Poltergeist energia

majuri.mielivalta

Poltergeistissahan esineet lentenelvät ympäri asuntoa. Olisiko mahdollista valjastaa poletrgeist energian lähteeksi? Ajattelin, että voisko joku kertoa paikan jossa näitä poletrgeisteja on, niin menisin nappaaman pari. Voisin laittaa pari polkemaan kuntopyörällä energiaa mökille akkuun. Ei haittaisi, jos olisi pilvistä. Olisi akut aina kumminkin täynnä. Jos poltergiesteille jää energiaa, niin voisvat hakata halkoja varastoon ja tuoda ne takan viereen.

9

299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kummituskouluttaja

      Kyllä tällä palstalla on ollut kertomuksia, joiden mukaan poltergeistit on opetettu mm. auttamaan siivoustöiden yhteydessä tapahtuvissa huonekalujen siirtelyssä.
      Heikompivoimaiset ovat osallistuneet tiskaamiseen ja pöjyjen pyyhkimiseen.

    • OnneaOlijoille

      Hehheh. Ajattelitko näin tekeväsi tyhjäksi polterkeist uskomukset? Valitettavasti uskomukset ei poistu niin kauan kuin joillakin on niistä kokemuksia tai varma tieto sellaisesta tapauksesta. Itse näin kerran kun pieneen kirjakauppaan, jossa myytiin kaikenmaailman new-age kirjoja ja kristalleja yms. tuli pariskunta kiirellisen oloisena ja kysyivät matalalla äänellä että mistä saa apua sellaiseen jos jotain outoa tapahtuu asunnossa ja myyjä kysyi että mitä tapahtuu ja mies sanoi vaivaantuneena matalalla äänellä että tavarat lentelee.. Myyjä/omistaja antoi sitten heille paperilla puhelinnumeron, jonka jälkeen lähtivät liikkeestä. Itse selailin siinä hyllyjä, eikä siellä ollut keskellä aurinkoista päivää muita asiakkaita.

      • majuri.mielivalta

        No niin, tässä on Majuri Mielivalta. Kerro mistä saan hakea ne poltegieisit? Tai kerro missä ne on nähty? Houkuttelen chees burgerilla puolityhjään olut tölkiin ja sitten ne on mun. Hähhääää.


      • Professori_P.Perse

        Herra majuri. Pitkällisten kokemusteni mukaan olen tullut vakaumukseen, että ne, jotka haluavat poltergeistin itse nähdä, eivät sitä koskaan tule näkemään.
        Vain toisten kokemuksia voi kuunnella.
        Olen nimittäin parapsykologian professori, ja perustin laboratorion kummittelututkimuksia varten.
        Monista pyynnöistä huolimatta ei sinne kummituksia tutkittaviksi tullut.
        Tarjolla oli jopa kymmenentuhannen euron palkkio henkilölle, joka saisi sinne kummituksen tuoduksi. Eipä sekään asiaa auttanut.
        Ymmärtänette nyt, että oluttölkillä houkuttelu ei tule onnistumaan.


      • majuri.mielivalta

        Niin kummitukset eivät taida ymmärtää rahan päälle. Ja voisiko kummitus edes juoda olutta? Poltergiesti voisi ehkä juoda olutta, jos se on ihmisen sisässä, jolloin itse asiassa ihminen juo sen oluen poltergeistin pakottamana. kun kuitenkin niin monet oihmiset juovat paljon olutta, niin voisko tämä olla merkki riivauksesta. Demoni pakottaa juomaan olutta. Useinhan humalahakuinen juominen johtaa sadatteluun ja herjaaviin huudahduksiin.

        Luulisin, että jos ihmiset ottaisivat krusifiksin käteen suunnatessaan pubiin perjantai-iltana, se hillitsisi demonin valtaa ja ihmisten ei olisi pakko juoda niin paljon alkoholia. Vaihtoehtoisesti voi seurustella nunnien ja munnkkien kanssa, jolloin heistä sinkoava pyhyyskenttä karkoitta demonit. Tässä on tärkeää, että nunnien välissä, jolloin rauhoitusvaikutus on maksimaalisen suuri. Jos nunnien emittoimat pyhyys-aallot heikentyvät etäisyyden kolmannessa potenssissa, olettakamme palloaallot, niin tuo välissä olo on täkeää, sillä se maksimoi antidemonivoimat.

        Tämänn teorian tukena on se, että kirkoissa harvemmin tapaa alkoholin vaikutuksessa olevia. Pyhyyskenttäteoria on siis validi. Ehdotankin kaikkia ottamaan vähintää kaksi nunnaan ja yhden krusifiksin mukaan kun suntaa perjantaina pubiin, jotta poltergeisti ei pakota juomaan olutta.


    • Kylä_lähtee

      Mainio ajatus, noitahan vois valjastaa myös liikennekäyttöön! Tuollasen polttiksen kun sais sähkö-Kuplaan voimanlähteeksi niin jäis kaiken maailman bugattiveyronit valoissa kuin tikku paskaan.

      • majuri.mielivalta

        Niin, se on kummalista, että poltergeist-energian tuotantoon ei ole rahoitusta. Poltergeistin tutkimukseen pitäisi heti antaa rahoitus. Tämä voisi ratkaista koko maailman energian tuotannon ja mahdollistaisi itergalaktisen avaruus matkailun.


    • taidonnäyte

      Itse olen myös miettinyt kun puhutaan levitaatiosta, että voisi mennä vaa-alle seisomaan ja testata kykyä, niin siinähän sitä näkisi kuinka hyvin hallitsee taidon. Kenen tahansa on pidettävä hyvä huoli ja oltava rehellinen itselleen, ettei usko olemattomiin, koska silloin hukkaa aikaansa, eikä ole kenenkään edun mukaista että hukkaa aikansa. Tosin eihän elämässä ole pakko mitään tehdä tai siis saavuttaakaan, mutta ajan hukka on silti ajanhukkaa, koska siitä ei seuraa mitään positiivista tulevaisuudessa.

    • Poltergeist-ilmiöön liittyy epäilemättä energiaa, koska esineet eivät ilman sellaista juuri liiku.

      Voisiko tällaisen poltergeist-ilmiön käyttövoiman sitten valjastaa johonkin yhteiskuntaa hyödyttävään toimintaan sen sijaan, että se melskaa yksinään jossain vintissä taikka viskelee kiviä purkukunnossa olevan mörskän katolle?

      Kun ilmiö kerran on olemassa, ei sen käyttövoiman valjastamisen luulisi olevan mahdotonta. Useimmissa tapauksissa näin on onnistuttu tekemäänkin. Pikkupojat on nimittäin patistettu takaisin koulunpenkille yhteiskuntakelpoisuutta oppimaan kivien viskelyn sijasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2161
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe