Onhan se niin että MV lehti on paras.

jihadisti-imaami

Ihan selkee tapaus. Vaikka valepäämedia YLE muuta koittaa epätoivoisesti jankuttaa. Yle ei kerro, yle ei uutisoi, yle vääristelee..

29

391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Owufygyt

      En ole katsonut Ylen aamu tv enkä astudioita yms keskusteluja 2 vuoteen. Eikä.ole mitään muutakaan katsomisen arvoista. Teema elokuvat ovat huonoja kopioita 4:3 pikkuikkunoita laajakuva tvssä. Meitä kiusataan esittämällä vähä älyisten asioita ja uskomuksia. Vieraana on vain vibervasemmiton häiriintyneitä harhaisia propagandisteja. Suomalaisten verommaksajien rahat tuhlataan kaukaisten maiden kehittymättömiin oloihin. Joka päivä tulee valheita ja satuja ismamista.

      • trerere

        Loistava kommentti YLE:n tilasta!
        Asia on juuri noin.
        Muistakaa että SDP:n Krista Kiuru ollessaan ministerinä viime hallituskaudella sääti YLE-veron.
        Eli maksamme moisesta paskasta halusimme tai emme, kiitos SDP.


      • mustasotarikollinen

        Google - yle watch.


      • MV.MV.MV.paras
        mustasotarikollinen kirjoitti:

        Google - yle watch.

        YLE tuputtaa matuja, Kuin jehovantodistajat jeesusta. YÖK !!


    • tymääjät

      Yle on just sellanen media mitä ohjataan politiselta tasolta. Sieltä sanellaan mitä kirjotetaan ja miten. Mv lehti kirjottaa asia just niin kun Ne on ja sekös tätä valta mediaa vituttaa. Sitten syytellään mitä paskaa kijottaa kun ite kirjotetaan mikä tuntuu ja näyttää kansan silmissä hyvältä.

      • eimikäänmedia

        Mitenkä se voisi olla mahdollista, kun kyseisellä julkaisulla ei ole ensimmäistäkään toimittajaa, poimii Facebookista juttuja, joten ne voi olla mitä tahansa. Myös kopioi muista medioista uutisia, joista lainaa osia ja keksii sinne omia lisäyksiä.


      • AsutEriPlaneetalla

        "Mv lehti kirjottaa asia just niin kun Ne on"

        No höpö höpö! mv lehti ottaa uutisen ja lisää oman provosoivan otsikon ja etsii vimmatusti jostain jonku provosoivan kuvan uutiselle ja lisää oman provosoivan tekstin.. eli hyvin kaukana siitä "kirjottaa asia just niin kun Ne on"


    • LukekaaMuitakin

      On myös muita hyviä vastamedian sivustoja, joissa kerrotaan totuus tärkeistä asioista.

      • TaasNäitä

        Näin on.


    • sitoutumatonta

      Ulkomailta varmasti löytyy totuudenmukasempaa uutisointia kuin Suomesta, mutta mistä? Eikö Guardian ole jonkinlainen sellanen mutta muita?

    • Suomionhölmölänaivi

      Englanninkielinen Russia Today sivusto kertoo ulkomaiden,Euroopan ym asioista joita ei kuule eilä näe Suomen mediassa. Israelilainen Haaretz ilmetteli Euroopan täydellistä typeryyttä päästää kehittymättömien muslimi miesten laumat, joukkoja Eurooppaan jo 2 vuotta sitten. YTubessa kerrotaan siitä miten eurooppalaiset kristityt tekevät pakotettuun itsemurhan. Ja mitä tuhoa maahan tunkijat aiheuttavat.

    • rekkaiskuMuslimit

      YLE on niin yli puolueellinen, politisoitunut siihen tiettyyn suuntaan. ja se matujen ylistys..yök.

    • A_Juhana_Keronen

      Joo.

      Suomalainen "riippumaton media" on oikeasti täysin puoluesidonnainen. Niiden lehdistötuki riippuu nykyään täysin puoleiden päätöksistä. Uskotko sinä "riippumattomaan tiedonvälitykseen"?

      • MedianEdustajatRulaa

        Mehän vain yritämme lietsoa pelkoa ja vihaa kaikkea kohtaan. Mitä oikein vihjailet?


    • qåaäzm
    • Jänönisti

      Tiedätkö onko Ilja Jänönisti suloinen pupujussi. Sörkän odotettu vapaa-ajanhyödyke Patja.

    • halla.jakyllälähtee
    • halla-ahomuuttaakaiken
    • nbxvjhsd

      Aikamoinen trollaus tuo OP, mutta jätän sen omaan arvoonsa.

      MV-lehti ei ole media.

      Asia on kuitenkin niin, että Atte Jääskeläinen on EROTETTAVA.

      Ilman sitä Yleisradio ei voi ikinä saada takaisin vähääkään uskottavuutta!

      Ylen uskottavuus on nolla!!!

    • eiolemikäänoikeamedia

      Ei tosiaan ole MV-lehti minkään median edustaja. Totta en ole koskaan sitä lukenut, mutta näyttää noitten puolustajien linkitysten perusteella olevan, vain roskaämpärin pohjaa kaapiva valemedia. Ikinä en ole nähnyt mitään linkitystä taloudesta, tai mistään oikeasta aiheesta, vain jotain "mamu-juttuja". Ei sellaiset kiinnosta tavallista kansalaista.

      • Harakuri

        Ongelmahan onkin se, että nämä palstan "mediakriitikot" ovat liian yksinkertaisia tajuamaan sitä kylmää tosiasiaa, että koko porukka ajaa juuri kritisoimaansa: yksipuolista, ohjattua mediaa, jonka prototyyppi MV-lehti on. Nämä hihhulit olisivat tyytyväisiä kunhan yksipuolinen media tuottaisi heidän pirtaansa sopivaa infoa.
        Esimerkki heidän mieleisestään uutisesta olisi "oikeassakin maailmassa" uutisoitu Trumpin ilmoittama 122 Guantanamon vangin vapautus, jonka Obama Trumpin mukaan toteutti. Oikeassa maailmassa uutisoitu korjaus, joka kertoi Bushin tosiasiassa vapauttaneen 116 noista 122:sta jäisi julkaisematta heidän natsi/persu-Suomessaan. Se ei olisi uutisoinnin arvoinen juttu, eikä palvelisi heidän asiaansa.


      • Olet.sikamies
        Harakuri kirjoitti:

        Ongelmahan onkin se, että nämä palstan "mediakriitikot" ovat liian yksinkertaisia tajuamaan sitä kylmää tosiasiaa, että koko porukka ajaa juuri kritisoimaansa: yksipuolista, ohjattua mediaa, jonka prototyyppi MV-lehti on. Nämä hihhulit olisivat tyytyväisiä kunhan yksipuolinen media tuottaisi heidän pirtaansa sopivaa infoa.
        Esimerkki heidän mieleisestään uutisesta olisi "oikeassakin maailmassa" uutisoitu Trumpin ilmoittama 122 Guantanamon vangin vapautus, jonka Obama Trumpin mukaan toteutti. Oikeassa maailmassa uutisoitu korjaus, joka kertoi Bushin tosiasiassa vapauttaneen 116 noista 122:sta jäisi julkaisematta heidän natsi/persu-Suomessaan. Se ei olisi uutisoinnin arvoinen juttu, eikä palvelisi heidän asiaansa.

        Kurahaara, sinä olet hyvä esimerkki kierosta savolaissuvakista, joka valehtelisi vaikka äitinsä roviolle, jos saisit siitä vitosen tummelin ostoon, jotta pieni pilisi ei menisi rakoille, kun vemputat yleisellä paikalla, joka on sun fetissi, koska pienenä poikana vanhemat ikätoverisi käytti sinua hyväkseen opiskellessaan normaalin kanssakäynnin pervoja muotoja, sillä kaikki ne pornolehdet, jotka määrittelivät elämänsuuntasi, oli lopulta mällin tuhraama, eikä niitä saanut enää selailtua, kun sivut oli liimutuneet kiinni, joita yritkin liotella auki, kunnes isäsi yllätti sinut itseteossa ja piiskasi sinua johdonpätkällä, josta vieläkin olet katkera, jonka vuoksi savolaisuutesi kieroutui ja jouduit sen johdosta kieroon seuraan, jossa sinua opetettiin vihaamaan suomalaisia sekä rehellisyyttä, jonka vuoksi sinä olet täällä Peräsuoli24sessa purkamassa turhauuneisuuttasi, jonka kohteet suvakkikaverisi sinulle näytti, mutta erehdys on ollut suuri, sillä kaikki on yhtä suurta valhetta, jota kulttisi edustaa, koska hekin ovat kieroja savolaissuvakkeja, joita sinä sitten kopioit ja uskot kaikkeen kuin ne olisi totta.... niin ja seuraavaksi väität tietenkin mitä tahansa, mutta kuten jo etuköteen tiedämme, valehtelet ihan sikana :)


    • VittuTeOletteTyhmiä

      Kaikki on Trumpin sytytä, myös Kalpan voitto.

    • VainIltaSanomista

      Lue mitä uutta on tapahtunut Ruotsissa.

      • Totuus.vihapuhetta

        Autot palaa lähiöissä harvase yö. Ja tekijät niitä tummia tulijoita..


    • Häpeä.ja.oksennus

      MV-Lehti on kuulemma täynnä valheita. Sitä on huudettu niin kovaa joka puolella, että pakkohan sen on olla totta. Eihän kukaan niin tyhmä ole, että valehtelisi niin kovaan ääneen moisesta.

      Yleensä luen ensimmäisenä uutiset MV-Lehdestä. Silloin tällöin käyn lukemassa uutisia samoista asioista muista medioista. MV kun kiitettävästi jakaa linkkejä. Uutiset on helppo todeta oikeiksi uutisiksi. Sitten kun etsii samoja uutisia vaikka Yleltä, niin ei löydy, tai sitten ne on sopivasti karsittu. Ja mikä surullisinta, Yle on myös kirjoitellut valheita. Siitäkin huolimatta, että ne on helppo paljastaa. Millainen media toimii näin? Juu on MV myös julkaissut valheita. Muistan tapauksen, kun eräs pahoinpitelyn lavastanut islamofoobikko oli lähettänyt valheellista tietoa MV-Lehdelle, joka julkaistiin. Kun tämä paljastui, sitä käytettiin yleistäen tuomitsemaan MV valhemediaksi ja rasismin lietsojaksi.

      Kun MV teki vastaiskun, pyysi anteeksi, ja oppi virheistään, silloin alkoi valheista syyttäminen menettää tehoaan. Valtamedian edustajat kävi kuumana, kun heidän maineensa alkoi kärsiä, kun uutismanipulointi tuli ilmi. Sitten eräs valtamediaa edustanut toimittaja päätti tehdä ansan. Hän lähetti valheellista tietoa MV:lle ja yritti kääntää taas asetelmia toisin päin. Ikävä moka kävi ja tämä neropatti jäi kiinni.

      Kun valehtelusta syyttäminen ei enää onnistunut, etsittiin muita keinoja. Seuraavaksi käytiin kiinni MV-Lehteen tekijänoikeusseikoilla. Sieltä löytyi vihdoin jotain, joilla valtamedian lärvit punottamaan saanut totuudenpuhuja voitaisiin saada vaiennettua. Eikä siinä kaikki. Yle päätti tehdä Ilja Janitskinin haastattelun. Kysymykset oli tarkkaan etuköteen suunniteltu, jotta editoinnilla saadaan Janitskinia vastaan käyvä haastattelu. Monet MV-Lehden lukijat muistaa tapauksen.

      Ja lisää ohjelmaa seurasi. Valtamedia rakensi kierosti Janitskinin vaaralliseksi rikolliseksi, joka piti lääkkein rauhottaa, varmuuden vuoksi, jotta hänet saadaan kuulusteluun. Aiheetta pidettiin vangittuna. Ja tarina jatkuu kaikenlaisella syyllistämispaskalla, joita en jaksa enää kitjoitella... netistä löytyy.

      Miksi valtamedia toimi näin? Koska valtamedian asema valtakunnanvalehtelijana kärsi rajun ja nöyryyttävän iskun. Naamat punottaa varmasti vieläkin. Omissa silmissäni valtamedia edustaa alhaisinta kastia yhdessä nurkkiin kuseksivien vasuriradikaalien kanssa. Sitä saastasakkia värittää myös uuninpankolla häkää nuuskiva poika, joka julkaisee mukaviisaita mukaoikeutettuja mukatotuuksia rasismista, ilmiöstä jota ei edes ole olemassa, kuin somessa. Kyllä moni saa hävetä. Silti valehtelu ja vihapuheet jatkuu.

    • Yhyyvalivali

      Jos olet kaljaa kittaava peräkammarinpoika joka syyttä kaikkia muita omista virheistään, niin kait se sit on:)

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      65
      2880
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      407
      2782
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      98
      2233
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      83
      1962
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      72
      1900
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      6
      1818
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      8
      1808
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      148
      1767
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1613
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1562
    Aihe