Sok/inex Sipoo

Vikalista

Kertokaa Kokemuksia miten Sipoon Logistiikkakeskus toimii?

350

22979

  Vastaukset

  • Jatkuva rekry ainakin on päälllä.
   Taidettiin liian aikasin ja liian paljon potkia henkilökuntaa ulos.

  • Ei toimi ikinä. Tavara ei lähde ulos. Asiakkaat vihaisia. Huonot johtajat. Huonot päälliköt. Huonot esimiehet. Huonot vuorolistat. 3vuorotyö ihan sekaisin iltaa ja yövuoroa lähinnä. Työntekijöillä vaara jäädä putoavan tavaran alle viikottain. Tekniikka ei toimi ja huonosti suunniteltu tai suunnittelijat ohjaksissa.

   • Huono työpaikka. Olin pari viikkoa töissä. Moni on lopettanut työnteon siellä. Ei mitään joustoa työajoissa. Iltaa ja yötä. Työ tylsistyttävää. Varasto ei toimi. Tavaraa rikotaan. Älä vaan mene sinne töihin.


  • Huonosti taitaa toimia, aina tavarat myöhässä muualla päin suomea....

   • oon ollu just koeajan inexillä töissä. Ankea paikka. Ihan kamala. Ilmapiiri kyttäämistä. Ei osata hommia. Pomoilla ei ole mitään koulutusta tai osaamista. Työkavereista osa ok. En näe niitä ikinä. Vankilassa fiilis. Täytyy alkaa olla sairaana ni helpottaa työ. Lopetan ennen joulua se on varma. ÄLÄ hae sinne jos sul on yhtän järkee.


   • hirvee ja ankea paikka. juna asemalta 5 kilometriä metsään ja ei dösää. painan tuon 400 tuntia ylityötä nopeeta eikä tarvi tehä paljoa ja lähen pois.


   • Firman kassa on tyhjä. Massit on käytetty ylityöhön ja avajaisiin. Saatiin tänne hulppee konsertti. Hyvä sok inex.


  • Huonoon johtajuuteen on monia syitä, jotka heikentävät yrityksen tulosta. Monesti työntekijöillä olisi kokemuksen tuomat oikeat ratkaisut työtehtäviin liittyviin ongelmiin, mutta huono esimies kuuntelee vain sellaista henkilöä, jolla on itseään korkeampi koulutus tai asema.

   Iso ongelma ovat esimiehet, jolla ei ole käytännön kokemusta alaistensa työtehtävistä, mutta kova tarve muuttaa toimivia työtapoja ja jättää oma sekava sormenjälkensä työyhteisöön.

   Osa esimiehistä johtaa pelon ilmapiirillä, uhkaa irtisanomisella, töiden vähentämisellä tai varoituksilla. Paikallinen sopiminen pelon ilmapiirissä on käskemistä ilman aitoa neuvottelua.

   Isojen yritysten esimiehet unohtavat, että ilman esimiehiä toiminta jatkuu normaalisti useiden kuukausien ajan, mutta ilman perustyöntekijöitä toiminta loppuu heti. Huono esimies ei ymmärrä, ettei kunnioitusta voi määrätä vaan se pitää ansaita. Työnantajienkin tulisi huomioida, etteivät koulutodistukset tai aikaisemmat työtehtävät tee hyvää esimiestä, eikä kaikista ole esimiehiksi.

   Hyvä esimies kuuntelee ja kohtelee kaikkia työntekijöitä tasa-arvoisesti, kysyy työntekijän mielipidettä työtehtäviin liittyvissä asioissa. Hyvä esimies pitää sanansa, noudattaa säännöksiä, ei syytä virheestään muita tai aliarvioi työntekijää hänen taustojensa johdosta.

   Siinä hieman lainattua tekstiä,mutta sopii 100% tänne sipooseen.
   Loparit otan minäkin ennen joulua.

   • lainattua ”Iso ongelma ovat esimiehet, jolla ei ole käytännön kokemusta alaistensa työtehtävistä, mutta kova tarve muuttaa toimivia työtapoja ja jättää oma sekava sormenjälkensä työyhteisöön. Osa esimiehistä johtaa pelon ilmapiirillä, uhkaa irtisanomisella, töiden vähentämisellä tai varoituksilla. Paikallinen sopiminen pelon ilmapiirissä on käskemistä ilman aitoa neuvottelua”.
    Nappiin sanoit. Inex on valinnut nämä heput. Kannattaa kaikkien muistaa että psykopaatti osaa miellyttää ja vakuuttaa myös yritysjohdon. Luotetaan sinisimäisesti niinsanotusti paskapäihin jotka pilaa tunnelman ja motivaation. Paskapään tuntomerkit? Kaikki tietää. Puhutaan paskaa ja lyödään toiselle puukkoa selkään. Paskapäällä on toisen paskapään suojelus ketjussa. Ketjukauppa Ass-kauppa. Ensviikolla otan vuorolipun sipoon palvelutiskille jossa jonotan irtisanomis jonossa. Mitta täynnä.


  • SOK Sipoon jakelukeskus ei toimi tekniikka. Suunnittelijoina on s-ryhmässä ollut kouluttamatonta amatööri porukkaa. Henkilökunnassa joojoo inex miehiä ja tuloksena on konkurssia muistuttava räpellys. Kustannussäästöjä ei ole näköpiirissä.

   • Joo olen samaa mieltä. Yksi pomo ei osaa sanaakaan muuta kuin suomea. Tekniikka on englannin ja saksankielinen. SOKilla taitaa YT tulla sinne nopeasti.


  • En suosittele. Puuduttavaa työtä, huonot työvuorot. Esimiehet eivät kuuntele, välttelevät kaikin keinoin jos on vaikea asia.
   Kyttäystä, vuoron vaihdot ei onnistu. Kankea systeemi suomen volyymeille. Jatkuva rekry päällä.
   Mieluummin normaali varastotöihin.
   Pois heti kun löytää uuden.

  • Tekeminen on suhmurointia. Jäin eläkkeelle Inexiltä. Saman pomon nään yhä aina jääkiekkomatseissa ja laivamatkoilla. Ettei vaan maistuis liikaa suhmurointi ja siivousyrityksen juomingit. Sama pomo kuulemma nähty ostoksilla prismassa luottamusihmisen kanssa. Vihreä kortti korruptiota. Kyllä voitelu pelaa SOK Inex.

   • Kyllä kannattaa juottaa. Oli aitio, laiva tai hiihtomatka. Saa sopimuksia ja rahaa. Peitellään toimintaa asiakasreissuilla. Viihdytään riennoissa työajalla jos kerran palkkaa maksetaan. SOK joojoo miehet taputtaa kavereita selkään ja ei muuta kuin uutta matkaa kiikariin. Sirkusta jatkuu vielä. Sitten yleensä tulee maksun aika.


  • Aika moni on ottanut loparit eka päivinä tääl sipoossa. Turpauunoa meininkiä pomoilla. Narsisti pomo ja huono henki. Mustaa on tunnelma. Tekijät pidetään pelolla hiljaisena. Joustoja ei oo ja lähen muualle.

  • Korruptio pomoja. Vihreä kortti laulaa ostosta kannelmäessä muille. Voitelua ja lahjontaa ja liikutaan harmaalla alueella. Länsisataman taksitolpalla imutetaan asiakasfirman naisia. Ettäs näin työ hoidossa. Hyllyn välissä ite kuulin: tekaistuilla kilometrikorvauksilla korvataan ostetut alkojuomat. Sikatouhua ja kähmintää!

   • henkilöstöä edustavat tahot on voideltu. viikonloppu pullo käteen ja kaikki menee kuten pomo haluaa. ei silloo välii mitä työntekijä tekee tai millon tekee. sit käyään yhes viel shoppaamassa. eiks skortti ookaan henkilökohtainen? kyl ny vähän voi kaverii auttaa.


  • tässä sipoossa töitä teen tunti kerrallaan jo 5 kuukautta kärsimystä ja konkurssiin tää menee. kaikki tekniikka on epäonnistunutta. ketään ei kiinnosta enkä ole tavannut omaa esimiestä. naurettavaa pomotusta jokapäivä. katsoin jo toisen työn. Inex sok on pian uutisissa ja lehdissä kun tavara tökkii koko ajan linjassani. taitaa laiva upota kohta.

  • vittumainen on tuo sikariporras. leikitään isoa pomoa. sählätään sählätään sählätään. nytkin savulla portin ulkopuolella. huijareita.

  • Kaikki paikat homeessa ja itiöitä ilmassa.

   • Miksi ei ole siistiä? Sotketaanko siellä paikat? Mistä tuo home ja itiöitä sinne tulee? Paikka on täällä uusi. Kuka siivoaa siellä vai ei kukaan?


   • Siivoojia vähän, ei opasteta. Kaikessa säästetään.
    Tippuneet tavarat alkavat homehtua kun ei siivota .
    Imun mukana nousevat homeitiöt kaikkialle


   • hengitysilman pitäisi olla puhdasta. huoneilmassa tai työpaikalla pitäisi olla puhdas hengitysilma. homeitiöt ja elintarkkeet ei kai yleensä oikein hyvin sovellu yhteen. poikkeus homejuustot kai. onko oireilua työssä? kai teillä nyt jotain siisteyttä inex vaalii?


  • Huono paikka huonot esimiehet syyttää omia työntekijöitä ja suosi toisia. Sit ku hoitaa hommat hyvin ja haluat kehittää paikka niin saa paskat niskaan. Sit kun joku esimies (k.m) näkee ja tiedä että sä olet hyvää tiedossa osastossa ja tiedän enemmän kuin hän, niin se alkaa vittuile ja kiusaa ja keksi kaino että siirryt pois tai lopetat. En suosittele tätä paikkaa kellään!

   Itse etsin toista duuni!!

   • Kaksinaamainen veemäinen esimies on.


  • kkuulin eilen töis et toi boss on lavan korjaaja vaan. ihan mulkku. kuulemma kommunisti viel ei osaa töitänsä. tappelee tääl ja narsisti heppu. miten vitus päässy tohon asemaan. moni kärsii tost ja työ vitutta yhä lisää kaikki. miks ei hoitaa parempi työ.

   • 2018 on töissä vaan vuokra yritys enää. oma henkilöstö loppuu. tää on varma tieto. tulee halpa logistiikka nyt kun on kallis. palstalta poistettu kirjoitukset myös kun osui suoraan jonku omatunto,


   • Mikäs sit itse olet jos esimies vaan joku lavan korjaaja? Mä en ymmärrä tätä iän kaikkista valitusta! Jos työpaikkana huono irtisano ittes kyllä työttömiä riitta sun paikkas täytttää itse olen kuullu ert kaikki toimii ok joten jos vaa lopetetaan tää netissä paskan puhuminen ja vaikka meet sille sun eimiehelle valittaa ... piste

    T:Kuljetus yrityksen omistaja


   • JUOSKAA_VITTUUN kirjoitti:

    Mikäs sit itse olet jos esimies vaan joku lavan korjaaja? Mä en ymmärrä tätä iän kaikkista valitusta! Jos työpaikkana huono irtisano ittes kyllä työttömiä riitta sun paikkas täytttää itse olen kuullu ert kaikki toimii ok joten jos vaa lopetetaan tää netissä paskan puhuminen ja vaikka meet sille sun eimiehelle valittaa ... piste

    T:Kuljetus yrityksen omistaja

    tais osua ja upota jonkun nilkkaan tuo kuti aika hyvin. Monia vuosia siellä tuota kusen päähän nousemista seurailin eikä se näköjään ole mihinkään muuttunut. Ei mulla ainakaan ole epäilystä noitten muitten kertojien jutuissa . Sinun jutussas kyllä..........


   • Kuka esimies on lavankorjaaja?


  • Täähän on tosielämän Vibemetrics ilman henkilökohtaisesti haettavaa anonymiteettiä.

  • Vanhat työntekijät savustetaaan pois. Nuoria ja maahanmuuttajia tilalle, eivät uskalla sanoa mistään.

  • Olen ollu kohta 10-vuotta Inexillä ja ilmapiiri senkun huononee. Tämä Witronin toimittama automatiikka toimii välillä hyvin ja suurimmaksi osaksi erittäin huonosti. Paperilla kaikki on näyttänyt hyvältä ja päälliköt ovat tietenkin olettaneet että kaikki menee sormia napsauttamalla.

   Heti kättelyssä näin, että tämä laitos ei tule toimimaan. Varsinkin alkuvaiheessa kun ihmiset joustivat ja tekivät ylitöitä niin tietysti rahaa sai. Toisaalta kun yritit saada vaihdettua työvuoroja niin ei onnistu koska päälliköt ovat linjanneet näin.

   Moni ottanut lopputilin ja suurin osa katselee koko ajan muita töitä koska joustoa ei työnantajan puolelta kyllä tule. Kyttäystä ja virheiden esiintuontia. Lisäksi samaan soppaan palkattu vuokrafirman kautta ilmeisesti kaikki Keravan ja lähialueen vähämieliset naamatatuoidut jotka eivät kelpaa minnekkään ihmisten töihin, koska naama täynnä mustetta. Myös ulkomaalaisia jotka eivät osaa juurikaan kieltä. Enkä tätä tarkoita mitenkään ketään ulkomaalaista väheksyen(ettei kukaan vaan sattuisi mieltään pahoittamaan).

   Kuitenkin automaation omaksuminen vaatii oman aikansa ja kouluttamisen, joten jos firma ei skarppaa niin kusessa ovat. Kaikki osaavat ja vähänkään fiksut kaverit ottaa ja häippäsee tuolta heti kun saavat muita töitä.

   Myös muutama esimies jotka ovat valittu ainoastaan koulutuksen perusteella (ei osaamisen tai ihmissuhdetaitojen perusteella) olisi voitu jättää valitsematta.
   Nämä esimiehet/päälliköt ovat juuri niitä, jotka pilaavat ilmapiirin ja aiheuttavat tulevia irtisanoutumisia.

   Jos siellä joku päällikkö tai isokenkäisempi näitä sattuu lukemaan, niin ota esille seuraavassa palaverissanne että meniköhän tämä ihan niin kuin oli tarkoitettu.

   • Vähämieliset naamatatuoidut jotka ei muuta työtä saa ? 🤣🤣 ai saatana nyt puhuu villapaita mies asiaa x)


  • Meijän inex pomot on täällä sipoossa ihan pihalla koko touhusta... tyhjäntoimittajia riittää ja itse työ mitä tekee niin orava oppii kahdessa tunnissa. Witron hoitaa nyt jo koko työn. Kirjaimellisesti inex ukkelit ovat pihalla myös polttamassa sikaria nyt. Kyllä on isoa taas johtajaa olevinaan. Leuhkaa meininkiä. Ei vastuuta. Iso palkka myös. Firman piikkin vaan. Jonkun pitäisi tarkastaa tämä mätä johtoporras.

  • pomot o iha pihalla koko hommasta, ihmeen kaupalla on saanut semmosen tittelin

  • sellon prisman ammuskelija taisi olla inex työntekijä. vähin äänin pääsi inex tässä. oliko työhyvinvointi hyvä?

  • Jos työ täällä sipoossa potuttaa niin hae sairaslomaa. Se on meillä ihan normaali käytäntö. Inex perinteisesti osaa tämän. Sama sipoossa kuin oli espoon logistiikka varastossa. Mitä pomo edellä näyttää tien kulkea niin me mennään perässä. Sairastaminen myös kun siihen sulla on oikeus myös. Aina pystyy lepää jonkun päivän.

  • Metoo... esimies naimisissa oleva seurustellu 10 vuotta työpaikan henkilön kanssa töissä inex ja vapaa-ajalla. Näin meillä sipoossa. Ei oo kukaan puuttunut tähän. Casanova.

  • Päälikkötason ongelmia, vanhakantaista johtamista, ei kuunnella työntekijöitä, ylhäältä sanellaan ehdot ja yritetään kontroloida kaikkea.
   Tällä syödään kehittyminen, luovuus ja eteenpäin meneminen, työntekijät vain suoriutuu työstä. Näin hyvät työntekijät jossain vaiheessa lähtee pois.
   Ainahan voi uusia työntekijöitä ottaa... heh...
   Mitä tuli ihmeteltyä jo Kilossa niin sama meininki jatkuu täällä, hyvät duunarit savustetaan ulos jos ei itse ole tajunnut lähteä.
   Ei kannata liikaa tietää asioista, joojoomiehet saa jäädä

   Eihän tuolla kukaan täysjärkinen kauaa jaksa olla.

   ”rullakossa kiero pohja, mitä välii...johtajatkin kieroja”

   • surkea esimiestyö. esimiestä ei oo näkyny aikoihin. täällä sipoossa tekijää ei kuunnella ja vältellään. vinoillaan ja vielä pilkataan selän takana. helpompi on hakea saikku kun tarvii vapaan. tää sipoo muuttuu vast ku toi johto vaihtuu. sit toi joku työvuoro suunnitelma noita. lottokone arpoilee työvuorot ei mitään järkee. kusetusta koko ajan ja ei joustoa. sit ihmetellään ku ei jengi viihy. koht loppuu töistä kaikki lähialueen naamatatuoidut ja muut karvakädet.


  • henkilöstö voi huonosti. esimies voi huonosti. päällikkö on aina voinut huonosti. älyvapaata pomotusta. selkään puukotus jatkuu. no tämä puukotus toimi jo kilossa. ei mitään uutta tääl sipoossa. sok inex on epäonnistunut. jos näitä ikinä kukaan isokenkäinen tai johtaja lukee niin ottais neuvoksi. johtajallakin on johtaja tai sok johtajisto tai joku. meidän pomo ei ikinä tee virhettä ku on psykopaatti. heh. no näillä pikkuruisilla eväillä kun työ maailmaan ponnistaa niin eihän siitä synny kun paskaa jokapaikkaan nurkkiin vaan.

  • Toimiiko? Ei toimi täällä sipoossa ainakaan automaatio. Sen suunnitteli inex joojoo mies. Just se heppu joka ei oo kouluja käyny. heh heh. Nyt etsitään tiloja keravalta ku ei toimi nääs tää automaatio. Tukospar tilassa alkaa inex keräystä ku ei sipoo pelaa. Porukka on ajettu piippuun ja pomot välttelee. Vastauksia ei saa tai ne on aina EI. Jengiä on sairaslomalla himmeenä koko ajan.

  • Eikö mennykkää niinku hienoissa witronin videoissa. Haha
   Ihmetyttää kun kokoajan haetaan työntekijöitä, miksi ei Kilon henkilöstöä voinut käyttää?
   Paistaa läpi... Transvallille eka kaikki työntekijät... SOK käsienpesu

   Nyt haalitaan kaikki elämänkoululaiset naamatatuoidut karvakädet jotka vain suostuu tulemaan.

   • SOK pesi kädet YT jutskilta ulkoistamalla logistiikan osa-alueen henkilöstön Transvalille. Sen jälkeen hyväveli sydemillä duunari takas SOK Inexille. Johtajat on nyt umpikujassa. A. Logistiikka sipoon takkuaa pahemman kerran. Automaatio kun huono niin vaatii paljon paljon enemmän työntekijöitä kuin suunniteltu. B. Sipooseen siirretyt valitut ei tykkää ja menee muualle töihin. Sairaslomaa on paljon. Myös täällä sipoossa työskentelevät hakee ja siirtyy jo pois. Espoossa ei sipoo valitut töissä jo muualla. C.Hinta sipoo keskukseen on kallis. Se ei ikinä sijoituksena maksa itseään osuuskaupoille takaisin.D.Ei mennyt niinkun elokuvissa että päällikkö näpäyttää sormia. Syy ABCD ja surkea johto surkeat päätökset ja valinnat. INEX on kokonaosuitena mennyt huonompaan suuntaan täällä siis.


   • Tää piti olla jo toimivaksi testattua automatiikkaa...
    Hyvin on witroni myynyt


   • Hmm. vaikuttaa tilanne sangen oudolta. Kuka vastaa sopimuksesta että tavaratoimitukset toimii? Miksi on valittu kuvioon tämä joku witron? Mistä se tulee? Kuka valitsi? Onko päätökset avoimia? Onko päätöset hyväksytty? Onko Inex päätökset riittävät menettelyssä? Onko sok herrat hyväksyny tän pakkoliiton inex wiitroni? Kuka on maksaja?


   • Millä vuosisadalla porukka elää täällä??? Tatuointeja on melkeinpä jokaisella nykyään? Toiset niistä pitää enemmän kuin toiset. Jos joku haluaa tatuoida naamansa niin tatuoi minä en. Mutta se ei työntekoon vaikuta. Tatuoitu kyllä saa muualtakin töitä kuin inexiltä.
    Täällä on perheen isiä ja äitejä nuoria ja vanhoja sinkkuja ja naimisissa olevia. Mutta onko nyt siis niin että nämä kaikki on yhteiskunnan hylkiöitä jotka eivät muualle pääse?
    Minä ainakin pääsisin mutta kyllästyin viemään töitä kotiin ja venyviin työpäiviin. Täällä tiedän tarkalleen koska työpäivä loppuu eikä tarvitse kotona jatkaa töitä.
    Ulinaa riittää ja olen nähnyt useita lapsosia joita on taputeltu päähän koko ikä. He lähtevät mutta niin he lähtisivät mistä tahansa muualtakin koska rahaa saa iskältäkin.
    Harvassa työpaikassa on kivaa ja saa näprätä luuria koko päivän ja vielä pitäisi saada liksaa se 6000e/kk. Jos sellaisen työn haluaa pitää vaan perustaa oma firma koska itse en ainakaan kyseisestä toiminnasta haluaisi työntekijälle maksaa palkkaa.


  • Suomen paskin työpaikka numero 1. Palkataan halpa johtaja, halpa suunittelija, halpa päällikkö, halpa esimies ja halpa työntekijä. Ihmettäkö odotatte? Espoossa kenkää hyville työntekijöille. Täällä sipoossa kiusataan jengi henkihieveriin. Ei ihme että sok inex sairastuvalla.

  • vakavia työtapaturmia? tavaratippumisten johdosta ei mene kauan niin sok Inex sipoo on uutisissa kun joku jää varastossa alle ja vahinkoa tapahtuu.

   • Oikeesti? Tavaraa putoaa siis varaston yläkerroksista alas? Silloinhan siellä on hengenvaarallista tehdä töitä. Onko sattunut vakavia asioita? Ja hys hys ollaan sitten ihan hiljaa näistä ettei sok maine vaan mene?


   • Kyllä tavaraa putoaa kuljettimilta, tarjotinvarastosta ja joskus reservistä ja lähettämö se vasta hieno onkin. Kaiken saa tietysti pois päältä ettei lisä vahinkoa satu mutta ohjaimet voi olla 10 metrien päässä ja huonosti osoitettu niin siinähän ehtii inexin laitekäyttäjältä mennä sormi persiisee ja suuhun monta kertaa ihmetellessä. Tavarat jää valmiista keikoista kuljettimille, kun saksan ihmeet lisää voluumeja rullakoihin niin mehut jää peräkylän ässsmarketin mummulta hyllyttämättä. Jonkin aikaa toimintaa katelleena voin sanoa, että ei tämä ainakaa toimitusvarmuutta lisää. Kaupassa ihmetellään mistä päästä lavaa aletaan purkamaan, kun robuttiruttunen on keikassa kasannut karkkilaatikoiden päälle satalitraa sateenkaari limpparia. Kyllä tässä joku jehu on toteuttanut omia fantasioita suurempaakin suuremmista imukoneista. Parempi lopettaa ajoissa ja hakea oikeita töitä.


  • kuka vastaa siitä jos joku jää tippuilevien juttujen alle?

   • ei kukaan. itte oot vastuussa. mitä siinä toljotit alla :) kyllä oikeesti vastuussa on kaikki eli johtajatkin


   • Soittakaa aviin(Aluehallintovirasto)jos tavaraa putoaa kuljettimilta ja työntekijöillä on vaara alle.


   • ei uskalleta soittaa. tulee potkut varmaan jos visertelee ja pomo kiusaa.


   • Ei, aletaan kiusaamaan ja puukottamaan selkään niin kauan kunnes tulet hulluksi


   • Puukkoselässä kirjoitti:

    Ei, aletaan kiusaamaan ja puukottamaan selkään niin kauan kunnes tulet hulluksi

    Turvallisuus on teillä siellä sipoossa siis asioiden peittelemistä. Sitten kun jotain tapahtuu, voiherranjestas sentään kuinkas tässä nyt näin kävikään että ihan 10 metristä tippui kelkka päähäsi. Onko reilua? Onko teillä joku mafia siellä?


   • Jaahas, aikamoista hölynpölyä täällä lauotaan. :DD


  • Huomenna Sipoossa työsuojelu vaalit. Minä ainakin äänestän numeroa 2 työsuojeluvaltuutetuksi.

  • Aion myös äänestää numeroa 2. Ainut ehdokas joka yrittää vaikuttaa työsuojelu asioihin.

   • Taitaa vain yritykseksi jäädä!!!! Talossa lukemattomia työturvallisuusriskejä,eikä kukaan tee mitään.Pelkkiä lupauksia vain.
    Siellä ne luottamusihmiset ja päälliköt kimpassa vinguttaa tulevana jouluna vihreää korttia prismassa.Suosittelen jatkossa silmäasemaa ja sieltä valitaan moniteholasit,Luulis näkevän mitä papereita allekirjoittaa,vai vedotaanko jatkossakin salassapitovelvollisuuteen.


   • tämä kuulostaa väärinkäytökseltä. hys hys ei koske pomoja. lahjus on kannattava satsaus kun antaa niin saa myös ite. nähty monet kerrat ostoksilla kun asun ite vieres. puuttuuks sult tennarit? no eipä hätä ostan ne. näin toimii kimpassa. ja ylimielinen asenne. tän teki maholliseksi inex sok kauppa.


  • Työsuojelu vaalit oli ja meni. Kyllä Sipoon pt logistiikka äänesti surkeasti. Alle sata äänesti vaaleissa.,vaikka nyt olisi ollut mahdollisuus vaikuttaa,mutta ei. Toivottavasti se helvetin valitus työsuojelu asioista loppuun nyt.

   • Saako sitä hernettä enää millään pois sieltä nenästä. Tuotanto edellä ei kerkiä äänestää.
    Tosin turha valitaa sillon on myöhäistä pyyhkiä , kun valuu jo reisiä pitkin. Eiköhän työsuojelu asiat olisi pitänyt hoitaa jo hyvissä ajoin kuntoon. Liekkö enää edes enempää kuin 100 vanhaa TYÖNtekijää jotka tietää sanan työsuojelu merkityksen.


  • mitä välii miten täällä toimii. mä nuokon sipoos koneen ääres. toimii joskus ja nyt ei toimi. kauppaan menee jotain. osa hajoaa. tavaroista osa ei mene perille. paljo välii. liksan mä saan. ei vois vähempää kiinostaa. ei kyl kiinnosta noit muitakaa.

  • Siihen on kuulkaas inexin kaverit ihan syynsä miksi te olette inexillä ettekä witronilla töissä. Witronille ei pääse suoraan katuojasta joku kaveri, pitää olla suorittanut edes jonkinnäköisen tutkinnon. Witronin automaatio toimii jos edes hetken miettisitte ennenkuin hakkaisitte sitä acceptancea 20kertaa peräkkäin. Ongelma on se että witroni palkkaa uutta henkilöstöä niin kovaa vauhtia lisää, ettei koulutukseen riitä aika. Uudet kaverit haahuilevat ja ovat luonnollisesti ihan pihalla.

   • Witronil on niin huonot lisät, ja se on yhtä paska ku inex. Witronin automaatio ei kyllä toimi eikä se tulee ikinä toimimaan, ja jos joku pvä lähtisi toimimaan niin teillä witronin kavereilla olisi yt :D kiittää onneasi että se ei toimi. Paska paikka on koko inex ja witron on yhtä paska ja jopa paskempi työsopimukset tulevat Saksasta mä en ymmärrä miks niitä ei tehdään täällä Suomessa :))


   • Varmaan vituttaa ku katuojasta revitty kaveri vetää 25% enemmän liksaa siitä nappulan hakkaamisesta :D :D


   • Etpä tainnu sinäkään tietää silloin kun tutkinnon sait suoritettua, että pääset peilin kääntäjäksi inexille. Onnittelut tutkinnosta. Kyllähän se vaatii monen vuoden koulutuksen että saa tt.n kääntymään väärään suuntaan, mutta nehän taisikin olla pidemmälle lukeneita Saksan inssejä.


  • acceptance vai mikä lie. käskettiin painaa 20 kertaa. muuten saan potkut.

  • ensin kenkää jengille ku tarvii vaa 600 työläistä ny kun homma ei pelaa nii on tuplat tohon 600 ens vuonna o se 1600 henkee mut mistä saatte ne ? kukaan ei tänne sipooseen haluu ja hyvät lähtee pois. työkaverit sairaslomalla ku ei nappaa tää varasto ja vittuillaan työnjohdolta joka päivä. joka päivä on automaatio rikki seis eikä se pelaa ikinä.

  • Ei tämä nykyisen varaston työ ole varastotyötä, tai sellaista millaiseksi se yleensä mielletään. Työ on tylsää automaation seurantaa ja vikojen kuittausta aivan hirveässä metelissä kun koneet ajavat ja hakkaavat. Ei tämä uusi ruokapuoli ole ihmisten työpaikka, rautaa raudan perään. Tylsistyttävää, kiireellistä työtä yksinkertaisten vikojen kuittaamista, jossa jatkuvasti joku huutaa radiopuhelimeen eli ei voi käyttä edes kuulonsuojaimia. En suosittele. Katso uljas musta elokuva niin sellainen paikka tästä tulee mieleen. Kyllähän tota duunia nyt tekee, mutta erittäin ahdistavaa ajatella inexin duunia loppuelämän työpaikkana. Vuokratyöntekijöitä ja nollatuntisopimuksia, ei mitään eettisyyttää inexillä. Kaikista pahimmat deekut hoitavat paskimmat työt.

  • Sanokaa rehellisesti kannattaako Inexille hakea töihin nykyisestä 8-16 olevasta työstä. Pohjapalkka on pienempi Inexillä, mutta käsittääkseni lisät muodostavat hyvän lisän palkkaan.

   • En suosittele!!


   • En suosittele. Viestiketju ja kova vaihtuvuus kertoo aika paljon.
    Olin itse reilu 10v töissä,kyllä siinä ajassa ehdin näkemään Inexin osaamattomat esimiehet ja vuoropäälliköt. Eniten ihmetyttään miten talon ylin johto ei tee asialle mitään. HALOO.


   • Vähän riippuu että kuinka leipääntynyt olet nykyiseen työhösi. Mutta kyllähän inex ja muutenkin varastohommat on sellaisia että sinne pääsee kuka tahansa sisälle. Inex palkkaa käsitykseni mukaan erittäin vähän työntekijöitä omille palkallalistoilleen ja jos palkkaa niin määräaikaisilla soppareilla. Toi peli on julmaa, jos sulla on huonot tehot jne niin et saa vakkarisopparia. Sama tietysti koskee baronan ja transvallin porukkaa. Varsinkin uudellan ruokapuolella on todella suuri osa muita kuin kantasuomalaista verta, päätelkööt jokainen syyt. En ihan heti näe kuka haluaisia vaihtaa päivätyöstä inexin surkeaan vuorotyöhön jossa on tyyliin 8päivää töitä ja 5 päivää vapaata ja sitten taas voi olla ihan mitä sattuu vuoroa. Ainut hyvä mitä keksin on se että vuorolistat tulevat ajoissa useammaksi viikoksi eteenpäin. Inex on kyllä siitäkin jännä firma että siellä on kaikki kiellettyä ja kaikesta saa varoituksen. Ja mitä tulee noihin inexin bonuksiin niin ne menevät suoraan tehojen mukaan. Nyt kun inexillä on tämä autiomaatio varasto niin enää se ei ole yksittäisen, tai edes yhden teamin käsissä meneekö tuotantotavoitteet läpi. Kone kun menee vikatilaan ja joutuu kutsumaan witronin duunarin paikalle niin siihen menee aina enemmän tai vähemmän aikaa, yleensä enemmän. Witronilla ei ole bonusjärjestelmää käytössä niin niille nyt se on luonnollisesti ihan sama kauanko se kone on vikatilassa. Tosin eihän inex hoida tolla uudella puolella kuin vaiheiden 1 ja 2 operoinnin (vikojen kuittauksen=nopeasti hoidettu=parempi tuotantobonus). Witron hoitaa 3,4 ja 5 vaiheet, eli viileän ja pakkasen. Inex hoitaa ainoastaan terminaalipalvelut noilla alueilla. Eli turha haaveilla mistään PAMin olosuhdelisistä. Inex ulkoisti pari vuotta sitten puolet henkilökunnastaan transvallille, eli siis ulkoistivat irtisanomiset kun ei ollut pomoilla munaa tehdä sitä itse. Nyt sitten ei löydykkään sopivaa halpatyövoimaa niin helposti sipoon korpeen kuin luultiin. Ja koska kun palkkaahan ei tietenkään haluta maksaa yhtään enempää kuin minimi, niin tokihan se on vaikeaa saada motivoitunuttu porukkaa töihin.


   • Eikö nää wiossin ukot oikeesti mitään kunnossapito bonustakaan?
    Välillä kun kuuntelee niitten radiota saattaa mennä hyvinki 15min ennenku sinne on tullu tieto vc rymisevän


   • Ei saa. Tosin kunnossapitoon toi bonussysteemi on äärimmäisen vaikea toteuttaa järkevästi. Inexillehän se on aivan sama kuinka romuiksi noi koneet ajetaan, kunhan toimivat. Kyllähän se kone saadaan nopeasti päälle jeesusteipillä, mutta kuinka kestävä se jesariviritys on, onkin sitten eri asia. Kyllähän huoltoja saadaan nopeasti tehtyjö, mutta silloin kärsii jälki ja pakkohan jonkun on inexin jäljet korjata kun inexiä ei taas kiinnosta kuin tehot.


   • qubicassa_kolisee kirjoitti:

    Vähän riippuu että kuinka leipääntynyt olet nykyiseen työhösi. Mutta kyllähän inex ja muutenkin varastohommat on sellaisia että sinne pääsee kuka tahansa sisälle. Inex palkkaa käsitykseni mukaan erittäin vähän työntekijöitä omille palkallalistoilleen ja jos palkkaa niin määräaikaisilla soppareilla. Toi peli on julmaa, jos sulla on huonot tehot jne niin et saa vakkarisopparia. Sama tietysti koskee baronan ja transvallin porukkaa. Varsinkin uudellan ruokapuolella on todella suuri osa muita kuin kantasuomalaista verta, päätelkööt jokainen syyt. En ihan heti näe kuka haluaisia vaihtaa päivätyöstä inexin surkeaan vuorotyöhön jossa on tyyliin 8päivää töitä ja 5 päivää vapaata ja sitten taas voi olla ihan mitä sattuu vuoroa. Ainut hyvä mitä keksin on se että vuorolistat tulevat ajoissa useammaksi viikoksi eteenpäin. Inex on kyllä siitäkin jännä firma että siellä on kaikki kiellettyä ja kaikesta saa varoituksen. Ja mitä tulee noihin inexin bonuksiin niin ne menevät suoraan tehojen mukaan. Nyt kun inexillä on tämä autiomaatio varasto niin enää se ei ole yksittäisen, tai edes yhden teamin käsissä meneekö tuotantotavoitteet läpi. Kone kun menee vikatilaan ja joutuu kutsumaan witronin duunarin paikalle niin siihen menee aina enemmän tai vähemmän aikaa, yleensä enemmän. Witronilla ei ole bonusjärjestelmää käytössä niin niille nyt se on luonnollisesti ihan sama kauanko se kone on vikatilassa. Tosin eihän inex hoida tolla uudella puolella kuin vaiheiden 1 ja 2 operoinnin (vikojen kuittauksen=nopeasti hoidettu=parempi tuotantobonus). Witron hoitaa 3,4 ja 5 vaiheet, eli viileän ja pakkasen. Inex hoitaa ainoastaan terminaalipalvelut noilla alueilla. Eli turha haaveilla mistään PAMin olosuhdelisistä. Inex ulkoisti pari vuotta sitten puolet henkilökunnastaan transvallille, eli siis ulkoistivat irtisanomiset kun ei ollut pomoilla munaa tehdä sitä itse. Nyt sitten ei löydykkään sopivaa halpatyövoimaa niin helposti sipoon korpeen kuin luultiin. Ja koska kun palkkaahan ei tietenkään haluta maksaa yhtään enempää kuin minimi, niin tokihan se on vaikeaa saada motivoitunuttu porukkaa töihin.

    Leipiintyminen nykyiseen työhön on 3/5. Mukavat työkaverit, säännöllinen työaika ja vakituinen duuni ovat mukavia juttuja, mutta palkka suhteutettuna työmäärään on aivan naurettava. Tästä työstä täytyy tykätä, että tätä useamman vuoden pystyisi jatkamaan. Näin ollen alan vaihto on mietinnässä.


   • Ainahan voi käydä kokeilemassa ja lähteä pois jos ei huvita


   • SPlate kirjoitti:

    Ainahan voi käydä kokeilemassa ja lähteä pois jos ei huvita

    Näin olen tätä asiaa miettinyt. Vaikka Inexillä ne nyt ekana tarjoaa noita 10kk määräaikaisia soppareita niin antaahan se aikaa haistella touhua ja kattoa samalla uusia hommia jos ei jostain syystä nappaa.


   • SPlate kirjoitti:

    Ainahan voi käydä kokeilemassa ja lähteä pois jos ei huvita

    😂 jep, niin voi...


  • Hienoa luettavaa kun huudellaan nimimerkin takaa kaikenmaailman paskaa 😂

   Voin sanoa rehellisesti en nauti työstäni (läheskään Jokapäivä) mutta mulla sentään on duuni ja pakko olla et saa pyöritettyy tätä vitun oravanpyörää. 5 vuotta ollu mestoilla ja lähen kun muuta löytyy. Jos vähääkään on työmoraalia niin tekemällä saat liksan millä pärjää, kovin monella uudensukupolven tekijällä sitä ei ole. Vuokrafirmat pyörittää palettia mikä on paskaa sinäänsä, sais kieltää lailla kyseiset orkesterit.

   Puutteita on paljon tuolla mutta niin on muuallakin se pitää muistaa.

   Kyllä ja omalla nimellä jätän tämänkin tekstin

   T: naamatatuoitu elämänkoulu runkkari kuka ei muualta töitä saa 😂😂😂 näin sanoo villapaitaan pukeutuvat hannut 😂😂👍👍

  • Ei taida kovin hyvä työilmapiiri olla tuolla.
   Kuulin ettei kaikkea työhönliittyvää kerrota jos et ole kuppikuntaan kuuluva.
   Kaippa huonoitsetuntoinen haluaa olla korvaamaton ja näin kokea arvostusta piirissään ja nuoleskella pomoa.
   Olisihan tohon laitekäyttäjäksi voinut hakea mutta kuulin huonosta työilmapiiristä.
   Ollut työpaikoissa jossa näitä ”korvaamattomia” tiedon pimittäjiä ym. ollut. Joten ei kiitos enään.
   Kerääjänä tuolla meni, mut lähdin muihin hommiin kun sain päivätyön.

   • Sama täällä. Lähdin samasta syystä kun ei ollut keskustelua. Huono ilmapiiri aiheutti huonon fiiliksen. Kuppikunta meininki ja nuoleskelua koko ajan. Tietoa ei jaeta. En oo katkera kun sain paremman työpaikan ja päivätyön. En suosittele paikkaa kenellekään. En olisi menny kun nyt asiaa arvioin.


   • Eihän inexillä pitänyt olla kuppikuntia kun vuorot laitettii aamuun iltaan ja yöhön. Siihenhän nuo perustui. No vituiks meni koko homma. On kyllä ilo seurata tätä sivusta kaikkien näiden vuosien jälkeen. Visio siitä kuinka minimaalisella porukalla saadaan Suomen osuuskauppojen keskusliiton kaikkiin putiikkeihin toimitettua tavaroita taisi olla pelkkää toiveajattelua. Onnittelut niille päättäjille jotka tämän laitoksen ovat saaneet aikaan. Työvoimasta on pulaa vain olosuhteiden takia ja se kuinka paljon osaamista, tietoa ja ammattitaitoa kilosta olisi saatu ilman ulkoistamista olisi ehkä kannattanut ottaa huomioon varmasti noista n. 2000 työntekijästä olisi yli puolet saatu sipooseen jaksotetusti, tarpeen mukaan. Kuinka moni sinne haki , tein itsekkin saman virheen ja hain. Kun laitos olisi toiminut vähemmällä resulssilla olisi yyteet voitu ottaa silloin huomioon. Varmasti sitä luonnollista poistumista olisi tullut ja mikäs minä olen sanomaan tällaisena varastomiehenä kiitos sipoo ja kilo niistä vuosista. Nyt aloitin alusta ja kerätään toisella työnantajalla päivävuorossa, hommat toimii ja työntekijöistä pidetään huoli ne on ne joilla sitä rahaa tehdään.


   • Valitettavasti vain homma taitaa olla niin ettei sinne vanhoja haluttu. Ovat liian kalliita ja tuntityösopparit ovat inexin kaltaiselle riistäjälle unelmaa. Kyllähän toi homma toimii pt puolella vaikka ihan kusista onkin ja eivät sinne muita saa tai palkkaa kuin maahanmuuttajia. Isoille johtajille kun ei näy muu kuin tilastot niin toimintahan saa olla vaikka kuinka kaaottista kentällä eikä se herroja kiinnosta, kunhan tavaraa lähtee suunnilleen aikataulussa kauppoihin. Pomothan inexillä ovat aivan apinoita.


  • Olipahan taas hienot työvuorolistat arvottu.
   V**tu! Joka päivä töissä ja silti miinusta.
   Elä mene tonne jos sulla on muuta elämää.

  • https://ylilauta.org/arki/37170906

   "Inex Kilo: 2-vuoro tai yövuoro, porrastetut työajat, pieni liukuma, suoritetta alkaa kertymään 95% tehoilla, kännykkä ei kielletty, sisäänleimaus ulko-ovesta sisääntullessa, työvuorolistoissa pääasiassa 5 päivän työviikot ja 8 tunnin työpäivät, henkilökuntamyymälä ja työterveysasema lähellä.

   Inex Sipoo PT: 3-vuoro, ei porrastusta, ei liukumaa, suoritetta kertyy alkaen 100% tehoilla, kännykkä kielletty tuotantotiloissa, sisäänleimaus vasta työvaatteet päälle useamman minuutin kävelymatkan jälkeen, työvuorolistoissa 6 tai 7 päivän työpäivien putkia ja 9,5 tunnin työpäiviä, henkilökuntamyymälä ja työterveysasema samalla tontilla mutta autollakin menee minuuttikaupalla aikaa. Melu.

   Kaikki mahdolliset heikennykset mitä vaan on mieleen tullut on kyllä toteutettu Sipoon uudessa PT-keskitysleirissä vai onko muka mitään mikä olisi Sipoossa duunarin kannalta paremmin kuin Kilossa?"

   + Muutama v-mäinen kyttääjä esimies, huono sisäinen tiedotus, edestakaisin pomputtelua, joustamattomuus.

   • Ei tarvitse lisätä mitään,se on just näin.


  • Olin Inexillä 17 vuotta Kilossa kuivalla päivävuorossaKävin lähes kaikki työnkierrot läpi.Ihan jees mesta.Duuni tietysti tylsää ja yxtoikkoista.Tehojen kiristys ainoa asia, joka todella vitutti.Mitään painostusta tai varoitus/ potku/opastaja uhkausta en ikinä saanut, vaikka tehot laskivat pahimmillaan 25%.Saman verran ne myös kiristyivät.Suurin osa liioittelua.siitä että Kilossa on ollut natsimeininki.Älkää ihmiset uskoko näitä.Toki saitsua pysty aina hakeen kun halusi lomaa.Jos hoidit hommat ok, etkä myöhästellyt ja ilmoitit saigonit ajoissa niin itselläni ei pomojen kanssa ollut ikinä ainuttakaan ongelmaa.Toki siellä oli ns. Kyttääjäesimiehiäkin, mutta kun hoidit vaan työhön liittyviä asioita heidän kanssaan niin kaikki sujui mallikkaasti.Oli siellä näitä kuppikuntia ja pahoja perseennuolijoita.Ei niihin kukaan täysjärkinen osallistu, vaikka sitä kautta monet sauvatkin vitun huviä hommia.Sipooseen hain.Onneksi en päässyt.3 - vuoro tuö olisi tuhonnut henkisen, sekä fyysisen jaksamiseni täysin.Nyt 2- vuoro varastohomma Vantaalla ihan pienellä porukalla paskemmalla palkalla kuin Inexillä, mutta ilmapiiri on taivaallisen rauhallinen Inex Kilo verrattuna.Iltavuorokin loppuu 18.09.Paikka kun paratiisi Inexiin verrattuna.Olen ikuisesti kiitollinen siitä, että en päässyt Sipooseen.Et Näin.

  • Kilon huonot esimiehet siirrettiin siposeen ja meininki sen mukaista,noiden esimiesten tavoite on aina tuntunut olevan motivaation heikentäminen

  • Jos jaksaa tehdä töitä niinkuin normaalissa työpaikassa oletetaan niin pärjää vallan mainiosti. Liksa hyvä varastotyöksi 6-7pv putkia on kyllä, mutta myös pidempiä vapaita tasoittamassa tilannetta. Esimiestien kanssa pärjännyt tähän asti helposti. Mun kolmas varasto missä töissä ja kuudes työpaikka tähän mennessä ehdottomasti paras!

  • Joku tappo ittensä kesällä tuolla. Itsari tai sitten nukahti rattiin.
   Koeaika ohi, nyt on kyllä nähty tämä homma. Pois päästävä.
   Vituttaa kun tuli haettua.

   • Ei ollut inexillä töissä eikä ollut kyllä minkään vuokrafirmankaan kautta. Oli lähtenyt ohittamaan rekkaa inexin kohdalla mutkassa. Tosin kyllä inexilläkin on sellaisia elämän koululaisia töissä että voisi hyvin uskoa ilnexiläiseksikin.


  • Paras työpaikka Suomessa.kaikki toimii ja palkka suuri

  • Laitekäyttäjien palkka on aivan paskaa työn vaativuuteen ja rasittavuuteen nähden.
   Suurin osa kerääjistä kuivan puolella vetää enemmän liksaa ko laitekäyttäjät. Joka on aivan perseestä.

   • Aika vaativaa ja rasittavaa hommaa tosiaan se puhelimen räplääminen.. painaako työhousut liikaa kun laturin joutunu ottaan mukaan?


  • Ei Sipoon työolot tule paranemaan, ei ainakaan ratkaisevasti.
   Ongelman ratkaisu on nostaa kytkintä

  • Ihana työpaikka. Ikävä vanhoja työkavereita Kilossa ja pitkiä ruokatunteja auton pesuineen. Sairaslomat saa helpommin - pelkkä soitto riittää. Pakkaspuolen tultua, varastomiesten/henkilöiden eliittiä.

   • "Porrastetutkesälomat "

    Tämäkin vielä kaiken muun paskan lisäksi. Eli ei kesälomatoiveita vanhaan malliin vaan työantaja sijoittaa lomat haluamaansa ajankohtaan


   • Kyllä täällä ainakin Pt:ssä saa edelleen lomatoiveen esittää ja kyllä niitä toteutetaan myös jos tuotanto sen sallii. Kyllä jokainen varmasti ymmärtää että liian moni ei vaan voi olla samaan aikaan lomalla eli tuo uusi systeemi on tasapuolinen kaikille ja nyt tiedät jo valmiiksi neljäksi vuodeksi eteenpäin mihin loma suurinpiirtein tulee sijoittumaan. Automaation takia tapa tehdä töitä on täysin erilainen kuin ns.perinteisessä varastossa. Palkka lisineen ihan hyvä ja tulee varmasti mikä ei aina kaikissa työpaikoissa ole aina itsestäänselvyys... 😀


  • Inex Sipoo PT on maapallon paskin työpaikka.Älä hae tänne töihin jos on yhtään järkeä päässä.Pääasiassa ilta ja yövuoroa on tarjolla.Kilossa oli kaikki 1000000 kertaa paremmin.Varoitus napsahtaa piemimmästäkin rikkeestä.

  • Iltaa yötä ja viikonloppuja. Korvessa. Pelkkää betonia ja teräspalkkia, ei tiedä onko päivä, yö, viikonloppu vai juhannus.
   Kuntotestejä ja kaiken maailman kokeita.
   Kiitos ei.
   Pois lähden.

   • Aion seurata perässä.


  • Viime kuukausien kokemusten perusteella voisi luulla että suurinta osaa Sipoon PT:n vakituisia yritetään savustaa kyttäys, vittuilu ja joustamattomuustaktiikalla pihalle ( varsinkin muutama v-mäisin psykopaatti vuoroesim. pistetty asialle ja käyttämään vahvuuksiaan? ) että päästäisiin pyörittämään koko Sipoo PT-pa*kaa selvästi nykyistä pienemmällä joukolla vakituisia mutta suurimmaksi osaksi määräaikaisilla ja vuokratyöntekijöillä, ilman kokemus ym. lisiä ja suoritepalkkoita.

  • Unelma työpaikka

  • Unelma työpaikka

  • Paras työpaikka. Parempaa ei voisi toivoa.

  • Suomen taatusti kansainvälisin työpaikka. Mamuprosentti reilusti yli 50% ja alihankkijoiden väellä täydet 100 pinnaa.

  • Suomen taatusti kansainvälisin työpaikka. M*muprosentti reilusti yli 50% ja alihankkijoiden väellä täydet 100 pinnaa.

  • Tämä Inex Sipoo on ollut paskoin työpaikka ikinä. Vittuilua. Pompottamista. Kyttäämistä. Kiusaamista. Ei joustoa. Lomia et päätä. Paska työajat joka viikko. Keskitysleiri. Pomo pätee tai pitää kiinni työpaikastaan. Perseen nuolija porukkaa 100-300 henkee. Ei huonommin olisi tätä voitu enää hoitaa. Automaatio kusee joka hetki. Ketään ei kiinnosta. Kaupan hyllyt tyhjänä. Otan lopputili ens viikolla. Älä tänne töihin tule. Kaduttaa tänne tulo.

   • Vahvistan pääosin ylläolevan.
    Toivottavasti viimeistään kesään mennessä olisi löytynyt parempi paikka,


  • Kyllä näin se on. Mene sok kauppaan niin näet itse että hyllyt tyhjänä. Selityksiä aina riittää. Niitä antaa sepittää 239 henkee inex päällystö. Otan lopputilin helmikuu.

   • Onneks otin lopputili marraskuussa !


  • Onneksi on koeaika ohi niin voi ottaa s-lomaa vuoron vaihtoon

  • tämä oli turha kokemus työelämästä. melu ja pöly puuttui kirjoitteluista. äkkiä toiseen työhön.

  • Porrastetut kesälomat iski sipoon korvessa.

   Haistakaa .... ! Huono paikka. Nyt mulle riitti! Muualle töihin. Epäinhimillinen työpaikka.

  • Saikut pyörii. Pula työntekijöistä täällä sipoossa. Jengii lopettaa paljon. Huono johtaminen on täällä viety ihan tappiin. Joustoja ei ole missään. Vessassa voit käydä ehkä työajalla. Tästä yritettiin tehdä huipputeknologinen. Epäonnistuminen lähes täydellinen. Tekniikka vanhanaikaista ja tehotonta. Luotettiin sokeana saksalaiseen insinööriosaamiseen witron. Saatiin ikioma toimimaton berliinin lentoasema tänne Sipooseen.

   • Ei tekniikka vanhanaikaista tai tehotonta ole. Tehotonta on sen käyttö. Ihminen on huono valvomaan tylsän automaation virheitä ja virheilmoituksia. On totta että järjestelmä on jonkun insinöörin märkä päiväuni jolla ei ole käsitystä itse logistiikkatyöstä. Lattiatilaa ei ole missään ja johan sen nyt järkikin sanoo ettei järjestelmä toimi koskaan niin hyvin kun on suunniteltu. PT on luhistumispisteessä. Koko laitos on niin valtava ettei kenelläkään ole kokonaiskuvaa laitteista vielä pitkään aikaan ja suuri ongelma on wiossillakin osaavan huoltoporukan löytäminen ja rekryäminen.


  • "PT on luhistumispisteessä."

   Vihjailetko kenties että Prismojen ym. S-ryhmän kauppojen hyllyillä näkyvät laput joissa pahoitellaan puutteita tavarantoimittajaan vedoten, tulevat lisääntymään?

  • Huonoin työpaikka missä ollut, paria poikkeusta lukuunottamatta paskimmat esimiehet ja noitten parinkin vastapainona muutama todellinen v****upää

  • Hyvä paikka! Lopettakaase turha narina tää on maanpäällinen paratiisi :)

   • Inexin HR-osasto näköjään löysi ketjun.


   • Kaikki valittaa jostaa, jotku valittaa kaikesta.
    Onko mitään mistä ei elämässä vois valittaa kun puhelin kourassa saa töissä istua ja vetää 3kk massia ja katella ku robootti ruttunen hoitaa hommat?


  • Varastoduuni on varastoduunia. Itse onneksi ymmärsin lähteä kouluun. Itselleni tuli sopiva elämäntilanne siihen, ymmärrän etteivät kaikki pysty. Voimia inexin pt puolelle, siellä on kuitenkin myös hyvää jengiä töissä. Mä en tajua miten jotkut jaksaa tota epäinhimillistä paikkaa vuodesta toiseen, eläkeikään asti.

  • kuinka helppoa tuonnne sipoooseen on päästä töihin tällä hetkellä? onko suuret rekryt käynissä, kuinka nopeasti vastaavat työhakemukseen?

   • 5. Vuoden työkokemus rakennusalalta + siistiksi leikattu tukka ja paikka on teidän.


   • Jos on vähääkän järkeä päässä niin pääset. Eli kyllä tonne aika suoraan voi kävellä töiyin. Tosin aika paljon käyttävät baronan vuokratyöntekijöitä.


   • Itellä meni viikko työhakemuksen jätöstä haastatteluun. Haastattelu ti, to kuntotesti ja huumetesti, ma töihin.
    2viikkoa siis hakemuksesta univormuun.


  • aivan hirveä työpaikka, työntekijöillä ei mitään arvoa, ei sananvaltaa. Pomot ovat kiukkuisia ja muutenkin erittäin urpoja. jos on mitään järkeä päässä niin etsi ihan mikä vaan muu työpaikka kuin inex sipoo

  • huono työpaikka ja huono ilmapiiri. pomotus ilmapiiri. aivan turhia pomoja ja päällikköjä. suunnitelmat on ollut huonot. linjat jumissa. äss marketiin ei mee tavaroita. älä tänne töihin tule.

  • Koko mesta romahtamiseen ei kauaa mene niin huonosti organisoitu, johtoporras/pomot kujalla/ei kiinnosta.

  • Huvittavaa luettavaa, kun jengi ei osaa kirjoittaa edes oikein.

   Saikkuja on todellisuudessa vähän ja ilmeisesti täällä napisee se laiska aines työntekijöistä.
   Vuokratyöntekijöitä on, mutta ei tosiaankaan enemmistöä.

   • Työntekijöiden vaihtuvuus, Sipoon rekrytointivaikeudet, työntekijöiden kyttääminen ja huono kohtelu. Saikut. Automaation ongelmat. Jos Sipoossa asiat on huonosti niin ne on huonosti eikä asiaa muuta että joku mu***u yrittää selitellä mustaa valkoiseksi.


   • rekrytointi vaikeudet?


   • Niin, rekrytointivaikeudet. Asia jonka Inexin toimitusjohtajakin on myöntänyt julkisuudessa.


  • Miten työvuorojen kierto käytännössä menee 3-vuorossa? Viikko aamua, viikko iltaa, viikko yötä? Kävin haastattelussa mutta en saanut oikein kunnollista vastausta.

   • Noin sen toivoisi menevän. Joskus saattaa olla pari päivää aamua, sit yksi iltavuoro, vapaa välissä ja sit taas aamua. Joskus on parin viikon putkia jotain vuoroa, yleensä aamua tai iltaa. Riippuu ihan arpaonnesta, et onko kuukauden vuoroissa mitään järkeä. Mitään säännöllisyyttä ei tunnu olevan.


   • Henkilöstörekrytointi ei tiedä/osaa kertoa työvuorojen kierrosta, jos ei saa kunnollista vastausta kysymykseen.
    Tämäkin asia kertoo miten tätä sipoon paattia ohjataan.
    Saikkuja vähän,kaverihan on oikea vitsiniekka.Mitä luulet kun kesälomatkin arvotaan ja arpa ei osu kohalle? kesäloma toukokuussa ja saikkua heinäkuussa.
    Mikä on totta.600 henkilöllä piti pyöriä ja nyt täällä reilu 900, eikä rakennus ole läheskään valmis, ai niin, koska suunniteltiin alusta alkaen liian pieneksi tai ei suunniteltu ollenkaan.
    Lisänä todella suuret automaatio ongelmat.
    Sipoossa on asiat huonosti ja tulee aina olemaan niin kauan kunnes johto vaihtuu alakertaa myöten! Järvenpään lidliin tulen hakemaan.


   • Eivät osaa sanoa siksi koska mitään tiettyä vuorokiertoa ei ole. Eli saattaa olla ihan mitä vain 9päivää työtä, 5vapaata, 2työtä, 1vapaa, 7työtä jne. Ihan hirveetä paskaa.


  • Minkälainen meininki ollut 4.vaiheessa vs hevipuoli ja kuiva?

  • Ei täällä ainakaan työehtoosopimusta noudateta. Esim. sopimuksen mukaista kielilsää ei makseta erilaisiin tekosyihin vedoten. Hakeutukaa muualle töihin jos ikinä mahdollista.

  • Tsiisus Sok /Inex johtohan mokasi... ja kunnolla. Laitos liian pieni, piti olla kuulemma jopa liian iso ja vuokrata , ulkopuolisille varastotilaa heh heh, eipä toteutunut, nyt haeskelevat lisää varastotilaa täältä Tukolta tai muualta. jossa tilaa on. Stockanherkkuakaan eivät pysty Sipoosta hoitaa kun tilaa ei ole, loistotilanne Tukolle, hieman rahastaa;-)

   • Kohta ei pysty enää Tukoonkaan turvautumaan, ellei vuokraa koko tilaa itselleen logicorilta.


   • Vieläkös Kilon varaston piirustukset on tallella? Ei muuta kuin rakentamaan Kiloa uudestaan Sipoon korpeen.
    Vai sittenkin jonnekin ihmisten ilmoille "Kilo2" että edes tonne sais jostain työntekijöitä?


   • Siis tää pt ei ole varasto vaan lajittelu keskus.. osasikohan meidän tilaajat edes englantia kun tätä tilasivat vai käyttivätköhän vaan googlen translatea?


  • v...umaisin työpaikoistani. sekä johtaminen ja itse työ. ihan sama mitä teet tän automaatin kanssa niin v...ksi menee. kaikki valittaa. kukaan ei täällä viihdy. tavarat myöhässä kauppoihin. sekava kaaos. eikä tuu ikipäivänä toimimaan kuin on suunniteltu. lopetan keväällä tän työn se on varma.

  • Kävin 2017 kesällä haastateltavana kyseisessä paikassa samaan tehtävään.

   Ulko-oven vieressä samanlainen tupakkarinki kuin ammattioppilaitoksessa 90-luvulla.

   Paikan parkkialueelta puuttuu autonlämmityssähkötolpat vaikka kaikki on vastarakennettua. Mielestäni aikamoista köyhäilyä.

   Haastattelija näytti palkkataulukon jossa peruspalkka n.1700€/KK. Siihen lisiä päälle mutta ei tarkkaa selkoa paljonko kokonaisuudessaan maksaisivat.

   Se oli se "kilpailukykyinen palkkaus" jota mainostivat työpaikkailmoituksessa josta tietysti verot pois vielä.

   Jos bruttopalkka on sen verran, voisi sen ihan hyvin mainita jo työpaikkailmoituksessa niin puolin ja toisin säästyisi aikaa turhilta haastatteluilta.

   • Se PT on paikkana niin saa*anan kallis ja vekselivetoinen viritys ettei niillä varaa eikä halua pistää sähkötolppia tai maksaa kunnollista palkkaa. Suoritelisien ehtojakin on kiristelty viime aikoina joten entistä enemmän venytetään penniä. On jopa vähennetty vessojen käsipyyhetelineitä. Naristu työntekijöille alhaisesta tehokkuudesta, tauoista ym. ym.


   • Käsipaperitelineet lähti vessakopeista siksi kun elämänkoululaiset heittelee kaikki käsipaperit ja roskat pönttöihin. Viemärit ilmeisesti tukossa vähänväliä. On niin järjettömän iso laitos ettei kellään ole selvää kuvaa mitä täällä tapahtuu, eikä tule koskaan olemaankaan.


  • Nyttenhän pyörii inexin somessa uusi mainosvideo pt :ltä. Siinä laitekäyttäjä sanoo että jokainen päivä on erillainen. Siis miten tuollaista kehdataan väittää? Tietysti jos se tekee työstä vaihtelevaa että gap chekit ja crashit tulevat eri järjestyksessä niin mikäs siinä... rekrytarve on näköjään huutava kun lähdetään valehtelemisen tielle.

  • Vaihtelua tuo lähinnä eri suklaapatukat mitä on tippunut keikoista.
   Onneks on netflix

  • On kyllä huvittavaa seurata tätä kaaosta, Inexillä asiat on tehty kyllä niin juosten kusten

  • Hyvin toimii ainakin tämä hevi-puoli, ja kasvunvaraa on.
   Kohta Kesko, Tokmanni ym. Rakentavat vastaavan automaatiovaraston.

  • Kellään tietoa miten laadunvalvonnassa hommat pyörii?

   • Laadunvalvonta on lopetettu.


  • rakennettu tämä sipoo tähän nyt ja valmista on. keräyslinjat puuttuu. ohos. rakennetaan lisää viereen. homma myyty nimellä manuaalivaihde. hah hah haa. tilanpuute on täällä kaikkialla. tekijät puuttuu nyt myös ja jatkossa myös.

   • Siis rakennetaanko sinne jotain uutta Kilon varastoa? Sipooseen? Vanhasta sopivat luopuvansa. Lisää asuntoja hipstereille Keraan. Haha. Manuaalivaihde. Näinkö puhuvat?


  • Millaista on laitekäyttäjän työ oikeasti? Mitä tekee päivän aikana? On vissiin yksinäistä vai onko? Tarvitseeko työssä taitoa? Vähän, jonkin verran vai paljon? Siis että saa viat korjattua? Tarviiko ongelmanratkaisukykyä? Onko työssä vaihtelua? Joka päivä eri pisteessä, vai? Onko eroja siinä missä pisteessä on? Onko siis eroja työn sisällössä? Onko paljon ylitöitä tarjolla?

   • Työssä ei ole vikaa, yleensä on työpari. Ja ylitöitä on ainakin toistaseksi


  • Saisivat kiinnittää myös huomiota ikärakenteeseen kuin teinihelvetissä ois töissä .

   • No se johtuu siitä, kun vanhat ja kokeneet ammattilaiset eivät tänne suostu tulemaan. Ainoa mitä saavat ovat juuri nämä junnut ja ulkomaalaiset, jotka tekevät epätoivossa ja tiedotta paremmasta mitä vaan.


  • Työpaikkakiusaamista

  • Teen opiskelujen ohessa ja olen huomannut että siellä on paljon ihmisiä joilla ei oo mitään koulutusta.

  • Selkäänpuukottamista tapahtuu paljon kun jotain jollekin sanoo sen tietää kaikki!! Kuullut monesta ties mitä asioita onko ne sitten totta sitä en tiedä!! Sen sanon että naiset juorua siellä paljon.

  • Ihan Ok työpaikka mutta toi juoruaminen on valtavaa!! Kuulin itsestänikin sellaisia että nyt se jo naurattaa mutta ei silloin kun niitä selvitettiin.

  • olin jo Kilossa töissä muuten Ok paikka, mutta olihan siellä vaikka mitä ja nyt Sipoossa syksyllä toivon aloittavani opinnot.

  • Eilen ilta v tänään klo 10 duuniin hyvä fiilis ihan vitun hyvä fiilis

  • Välillä viihtyy ja välillä en.
   Selkäänpuukotusta sitä siellä on.
   Esimiehet välinpitämättömiä vallankäyttäjä.

  • meneekö sipoossa niin huonosti että kilossa alaistaan pahoinpidellyt esimies jatkaa inexin varastossa sipoossa kuin mitään ei olisi tapahtunut?
   onko tämä suoraselkäistä toimintaa mielestänne?
   pitääkö jonkun varastotyöntekijän kuolla ennenkuin esimiesten epäasialliseen käytökseen puututaan kovalla kädellä?

   • Kuka?


   • Kaikkihan niistä osaa valtaa käyttää !


   • Ei antanut kuin luunapin...


  • Eikö tuo olisi jo potkujen paikka?
   Ainakin luulisi että väkivaltaan ois sielläkin nollatoleranssi ????

  • oon inexillä ja työ on aika raskasta.
   Hankalat työmatkat sillä julkisilla tod vaikea päästä .

  • 2 kuukautta sipoo riitti mulle viime vuonna. työ oli yksitoikkoista. pomot tyhmiä yksi sanoi kun ongelmii et ihan sama. ei niinku välii. saa palkkaa silti. auko sit ihan turhasta päätänsä. tosi ikävä tyyppi. koko ajan ongelmia joka puolella sekä koneissa että ihmisten välillä. en kyllä suosittele kenellekään tätä työpaikkaa. hae muualle.

   • Kyllä sielä pärjää kun tekee työnsä ja pitää omista asioista huolen.


  • Moro
   Oon ollut töissä itsekin siellä ja yhden vinkin annan älä luota työkaveriin! Kokemusta on. Työkaveri alkoi häiriköimään ja painostamaan henkisesti.
   En kaipaa takaisin ajatuskin tuntuu oudolta.

  • Älä luota virolaisiin! Laulavat kaiken eteenpäin.

  • Nykäsin itseni Sipooseen.Tykkään kytätätä alaisiani ja antaa tarvittaessa luunappeja.
   Kiitos osuuskunta.

  • Ei kaikki esimiehet siellä oo kusipäitä muutama ihan Ok tyyppi.

  • Virolaiset on niin ollakseen.
   Kuvottaa!

  • En mä tonne takas enää kaipaa duuniin. Nyt päivä työ joten totean vuorotyö ei sovi mulle.

  • Hienosti toimii kaikki. Koskakohan koko automaation operonti ulkoistetaan Witronille.

  • Älkää valittako, Osuuskunnalla on hyvä olla töissä!

  • Kuinka usein palkka maksetaan?

  • Kerran vuodessa.

  • Mitä te valitatte? Monessako työpaikassa voi saunoa kesken työvuoron?

  • Wou.. Aika rajua kuvailua. Itse olen Inexillä laitekäyttäjänä ja ei asiat ihan noin perseelleen ole. Bussit kulkee työpaikan eteen ja sieltä keravalle joka vuoron alussa ja lopussa, vaihdoin työvuoron juuri viimeviikolla ilman mitään ongekmia, ilma on tuoreen puolella hyvä ja palkkaakin saa melkein liikaa.

  • "ei asiat ihan noin perseelleen ole"

   Eli laitekäyttäjän mielestä ei ihan noin mutta aika perseelleen kuitenkin?

   • Missäpä ei olisi. Turhaa ininää koko ketju. Nykynuorten sukupolvella kun mikään ei ole ikinä hyvin.


  • Joku Sipoon esimiehistäkin löytäny ketjun.

  • Toimitukset on raakasti myöhässä. Sipoossa rikkinäisiä lojuu siellä sun täällä kun kukaan ei niitä kunnosta. Kuljetuskustannukset ovat räjähtäneet käsiin koska vajaita rullakoita jne jne
   Radiopuhelinkin oli kateissa...vai onko jo löytynyt.....

   • Tämä on sitä halpuutusta." Sok herrat " puhuu suupielet ruskeena paskaa.Pieniä ongelmia vain muka,hah.


  • Aloittaako ne nyt jo vuokratyövoiman käyttämisen laitekäyttäjissä? Transvalli hakee 30kpl laitekäyttäjiä 😂😂

   • LOL! Jos kuuntelisivat työntekijöitä...  • ei kiinnosta kuunnella työntekijää. mieluumin pomo jakaa 38 varoitusta varoitusta viikossa tekijöille. ei täällä sipoossa kukaan viihdy. puuttuu noin 150 työntekijää ja näkyy silleen että hylly on jatkossa tyhjänä ass kaupassa. tää on niin huti tää automaatti sen tuutte näkee. moni hakee täältä muualle töihin.

   • Täh,mistä noin paljon varotuksia jakelee?Ei siinä muuta ehdi sitten tekemäänkään.


  • Sellon prismasta puuttui banaanit. Hevi on laadullisesti välillä todella huonoa.

  • ANTEEKSI
   Tavarantoimittajalla on toimitusvaikeuksia

  • Usein hedelmät ja vihannekset ovat helvetin huonoja

  • Jumbon Prismasta oli hyllypaikka tyhjänä useammasta tavarasta.
   Onko Sipoossa automaatit solmussa, rekat ajaneet ojaan vai mikä on?

   • Vieläkö sipoossa vaikuttaa ne samat perseennuolijat ,joilla ei ole muuta tekemistä kun nojailla päivät pitkät siihen "ylituomareitten" pöytään joita miehittää aina kolme tarkkailulautakunnan jäsentä. Nää mojailijat ei tee muuta kun haukkuu päivät pitkät siellä muuta porukkaa. Ja käy välillä vittuilemassa työkohteissa porukalle. Töitä mä en ole niitten koskaan nähnyt tekevän. Kellekään mä en suosittele Ine xiä enää. Jos paikka olis pysynyt Hakkilassa ja kilossa niin asia olisi toinen. UUsi titanic on näköjään rakennettu sipooseen. Nyt vaan odotellaan sitä jäävuorta.


  • "vittuilemassa työkohteissa porukalle"
   Lainauksen lauseesta tuli heti mieleen muutama PT-vuoroesimies.

  • Kävin pari tuntia sitten Prismassa ja ikäväkseni huomasin että monta tuotetta jäi ostamatta koska hyllyt huusivat tyhjyyttään.
   Ei ole minulle katastrofi mutta ihmettelin asiaa kassalla.
   Hän kertoi että ei ole kaikk itavarat tulleet

  • Onko moni Sipoossa hakenut syksyllä aukeavaan Lidlin Järvenpään jakelukeskukseen?

   • Moi, se aukeaa vasta ensi vuoden alussa. Koulutetaan ensin Janakkalassa, ja vuoden vaihteen jälkeen työt alkaa Jpääsää. Ja kyllä , ainakin Inexin terminaalin porukkaa, keräiäjiä, lähettämön porukkaa, ja ajojärjestelijöitä, ja muita on hakenut, ja päässytkin tuonne, tunnen useampia, mutta en voi tietty kertoa nimiä/määriä, kaikki tuntemani ihmiset eivät ole vielä tietääkseni irtisanoutuneet Inexiltä/Serviceltä.,


   • Kyllä on hakenut ja päässytkin todella moni lidliin töihin. Kannattaisi ehkä olla vaan hiljaa jotta asia tulisi täytenä yllätyksenä inexin johtajille, muille se ei voi tulla yllätyksenä.


  • Paska työpaikka en voi suositella.... onneksi löysin paremman työpaikan.

  • Kun PT-automaatio ku*ee ja ei tule tarpeeksi tulosta niin eroa yritetään kiskoa kiinni repimällä entistä enemmän työntekijöiden selkänahoista. Vuokra ja määräaikaisissa suuri vaihtuvuus ja pyöröovista ulos kun eivät pääse tappotahtiin tai eivät halua kattoa touhua pitempään.
   Työ ja keskitysleiri ja sen vartijat- vain pieni matka Lahden moottoritieltä.

  • Nooh, hyvä täällä on olla. Tuskin minkään varaston toiminta päivänvaloa kestää

   • Mulla on kokemusta useammasta eri varastosta ja niitten toiminta kestää päivänvaloa huomattavasti paremmin ja niille, mukaanlukien Inex Kilo, voi antaa arvosanat välillä hyvä-kohtalainen kun Sipoo on ihan suoraan HUONO.


  • Meneekö pakasteita jo Sipoosta minnekkään vai sulaako matkalle?

   • Pakastevarasto on suunniteltu liian pieneksi tämäkin.Talo on ulospäin hienon ja mahtavan näköinen.Sisältä täysin mätä.Kannustepalkkakin on aivan olematon jos sitä siksi voi edes sanoa.


   • Onko 500-700 kaipaa mielestäsi huonosti...


  • Joko on päätetty äänikeräyksen, terminaalien ja lähettämön meno Transvallille?

  • Koko paikka on kolkko ja epäviihtyisä. Paskat työajat, huonot työvuorolistat. 3-vuoro jossa ei mitään säännöllistä rytmiä 7 työtä 1 vapaa 6 työtä 3vapaata 5työtä 2 vapaata kesken työputken vuoro voi vaihtua illasta yöhön. Pari hyvää esimiestä monta huonoa, myös päälliköissä. Paljon vaihtuvuutta, paljon vuokratyöntekijöitä. Duunareita haetaan ties minkä henkilöstöfirman kautta ja varmaan jokaisella joka ei mee kännissä haastatteluun melkein varma pääsy. Kannustepalkka ja varsinkin kriteerit vitsi.

  • Pari tuttua on houkutellut, että hakisin sipooseen, no kun en hae. Saako ne jonkun olematoman summan rahaa jos onnistuuvat älyttämään jonkun sinne töihin? Moni vuokrafirma yrittää värvätä porukkaa sinne, eikä taida oikein onnistua kun jatkuva haku

  • Aiemmin on tarjottu henkilöstölle 300€ rekrytointipalkkiota jos onnistuvat houkuttelemaan jonkun töihin ja se joku läpäisee koeajan Sipoossa. En viittynyt riskeerata kaveruutta.

  • Aika epätoivoiselta näyttää tuo rekrytointi. Tule meille töihin tänne niin potkaisemme takamukseen. Täältä sipoosta karkaavat muualle tekijät kun uusia paikkoja mm lidl wihuri aloittavat kunnolla. On varmaan maksanu jo 700-1000 miljoonaa egee. Luulis että tällä hinnalla oli viihtyisää niin ei oo kun meluinen laitos ja viihtyisyys on nolla. Lopetan työt 2019 alkuvuodesta.

  • Käyttötavara puolella inex ulkoisti konttien purun transvallille sen jälkeen kun omat duunarit alkoivat vaatimaan raikasilmanaamareita sen kohun jälkeen kun selvisi mitä myrkkyjä kiinasta tulevissa konteissa on. Siinä hieno esimerkki inexin vastuullisuudesta ja eettisyydestä. Transvallilla tota porukkaa tekevät puolalaiset yms käsidesimiehet jotka on helppo dumpata sivuun jos alkavat valittamaan tai sairastuvat syöpään. Puolet duunareista on 0 tuntisopparisia, tai kuten inex asian ilmaisee "tarvittaessa töihin kutsuttavia". Koko s ketju on yksi paskalafka johon ei hae yksikään suomalainen töihin ja tähän mitä ilmeisemmin myös pyritään. On inexillä toki myös paljon omaa henkilökuntaa, niitä jotka ovat inexillä aina olleet.

   • Että PT-puolelta on moni tälläinen "niitä jotka ovat inexillä aina olleet" ottanut loparit ja lähtenyt muihin maisemiin. Ja ihmekös tuo kun melkein kaikki menee kokoajan työntekijän kannalta huonompaan suuntaan. Siinä ei paljoa auta vaikka HR-osasto kuinka mainostaisi eri tavoin henkilöstöetuja sun muuta, kun ongelmat on varaston sisällä jossa logistiikka/vuoropäälliköt ja esimiehet eri tavoin nakertavat työoloja ja motivaatiota uusilla säännöillään ja muilla v-mäisyyksillään.


   • Näin on, kyllä sieltä kaikki fiksut taitaa jo kohta olla lähteneet.
    Aikamoinen haju on kyllä niissä kiinapaketeissa kun niitä on levitetty KT-vastaanottoon.
    Puolalaiset tekee. Niin kuin rakensivat myös nuo hökötykset, mitä nyt katot vuotaa ym.


  • Moikka! Itse olin joskus Kilon Inexillä tuorepuolella. Olihan sekin aika kyykytyspaikka; minuutteja ja taukoja kyttäiltiin.

   Onko Sipoo siis VIELÄ pahempi? Vaikea uskoa! Houkuteltiin töihin paria eri kautta jo...

   • Vai houkuteltiin, just joo. Tuskin ainakaan inexin puolelta. Kaveritko houkutteli?

    Keräyspuoli on varmaan ihan helvettiä, mutta miksi jengi sinne haluaa?? Saman rahan tai enemmän saa laitekäyttäjänä ja ei tarvii tehdä mitään.
    Kolmivuoropaskaa tämä on pois täältä kyllä lähden.

    Jatka sinä vain niiden purkkien keräilyä, minä katon netflixiä ja palkka juoksee...


   • Banaanilavanpuolittaja kirjoitti:

    Vai houkuteltiin, just joo. Tuskin ainakaan inexin puolelta. Kaveritko houkutteli?

    Keräyspuoli on varmaan ihan helvettiä, mutta miksi jengi sinne haluaa?? Saman rahan tai enemmän saa laitekäyttäjänä ja ei tarvii tehdä mitään.
    Kolmivuoropaskaa tämä on pois täältä kyllä lähden.

    Jatka sinä vain niiden purkkien keräilyä, minä katon netflixiä ja palkka juoksee...

    Mitä ihmeen purkkien keräilyä? Siis olin aikoinaan Inexillä ja nyt pari tuttavaa koittanut houkutella Sipooseen. Ei tän ketjun perusteella vaikuta houkuttelevalta paikalta. :D


  • Ihanaa Witron ihanaa, tämä.on ihanaa.

  • Sillä mikä voisi olla ihanampaa kuin työskennellä paikassa joka muistuttaa koko ajan enemmän vankileiriä.

  • Tämä varasto nyt vähiten muistuttaa vankileiriä.
   Minulla on kokemusta monesta varastosta ja niissä meno on enempi vankileiriä. Joustoa voisi työajoissa olla kyllä enemmän kohta on muuten kaikki hyvät työntekijät lähteneet.

  • Joko Järvenpään Lidlille menijät ottanu loparit?

  • Mitenkä tulee menemään Sipoon puolella joulusesonki? Tulee varmaan kiirettä kaiketi? Riittääkö kapasiteetti ja jos ei onko varaventtiiliä?


   • Mites kapasiteetti ei riitä, hemmetin iso lukaali kuitenkin hankittu Sipooseen??


   • Iso on lukaali,kallis ja yllätys yllätys siitä tuli liian pieni.
    SRV toteuttaa SOK:n logistiikkakeskuksen laajennuksen Sipoossa.
    Laajennus tulee päivittäistavaralogistiikan käyttöön. Tilat ovat lämpösäädeltyjä ja rakennus kytketään nykyiseen, juuri valmistuneeseen logistiikkakeskukseen.Rakennustyöt käynnistetään välittömästi ja hanke valmistuu kesäkuussa 2020.


   • Ihmettelijä1 kirjoitti:

    Mites kapasiteetti ei riitä, hemmetin iso lukaali kuitenkin hankittu Sipooseen??

    Kaikki tila varattu automaatiolle ja manuaalihyllyjä ei ole missään. No tosielämä harvemmin menee kuin elokuvissa niin aina tulee jotakin poikkeuksia ettei kaikkia lavoja voi syöttää järjestelmään ja kun lattiatilaa ei ole missään niin kapeat käytävät on täynnä ties mitä tuotevirhe yms lavoja.


  • Ensin rakennetaan saat*nan kalliilla hevonkuuseen logistiikkakeskus. Sitten huomataan että uusi ja muka hieno automaatio ei toimikaan niin hyvin kuin älypäät odotti ja että sinne tarvitaan jengiä helv. paljon enemmän (900-1000?) kuin näiden nerojen toimesta alunperin laskettiin (n. 600?) =paljon lisää rahanmenoa.
   Sitten huippujohtajat on hämillään kun huomaavat että uutta jengiä onkin vaikea saada tonne jumalan selän taakse 3-vuoroon ja vaihtuvuus on suurta. Jatkuvia rekrytointiongelmia joita on yritetty ratkaista henkilöstön rekrypalkkion ja ties kuinka monen (ainakin barona, transval, staffpoint, SOL, personalhuset) rekrytointifirman avulla. Ei ratkaisua.

   Ja sitten palaa lisää, ja paljon, rahaa kun tajutaan että tilat ei riitäkään vaan pitää laajentaa ja tehdä laajennus ennenkuin käyttöönotto on edes suoritettu loppuun. PT on kuin pohjaton kaivo.

   Toki samaan aikaan lapataan pas*aa duunareiden niskaan uusilla typerilla säännöillä, suoritepalkkojen leikkauksilla? sekä lässytetään tehokkuuden parantamisesta
   "2018 KESKITYTÄÄN TEHOKKUUDEN PARANTAMISEEN"
   kun pomojen (=vuoropäälliköiden, logistiikkapäälliköiden ja siitä ylöspäin menevien herrojen) pitää vältellä vastuuta, piilotella omia mokiaan että voi takertua kovapalkkaisiin suojatyöpaikkoihinsa.

   Peiliin katsominen, vastuun kantaminen ja johtopäätösten teko ei ole vaihtoehto näille sankareille.

   PS. Maltan tuskin odottaa mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Lisää ongelmia toki ja varmaan ainakin myös toimintojen ulkoistusta Transvalille tai vastaavalle "että voimme keskittyä ydintoimintoihimme, tehostaa toimintaa" ym. vastaavaa diibadaabaa.

  • Kappoihin ei tullut maitoa kolmeen päivään, sipoon hienot viritelmät taitaa kusta :D

   • Kuseepa hyvinkin.


  • Vieläkö Rämä on sielä säätämässä?

   • On siellä ton niminen.


  • paljon puuttuu tuotteita mun s marketista.
   parempi käyttää lidliä.

  • Paras työpaikka missä olen ollut. 2,5k€ kuussa lapaseen pelkästä paikalla olosta.

  • "Kertokaa Kokemuksia miten Sipoon Logistiikkakeskus toimii?"

   Oman kokemukseni ja näkemykseni mukaan aika sutjakasti. Rekkoja ajaa täysinä tai tyhjinä sisää ja täysinä tai tyhjinä ulos. Niillä on oma liikennevalojen ohjaus systeemi, että pääsevät oikeen nopeasti ulos sieltä.

   • Sisään ajavat omaa erkaantumiskaistaa pitkin ja ulos ajavatkyllä keuksuontielle eri kohtaa kuin henkilökunta. Eli kaikki liikenne 148 tielle tapahtuu keuksuontien kautta jossa on liikennevalot. Yllättävän hyvin toimii tuo rekka ja henkilöautoralli tuolla, mitä nyt kun päättyvä vuoro lähtee töistä niin satoja autoja ajaa ja tukkii varsinkin KT puolen liittymän keuksuontielle.


  • Romua (yrtit ja jukurtit jne) palautunut takas Keraan...ei toiminu hieno systeemi

   • Palautunut Keraan? Eikö sen rakennuksen pitäis olla jo tyhjänä?


   • Millaista toimintaa Kerassa vielä on? Onko keräystä? Onko paljon äijää töissä?


  • Sipoossa taas sähköt poikki ja parin kilsan rekkajonot kun portit ei toimi :D

  • Sipoossa oli palohälyytys kun muuntaja tussahti. Toimitukset taas myöhässä. Nyt pääsee rekat sisälle, mutta hihnat eivät vedä

  • PT:n huippujohtajat pistänevät tämän ja kaikki muutkit jutut käyttöönottovaiheeseen normaalisti kuuluvien ongelmien piikkiin. Maailman tappiin asti.

  • Tuo torppa on jo maksanu 700 milliä, eikä toimi vieläkään. Monet kaupat kerätään nyt Tukolta kun ropotit ei toimi. Netissä kiertää hyviä videoita sipoosta. Kauankohan kaupat tätä pelleilyä jaksaa kattoa?

   • En oo virallisten mainos/rekryvideoiden lisäksi törmänny muihin.


  • Löytyy jos osaa etsiä.

  • Hevit nollattu ja lihat vähissä....

  • Miksi kaupoissa ei ole lihaa, hedelmiä, vihanneksia ja myös pesuaineet jne on loppu?

  • Koska ei toimi

  • Sipoosta ei saada tavaraa ulos

   • Miksi ei?


  • Mikä ongelma?

   • Itsekin kävin kaupassa ja oli tyhjiä hyllyjä eli jokuhan siellä tökkii ja nyt on poistettu paljon vastausviestejä?


  • aika paljon ongelmia ja joku aktiivisesti poistaa palstalta juttuja. Elikkä ongelmia tavarantoimituksissa. Henkilöstön kanssa paljon ongelmia. Vaihtuvuus on suuri. Kyllä porukat tietää kun menee kaupaan ja hyllyt tyhjiä!

   • "Henkilöstön kanssa paljon ongelmia. Vaihtuvuus on suuri."

    Muutamat vuoroesimiehinä toimivat himokyttäävät motivaation nakertajat olleet taas vauhdissa ja vuoropäälliköt tehneet vähän uusia linjauksia duunareiden kiusaksi?

    Aika hyvin muuten ovat vuoropäälliköiden titteleiden voimalla patsastelevat pätijät onnistuneet luistamaan muista kuin päivävuorosta vrt. Kilo.


  • Pitäneekö paikkansa, että joitakin oli puhuteltu, että ei saa antaa ongelmista tietoja julki?

  • Kertooko S-ryhmän kaupoissa näkyvät tyhjät hyllyt jostain?
   Tai se että työntekijöitä haetaan kokoajan ja ties kuinka montaa eri kautta:

   https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/logistiikkatyontekijoita-monipuolisiin-tehtaviin-t-stse-6751330
   https://avoimettyopaikat.monster.fi/valokeräilijä-kerava-uusi-fi-barona/11/204241552
   https://avoimettyopaikat.monster.fi/varastotyöntekijä-3-vuorotyöhön-kerava-uusi-fi-barona/11/204052281
   https://avoimettyopaikat.monster.fi/logistiikkatyöntekijä-palautusterminaali-sipoo-itäu-fi-transval/11/204078770
   https://avoimettyopaikat.monster.fi/logistiikkatyöntekijä-päivittäistavara-sipoo-itäu-fi-transval/11/204078771
   https://www.monster.fi/tyopaikat/q-logistiikka-tyopaikat-l-sipoo,-itä-uusimaa.aspx?jobid=204052281
   https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/logistiikkatyontekija-pt-logistiikkakeskus-sss-r-6086408

  • Jaaha.
   Taas poisteltu urakalla viestejä.

  • Kerros se totuus viel kerran et mäkin nään.

  • En usko että suoli24 niitä itse poistaa, vaan joku inexiltä vahtii tätä sivua ja tekee ilmiantoja. Katsos, yritetään pimittää totuutta

   • Luottis tätä sivua vahtii.Hoitaa firman asioita enemmän kuin työntekijöitten.
    Vai miten se ulkoistus meni kilossa?


  • Gallup.
   Ketkäs on PT:n v-mäisimmät vuoroesimiehet?
   Ei nimiä vaan tuntomerkit.

   • Yhdellä on paksulinssiset silmälasit


   • Katsooko tämä esimies kieroon?


  • Miksi viestejä poistetaan "sääntöjen vastaisina"? Eikö SOK kestä totuutta?

  • kahvipöydän ääressä pomot lyö vetoa toimiiko koneet ja laitos vai ei. palkka juoksee ja työtehtävähän toi vedonlyönti. siinhän se päivä sit meneeki skeidaa jauhaessa ja tätä sit duunaa kaikki et sillee mut eiks vedonlyönti oo vaadi jonkun luvan ku rahasta puhutaan vai miten se menee?

  • Tulkaa kaikki keskolle, täällä homma toimii

   • Tuskin sinne ihan "kaikki" mahtuu :D


  • Aivan hirveä paikka. Jos omaat omat aivot niin älä hae. Inexillä pomoina pikkusieluisia narsisteja.

   • THX,toihan oli suht mielenkiintoista luettavaa.


  • Hain tonne töihin mutta ei otettu. Naama ei vissiin mielyttänyt

  • Työvuorolistat taas sitä ihteään.

  • Kesko laajentaa Vantaan Hakkilassa ja palkkaa logistiikkahommiin jengiä.
   Tämä vinkkinä Sipoossa kärvisteleville.

  • kuulostaa ettei kaikki oo hyvin ku lukee näitä. joka firma hake ja huijaa et töihin sipooseen.

  • hyvä s-ryhmä. hyvää ainesta esimies. onko lisää tömmöisiä tai rikollisia töissä.

  • älkää siivotko viestejä ihan noin paljon. totuus esiin.

  • Missä muualla saa +3k kuussa nostelemalla suklaapatukoita tai irrottamassa pahveja rullan välistä? Ei yhtään mistään.

  • niin on. ei mua kiinnosta kaupan asiakas. irrottelen vaan pahveja rullan välistä. mut on tää aika paska mesta. pikkusielusia narsisteja. toi oli hyvä koska nii on.

   • Miksi ei saa sanoa että kohta puolet talon väestä muita kuin syntyperäisiä suomalaisia?


  • Toi rikollinen siis oikeesti tekee töitä täällä Sipoossa.

  • täs nyt on 300 viestii jo ku tää o niin paska paikka

  • kertokaa vielä toi raiskaus syyte uutinen. missä?

  • ?Pitääkö huhu paikkansa? Haagan puukottaja oli Inexillä töissä

  • Halpatyövoimaa kierrätetään,ovesta sisään ja toisesta ulos.

  • Halvalla huonoa sanonta ei Sipoon PT-logistiikkakeskuksen kohdalla pidä paikkaansa vaan ihan saa*anan kalliilla huonoa.

  • Taitavat ottaa enään TET-harjoittelijoita tai mamuja töihin.
   Ei otettu, kävin haastattelussa.

  • Yritin tänää kertoa omia +/- kokemuksia, mutta oli sääntöjen vastaista kehua, joten yp poistanu loukkaavan viestin. 👌

  • Sipoossa viime aikoina duunareiden päänmenoksi kehitelty mitään uutta?

  • kaikki ulkoistetaan.

   • Miksi?


  • Minkä verran sipoossa nyt henkilökuntaa? Pt-puoli?

   • Suunnitelma oli että n. 600 riittäisi mutta ainakin 800-900 siellä on. Sitä voi sitten arvoida kuinka paljon 35-50% alkuperäisiä laskelmia suurempi henkilöstömäärä maksaa.


  • maksettiinko inex kilossa työntekijöille palkkoja kotiin 6-8 kuukautta? siis tekemättä töitä. kuulostaa uskomattomalta mutta kuulin työntekijältä.

   • En tiedä, mutta Kilossa olleena ja Sipoon PT:n ja sen esimiehet kokeneena 6-8kk:n palkka tuntuu näin jälkikäteen paljon paremmalta vaihtoehdolta.


  • No niin näin pitkän tauon jälkeen on kiva käydä lukemassa näitä viestejä. Oli Kilossa ja sipoossa omat puolensa uusi talo houkutti menemään. Nyt vajaa kaksi vuotta, kun on ollut tavarabtoimittajalla siis joka toimittaa inexille tuotteita on kuin leikkisi rikkinäistä puhelinta. Joku täällä kehui kuinka rekat ajavat täytenä sisään ja täytenä ulos. Noin se varmaan menisi myös Inexin mainosvideolla, mutta ajastahan ei puhuta mitään. . Oikeat ihmiset oikeaan paikkaan on aina ollut inexillä kirosana. Joitain harvinaisia tapauksia kyllä löytyy esimiehistä ja ryömiehistä, mutta ilman heitä homma ei toimisi. Itse en tuntenut painostusta suunnasta tai toisesta Sipoon aikana, ehkä johtui siitä että oma pakka pysyy kasassa vqikka sataisikin paskaa ja se kuinka työsi teet. Yksinkertainen laitteisto ja silti joidenkin testit meni päin vi...ua, siis laitekäyttäjillä oli niin sanottuja kokeita, siellä paljon opiskelleet eivät vaan tajunneet mitä opiskeli, näkemys siitä kuinka tuo toimii ei vain lue siellä kirjoissa tai se kuinka tuon kaiken voi nähdä askeleen aina edemmäksi kuin mihin on menossa seuraavaksi. Tuoteet siirtyvät paikasta a paikkaan b, jos ei niin välillä on jokin este usein se oli yksin kertaisesti kelmu joka siellä roikkui tai komento ei vain mennyt perille asti parilla uudelleen käynnistyksellä homma taas lähti rullaamaan tai lava ajettiin seuraavalle pisteelle ja muutettiin occupaatiot. Moni ei vaant tätä tajunnut. Jos homma olisi hoidettu
   oikein olisi tehty ylimääräinen lenkki tavaroille jotka lähtee ja eri lenkki tavaroille jotka tulee eikä suinkaan laitettu kulkemaan samaa linjaa pitkin, johan se järkikin sanoo jos tulo pysähtyy syystä x on meno silloin myös jumissa ja kaupat ammottaa tyhjyyttään. Tämä siis olisi voitu tehdä jo käynnistysvaiheessa. Yksinkertainen asia joka pitäisi jo päällikkötasolla huomata mutta ei. Tämä olisi varmasti ollut tuossa konkursissa pienin kuluerä. Kuitenkin tuolla tekniikalla olisi sen pystynyt tekemään loppujen lopuksi järkevä systeemi jota ei osata oikein käyttää tai siellä on ne kanootista pudonneet inkkarit nyt soutamassa laivaa.

  • oliko murhamies Scupolli inex varastokeräilijä? se joka ammuskeli revolverin kanssa espoon prismassa.

  • kyllä oli inexiläinen. lue uutiset sellon prisma ammuskelu. hyvä s-ryhmä.

  • Lainattua edellisest' viestistä.... "Yksinkertainen asia joka pitäisi jo päällikkötasolla huomata mutta ei. Tämä olisi varmasti ollut tuossa konkursissa pienin kuluerä..."
   Voin kertoa täällä Sipoossa olleena että ihan tyhjäntoimittajia koko poppoo. No jos ei lasketa toisten selkääntaputtelua.

  • Kuulostaa "tosi" houkuttelevalta työpaikalta näin ulkopuolisen silmin ja alalla pitkään olleena, miten onkin noin päin honkia osanneet järjestää asiat, 3 vuorosta alkaen?
   Taitaa olla tultu Kilon ajoista jyrkkää alamäkeä, jossain kohtaa kolahtaa varmasti omaan nilkkaan kun kaikki alkaa tietää miten surkeasti työntekijöitään kohtelevat, eikä kukaan enää tonne halua!

  • älä tänne töihin hae. kärsin alle vuoden ja ymmärsin lähteä pois. ei toiminut sitten mikään. t.rämäpää

  • Ei saa olla "kahden kerroksen väkeä" eli kerma sakki inexiläiset inexiläiset on ulkoistettava demokratian nimissä.... Sehän on oikein vaan..))

  • Toimii siten kuin S-ryhmän kauppojen esim. Prisman liha-, eines ja pakkastuotteiden puutteet kertovat.

  • Hyvin toimii sen perusteella miten paljon viestejä katoaa.

  • Kun joka kaupassa on puutteita niin osa asiakkaista lähtee muualle eli myynti rupeaa sakkaamaan, mutta kulut vaan nousee. Slogan: Ollaan kehityksen eturintamassa...)) Maksaa valtavasti! Logistiikka eli "inextiikka" on 2-3 kalliimpi mitä muilla...niin ja siihen kovat saikut vielä päälle..

  • liha-, eines ja pakkastuotteiden puutteet kertovat kaiken ässäkaupassa. hedelmät on huonoja. salaatti ja kurkut huonoja. kaikki kalliimpaa. nyt kalan hinta lasketaan. Eli se ON OLLUT YLIHINTAISTA VIIMEISET 20 vuotta. herätys vaan vihdoinkin!

  • miksihän työntekijät sairastaa inexillä noinkin paljon? syyt aika selvät

  • Moni pitää kesälomat "tuplana"...eli saikkua vähintään toiset 4 viikkoa..))

   • Ihan ymmärrettävää paikka huomioon ottaen.


  • Joka kaupassa puutteita enemmän tai vähemmän...jäätelöä puuttui jo talvella...mitenkähän sitten kesällä...:) Ja juomia puuttuu myös ..

  • Voi kumpa täällä osattaisiin erotella PT ja KT. Kommenteista voi päätellä että lähes kaikki puhuu PT:stä..

  • KT:ssä taitaa olla pelkkä 2-vuoro ja viikonloput aika hyvin vapaita päinvastoin kuin PT-hell

   • Eli suomeksi sanottuna KT:ssa jäätävän surkea liksa.


  • Kyllähän inex on lähtenyt halpuuttamaan selvästi kun sipooseen tultiin ja "uutena" työpaikkana oli siihen mahdollisuus. Halpatyövoiman osuus ehkä hieman vähentynyt. Ehkä täällä jotakin toivoa on.

   • Onko vuokratyövoimaa minkä verran?


  • Taitaa porukka olla jo niin masentuneita ja turhautuneita että tämä palstakin on hyytynyt.. Pitkä hidas alamäki on edessä...Keskolle ja Lidlille ei ole mitään mahdollisuutta pärjätä! Eivät maksaneet 800 milliä epäkelvosta varastosta, joka vain hidastaa töitä ja nostattaa raivoa linjoilla...mutta ollaan kehityksen eturintamassa ..:):)

  • Ei ole muuten mediassa näkynyt myyntilukuja pitkiin aikoihin? Kesko ilmoittaa kasvusta kuukausittain ja joltainhan se on pois..)))

   • Keskolla yt
    Kohta saa moni kenkää, ei mene Keskolla hyvin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Keskolla yt
    Kohta saa moni kenkää, ei mene Keskolla hyvin.

    Kenkää saavat vain 50+ ikäiset raihnaiset ja rammat saikkukoneet jotka tekevät kevennettyjä hommia, sekä muutamat eläkeiän ylittäneet rahjukset jotka eivät ole ymmärtäneet lähteä vittuun.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Keskolla yt
    Kohta saa moni kenkää, ei mene Keskolla hyvin.

    Ketään ei saanut keskolta kenkää,tiedoksi vain!


  • Onko PT:n eri toimintojen ulkoistukset vuokrafirmoille edenneet? terminaali? äänikeräys?

   • Sitä ihmettelen näin jälkikäteen jo muutama vuosi sitten tuolta kummitusluolasta lähteneenä, että monella alalla puhutaan huonoista palkoista ja kerrotaan sitten jostan parin tonnin netoista huonoimmilla aloilla. Itse mä tienasin hädin tuskin 1600 euroa kuussa vaikka mitä ois tehnyt. Saattaa olla että hulluna juoksemalla jossain valokeräyksellä oisi voinut saada muutaman pennin enemmän mutta ei muuten. Kahelilta tuntuu nyt että muutaman kymmenen vuoden varastokokemuksella sain vähemmän palkkaa kuin siivoojat esim......


  • No mitäs? Kilon vanhat hallit otetaan käyttöön. Vai onko jo ?
   Loppuiko tila Sibboossa?

  • Onko meno Sipoossa muuttunut entistä ankeammaksi?

  • eivät odottaneet että pääsen edes lääkäritesteistä läpi, ottivat ensimmäisen joka niistä pääsi. sain hyväksytyn lausunnon. heti tuli että kiitos ei kiitos. ole nopea koska heitä ei kiinnosta kokeneet ihmiset vaan ne jotka pääsee testeistä eka hyväksytyksi läpi.

   huumetestaus on myös nöyryyttävää. hakekaa muualle. ootte paremman arvoisia.

  • ei toimi sipoo automaatio vai valehdellaanko lisää? tämä on ihan täysi huti koko tämä meidän automaatio. maksoi noin 890 miljoonaa. ei ole mahdollista että kannattaa ikinä. kukaan täällä ei tähän tekniikkaan usko.
   Kukaan ei täällä tiedä mitä työltä odotetaan tai ymmärrä toimintaa.
   Kukaan ei kunnioita ketään. Luovuutta ei ole kun ei ole aivoja kellään.
   Tuottavuutta ei ole.
   haen uutta työtä niin voin unohtaa tämän sipoon inex paikan.
   Hädissään siivotaan tätäkin palstaa ettei totuus tule esiin. Häpeä sinä joka teet tätä. Ai niin. Saata palkkaa siivoamisesta ja toimitusjohtajan hyväksyntää. Näin se valuu alaspäin mistä tulee.

   • Mielenkiintoista. Itse olen laitekäyttäjänä ja ihan hyvin tuntuu rullaavan.


  • mielenkiintoista. On tainnut SOK tuhlata rahat ja tehnyt ison virheen? Kenen vastuulla on talous?

  • Scupolli oli inex työntekijä. riehui sellon prismassa aseen kanssa.

  • Hyvä työpaikka. Monipuoliset työtehtävät ja hyvä palkka. Ei tarvitse tehdä tylsiä varastohommia, kuten kerätä pienellä suoritteella tai hyllyttää.
   Koneet hoitaa 👍

   • No ei ole ihme!


   • Ihme olisi jos siellä ei kellään koronaa olisi, kaikenlaista porukkaa töissä pilvin pimein.. veikkaan että salkut lisääntyy niin paljon että laitos pysähtyy kevään aikana..


  • Aika hätäseen poistuu viestejä tästä ketjusta.

  Ketjusta on poistettu 121 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   121
   4935
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   167
   4513
  3. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   19
   2622
  4. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   2558
  5. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   230
   2504