Tara-joen kanjoni

Ansu

Olemme varanneet 9 päivän pituisen jakson Kroatian Splitiin . Nyt Monte Negro on alkanut kovasti kiehtoa. Olen suunnitellut sinne 450 km kierroksen. Nyt pitäisi saada täysi varmuus Taran kanjonista. Emme laske koskia , mutta haluamme ajaa autolla kanjonissa kulkevaa tietä. Missä kohtaa on kaikista vaikuttavimmat maisemat ?
Onko se väli esim. Mojkovac- Zabljak ?

On niin vaikeaa netistä löytää vastausta

3

232

  Vastaukset

  • Jos sinne asti menee kannattaa ne laskea..2 paivaa ja 250 euroa..ja samalla kannattaa kayda Albaniassa..kun siell on ne kunnon rannat mita M.Negrosta ei ole

   • Jos ajaa autolla niin onko kanjonin maisemat välillä esim. Mojkovac- Zabljak


  • Autolla ajetaan lähellä kanjonin pohjaa, vaikuttavimmat maisemat näkyy junan ikkunasta, tämä kulkee ylempänä rinteiden halki. Mielestäni kannattaa käydä siihen tutustumassa, vaikka auto olisikin käytössä muuten. Junia ei ole kovin paljon, valitettavasti. Paras väli on ehkä Podgorica - Kolasin. Aikataulut: http://www.zcg-prevoz.me/search (katso myös https://youtu.be/MgZqJTxb0hU ).

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefan on puhunut Seiskassa: Naapurien juoruaminen ei häntä haittaa.

   Stefan kertoo, että rakentaa Sofian kanssa kotia tietoisena naapureiden katseista, eikä häntä haittaa, vaikka naapurit soittelevat heistä lehteen.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   7622