Jumala on sorrettujen turva! Hän rakastaa murtunut

...murtunutta ihmistä:


"Särjettyä ruokoa hän ei muserra, ja suitsevaista kynttilänsydäntä hän ei sammuta, kunnes hän saattaa oikeuden voittoon." (Matt. 12:20)

"Sillä näin sanoo Korkea ja Ylhäinen, jonka asumus on iankaikkinen ja jonka nimi on Pyhä: Minä asun korkeudessa ja pyhyydessä ja niitten tykönä, joilla on särjetty ja nöyrä henki, että minä virvoittaisin nöyrien hengen ja saattaisin särjettyjen sydämet eläviksi." (Jesajan kirja Raamatusta, luku 57:15)

"Herran, Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan ilosanomaa nöyrille, lähettänyt minut sitomaan särjettyjä sydämiä, julistamaan vangituille vapautusta ja kahlituille kirvoitusta" (Jesaja 61:1)

Jeesus on sorrettujen ja kärsivien ystävä ja rakastaa heitä aivan erityisesti. Anna siis hänelle tilaisuus auttaa sinua ja näyttää voimansa, kuinka ihmeellisesti hän sinua pystyy auttamaan! Käänny Jumalan puoleen rukouksissasi, mutta opettele tuntemaan häntä myös Raamatun sanan kautta (kannattaa ehkä aloittaa evankeliumeista Uuden Testamentin puolelta, niissä kerrotaan Jeesuksesta)

Ja se kannattaa tajuta, että ihan itsesuojelullisista syistä voi olla hyvä jäädä koulusta pois jos siellä sinua kiusataan ja se sallitaan. Koulujen pahikset pinnaavat jatkuvasti, miksi ei paljon paremmalla syyllä heidän uhrinsa? Koulu ei ole mikään pakko eikä meillä Suomessa edes ole koulupakkoa, vain oppivelvollisuus ja sen voi hoitaa vaikka kotoaan käsin jos ei muu auta. Ja parempi vaikka jättää väliin koko peruskoulu kuin esim. tappaa itsensä. Toki se kannattaa kokeilla, josko joku aikuinen ottaisi asiasi vakavasti, kun sanot että sinua häiriköidään.

Mutta jos päätät ottaa vähän taukoa koulunkäynnistä niin käytä se aika hyvin, ja tutustu vaikkapa alueesi seurakunnan nuortentoimintaan! :) Tai varhaisnuorten, iästäsi riippuen, yleensä kaiken ikäisille löytyy kyllä jotain. Seurakunnista löytyy yleensä kivoja kavereita, jotka eivät kiusaa, koska se ei kuulu seurakuntien arvomaailmaan ja seurakunnat harvemmin kiusaajia kiinnostavat (toki syytä olisi kiinnostua heidänkin, jos meinaavat kerran taivaaseen päästä, mutta ensin pitää lopettaa kiusaaminen).

Jumala on voimallinen ja hän on apu silloinkin, kun ei muuta auttajaa ole! Raamattu löytyy myös netistä: www.evl.fi/raamattu

Ja tää opetuslapseuskoulu on tosi hyvä ja terapeuttinen uskontaipaleen alkuun, varsinkin sen Tapanin opetuksen ovat todella hyviä, mielenkiintoisia, rauhoittavia ja hoitavia ja itsetuntoa parantavia: http://oneway.tv/fi/category/PLdZAghCIk-sETg_AEdb_kwcEak362sp0T

Tsemppiä! Jeesus on auttanut monia monia ihmisiä ja hän halua auttaa sinuakin voimallisesti! Etsi häntä tai jos et muuta jaksa, niin romahda hänen eteensä! Hang in there!

Tänne ei vissiin saa jättää yhteystietoja, mut mä kirjotan facebookissa samalla nimellä, saa heittää yv:llä! :)

14

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...mutta älä mene mormonien tai jehovantodistajien seurakuntiin, he ovat harhaoppisia! Luterilaisen kirkon, helluntailaisten ja vapaakirkollisen toiminta on ok. Ja miksei myös ortodoksikirkon ja katolisen kirkon, jos sellaisiin satut törmäämään... :)

    • "Sinä kuljet leijonan ja kyykäärmeen ylitse, sinä tallaat nuorta jalopeuraa ja lohikäärmettä. - "Koska hän riippuu minussa kiinni, niin minä hänet pelastan; minä suojelen hänet, koska hän tuntee minun nimeni. Hän huutaa minua avuksensa, ja minä vastaan hänelle, minä olen hänen tykönänsä, kun hänellä on ahdistus, minä vapahdan hänet ja saatan hänet kunniaan. Minä ravitsen hänet pitkällä iällä ja suon hänen nähdä antamani pelastuksen." (Psalmi 91:13-16)

    • Toisinaan on hyvä lukea myös kertomuksia siitä, kuinka Jumala todella on antanut häntä seuraavien ihmisten saada voittaa vihollisensa, tässä yksi sellainen:

      "Kuule, Israel! Sinä menet nyt Jordanin yli laskeaksesi valtasi alle
      kansoja, jotka ovat sinua suuremmat ja väkevämmät, ja suuria, taivaan tasalle varustettuja kaupunkeja,
      2. anakilaisten suuren ja kookkaan kansan, jonka sinä tunnet ja josta olet kuullut sanottavan: 'Kuka kestää anakilaisten edessä?'
      3. Niin tiedä nyt, että Herra, sinun Jumalasi, käy sinun edelläsi niinkuin kuluttava tuli; hän hävittää heidät ja nöyryyttää heidät sinun edessäsi, ja sinä karkoitat heidät ja hukutat heidät nopeasti, niinkuin Herra on sinulle puhunut.
      4. Kun Herra, sinun Jumalasi, työntää heidät sinun tieltäsi, niin älä ajattele sydämessäsi näin: 'Minun vanhurskauteni tähden Herra on tuonut minut ottamaan tämän maan omakseni'. Sillä näiden kansojen jumalattomuuden tähden Herra karkoittaa heidät sinun tieltäsi.
      5. Et sinä vanhurskautesi ja oikeamielisyytesi tähden pääse ottamaan heidän maatansa omaksesi, vaan näiden kansojen jumalattomuuden tähden Herra, sinun Jumalasi, karkoittaa heidät sinun tieltäsi ja täyttääksensä, mitä Herra valalla vannoen on luvannut sinun isillesi, Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille.
      6. Tiedä siis, ettei Herra, sinun Jumalasi, sinun vanhurskautesi tähden anna sinulle tätä hyvää maata omaksesi; sillä sinä olet niskurikansa."

      • Tappaako Jumala tässä kertomuksessa ihmisiä, koska he eivät usko häneen?

        Vai tulkitsinko väärin?


      • Ehkä tuo oli vähän turhan vaikea kohta tähän palstalle, mutta... israelilaiset olivat tulossa valloittamaan luvattua maata. Niiden asukkaat olivat Raamatun mukaan eläneet monella tapaa niin syntistä elämää, että Jumala oli päättänyt antaa heidän maansa Israelin kansalle. Käsittääkseni tuon maan asukkailla oli myös mahdollisuus paeta. Sama tai samanlainen kohtalo uhkaa kaikkia maita ja yksittäisiä ihmisiä, jotka heittävät Jumalan selkänsä taakse. Perinteisiä Jumalan rangaistuksia näin toimiville maille ovat miekka, nälkä ja rutto. Kaiken tämän keskellä Jumala kyllä armahtaa niitä ihmisiä, jotka hänen puoleensa kääntyvät, tavalla tai toisella. Me kaikki kuollaan joskus, paras on huolehtia heti että jos lähtö tulee vaikka ensi yönä, olemme valmiit kääntymällä Jumalan puoleen ja pyytämällä syntimme häneltä anteeksi Jeesuksen pyhään sovintovereen vedoten.

        Pointsi tässä oli nyt kuitenkin tuo, että Jumala on voittamaton ja hän voi myös tehdä häneen turvaavasta kansasta voittamattoman. Hän on näin maailmassamme toiminut. Jumala voi paljon, jos häntä tosissamme etsimme.


      • SallaKarimies kirjoitti:

        Ehkä tuo oli vähän turhan vaikea kohta tähän palstalle, mutta... israelilaiset olivat tulossa valloittamaan luvattua maata. Niiden asukkaat olivat Raamatun mukaan eläneet monella tapaa niin syntistä elämää, että Jumala oli päättänyt antaa heidän maansa Israelin kansalle. Käsittääkseni tuon maan asukkailla oli myös mahdollisuus paeta. Sama tai samanlainen kohtalo uhkaa kaikkia maita ja yksittäisiä ihmisiä, jotka heittävät Jumalan selkänsä taakse. Perinteisiä Jumalan rangaistuksia näin toimiville maille ovat miekka, nälkä ja rutto. Kaiken tämän keskellä Jumala kyllä armahtaa niitä ihmisiä, jotka hänen puoleensa kääntyvät, tavalla tai toisella. Me kaikki kuollaan joskus, paras on huolehtia heti että jos lähtö tulee vaikka ensi yönä, olemme valmiit kääntymällä Jumalan puoleen ja pyytämällä syntimme häneltä anteeksi Jeesuksen pyhään sovintovereen vedoten.

        Pointsi tässä oli nyt kuitenkin tuo, että Jumala on voittamaton ja hän voi myös tehdä häneen turvaavasta kansasta voittamattoman. Hän on näin maailmassamme toiminut. Jumala voi paljon, jos häntä tosissamme etsimme.

        Keräät pullasta rusinat ja valehtelet tietoisesti.

        Egyptissäkin kopteja meni hylkyyn juurikin kasoittain, kun mielikuvitusjumalasi oli kyvytön heitä suojelemaan.

        Lieneekö mielikuvitusallah mielikuvitusjahvea vahvempi?

        http://www.vapaasana.net/artikkelit/2007/11/raamatun-julmuuksia-ja-ristiriitoja


      • Mutta siinähän se idea just on... Jumalalle kuolemakaan ei ole ongelma, eikä Jumalaan uskovalle ihmiselle! :) Sittenhän se vasta alkaakin todellinen, ikuinen elämä ja ilo taivaassa! Jossain vaiheessa me siirrytään rajan taa itse kukin, tavalla tai toisella... ainoa mikä silloin merkkaa, on onko edessä taivas vai helvetti.
        Kyllä se on aina ollut olennainen osa kristinuskoa, että Jeesukseen uskovia vainotaan tässä maailmassa, ja ainoa turva on Jumala, elämässä ja kuolemassa.


    • Ei ole.

    • Nosto

      • Sinä saatanan laps! Ällös nost aihet näin vanh, ja turh, tai perikato siut viö!


    • Luonnonvalinta

      Lukekaa mieluumin vaikka Charles Darwinia tai Richard Dawkinsia kuin tällaista horinaa.

    • justAsking

      Nettisaarnaajat pois palstalta...

    • jumaliaeioleolemassa

      Jumala ei ole olemassa! Tai mitään jumaloita.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1585
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1414
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1315
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1258
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1198
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe