Sok/inex Sipoo

Vikalista

Kertokaa Kokemuksia miten Sipoon Logistiikkakeskus toimii?

374

37690

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kolmivuoro

      Jatkuva rekry ainakin on päälllä.
      Taidettiin liian aikasin ja liian paljon potkia henkilökuntaa ulos.

    • Työntekijä

      Ei toimi ikinä. Tavara ei lähde ulos. Asiakkaat vihaisia. Huonot johtajat. Huonot päälliköt. Huonot esimiehet. Huonot vuorolistat. 3vuorotyö ihan sekaisin iltaa ja yövuoroa lähinnä. Työntekijöillä vaara jäädä putoavan tavaran alle viikottain. Tekniikka ei toimi ja huonosti suunniteltu tai suunnittelijat ohjaksissa.

      • OtinLopputilin

        Huono työpaikka. Olin pari viikkoa töissä. Moni on lopettanut työnteon siellä. Ei mitään joustoa työajoissa. Iltaa ja yötä. Työ tylsistyttävää. Varasto ei toimi. Tavaraa rikotaan. Älä vaan mene sinne töihin.


    • jaajhhhhk

      Huonosti taitaa toimia, aina tavarat myöhässä muualla päin suomea....

      • InexDuunari

        oon ollu just koeajan inexillä töissä. Ankea paikka. Ihan kamala. Ilmapiiri kyttäämistä. Ei osata hommia. Pomoilla ei ole mitään koulutusta tai osaamista. Työkavereista osa ok. En näe niitä ikinä. Vankilassa fiilis. Täytyy alkaa olla sairaana ni helpottaa työ. Lopetan ennen joulua se on varma. ÄLÄ hae sinne jos sul on yhtän järkee.


      • sokHautausmaa

        hirvee ja ankea paikka. juna asemalta 5 kilometriä metsään ja ei dösää. painan tuon 400 tuntia ylityötä nopeeta eikä tarvi tehä paljoa ja lähen pois.


      • palkkajuoksee

        Firman kassa on tyhjä. Massit on käytetty ylityöhön ja avajaisiin. Saatiin tänne hulppee konsertti. Hyvä sok inex.


    • ToinenDuunari

      Huonoon johtajuuteen on monia syitä, jotka heikentävät yrityksen tulosta. Monesti työntekijöillä olisi kokemuksen tuomat oikeat ratkaisut työtehtäviin liittyviin ongelmiin, mutta huono esimies kuuntelee vain sellaista henkilöä, jolla on itseään korkeampi koulutus tai asema.

      Iso ongelma ovat esimiehet, jolla ei ole käytännön kokemusta alaistensa työtehtävistä, mutta kova tarve muuttaa toimivia työtapoja ja jättää oma sekava sormenjälkensä työyhteisöön.

      Osa esimiehistä johtaa pelon ilmapiirillä, uhkaa irtisanomisella, töiden vähentämisellä tai varoituksilla. Paikallinen sopiminen pelon ilmapiirissä on käskemistä ilman aitoa neuvottelua.

      Isojen yritysten esimiehet unohtavat, että ilman esimiehiä toiminta jatkuu normaalisti useiden kuukausien ajan, mutta ilman perustyöntekijöitä toiminta loppuu heti. Huono esimies ei ymmärrä, ettei kunnioitusta voi määrätä vaan se pitää ansaita. Työnantajienkin tulisi huomioida, etteivät koulutodistukset tai aikaisemmat työtehtävät tee hyvää esimiestä, eikä kaikista ole esimiehiksi.

      Hyvä esimies kuuntelee ja kohtelee kaikkia työntekijöitä tasa-arvoisesti, kysyy työntekijän mielipidettä työtehtäviin liittyvissä asioissa. Hyvä esimies pitää sanansa, noudattaa säännöksiä, ei syytä virheestään muita tai aliarvioi työntekijää hänen taustojensa johdosta.

      Siinä hieman lainattua tekstiä,mutta sopii 100% tänne sipooseen.
      Loparit otan minäkin ennen joulua.

      • depaaliPTDCrobutti

        lainattua ”Iso ongelma ovat esimiehet, jolla ei ole käytännön kokemusta alaistensa työtehtävistä, mutta kova tarve muuttaa toimivia työtapoja ja jättää oma sekava sormenjälkensä työyhteisöön. Osa esimiehistä johtaa pelon ilmapiirillä, uhkaa irtisanomisella, töiden vähentämisellä tai varoituksilla. Paikallinen sopiminen pelon ilmapiirissä on käskemistä ilman aitoa neuvottelua”.
        Nappiin sanoit. Inex on valinnut nämä heput. Kannattaa kaikkien muistaa että psykopaatti osaa miellyttää ja vakuuttaa myös yritysjohdon. Luotetaan sinisimäisesti niinsanotusti paskapäihin jotka pilaa tunnelman ja motivaation. Paskapään tuntomerkit? Kaikki tietää. Puhutaan paskaa ja lyödään toiselle puukkoa selkään. Paskapäällä on toisen paskapään suojelus ketjussa. Ketjukauppa Ass-kauppa. Ensviikolla otan vuorolipun sipoon palvelutiskille jossa jonotan irtisanomis jonossa. Mitta täynnä.


    • sipoontyöntekijä

      SOK Sipoon jakelukeskus ei toimi tekniikka. Suunnittelijoina on s-ryhmässä ollut kouluttamatonta amatööri porukkaa. Henkilökunnassa joojoo inex miehiä ja tuloksena on konkurssia muistuttava räpellys. Kustannussäästöjä ei ole näköpiirissä.

      • rivimies12

        Joo olen samaa mieltä. Yksi pomo ei osaa sanaakaan muuta kuin suomea. Tekniikka on englannin ja saksankielinen. SOKilla taitaa YT tulla sinne nopeasti.


    • Laitteenkäyttäjä

      En suosittele. Puuduttavaa työtä, huonot työvuorot. Esimiehet eivät kuuntele, välttelevät kaikin keinoin jos on vaikea asia.
      Kyttäystä, vuoron vaihdot ei onnistu. Kankea systeemi suomen volyymeille. Jatkuva rekry päällä.
      Mieluummin normaali varastotöihin.
      Pois heti kun löytää uuden.

    • lahjustapaus

      Tekeminen on suhmurointia. Jäin eläkkeelle Inexiltä. Saman pomon nään yhä aina jääkiekkomatseissa ja laivamatkoilla. Ettei vaan maistuis liikaa suhmurointi ja siivousyrityksen juomingit. Sama pomo kuulemma nähty ostoksilla prismassa luottamusihmisen kanssa. Vihreä kortti korruptiota. Kyllä voitelu pelaa SOK Inex.

      • sipoontarkastajat

        Kyllä kannattaa juottaa. Oli aitio, laiva tai hiihtomatka. Saa sopimuksia ja rahaa. Peitellään toimintaa asiakasreissuilla. Viihdytään riennoissa työajalla jos kerran palkkaa maksetaan. SOK joojoo miehet taputtaa kavereita selkään ja ei muuta kuin uutta matkaa kiikariin. Sirkusta jatkuu vielä. Sitten yleensä tulee maksun aika.


    • Pettymystä

      Aika moni on ottanut loparit eka päivinä tääl sipoossa. Turpauunoa meininkiä pomoilla. Narsisti pomo ja huono henki. Mustaa on tunnelma. Tekijät pidetään pelolla hiljaisena. Joustoja ei oo ja lähen muualle.

    • SipoonVessakirjoitus

      Korruptio pomoja. Vihreä kortti laulaa ostosta kannelmäessä muille. Voitelua ja lahjontaa ja liikutaan harmaalla alueella. Länsisataman taksitolpalla imutetaan asiakasfirman naisia. Ettäs näin työ hoidossa. Hyllyn välissä ite kuulin: tekaistuilla kilometrikorvauksilla korvataan ostetut alkojuomat. Sikatouhua ja kähmintää!

      • eiuusiaideoitaenää

        henkilöstöä edustavat tahot on voideltu. viikonloppu pullo käteen ja kaikki menee kuten pomo haluaa. ei silloo välii mitä työntekijä tekee tai millon tekee. sit käyään yhes viel shoppaamassa. eiks skortti ookaan henkilökohtainen? kyl ny vähän voi kaverii auttaa.


    • yövuorossasipoonduunari

      tässä sipoossa töitä teen tunti kerrallaan jo 5 kuukautta kärsimystä ja konkurssiin tää menee. kaikki tekniikka on epäonnistunutta. ketään ei kiinnosta enkä ole tavannut omaa esimiestä. naurettavaa pomotusta jokapäivä. katsoin jo toisen työn. Inex sok on pian uutisissa ja lehdissä kun tavara tökkii koko ajan linjassani. taitaa laiva upota kohta.

    • SOKvälistävetäjiä

      vittumainen on tuo sikariporras. leikitään isoa pomoa. sählätään sählätään sählätään. nytkin savulla portin ulkopuolella. huijareita.

    • Texsiivooja

      Kaikki paikat homeessa ja itiöitä ilmassa.

      • vierailijaSipoosta

        Miksi ei ole siistiä? Sotketaanko siellä paikat? Mistä tuo home ja itiöitä sinne tulee? Paikka on täällä uusi. Kuka siivoaa siellä vai ei kukaan?


      • Depaali

        Siivoojia vähän, ei opasteta. Kaikessa säästetään.
        Tippuneet tavarat alkavat homehtua kun ei siivota .
        Imun mukana nousevat homeitiöt kaikkialle


      • puhdasilma

        hengitysilman pitäisi olla puhdasta. huoneilmassa tai työpaikalla pitäisi olla puhdas hengitysilma. homeitiöt ja elintarkkeet ei kai yleensä oikein hyvin sovellu yhteen. poikkeus homejuustot kai. onko oireilua työssä? kai teillä nyt jotain siisteyttä inex vaalii?


    • Inexorja

      Huono paikka huonot esimiehet syyttää omia työntekijöitä ja suosi toisia. Sit ku hoitaa hommat hyvin ja haluat kehittää paikka niin saa paskat niskaan. Sit kun joku esimies (k.m) näkee ja tiedä että sä olet hyvää tiedossa osastossa ja tiedän enemmän kuin hän, niin se alkaa vittuile ja kiusaa ja keksi kaino että siirryt pois tai lopetat. En suosittele tätä paikkaa kellään!

      Itse etsin toista duuni!!

      • Vahvistan

        Kaksinaamainen veemäinen esimies on.


    • inexOrja2

      kkuulin eilen töis et toi boss on lavan korjaaja vaan. ihan mulkku. kuulemma kommunisti viel ei osaa töitänsä. tappelee tääl ja narsisti heppu. miten vitus päässy tohon asemaan. moni kärsii tost ja työ vitutta yhä lisää kaikki. miks ei hoitaa parempi työ.

      • SOKillaYTlogistiikka2018

        2018 on töissä vaan vuokra yritys enää. oma henkilöstö loppuu. tää on varma tieto. tulee halpa logistiikka nyt kun on kallis. palstalta poistettu kirjoitukset myös kun osui suoraan jonku omatunto,


      • JUOSKAA_VITTUUN

        Mikäs sit itse olet jos esimies vaan joku lavan korjaaja? Mä en ymmärrä tätä iän kaikkista valitusta! Jos työpaikkana huono irtisano ittes kyllä työttömiä riitta sun paikkas täytttää itse olen kuullu ert kaikki toimii ok joten jos vaa lopetetaan tää netissä paskan puhuminen ja vaikka meet sille sun eimiehelle valittaa ... piste




        T:Kuljetus yrityksen omistaja


      • juzzipuzzi
        JUOSKAA_VITTUUN kirjoitti:

        Mikäs sit itse olet jos esimies vaan joku lavan korjaaja? Mä en ymmärrä tätä iän kaikkista valitusta! Jos työpaikkana huono irtisano ittes kyllä työttömiä riitta sun paikkas täytttää itse olen kuullu ert kaikki toimii ok joten jos vaa lopetetaan tää netissä paskan puhuminen ja vaikka meet sille sun eimiehelle valittaa ... piste




        T:Kuljetus yrityksen omistaja

        tais osua ja upota jonkun nilkkaan tuo kuti aika hyvin. Monia vuosia siellä tuota kusen päähän nousemista seurailin eikä se näköjään ole mihinkään muuttunut. Ei mulla ainakaan ole epäilystä noitten muitten kertojien jutuissa . Sinun jutussas kyllä..........


      • Onhuonointyöpaikka

        Kuka esimies on lavankorjaaja?


    • GoodVibesOnly

      Täähän on tosielämän Vibemetrics ilman henkilökohtaisesti haettavaa anonymiteettiä.

    • GCLAC

      Vanhat työntekijät savustetaaan pois. Nuoria ja maahanmuuttajia tilalle, eivät uskalla sanoa mistään.

    • Peeteedeecee

      Olen ollu kohta 10-vuotta Inexillä ja ilmapiiri senkun huononee. Tämä Witronin toimittama automatiikka toimii välillä hyvin ja suurimmaksi osaksi erittäin huonosti. Paperilla kaikki on näyttänyt hyvältä ja päälliköt ovat tietenkin olettaneet että kaikki menee sormia napsauttamalla.

      Heti kättelyssä näin, että tämä laitos ei tule toimimaan. Varsinkin alkuvaiheessa kun ihmiset joustivat ja tekivät ylitöitä niin tietysti rahaa sai. Toisaalta kun yritit saada vaihdettua työvuoroja niin ei onnistu koska päälliköt ovat linjanneet näin.

      Moni ottanut lopputilin ja suurin osa katselee koko ajan muita töitä koska joustoa ei työnantajan puolelta kyllä tule. Kyttäystä ja virheiden esiintuontia. Lisäksi samaan soppaan palkattu vuokrafirman kautta ilmeisesti kaikki Keravan ja lähialueen vähämieliset naamatatuoidut jotka eivät kelpaa minnekkään ihmisten töihin, koska naama täynnä mustetta. Myös ulkomaalaisia jotka eivät osaa juurikaan kieltä. Enkä tätä tarkoita mitenkään ketään ulkomaalaista väheksyen(ettei kukaan vaan sattuisi mieltään pahoittamaan).

      Kuitenkin automaation omaksuminen vaatii oman aikansa ja kouluttamisen, joten jos firma ei skarppaa niin kusessa ovat. Kaikki osaavat ja vähänkään fiksut kaverit ottaa ja häippäsee tuolta heti kun saavat muita töitä.

      Myös muutama esimies jotka ovat valittu ainoastaan koulutuksen perusteella (ei osaamisen tai ihmissuhdetaitojen perusteella) olisi voitu jättää valitsematta.
      Nämä esimiehet/päälliköt ovat juuri niitä, jotka pilaavat ilmapiirin ja aiheuttavat tulevia irtisanoutumisia.

      Jos siellä joku päällikkö tai isokenkäisempi näitä sattuu lukemaan, niin ota esille seuraavassa palaverissanne että meniköhän tämä ihan niin kuin oli tarkoitettu.

      • Tamminen8

        Vähämieliset naamatatuoidut jotka ei muuta työtä saa ? 🤣🤣 ai saatana nyt puhuu villapaita mies asiaa x)


    • SOKInexTYÖNTEKIJÄ

      Meijän inex pomot on täällä sipoossa ihan pihalla koko touhusta... tyhjäntoimittajia riittää ja itse työ mitä tekee niin orava oppii kahdessa tunnissa. Witron hoitaa nyt jo koko työn. Kirjaimellisesti inex ukkelit ovat pihalla myös polttamassa sikaria nyt. Kyllä on isoa taas johtajaa olevinaan. Leuhkaa meininkiä. Ei vastuuta. Iso palkka myös. Firman piikkin vaan. Jonkun pitäisi tarkastaa tämä mätä johtoporras.

    • inex

      pomot o iha pihalla koko hommasta, ihmeen kaupalla on saanut semmosen tittelin

    • kahelimeininkiä

      sellon prisman ammuskelija taisi olla inex työntekijä. vähin äänin pääsi inex tässä. oliko työhyvinvointi hyvä?

    • ptdcee2

      Jos työ täällä sipoossa potuttaa niin hae sairaslomaa. Se on meillä ihan normaali käytäntö. Inex perinteisesti osaa tämän. Sama sipoossa kuin oli espoon logistiikka varastossa. Mitä pomo edellä näyttää tien kulkea niin me mennään perässä. Sairastaminen myös kun siihen sulla on oikeus myös. Aina pystyy lepää jonkun päivän.

    • sipoonkerääjä

      Metoo... esimies naimisissa oleva seurustellu 10 vuotta työpaikan henkilön kanssa töissä inex ja vapaa-ajalla. Näin meillä sipoossa. Ei oo kukaan puuttunut tähän. Casanova.

    • Rocohamster

      Päälikkötason ongelmia, vanhakantaista johtamista, ei kuunnella työntekijöitä, ylhäältä sanellaan ehdot ja yritetään kontroloida kaikkea.
      Tällä syödään kehittyminen, luovuus ja eteenpäin meneminen, työntekijät vain suoriutuu työstä. Näin hyvät työntekijät jossain vaiheessa lähtee pois.
      Ainahan voi uusia työntekijöitä ottaa... heh...
      Mitä tuli ihmeteltyä jo Kilossa niin sama meininki jatkuu täällä, hyvät duunarit savustetaan ulos jos ei itse ole tajunnut lähteä.
      Ei kannata liikaa tietää asioista, joojoomiehet saa jäädä

      Eihän tuolla kukaan täysjärkinen kauaa jaksa olla.


      ”rullakossa kiero pohja, mitä välii...johtajatkin kieroja”

      • haentoistaTyötä

        surkea esimiestyö. esimiestä ei oo näkyny aikoihin. täällä sipoossa tekijää ei kuunnella ja vältellään. vinoillaan ja vielä pilkataan selän takana. helpompi on hakea saikku kun tarvii vapaan. tää sipoo muuttuu vast ku toi johto vaihtuu. sit toi joku työvuoro suunnitelma noita. lottokone arpoilee työvuorot ei mitään järkee. kusetusta koko ajan ja ei joustoa. sit ihmetellään ku ei jengi viihy. koht loppuu töistä kaikki lähialueen naamatatuoidut ja muut karvakädet.


    • tilintarkastaja

      henkilöstö voi huonosti. esimies voi huonosti. päällikkö on aina voinut huonosti. älyvapaata pomotusta. selkään puukotus jatkuu. no tämä puukotus toimi jo kilossa. ei mitään uutta tääl sipoossa. sok inex on epäonnistunut. jos näitä ikinä kukaan isokenkäinen tai johtaja lukee niin ottais neuvoksi. johtajallakin on johtaja tai sok johtajisto tai joku. meidän pomo ei ikinä tee virhettä ku on psykopaatti. heh. no näillä pikkuruisilla eväillä kun työ maailmaan ponnistaa niin eihän siitä synny kun paskaa jokapaikkaan nurkkiin vaan.

    • kakka1044

      Toimiiko? Ei toimi täällä sipoossa ainakaan automaatio. Sen suunnitteli inex joojoo mies. Just se heppu joka ei oo kouluja käyny. heh heh. Nyt etsitään tiloja keravalta ku ei toimi nääs tää automaatio. Tukospar tilassa alkaa inex keräystä ku ei sipoo pelaa. Porukka on ajettu piippuun ja pomot välttelee. Vastauksia ei saa tai ne on aina EI. Jengiä on sairaslomalla himmeenä koko ajan.

    • Sivustaseurannut

      Eikö mennykkää niinku hienoissa witronin videoissa. Haha
      Ihmetyttää kun kokoajan haetaan työntekijöitä, miksi ei Kilon henkilöstöä voinut käyttää?
      Paistaa läpi... Transvallille eka kaikki työntekijät... SOK käsienpesu

      Nyt haalitaan kaikki elämänkoululaiset naamatatuoidut karvakädet jotka vain suostuu tulemaan.

      • faktatpöytään01112017

        SOK pesi kädet YT jutskilta ulkoistamalla logistiikan osa-alueen henkilöstön Transvalille. Sen jälkeen hyväveli sydemillä duunari takas SOK Inexille. Johtajat on nyt umpikujassa. A. Logistiikka sipoon takkuaa pahemman kerran. Automaatio kun huono niin vaatii paljon paljon enemmän työntekijöitä kuin suunniteltu. B. Sipooseen siirretyt valitut ei tykkää ja menee muualle töihin. Sairaslomaa on paljon. Myös täällä sipoossa työskentelevät hakee ja siirtyy jo pois. Espoossa ei sipoo valitut töissä jo muualla. C.Hinta sipoo keskukseen on kallis. Se ei ikinä sijoituksena maksa itseään osuuskaupoille takaisin.D.Ei mennyt niinkun elokuvissa että päällikkö näpäyttää sormia. Syy ABCD ja surkea johto surkeat päätökset ja valinnat. INEX on kokonaosuitena mennyt huonompaan suuntaan täällä siis.


      • Ohoheitoimi

        Tää piti olla jo toimivaksi testattua automatiikkaa...
        Hyvin on witroni myynyt


      • Sipoolainentyttö

        Hmm. vaikuttaa tilanne sangen oudolta. Kuka vastaa sopimuksesta että tavaratoimitukset toimii? Miksi on valittu kuvioon tämä joku witron? Mistä se tulee? Kuka valitsi? Onko päätökset avoimia? Onko päätöset hyväksytty? Onko Inex päätökset riittävät menettelyssä? Onko sok herrat hyväksyny tän pakkoliiton inex wiitroni? Kuka on maksaja?


      • KieroRullakko

        Millä vuosisadalla porukka elää täällä??? Tatuointeja on melkeinpä jokaisella nykyään? Toiset niistä pitää enemmän kuin toiset. Jos joku haluaa tatuoida naamansa niin tatuoi minä en. Mutta se ei työntekoon vaikuta. Tatuoitu kyllä saa muualtakin töitä kuin inexiltä.
        Täällä on perheen isiä ja äitejä nuoria ja vanhoja sinkkuja ja naimisissa olevia. Mutta onko nyt siis niin että nämä kaikki on yhteiskunnan hylkiöitä jotka eivät muualle pääse?
        Minä ainakin pääsisin mutta kyllästyin viemään töitä kotiin ja venyviin työpäiviin. Täällä tiedän tarkalleen koska työpäivä loppuu eikä tarvitse kotona jatkaa töitä.
        Ulinaa riittää ja olen nähnyt useita lapsosia joita on taputeltu päähän koko ikä. He lähtevät mutta niin he lähtisivät mistä tahansa muualtakin koska rahaa saa iskältäkin.
        Harvassa työpaikassa on kivaa ja saa näprätä luuria koko päivän ja vielä pitäisi saada liksaa se 6000e/kk. Jos sellaisen työn haluaa pitää vaan perustaa oma firma koska itse en ainakaan kyseisestä toiminnasta haluaisi työntekijälle maksaa palkkaa.


    • ostoksetMuualle

      Suomen paskin työpaikka numero 1. Palkataan halpa johtaja, halpa suunittelija, halpa päällikkö, halpa esimies ja halpa työntekijä. Ihmettäkö odotatte? Espoossa kenkää hyville työntekijöille. Täällä sipoossa kiusataan jengi henkihieveriin. Ei ihme että sok inex sairastuvalla.

    • Työsuojelupiiri666

      vakavia työtapaturmia? tavaratippumisten johdosta ei mene kauan niin sok Inex sipoo on uutisissa kun joku jää varastossa alle ja vahinkoa tapahtuu.

      • lakaistaanmatonalle

        Oikeesti? Tavaraa putoaa siis varaston yläkerroksista alas? Silloinhan siellä on hengenvaarallista tehdä töitä. Onko sattunut vakavia asioita? Ja hys hys ollaan sitten ihan hiljaa näistä ettei sok maine vaan mene?


      • Kaikkitoimiihyvin

        Kyllä tavaraa putoaa kuljettimilta, tarjotinvarastosta ja joskus reservistä ja lähettämö se vasta hieno onkin. Kaiken saa tietysti pois päältä ettei lisä vahinkoa satu mutta ohjaimet voi olla 10 metrien päässä ja huonosti osoitettu niin siinähän ehtii inexin laitekäyttäjältä mennä sormi persiisee ja suuhun monta kertaa ihmetellessä. Tavarat jää valmiista keikoista kuljettimille, kun saksan ihmeet lisää voluumeja rullakoihin niin mehut jää peräkylän ässsmarketin mummulta hyllyttämättä. Jonkin aikaa toimintaa katelleena voin sanoa, että ei tämä ainakaa toimitusvarmuutta lisää. Kaupassa ihmetellään mistä päästä lavaa aletaan purkamaan, kun robuttiruttunen on keikassa kasannut karkkilaatikoiden päälle satalitraa sateenkaari limpparia. Kyllä tässä joku jehu on toteuttanut omia fantasioita suurempaakin suuremmista imukoneista. Parempi lopettaa ajoissa ja hakea oikeita töitä.


    • SokInexLaitekäyttäjä

      kuka vastaa siitä jos joku jää tippuilevien juttujen alle?

      • LaitekäyttäjäMyös

        ei kukaan. itte oot vastuussa. mitä siinä toljotit alla :) kyllä oikeesti vastuussa on kaikki eli johtajatkin


      • Vieraslukija

        Soittakaa aviin(Aluehallintovirasto)jos tavaraa putoaa kuljettimilta ja työntekijöillä on vaara alle.


      • sataaRopisee112

        ei uskalleta soittaa. tulee potkut varmaan jos visertelee ja pomo kiusaa.


      • Puukkoselässä

        Ei, aletaan kiusaamaan ja puukottamaan selkään niin kauan kunnes tulet hulluksi


      • työsuojelukunniaan
        Puukkoselässä kirjoitti:

        Ei, aletaan kiusaamaan ja puukottamaan selkään niin kauan kunnes tulet hulluksi

        Turvallisuus on teillä siellä sipoossa siis asioiden peittelemistä. Sitten kun jotain tapahtuu, voiherranjestas sentään kuinkas tässä nyt näin kävikään että ihan 10 metristä tippui kelkka päähäsi. Onko reilua? Onko teillä joku mafia siellä?


      • Sejokatietääparemmin

        Jaahas, aikamoista hölynpölyä täällä lauotaan. :DD


    • Kampparit

      Huomenna Sipoossa työsuojelu vaalit. Minä ainakin äänestän numeroa 2 työsuojeluvaltuutetuksi.

    • Lodes

      Aion myös äänestää numeroa 2. Ainut ehdokas joka yrittää vaikuttaa työsuojelu asioihin.

      • VeijoVoiteleeVihreellä

        Taitaa vain yritykseksi jäädä!!!! Talossa lukemattomia työturvallisuusriskejä,eikä kukaan tee mitään.Pelkkiä lupauksia vain.
        Siellä ne luottamusihmiset ja päälliköt kimpassa vinguttaa tulevana jouluna vihreää korttia prismassa.Suosittelen jatkossa silmäasemaa ja sieltä valitaan moniteholasit,Luulis näkevän mitä papereita allekirjoittaa,vai vedotaanko jatkossakin salassapitovelvollisuuteen.


      • kannelmäkeläinenPtdc

        tämä kuulostaa väärinkäytökseltä. hys hys ei koske pomoja. lahjus on kannattava satsaus kun antaa niin saa myös ite. nähty monet kerrat ostoksilla kun asun ite vieres. puuttuuks sult tennarit? no eipä hätä ostan ne. näin toimii kimpassa. ja ylimielinen asenne. tän teki maholliseksi inex sok kauppa.


    • Kampparit

      Työsuojelu vaalit oli ja meni. Kyllä Sipoon pt logistiikka äänesti surkeasti. Alle sata äänesti vaaleissa.,vaikka nyt olisi ollut mahdollisuus vaikuttaa,mutta ei. Toivottavasti se helvetin valitus työsuojelu asioista loppuun nyt.

      • Nurtsivihreäaidantakana

        Saako sitä hernettä enää millään pois sieltä nenästä. Tuotanto edellä ei kerkiä äänestää.
        Tosin turha valitaa sillon on myöhäistä pyyhkiä , kun valuu jo reisiä pitkin. Eiköhän työsuojelu asiat olisi pitänyt hoitaa jo hyvissä ajoin kuntoon. Liekkö enää edes enempää kuin 100 vanhaa TYÖNtekijää jotka tietää sanan työsuojelu merkityksen.


    • jusasippoo

      mitä välii miten täällä toimii. mä nuokon sipoos koneen ääres. toimii joskus ja nyt ei toimi. kauppaan menee jotain. osa hajoaa. tavaroista osa ei mene perille. paljo välii. liksan mä saan. ei vois vähempää kiinostaa. ei kyl kiinnosta noit muitakaa.

