Nuoriso räkii.

jaakko62

Miksi nuorten täytyy koko ajan syljeskellä räkää kaduille ja kauppojen pihoilla, onko pää täynnä räkää?

Ei minkäänlaisia käytöstapoja, kävelläänkin kuin paskat housuissa ja näyttää siltä että lysähtää juuri siihen paikkaan, ennen ei pidetty käsiä taskussa, käveltiin ryhdissä. Pipoa tai lakkia ei pidetty sisällä päässä, ei ihme että nykyään nuoriso on täipäitä koko porukka, luteet ja täit muhii niin hiuksissa kuin munissa, nykypäivänä jolloin on peseytymismahdollisuuksia kaikilla.
Huonoryhtisiä ja velttoja nuoria, noistako pitäisi tulla 10-15 vuoden päästä työtä tekeviä ja veroja maksavia ihmisiä ja perheen isiä ja äitejä, huonolta näyttää!

34

341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tenatpöksyissä

      Menehän kukkahattu täti nypläyskerhoon mussuttamaan pullaa...ja jos flaksi käy joskus jotta susta tulee vihannes joku hoitja raasu sen Sunkin paskavaipat vaihtaa jos kiireiltään ehtii..

    • Tutkimustulos

      Nykyisin nuorison käytössä olevat huumeet aiheuttavat elimistöstä poistuessaan voimakasta syljen eritystä. Siinä syy.

    • OiAikojaEntisiä

      No kyllähän kessua polttavia, purukumia jauhavia, rasvatukkaisia lättähattuja ja happareita oli 1950 luvullakin, siis sun lapsuudessa ja nuoruudessa...Kato vaan ittees peilistä niin näet millaisia niistä vahnemmiten tuli - kaikesta uudesta ja erilaisesta valittavia kurttunaamaisia mielensäpahoittajia.

      • turhanaputtaa

        Juurikin näin samanlaisia geelitukkia veti nurkalla kossua ja sätkää sniffailivat yhtälailla kokkelia sun muita mömmöjä...


    • jaakko62

      Ei me kaikki sentään oltu mitään kossun vetäjiä mutta nykyään kaikki nuoret veteliä paskoja, tuskin jaksavat jalkojaan liikuttaa, ihan oikeasti näyttää siltä että lysähtävät siihen paikkaan.
      Jos meillä oli geeliä tukassa niin hiukset oli siististi kammattu jakaukselle eikä kuten nykyään on kuin lampaan persevillat keväällä, kyllä siellä luteet ja täit muhii sellaisissa pehkukasoissa ja pipo hautoo 24/7 päänuppia ja se syleksiminen, ei ennen syleksitty kaduille ja kuseksittu pitkin nurkkapäitä. Nykyään nuoret on kuin apinoita, riekkuvat ja metelöivät ja haisevat, ennen pistettiin menneniä niin ei haistu hielle ja vaatteet oli puhtaat, ehjät ja housuissa prässit, valkoinen kauluspaita kun koulussa kävimme.

      • ihmekyyläreitä

        Oisko mitään jos ihan hankkisit elämän ja jonkun harrastuksen niin et jouda täällä vatvomaan toisten tekemisiä...yks helvetin lysti miten kukin pukeutuu ja tekee omapahan on asiansa


    • VanhaKuntoon

      En ota kantaa kirjoituksen sisältöön, mutta sen tiedostan että kun nuorison toiminta alkaa liiaksi häiritsemään, on henkilö vaan tullut vanhaksi.

      Näin on aina ollut, ja tulee aina olemaan.

      • valisitävalitätä

        Uskallan epäillä että aloittajakaan tuskin mikään herran enkeli on nuorena ollut tulkoon sitten valittamaan jos joku lökäpöksy syleksii tämän nillittäjän monoille


    • jaakko62

      Minä olin kuulkaas siististä perheestä kotoisin jossa oli kova kuri siisteyden ja käytöksen suhteen, sunnuntaisin kävimme koko perhe kirkossa ja kirkkoon luonnollisesti puimme päällemme parhaat vaatteet mitä oli, minullakin oli nuorempana rusetti kaulassa ja hienot liivit sekä vanhempana tietysti kravatti.
      Ruokapöydästäkään ei saanut lähteä ennen kuin oli lautanen syöty tyhjäksi ja sain luvan nousta ja sekin oli poikkeus jos sai lähteä ennen ennen kuin muut olivat ruokailleet, vanhempia ihmisiä täytyi teititellä eikä aikuisten juttuihin saanut puuttua tai saanut mennä huutelemaan mitään väliin, nykyään on nuoret apinoita entisajan nuoriin verrattuna.
      Nuoret naisetkin nykyään tulevat uloskin lököttävissä ja likaisissa verkkareissa tai läskejä makkaralle pursottavissa tiukoissa trikoissa, rumaa on.
      Ei ihme että ovat jääneet yksinhuoltajiksi, mies jos löytää nuoren naisen vaikka ravintolasta, siististi meikattuna, hiukset hienosti laitettuna ja hienoissa vaatteissa ja sitten tämä kaunotar muuttuu lököhousuprisessaksi, tukka sekaisin ja vetää naama sinisenä tupakkaa ulkona ja ylipainoiseksi muuttuneena ilman meikkiä niin ei ihme että nuori mies alkaa katselemaan muita naisia, ennen ei ollut näin, naiset tuskin polttivat tupakkaa ja jos polttivat niin salaa ja olivat aina siististi kukkamekkoon pukeutuneena ja hiukset laitettuina ja käytös oli naisellinen.

    • KeljonMies

      täsmälleen samaa mieltä jaakko62:n kanssa. Voi luojan kun nämä saavat ajokortin, niin liikenteessä ei muita juuri liikukaan kuin näitä vatipää-hönöjä.
      Nykynuoriso on tainnut enenevässä määrin syntyä siitä että isukilla on lentänyt lasti vahingossa kakkoseen.
      Kevät terkuin KeljonMies

      • oujeeihanaa

        No niin keljon kurppa tuli kaapista ulos tunnustaa olevansa kaappihomo bylsii naisia hajureikään sillälailla


      • PannaanAnnaaKakkoseen
        oujeeihanaa kirjoitti:

        No niin keljon kurppa tuli kaapista ulos tunnustaa olevansa kaappihomo bylsii naisia hajureikään sillälailla

        Ja vielä luulee, jotta siellä ne sammakot sikiävät.


    • Sekinonnähty

      Sisällissota puhdistaisi yhteiskunnan.

      • apuharvennusta

        joo, päästäis sitten sinusta eroon


    • porsaita

      Meilläpäin pari ukkoa kun tulee töistä polkupyörillä, niin sieraimet tyhjennetään kellarin oven eteen, että sikoja ovat aikuiset miehet.

      • osuijaupposi

        Voihan räkä ettei sinun mustaan aukkoon räkäise tuotoksiaan


      • satulapersse

        paina vaan satula omaan tummaan rusinaasi, aaaah nannaaaaaa


    • jaakko62

      Täällä sen juuri näkee kuinka on nykyajan nuoret ja vähän vanhemmatkin holtittomia ja huonokäytöksisiä mutta tosipaikan tullen nämä lökäpöksyt ja veltot netissä huutelijat ovat itkupillejä jotka eivät uskallakaan sanoa samaa kasvotusten.
      Olen seurannut tuolla kaupungilla ja Prisman luona nuoria niin kovin on nykyään lihoja ruippanoita nuoret miehet, käsivarretkin on kuin narut, ennen tehtiin jo kovaa ruumiillista työtä vapaa-aikana ja koulujen kesälomilla, ei silloin vetelehditty ja syleksitty, heinäpellolla tehtiin miesten töitä vaikka ei ikää ollut kuin 12-13 vuotta ja tukkien uitossa oltiin kesät, ruista tuli ranteeseen, isä sanoi aikoinaan että miehen täytyy olla jo nuorena sellainen että jos seinään heittää niin sitä jää seinään kynsistään kiinni, nykyään nuorista miehistä jäisi vaan märkä läntti seinään.
      Minä olin jo 17 vuotiaana aikuisten miesten soutukisoissa Päijänteellä ja pärjäsin hyvin, ei siinä meinannut airot kestää kun kiskottiin menemään, toista se on nykyään, ei ruippanat jaksaisi sataa metriä soutaa kun keuhkonsa räkisivät veneen pohjalle.

    • KeljonMies

      Nykyajan rimpulat eivät selviäisi luonnon antimilla viikkoa. Nämä on niitä jotka piirtävät paperille kalapuikon kun kala pitäisi piirtää. Eivätkä erota sianlihaa naudanlihasta. Seisovat kauppakeskuksen oventukkeena. Olen jyrännyt kylmästi läpi vaan.

    • kollaakestää

      Viikkoa? Älä unta näe, eihän nämä nykyajan rimpulat pärjää päivääkään luonnonantimilla, saati että pärjäisivät metsässä pari päivää vaikka olisi hampurilaiset ja pizzat sekä sipsit ja kokikset mukana. Itku tulisi kun illalla pimeys laskeutuu ja yön eläimet aloittaa liikehdinnän ja ääntelyn, paskat housuissa vapisisivat ja itkua tuhertaisivat.

