Virtsaputkentulehdus

Auttakaas

Hei! Huomasin, että eilen virtsaaminen oli vähän vaikeaa, tai etenkin viimeisten tippojen tuloa sai odotella kauan.. Virtsaamisen jälkeen jäi rakkoon sellainen tunne, että kohta pitää taas mennä vessaan. Kirvelyä ja painetta ei silleen tunnu pissatessa vaan se paine tulee vasta virtsauksen lopussa/jälkeen. Kuukautiset mulla alko vähän noiden oireiden alkamisen jälkeen, jo toista kertaa viikkoa etuajassa.. Apua ongelmaan? Onko syytä huoleen? Paraneeko itsestään?

6

200

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Lääkäriin_vaan

   Ei parane itsestään ja voi levitä jopa munuaisiin saakka. Mene lääkäriin että tehdään bakteeritutkimukset ja saat tehokkaat reseptilääkkeet.

  • tyhjäätyhjää

   Voi tosiaan olla virtsatientulehdus, niihin määrätään tyypillisesti antibioottikuuri. Joillakin auttaa kotikonstit, mitä netti on pullollaan täynnä, että kokeilla kannattaa ainakin.

   Jos olet sen ikäinen, että seksielämä on jo alkanut, niin kehotan avoimesti ottamaan myös huomioon sen vaihtoehdon, että voi olla joskus saatu sukupuolitauti, joka vasta nyt alkanut oireilemaan niin pahasti, että sen olemassa olon huomaa.

  • silleenselvii

   Soita terkkariin. Virtsanäytteestä se tutkitaan helposti, että onko bakteereja vai ei.

  • viillo

   Niin toimitaan.Mulla oli vuosi si tten ja kovasti sattui ja verta tuli virtsatessa.Sain antibioottikuurin ja ohi .Kun se kerran tulee, saattaa uusia helposti naisilla.Toistaiseksi ei ole uusinut yli vuoteen. Mulla oli rajut oireet, en pystynyt odottamaan edes terv.keskukseessa virtsakoetta,koska mun piti koko aika men' vessaan ,en joutunut kauaa odottamaan,koska sanoin asiasta jo sairaanhoitajalle kun soitin p'ivystykseen. Antibioottikuuri auttoi,jo ekatabletilla sain nukuttua ja olo helpottui.Koko kuuri loppuun asti sitten,ei kannata odotella virtsatautien kanssa,voi olla mm sukupuolitautiakin,johon auttaa ihan sanat antibiootit.

  • Alottaja

   Nyt tää vaiva lähti hetkeksi, mutta eilen tuli taas takas. Heti kun oli käyny pissalla nii tuntu et pakottava tarve mennä takas. Nyt tänään ei ollu ihan niin paha mut silti tuntuu rakko jo aika täydeltä 30min ajan päästä ja vessaan kun menee ei tuu paljon mitää. Sit pissaamisen jälkee jää outo tunne rakkoon :(.. Voinko ootella vielä pari päivää, kun ei enää niin paha, vai onko heti leviämässä munuaisiin? Seksitaudit ei mahdollisia mun tilanteessa.

   • Lääkäriin_vaan

    Miksi odotella? Kun kerran on oireita niin lääkäriin vaan että saat reseptilääkkeen. Itsekseen se ei parane.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   402
   1544
  2. Suomalaislääkäri katosi matkalla Pattayalle

   Ei siis tietoa pääsikö Pattayalle saakka vai minne suunnisti? Tuntomerkeistä päätellen ei ole kantasuomalaisia lääkäreitä. https://www.iltalehti.fi/ko
   Pattaya
   23
   1150
  3. Martinan häät

   Ottaako miehen nimen? Rouva Aitolehti -Bajamaja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   120
   841
  4. Pitäisikö lähettää lapsille viesti: älkää tulko jouluksi tänne sähköä tuhlaamaan?

   Kun kaikki työelämässä niin mitä varten niiden pitää tulla tänne tuhlaamaan kallista eläkeläisten sähköä? Pysykööt omillaan. Harmittaa koko joulu.
   Maailman menoa
   72
   800
  5. Kuka Turkulainen lääkäri kadonnut Thaimaassa?

   Lehdissä oli siitä juttua, mutta nimi on nyt Iltasanomista otettu pois
   Turku
   12
   791
  6. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   34
   767
  7. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   92
   709
  8. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   48
   575
  9. Selviytyjät-voittaja Sami Helenius juhli voittoa huvilalla finaalin jälkeen - Skoolaus "Mestarille!"

   Onnea Sami Selviytyjät-voitosta! Kyllä ansaitsit voiton! Ex-jääkiekkoilija Sami Helenius on Selviytyjät Suomi -voittaja vm 2022. Ex-NHL-tähti voitt
   Suomalaiset julkkikset
   13
   535
  10. Ajankohtainen TV-leffa: Lupaus kertoo suomalaisten lottien tarinaa sodassa - Iso kiitos lotille!

   Iso kiitos ja kunnianosoitus lotille, jotka tekivät tärkeää työtä kotirintamalla ja sodan keskellä Suomen ja Venäjän sodissa. Lupaus-elokuva kertoo
   Maailman menoa
   32
   497
  Aihe