pillumehun puute

neiti1999

Minun piti ottaa itelle lääkäri aika sillä vaikka kuin pitkään olin tyydyttämättä itseäni ei multa orgasmin hetkellä tullu yhtään mehuja joten tilasin ajan ja sain sen eräälle asianosaavalle lääkärille.

Saavuttuani sovittuun aikaan tutkitavaks lääkäri oli ovella jo odottamas, nostimme kädet ja kättelyn yhteydessä esittelimme toisemme lääkäri n Tanya pyyti istumaan pöytänsä vastapuoleiselle tuolille, k errottuani ongelman Tanya pyys riisumaan aivan ilkoilkosilleen ja nousemaan gyneologiseen tuoliin.

Tein työtä määrättyä ja pian makasin tuolissa reidet levällään, Tanya sanoi et odottaa hetki samalla painaen summeria jolloin pian sisälle astui hoitaja joka tervehti ja aasteli Tanyan luo, sit Tanya viittoi mua ja hoitaja tuli luoksesi sitoen reidet remmeil telineisiin ja käjet myös sit hän otti kamman ja sakset aloittaen alapään parturoinnin.

Ku vaginan seutu oli parturoitu ja pesty Tanya istui viereeni keskustelemaan,sanan pari vaihdettuamme hän kysyi et miten ois jos me tyydytetäisiin sua vähän jot nähtäis kuin vaginasi pelaa.

Noh hoitaja toi varastost nussintakoneen joka nostettiin pöydälle joka tuotiin vaginani häpyhuulien eteen, sit Tanya rullasi kondomin dildon päälle ja sit liimattiin electrodeja häpykummun ympärille ja yhistettiin johtoil Tanyan läppäriin.

Ku toimenpiteet oli tehty konen dildoineen työnnettiin sisääni ja pöytä/kone lukittiin paikalleen, dildo alkoi ensin hitain vedoin tunkeutua ja poistuen liikkua kohduntietä pitkin.

Sitpä Tanya alko läppäriltään lisätä koneen liikeradan nopeutta ja kytki electro stimulaattorin päälle joka alkoi antaa shokkeja häpykummun ympäril/vaginan uumeniin

ku nautintoani oli nostettu asteittain alko h hetki olla pian käsillä ja sit sain alta vartis orgasmin mut mehua ei lentänyt ulos yhtään vähän vain valui dildon ja huulen välist, noh Tanya otti pipettiin ja laitto pipetin kylmäkaappiin.

Ja samalla otti jonkin ruiskepiikin ja meni laittaan hoitajan kaa kasvosuojan ja hiussuoja myssyt ilmeisesti roiskevaaran vuoks eli seukuks hoitaja otti mua kädestä kii ja Tanya piikitti suoraan häpykummun päälle jo sattu aivan saakelitisti lantippohja lihakset nytkivät ja sylkivät vaaleaa limaa Tanyan maskille.

Mut ku lääke oli pistetty anto Tanya parit voimakkaat sähkö shokit jonka jälkeen hän vaihtoi uuvet suojat hanskoja myöten samalla hoitaja nosti dildokoneen pois ja nosti tilalle jonkin vaginaa varten olevan imurin jos oli vagina pumppun sylinterii muistuttava pää, Tanya käski hoitajaa odottamaan hetken et pillumehua alkaa kehittyä et voi asettaa mehun lypsyimurin vaginan häpyhuulien päälle.

Eli kyseessä oli ennen kuulumaton kone jolla he aikovat lypsää multa mehua jota vaginani pakotettiin tuottamaan lääkkeiden avul, noin 2 vartin odottelun jälkeen reisien ympäri vedettiin kiinnitys remmit pumppua varten josta tuli lyhyet hakkasin varustetut remmit jotka yhistettiin toisiinsa myös koneen imukappaleen ja vaginan häpyhuulien väliin voideltiin jotaki erikois liimaa tiivisteeksi.

Kone oli melko seksikone siin oli pumppu, tykytys,vibraattori,nussinta ja sähköisku mekanismi eli kaik millä sai nopeesti orgasmin aikaan, sit hoitaja käynnisti imuttimen ja se alko varmoin ottein työstää vaginaani eikä menny Juur 5 minsaa ku orgasmi koitti jolloin tunsin oikeen kuinka mehut lähti liikkeelle.

Kone sammui ja Tanya kkysyi et haluunko jatkaa sanoin et anna mennä vaa, ja niin kone pummppasi multa mehua lähes tunnin jolloin kone säilytettiin ja imututi iroitettiin samoin elecktrodit ja vartaloni kiinnitys remmit.

Sit hoitaja lähti matkoihinsa ja Tanya raapusti mulle mehun tuottavan pilleri kuurin/ myös sain tuon ihme lypsykoneen lainaan, sit Tanya anto eka viikolle tarvittavat tarvikkeet ja puettuani kiitin ja sanoimme heipat Sit oliki seukut 7 viikkoo saikkua ja tyttö pilluimuris

1

2828

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • geii

      Aika mielenkiintoinen aihe vähän ois kirjoitus taidossa parantamista mut muuten ok,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe