Japanin aivokuume matkustaminen

Karoppo

Oletteko ottaneet n 3vkon matkalle rokotetta? Suunnitelmana käydä Nagoyassa, Tokiossa, Osakassa, Kyushulla, ehkä myös pienemmissä kaupungeissa.

4

161

  Vastaukset

  • En näe mitään syytä ottaa rokotetta tuota matkaa varten. Ehkä sitten, jos viipyisitte Japanissa pidempään (vuoden tai kauemmin) tai aikoisitte oleskella paljon maaseudulla tai vaelteluretkillä jne.

  • Hei! Olen itse ottanut kaikki mahdolliset rokotteet ihan sen takia jos tulen käymään hotellin omissa altaissa tai syömään hedelmiä tai kasviksia. Suosittelen khyl hankkimaan rokotteet! Oli se matkanpituus mitä tahansa ei sitä koskaan tiedä mitä tulee tehtyä! Olin itse tossa noin viikko sitten Dubaissa tuollaset 4 viikkoa, ja olin ottanu ennen matkaa hepatiitti rokotteet, koska tiesin että tulen syömään vihanneksia. Ulkomailla varsinkin aasiassa vihannekset sekä hedelmät pestään aika huonosti, mut ei tietenkää kaikkia. Ei voi koskaa tietää miten niitä hedelmiä, vihanneksia, kasviksia on käsitelty! Ja ota myös huomioon että jos otat just noi hebatiitti rokotteet niin ne kestää ainakin 30-vuotta ainakin näin tämä mun lääkäri sanoi ennen rokottamista.

   • Tässä oli kyse Japanin aivokuume -rokotteesta. Jokainen toki harkitsee itse, mitä rokotteita on syytä ottaa. Tapoja matkailla on monia kuten matkakohteitakin. Mitä Japaniin tulee noin yleisellä tasolla, niin hygieniataso on erittäin korkea, aivan samalla tasolla kuin Suomessakin. Tämä kymmenen Japanissa asutun vuoden kokemuksella.


  • Kävin 2017 tammikuussa Tokyossa ja vietin siellä 2kk. En ottanut mitään rokotteita, ihan perus rokotukset Suomen puolelta voimassa, eikä niistäkään mitään ylimääräisiä niin kuin nuo flunssa rokotteet. Ei tullut mitään vaikka rämmin metikössä, luolissa, jne. Vasta tässä kuussa altistuin aivokuumeelle kun olin suorittamassa Inttiä. Selvisin, eikä sitä koskaan saatu tietää mistä se aivokuume oli tullut - punkin puremaakaan ei löydetty.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   202
   5478
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   54
   2369