Suojatyökeskus ja ulosotto

vammaisohjaaja

Moi! Nyt olis kysyttävää eli olen ulosotossa mutta varattomaksi todettu monesti mutta nyt sain puolen vuoden työn suojatyökeskuksesta ja alan saada palkkaa. Palkan määrä ei ole vielä varma se voi olla vaan noin kympin päivässä jos sovelletaan työosuuspalkkaa tai sitten jos saan työllistämiseen tukea TE-toimistolta niin sitten se on noin 7e tunnissa. Nyt kysymys on se että jos saan työkyvyttömyyden perusteella eläkettä niin samalla niin alkaako ulosoton tyypit vainoamaan mun palkkoja? Ulosotossa on noin 35000 euroa. Jos työni perustuu invalidihuoltolakiin niin voinko saada sen perusteella helpotusta ulosottoon? Itse en aio kysellä sieltä ulosoton puolelta mitään vaan pidän turpani kiinni ja salaan työni. Ajattelin laittaa rahat tilille jonka avaan Virossa kuten täällä palstalla on neuvottu! Ja jos kuulemma teen työni hyvin niin siinä on jatkoa luvassa jopa 2-3 vuotta kun tää eka puoli vuotta on mennyt. Mä sanon vielä sen että mua suututtaa tällä palstalla tuo yksi hyypiö joka aina vittuilee meille velallisille. Se ei sille kuulu mitään jos jotkut ei halua tai jaksa maksaa velkoja kun niitä on liikaa ja palkkaa tulee vaan vähän. Se on varmaan aivokuollut kun ei tajuu näistä asioista mitään. Mutta ens viikolla mä

33

580

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vammaisohjaaja

      ------lähti vahingossa jo viesti eli ens viikolla käyn Virossa ja avaan tilin siellä johon pistän palkkani! Ulosotto saa haistaa anusta ja nyt vaan olis kiva tietää että jos ne jostain näkee mun työn niin saako helpotusta ulosottoon jos on invaliidihuoltolaki mun takana? Mutta mä ite en kerro mitään ja jos ne huomaa jostain työn ja alkaa kiusata niin alan sohlata töissä niin että saan sitte potkut!! Mutta jos ei ne huomaa tätä ja ei pääse mun kimppuun niin sitten painan sikana hommia ja laitan rahatkin piiloon!

    • vammaisohjaaja

      Taas lähti jo liika aikasin mutta piti sanoo että kun rahaa piilossa tarpeeksi niin sitten ostan moottoripyörän mutta olen ovela nääs ja en laita sitä mun nimiin vaan kaverin ja kyllä sitten ulosottoo harmittaa mutta mua onneksi ei!

    • ghj67

      Vaikea sanoa, paljonkos tulet saamaan nettona kaikkinensa, siitä voisi jo katsoa mitä se normaalitapauksessa veisi..

    • Tässä on maksukieltolaskuri jolla voit laskettaa paljonko vouti vie nettotuloistasi.
      https://asiointi.oikeus.fi/web/asiointi/maksukieltolaskuri

      Vouti saa tietää työpaikastasi verottajalta joten, jos tässä vuoden alussa saat työpaikan voit optimitapauksessa olla ulosoton tavoittamattomissa ensivuoden alkuun. Verokirjalla työskennellessäsi et kuitenkaan pysty ulosoton tietämättä loputtomasti tekemään töitä.

      Pankkitili Virossa ei auta asiaa koska vouti lähettää maksukiellon työnantajallesi, joka pidättää ulosottoosuuden palkasta ennenkuin sitä edes maksetaan tilillesi.

      Ilmoittamallasi tuntipalkalla ei varmasti tilille kerry pahemmin säästöjä joten tuhlaat vain aikaasi ja vähiä rahojasi, jos matkusta Viroon avaamaan pankkitiliä.

      • OvelatPärjääAina

        7 euron tuntipalkastakin jää säästöön varsinkin jos sen pystyy pimittämään voudilta vaikka sitten virolaisen pankkitilin avulla. Sitten kannattaa tosin mennä Tallinnaan tallettamaan käteisenä talletusautomaattiin eikä tehdä suoria siirtoja suomalaiselta tililtä. Toinen vaihtoehto on että työnantajalle ilmoittaa virolaisen tilinumeron palkanmaksua varten.

        Uusi vaihtoehto on saksalainen N26- pankki jonka tilin voi avata netissä älypuhelimen ja suomalaisen passin avulla. Se on normaali pankkitili ja Mastercard Debit tulee postitse kotiin parissa viikossa. Sitten ei tarvitse matkustaa Viroon avaamaan pankkitiliä kun tuon tilinumeron voi ilmoittaa työnantajalle.


    • lfrlrenlgnltmg

      Eikö vammaisohjaajaksi voisi palkata kunnon ihmistä? Samaten lähihoitajissa voi olla nykyisin kaikenlaista sekoporukkaa.

      • Voikuhyväihminen

        Näinhän tuo näkyy olevan sekoporukkaa kommentoijissakin...


    • vammaisohjaaja

      Kiitos teille hullu-ukko ja ovelatpärjääaina! Te ootte kunnon kamuja ja oli hyviä neuvoja. Nyt teen niin että otan eka selvää minkä verran sitä palkkaa alkaa tulla ja sitten alkaa sotasuunnitelman vaihe 2 eli alan tehdä ulosoton jengin elämän hankalaks! Toi Saksalainen pankki kuulosti hyvältä koska siten vois säästää aikaa ja rahaa kun ei tartte matkustaa viroon tiliä aukasemaan! Passia vaan ei oo mutta hankin semmosen. Ei kai oo kovin kallis hankkia? Sitten kun työt alkaa olen valmistautunut kunnolla ja palkat jää itelle! On hyvä jos ne ei näe heti että oon töissä! Sitten en vastaa puhelimeen jos se ulosotto tyyppi alkais kyseleen liikaa hankalia kysymyksiä niin ei saa mua puhumaan. Leikin etten oo kotona jos tulee ovikelloa soittamaan. Niin ja kirjeet pistän mainosten kanssa roskiin! Kyllä tämä onnistuu ja kiitos vielä neuvoista! Tolle viimeiselle vastanneelle sanon että haista sinä hikinen sukkas! Sun täytyy olla se sama pienikaluinen ääliö joka vittuilee velallisille täällä aina. Mä en ole mikään seko vaan sinä olet se vammanen jonka minä ohjaajana opastan ulos tältä palstalta psykiatrisen hoito laitoksen asiakkaaksi. Sinä tarttet apua enemmän kuin yksikään velallinen tällä palstalla! Mä ajan kuule vielä sillä moottoripyörällä jonka ostan ja sinä joudut kateellisena toteamaan olleesi pahasti väärässä! Muille hyvää viikonloppua!

      • lfrlrenlgnltmg

        Sinun ei pitäisi haaveilla nyt mistään moottoripolkupyörästä. Lääkityksesi on sen verran voimakas, että olisit suoranaiseksi vaaraksi muille tielläkulkijoille. Toisaalta pitkäjännitteisyytesi ja pieni palkkasi ei ehkä riitä edes minkään mopon säästämiseen. Uusi työtehtäväsi on sen verran vaativa, että et kaipaa nyt mitään runsaita suuria suunnitelmia, jotka stressaavat mieltäsi. Hyvää viikonloppua sinullekin!


    • VELAT_MAKSA

      MAKSA VELKAS KUULITKO MAKSA VELKAS!!!!!!!

      • Voekiesus

        OLE SINÄ HILJAA ! Maksa vaan omat velkasi !


    • vammaisohjaaja

      Minä en haaveile moottoripyörästä vaan mä ostan sen. Ja varaa on kun en todellakaan maksa niitä velkoja, en vaikka kuinka kiukuttelisitte.
      Pitääkö rautalangasta vääntää vai onko nää pari kommentoijaa ihan tolloja?

      • hu9g9hh3qrtj9bgåtqegt

        Epäluotettavana ihmisenä et enää velkaa saa, joten joudut maksamaan käteisellä. Säästäminen vaatii pitkäjännitteisyyttä, jota sinulla ei ole tähän asti ollut.


      • fhdf7

        Älä kuitenkaan osta yli 2000e pyörää, uo voi realisoida senkin.


      • 9e29ewdfhrewhiu

        Aloittaja kirjoitti aiemmin, että hän aikoo ostaa pyöränsä jonkun toisen nimiin. Mutta onko hänellä yhtään ystävää, jolla olisi luottotiedot tallella? Muutenhan uo veisi pyörän tältä ystävältäkin.


      • 1230987
        9e29ewdfhrewhiu kirjoitti:

        Aloittaja kirjoitti aiemmin, että hän aikoo ostaa pyöränsä jonkun toisen nimiin. Mutta onko hänellä yhtään ystävää, jolla olisi luottotiedot tallella? Muutenhan uo veisi pyörän tältä ystävältäkin.

        Huono idea, mistä löytyy niin TYHMÄ kaveri että ottaisi toisen omaisuuden (vakuutukset) nimiinsä ja kun kyse on kaiken lisäksi ajoneuvosta jolla voi jo heti eka mutkassa ajaa kuolonkolarin jossa sivullinen kuolee...siinä onkin sitten selittelemistä! Lisäksi tuollaiset järjestelyt on yleensä ihan tuttuja uo:lle, joten..


      • fd03ll

        Bulvaanin voi löytää vaikka syrjäisen lähiön takapihakapakasta tai narkomaanien tukiasuntolasta. Sieltä varmaan löytyy joku joka ottaa vakuutuksenkin nimiinsä pientä korvausta vastaan. Liikennevakuutuksen saa jos maksaa ensimmäisen vuoden vakuutusmaksut kerralla kun allekirjoittaa vakuutussopimuksen, silloin luottotiedottomuudellakaan ei ole väliä.


      • xcb4
        fd03ll kirjoitti:

        Bulvaanin voi löytää vaikka syrjäisen lähiön takapihakapakasta tai narkomaanien tukiasuntolasta. Sieltä varmaan löytyy joku joka ottaa vakuutuksenkin nimiinsä pientä korvausta vastaan. Liikennevakuutuksen saa jos maksaa ensimmäisen vuoden vakuutusmaksut kerralla kun allekirjoittaa vakuutussopimuksen, silloin luottotiedottomuudellakaan ei ole väliä.

        Heh...eiköhän noilla pääsääntöisesti ole ulosotto päällänsä samalla tavalla :) ...Eikä siinä mitään, kun bulvaani löytyy niin entäs sitten kun tulee se kolari, voi olla se pahakin jossa tulee henkilövahinkoja


      • ojvsjorfejog

        Aloittaja on todennäköisesti mielenterveyskuntoutuja, jolla on lääkitys päällä. Hänen ei tarvitse ajaa montaakaan kilometriä ennen rysähdystä. Toivotaan etteivät sivulliset kärsi, mutta pelkään pahinta.


      • Eläpäs

        Mistä sinä sen tiedät ? Vai oletko psykiatri..eipä nuo näytä sullakaan olevan kaikki muumit laaksossa...


      • Eläpäs
        ojvsjorfejog kirjoitti:

        Aloittaja on todennäköisesti mielenterveyskuntoutuja, jolla on lääkitys päällä. Hänen ei tarvitse ajaa montaakaan kilometriä ennen rysähdystä. Toivotaan etteivät sivulliset kärsi, mutta pelkään pahinta.

        Mistäs sinä sen tiedät ? Eipäs nuo näytä olevan sullakaan kaikki muumit laaksossa..


    • ojvsjorfejog

      En tiedäkään. Mutta sen tiedän, että olette varkaita, te, jotka ette edes yritä maksaa velkojanne.

      • mietihän

        Vai varkaita.hmm. Eli jos sairastut tai elämä vie muuten polvilleen, olet automaattisesti varas ? Kannattaa muistaa, että ulosotossa on myös ihmisiä, jotka todellakin yrittävät maksaa ja selviytyä. Potkiminen maassa makaavia ei auta näin ison ja laajan ongelman edessä, eikös se ole niin, että jos tehtäisiin toimivammaksi tämäkin systeemi, se olisi koko armaalle yhteiskunnallekin jatkossa halvempi vaihtoehto. Jos osaat niin laajasti ajatella.


    • vammaisohjaaja

      Hyvin sanottu tuolle yhdelle vatipäälle! Kyllä en ole varas vaikka olisi velkaa! Se o semmonen juttu myös että sekin on ihan tuubaa että olisin liikenteessä vaarallinen! Kortin sain 1993 ja vaan yhden kerran olen ollut tilanteessa jossa oli mussa vikaa kun kolisi hieman. Silloinkin kyse oli siitä että siili juoksi tielle ja minä väistin sitä! Ketään ei kuitenkaan sattunut silloinkaan, ei edes siiliä ja meni vaan sillon bonuksista vähän!

    • vammaisohjaaja

      --lähti liian aikaisin kun piti vielä sanoo että mulla on parikin hyvää kaveria joiden nimiin saan laittaa moottoripyörän! Voin olla haltija jolloin vakuutuksen otan ihan ite! Mutta jos kaveri ottaa senkin niin ei mikään laki kiellä antamasta ajokkia ns. lainaksi mulle vaikka kuinka usein! Kummallisia syyttelyä tolla yhdellä aina mutta eihän sille mitään voi jos henkisesti köyhä ja ainoo huvi on vittuilla keskustelupalstalla ihmisille joita ei ees tunne! Säälittävää mutta se ei estä mua nauttimasta moottoripyörästä ja muista kivoista jutuista! Muille kans hyvää kevättä, ei velkojen takia kannata masentua!

      • ojvsjorfejog

        Tota noin, yksi este sulla onneen kuitenkin on. Moottoripyörä pitää maksaa käteisellä ja sulla on tilillä todennäköisesti alle 100 euroa...


      • Ootkokade

        Mistäs tiedät ? Voipi kuule olla useampikin satanen....:)


      • fgh86

        Sori ei onniostu tuo haltija homma, se on uo:n näkökulmasta ihan sama kuin olisit omistaja.


      • PutketKuumiksiVaan
        fgh86 kirjoitti:

        Sori ei onniostu tuo haltija homma, se on uo:n näkökulmasta ihan sama kuin olisit omistaja.

        Mutta jos koko hoito on toisen nimissä niin siinähän niiltä loppuu näkökulmat, hehheh....


    • vammaisohjaaja

      Moi! Nyt on aika palata kertoon hienoja uutisia! Sain kaverin avulla moottoripyörän ostettua osamaksulla. Se on 175 euroa/kk ja mä olen nyt jo ekan erän maksanu! Mä saan töissä vammaisohjaajana työllistämistukea ja palkka on käteen noin 1400 euroa kuussa. Raha menee mun ulkomaalaiselle tilille johon mulla o automaattikortti jolla saan nostettua rahaa ja arvatkaas mitä?! Vouti ei tiedä mitään koko työstä tai palkasta eli saan pitää kaiken itelläni! Tänään ajoin kunnon lenkin moottoripyörälläni nahkaliivit lepattaen ja kyllä oli hienoo voi että! Se on kaverin nimissä ja vakuutus mulla eli oon haltija eikä uo oo kyselly mitään! Ny tehdään hommia hymy huulessa ja päästellään prätkällä kunnolla sekä kitataan kaljaa huolella! Se on kesä ny ja siitä otan ilon irti! Hyvää kesää muille myös mutta palstan vakiomulkut saa jäädä tänne keskustelupalstalle itkemään pahaa kateellista oloonsa!

      • igswudgwe

        Oi oi olet jo maksanut ekan eränkin 175 euroa. Se on iso asia sulle, kun et ole tottunut maksamaan juuri laskujasi. Siitä on hyvä jatkaa. Toivottavasti työllistämistukiaikaa riittää sen verran, että saat maksetuksi koko moottoripyörän. Maksueriä on vielä paljon jäljellä etkä ole tottunut pitkäjännitteiseen toimintaan. Hyvää kesää sinullekin!


      • 457457

        Hienoa että menee hyvin! Varoitus vaan että kun uo saa tietää että oletkin töissä, parin kolmen kuukauden kuluttua vimeistään, niin sitten tuosta sun 1400e netosta lähtee 466e, siinä ei ulkomaiset tilit auta. Ja jos uo kovin on vittuuntunut niin pyöräkin voi joutua suurennuslasin alle, varsinkin kun vakuutus on sun nimissä.

        Mutta muuten Hyvää kesää ja paljon kilometrejä !


      • Ajokilometrejä

        Hienoa ! Hyvää kesää, älä välitä kateellisten huuteluista ! :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      58
      2352
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1980
    3. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      176
      1782
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1747
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1651
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1629
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1534
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1367
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1228
    Aihe