.

   Myyjät ovat pääsääntöisesti menneet kilpailijalle(katto******) ja asentajat(Sad**).
   Näillä kyseisillä firmoilla menee helvetin hyvin.

   Tätä koko aluetta, muutoksia, rekrytointeja, irtisanomisia on johtanut herra X!

   Herra X:n nimen arvaukset voi kirjoittaa tähän alle:!

  • Tämä suuri vaihtuvuus ei lopu ennenkuin yritykseen saadaan uusi toimitusjohtaja, myyntijohtaja ja aluejohtajat sekä yksikönpäälliköt.
   Tämä johtamistyyli, yms. juontaa juurensa vanhoillislestadiolaisuudesta aina 60-luvulta saakka.
   Niin kauan kuin yrityksessä suositaan sukulaisuutta, samaa uskonnollisuutta ja toveriutta niin tämä sama meno ja tyyli jatkuu.

   Toimitusjohtajan tyyli johtaa huutamalla ja kyykyttämällä ei johda pitkään. Sama koskee yksikönpäälliköitä ja aluepäälliköitä.

   Aluksi saadaan tällä muutama alainen potkittua pois, mutta sen jälkeen ovat vuorossa yksikönpäälliköt, aluepäälliköt ja viimeisenä toimitusjohtaja.

   Oletteko te kaikki valmiita tähän?

  • Tuossahan ryvettyy pääomasijoittaja Sentica Partnertsin maine, jos touhu on tuollaista. Toisaalta en ihmettele yhtään jos kansakoulupohjalta suuryritystä johdetaan. Hiekkalaatikolla pärjää suuriäänisin ja röyhkein, ei 500 ihmisen johtajana. Yksikön päälliköillä sama ideologia, häh!

   Ottakaa mallia esim. Nokian Renkailta paikallisessa sopimisessa. Työ rankkaa mutta palkkaus läpinäkyvää. Yhteishenki hyvä.

   Niin paljon on negatiivistä Vesivekistä kirjoitettu/puhuttu että joku siellä mättää. Maineen puhdistus täytyy alkaa yrityksen sisältä. Hyvät tuotteet ja konsepti. Mutta ahneudellakin täytyy olla rajansa.

  • Mistä osoitteesta sai noi Vesivekin asentajien ja myyjien työsopimukset?
   Joku laittoi alkuviikosta osoitteen mistä ne voi downloadata?

  • Lainaus Vesivekin myyjän työsopimuksesta:

   ”SOVELLETTAVA TES

   Työsuhteessa ei sovelleta minkään työehtosopimuksen ehtoja. Sovellettava työehtosopimus voi vaihtua työsuhteen aikana esimerkiksi lainsäädännön muutosten tai työnantajan järjestäytymisessä tapahtuvien muutosten takia. Näissä tapauksissa työnantaja ilmoittaa uuden sovellettavan työehtosopimuksen työntekijälle.
   Työsuhteessa noudatetaan suomen lakia.”

   Ps. Tämä lainaus on otettu hyvän ystäväni työsopimuspapereista👍

   Eli EI sovelleta minkään työehtosopimuksen ehtoja.

   Sovelletaan siis Vesivekin OMIA EHTOJA.

   Eikö heillä ole varatoimitusjohtajana joku nainen juristin tittelillä joka voisi ottaa osaa keskusteluihin työsopimuksien, ylitöiden, työsuhdeautojen, yms. Korvauksista ja niiden laillisuuksista!?

  • Montako vanhoillislestadiolaista Vesivekin johdossa on? Pääkonttorin johtohenkilöt, aluejohtajat, yksikönpäälliköt, valmentajat, työnjohto, myyjät sekä asentajat?

   Suositaanko yrityksessä uskonweljiä työnhaussa sekä mahdollisissa työpaikan sisäisissä ylennyksissä? Entä miten sukulaisten suosiminen? Onko johdossa isoveljiä ja niiden siivellä on päässyt pikkuveljet töihin ilman mitään suurempaa näyttöä tai työhistoriaa?
   Miten muu suku? Ja uslowaiset?
   Kuinka paljon heitä on töissä ilman se kummenpaa työkokemusta tai -historiaa?

   • Jos et ole uskovainen, niin ei kannata hakee ainakaan myyntihommiin tuohon yritykseen. Tulee lähtö heti kun löytyy uskonveli. keksivät jonkin tekaistun syyn potkia pihalle, niin olen kuullut parilta entiseltä myyjältä. Eikä sinne oikeat myyjät yleensä hae, ei kukaan itseään arvostava myyjä tee kauppaa Vesivekin provikka mallilla. Myyjät ovat yleensä tehneet jotain muita hommia kuin myyntihommia..


  • Huomenta kaikille!

   Onko jo nyt Vesivekin kaikissa toimipisteissä syöty yksikönpäällikön keittämä aamupuuro ja lähdetty duuniin?

  • Olen tilaamasa kattoremonttia Joensuussa kyseiseltä firmalta. Minkälaisia kokemuksia täällä päin? Yllä olevat kommentit eivät ole ainakan kovin mairittelevia.

   • Näköjään komentti poistetaan kun kertoo kokemuksen kattoremontista, no jos sit lyhyesti, et nyt valitsisin toisin.


   • pettynnytjoensuusta kirjoitti:

    Näköjään komentti poistetaan kun kertoo kokemuksen kattoremontista, no jos sit lyhyesti, et nyt valitsisin toisin.

    Oulussa kuulin huhun että yksikönpäällikkö tai aluepäällikkö saavat aina viestin puhelimeen kun täällä keskustelupalstalla puhutaan VESIVEKistä.

    Voiko joku vahvistaa?


  • Tässä työttömänä osui silmiini vesivekin työpaikkailmoitus telineasentajan paikasta. Tämän ketjut luettuani taidanpa jättää hakematta.

  • Olen tässä tämän parin viikon mittaan seurannut sosiaalista mediaa. Kavereilla ja tutuilla yrityksillä on työpaikoillaan kivoja yhteisiä tapahtumia; Karting-ajoja, rallikrossia, seinäkiipeilyä, yhteisiä joululounaita tai -illallisia ravintolassa, yms.

   Meillä Vesivekillä ent. Hämeen Laaturemontti Oy on hallilla tänään hätäinen puuronsyönti tupakanhajun, kattopeltien ja muun paskan seassa työpäivän jälkeen ja likaiset työvaatteet päällä!!

   Enpä ole viimeisen 30-vuoden työhistorian aikana näin alentavaa työpaikan joulutapahtumaa/-ateriaa nauttinut!!

   Viime vuonna glögi ja kahvitkin ehti loppua ennen kuin pääsimme työmaalta hallille. Vähän jäähtynyttä puuroa oli vielä jäljellä. Sitten saat joululahjaksi jonkun oman yrityksen logolla varustetun mainoshupparin! Ei jumankauta!!

  • 3 vuotta firmassa olin töissä ja voin vahvistaa suurimman osan yllämainituista asioista.

  • Kokemuksia jyväskylän asentajien toimipisteestä kyseisestä firmasta?

   • Varmista että ylitöistä maksetaan oikeat prosentit/korvaukset.


  • Vit*u mitä toimintaa!

   Vesivekin mainostama koulutus työhön on ihan täyttä paskaa! Mistä nämä valmentajat on oikein hankittu??????

   • Kirkonpenkiltä


   • Kävin koulutuksen, katto asiantuntija koulutus on myyntikoulutus, kerrotaan mutten luukussa ollaan ja istutaan pöydässä niin pitkään kuin asukas väsyy, sitten titteli on asiantuntija, tiedä katosta muuta kuin sen et se estää veden tulemisen sisään 😀


  • Kävin aiemmin haastattelussa, koin lähinnä piilovittuilua ja kun kysyin heidän ''TESistä'' ja näistä bonustunneista jotka maksetaan 3kk välein aloin asiaa miettimään jälkikäteen ja tulin tähän tulokseen:
   menet aamulla 6.00-> tehtävien jako/tiiminkokoontuminen ja ''AAMUPUURO'' -> vähän ennen 7 lähtö hallilta -> 7-8 välissä kohteessa= noin. 2h työaikaa = bonustunnit. Ylitöistä maksetaan jos menee yli 17.00. Toisin sanoen bonustunnit=ylitöitä=vähemmän kun tuntipalkka. Aika härskiä toimintaa.

  • Näinhän se menee ympäri Suomen.

  • Se fiilis kun kokee henkistä väkivaltaa esimiesten toimesta😔☹️😤

   • Sinäkin?


  • Esimies haukkuu kaikkien edessä vaikka tietää etten ole näitä hommia ennen tehnyt ja olen toista viikkoa vasta töissä. Lopputilin otan huomenna.

   • Kaikki ei pärjää katolla..


  • Paljo tää firma maksaa asentajalle palkkaa, kun ei mistään löydy. Hakemuksessa vain maininta palkka miehen mukainen.

   • Palkka on miehen mukainen. Ite tienasin Viime vuonna 55-60 tuhatta€


   • Monta työtuntia teit tuon palkan eteen, todennäköisesti olisi ollut sama istua kaupan kassalla 2 vuoroa putkeen joka päivä. Olisit tienannut saman ja samoilla tuntimäärillä.

    Tosiaan palkka on tuolla miesten mukainen.


   • Remonttimies33 kirjoitti:

    Monta työtuntia teit tuon palkan eteen, todennäköisesti olisi ollut sama istua kaupan kassalla 2 vuoroa putkeen joka päivä. Olisit tienannut saman ja samoilla tuntimäärillä.

    Tosiaan palkka on tuolla miesten mukainen.

    Päivän keskipituus 10h paikkeilla.


   • Hyvätyöpaikka kirjoitti:

    Palkka on miehen mukainen. Ite tienasin Viime vuonna 55-60 tuhatta€

    Palkka tosiaan on miehen mittanen. Jos painat 7-21 joka pv ja asut yksin tai äitin ja isin kanssa niin sopii hyvin. Jos ei muuta elämää oo niin sinne vaan töihin. Onhan sillon vuositulot kohollaan. Kilpailevasta firmasta heti alku palkka muutaman satasen kk parempi ja perus tunneilla.


  • Mites ton hämeen laaturemontin takuu hommat nyt pelaa kun firman nimi muuttu?
   Tossa katossa oli joku 10 v takuu ,muistaakseni.tais loppua koko paska sihen.

   • Viiden vuoden asennus takuut niillä tais olla mutta kävivät naapurissa korjaan rännin kulmat kun vuoti vaikka remontista onkin jo kuusi vuotta aikaa.


   • Hahaa kuka uskoo tuon et on takuuseen mennyt..


  • Kuinka täällä itketään ko, firmasta. Olin itse vesivekillä töissä 6 vuotta ja olin erittäin tyytyväinen ja ennenkuin kukaan alkaa itkemään miksi en ole enää niin, ulkomaille muutto oli syy.
   Se jäi niiltä ajoilta hyvin mieleen kuinka juurikin tämäntyyppiset täällä palstatilaa ottavat vinkujat olivat niitä joidenka työpanos oli 1/3 osaa muiden panoksesta.
   Pysyivät firmassa vähän aikaa ja kaikki oli olevinaan töissä niin kauhean huonosti. Tultiin kotisohvalta suoraan fyysisiin töihin ja yllätyttiin.

   • Sinusta onkin puhuttu paljon hallilla. Ulkomaille asti piti pakoon lähteä. Olisit varmasti saanut asiasi sovittua joko esimiesten tai lakimiesten kanssa.


   • Avataanko tätä enempää?


  • Myös aluejohtajat saivat joko fudut tai alennettiin päällikön virkaan.
   Edelleen asentajien, myyjien, päälliköiden, valmentajien sekä johtajien vaihtuvuus todella suurta. Otetaan hyväveliverkostosta uusia towereita ilman mitään pätevää koulutusta tai kokemusta. Asentajat sekä myyjät suoraan koulusta tai armeijasta.

   Ammattimyyjät tai -asentajat eivät edes hae tai mene töihin Vesivekille.

  • Kuinka takuut pelaa? Vastaako Vesivek Hämeen Laaturemontin tekemistä katoista?

   • Takuut toimii samanlailla


  • Kauheeta ruikuttamista 4v töissä olleena tiedän että puhutte paskaa

   • Vajaa vuosi talossa ja minusta suurinosa pitää paikkansa. Uutta työtä etsimässä, ei jaksa kuunnella koko ajan, miten hyvä yksi suuri mies on, samalla kaikki kaupat valuu kilpailijalle kun ollaan hinnoiteltu itsemme ulos. Kaveri on puhelinmyyjänä, 6 h työllä pääsee paremmalle provikalle, ei riitä 100 kattoo vuodessa,


  • Uskomatonta miten Suomessa saa kusettaa ihmisiä (myyjät, asentajat, asiakkaat) yli 25 vuotta ilman että ketään puuttuu asiaan. Palkat päin vittua ja päivät pitkiä ja raskaita. Nuoret klopit kymppeinä asennus ryhmissä vaikka parempiakin olis. Vaan kun ne paremmat ymmärtävät edes hiukan arvostaa itseään eikä myötäile aivan kaikkea :D

  • Vesivekiä leimaa rahanahneus, ammattiylpeyden ja taidon puute sekä työntekijöiden painostus urakkavauhtiin tuntipalkkauksella. Oikeat ammattilaiset eivät ole "tarpeeksi" nopeita tälle yhtiölle. Asentajat koostuvat nuorista poikasista jotka saavat usein ihan ok palkkaa työkokemukseensa (0) verrattuna. Firmaa oikeastaan leimaa todellisuus että osaamattomat pojat tulevat alalle ja kun työkokemusta on 2-3 vuotta he siirtyvät muihin firmoihin.
   Työturvallisuuteen firma on panostanut ja se on hienoa. Tosin julkisuudessa olleet vastuunpakoilut tapaturman sattuessa ovat olleet häpeällistä luettavaa.

  • Näin instagramissa Vesivekin katon kuvia missä aluskatteen päällä oli 20cm korkea nippu laudanpätkiä, millä katto oli oikaistu. Eikös tuo jyrkällä katolla lähden kuormituksessa kaatumaan kuin korttitalo?

   • leikki-ikäiset tekevät katon noin.
    Ammattimiehet eivät ole olleet kyseisessä kohteessa asialla.
    Siinähän muodostui myös 180 kg neliökantavuus puutteelliseksi eli mitoitus oli täysin päin peetä,lisäksi aluskatteen kiinnityksestä ja asennuksesta ei ymmärretty yhtään mittään HUPS tulikohan taas poisto ;-D


  • Kiinostaisi nyt oikeasti, että onko asentajien kusetukset vielä samalla tasolla kuin keskustelu antaa olettaa? Juttelin tänään työpaikasta jonkun pampun kanssa ja hän puhui että viikonloput vapaata, päivärahat maksetaan ja ylityökorvaukset tulevat jokaiseen tiliin. Onko tämä totta, vai pelkkää rekryymisen kusetusta ? Tiedän kyllä että päivät ovat pitkiä, mutta nyt kuljen vain rahan kiilto silmissä. Mitä sieltä yleensäkään saa tunnilta rahaa suurinpiirtein ja tuleeko heti monia perseelle jos ei ole tarpeeksi nopea?

   • Itse ollut vesivekillä asentajana, enkä suosittele koskaan sitä kellekkään. Vaihdoin Kattokeskukselle hommiin ja heti sai arvostusta osaamisestaan. Nyt on jo nuorempien aika tehdä kattoja :)


   • Miten siellä sitten on porukkaa niin paljon kuitenkin töissä jos työstä ei makseta oikein ja esimiehet vi****lee päin naamaa? :D Vai onko yksiköiden välillä paljonkin eroja, mikä paras, mikö huonoin?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miten siellä sitten on porukkaa niin paljon kuitenkin töissä jos työstä ei makseta oikein ja esimiehet vi****lee päin naamaa? :D Vai onko yksiköiden välillä paljonkin eroja, mikä paras, mikö huonoin?

    Suomessa on vajaa 200 000 Lestadiolaista, kyllä siitä määrästä noihin yrityksiin nöyriä työntekijöitä löytyy, jotka jumalan pelossa töitä tekee... Pakanoille potkuja jakaa jos ei nöyränä tottele jumalan sanaa. Aamen.


  • Miksi työhaastatelussa kysytään et jos on yrittäjänä tehnyt hommia, niin oletko valmis lopettamaan entisen yityksen, eli ei voisi tehdä sivuhommia omaan yritykseen, eikä ole mitenkään saman alan töitä...

   • Tarkennan hieman, suomessa on noin 85-90 000 vl lestaa..


  • Herran siunausta kaikille joka tuohon yritykseen sotkeutuu...

  • Joo tässä just loppu työt vesivek, ukko veks...

  • Nii, mikähän on syy?

   jrt, vanha työntekijä

  • Tarviiko siihen aina mitään järkevää syytä et tuolta laitetaan pois.

   • Ei nähtävästi todellakaan tarvitse.
    Koitappa muuten kysyä Vesivekiltä töitä jos olet "ei suomalainen, maahanmuuttaja, prideläinen, pakolainen, jne."
    Me


   • tai jos erehdyt kertoo että et usko satuolentoon...


  • Onko tuoreita kokemuksia Vesivekistä? Työntekijöillä tai asiakkailla. Kaikki kiinnostaa nyt tietyistä syistä.

   • Oma kokemus on, että kattoremontissa tulipalokiire ei ole valttia. Tulee hutiloitua, materiaalit vioittuvat ja jälki on sen näköistä.


  • Aika paljon tuntuvat kattojakin tekevän, mitä listaa olen katellut. Lähistölläkin tehneet monia. Näyttää populalla luottamusta olevan. Tarjous ei tuntunut pahalta ja muutenkaan laatu kokonaisuus. Mikäpä tuossa.

   Rahhoo ei nyt vaan taija olla koko remonttiin.

   • Pakko oli irtisanoutua, tahti ja turvallisuus aivan järkyttävää. Olkapää meni rikki ja monet yöt on valvottuna! Aivan käsittämätöntä miten tämä firma saa toimia. Työjälki hävettää. Tehkää joku jotain. 80% katoista saa korjata heken päästä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pakko oli irtisanoutua, tahti ja turvallisuus aivan järkyttävää. Olkapää meni rikki ja monet yöt on valvottuna! Aivan käsittämätöntä miten tämä firma saa toimia. Työjälki hävettää. Tehkää joku jotain. 80% katoista saa korjata heken päästä.

    Herran siunausta, sinulle.. Pakana ei kestä mukana.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pakko oli irtisanoutua, tahti ja turvallisuus aivan järkyttävää. Olkapää meni rikki ja monet yöt on valvottuna! Aivan käsittämätöntä miten tämä firma saa toimia. Työjälki hävettää. Tehkää joku jotain. 80% katoista saa korjata heken päästä.

    Muista hakea puuttuvat palkkasaatavasi pois kyseisestä firmasta! Avin sivuilta saat tarvittavat tiedot sekä laput asian hoitamiseen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Muista hakea puuttuvat palkkasaatavasi pois kyseisestä firmasta! Avin sivuilta saat tarvittavat tiedot sekä laput asian hoitamiseen.

    Vesivekin jokaisella asentajalla joka työskentelee 10h päivässä jää palkkoja saamatta väärin maksettujen ylityökorvausten yms vuoksi 4000-8000e vuodessa. Pidempiä päiviä tekevillä summa vielä enemmän! Ja pitkää päiväähän pojat painaa kun yritys kiertää ylityösäädökset 3kk välein maksettavalla kusetus bonustilillä. Näin saadaan jokaisen työntekijän työtunnit kirjoihin alhaisempina kuin todellisuus on. Eräässäkin pk seudun toimipisteessä pojat painaa päivittäin yli 12h päiviä.. 12h töitä josta 2h siirretään 3kk välein maksettavalle bonustilille ilman ylityökorvausta ja eläkekertymistä, 2h 50% ylityönä ja loput 8h peruspalkalla. Yksi kaverini teki vuoden aikana yli 750h ylitöitä ilman yhtäkään 100% korvausta. Kuulostaako rehdiltä ja reilulta työnantajalta? Ihan mukavat summat säästyy yritykseltä kun näin tehdään yli 400 asentajalle päivittäin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vesivekin jokaisella asentajalla joka työskentelee 10h päivässä jää palkkoja saamatta väärin maksettujen ylityökorvausten yms vuoksi 4000-8000e vuodessa. Pidempiä päiviä tekevillä summa vielä enemmän! Ja pitkää päiväähän pojat painaa kun yritys kiertää ylityösäädökset 3kk välein maksettavalla kusetus bonustilillä. Näin saadaan jokaisen työntekijän työtunnit kirjoihin alhaisempina kuin todellisuus on. Eräässäkin pk seudun toimipisteessä pojat painaa päivittäin yli 12h päiviä.. 12h töitä josta 2h siirretään 3kk välein maksettavalle bonustilille ilman ylityökorvausta ja eläkekertymistä, 2h 50% ylityönä ja loput 8h peruspalkalla. Yksi kaverini teki vuoden aikana yli 750h ylitöitä ilman yhtäkään 100% korvausta. Kuulostaako rehdiltä ja reilulta työnantajalta? Ihan mukavat summat säästyy yritykseltä kun näin tehdään yli 400 asentajalle päivittäin.

    Miten on mahdollista tehdä vuodessa 750h ylitöitä? Työaikalain mukaan kalenterivuodessa saa tehdä enintään 330h ylitöitä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miten on mahdollista tehdä vuodessa 750h ylitöitä? Työaikalain mukaan kalenterivuodessa saa tehdä enintään 330h ylitöitä.

    Siten, että voit katsoa itsellesi uuden työpaikan jossei kiinnosta tehdä. Vesivekkiä ei tunnu koskevan mitkään lait tai määräykset. Jonkun pitäisi puuttua.........


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siten, että voit katsoa itsellesi uuden työpaikan jossei kiinnosta tehdä. Vesivekkiä ei tunnu koskevan mitkään lait tai määräykset. Jonkun pitäisi puuttua.........

    Myyjien palkkaus on kanssa aika mielenkiintoinen, itse en kyllä niin pienellä provikalla töissä olisi mitä Vesivek maksaa. Kuitenkin puhutaan rahallisisesti jo isoista kaupoista, jos saman provikan saat kun myyt puhelimessa jotain vitamiineja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Myyjien palkkaus on kanssa aika mielenkiintoinen, itse en kyllä niin pienellä provikalla töissä olisi mitä Vesivek maksaa. Kuitenkin puhutaan rahallisisesti jo isoista kaupoista, jos saman provikan saat kun myyt puhelimessa jotain vitamiineja.

    Kannattaa olla jossain ammattiliitossa jos tuohon yritykseen menee töihin, itse sairastuin töissä ollessa, niin antoivat kenkää. Jälkeenpäin mietin että olisi voinnut viedä jonnekiin käräjille asian, mutta en lähtenyt kun en ollut liitossa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pakko oli irtisanoutua, tahti ja turvallisuus aivan järkyttävää. Olkapää meni rikki ja monet yöt on valvottuna! Aivan käsittämätöntä miten tämä firma saa toimia. Työjälki hävettää. Tehkää joku jotain. 80% katoista saa korjata heken päästä.

    Onkohan tyytymättömien asiakkaiden joukkokanne vireillä? Tämä alkaa olla ajankohtainen kun niin paljon kuuluu olevan tietyn firman ammattitaidottomuudesta ja kiireestä johtuvia pieleen menneitä kattoremontteja.


   • Vesivekillä olet töissä älä tuu tänne paskaa kehumaan. Hinnoissakin paljon ilmaa halvemman tarjouksen ja paremman laadun saa toisaalta.


  • Miksi Vesivekin johto patistaa myyjiään vakoilemaan muiden kilpailijoiden kohteita ??
   Pistä Riihimäki oma pesäsi kuntoon eikä ylipitkiä päiviä tekevien ( jalka ovenväliin poikien ) tarvitse jälkimarkkinoida kohteita bonuksien toivossa. Ylityöt maksetaan bonuksina. Onko Avi tietoinen asiasta?

   • Vesivek ainoa joka on Avin toimesta pakotettuna käyttämään telineitä, useiden työtapaturmien takia, siksi vakoilevat kaikkia muita yrityksiä jotka tekevät kattoremontteja tai kattoihin liittyviä huolto töitä


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vesivek ainoa joka on Avin toimesta pakotettuna käyttämään telineitä, useiden työtapaturmien takia, siksi vakoilevat kaikkia muita yrityksiä jotka tekevät kattoremontteja tai kattoihin liittyviä huolto töitä

    Parasta pn kun vesivekin myyntiauto ajaa kilpailevan firman työmaan ohi,niin parin tunnin päästä tulee työsuojelutarkastaja...


  • Kun olin itse työhaastattelussa jäi tosi hämärä kuva tästä kun lukee näitä aiempia kommentteja niin onneksi en pääsyt sinne töihin

  Ketjusta on poistettu 66 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefun sisko ja Sofia parhaat ystävät

   Stefun sisko laittanut ig storyyn videon Sofiasta sydämillä. Sofia laittoi ig storyynsa Stefun siskosta videota, Rapumestari ja pusuhymiö. Stefun sisk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   1743
  2. Loppu tulee

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/de4f134c-da1b-45ba-88bd-47c1c70283ec Vihdoinkin Umpilla on tajuttu Jämsän heikon sijainnin merkitys bisnekselle. Vi
   Jämsä
   66
   1669
  3. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   114
   1438