    • eero66vuotias

      Suurin osa nuorista on läskiperseitä, ylipainoisia ja huonokuntoisia ja tuohon kuuluu myös jopa 30-40 vuotiaita nuoria miehiä, kyllä uhota osataan ja huudella mutta jos joutuisivat kokeilemaan kanttiaan nyrkein vaikkapa kehässä niin eivät kolmea minuuttia jaksaisi kun jalat ja kädet olisi makaronia, näin se on tosi.
      Minä olin huippukunnossa kolmekymppisenä, kykenin kehässä lyömään 12 erääkin ja vieläkin moni kolme-neljäkymppinen jäisi toiseksi jopa Cooperissa saati sitten painimatolla.

    • Väkivallaton

      Raapustuksestasi huomaa että olet saanut muutaman liian kovan iskun. Kyllä se jälkensä jättää.

    • eero66vuotias

      Kuules kakara, niska on minulla kuin härällä joten pää kestää ja on kestänyt iskuja ja sinä kärpässarjalainen tuskin saisit silmiäni räpsähtämään, vaikka ikää on kuuskytkuus niin vielä on painoa 94kg ja timmiä lihasta eikä mitään hyllyvää läskiä kuin teillä maidonvalkeilla nuorilla.

    • Keinutuolijuttuja

      Voihan sitä painoa olla "Kelan kanuunalla" 94kg, mutta kun pituus jää 160cm:n huonpommalle puolelle, niin palloltahan se vanhus näyttää. Sitähän on voinut aikamies kehässä mätkiä alakoukulla katsomoon saakka.

    • Nuorisokuriin

      Nostetaanpa. Tämän keskusteluketjun ajankohtaisuus ei katoa.

    • YmpäristöSiistiksi

      On perisuomalainen nuorison tapa, paljon matkustelleena ja ulkomailla asuneenakin en muista vastaavaa käytöstapaa mualla esiintyneen, samoin purukumien heittely kaduille ja kauppojen lattioille

      Monissa maissa kyseisesta roskaamisesta saa melko tuntuvat sakot

      • minä ainakin arvostan nuorisoa, fiksuja on paljon - toki muutama heikompilahjainen. Sitä en tosin ymmärrä, miksi pitää trikoita pitää jos ylipainoa. Normaalivartaloiselle ne sopii. Muutoin ne ovat aivan kauheat ja makkara vatsa vielä kauheampi.


    • hehtaariläpiä

      Nykyään tytöillä ja varsinkin nuorilla aikuisilla naisilla järkyttävän isoja perseitä ja jalat on paksut kuin tukit, mistä tuollainen isoperseisyys tulee, paljosta istumisestako ja vähäisestä liikunnastako?

      • naminamimakupala

        makean liikasyömisestä ja liikaistumisesta


      • 95kgMiesLaardia

        Iso hehtaariperse kiihoittaa!


      • Esjonnethaiseee

        Hyi Helvetti ootko pedari kun pitää tyttöjen perseitä tuijotella? Pojat on kans vaan näitä es jonneja


      • isomolopete
        95kgMiesLaardia kirjoitti:

        Iso hehtaariperse kiihoittaa!

        pidän pulleista pojista, tekis vähän mieleni luukuttaa sua


    • Kenensyy

      Kun kasvatusmuotiin tuli makeisten syöntipäivä kerran viikossa ja sen lisäksi herkuilla rakastettiin muina päivinä. Seurauksena jatkuva sokerihumala. Lapset ovat "vilkkaita" ja jotkut ADHD pilleristejä. Seuraavaksi aineet kovenevat ja oireet kuten alkoholistilla. Lihotaan ja liikunta jää vähiin kun aika kuluu mukavasti tappelupeliä näpytellessään. Kaikki tämä mukavuus näkyy nuoressa. Taskurahalla roskaruokaa jolloin kotiruualle irvistellään. Siitä on tullut turha hävikki. "Lapsen ehdoilla" kasvanut ei vanhempien neuvoja ja ohjeita arvosta. Lapsille Työnteko ja kurinpito on kielletty. Elämä on kuin pullasorsalla.

    • Hyisaasta

      Niin räkii ja se Helvetin räkäkurlaus todella oksettavaa kuultavaa,, oon monesti sanonut ääneen et hyi että onpa oksettavaa,, nuoriso myös tupakoi Sokoksen ovien edessä yms,, nuorison käyttäytyminen pahentunut vaan vuosien saatossa ja se näkyy,, ennen ei tunnettu sanaa vapaakasvatus,, nykyään vanhemmat menee kakaroidensa ehdoilla

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      29
      2145
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      175
      1544
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1475
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      111
      1233
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1169
    6. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      914
    7. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      870
    8. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      38
      795
    9. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      282
      759
    10. Oletko mustasukkainen luonne?

      Tai ylipäätään millaisia tunteita herättää, jos kaivattuasi liehittelee joku muu tai hän deittailee jonkun muun kanssa?
      Ikävä
      80
      705
    Aihe