ohjeistusta etsijälle

obi1

löysin laatikosta kanavoinnin jonka sain kun aloin kiinnostumaan buddhalaisuudesta. viesti on vuodelta 2005 ja luin sen pitkästä aikaa. en silloin ihan tajunnut kuinka merkityksellinen se oli sen hetkiseen tilanteeseeni. laitan sen tähän jos vaikka koskettaa jotain muuta joka ehkä vastaavassa tilanteessa.

On syytä olla iloinen siitä joka on varsinkin jos tämä oleva on monin eri tavoin kehittyneempi kuin se joka on ollut. Tämän havainnon itsessään tehtyään on varottava takertumasta tähän tilaan, sillä muutosketjun alettua on suositeltavaa harjoittaa kehitystä tukevaa toimintaa kokonaisvaltaisesti unohtamatta mielen, sielun ja ruumiin erillisiä tarpeita, sillä ku suotuisat olosuhteet ympäristö ja elämäntilanne on saavutettu ei minkään ulkopuolisen tekijän tule antaa missään tapauksesa häiritä tätä oman itsen alulle panemaa tietoisuuden ja niin sanotun henkilökohtaisen evoluution prosessia mitenkään se ei vaarallista ole sille, jota se koskee, jos prosessi keskeytyy tai siihen kohdistuu ulkopuolista häirintää. Ongelma on se että uuden mahdollisuuden luominen vie aikaa ja energiaa ja lisähaittana on mahdollinen taantuminen tai turhautuminen jo opittuihin edistys askeleisiin, jotka ei ole loppuun saattamattomuuden takia ole johtaneet toivottuihin tuloksiin.
Ulkopuolinen ei voi tietää prosessin kulusta ennen kuin tämä on valmis ymmärtämään sen sisällön oman kokemisen kautta. Siis ollen ei maksa vaivaa yrittää selittää muuta kuin tarvis sillä kun oma itse on saanut tehtyä aloittamaansa puhdistuksen ei ole epäselvää onko tämä ollut henkilölle edullinen tapahtuma tämän elämässä vai ei. Keskeneräisyys on vain tärkeä työvaihe ennen valmistumista, valmistuminen on mahdollista vain jos joku tai jokin keskeneräinen haluaa tulla valmiiksi.
Yöaikaan tapahtuva opiskelu/opetus on tehokkaampaa kuin vastaava päiväaikaan tapahtuva. Keskittyminen on insensiivisempää muita häiritseviä tekijöitä ei ole samoin kuin päivällä. Jotkut tietyt asiat voi tapahtua ja tulla tietoisuuteen vain yöaikaan jos kyseessä on jonkun esim. elementaalin suorittama asia. Myös henkimaailma on aktiivinen yöllä tällöin on helpompi saavuttaa yhteys toiselle puolelle, kuten henkimaailmasta saatetaan yrittää välittää viestejä nimenomaan yöllä, joten epäsäännöllisyys on henkisen tien kulkijan säännöllisyyttä. Kohtuuttomien suorituksien ketään ei vaadita eikä voida pakottaa ottamaan viestejä jos henkilö ei itse sitä halua. On ihmisen oma asia reagoiko yhteys yritykseen vai ei. Tilanteesta ja välitettävästä viestistä riippuen voi olla mahdollista että on useita yrityksiä samalle asialle. Yhtä hyvin voi olla mahdollista, että ei ole tietoa toisen tason yrityksistä. Syy voi olla mahdollisten öiden/hetkien harva mahdollisuus siihen, että välitys on yleensä mahdollinen henkilön värähtelyn, mielentilan ja elämäntilanteen takia. Mitä rauhallisempaa ja vapaampaa elämä henkilö viettää, niin sitä enemmän on todennäköistä, että ilman kohtuuttomia rasituksia henkilöllä on halua ja voimia vastata kutsuun sen saadessaan.
Oma aktiivisuus on myös suotavaa. Henkimaailmassa odotetaan jokaista joka haluaa saavuttaa yhteyden. Helpointa se on kun yhteydenpito on säännöllistä ja kehitysaste on tarpeeksi korkea niin on varma asia, että on aina jotain joka tulee välittymään. Ajastaan voi oppia saamaan yhteyden eri oppaisiin eri aikaan joka on myös suotavaa. Joillain voi olla useita oppaita tai sitten yksi opas voi myös olla yhteydessä milloin vain. Säännöllisyyden harjoittaminen tuo tulosta ja se olisi paras mahdollinen tilanne, että voi olla yhteydessä oppaaseen joka päivä samaan aikaan. Aina se ei ole mahdollista, muttei tarpeenkaan. Vastuu ajatuksista on jokaisen oma asia. Niiden tarkkailu on hyödyllistä. Kun oma energiataso nousee, niin luovuus lisääntyy. Siis ollen myös negatiiviset ajatuskuviot saa lisää voimaa. Kannattaa olla varovainen ettei negatiiviset ajatukset pääse hallitsemaan elämää.

eli semmosta.viestin sain kun olin rajatiedon opiskelujen jälkeen siirtynyt buddhalaisuuteen ja aloitin meditaatio ja jooga harjoitukset. aurinko tervehdys toimii hyvin ja loppupeleissä se ei vaadi paljon aikaa aamuustasi, kun teet harjoitukset ja lähdet päivän touhuihin. harjoitukset alettuaan ei kannata lopettaa. alkuun hankaluus on saada itsesi motivoitua kun mieli vaeltaa ja ei ehkä ole olo ja fiilis sellanen että siltä tuntuu.lopulta se muuttuu rutiiniksi ja kun vaikutukset alkaa näkyä niin ne tekee ilomielin.tie kantaa kyllä ja tuloksia alkaa näkyä elämän eri tasoilla kuten mielessä ja olosuhteissa. onnea matkaan ja hyvää kesää!!!
;>

5

475

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Obi1

      Huomenta. Laitoin tän keväällä jos jotain kiinnostaa. Mulla elämä muuttunu hyvään suuntaan ja suuri syy siihen on oikean rakkauden löytyminen useiden harharetkien jälkeen. En aiemmin tiennyt mitä rakkaus on. Se on iloa ja onnen tunnetta. Lämpöä ja läheisyyttä. Yhdessä olemisen ja tekemisen iloa.positiivisia ajatuksia ja tulevan luomista yhdessä. YouTube: Juju-onnea
      ;>

      • 333xxx

        En halua käydä nukkuumaan niin et luulet mun pettävän sua. Oet mun rakas ja täällä tiedetään et en oo sinkku. Mä rakastan sua ja oot ihana. Tiedän mitä oon ollu ja mitä oon nyt. Ja miksi asiat on menny meidän kohdalla vituix. Kuule oon etsiny rakkautta ja uskon et sä oot mun ja usko et mä oon sun.


      • Obi1

        Tulipa tämmönen viesti keskellä yötä ja ajattelinpa sen julkasta.kiitos viestistä.Mä vastaan nyt ku ajatus kulkee.Olet tilanteessa jossa etit ittees määrittelet ittees uudelleen.Vahvistut päivä päivält ja hyvä niin.Kiva jos oot tehny tiettäväksi et oot parisuhtees mun kaa.Asia on sillee et elämä opettanu et on ihmisiä(jos ne on ees ihmisiä) joita ei vittuika kiinnosta muitten parisuhteet.Kuhan pilluu yms. saa ja se on tavote.Ihmistä voi ohjata hyvät ja huonot voimat helvetin vaikee sanoo mikä ketäkin ohjaa mis ympyröis pyöritty.MItää kuoropoikii harvemmin.Jos ihminen alkaa kehittyä henkisesti on varmaa että sielun vihollisen metkut on monet että taantuis takas liejuun esim. lopettaa narkkaus,dokaaminen tai tulee uskoon tai astuu henkiselle polulle,joka nostaa ihmisen värähtelyä.Vastustusta on aina.Välillä kuin hyökyaalto iskee paskat fiilarit,harhat,epäilys,houkutus ja kiusaus.ovelia ovat perkeleet.On oltavahereillä ja kuunneltava fiilareita.Petollisen hymyn takana peto.Sanovat että rakkaus kestää kaiken rakkaus kaiken voittaa.Vain aito rakkaus on puhdasta pyyteetön vilpitön.Sitä ei voi ostaa tai myydä.Se on korvaamaton ikuinen.Minä rakastan sinua.Amen ;>


    • Obi1

      Huomenta rakas.olet sydämeni valittu.jatkan harjoituksia ilahduttaakseni Sinua. En lopeta koskaan.. ;>

      • obi1

        siksi rakastan sinua;
        -olet omalaatuinen ihminen
        -kiltti ja kultainen
        -rakastava
        -kaunis
        -nokkela likka
        -kätevä
        -taitava
        -hämmästyttävä
        -mega suloinen
        -ehkä joskus hieman kärttyisä.tempperamenttinen.mutta se kaikki setekee sinusta sut.
        love you. ;>


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe