Aihealueet

Listaukset

  Diversified Resorts Ltd

  lomailjija

  Kannattaa tytustua todella tarkkaan sopimustekstiin tämän firman kanssa asioidessa! Pure points-pisteet eivät hyödytä sinua mitenkään , mutta maksat nopeasti korotettavia hallinnointimaksuja kerran vuodessa ja pistepurku on TODELLA VAIKEAA! Hallinnointi kuluista tulee maksuja ja maksukehoitukisia vaikka olisit purkusopimuksen tehnyt!! Suosittelen pusymään kaukana tästä Espanjan Aurinkorannikolla toimivasta firmasta, joka kaupittelee lisäpisteitä varsinkin vanhoille RCI:n asiakkaille.

  32

  2056

   Vastaukset

   • Minulla on se käsitys ,että tuo firman pisteillä ei pääse mihinkään muualle kuin heidän omiin kulahtaneisiin torakkapesiin.
    Kauppaavat vielä omistuksia ketjun 80-luvun hotellihuoneesta hotellista joita eivät edes omista,outoa

   • Koko pistesysteemi on kallis käyttäjälle ja tarpeeton. Nykyään viikko puoli on pisteytetty ja samalla tavalla hyvän viikon omistamalla, esim 24 pistettä, voit ottaa tällä yhdellä viikolla jopa 5-viikkoa lomaa jossain muualla( viikon majoitus 4-5 pistettä). Pistesysteemi on hyvä rakennuttajille/myyntiyrityksille/HCR, ei käyttäjille. Pistesysteemiin pääsee vain rakennuttajien kautta kalliilla mutta viikko systeemiin pääsee ihan maksamalla RCi:lle jäsenmaksun. Tällaisen viikon voi ostaa vaikka Torista 200 eur. Ei välikäsiä.

   • Osaatko sanoa, miten pure pisteistä pääsee eroon

   • Osaatko sanoa miksi hankit ylipäätään pure pisteitä? onko sinulla viikon käyttö manuaalia. Vastaus löytyy sieltä. Kaikissa muissa tapauksissa soita RCI

   • Espanjassa Aurinkorannikolla myydään pisteitä "nollakauppana". Eli maksat vaikkapa 5 500 € ja pian pisteesi myydään ja saat rahasi takaisin! Onko kokemusta?

    • Älä usko, kokemusta on, mitään et koskaan saa takaisin! Toivottavasti tämä varoitus ei tule liian myöhään.


    • antimanu kirjoitti:

     Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

     MOT ohjelma olisi paikallaan tästä ja lisäksi Travel Time Group Ou / Golden Resorts Ou tahoista Tallinnassa.


    • Ekdahlit kirjoitti:

     Älä usko, kokemusta on, mitään et koskaan saa takaisin! Toivottavasti tämä varoitus ei tule liian myöhään.

     Mitäköhän vikaa tässäkin viestissä oli, kun ehdotin asian viemistä MOT ohjelmaan ja kysyin, lähtevätkö muut "petetyt" mukaan?


    • juulki kirjoitti:

     MOT ohjelma olisi paikallaan tästä ja lisäksi Travel Time Group Ou / Golden Resorts Ou tahoista Tallinnassa.

     Olen samaa mieltä , että jollakin tavoin tälle pettämiselle, valehtelemiselle ja huijaamiselle pitäisi saada loppu. Meitä huijattuja Lomaosakkeiden omistajia on varmaan tuhansia eli kyse ei ole mistään pikkurahoista. Eikö ole ketään joka tietäisi, mistä pitäisi aloittaa ja mitä tehdä.? Eikö mitenkään saataisi porukkaa kasaan tekemään esim. yhteiskanne? Ehkä se onnistuisi, jos saataisiin tarpeeksi julkisuutta asialle.


    • Yle tehnyt ohjelmn kyseisestä asiasta 2015. Käytiin ihan mielenkiinnosta kuuntelemassa ja kyllä todellakin saisi 80% enemmän kohteita käyttöön kui Holiday klubin kautta ostaessasi. Siis myyjä Pekan mukaan, ja hintaa vain 3800€ + parisataa kk maksua. Sanoimme että ei kiitos.


    • Se 80 % tarkoittaa niitä harvassa olevia hotelleja, joista maksat kuitenkin lähes normaalin hinnan. Hyvä että et mennyt lankaan.


    • On kokemusta! Tein reklamaation harhaanjohtavasta myyntiesittelystä Suomen kuluttaja-asiamiehelle.
     Valitettavasti hän ei voinut tehdä asialle mitään.


   • Varokaa tätä firmaa!!

   • Totta! Varo ja varata muitakin tästä firmasta! Outoa, että RCI tekee yhteistyötä tällaisen yrityksen kanssa!

   • Lomaosake on aina käytännön huijaus.Se paljonko häviät riippuu firman härskiydestä.
    Vain tyhmä ostaa mitään huom mitään.
    Sitä saa mitä tilaa.Turha valittaa pakskat on housussa oppirahoja on maksettava.

   • Kumma juttu, kun ylläpito poistaa aivan asiallisia viestejä. Diversified on härski firma, lupaa ummet ja lammet, rahat takaisin jne.,mutta mitään et saa. Saa kai sitä harmitella, että on rahansa menettänyt, vaikka se onkin johtunut omasta tyhmyydestä ja hyväuskoisuudesta. 5500 euroa meni kankkulan kaivoon. Toivottavasti tämä estää ainakin jonkun "halpaan menemisen".

   • Kylläpäs naurattaa tämä suomalaisten valitus. Ite käytän Diversifaitin bonusviikkoja muutaman kerran vuodessa ja säästän niillä noin tonnin per viikko. Sunsetin myyjä Espanjassa lupas myydä oman Katinkullan viikkoni vuodessa. Melkeen kaks vuottahan siihen meni, mutta kaikkienhan myyjien lupaukset on aina yläkanttiin. Ite tajuan tämän kyllä. Holiday Clubi ei suostunut ottaan viikkoani edes myyntiin.

    • Valittaminen on suomalaisinta mitä tiedän ja hauskaa hommaahan tuo on. Mutta rehellisyyden nimissä, niin hyvät kaupat ainakin me tehtiin. Ainoa syy meille kaupantekoon oli RCI:n varausmaksut. HC:n jäsenenä jouduin maksamaan varausmaksun jokaiselta viikolta ja nyt maksan vaan 340€. Me kun tehdään espanjaan kerran vuodessa se 3kk:n lomamatka, niin maksaa itsensä melko nopeasti takaisin. Bonusviikkoja käytetään kanssa, jos lomaillaan suomessa.


    • HC:n jäsenenä maksat aivan samat varausmaksut kuin Diversifiedin kauttakin!


    • Ekdahlit kirjoitti:

     HC:n jäsenenä maksat aivan samat varausmaksut kuin Diversifiedin kauttakin!

     Aikoinaan kyllä, mutta ei enään. Sen takia kaupan teimmekin.


    • Kalliot kirjoitti:

     Aikoinaan kyllä, mutta ei enään. Sen takia kaupan teimmekin.

     Hc omistajana on Rci:nmaksut aivan samat, kuin kaikille muillekkin neljälle miljoonalle omistajalle ympäri maailmaa. Vaihtomaksut kun maksetaan suoraan Rci:lle kaikki kohteet 169e viikko ja 2 viikkoa tai pidenpään 338e kaikkialla maailmassa. Olin itse Diversified esittelyssä ja lukuisista pyynnöistäni huolimatta en saanut esiteelylahjaa joka luvattiin. Itse esittely meni hyvässä hengessä, mutta en nähnyt tuoteessa mitään lisä-arvoa meille. Kertoo yrityksestä paljon, jossei edes esittwlylahjaa saa.


    • Näin on, samat varausmaksut, olit sitten Holiday Clubin omistaja tai Diversifiediläinen. Ei kannata heittää 5500 euroa sinne, mitään hyötyä et siitä saa.


    • Kaksivuotta sitten ostettin Caalhondassa Diversifedin jäsenyys ja sen jälkeen ollaan jo toista vuotta käytetty meidän oma HC:n viikko sallassa laskettelemassa ja Diversifiedin kulta viikoilla oltu joka vuosi 2 viikkoa reisussa . Ekana oltiin Orlandossa ja sitten Meksikossa kasi viikkoa . Ei menny varausmaksuja . Maksettiin viikosta jotain 148e. Ainakin minulle se sopii


    • kristian68 kirjoitti:

     Kaksivuotta sitten ostettin Caalhondassa Diversifedin jäsenyys ja sen jälkeen ollaan jo toista vuotta käytetty meidän oma HC:n viikko sallassa laskettelemassa ja Diversifiedin kulta viikoilla oltu joka vuosi 2 viikkoa reisussa . Ekana oltiin Orlandossa ja sitten Meksikossa kasi viikkoa . Ei menny varausmaksuja . Maksettiin viikosta jotain 148e. Ainakin minulle se sopii

     Minkälaisia vastikkeita maksatte?


   • Me teimme kaupat viime talvena Calahondassa ja nyt tuli ilmoitus, että osakkeellemme löytyi ostaja ja vieläpä hyvään hintaan, eli tyytyväisiä olemme me ainakin. Toivottavasti muutkin saavat pian osakkeensa myytyä. Lomaosaketta emme enään lähtisi ostamaan. Tämä systeemi ilman osaketta toimii ainakin meille paljon paremmin.

    • Kerrotko miten jälleenmyynti tapahtui, kun olen lukenut ettei pisteytettyjä viikkoja voi myydä? Meillekin tätä on tarjottu ja osakkeista eroon pääseminen olisi houkuttelevaa. Epäilen kuitenkin, että mahtaako sitä tapahtua ja millä hinnalla? Ja jos Diversified systeemi on sidottu RCI:n tarjontaan niin mikä on saatavuus?


    • Tapahtui englantilaisen yhtiön kautta jota diversified suositteli ja teki kaikki käytännön asiat. Heillä myäs paljon kohteita rci:n ulkopuolella


   • Totta puhut!

   • Unohtakaa lomaosakkeet! Me matkaillaan lähinnä pelkästään bonusviikkojen ja Hotel expressin kautta.

   • Kokemuksella neuvon: Älä tee mitään sopimuksia tämän yhtiön kanssa!
    Aurinkorannikolla lomailevia kutsutaan RCI-esittelyyn, jossa lupaillaan ”RCI-täysjäsenyyttä” ja monia lisäetuja. Yleensä tarjotaan kovaan hintaan 15.000 pistettä, mutta niillä pistelomien ja bonusviikkojen saatavuus on erittäin huono. Majoituksen saa huomattavasti edullisemmin esimerkiksi suoraan hotellista.
    Jos jo omistat lomaviikkoja, siirretään ne sopimuksessa verokeidasyhtiön hallintaan, joka määrittää myös ylläpitomaksut. Holiday Clubin kautta saatu RCI-jäsenyys tarjoaa aivan samat lomakohteet ilman uusia lisäkuluja ja Holiday Clubin omia kohteita saa huomattavasti edullisemmin. Sen sijaan netin sadoissa myynti-ilmoituksissa pyydetään tarjoamaan pisteosuuksista edes jotain, jotta pääsisi kuluista eroon.
    Erimielisyydet käsitellään ulkomailla, joten sopimuksista ei kannata riidellä, ja kaikki RCI-edut riippuvat saatavuudesta. Lisäetuna tarjottavassa Prestige Vacation -sopimuksessa lukeekin, että myyjäyhtiö ei vastaa mistään suullisesti tai kirjallisesti annetusta lausunnosta eivätkä ne sido sitä, mutta sopimuksen sekä RCI- ja Prestige Vacation -ohjelman ehtoihin ja etuihin myyjäyhtiö voi tehdä mitä tahansa muutoksia.

    • Oletko ollut siis jäsen vai mihin kokemukseen perustuu? Ei kai hallinnointiyhtiö enää voi periä vastikkeen lisäksi mitään maksuja jo olemassa olevista osakkeista, myymistään pisteistä kylläkin.


   • Mitä te oikein valitatte. Lommailkee...

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

   Takaisin ylös

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    138
    5690
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    100
    3330
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    140
    2504
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1600