    • Witronapina

      Siihen on kuulkaas inexin kaverit ihan syynsä miksi te olette inexillä ettekä witronilla töissä. Witronille ei pääse suoraan katuojasta joku kaveri, pitää olla suorittanut edes jonkinnäköisen tutkinnon. Witronin automaatio toimii jos edes hetken miettisitte ennenkuin hakkaisitte sitä acceptancea 20kertaa peräkkäin. Ongelma on se että witroni palkkaa uutta henkilöstöä niin kovaa vauhtia lisää, ettei koulutukseen riitä aika. Uudet kaverit haahuilevat ja ovat luonnollisesti ihan pihalla.

      • Inexinvihaja

        Witronil on niin huonot lisät, ja se on yhtä paska ku inex. Witronin automaatio ei kyllä toimi eikä se tulee ikinä toimimaan, ja jos joku pvä lähtisi toimimaan niin teillä witronin kavereilla olisi yt :D kiittää onneasi että se ei toimi. Paska paikka on koko inex ja witron on yhtä paska ja jopa paskempi työsopimukset tulevat Saksasta mä en ymmärrä miks niitä ei tehdään täällä Suomessa :))


      • uliulikakka

        Varmaan vituttaa ku katuojasta revitty kaveri vetää 25% enemmän liksaa siitä nappulan hakkaamisesta :D :D


      • Depal456

        Etpä tainnu sinäkään tietää silloin kun tutkinnon sait suoritettua, että pääset peilin kääntäjäksi inexille. Onnittelut tutkinnosta. Kyllähän se vaatii monen vuoden koulutuksen että saa tt.n kääntymään väärään suuntaan, mutta nehän taisikin olla pidemmälle lukeneita Saksan inssejä.


    • käyttäjä109

      acceptance vai mikä lie. käskettiin painaa 20 kertaa. muuten saan potkut.

    • reilujätkä

      ensin kenkää jengille ku tarvii vaa 600 työläistä ny kun homma ei pelaa nii on tuplat tohon 600 ens vuonna o se 1600 henkee mut mistä saatte ne ? kukaan ei tänne sipooseen haluu ja hyvät lähtee pois. työkaverit sairaslomalla ku ei nappaa tää varasto ja vittuillaan työnjohdolta joka päivä. joka päivä on automaatio rikki seis eikä se pelaa ikinä.

    • KuuleekoEsimies-

      Ei tämä nykyisen varaston työ ole varastotyötä, tai sellaista millaiseksi se yleensä mielletään. Työ on tylsää automaation seurantaa ja vikojen kuittausta aivan hirveässä metelissä kun koneet ajavat ja hakkaavat. Ei tämä uusi ruokapuoli ole ihmisten työpaikka, rautaa raudan perään. Tylsistyttävää, kiireellistä työtä yksinkertaisten vikojen kuittaamista, jossa jatkuvasti joku huutaa radiopuhelimeen eli ei voi käyttä edes kuulonsuojaimia. En suosittele. Katso uljas musta elokuva niin sellainen paikka tästä tulee mieleen. Kyllähän tota duunia nyt tekee, mutta erittäin ahdistavaa ajatella inexin duunia loppuelämän työpaikkana. Vuokratyöntekijöitä ja nollatuntisopimuksia, ei mitään eettisyyttää inexillä. Kaikista pahimmat deekut hoitavat paskimmat työt.

    • Kyllävaiei

      Sanokaa rehellisesti kannattaako Inexille hakea töihin nykyisestä 8-16 olevasta työstä. Pohjapalkka on pienempi Inexillä, mutta käsittääkseni lisät muodostavat hyvän lisän palkkaan.

      • Inexsipooex

        En suosittele!!


      • KilosipooEX

        En suosittele. Viestiketju ja kova vaihtuvuus kertoo aika paljon.
        Olin itse reilu 10v töissä,kyllä siinä ajassa ehdin näkemään Inexin osaamattomat esimiehet ja vuoropäälliköt. Eniten ihmetyttään miten talon ylin johto ei tee asialle mitään. HALOO.


      • qubicassa_kolisee

        Vähän riippuu että kuinka leipääntynyt olet nykyiseen työhösi. Mutta kyllähän inex ja muutenkin varastohommat on sellaisia että sinne pääsee kuka tahansa sisälle. Inex palkkaa käsitykseni mukaan erittäin vähän työntekijöitä omille palkallalistoilleen ja jos palkkaa niin määräaikaisilla soppareilla. Toi peli on julmaa, jos sulla on huonot tehot jne niin et saa vakkarisopparia. Sama tietysti koskee baronan ja transvallin porukkaa. Varsinkin uudellan ruokapuolella on todella suuri osa muita kuin kantasuomalaista verta, päätelkööt jokainen syyt. En ihan heti näe kuka haluaisia vaihtaa päivätyöstä inexin surkeaan vuorotyöhön jossa on tyyliin 8päivää töitä ja 5 päivää vapaata ja sitten taas voi olla ihan mitä sattuu vuoroa. Ainut hyvä mitä keksin on se että vuorolistat tulevat ajoissa useammaksi viikoksi eteenpäin. Inex on kyllä siitäkin jännä firma että siellä on kaikki kiellettyä ja kaikesta saa varoituksen. Ja mitä tulee noihin inexin bonuksiin niin ne menevät suoraan tehojen mukaan. Nyt kun inexillä on tämä autiomaatio varasto niin enää se ei ole yksittäisen, tai edes yhden teamin käsissä meneekö tuotantotavoitteet läpi. Kone kun menee vikatilaan ja joutuu kutsumaan witronin duunarin paikalle niin siihen menee aina enemmän tai vähemmän aikaa, yleensä enemmän. Witronilla ei ole bonusjärjestelmää käytössä niin niille nyt se on luonnollisesti ihan sama kauanko se kone on vikatilassa. Tosin eihän inex hoida tolla uudella puolella kuin vaiheiden 1 ja 2 operoinnin (vikojen kuittauksen=nopeasti hoidettu=parempi tuotantobonus). Witron hoitaa 3,4 ja 5 vaiheet, eli viileän ja pakkasen. Inex hoitaa ainoastaan terminaalipalvelut noilla alueilla. Eli turha haaveilla mistään PAMin olosuhdelisistä. Inex ulkoisti pari vuotta sitten puolet henkilökunnastaan transvallille, eli siis ulkoistivat irtisanomiset kun ei ollut pomoilla munaa tehdä sitä itse. Nyt sitten ei löydykkään sopivaa halpatyövoimaa niin helposti sipoon korpeen kuin luultiin. Ja koska kun palkkaahan ei tietenkään haluta maksaa yhtään enempää kuin minimi, niin tokihan se on vaikeaa saada motivoitunuttu porukkaa töihin.


      • välipavhi

        Eikö nää wiossin ukot oikeesti mitään kunnossapito bonustakaan?
        Välillä kun kuuntelee niitten radiota saattaa mennä hyvinki 15min ennenku sinne on tullu tieto vc rymisevän


      • Kellokorttti

        Ei saa. Tosin kunnossapitoon toi bonussysteemi on äärimmäisen vaikea toteuttaa järkevästi. Inexillehän se on aivan sama kuinka romuiksi noi koneet ajetaan, kunhan toimivat. Kyllähän se kone saadaan nopeasti päälle jeesusteipillä, mutta kuinka kestävä se jesariviritys on, onkin sitten eri asia. Kyllähän huoltoja saadaan nopeasti tehtyjö, mutta silloin kärsii jälki ja pakkohan jonkun on inexin jäljet korjata kun inexiä ei taas kiinnosta kuin tehot.


      • INex
        qubicassa_kolisee kirjoitti:

        Vähän riippuu että kuinka leipääntynyt olet nykyiseen työhösi. Mutta kyllähän inex ja muutenkin varastohommat on sellaisia että sinne pääsee kuka tahansa sisälle. Inex palkkaa käsitykseni mukaan erittäin vähän työntekijöitä omille palkallalistoilleen ja jos palkkaa niin määräaikaisilla soppareilla. Toi peli on julmaa, jos sulla on huonot tehot jne niin et saa vakkarisopparia. Sama tietysti koskee baronan ja transvallin porukkaa. Varsinkin uudellan ruokapuolella on todella suuri osa muita kuin kantasuomalaista verta, päätelkööt jokainen syyt. En ihan heti näe kuka haluaisia vaihtaa päivätyöstä inexin surkeaan vuorotyöhön jossa on tyyliin 8päivää töitä ja 5 päivää vapaata ja sitten taas voi olla ihan mitä sattuu vuoroa. Ainut hyvä mitä keksin on se että vuorolistat tulevat ajoissa useammaksi viikoksi eteenpäin. Inex on kyllä siitäkin jännä firma että siellä on kaikki kiellettyä ja kaikesta saa varoituksen. Ja mitä tulee noihin inexin bonuksiin niin ne menevät suoraan tehojen mukaan. Nyt kun inexillä on tämä autiomaatio varasto niin enää se ei ole yksittäisen, tai edes yhden teamin käsissä meneekö tuotantotavoitteet läpi. Kone kun menee vikatilaan ja joutuu kutsumaan witronin duunarin paikalle niin siihen menee aina enemmän tai vähemmän aikaa, yleensä enemmän. Witronilla ei ole bonusjärjestelmää käytössä niin niille nyt se on luonnollisesti ihan sama kauanko se kone on vikatilassa. Tosin eihän inex hoida tolla uudella puolella kuin vaiheiden 1 ja 2 operoinnin (vikojen kuittauksen=nopeasti hoidettu=parempi tuotantobonus). Witron hoitaa 3,4 ja 5 vaiheet, eli viileän ja pakkasen. Inex hoitaa ainoastaan terminaalipalvelut noilla alueilla. Eli turha haaveilla mistään PAMin olosuhdelisistä. Inex ulkoisti pari vuotta sitten puolet henkilökunnastaan transvallille, eli siis ulkoistivat irtisanomiset kun ei ollut pomoilla munaa tehdä sitä itse. Nyt sitten ei löydykkään sopivaa halpatyövoimaa niin helposti sipoon korpeen kuin luultiin. Ja koska kun palkkaahan ei tietenkään haluta maksaa yhtään enempää kuin minimi, niin tokihan se on vaikeaa saada motivoitunuttu porukkaa töihin.

        Leipiintyminen nykyiseen työhön on 3/5. Mukavat työkaverit, säännöllinen työaika ja vakituinen duuni ovat mukavia juttuja, mutta palkka suhteutettuna työmäärään on aivan naurettava. Tästä työstä täytyy tykätä, että tätä useamman vuoden pystyisi jatkamaan. Näin ollen alan vaihto on mietinnässä.


      • SPlate

        Ainahan voi käydä kokeilemassa ja lähteä pois jos ei huvita


      • Kohtasipooseen
        SPlate kirjoitti:

        Ainahan voi käydä kokeilemassa ja lähteä pois jos ei huvita

        Näin olen tätä asiaa miettinyt. Vaikka Inexillä ne nyt ekana tarjoaa noita 10kk määräaikaisia soppareita niin antaahan se aikaa haistella touhua ja kattoa samalla uusia hommia jos ei jostain syystä nappaa.


      • 100teho
        SPlate kirjoitti:

        Ainahan voi käydä kokeilemassa ja lähteä pois jos ei huvita

        😂 jep, niin voi...


    • Tamminentimoakatamminen8

      Hienoa luettavaa kun huudellaan nimimerkin takaa kaikenmaailman paskaa 😂

      Voin sanoa rehellisesti en nauti työstäni (läheskään Jokapäivä) mutta mulla sentään on duuni ja pakko olla et saa pyöritettyy tätä vitun oravanpyörää. 5 vuotta ollu mestoilla ja lähen kun muuta löytyy. Jos vähääkään on työmoraalia niin tekemällä saat liksan millä pärjää, kovin monella uudensukupolven tekijällä sitä ei ole. Vuokrafirmat pyörittää palettia mikä on paskaa sinäänsä, sais kieltää lailla kyseiset orkesterit.

      Puutteita on paljon tuolla mutta niin on muuallakin se pitää muistaa.

      Kyllä ja omalla nimellä jätän tämänkin tekstin

      T: naamatatuoitu elämänkoulu runkkari kuka ei muualta töitä saa 😂😂😂 näin sanoo villapaitaan pukeutuvat hannut 😂😂👍👍

    • Exkerääjä

      Ei taida kovin hyvä työilmapiiri olla tuolla.
      Kuulin ettei kaikkea työhönliittyvää kerrota jos et ole kuppikuntaan kuuluva.
      Kaippa huonoitsetuntoinen haluaa olla korvaamaton ja näin kokea arvostusta piirissään ja nuoleskella pomoa.
      Olisihan tohon laitekäyttäjäksi voinut hakea mutta kuulin huonosta työilmapiiristä.
      Ollut työpaikoissa jossa näitä ”korvaamattomia” tiedon pimittäjiä ym. ollut. Joten ei kiitos enään.
      Kerääjänä tuolla meni, mut lähdin muihin hommiin kun sain päivätyön.

      • nähtyon

        Sama täällä. Lähdin samasta syystä kun ei ollut keskustelua. Huono ilmapiiri aiheutti huonon fiiliksen. Kuppikunta meininki ja nuoleskelua koko ajan. Tietoa ei jaeta. En oo katkera kun sain paremman työpaikan ja päivätyön. En suosittele paikkaa kenellekään. En olisi menny kun nyt asiaa arvioin.


      • Kuppikunnaton

        Eihän inexillä pitänyt olla kuppikuntia kun vuorot laitettii aamuun iltaan ja yöhön. Siihenhän nuo perustui. No vituiks meni koko homma. On kyllä ilo seurata tätä sivusta kaikkien näiden vuosien jälkeen. Visio siitä kuinka minimaalisella porukalla saadaan Suomen osuuskauppojen keskusliiton kaikkiin putiikkeihin toimitettua tavaroita taisi olla pelkkää toiveajattelua. Onnittelut niille päättäjille jotka tämän laitoksen ovat saaneet aikaan. Työvoimasta on pulaa vain olosuhteiden takia ja se kuinka paljon osaamista, tietoa ja ammattitaitoa kilosta olisi saatu ilman ulkoistamista olisi ehkä kannattanut ottaa huomioon varmasti noista n. 2000 työntekijästä olisi yli puolet saatu sipooseen jaksotetusti, tarpeen mukaan. Kuinka moni sinne haki , tein itsekkin saman virheen ja hain. Kun laitos olisi toiminut vähemmällä resulssilla olisi yyteet voitu ottaa silloin huomioon. Varmasti sitä luonnollista poistumista olisi tullut ja mikäs minä olen sanomaan tällaisena varastomiehenä kiitos sipoo ja kilo niistä vuosista. Nyt aloitin alusta ja kerätään toisella työnantajalla päivävuorossa, hommat toimii ja työntekijöistä pidetään huoli ne on ne joilla sitä rahaa tehdään.


      • Vuhvahtikoira

        Valitettavasti vain homma taitaa olla niin ettei sinne vanhoja haluttu. Ovat liian kalliita ja tuntityösopparit ovat inexin kaltaiselle riistäjälle unelmaa. Kyllähän toi homma toimii pt puolella vaikka ihan kusista onkin ja eivät sinne muita saa tai palkkaa kuin maahanmuuttajia. Isoille johtajille kun ei näy muu kuin tilastot niin toimintahan saa olla vaikka kuinka kaaottista kentällä eikä se herroja kiinnosta, kunhan tavaraa lähtee suunnilleen aikataulussa kauppoihin. Pomothan inexillä ovat aivan apinoita.


    • Al_Bundy_arpoivuorot

      Olipahan taas hienot työvuorolistat arvottu.
      V**tu! Joka päivä töissä ja silti miinusta.
      Elä mene tonne jos sulla on muuta elämää.

    • Sipoohuonompi

      https://ylilauta.org/arki/37170906

      "Inex Kilo: 2-vuoro tai yövuoro, porrastetut työajat, pieni liukuma, suoritetta alkaa kertymään 95% tehoilla, kännykkä ei kielletty, sisäänleimaus ulko-ovesta sisääntullessa, työvuorolistoissa pääasiassa 5 päivän työviikot ja 8 tunnin työpäivät, henkilökuntamyymälä ja työterveysasema lähellä.

      Inex Sipoo PT: 3-vuoro, ei porrastusta, ei liukumaa, suoritetta kertyy alkaen 100% tehoilla, kännykkä kielletty tuotantotiloissa, sisäänleimaus vasta työvaatteet päälle useamman minuutin kävelymatkan jälkeen, työvuorolistoissa 6 tai 7 päivän työpäivien putkia ja 9,5 tunnin työpäiviä, henkilökuntamyymälä ja työterveysasema samalla tontilla mutta autollakin menee minuuttikaupalla aikaa. Melu.

      Kaikki mahdolliset heikennykset mitä vaan on mieleen tullut on kyllä toteutettu Sipoon uudessa PT-keskitysleirissä vai onko muka mitään mikä olisi Sipoossa duunarin kannalta paremmin kuin Kilossa?"

      Muutama v-mäinen kyttääjä esimies, huono sisäinen tiedotus, edestakaisin pomputtelua, joustamattomuus.

      • Taivaantosi

        Ei tarvitse lisätä mitään,se on just näin.


    • Ferrano

      Olin Inexillä 17 vuotta Kilossa kuivalla päivävuorossaKävin lähes kaikki työnkierrot läpi.Ihan jees mesta.Duuni tietysti tylsää ja yxtoikkoista.Tehojen kiristys ainoa asia, joka todella vitutti.Mitään painostusta tai varoitus/ potku/opastaja uhkausta en ikinä saanut, vaikka tehot laskivat pahimmillaan 25%.Saman verran ne myös kiristyivät.Suurin osa liioittelua.siitä että Kilossa on ollut natsimeininki.Älkää ihmiset uskoko näitä.Toki saitsua pysty aina hakeen kun halusi lomaa.Jos hoidit hommat ok, etkä myöhästellyt ja ilmoitit saigonit ajoissa niin itselläni ei pomojen kanssa ollut ikinä ainuttakaan ongelmaa.Toki siellä oli ns. Kyttääjäesimiehiäkin, mutta kun hoidit vaan työhön liittyviä asioita heidän kanssaan niin kaikki sujui mallikkaasti.Oli siellä näitä kuppikuntia ja pahoja perseennuolijoita.Ei niihin kukaan täysjärkinen osallistu, vaikka sitä kautta monet sauvatkin vitun huviä hommia.Sipooseen hain.Onneksi en päässyt.3 - vuoro tuö olisi tuhonnut henkisen, sekä fyysisen jaksamiseni täysin.Nyt 2- vuoro varastohomma Vantaalla ihan pienellä porukalla paskemmalla palkalla kuin Inexillä, mutta ilmapiiri on taivaallisen rauhallinen Inex Kilo verrattuna.Iltavuorokin loppuu 18.09.Paikka kun paratiisi Inexiin verrattuna.Olen ikuisesti kiitollinen siitä, että en päässyt Sipooseen.Et Näin.

    • JukkaHt

      Kilon huonot esimiehet siirrettiin siposeen ja meininki sen mukaista,noiden esimiesten tavoite on aina tuntunut olevan motivaation heikentäminen

    • Röimies

      Jos jaksaa tehdä töitä niinkuin normaalissa työpaikassa oletetaan niin pärjää vallan mainiosti. Liksa hyvä varastotyöksi 6-7pv putkia on kyllä, mutta myös pidempiä vapaita tasoittamassa tilannetta. Esimiestien kanssa pärjännyt tähän asti helposti. Mun kolmas varasto missä töissä ja kuudes työpaikka tähän mennessä ehdottomasti paras!

    • Yöaamuyöyöiltailtayöyö

      Joku tappo ittensä kesällä tuolla. Itsari tai sitten nukahti rattiin.
      Koeaika ohi, nyt on kyllä nähty tämä homma. Pois päästävä.
      Vituttaa kun tuli haettua.

      • Mamaumahmad

        Ei ollut inexillä töissä eikä ollut kyllä minkään vuokrafirmankaan kautta. Oli lähtenyt ohittamaan rekkaa inexin kohdalla mutkassa. Tosin kyllä inexilläkin on sellaisia elämän koululaisia töissä että voisi hyvin uskoa ilnexiläiseksikin.


    • Vesa2018

      Paras työpaikka Suomessa.kaikki toimii ja palkka suuri

    • Katkerapaska

      Laitekäyttäjien palkka on aivan paskaa työn vaativuuteen ja rasittavuuteen nähden.
      Suurin osa kerääjistä kuivan puolella vetää enemmän liksaa ko laitekäyttäjät. Joka on aivan perseestä.

      • Kerääjä

        Aika vaativaa ja rasittavaa hommaa tosiaan se puhelimen räplääminen.. painaako työhousut liikaa kun laturin joutunu ottaan mukaan?


    • Työpaikkavaihtoon

      Ei Sipoon työolot tule paranemaan, ei ainakaan ratkaisevasti.
      Ongelman ratkaisu on nostaa kytkintä

    • Porrastetutkesälomat

      Ihana työpaikka. Ikävä vanhoja työkavereita Kilossa ja pitkiä ruokatunteja auton pesuineen. Sairaslomat saa helpommin - pelkkä soitto riittää. Pakkaspuolen tultua, varastomiesten/henkilöiden eliittiä.

      • Voihelv

        "Porrastetutkesälomat "

        Tämäkin vielä kaiken muun paskan lisäksi. Eli ei kesälomatoiveita vanhaan malliin vaan työantaja sijoittaa lomat haluamaansa ajankohtaan


      • LiiankauanInexillä

        Kyllä täällä ainakin Pt:ssä saa edelleen lomatoiveen esittää ja kyllä niitä toteutetaan myös jos tuotanto sen sallii. Kyllä jokainen varmasti ymmärtää että liian moni ei vaan voi olla samaan aikaan lomalla eli tuo uusi systeemi on tasapuolinen kaikille ja nyt tiedät jo valmiiksi neljäksi vuodeksi eteenpäin mihin loma suurinpiirtein tulee sijoittumaan. Automaation takia tapa tehdä töitä on täysin erilainen kuin ns.perinteisessä varastossa. Palkka lisineen ihan hyvä ja tulee varmasti mikä ei aina kaikissa työpaikoissa ole aina itsestäänselvyys... 😀


    • Ferrano

      Inex Sipoo PT on maapallon paskin työpaikka.Älä hae tänne töihin jos on yhtään järkeä päässä.Pääasiassa ilta ja yövuoroa on tarjolla.Kilossa oli kaikki 1000000 kertaa paremmin.Varoitus napsahtaa piemimmästäkin rikkeestä.

    • Varoitusjalavatippui

      Iltaa yötä ja viikonloppuja. Korvessa. Pelkkää betonia ja teräspalkkia, ei tiedä onko päivä, yö, viikonloppu vai juhannus.
      Kuntotestejä ja kaiken maailman kokeita.
      Kiitos ei.
      Pois lähden.

      • kyttääjäesimiehet

        Aion seurata perässä.


    • Kelvotontyöpaikka

      Viime kuukausien kokemusten perusteella voisi luulla että suurinta osaa Sipoon PT:n vakituisia yritetään savustaa kyttäys, vittuilu ja joustamattomuustaktiikalla pihalle ( varsinkin muutama v-mäisin psykopaatti vuoroesim. pistetty asialle ja käyttämään vahvuuksiaan? ) että päästäisiin pyörittämään koko Sipoo PT-pa*kaa selvästi nykyistä pienemmällä joukolla vakituisia mutta suurimmaksi osaksi määräaikaisilla ja vuokratyöntekijöillä, ilman kokemus ym. lisiä ja suoritepalkkoita.

    • joojoomies12

      Unelma työpaikka

    • joojoomies12

      Unelma työpaikka

    • Jklljklk

      Paras työpaikka. Parempaa ei voisi toivoa.

    • LuunappiNykänen

      Suomen taatusti kansainvälisin työpaikka. Mamuprosentti reilusti yli 50% ja alihankkijoiden väellä täydet 100 pinnaa.

    • LuunappiNykänen

      Suomen taatusti kansainvälisin työpaikka. M*muprosentti reilusti yli 50% ja alihankkijoiden väellä täydet 100 pinnaa.

    • HommaSinäkinElämä

      Tämä Inex Sipoo on ollut paskoin työpaikka ikinä. Vittuilua. Pompottamista. Kyttäämistä. Kiusaamista. Ei joustoa. Lomia et päätä. Paska työajat joka viikko. Keskitysleiri. Pomo pätee tai pitää kiinni työpaikastaan. Perseen nuolija porukkaa 100-300 henkee. Ei huonommin olisi tätä voitu enää hoitaa. Automaatio kusee joka hetki. Ketään ei kiinnosta. Kaupan hyllyt tyhjänä. Otan lopputili ens viikolla. Älä tänne töihin tule. Kaduttaa tänne tulo.

      • Aionhäipyä2018

        Vahvistan pääosin ylläolevan.
        Toivottavasti viimeistään kesään mennessä olisi löytynyt parempi paikka,


    • automaatioUlostus

      Kyllä näin se on. Mene sok kauppaan niin näet itse että hyllyt tyhjänä. Selityksiä aina riittää. Niitä antaa sepittää 239 henkee inex päällystö. Otan lopputilin helmikuu.

      • Vitutinex

        Onneks otin lopputili marraskuussa !


    • Occupaatio

      Onneksi on koeaika ohi niin voi ottaa s-lomaa vuoron vaihtoon

    • Jusapoika

      tämä oli turha kokemus työelämästä. melu ja pöly puuttui kirjoitteluista. äkkiä toiseen työhön.

    • HuonotpomotByebye

      Porrastetut kesälomat iski sipoon korvessa.

      Haistakaa .... ! Huono paikka. Nyt mulle riitti! Muualle töihin. Epäinhimillinen työpaikka.

    • logistiikkaMetsässä

      Saikut pyörii. Pula työntekijöistä täällä sipoossa. Jengii lopettaa paljon. Huono johtaminen on täällä viety ihan tappiin. Joustoja ei ole missään. Vessassa voit käydä ehkä työajalla. Tästä yritettiin tehdä huipputeknologinen. Epäonnistuminen lähes täydellinen. Tekniikka vanhanaikaista ja tehotonta. Luotettiin sokeana saksalaiseen insinööriosaamiseen witron. Saatiin ikioma toimimaton berliinin lentoasema tänne Sipooseen.

      • Asdfgjklöä

        Ei tekniikka vanhanaikaista tai tehotonta ole. Tehotonta on sen käyttö. Ihminen on huono valvomaan tylsän automaation virheitä ja virheilmoituksia. On totta että järjestelmä on jonkun insinöörin märkä päiväuni jolla ei ole käsitystä itse logistiikkatyöstä. Lattiatilaa ei ole missään ja johan sen nyt järkikin sanoo ettei järjestelmä toimi koskaan niin hyvin kun on suunniteltu. PT on luhistumispisteessä. Koko laitos on niin valtava ettei kenelläkään ole kokonaiskuvaa laitteista vielä pitkään aikaan ja suuri ongelma on wiossillakin osaavan huoltoporukan löytäminen ja rekryäminen.


    • alamäki

      "PT on luhistumispisteessä."

      Vihjailetko kenties että Prismojen ym. S-ryhmän kauppojen hyllyillä näkyvät laput joissa pahoitellaan puutteita tavarantoimittajaan vedoten, tulevat lisääntymään?

    • Älkäähakekotänne

      Huonoin työpaikka missä ollut, paria poikkeusta lukuunottamatta paskimmat esimiehet ja noitten parinkin vastapainona muutama todellinen v****upää

    • Eräjormaaa

      Hyvä paikka! Lopettakaase turha narina tää on maanpäällinen paratiisi :)

      • Huonovitsiteiltä

        Inexin HR-osasto näköjään löysi ketjun.


      • BoheemiCom

        Kaikki valittaa jostaa, jotku valittaa kaikesta.
        Onko mitään mistä ei elämässä vois valittaa kun puhelin kourassa saa töissä istua ja vetää 3kk massia ja katella ku robootti ruttunen hoitaa hommat?


    • Kakakakaaa

      Varastoduuni on varastoduunia. Itse onneksi ymmärsin lähteä kouluun. Itselleni tuli sopiva elämäntilanne siihen, ymmärrän etteivät kaikki pysty. Voimia inexin pt puolelle, siellä on kuitenkin myös hyvää jengiä töissä. Mä en tajua miten jotkut jaksaa tota epäinhimillistä paikkaa vuodesta toiseen, eläkeikään asti.

    • jaahaas8

      kuinka helppoa tuonnne sipoooseen on päästä töihin tällä hetkellä? onko suuret rekryt käynissä, kuinka nopeasti vastaavat työhakemukseen?

      • Bwauss

        5. Vuoden työkokemus rakennusalalta siistiksi leikattu tukka ja paikka on teidän.


      • Masmassi

        Jos on vähääkän järkeä päässä niin pääset. Eli kyllä tonne aika suoraan voi kävellä töiyin. Tosin aika paljon käyttävät baronan vuokratyöntekijöitä.


      • Heebo

        Itellä meni viikko työhakemuksen jätöstä haastatteluun. Haastattelu ti, to kuntotesti ja huumetesti, ma töihin.
        2viikkoa siis hakemuksesta univormuun.


    • inexorja

      aivan hirveä työpaikka, työntekijöillä ei mitään arvoa, ei sananvaltaa. Pomot ovat kiukkuisia ja muutenkin erittäin urpoja. jos on mitään järkeä päässä niin etsi ihan mikä vaan muu työpaikka kuin inex sipoo

    • inexorjuus

      huono työpaikka ja huono ilmapiiri. pomotus ilmapiiri. aivan turhia pomoja ja päällikköjä. suunnitelmat on ollut huonot. linjat jumissa. äss marketiin ei mee tavaroita. älä tänne töihin tule.

    • sipoonihme

      Koko mesta romahtamiseen ei kauaa mene niin huonosti organisoitu, johtoporras/pomot kujalla/ei kiinnosta.

    • Mikäontotta

      Huvittavaa luettavaa, kun jengi ei osaa kirjoittaa edes oikein.

      Saikkuja on todellisuudessa vähän ja ilmeisesti täällä napisee se laiska aines työntekijöistä.
      Vuokratyöntekijöitä on, mutta ei tosiaankaan enemmistöä.

      • Huonojohtaminen

        Työntekijöiden vaihtuvuus, Sipoon rekrytointivaikeudet, työntekijöiden kyttääminen ja huono kohtelu. Saikut. Automaation ongelmat. Jos Sipoossa asiat on huonosti niin ne on huonosti eikä asiaa muuta että joku mu***u yrittää selitellä mustaa valkoiseksi.


      • opsd

        rekrytointi vaikeudet?


      • Huonojohtaminen

        Niin, rekrytointivaikeudet. Asia jonka Inexin toimitusjohtajakin on myöntänyt julkisuudessa.


    • kuivakeppi

      Miten työvuorojen kierto käytännössä menee 3-vuorossa? Viikko aamua, viikko iltaa, viikko yötä? Kävin haastattelussa mutta en saanut oikein kunnollista vastausta.

      • KoskaanEiTiedäTulevaa

        Noin sen toivoisi menevän. Joskus saattaa olla pari päivää aamua, sit yksi iltavuoro, vapaa välissä ja sit taas aamua. Joskus on parin viikon putkia jotain vuoroa, yleensä aamua tai iltaa. Riippuu ihan arpaonnesta, et onko kuukauden vuoroissa mitään järkeä. Mitään säännöllisyyttä ei tunnu olevan.


      • Saikulla

        Henkilöstörekrytointi ei tiedä/osaa kertoa työvuorojen kierrosta, jos ei saa kunnollista vastausta kysymykseen.
        Tämäkin asia kertoo miten tätä sipoon paattia ohjataan.
        Saikkuja vähän,kaverihan on oikea vitsiniekka.Mitä luulet kun kesälomatkin arvotaan ja arpa ei osu kohalle? kesäloma toukokuussa ja saikkua heinäkuussa.
        Mikä on totta.600 henkilöllä piti pyöriä ja nyt täällä reilu 900, eikä rakennus ole läheskään valmis, ai niin, koska suunniteltiin alusta alkaen liian pieneksi tai ei suunniteltu ollenkaan.
        Lisänä todella suuret automaatio ongelmat.
        Sipoossa on asiat huonosti ja tulee aina olemaan niin kauan kunnes johto vaihtuu alakertaa myöten! Järvenpään lidliin tulen hakemaan.


      • Jhhfas

        Eivät osaa sanoa siksi koska mitään tiettyä vuorokiertoa ei ole. Eli saattaa olla ihan mitä vain 9päivää työtä, 5vapaata, 2työtä, 1vapaa, 7työtä jne. Ihan hirveetä paskaa.


    • newbie2222

      Minkälainen meininki ollut 4.vaiheessa vs hevipuoli ja kuiva?

    • Eikannata

      Ei täällä ainakaan työehtoosopimusta noudateta. Esim. sopimuksen mukaista kielilsää ei makseta erilaisiin tekosyihin vedoten. Hakeutukaa muualle töihin jos ikinä mahdollista.

    • HarvinaisenTolloaSuunn

      Tsiisus Sok /Inex johtohan mokasi... ja kunnolla. Laitos liian pieni, piti olla kuulemma jopa liian iso ja vuokrata , ulkopuolisille varastotilaa heh heh, eipä toteutunut, nyt haeskelevat lisää varastotilaa täältä Tukolta tai muualta. jossa tilaa on. Stockanherkkuakaan eivät pysty Sipoosta hoitaa kun tilaa ei ole, loistotilanne Tukolle, hieman rahastaa;-)

      • 1HallissaOnTilaa

        Kohta ei pysty enää Tukoonkaan turvautumaan, ellei vuokraa koko tilaa itselleen logicorilta.


      • KiloRisesAgain

        Vieläkös Kilon varaston piirustukset on tallella? Ei muuta kuin rakentamaan Kiloa uudestaan Sipoon korpeen.
        Vai sittenkin jonnekin ihmisten ilmoille "Kilo2" että edes tonne sais jostain työntekijöitä?


      • Varastohoro

        Siis tää pt ei ole varasto vaan lajittelu keskus.. osasikohan meidän tilaajat edes englantia kun tätä tilasivat vai käyttivätköhän vaan googlen translatea?


    • nytjärkikäteenjapois

      v...umaisin työpaikoistani. sekä johtaminen ja itse työ. ihan sama mitä teet tän automaatin kanssa niin v...ksi menee. kaikki valittaa. kukaan ei täällä viihdy. tavarat myöhässä kauppoihin. sekava kaaos. eikä tuu ikipäivänä toimimaan kuin on suunniteltu. lopetan keväällä tän työn se on varma.

    • Haastattelussa_käynyt

      Kävin 2017 kesällä haastateltavana kyseisessä paikassa samaan tehtävään.

      Ulko-oven vieressä samanlainen tupakkarinki kuin ammattioppilaitoksessa 90-luvulla.

      Paikan parkkialueelta puuttuu autonlämmityssähkötolpat vaikka kaikki on vastarakennettua. Mielestäni aikamoista köyhäilyä.

      Haastattelija näytti palkkataulukon jossa peruspalkka n.1700€/KK. Siihen lisiä päälle mutta ei tarkkaa selkoa paljonko kokonaisuudessaan maksaisivat.

      Se oli se "kilpailukykyinen palkkaus" jota mainostivat työpaikkailmoituksessa josta tietysti verot pois vielä.

      Jos bruttopalkka on sen verran, voisi sen ihan hyvin mainita jo työpaikkailmoituksessa niin puolin ja toisin säästyisi aikaa turhilta haastatteluilta.

      • VaihtuvuuttaJaPihistelyä

        Se PT on paikkana niin saa*anan kallis ja vekselivetoinen viritys ettei niillä varaa eikä halua pistää sähkötolppia tai maksaa kunnollista palkkaa. Suoritelisien ehtojakin on kiristelty viime aikoina joten entistä enemmän venytetään penniä. On jopa vähennetty vessojen käsipyyhetelineitä. Naristu työntekijöille alhaisesta tehokkuudesta, tauoista ym. ym.


      • Pt-hölmö

        Käsipaperitelineet lähti vessakopeista siksi kun elämänkoululaiset heittelee kaikki käsipaperit ja roskat pönttöihin. Viemärit ilmeisesti tukossa vähänväliä. On niin järjettömän iso laitos ettei kellään ole selvää kuvaa mitä täällä tapahtuu, eikä tule koskaan olemaankaan.


    • Pt-hölmö

      Nyttenhän pyörii inexin somessa uusi mainosvideo pt :ltä. Siinä laitekäyttäjä sanoo että jokainen päivä on erillainen. Siis miten tuollaista kehdataan väittää? Tietysti jos se tekee työstä vaihtelevaa että gap chekit ja crashit tulevat eri järjestyksessä niin mikäs siinä... rekrytarve on näköjään huutava kun lähdetään valehtelemisen tielle.

    • Taffeltraywarehous

      Vaihtelua tuo lähinnä eri suklaapatukat mitä on tippunut keikoista.
      Onneks on netflix

    • inexosaahomman

      On kyllä huvittavaa seurata tätä kaaosta, Inexillä asiat on tehty kyllä niin juosten kusten

    • Pastakastikkeetpeilissä

      Hyvin toimii ainakin tämä hevi-puoli, ja kasvunvaraa on.
      Kohta Kesko, Tokmanni ym. Rakentavat vastaavan automaatiovaraston.

    • Oujeeman99

      Kellään tietoa miten laadunvalvonnassa hommat pyörii?

      • SaletistiNatsaa02

        Laadunvalvonta on lopetettu.


    • logistiikkainsinööri

      rakennettu tämä sipoo tähän nyt ja valmista on. keräyslinjat puuttuu. ohos. rakennetaan lisää viereen. homma myyty nimellä manuaalivaihde. hah hah haa. tilanpuute on täällä kaikkialla. tekijät puuttuu nyt myös ja jatkossa myös.

      • Reptiliaanis

        Siis rakennetaanko sinne jotain uutta Kilon varastoa? Sipooseen? Vanhasta sopivat luopuvansa. Lisää asuntoja hipstereille Keraan. Haha. Manuaalivaihde. Näinkö puhuvat?


    • Reptiliaanis

      Millaista on laitekäyttäjän työ oikeasti? Mitä tekee päivän aikana? On vissiin yksinäistä vai onko? Tarvitseeko työssä taitoa? Vähän, jonkin verran vai paljon? Siis että saa viat korjattua? Tarviiko ongelmanratkaisukykyä? Onko työssä vaihtelua? Joka päivä eri pisteessä, vai? Onko eroja siinä missä pisteessä on? Onko siis eroja työn sisällössä? Onko paljon ylitöitä tarjolla?

      • Com1

        Työssä ei ole vikaa, yleensä on työpari. Ja ylitöitä on ainakin toistaseksi


    • Karikko

      Saisivat kiinnittää myös huomiota ikärakenteeseen kuin teinihelvetissä ois töissä .

      • PT-on-hanurista

        No se johtuu siitä, kun vanhat ja kokeneet ammattilaiset eivät tänne suostu tulemaan. Ainoa mitä saavat ovat juuri nämä junnut ja ulkomaalaiset, jotka tekevät epätoivossa ja tiedotta paremmasta mitä vaan.


    • Ollin

      Työpaikkakiusaamista

    • Amk

      Teen opiskelujen ohessa ja olen huomannut että siellä on paljon ihmisiä joilla ei oo mitään koulutusta.

    • What

      Selkäänpuukottamista tapahtuu paljon kun jotain jollekin sanoo sen tietää kaikki!! Kuullut monesta ties mitä asioita onko ne sitten totta sitä en tiedä!! Sen sanon että naiset juorua siellä paljon.

    • Samu

      Ihan Ok työpaikka mutta toi juoruaminen on valtavaa!! Kuulin itsestänikin sellaisia että nyt se jo naurattaa mutta ei silloin kun niitä selvitettiin.

    • Dansku

      olin jo Kilossa töissä muuten Ok paikka, mutta olihan siellä vaikka mitä ja nyt Sipoossa syksyllä toivon aloittavani opinnot.

    • Eero74

      Eilen ilta v tänään klo 10 duuniin hyvä fiilis ihan vitun hyvä fiilis

    • Inexillä10v

      Välillä viihtyy ja välillä en.
      Selkäänpuukotusta sitä siellä on.
      Esimiehet välinpitämättömiä vallankäyttäjä.

    • kilon_puskaradio

      meneekö sipoossa niin huonosti että kilossa alaistaan pahoinpidellyt esimies jatkaa inexin varastossa sipoossa kuin mitään ei olisi tapahtunut?
      onko tämä suoraselkäistä toimintaa mielestänne?
      pitääkö jonkun varastotyöntekijän kuolla ennenkuin esimiesten epäasialliseen käytökseen puututaan kovalla kädellä?

      • 8899900

        Kuka?


      • Eipä

        Kaikkihan niistä osaa valtaa käyttää !


      • Spede33

        Ei antanut kuin luunapin...


    • Puskaradio007

      Eikö tuo olisi jo potkujen paikka?
      Ainakin luulisi että väkivaltaan ois sielläkin nollatoleranssi ????

    • Duunari52

      oon inexillä ja työ on aika raskasta.
      Hankalat työmatkat sillä julkisilla tod vaikea päästä .

    • entinenSipoolainen

      2 kuukautta sipoo riitti mulle viime vuonna. työ oli yksitoikkoista. pomot tyhmiä yksi sanoi kun ongelmii et ihan sama. ei niinku välii. saa palkkaa silti. auko sit ihan turhasta päätänsä. tosi ikävä tyyppi. koko ajan ongelmia joka puolella sekä koneissa että ihmisten välillä. en kyllä suosittele kenellekään tätä työpaikkaa. hae muualle.

      • Lomalle

        Kyllä sielä pärjää kun tekee työnsä ja pitää omista asioista huolen.


    • LasseKoo

      Moro
      Oon ollut töissä itsekin siellä ja yhden vinkin annan älä luota työkaveriin! Kokemusta on. Työkaveri alkoi häiriköimään ja painostamaan henkisesti.
      En kaipaa takaisin ajatuskin tuntuu oudolta.

    • Viruja

      Älä luota virolaisiin! Laulavat kaiken eteenpäin.

    • KosovonTaistelija

      Nykäsin itseni Sipooseen.Tykkään kytätätä alaisiani ja antaa tarvittaessa luunappeja.
      Kiitos osuuskunta.

    • Pekkapuu

      Ei kaikki esimiehet siellä oo kusipäitä muutama ihan Ok tyyppi.

    • Duunarit

      Virolaiset on niin ollakseen.
      Kuvottaa!

    • Heka45

      En mä tonne takas enää kaipaa duuniin. Nyt päivä työ joten totean vuorotyö ei sovi mulle.

    • Sequece_error

      Hienosti toimii kaikki. Koskakohan koko automaation operonti ulkoistetaan Witronille.

    • Keskolainen

      Älkää valittako, Osuuskunnalla on hyvä olla töissä!

    • Köyhää

      Kuinka usein palkka maksetaan?

    • Liksamies

      Kerran vuodessa.

    • 5000ekk

      Mitä te valitatte? Monessako työpaikassa voi saunoa kesken työvuoron?

    • Valivali

      Wou.. Aika rajua kuvailua. Itse olen Inexillä laitekäyttäjänä ja ei asiat ihan noin perseelleen ole. Bussit kulkee työpaikan eteen ja sieltä keravalle joka vuoron alussa ja lopussa, vaihdoin työvuoron juuri viimeviikolla ilman mitään ongekmia, ilma on tuoreen puolella hyvä ja palkkaakin saa melkein liikaa.

    • cps

      "ei asiat ihan noin perseelleen ole"

      Eli laitekäyttäjän mielestä ei ihan noin mutta aika perseelleen kuitenkin?

      • Pöhö

        Missäpä ei olisi. Turhaa ininää koko ketju. Nykynuorten sukupolvella kun mikään ei ole ikinä hyvin.


    • Katos

      Joku Sipoon esimiehistäkin löytäny ketjun.

    • duunari85

      Toimitukset on raakasti myöhässä. Sipoossa rikkinäisiä lojuu siellä sun täällä kun kukaan ei niitä kunnosta. Kuljetuskustannukset ovat räjähtäneet käsiin koska vajaita rullakoita jne jne
      Radiopuhelinkin oli kateissa...vai onko jo löytynyt.....

      • Tyhjäthyllytkaupassa

        Tämä on sitä halpuutusta." Sok herrat " puhuu suupielet ruskeena paskaa.Pieniä ongelmia vain muka,hah.


    • Täätätää

      Aloittaako ne nyt jo vuokratyövoiman käyttämisen laitekäyttäjissä? Transvalli hakee 30kpl laitekäyttäjiä 😂😂

      • De_Foil

        LOL! Jos kuuntelisivat työntekijöitä...


      • Hyvävitsi

    • ketäkiinnostaahakea

      ei kiinnosta kuunnella työntekijää. mieluumin pomo jakaa 38 varoitusta varoitusta viikossa tekijöille. ei täällä sipoossa kukaan viihdy. puuttuu noin 150 työntekijää ja näkyy silleen että hylly on jatkossa tyhjänä ass kaupassa. tää on niin huti tää automaatti sen tuutte näkee. moni hakee täältä muualle töihin.

      • Kiirettäpitää

        Täh,mistä noin paljon varotuksia jakelee?Ei siinä muuta ehdi sitten tekemäänkään.


    • Kaupustelija

      Sellon prismasta puuttui banaanit. Hevi on laadullisesti välillä todella huonoa.

    • PTHell

      ANTEEKSI
      Tavarantoimittajalla on toimitusvaikeuksia

    • Kustaa

      Usein hedelmät ja vihannekset ovat helvetin huonoja

    • Häh

      Jumbon Prismasta oli hyllypaikka tyhjänä useammasta tavarasta.
      Onko Sipoossa automaatit solmussa, rekat ajaneet ojaan vai mikä on?

      • Vanhaakinvanhempi

        Vieläkö sipoossa vaikuttaa ne samat perseennuolijat ,joilla ei ole muuta tekemistä kun nojailla päivät pitkät siihen "ylituomareitten" pöytään joita miehittää aina kolme tarkkailulautakunnan jäsentä. Nää mojailijat ei tee muuta kun haukkuu päivät pitkät siellä muuta porukkaa. Ja käy välillä vittuilemassa työkohteissa porukalle. Töitä mä en ole niitten koskaan nähnyt tekevän. Kellekään mä en suosittele Ine xiä enää. Jos paikka olis pysynyt Hakkilassa ja kilossa niin asia olisi toinen. UUsi titanic on näköjään rakennettu sipooseen. Nyt vaan odotellaan sitä jäävuorta.


    • redheadmidget

      "vittuilemassa työkohteissa porukalle"
      Lainauksen lauseesta tuli heti mieleen muutama PT-vuoroesimies.

    • Nina75

      Kävin pari tuntia sitten Prismassa ja ikäväkseni huomasin että monta tuotetta jäi ostamatta koska hyllyt huusivat tyhjyyttään.
      Ei ole minulle katastrofi mutta ihmettelin asiaa kassalla.
      Hän kertoi että ei ole kaikk itavarat tulleet

    • JärvenpääLidl

      Onko moni Sipoossa hakenut syksyllä aukeavaan Lidlin Järvenpään jakelukeskukseen?

      • LuuNappi

        Moi, se aukeaa vasta ensi vuoden alussa. Koulutetaan ensin Janakkalassa, ja vuoden vaihteen jälkeen työt alkaa Jpääsää. Ja kyllä , ainakin Inexin terminaalin porukkaa, keräiäjiä, lähettämön porukkaa, ja ajojärjestelijöitä, ja muita on hakenut, ja päässytkin tuonne, tunnen useampia, mutta en voi tietty kertoa nimiä/määriä, kaikki tuntemani ihmiset eivät ole vielä tietääkseni irtisanoutuneet Inexiltä/Serviceltä.,


      • Jollotijolloti666

        Kyllä on hakenut ja päässytkin todella moni lidliin töihin. Kannattaisi ehkä olla vaan hiljaa jotta asia tulisi täytenä yllätyksenä inexin johtajille, muille se ei voi tulla yllätyksenä.


    • acceptance

      Paska työpaikka en voi suositella.... onneksi löysin paremman työpaikan.

    • DeFail

      Kun PT-automaatio ku*ee ja ei tule tarpeeksi tulosta niin eroa yritetään kiskoa kiinni repimällä entistä enemmän työntekijöiden selkänahoista. Vuokra ja määräaikaisissa suuri vaihtuvuus ja pyöröovista ulos kun eivät pääse tappotahtiin tai eivät halua kattoa touhua pitempään.
      Työ ja keskitysleiri ja sen vartijat- vain pieni matka Lahden moottoritieltä.

    • Kipinäsuihku

      Nooh, hyvä täällä on olla. Tuskin minkään varaston toiminta päivänvaloa kestää

      • DeFail

        Mulla on kokemusta useammasta eri varastosta ja niitten toiminta kestää päivänvaloa huomattavasti paremmin ja niille, mukaanlukien Inex Kilo, voi antaa arvosanat välillä hyvä-kohtalainen kun Sipoo on ihan suoraan HUONO.


    • Finnfrost

      Meneekö pakasteita jo Sipoosta minnekkään vai sulaako matkalle?

      • KäymässäVaan

        Pakastevarasto on suunniteltu liian pieneksi tämäkin.Talo on ulospäin hienon ja mahtavan näköinen.Sisältä täysin mätä.Kannustepalkkakin on aivan olematon jos sitä siksi voi edes sanoa.


      • JormaOlavikauanInexillä

        Onko 500-700 kaipaa mielestäsi huonosti...


    • 2018vai2019

      Joko on päätetty äänikeräyksen, terminaalien ja lähettämön meno Transvallille?

    • Olivirhehakea

      Koko paikka on kolkko ja epäviihtyisä. Paskat työajat, huonot työvuorolistat. 3-vuoro jossa ei mitään säännöllistä rytmiä 7 työtä 1 vapaa 6 työtä 3vapaata 5työtä 2 vapaata kesken työputken vuoro voi vaihtua illasta yöhön. Pari hyvää esimiestä monta huonoa, myös päälliköissä. Paljon vaihtuvuutta, paljon vuokratyöntekijöitä. Duunareita haetaan ties minkä henkilöstöfirman kautta ja varmaan jokaisella joka ei mee kännissä haastatteluun melkein varma pääsy. Kannustepalkka ja varsinkin kriteerit vitsi.

    • Tuomas82

      Pari tuttua on houkutellut, että hakisin sipooseen, no kun en hae. Saako ne jonkun olematoman summan rahaa jos onnistuuvat älyttämään jonkun sinne töihin? Moni vuokrafirma yrittää värvätä porukkaa sinne, eikä taida oikein onnistua kun jatkuva haku

    • 300e

      Aiemmin on tarjottu henkilöstölle 300€ rekrytointipalkkiota jos onnistuvat houkuttelemaan jonkun töihin ja se joku läpäisee koeajan Sipoossa. En viittynyt riskeerata kaveruutta.

    • nytriittieienää

      Aika epätoivoiselta näyttää tuo rekrytointi. Tule meille töihin tänne niin potkaisemme takamukseen. Täältä sipoosta karkaavat muualle tekijät kun uusia paikkoja mm lidl wihuri aloittavat kunnolla. On varmaan maksanu jo 700-1000 miljoonaa egee. Luulis että tällä hinnalla oli viihtyisää niin ei oo kun meluinen laitos ja viihtyisyys on nolla. Lopetan työt 2019 alkuvuodesta.

    • Qubican-imaisema

      Käyttötavara puolella inex ulkoisti konttien purun transvallille sen jälkeen kun omat duunarit alkoivat vaatimaan raikasilmanaamareita sen kohun jälkeen kun selvisi mitä myrkkyjä kiinasta tulevissa konteissa on. Siinä hieno esimerkki inexin vastuullisuudesta ja eettisyydestä. Transvallilla tota porukkaa tekevät puolalaiset yms käsidesimiehet jotka on helppo dumpata sivuun jos alkavat valittamaan tai sairastuvat syöpään. Puolet duunareista on 0 tuntisopparisia, tai kuten inex asian ilmaisee "tarvittaessa töihin kutsuttavia". Koko s ketju on yksi paskalafka johon ei hae yksikään suomalainen töihin ja tähän mitä ilmeisemmin myös pyritään. On inexillä toki myös paljon omaa henkilökuntaa, niitä jotka ovat inexillä aina olleet.

      • SatunTietämään

        Että PT-puolelta on moni tälläinen "niitä jotka ovat inexillä aina olleet" ottanut loparit ja lähtenyt muihin maisemiin. Ja ihmekös tuo kun melkein kaikki menee kokoajan työntekijän kannalta huonompaan suuntaan. Siinä ei paljoa auta vaikka HR-osasto kuinka mainostaisi eri tavoin henkilöstöetuja sun muuta, kun ongelmat on varaston sisällä jossa logistiikka/vuoropäälliköt ja esimiehet eri tavoin nakertavat työoloja ja motivaatiota uusilla säännöillään ja muilla v-mäisyyksillään.


      • tiedämpävainsen

        Näin on, kyllä sieltä kaikki fiksut taitaa jo kohta olla lähteneet.
        Aikamoinen haju on kyllä niissä kiinapaketeissa kun niitä on levitetty KT-vastaanottoon.
        Puolalaiset tekee. Niin kuin rakensivat myös nuo hökötykset, mitä nyt katot vuotaa ym.


    • Exinex

      Moikka! Itse olin joskus Kilon Inexillä tuorepuolella. Olihan sekin aika kyykytyspaikka; minuutteja ja taukoja kyttäiltiin.

      Onko Sipoo siis VIELÄ pahempi? Vaikea uskoa! Houkuteltiin töihin paria eri kautta jo...

      • Banaanilavanpuolittaja

        Vai houkuteltiin, just joo. Tuskin ainakaan inexin puolelta. Kaveritko houkutteli?

        Keräyspuoli on varmaan ihan helvettiä, mutta miksi jengi sinne haluaa?? Saman rahan tai enemmän saa laitekäyttäjänä ja ei tarvii tehdä mitään.
        Kolmivuoropaskaa tämä on pois täältä kyllä lähden.

        Jatka sinä vain niiden purkkien keräilyä, minä katon netflixiä ja palkka juoksee...


      • Exinex
        Banaanilavanpuolittaja kirjoitti:

        Vai houkuteltiin, just joo. Tuskin ainakaan inexin puolelta. Kaveritko houkutteli?

        Keräyspuoli on varmaan ihan helvettiä, mutta miksi jengi sinne haluaa?? Saman rahan tai enemmän saa laitekäyttäjänä ja ei tarvii tehdä mitään.
        Kolmivuoropaskaa tämä on pois täältä kyllä lähden.

        Jatka sinä vain niiden purkkien keräilyä, minä katon netflixiä ja palkka juoksee...

        Mitä ihmeen purkkien keräilyä? Siis olin aikoinaan Inexillä ja nyt pari tuttavaa koittanut houkutella Sipooseen. Ei tän ketjun perusteella vaikuta houkuttelevalta paikalta. :D


    • TooManyNoReads

      Ihanaa Witron ihanaa, tämä.on ihanaa.

    • Tottakaion

      Sillä mikä voisi olla ihanampaa kuin työskennellä paikassa joka muistuttaa koko ajan enemmän vankileiriä.

    • Scannerivinossa

      Tämä varasto nyt vähiten muistuttaa vankileiriä.
      Minulla on kokemusta monesta varastosta ja niissä meno on enempi vankileiriä. Joustoa voisi työajoissa olla kyllä enemmän kohta on muuten kaikki hyvät työntekijät lähteneet.

    • PaskaDuuniSipoo

      Joko Järvenpään Lidlille menijät ottanu loparit?

    • Kriminal

      Mitenkä tulee menemään Sipoon puolella joulusesonki? Tulee varmaan kiirettä kaiketi? Riittääkö kapasiteetti ja jos ei onko varaventtiiliä?

      • Laitekäyttäjä

      • Ihmettelijä1

        Mites kapasiteetti ei riitä, hemmetin iso lukaali kuitenkin hankittu Sipooseen??


      • 2020

        Iso on lukaali,kallis ja yllätys yllätys siitä tuli liian pieni.
        SRV toteuttaa SOK:n logistiikkakeskuksen laajennuksen Sipoossa.
        Laajennus tulee päivittäistavaralogistiikan käyttöön. Tilat ovat lämpösäädeltyjä ja rakennus kytketään nykyiseen, juuri valmistuneeseen logistiikkakeskukseen.Rakennustyöt käynnistetään välittömästi ja hanke valmistuu kesäkuussa 2020.


      • Hhhlö
        Ihmettelijä1 kirjoitti:

        Mites kapasiteetti ei riitä, hemmetin iso lukaali kuitenkin hankittu Sipooseen??

        Kaikki tila varattu automaatiolle ja manuaalihyllyjä ei ole missään. No tosielämä harvemmin menee kuin elokuvissa niin aina tulee jotakin poikkeuksia ettei kaikkia lavoja voi syöttää järjestelmään ja kun lattiatilaa ei ole missään niin kapeat käytävät on täynnä ties mitä tuotevirhe yms lavoja.


    • DuunareidenVikaKaikki

      Ensin rakennetaan saat*nan kalliilla hevonkuuseen logistiikkakeskus. Sitten huomataan että uusi ja muka hieno automaatio ei toimikaan niin hyvin kuin älypäät odotti ja että sinne tarvitaan jengiä helv. paljon enemmän (900-1000?) kuin näiden nerojen toimesta alunperin laskettiin (n. 600?) =paljon lisää rahanmenoa.
      Sitten huippujohtajat on hämillään kun huomaavat että uutta jengiä onkin vaikea saada tonne jumalan selän taakse 3-vuoroon ja vaihtuvuus on suurta. Jatkuvia rekrytointiongelmia joita on yritetty ratkaista henkilöstön rekrypalkkion ja ties kuinka monen (ainakin barona, transval, staffpoint, SOL, personalhuset) rekrytointifirman avulla. Ei ratkaisua.

      Ja sitten palaa lisää, ja paljon, rahaa kun tajutaan että tilat ei riitäkään vaan pitää laajentaa ja tehdä laajennus ennenkuin käyttöönotto on edes suoritettu loppuun. PT on kuin pohjaton kaivo.

      Toki samaan aikaan lapataan pas*aa duunareiden niskaan uusilla typerilla säännöillä, suoritepalkkojen leikkauksilla? sekä lässytetään tehokkuuden parantamisesta
      "2018 KESKITYTÄÄN TEHOKKUUDEN PARANTAMISEEN"
      kun pomojen (=vuoropäälliköiden, logistiikkapäälliköiden ja siitä ylöspäin menevien herrojen) pitää vältellä vastuuta, piilotella omia mokiaan että voi takertua kovapalkkaisiin suojatyöpaikkoihinsa.

      Peiliin katsominen, vastuun kantaminen ja johtopäätösten teko ei ole vaihtoehto näille sankareille.

      PS. Maltan tuskin odottaa mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Lisää ongelmia toki ja varmaan ainakin myös toimintojen ulkoistusta Transvalille tai vastaavalle "että voimme keskittyä ydintoimintoihimme, tehostaa toimintaa" ym. vastaavaa diibadaabaa.

    • TuomasT

      Kappoihin ei tullut maitoa kolmeen päivään, sipoon hienot viritelmät taitaa kusta :D

      • HyllyjäTyhjänä

        Kuseepa hyvinkin.


    • Sossa

      Vieläkö Rämä on sielä säätämässä?

      • floppi

        On siellä ton niminen.


    • huonoatoimintaa

      paljon puuttuu tuotteita mun s marketista.
      parempi käyttää lidliä.

    • QubiqaSucks

      Paras työpaikka missä olen ollut. 2,5k€ kuussa lapaseen pelkästä paikalla olosta.

    • No_tällee_se_toimii

      "Kertokaa Kokemuksia miten Sipoon Logistiikkakeskus toimii?"

      Oman kokemukseni ja näkemykseni mukaan aika sutjakasti. Rekkoja ajaa täysinä tai tyhjinä sisää ja täysinä tai tyhjinä ulos. Niillä on oma liikennevalojen ohjaus systeemi, että pääsevät oikeen nopeasti ulos sieltä.

      • Väsynyttähän

        Sisään ajavat omaa erkaantumiskaistaa pitkin ja ulos ajavatkyllä keuksuontielle eri kohtaa kuin henkilökunta. Eli kaikki liikenne 148 tielle tapahtuu keuksuontien kautta jossa on liikennevalot. Yllättävän hyvin toimii tuo rekka ja henkilöautoralli tuolla, mitä nyt kun päättyvä vuoro lähtee töistä niin satoja autoja ajaa ja tukkii varsinkin KT puolen liittymän keuksuontielle.


    • hotseppo69

      Romua (yrtit ja jukurtit jne) palautunut takas Keraan...ei toiminu hieno systeemi

      • MitäHelv

        Palautunut Keraan? Eikö sen rakennuksen pitäis olla jo tyhjänä?


      • rillumarei-rasputin

        Millaista toimintaa Kerassa vielä on? Onko keräystä? Onko paljon äijää töissä?


    • luigilitti

      Sipoossa taas sähköt poikki ja parin kilsan rekkajonot kun portit ei toimi :D

    • limboaja

      Sipoossa oli palohälyytys kun muuntaja tussahti. Toimitukset taas myöhässä. Nyt pääsee rekat sisälle, mutta hihnat eivät vedä

    • Satojenmiljoonienkupru

      PT:n huippujohtajat pistänevät tämän ja kaikki muutkit jutut käyttöönottovaiheeseen normaalisti kuuluvien ongelmien piikkiin. Maailman tappiin asti.

    • Sossa

      Tuo torppa on jo maksanu 700 milliä, eikä toimi vieläkään. Monet kaupat kerätään nyt Tukolta kun ropotit ei toimi. Netissä kiertää hyviä videoita sipoosta. Kauankohan kaupat tätä pelleilyä jaksaa kattoa?

      • Missä

        En oo virallisten mainos/rekryvideoiden lisäksi törmänny muihin.


    • Sossa

      Löytyy jos osaa etsiä.

    • duunariduu

      Hevit nollattu ja lihat vähissä....

    • Taina42

      Miksi kaupoissa ei ole lihaa, hedelmiä, vihanneksia ja myös pesuaineet jne on loppu?

    • Setupsankari

      Koska ei toimi

    • kerääjä

      Sipoosta ei saada tavaraa ulos

      • SuoriteLisä

        Miksi ei?


    • MiksiEiSaada

      Mikä ongelma?

      • hanski000

        Itsekin kävin kaupassa ja oli tyhjiä hyllyjä eli jokuhan siellä tökkii ja nyt on poistettu paljon vastausviestejä?


    • depali918

      aika paljon ongelmia ja joku aktiivisesti poistaa palstalta juttuja. Elikkä ongelmia tavarantoimituksissa. Henkilöstön kanssa paljon ongelmia. Vaihtuvuus on suuri. Kyllä porukat tietää kun menee kaupaan ja hyllyt tyhjiä!

      • EiYötäEiIltaa

        "Henkilöstön kanssa paljon ongelmia. Vaihtuvuus on suuri."

        Muutamat vuoroesimiehinä toimivat himokyttäävät motivaation nakertajat olleet taas vauhdissa ja vuoropäälliköt tehneet vähän uusia linjauksia duunareiden kiusaksi?

        Aika hyvin muuten ovat vuoropäälliköiden titteleiden voimalla patsastelevat pätijät onnistuneet luistamaan muista kuin päivävuorosta vrt. Kilo.


    • kaisu85

      Pitäneekö paikkansa, että joitakin oli puhuteltu, että ei saa antaa ongelmista tietoja julki?

    • HmmHmmHmm

      Kertooko S-ryhmän kaupoissa näkyvät tyhjät hyllyt jostain?
      Tai se että työntekijöitä haetaan kokoajan ja ties kuinka montaa eri kautta:

      https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/logistiikkatyontekijoita-monipuolisiin-tehtaviin-t-stse-6751330
      https://avoimettyopaikat.monster.fi/valokeräilijä-kerava-uusi-fi-barona/11/204241552
      https://avoimettyopaikat.monster.fi/varastotyöntekijä-3-vuorotyöhön-kerava-uusi-fi-barona/11/204052281
      https://avoimettyopaikat.monster.fi/logistiikkatyöntekijä-palautusterminaali-sipoo-itäu-fi-transval/11/204078770
      https://avoimettyopaikat.monster.fi/logistiikkatyöntekijä-päivittäistavara-sipoo-itäu-fi-transval/11/204078771
      https://www.monster.fi/tyopaikat/q-logistiikka-tyopaikat-l-sipoo,-itä-uusimaa.aspx?jobid=204052281
      https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/logistiikkatyontekija-pt-logistiikkakeskus-sss-r-6086408

    • PTCP

      Jaaha.
      Taas poisteltu urakalla viestejä.

    • PTCP

      Kerros se totuus viel kerran et mäkin nään.

    • kerääjä

      En usko että suoli24 niitä itse poistaa, vaan joku inexiltä vahtii tätä sivua ja tekee ilmiantoja. Katsos, yritetään pimittää totuutta

      • hiljaahyvätulee

        Luottis tätä sivua vahtii.Hoitaa firman asioita enemmän kuin työntekijöitten.
        Vai miten se ulkoistus meni kilossa?


    • PTCP

      Gallup.
      Ketkäs on PT:n v-mäisimmät vuoroesimiehet?
      Ei nimiä vaan tuntomerkit.

      • sipulisii

        Yhdellä on paksulinssiset silmälasit


      • Yhteinentekijä

        Katsooko tämä esimies kieroon?


    • lemppaaja

      Miksi viestejä poistetaan "sääntöjen vastaisina"? Eikö SOK kestä totuutta?

    • samaaskeidaaKaikki

      kahvipöydän ääressä pomot lyö vetoa toimiiko koneet ja laitos vai ei. palkka juoksee ja työtehtävähän toi vedonlyönti. siinhän se päivä sit meneeki skeidaa jauhaessa ja tätä sit duunaa kaikki et sillee mut eiks vedonlyönti oo vaadi jonkun luvan ku rahasta puhutaan vai miten se menee?

    • Hev

      Tulkaa kaikki keskolle, täällä homma toimii

      • Jessöör

        Tuskin sinne ihan "kaikki" mahtuu :D


    • Asdfghjqee

      Aivan hirveä paikka. Jos omaat omat aivot niin älä hae. Inexillä pomoina pikkusieluisia narsisteja.

    • Vaihtuvuus
      • Heikki-Malinen

        THX,toihan oli suht mielenkiintoista luettavaa.


    • Nytmuissahommissa

      Hain tonne töihin mutta ei otettu. Naama ei vissiin mielyttänyt

    • KiittiTaas

      Työvuorolistat taas sitä ihteään.

    • KaiTiesitteEttä

      Kesko laajentaa Vantaan Hakkilassa ja palkkaa logistiikkahommiin jengiä.
      Tämä vinkkinä Sipoossa kärvisteleville.

    • ÄläTänneTöihinHae

      kuulostaa ettei kaikki oo hyvin ku lukee näitä. joka firma hake ja huijaa et töihin sipooseen.

    • KuuleekoEsimies
    • vankilaanHeti

      hyvä s-ryhmä. hyvää ainesta esimies. onko lisää tömmöisiä tai rikollisia töissä.

    • totuusEsiin

      älkää siivotko viestejä ihan noin paljon. totuus esiin.

    • Kivaajahelppoa

      Missä muualla saa 3k kuussa nostelemalla suklaapatukoita tai irrottamassa pahveja rullan välistä? Ei yhtään mistään.

    • helppoaMuttaEiKivaa

      niin on. ei mua kiinnosta kaupan asiakas. irrottelen vaan pahveja rullan välistä. mut on tää aika paska mesta. pikkusielusia narsisteja. toi oli hyvä koska nii on.

      • KysynVaan

        Miksi ei saa sanoa että kohta puolet talon väestä muita kuin syntyperäisiä suomalaisia?


    • KPsipoo

      Toi rikollinen siis oikeesti tekee töitä täällä Sipoossa.

    • robottiSipoo

      täs nyt on 300 viestii jo ku tää o niin paska paikka

    • turvaTyö

      kertokaa vielä toi raiskaus syyte uutinen. missä?

    • Nuudeli1500

      ?Pitääkö huhu paikkansa? Haagan puukottaja oli Inexillä töissä

    • JoutomiehenApumies

      Halpatyövoimaa kierrätetään,ovesta sisään ja toisesta ulos.

    • SikaKallisKupru

      Halvalla huonoa sanonta ei Sipoon PT-logistiikkakeskuksen kohdalla pidä paikkaansa vaan ihan saa*anan kalliilla huonoa.

    • Tietotuskaa

      Taitavat ottaa enään TET-harjoittelijoita tai mamuja töihin.
      Ei otettu, kävin haastattelussa.

    • NoMoore
    • NiceJob

      Yritin tänää kertoa omia /- kokemuksia, mutta oli sääntöjen vastaista kehua, joten yp poistanu loukkaavan viestin. 👌

    • Onko

      Sipoossa viime aikoina duunareiden päänmenoksi kehitelty mitään uutta?

    • varmaaOnSe

      kaikki ulkoistetaan.

      • Aikukamitähäh

        Miksi?


    • Kilon_hallit_tyhjänä

      Minkä verran sipoossa nyt henkilökuntaa? Pt-puoli?

      • PT-ulkoistus

        Suunnitelma oli että n. 600 riittäisi mutta ainakin 800-900 siellä on. Sitä voi sitten arvoida kuinka paljon 35-50% alkuperäisiä laskelmia suurempi henkilöstömäärä maksaa.


    • varastotyöläinen

      maksettiinko inex kilossa työntekijöille palkkoja kotiin 6-8 kuukautta? siis tekemättä töitä. kuulostaa uskomattomalta mutta kuulin työntekijältä.

      • PT-hell

        En tiedä, mutta Kilossa olleena ja Sipoon PT:n ja sen esimiehet kokeneena 6-8kk:n palkka tuntuu näin jälkikäteen paljon paremmalta vaihtoehdolta.


    • Nosehänoonmietiiättekyll

      No niin näin pitkän tauon jälkeen on kiva käydä lukemassa näitä viestejä. Oli Kilossa ja sipoossa omat puolensa uusi talo houkutti menemään. Nyt vajaa kaksi vuotta, kun on ollut tavarabtoimittajalla siis joka toimittaa inexille tuotteita on kuin leikkisi rikkinäistä puhelinta. Joku täällä kehui kuinka rekat ajavat täytenä sisään ja täytenä ulos. Noin se varmaan menisi myös Inexin mainosvideolla, mutta ajastahan ei puhuta mitään. . Oikeat ihmiset oikeaan paikkaan on aina ollut inexillä kirosana. Joitain harvinaisia tapauksia kyllä löytyy esimiehistä ja ryömiehistä, mutta ilman heitä homma ei toimisi. Itse en tuntenut painostusta suunnasta tai toisesta Sipoon aikana, ehkä johtui siitä että oma pakka pysyy kasassa vqikka sataisikin paskaa ja se kuinka työsi teet. Yksinkertainen laitteisto ja silti joidenkin testit meni päin vi...ua, siis laitekäyttäjillä oli niin sanottuja kokeita, siellä paljon opiskelleet eivät vaan tajunneet mitä opiskeli, näkemys siitä kuinka tuo toimii ei vain lue siellä kirjoissa tai se kuinka tuon kaiken voi nähdä askeleen aina edemmäksi kuin mihin on menossa seuraavaksi. Tuoteet siirtyvät paikasta a paikkaan b, jos ei niin välillä on jokin este usein se oli yksin kertaisesti kelmu joka siellä roikkui tai komento ei vain mennyt perille asti parilla uudelleen käynnistyksellä homma taas lähti rullaamaan tai lava ajettiin seuraavalle pisteelle ja muutettiin occupaatiot. Moni ei vaant tätä tajunnut. Jos homma olisi hoidettu
      oikein olisi tehty ylimääräinen lenkki tavaroille jotka lähtee ja eri lenkki tavaroille jotka tulee eikä suinkaan laitettu kulkemaan samaa linjaa pitkin, johan se järkikin sanoo jos tulo pysähtyy syystä x on meno silloin myös jumissa ja kaupat ammottaa tyhjyyttään. Tämä siis olisi voitu tehdä jo käynnistysvaiheessa. Yksinkertainen asia joka pitäisi jo päällikkötasolla huomata mutta ei. Tämä olisi varmasti ollut tuossa konkursissa pienin kuluerä. Kuitenkin tuolla tekniikalla olisi sen pystynyt tekemään loppujen lopuksi järkevä systeemi jota ei osata oikein käyttää tai siellä on ne kanootista pudonneet inkkarit nyt soutamassa laivaa.

    • uteliasSipoo

      oliko murhamies Scupolli inex varastokeräilijä? se joka ammuskeli revolverin kanssa espoon prismassa.

    • sipooPThell

      kyllä oli inexiläinen. lue uutiset sellon prisma ammuskelu. hyvä s-ryhmä.

    • PThelvetti

      Lainattua edellisest' viestistä.... "Yksinkertainen asia joka pitäisi jo päällikkötasolla huomata mutta ei. Tämä olisi varmasti ollut tuossa konkursissa pienin kuluerä..."
      Voin kertoa täällä Sipoossa olleena että ihan tyhjäntoimittajia koko poppoo. No jos ei lasketa toisten selkääntaputtelua.

    • Ihmetystä

      Kuulostaa "tosi" houkuttelevalta työpaikalta näin ulkopuolisen silmin ja alalla pitkään olleena, miten onkin noin päin honkia osanneet järjestää asiat, 3 vuorosta alkaen?
      Taitaa olla tultu Kilon ajoista jyrkkää alamäkeä, jossain kohtaa kolahtaa varmasti omaan nilkkaan kun kaikki alkaa tietää miten surkeasti työntekijöitään kohtelevat, eikä kukaan enää tonne halua!

    • Anonyymi

      älä tänne töihin hae. kärsin alle vuoden ja ymmärsin lähteä pois. ei toiminut sitten mikään. t.rämäpää

    • Ei saa olla "kahden kerroksen väkeä" eli kerma sakki inexiläiset inexiläiset on ulkoistettava demokratian nimissä.... Sehän on oikein vaan..))

    • Anonyymi

      Toimii siten kuin S-ryhmän kauppojen esim. Prisman liha-, eines ja pakkastuotteiden puutteet kertovat.

    • Anonyymi

      Hyvin toimii sen perusteella miten paljon viestejä katoaa.

    • Anonyymi

      Kun joka kaupassa on puutteita niin osa asiakkaista lähtee muualle eli myynti rupeaa sakkaamaan, mutta kulut vaan nousee. Slogan: Ollaan kehityksen eturintamassa...)) Maksaa valtavasti! Logistiikka eli "inextiikka" on 2-3 kalliimpi mitä muilla...niin ja siihen kovat saikut vielä päälle..

    • Anonyymi

      liha-, eines ja pakkastuotteiden puutteet kertovat kaiken ässäkaupassa. hedelmät on huonoja. salaatti ja kurkut huonoja. kaikki kalliimpaa. nyt kalan hinta lasketaan. Eli se ON OLLUT YLIHINTAISTA VIIMEISET 20 vuotta. herätys vaan vihdoinkin!

    • Anonyymi

      miksihän työntekijät sairastaa inexillä noinkin paljon? syyt aika selvät

    • Anonyymi

      Moni pitää kesälomat "tuplana"...eli saikkua vähintään toiset 4 viikkoa..))

      • Anonyymi

        Ihan ymmärrettävää paikka huomioon ottaen.


    • Joka kaupassa puutteita enemmän tai vähemmän...jäätelöä puuttui jo talvella...mitenkähän sitten kesällä...:) Ja juomia puuttuu myös ..

    • Anonyymi

      Voi kumpa täällä osattaisiin erotella PT ja KT. Kommenteista voi päätellä että lähes kaikki puhuu PT:stä..

    • Anonyymi

      KT:ssä taitaa olla pelkkä 2-vuoro ja viikonloput aika hyvin vapaita päinvastoin kuin PT-hell

      • Anonyymi

        Eli suomeksi sanottuna KT:ssa jäätävän surkea liksa.


    • Anonyymi

      Kyllähän inex on lähtenyt halpuuttamaan selvästi kun sipooseen tultiin ja "uutena" työpaikkana oli siihen mahdollisuus. Halpatyövoiman osuus ehkä hieman vähentynyt. Ehkä täällä jotakin toivoa on.

      • Anonyymi

        Onko vuokratyövoimaa minkä verran?


    • Anonyymi

      Taitaa porukka olla jo niin masentuneita ja turhautuneita että tämä palstakin on hyytynyt.. Pitkä hidas alamäki on edessä...Keskolle ja Lidlille ei ole mitään mahdollisuutta pärjätä! Eivät maksaneet 800 milliä epäkelvosta varastosta, joka vain hidastaa töitä ja nostattaa raivoa linjoilla...mutta ollaan kehityksen eturintamassa ..:):)

    • Anonyymi

      Ei ole muuten mediassa näkynyt myyntilukuja pitkiin aikoihin? Kesko ilmoittaa kasvusta kuukausittain ja joltainhan se on pois..)))

      • Anonyymi

        Keskolla yt
        Kohta saa moni kenkää, ei mene Keskolla hyvin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keskolla yt
        Kohta saa moni kenkää, ei mene Keskolla hyvin.

        Kenkää saavat vain 50 ikäiset raihnaiset ja rammat saikkukoneet jotka tekevät kevennettyjä hommia, sekä muutamat eläkeiän ylittäneet rahjukset jotka eivät ole ymmärtäneet lähteä vittuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keskolla yt
        Kohta saa moni kenkää, ei mene Keskolla hyvin.

        Ketään ei saanut keskolta kenkää,tiedoksi vain!


    • Anonyymi

      Onko PT:n eri toimintojen ulkoistukset vuokrafirmoille edenneet? terminaali? äänikeräys?

      • Sitä ihmettelen näin jälkikäteen jo muutama vuosi sitten tuolta kummitusluolasta lähteneenä, että monella alalla puhutaan huonoista palkoista ja kerrotaan sitten jostan parin tonnin netoista huonoimmilla aloilla. Itse mä tienasin hädin tuskin 1600 euroa kuussa vaikka mitä ois tehnyt. Saattaa olla että hulluna juoksemalla jossain valokeräyksellä oisi voinut saada muutaman pennin enemmän mutta ei muuten. Kahelilta tuntuu nyt että muutaman kymmenen vuoden varastokokemuksella sain vähemmän palkkaa kuin siivoojat esim......


    • Anonyymi

      No mitäs? Kilon vanhat hallit otetaan käyttöön. Vai onko jo ?
      Loppuiko tila Sibboossa?

    • Anonyymi

      Onko meno Sipoossa muuttunut entistä ankeammaksi?

      • Anonyymi

        Ankea paikka. Ihan kamala. Ilmapiiri kyttäämistä. Ei osata hommia. Pomoilla ei ole mitään koulutusta tai osaamista varsinkin uusilla nais pomoilla! Siirtyivät yht äkkiänokan tehtävistä pomoiksi. Työkavereista osa ok.Vankilassa fiilis siis oikea vankila koko inex


    • Anonyymi

      eivät odottaneet että pääsen edes lääkäritesteistä läpi, ottivat ensimmäisen joka niistä pääsi. sain hyväksytyn lausunnon. heti tuli että kiitos ei kiitos. ole nopea koska heitä ei kiinnosta kokeneet ihmiset vaan ne jotka pääsee testeistä eka hyväksytyksi läpi.

      huumetestaus on myös nöyryyttävää. hakekaa muualle. ootte paremman arvoisia.

    • Anonyymi

      ei toimi sipoo automaatio vai valehdellaanko lisää? tämä on ihan täysi huti koko tämä meidän automaatio. maksoi noin 890 miljoonaa. ei ole mahdollista että kannattaa ikinä. kukaan täällä ei tähän tekniikkaan usko.
      Kukaan ei täällä tiedä mitä työltä odotetaan tai ymmärrä toimintaa.
      Kukaan ei kunnioita ketään. Luovuutta ei ole kun ei ole aivoja kellään.
      Tuottavuutta ei ole.
      haen uutta työtä niin voin unohtaa tämän sipoon inex paikan.
      Hädissään siivotaan tätäkin palstaa ettei totuus tule esiin. Häpeä sinä joka teet tätä. Ai niin. Saata palkkaa siivoamisesta ja toimitusjohtajan hyväksyntää. Näin se valuu alaspäin mistä tulee.

      • Anonyymi

        Mielenkiintoista. Itse olen laitekäyttäjänä ja ihan hyvin tuntuu rullaavan.


    • Anonyymi

      mielenkiintoista. On tainnut SOK tuhlata rahat ja tehnyt ison virheen? Kenen vastuulla on talous?

    • Anonyymi

      Scupolli oli inex työntekijä. riehui sellon prismassa aseen kanssa.

    • Anonyymi

      Hyvä työpaikka. Monipuoliset työtehtävät ja hyvä palkka. Ei tarvitse tehdä tylsiä varastohommia, kuten kerätä pienellä suoritteella tai hyllyttää.
      Koneet hoitaa 👍

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        No ei ole ihme!


      • Anonyymi

        Ihme olisi jos siellä ei kellään koronaa olisi, kaikenlaista porukkaa töissä pilvin pimein.. veikkaan että salkut lisääntyy niin paljon että laitos pysähtyy kevään aikana..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihme olisi jos siellä ei kellään koronaa olisi, kaikenlaista porukkaa töissä pilvin pimein.. veikkaan että salkut lisääntyy niin paljon että laitos pysähtyy kevään aikana..

        Ankea paikka. Ihan kamala. Ilmapiiri kyttäämistä. Ei osata hommia. Pomoilla ei ole mitään koulutusta tai osaamista. Työkavereista osa ok. En näe niitä ikinä. Vankilassa fiilis


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ankea paikka. Ihan kamala. Ilmapiiri kyttäämistä. Ei osata hommia. Pomoilla ei ole mitään koulutusta tai osaamista. Työkavereista osa ok. En näe niitä ikinä. Vankilassa fiilis

        Vankilaa fiilis! kyttäämistä paljoo. Pitkiä matkoja.. jne. Näin on.(( tulos: huono duuni on se duuni missä sielusi ei ole rauhassa 8-D


    • Anonyymi

      Aika hätäseen poistuu viestejä tästä ketjusta.

      • Anonyymi

        Inex kilo juoruakat yövuorossa kytättiin.juoruttiin
        Pidettiin huolta toisten elämästä.sipoossa samat
        Nyt on enemmän kytättävää iso talo isommat juorut siinähän se aika menee kun omat asiat on niin hyvin.paljonko on ammattikyttääjän tuntipalkka Sipoossa bonuksia vähän kannattaa
        On se kumma kun työpaikalle tullaan kyttäämään
        Ja pohtimaan .ne on sitten ihania työntekijöitä
        Sipoossa voi sentään se teki nyt niin ja tuli sillä autolla jne.


    • Anonyymi

      Kamalin työpaikka missä olen ollut.
      Muutama PT esimies karseita kyttääjiä.
      Työvuoro- ja lomalistat ankeita
      Kellokorttileimaus systeemit hanurista= työvaatteet pitää vaihtaa omalla ajalla, leimaus satojen metrien kävelymatkan ja hissimatkan päässä toisella puolella isoa taloa= töihin tultava käytännössä 20 min ennen työajan alkua.
      Paikka on hevonkuusessa

      • Anonyymi

        Pääjohtaja lähti...joko alkaa "saattohoito"...


      • Anonyymi

        Nyt "Koronan varjolla.." kunnon saikut päälle :):) niin kyllä laitos siihen tyssää...sitten pääsette pois orjuudesta vapauteen...


    • Anonyymi

      Kilon aikoina PT oli vielä suhteellisen reilu työpaikka: aika raskaasti sai mokata ennen kuin sieltä laitettiin ketään pihalle. Palkka on kilpailukykyinen, kun hommaan ei käytännössä tarvita koulutusta. Tietenkin ilmapiiri riippuu aina yksittäisistä esimiehistä/vuoropäälliköistä. Mutta Inexin johtoporras teki virhearvioinnin, kun laittoi koko henkilökunnan hakemaan omia vakanssejaan Sipoossa. Silloin moni kokenut duunari jätti hakematta ja suuntasi muualle. Lopetin muutama vuosi sitten Sipoossa, joten en tunne yhtään nykytilannetta, mutta silloin talossa oli enenevissä määrin vuokratyövoimaa ainakin kerääjinä.

    • Anonyymi

      Huonosti toimii.. rasitetaan ja kytätään työntekijöitä. Ei kunnioitetaan. Ei tasoarvoisuutta työtehtävissä. Monilla on paljon vammoja, rasituksen takia..

    • Anonyymi

      Inex Partners Sipoossa on huonot vuoroesimiehet varsinkin kuivapuolella. Jatkuvaa simputusta, haukkumista ja potkujen uhkailua varsinkin nuorille ja uusille työntekijöille. Työmäärä on jatkuvasti täysin kohtuuton, eriarvoinen ja myös perehdytys tehtäviin on riittämätöntä. Paikalle tarvittaisiin nopeasti työsuojeluvaltuutettua tarkastamaan vuoroesimiesten käytännöt ja työmoraali työntekijöitä kohtaan.

    • Anonyymi

      Nättejä tyttöjä siellä töissä on, ainakin kuivan vastaanotossa ja lähettämössä 😍

      • Anonyymi

        Viikon olin töissä pääsin oikein kunnolla vittuilemaan virolaiselle liekkö ollut joku pikku pomo aina kkn se jotakin selitti tai valitti nauroin sanoin hoono viro ei ymmärrä ai sitä tunnetta kun se suuttui


    • Anonyymi

      Huonosti kiertäkää kuljetusliike säteri kaukaa. eivät maksa palkkoja oikein. ja noudata työehtosopimusta mitenkään.

    Ketjusta on poistettu 128 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5339
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3447
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      193
      1484
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1003
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe