Taaksekatselijat

äänestäjäkin

Näyttää vaalien kampanjointi käynnistyneen oikein ameriikan malliin. Kepu/valittajat vaaliliitto keskittyy toisten edustajien moittimiseen, mitään rakentavaa ei ole viesteissä näkynyt. Niin onhan siellä se elinkeinoteema. Sysmän talous saadaan kelluvilla parakeilla nousuun. Siinä mielessä rohkeaa että uskaltaa puolustaa Sunny Car Centerin kaltaista huijausta jota 95% kuntalaisista vastustaa. Olisikin hienoa kuulla tältä valittaja-yhteenliittymältä jotain rakentavaa josta olisi kunnalle hyötyä. Minä en ainakaan äänestä ehdokkaita jotka tuijottavat niin taaksepäin että vain persesilmä tuijottaa tulevaisuuteen.

18

968

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • moonrane

      Katoppa, onko kokoperssosialisti huolissaan? Syytä onkin. Taitaa olla vaalitappio klikillä edessään.

    • Euroillamieluummin

      Ei oo huolissaan, mutta faktat tulee esiin, kun ruvetaan rahaa kysymään, että sais ne mökit kellumaan ja bisnekset pyörimään. Ruplia kaivataan kehiin!

    • dsep

      Se on hyvä, että kokoomus ja demari ovat ottaneet ainoaksi vaaliteemaksi kelluvien mökkien vastustamisen. Tällä saadaan Sysmän talous ja ennen kaikkea väkiluku nousuun. Mitään muuta Sysmän kehittämiseksi ei tarvita vaan tämä yksi asia riittää.
      Ai niin, puhuuhan Järvinen myös tonttien kaavoittamisesta. Ja tarpeen onkin sillä Otamonportin tontithan on suorastaan revitty käsistä, samoin kun Taivaanrannan tontit. Ihmisiä olisi tänne siis sankoin joukoin tulossa, mutta voi voi kun ei ole ilmeisesti tontteja minne rakentaa.

      • AleRea

        Tuskin se väkiluku nousee niillä mökkimajoituksillakaan, vastusti niitä tai ei.

        Kelluvat mökit eivät taida olla sellainen nähtävyys tai elämys joka niistä tekisi erityisen houkuttelevan matkaajille.
        Ja onhan syy-seuraussuhde vähän erikoisesti ymmärretty, jos pelkästään majoitus nähdään syynä tulla Sysmään. Yleensä syynä saapumiseen on joku tapahtuma johon halutaan tulla ja sen seurauksena tarvitaan majoitusta, eli vaikka sitten se mökkimajoitus.

        Ja ne Otamon tontit, ne on liian kalliita.
        Vaikka Otamosta ei kovin pitkä matka keskustaan olekaan, pitää joka paikkaan kuitenkin käytännössä kulkea autolla.
        Eikä se järvimaisema kummoinen ole, jos sillä hintaa perustellaan.
        Hinta alemmas niin kauppa saattaisi käydäkin. Jos vielä kävisi niin, että tontille rakentaja muuttaisi muualta ja alkaisi peräti maksaa veroeuroja kuntaan, niin "tonttiale" tulisi kuitattua vähitellen takaisinkin.


    • äänestäjämyöskin

      Ne jotka on tähän mennessä olleet mukana suhmuroimassa ei paljon taakseen uskalla katsella. Jos kuluvan(kin) valtuustokauden epäkohtien esille nostaminen on vainoamista ja pelkkää taaksepäin katsomista, niin millähän tavalla asioiden ajattelet muuttuvan vaikenemalla? Tuo demareiden ja kokoomuksen idea kelluvien nostamiseksi vaalien pääteemaksi kertoo suuresta hädästä ja on epätoivoinen yritys kiinnittää huomio pois surkeasta päätöksentekokulttuurista ja sössimisestä.

    • niinonjossiltänäyttää

      Eikös vuokrasopimus vesialueesta ole jo solmittu ja lehdessä kehuttu kunnanjohtajan suulla hankkeen erinomaisuutta. Miten nyt yhtäkkiä Järvinen ja kumppanit, ilmeisesti myös kunnanjohtaja, ovat täysin muuttaneet mielensä. Pahasti haiskahtaa poliittiselta tämä mielenmuutos... Muutenhan meillä sysmäläisillä on helppoa kun voidaan valita kahdesta puolueesta. Jos haluaa nykyisen menon jatkuvan niin siitä vaan äänestämään kokopersossuja. Jos haluaa muutosta asioiden hoitoon niin keskusta on ainoa vaihtoehto.

      Sitä hmettelen, että ollaan laittamassa isoja rahasummia elinvoima-hankkeeseen. Sysmässä oli monta vuotta nyt jo kuopattu Kehitysyhtiö, jonka ihan päätyönään piti kasvattaa kunnan elinvoimaa. Kovin oli heikot tulokset: työpaikat kaikkoavat, väki vähenee ja vanhenee. Kirsikkana elinvoiman kakun päällä on kunnan menetetty maine. Nyt meidt tunnetaan riitelevinä venkoilijoina ja kunnan johtokaksikkona häärää outo allianssi. Eipä taida toista kuntaa löytyä, jossa kunnanjohtaja ja kunnanhallituksen puheenjohtaja ovat naimisissa keskenään. Vaikka kuinka jääväisivät itsensä niin asiat tuppaavaat olemaan sellaisia miltä näyttää. Ja tällainen allianssi ei todellakaan näytä hyvältä eikä lisää luottamusta kunnan toimintaa ja johtamista kohtaan. Jos Järvinen olisi ollut viisas hän olisi jättäytynyt pois ehdokkuudesta ja näin helpottanut vaimonsa toimintaa johtavana virkamiehenä. Vallanhalu taitaa olla kuitenkin liian suuri ja olisiko toisella osapuolella epävarmuutta johon tarvitsee miehistä tukea? Surullista on katsella Sysmän nykyinen touhu ja kun ei asiallsia vaaliaseita keksitä niin nyt siiten hyökätään valtuuston puheenjohtajan kimppuun hänen miehensä yrityssuunnitelmien kautta. Pientä ja säälittävää. Ehdotan, että liitetään Sysmä Hartolaan niin, että kunnantalo on nelostien varressa. Hartolassa on työpaikkoja ja tulevaisuuden mahdollisuuksia. Sysmä on nyt sortunut sisäsiittoiseen kähmintään ja kaunaisuuteen. Siitä ei hyvää seuraa seuraavalle valtuustokaudelle.

      • näinonjuu

        täyttä asiaa edelleen


      • paljonkoonpaljon

        Jaa kunnantalo Hartolaan, nelostien vartee? Miks ihmeessä? Ottasit kartan ja opettelisit kunnanrajat niin tietäsit että nelostiehän menee Sysmän läpi. Onkiniemi, oletko kuullu sen nimisestä kylästä. Ituniskat ei vaan ole ymmärtäny vuosien saatossa asiaa. No mut, maantietohan on tosi vaikeaa.


      • Totuuseipalanuotiossa

        Ei ole vuodessa mikään muuttunut. Niinonjossiltänäyttää kirjoittaa TÄYTTTÄ ASIAA!


    • Opettajakare

      Lueskelin listan läpi, karua tekstiä. Vastaan Youtubessa tänään osaan kysymyksistä. Löytyy hakusanalla Sysmän Sitoutumattomat, siis Youtubesta.

    • Mävaanvedänkäteen

      Tubeta ja tumputa ihan rauhassa! Juttus ei kiinnosta pennin vertaa.

    • Äläjauhapaskaa

      Älä solvaa ituniskaa ku et ite on edes sitä

    • Anonyymi

      Sysmän oma Sunny Car Center huijari on tainnut aloittaa operaatiossaan vaiheen numero kaksi. Mitähän tuo Sysmän keskusta tuumaa tästä omista riveistä nousseeseen miljoonahuijaukseen?

      • Anonyymi

        Kokoomuken vaalityötä.


      • Anonyymi

        Näinhän se menee kaikki ovat vaan Sysmää lypsämässä , kukaan ei ole tänne ihan oikeasti mitään tuomassa ja jos joku sattuu menestymään sitten alkaa kateus ja nokkiminen !


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1759
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1664
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      61
      1500
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      102
      1458
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1385
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1359
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1192
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe