Pitsakuskin päiväuni

Nainenpuutteessa

Mira oli yksin kotona pitkästä aikaa, kun kämppiskin oli jossain sukujuhlissa. Hän päätti nauttia illasta rauhassa ja laski itselleen kylvyn. Kylpiessä tuli kuitenkin nälkä ja Mira soitti paikalliseen pitseriaan. Toimitusaika olisi n. vartti ja siinä ajassa hän ehtisi hyvin pois kylvystä.

Mira nousi ammeesta ja laittoi kylpytakin päälleen. Sitten ovikello soikin jo ja nainen meni avaamaan ovea. Siellä seisoi nuori turkkilasmies joka ojensi pitsan hymyillen Miralle. Mira maksoi pitsan ja kääntyi mennäkseen takaisin sisälle. Hän ei ehtinyt ottaa askeltakaan kun tunsi miehen kädet ympärillään. Pitsalaatikko tippui lattialle ja mies pakotti Miran sisälle asuntoon. Nainen yritti rimpuilla miehen otteesta, mutta se oli turhaa. Tämä johdatti Miran kohti makuuhuoneen ovea ja avasi sen. Se oli kämppiksen huone ja tällä oli vanhanaikainen metallisänky missä oli vankat päädyt.

Mies riisui kylpytakin, veti sen nauhan irti, tyrkkäsi naisen sänkyyn ja sitoi tämän kädet päätyyn kiinni. Kylpytakin hihalla hän vaimensi Miran huudot. Siinä hän nyt makasi alasti avuttomana vieraan miehen armoilla.

*Pitsakuskin näkökulmasta"
Ceren ei uskonut onneansa, kun oven avasi nuori blondi jonka rinnat uhmasivat kylpytakin kiinni pysymistä. Hänen elimensä kovettui housuissa ja ajatus iski hetkessä nuoren miehen päähän. Naisen kääntyessä Ceren astui tämän taakse ja tarrasi kiinni. Hän pakotti tämän makuuhuoneeseen, riisui alasti ja sitoi kiinni sängyn päätyyn. Mies aikoi nauttia tästä tilanteesta täysillä ja kävi istumaan naisen päälle hajareisin. Nainen yritti rimpuilla, mutta se oli turhaa. Ceren ojentui kohti noita ihania, runsaita rintoja ja imaisi nännin suuhunsa. Hän imi, nuoli ja pyöritteli nännejä suussaan ja leipoi tissejä käsissään. Sitten hän siirtyi alaspäin suudellen naista kiihkoissaan. Ceren avasi naisen reidet ja upotti päänsä tämän pilluun, kieli löysi lämpimän herkun ja maiskuttelu alkoi.

*Mira kertoo*
Siinä se tyyppi nyt hymyili kuin idiootti tuijottaen häntä. Yritin karkuun, mutta mies hyppäsi päälleni ja kävi tissieni kimppuun kuin nälkäinen eläin. Huusin tuskasta miehen kovakouraisessa käsittelyssä, mutta kylpytakin hiha vaimensi avunhuutoni. Miehen kieli ja huulet tuntuivat inhottavilta ihollani ja tilanne vain paheni, kun mies matkasi alaspäin kropallani . Reiteni avattiin väkivalloin ja miehen kieli upposi neitsytpilluuni. Mies ynisi ja maiskutteli himoissaan karkean kielen nuollessa herkkiä paikkoja. Sitten miehen kännykkä soi ja tämä lopetti kidutuksen hetkeksi.

*Ceren kertoo*
Juuri kun olin päässyt vauhtiin kännykkä soi. Siellä oli kaverini Ezra joka kyseli minne olin jäänyt. Kerroin hänelle mitä oli tapahtunut, mutta Ezra ei uskonut minua. Lopetin puhelun ja otin hänelle kuvia naisen pillusta todisteeksi. Pian känny soi uudestaan ja kerroin Ezralle missä olisi naimista tarjolla. Jatkoi herkuttelua jalkovälissä ja nautin suomalaisen vitun mausta täysillä. Panetti jo valtavasti ja aloin riisua vaatteitani. Sain juuri kalsarin pois kun ovikello soi, puin ne uudestaan ja kävin avaamassa oven Ezralle. Siellä oli myös pari muuta tyyppiä joita en tuntenut ennestään. Näytin missä makkari oli ja kaikki ryntäsivät sinne. He tuijottivat sängyllä makaavaa alastonta naista ja ottivat tämän rinnoista ja pillusta kuvia.

*Mira kertoo*
Ällöttävä turkkilainen nuoli ja imi tiukkaa reikääni. Märkä kieli litisi pillussani ja mies hieroi klittani sormillaan. Aloin jo hieman kiihottua, mutta en aikonut näyttää sitä miehelle. Siitä oli pitkä aika kun olin viimeksi tyydyttänyt itseni hieromasauvalla ja puute tuntui pillussa. Olin juuri huokaamassa kovaäänisesti, mutta onneksi miehen känny soi. Tyyppi vastasi siihen ja seuraavaksi hän minusta kuvia. Mies alkoi riisutua ja sai kalsarinsa pois, kun ovikello soi ja hän meni avaamaan ovea. Kohta huoneeseen ryntäsi 3 miestä jotka alkoivat kuvaamaan intiimejä paikkojani. Seuraavaksi alkoi kovaääninen riita ja miehet tappelivat aikansa jostain. Riidan pääteeksi pitsan tuonut mies riisui kalsarinsa ja tuli jalkoväliini kyrpä tanassa. Toiset kuvasivat kun mies työnsi kullinsa sisälleni. Yksi tyypeistä tuli aivan lähelle ja panija hidasti hetkeksi. Olo oli kuin pornoleffassa tyyppien kannustaessa taustalla.

*Ceren kertoo*
Tappeluhan siitä tuli, että kuka saa panna ekana. Huusin, että löysin naisen ja oli oikeuteni viedä tältä neitsyys. Menin polvilleni naisen jalkoväliin, levitin reidet ja työnsin kyrvän sisälle. Tiukka reikä teki vastarintaa, mutta jatkoin sinnikäästi. Kohta kalvo antoi periksi ja kyrpäni upposi kosteaan reikään. Ezra ja hänen kaverinsa kuvasivat kun panin suomineitoa ja yksi heistä tuli ottamaan lähikuvia. Taisi ottaa myös videon kun pyysi hidastamaan hetkeksi. Nostin naisen jalat ilmaan ja nain tätä kunnolla. Kyrpäni hakkasi tiukassa lemmentunnelissa ja hieroin samalla naisen klittaa sormillani. Nainen yritti olla kiihottumatta, mutta näin miten hän nautti turkkilaisen kyydeistä. **Jatkuu alla**

1

1692

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nainenpuutteessa

      *Mira kertoo*
      Suuri kalu uppoisi sisälleni ja kavahdin tuskasta. Se repi kauan pihtaamani pillureiän edestä kalvot kuin eläin ja alkoi rynkyttämään tiukkaa reikääni. Mies pani minua hullun kiilto silmissään ja nosti vielä jalkani olkapäilleen. Paksu kyrpä teki samalla kipeää ja tuntui hyvältä. Klittan hieronta oli viimeneinen tippa, tunsin miten kroppani petti minut ja aloin kiihottumaan. Piehtaroin kiihkoissani kun mahtava muurinmurtaja työntyi sisälleni aina uudestaan ja uudestaan. Kuulin miten pilluni litisi nautinnosta tämän turkkilaisen käsittelyssä. Joku tyypeistä alkoi nuolemaan nännejäni kuin tikkaria ja ne nöpöttivät kovina kiihkosta. Pitsakuski pani parastaan ja orgasmi kasvoi sisälläni. Vielä pari työntöä ja lämmin sperma valui sisälleni. Piehtaroin nautinnosta ja halusin lisää!

      *Ceren kertoo*
      Panin suomineitoa nuoruuteni innolla, tunsin miten hänen vittunsa lämpeni kalulleni ja tiukensin tahtia. Tunsin jo pillun supistelevan lupaavasti kun joku Ezran kavereista alkoi nuolla naisen tissejä. Hän selvästi nautti siitä ja kouristeli himosta sidottuna. Nainen läähätti allani ja spermani valui hänen sisälleen. Nousin ja luovutin paikkani Ezralle.

      *Ezra kertoo*
      Näin miten Ceren pani naista innoissaan ja kaluni oli jo aivan kova. Olin jo valmiiksi alasti kun naiminen vihdoin loppui ja pääsin nauttimaan suomineidon pillusta. Nainen oli nauttinut naimisesta ja päästin hänet vapaaksi. Käskin naisen nelinkontin ja tämä totteli innoissaan. Sperman valuessa pillusta työnsin kullini tämän sisälle. Vittu sykki vielä nautinnosta ja elin upposi helposti herkkumutteriin. Panin naista kiihottuneena ja tämä vastasi liikkeisiin. Toinen kavereistani tarjosi naiselle kyrpää suuhun ja tämä otti sen ilolla vastaan. Otin kiinni naisen lanteista, survaisin kullini aina vaan syvemmälle. Suominarttu huusi kiihkoissaan minkä suihinotolta pystyi.

      *Mira kertoo*
      Yksi tyypeistä oli jo valmis panemaan pitsakuskin noustessa pois päältäni. Hän oli huomannut kiihkoni ja päästi minut vapaaksi. Sitten sain käskyn kääntyä nelinkontin. Tottelin kuten kiltin tytön kuuluukin. Ihana kulli uppoisi liukkaaseen pilluuni ja rynkytys alkoi uudestaan. Turkkilainen orhi pani minua innoissaan ja lantioni vastasi liikkeeseen. Naiminen tuntui hyvältä ja huusin onnesta kunnes joku tyypeistä työnsi kyrpänsä suuhuni. Imin sitä ja ynisin minkä pystyin. Takana mies tiukensi otettaan ja pyöritin pyllyäni nautinnosta. Aaaaahhh sain kahteen reikään yhtäaikaa ja se tuntui ihanalta. Nussija oli jo nautinnon huipuilla ja taas satoi mälliä pilluuni. Nyt pystyin keskittymään suuhoitoon, otin paremman asennon jatkoin imemistä. Taisiin olla siinä melko hyvä, koska kohta myös kasvoni kiilsivät spermasta. Viimeinen miehistä halusi myös suihinoton ja tein sen mielelläni.

      *Miehet kertovat*
      Vihdoin suomineito oli tyydyttänyt kaikki ja menimme syömään kylmää pitsaa. Ezra jäi vielä asuntoon muiden lähtiessä. Saisi nainen vielä yllätyksen myöhemmin tänään. Kunnon persepanot!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1342
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe