Entressen kirjaston vessat?

äity

Siis kenelle ne on tarkoitettu käytettäväksi kun ovessa on kumman näköinen ihmistunnus. Olen nainen ja haluan mennä naisten vessaan. Nykyiset vessat ovat yhteiskäytössä ja haisevat aina pissalla ja ovat epäsiistejä. Tunnen että minun oikeuksiani on poljettu. Haluan mennä naistenvessaan enkä sukupuolivähemmistöjen tunnuksilla merkittyyn koska en kuulu niihin. Näin siis minun oikeuksiani poljetaan. Entressen kirjasto on ennenkin mennyt liian pitkälle vähemmistöjen nuoleskelussa, siitä vaikka esimerkkinä aikoinaan kirjastoon tehty ramadanin aikainen "rukousnurkka". Sitten kun asiasta nousi haloo kirjastonhoitaja perusteli hätäpäissään että rukousnurkka (huom. siis ramadanin ajaksi tehty) olisikin kaikkien hiljentymisnurkaksi tarkoitettu. Höpö höpö tämä nuoleskelu alkaa mennä liian pitkälle.

3 kommenttia

Vastaukset

  • Pääkaupunkiseudun kirjastot ovat menneet huuhaa-linjalle. Esittävät sellaistakin, että sukupuolia on useita. Edes kirjastoilta pitäisi voida odottaa tieteellistä ajattelua.
    Ihmeellistä on sekin, että jokin sellainen joukko kuin homot saavat erityisen esittelypöydän kirjastoon.

  • Suosittelen aloittajaa tekemään nestemäiset tarpeensa kirjaston jonkin kirjaston johtohenkilön päähän. Niin he ovat itsekin tehneet.

  • Kymppikirjastossa on kaksi vessaa, toinen on lastenhoitoa varten, toinen liikuntaesteisille. Menin ensin siihen missä voi lapsia hoitaa, mutta sitten havaitsin että ne kaksi pikku koppia siellä ovat molemmille sukupuolille.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.