A. Reponen Oy

tuloslaskelmajatase

Täällä oli viestiketji A.Reponen Oy:n velkasaneeraukseen päätymisestä. Veronmaksajille on tulossa miljoonan lasku ja viestiketju on poistettu. Merkillistä salaperäisyyttä! Joka haluaa mennä veronmaksajien kukkarolle (riskistähän tällaisissa investoinnissa on aina kyse) olkoon valmistautunut myös siihen, että hänen touhunsa kiinnostavat laskun lopullisia maksajia. Tapaus osoittaa sen, että kunnan päättäjillä ei ole osaamista lukea yrityksen talouslukuja. Julkisten tietojen perusteella kyseisen yrityksen kohdalla ei noin isoa riskiä olisi pitänyt ottaa. Jos halli jää kunnan käsiin on sille turha etsiä ostajaa kunnollisella hinnalla, vakuusarvo on huikeasti yläkantissa.

94

13021

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eirobotti

      Jälkiviisaus se on ehtymätön luonnonvara. Kateuden ja vahingonilon kun saisi vielä muutettua hyötykäyttöön niin joutsassakin olisi varsinainen sampo.

    • Häpeäisivät

      Harmittavasti tämä juttu tuli julkisuuteen juuri ennen vaaleja, vaikka kunnan johdossa ja muut päättäjät (mm. paikallislehden toimittajat) tekivät kaikkensa, että asia olisi saatu pidettyä salassa ainakin vaalien yli. Jos joku viitsi katsoa ko. yrityksen julkisia talouslukuja, niin ei varmaan tullut yllätyksenä nykyinen tila. Se luku, mikä viivan alle tällä firmalla jäi esim. edellisellä tilikaudella, kertoi kyllä selvästi, ettei niillä rahoilla makseta miljoonainvestointeja mitenkään. Mutta taas nähtiin, miten kunnan päättäjiä on helppo vedättää lupaamalla esim. muutama hikinen työpaikka lisää. Jos ei isommatkaan saman alan firmat ole olleet valmiit sijoittamaan mm. sellaiseen uuteen mullistavaan miljoonaleikkuriin, (koska sillä ei ole suomenmaassa käyttöä niin paljon että kannattaa), niin miten tällaisen pienen "nyrkkipajan" kannatti se hankkia? Kuka viisas onkaan ne kannattavuusluvut laskenut? Saahan sitä tj kehua, kuinka tilauskanta on ennätystasolla, mutta millä hinnalla niitä töitä tehdään? Yleensä urakan saa se, kuka halvimman tarjouksen tekee. Millä rahalla tulevaisuudessakaan maksetaan vuokrat ja lainanlyhennykset ja korot? Ai niin, ei millään, koska kuntahan ne loppupelissä maksaa, siis me kaikki veronmaksajat. Saisivat Reposet edes hävetä jos osaisivat.

    • ViisasVeto

      Eihän tarkoitus ole maksaa vuokria tai vekoja kokonaisuudessa . Käräjäoikeus laillistaa petosta muistuttavan saneerauksen . Näin velkataakasta päästään osin eroon , kukapa ei tuollaisesta ottaisi hyötyä ? Ja näillä eväillä yrittäjä loistaa useammassakin yhteydessä .

    • ÄlkääHaukkuko

      Kyllä täällä huudellaan mutta ei uskalleta suoraan päin naamaa sanoa vaan mielistellään. Toivoisin että jokainen huutelija menisi nyt itseensä ja toivoisi että Reponen nousee suosta. Ei se ole kenenkään etu että ahkeran miehen firma menee nurin. Itse ainakin toivon että tilauksia todella on ja ne pystytään toimittamaan. Toivon Reposille myös työrauhaa ja menestystä kaikesta huolimatta. Reposten taakan syynä ei nimittäin ole kokonaisuudessaan he itse vaan entinen toimitusjohtaja jolla ei ollut hajuakaan ko. liiketoiminnasta ja näin teki tyhmiä kauppoja. Ja ei, en kuulu Reposten lähipiiriin.

      • AsiastaHaukuttu

        VOUH VOUH !!! Silloinhan koirakin haukkuu kun on syytä,eikä syyttä suotta. Vaikka tämä ÄlkääHaukkuko näin kirjoitti. Tuntuu siltä että hänkin ajattelis asia unohtuu ajan myötä,kyllä veronmaksajat osansa maksaa. Vielä lopuksi VOUH VOUH AUUU AUUU!!!


      • NäinköOikein

        hUOM!! ÄlkääHaukkuko kirjoitti suosta. Käynti optikolla riittää hallihan on melkein mäen päällä .käyppäs ajelemassa vaikka nelostiellä välillä Oravakivi-Joutsa.


      • rupiKullit

        Ompas kiva että syyllisyyden voi ulkoistaa kuten velvoitteetkin . Ainoastaan narsisti kykenee noin loistavaan toimintatapaan . Ahkeruus ?? edellisiin liitettynä sana menettää merkityksensä.


      • RupikullitHyvinkin
        AsiastaHaukuttu kirjoitti:

        VOUH VOUH !!! Silloinhan koirakin haukkuu kun on syytä,eikä syyttä suotta. Vaikka tämä ÄlkääHaukkuko näin kirjoitti. Tuntuu siltä että hänkin ajattelis asia unohtuu ajan myötä,kyllä veronmaksajat osansa maksaa. Vielä lopuksi VOUH VOUH AUUU AUUU!!!

        Vaikutatte idiooteilta. Nimimerkki Älkää Haukkuko kirjoitti ihan asiaa. Mutta joutsalaiset on kyllä tunnettuja vain ilkeydestään ja kateellisuudestaan.


      • Anonyymi

        Tuo kommentti pitää täysin paikkansa.


    • kustaavaas

      Ahkera yrittäjä pitäisi kyllä entisen toim.johtajan aisoissa! Vetelät jo pöksyssä ja kunta maksaa. Me täällä etelä -naapurissa nauretaan tiedän touhuille,yrittäjyys nollassa!

    • nonnii122

      Miten Joutsa pysyy ylipäätään pystyssä kuntana,kun minkäänlaista yritystoimintaa ei juuri ole...ai niin,onhan kioski ja perttula,soriiii!

    • VauraanKunnanAsukas

      Tähän vakavaan asiaan ei pitäis suhtautua huumori mielellä mutta kun sitä on joka päiväisessä elämässä. Tuli tuossa mieleen.kun tässä näin kävi,että annettais hallille lempinimi. " Joutsan kunnan veronmaksajien " MANI-NAMI halli ". Onhan se niin näkyvällä paikalla 4-tien laidassa. Ohikulkijat ajattelisivat ompa vauras Joutsa pienenä kuntanavauras kunta kun täällä pystytään noin komeita "MAMI-NAMI HALLEJA" rakentamaa,se siitä ja lopuksi piste .

    • demokr

      Nythän taas jokaisella äänioikeutetulla on mahdollisuus muuttaa asioita...mutta...katsotaanpa vaan niin kepukunta tämä on ja kepuna pysyy.Samaa vanhaa latua haluatte hiihtää ja täällä napisette,turhaan !

    • puplik

      Taitanut vaan Reposten yhteen-ja vähennyslaskutaito unohtunut. Tolkuttoman suuret investoinnit yhdistettynä tyhjäksi imettyyn kassaan, ja tilauskannan kasvu perustuu toivomuskaivoon niin lopputulos on taputeltu.

      Toki voidaan puolustella vaikka hamaan tappiin asti yrittäjää, mutta siinä vaiheessa kun yritys nostaa satojentuhansien investointituet, kotikunta takaa miljoonalainat ja yritys on velkaa tolkuttoman määrän rahaa muille julkisille sekä YKSITYISILLE yrityksille niin asia muuttuu julkiseksi. Ja hyvä niin mielestäni että kaikki kivet käännetään ja tutkitaan, sillä kyse on kumminkin meidän jokaisen veroeuroista. Toivottavasti asiat on hoidettu siten ettei löydy luurankoja.

      Todella inhottava asia myös yrityksessä työskenteleville työntekijöille. Jos yritys ajautuu jossain vaiheessa konkurssiin niin monen ihmisen elämä mullistuu. Tuskin kaikille riittää töitä Joutsan kokoisesta kunnasta.

      • ToivomusKaivoko

        Entisellä toimarilla ei riittänyt laskutaito, omistaja osaa kyllä laskea. Toivottavasti entisen toimarin sukulaista ei valita valtuustoon.


      • syväsuo
        ToivomusKaivoko kirjoitti:

        Entisellä toimarilla ei riittänyt laskutaito, omistaja osaa kyllä laskea. Toivottavasti entisen toimarin sukulaista ei valita valtuustoon.

        Tuon kokoisessa yrityksessä ei omistajat anna"ulkopuoliselle" toimarille niin suurta valtaa että toimari saisi yrityksen tuohon jamaan. Aivan turha keksiä ex-toimarista syntipukkia tuohon ahdinkoon. Varsinkin kun omistajat olivat ja ovat päivittäisessä toiminnassa mukana ja tietenkin hallituksessa päättämässä "suurista linjauksista".
        Kaikesta huolimatta voimia firman nostamiseen suosta, vaikka taitaa jo kura kainaloissa asti ollakkin.

        Ja en kuulu ex-toimarin lähipiiriin, enkä kyllä Repostenkaan.


      • asakllöorjfmp
        syväsuo kirjoitti:

        Tuon kokoisessa yrityksessä ei omistajat anna"ulkopuoliselle" toimarille niin suurta valtaa että toimari saisi yrityksen tuohon jamaan. Aivan turha keksiä ex-toimarista syntipukkia tuohon ahdinkoon. Varsinkin kun omistajat olivat ja ovat päivittäisessä toiminnassa mukana ja tietenkin hallituksessa päättämässä "suurista linjauksista".
        Kaikesta huolimatta voimia firman nostamiseen suosta, vaikka taitaa jo kura kainaloissa asti ollakkin.

        Ja en kuulu ex-toimarin lähipiiriin, enkä kyllä Repostenkaan.

        Ainakni ex-toimari teki hullunkauppoja, kuinka paljon omistajat oli tietoisia, en osaa sanoa. Ainakaan ex-toimarilla ei ollut hajuakaan metallialasta.


    • Luulemalla

      Saneeraukseen päätyminen lie suunniteltu jo aloitusvaiheessa , noin helppoa on karistaa lainat harteiltaan kun laskutaito tuottaa oikean tuloksen . Yritys voi jatkaa melkein velattomana , Minä LUULEN noin tapahtuneen .

    • ewerererewr

      paljonko yleensä saneerauksessa pyyhitään pois lainoista ja maksuista jos se olisi esim 60 pros se tarkoittaa siis sitä että yrityksen nousu on mahdollista mutta toiten kustannuksilla. onko se normaalia yritystoimintaa joutsassa sitä en tiedä. veroprosentti kkun nousee niin muistakaa ketä äänestitte

    • Kanalako

      Kunta maksoi koko peltihallin . Näin jo unta ett konkkaan menee ja meikä ostaa koko liiterin perustaen kanalan siihen . Menis kerrankin asiaan kunnan rakennukset .

      • sitenniin

        Kunta on myös hallin osaomistaja. Kunnan takuiden ehtona olivat kiinnitykset. Eli jos Reponen jättää lainat maksamatta, Reposen omistusosuus halliin siirtyy kunnan haltuun. Kunta voi menettää jonkin verran vuokria, mutta ei kunta mitään miljoonamenetyksiä hallista tule saamaan. Vuokranmaksu jatkunee saneerauksen alettua. Ja jos joku firma ei ylös enää nousisi, voisi hallin vuokrata seuraavalle käyttäjälle. Kunta tienaa halleista paitsi vuokrana, myös kiinteistöverotuloina.

        Saneerauksissa isoimpia menettäjiä ovat yleensä vakuudettomat rahoittajat, kuten pankit, eläkeyhtiöt, muut yritykset ja vaikkapa yksityiset lainasijoittajat, jos ovat myöntäneet vakuudetonta lainaa.


      • eiksniinhä

        Onko "sitenniin" sitä mieltä että pankit antavat tuollaiselle yritykselle vakuudetonta lainaa. Yritys ei ollut tuloskunnoltaan hallia suunnitellessaan ja kunnalta sekä muilta rahoittajilta rahaa ja vakuuksia pyytäesään. Ja mistä luulet että kunta saisi halliin uuden vuokralaisen tai saatikka sitten ostajan sille.


      • sitenvaan
        eiksniinhä kirjoitti:

        Onko "sitenniin" sitä mieltä että pankit antavat tuollaiselle yritykselle vakuudetonta lainaa. Yritys ei ollut tuloskunnoltaan hallia suunnitellessaan ja kunnalta sekä muilta rahoittajilta rahaa ja vakuuksia pyytäesään. Ja mistä luulet että kunta saisi halliin uuden vuokralaisen tai saatikka sitten ostajan sille.

        En tunne tuon yrityksen tilannetta, joten en osaa sanoa. Monella firmalla on pankissa vakuudeton luottolimiitti. Vakuuksia pankit alkavat vaatia isompien lainojen kohdalla. Pankit antavat firmoille sekä reaalivakuudellista että henkilövakuudellista lainaa. Iso osa yrityssaneerauksiin päätyvien firmojen lainoista on yleensä erilaisia myöhässä olevia maksuja. Pointti oli se, että kunnan halliin sijoittama omaisuus ei katoa mihinkään, koska kunnalla on kiinnitykset hallussaan tuohon halliin, jotka ovat juridisesti pitäviä. Ainoa, mitä kunta sijoituksistaan voi menettää ovat vuorkatulot, jotka ovat olleet maksamatta (sekä tietysti kunnallisverotuloja työntekijöiltä yms.).

        Mitä hallien vuokralaisiin tulee, niin vuokralaisten saannissa kyse on lähinnä markkinoinnista. Jos on hyvät olosuhteet, voi syntyä uusiakin yrittäjiä. Moni kunta on tehnyt halleja saadakseen kuntaansa yrityksiä, ja yleensä ne on aika hyvin saatu vuokrattuakin tai myytyäkin, jos eivät ole ihan täysin räätälöity jonkun yksittäisen toimijan tarpeisiin. Mutta tuossa tapauksessa oletettavasti vanha toimija koittaa jatkaa toimintaa yrityssaneerauksen jälkeenkin, joten hallille lienee käyttäjä tiedossa ilman markkinointiakin, mikäli yrityssaneerausohjelma sujuu.


      • Rehellisyyttä

        Yrityssanneraus synnyttää epätervettä kilpailua , rehelliset yritykset jotka vastaavat kuluistaan jäävät tarjouskilvassa tappiolle näiden luusereiden viedessä tuotannon .


      • lkmlkmfdgkdf

        Yrityssaneeraukset synnyttävät toisinaan epätervettä kilpailuasetelmaa, mutta aika harvoin niin käy. Ainoat kulut, mistä yrityssaneerauksessa pääsee eroon, ovat velkoihin liittyviä kuluja. Muut kulut pysyvät ennallaan. Ostomenot voivat yrityssaneerausten myötä joskus jopa kallistua, jos myyjät alkavat hinnoitella riskilisiä aiempien hintojensa päälle. Yrityssaneeraukseen ei yhtiöitä edes päästetä, ellei niiden toiminta olisi kannattavaa vähemmillä veloilla, ja ellei riittävän iso osuus yhtiön velkojista puolla yrityssaneerausta.

        Yrityssaneerauksiin liittyy yleisenä harhaluulona se, että kaikki mikä yhtiön päältä on veloista leikattu, katoaisi pois. Mutta tosielämässä yrittäjät joutuvat usein antamaan esimerkiksi henkilövakuuksia saadakseen lainaa yritykselleen, jolloin yrityssaneerauksen kohdatessa yritys kyllä vapautuu veloistaan, mutta yrittäjä itse saattaa menettää omaisuutensa kotia myöten ja joutua ulosottoon, kun velkoja hakevat rahoja sitten vakuudet allekirjoittaneelta, joka useimmiten on yrittäjä itse.


      • EpäterveKIlpailija

        Yrittäjällä liene merkittävää omaisuutta minkä menetystä vois harmitella , ja jos on niin yrityksestä on "ulosmitattu " perusteetonta tuloa .


    • kyssäreitä

      onko uutta tietoa
      onko edes viime kuun vellun hallin vuokr maksettu?
      miksei kunta turvaa saataviaan j irtono vuokrasopparia
      miksei vuokria panna hakuun
      paljjonko tilikaudella on firmasta otettu mania ulos yksityisnostoina?
      olisiko edes osa voinut olla esim lainan tai vuokran maksua
      miksei mustangia myydä ja sillä rahalla makseta vuokria

      • Kirjoitustaitoakaan

        Hoida omat asiasi jos osaat ja anna muiden hoitaa omansa. Mitä täällä höpiset, mene ja kysy asianosaisilta itseltään jos noin kiinnostaa.


    • Ruususelta

      Firman tulot ja menot tulevat näkymään takuumiesten lompakoissa ,

    • ewrtyui

      onko syytä suorittaa erityistilintarkastus kohteessa

    • rupiKullit

      Funtsikaa ny !!!! Tuollaanen peltiliiteri jonka kunta maksoi takuinaan niin siinä kelpaa yrittäjyyttään kehuskella . Yrittäjiä on raitti pullollaan vaan asiassa onnistujia vain muutama .

    • nbvzxcg

      koskas on vippihallit pysyneet pystyssä
      teollisuustielllä taisi aikoinaan mennä paremmin, joutuiko kunta siellä takaileen kelle ja paljonko

      • ghoNkBC

        Teollisuustiellä on yrittäjiä jotka tekee omillaan, jotkut jopa rakentaa ite.


    • Ruususelta

      Nääs nääs vaan eipä niillä riitäkkään bensiini rahaa mutangin tankkiin . Onhan se MIEHEKÄSTÄ raitilla hidasteiden välissä kurnutella kaasua , pitää rahvaalle näyttää mistä kana kusee .

    • trhnvvbdfdf

      mihin viime vuonna muuhun on kunta antanut takausta ja rahaa antaa kuulua, tähän kommenttiketjuun voi esim joutsan seudun toimittelijaksi itseään kutsuva kirjoitella kuten myös kunnahallituksen jäsenetkin koska se on teidän työnne kuntalaiten palvelijana

    • Ruususelta

      Älä luule että alentuvat tänne nimettömien "rahvaan" sekaan kertomaan mitään . Heillä on tapana ylentää itsensä kaikkien muiden yläpuolelle , olethan huomannut sen ? Kyläyhteisön mädäntynyt napa .

    • Jdjdjd

      Tämä palsta ei edusta rahvasta vaan on lähinnä säälittävien pusikostahuutelijoiden kanava purkaa omaa pahaa oloaan. Välillä tulee käytyä lukemassa niin omat murheet tuntuu taas pieniltä. Tsemppiä vaan kaikille viisaille kaiken tietäjille

      • rupiKullit

        On mukava huomata että voimme lievittää edellisen mielipahaa /rasitteita arkisessa elämässään . Voimme huomata että hänelläkin oli mahdollisuus mollata&parjata edellisiä kirjoituksia laatineita ja teki sen . Nyt hänellä oli rauhaisa mieli laskeutua flanelliin verhoutuneen gimmafrendin viereen , eikä hän saanut tänäkään iltana .


      • Murheetonna

        Samaa mieltä nimimerkin Jdjdjd kanssa.


    • tyuiuuluyktjhr

      mikä on vuokranmaksu status tällä hetkellä

    • kkykykynj

      Mikä Reposen tilanne on tällä hetkellä? Onko kaupunki saamassa vuokraa vai joutuuko se sijoittamaan lisää rahaa kiinteistöyhtiöön?

    • SeliSelityskö

      Kunnalla lienee halukkuutta imettää firmaa tarpeen vaatiessa . Ja tuohan on hunajaa yrittäjän statukselle .

    • eropen

      jos ajatellaan että vuokria ei ole maksettu ollenkaan edes rä'stejä niin eikös kunnan pitäisi irtisanoa edes sen vellun hallin käyttö niiltä, kyllä kai jokainen voi hyväksikäyttää kuntaa jos sen annetaan tapahtua

    • Lähialueelta

      Mistä tiedät että vuokria ei ole maksettu? Jos näin nii firman toiminta on aika iltalypsyä ja törkeää

    • ReiluKauppa

      Miksi vuokra pitäisi maksaa ? Onhan kyläkunnassa aina toiminut yrityksiä jotka unohtavat velvollisuutensa , jatkaen toimintaansa silti .

    • dfsdfdsfsdds

      oliko sulla mainita edes katu suuntaa missä niitä yrityksiä oli mitkä ei maksellut vuokriaan

    • 5468411

      Yrityksen netti- ja fb-sivuille ei ole ilmestynyt uusia kuvia enää toviin. Tarkoittaako tämä sitä että asiakkaat ovat kaikonneet myös vai onko sivujen päivittäminen vain unohtunut?

    • ipopoååo

      vieläköhän muijat antaa pesää pojille kun on suoritteet hoitelematta
      saattaa homma kuivua sekä ylä että alapäästä

    • Finder.fi

      Viime tilikauden tappio -541000€. Ei mulla muuta, jatkakaa..

      • ksml.fi

        Ja samaan aikaan herra johtaja nostanut itselleen 156 269 euroa palkkaa, jota on siis yhteiskunnan ja muiden kanssayrittäjien rahoilla tuettu. Toivottavasti selvitysmies tutkii joka kiven alle.


      • Finder.fi

        Samaa ihmettelin minäkin, kyllä on härskin oloista toimintaa!


    • roskapostiakin

      Eihän firma ole turha kun tuollaisen tappion saa aikaan , juhlinnan aihetta pikkujouluihin . Kehtaisiko mainita työpaikakseen ?

    • rallikukkuloilla

      mitenkähä kunta saa saatavansa tälläkin kertaa
      siihen halliin saisi nyt mikroauto radan aika hyvin, hieman jos kunnan elinkeino mies jalostaa ideaa saadaan vellun halliin toinen rata ja ns liukas väli talvella jossa ei poropeukalot pysy radalla.
      siinäpä aika hyvä idea kunnanisille toteutettavaksi
      voisi mainostaa että 2 hallin rata, sitten kuntalaisilta kilpailu uudeta nimestä pystyyn kävisikö vaikka velkaralli rata siihen piahlla lumipenkkaan sitten esteitä mitä pitää vaistellä esim talouspäällikön kuva sitten ulosottomiehen kuva toiseen kurviin sekä kunnanhallituksen jäsenten kuva ulkokurviin jossa voisi vielä ajaa niiden varpaille kuten on tapana näissä asioissa

    • Nytloppuu

      Eikös tämä ko.firma ole taas lähestynyt kuntaa vaatimuksineen kunnan pitäisi rahallisesti auttaa? Mitenkähän ne uudet luvatut työpaikat, kun tilauskirjojen piti olla täynnä? Taitaa olla vaan johtajan paskapuheita. Antais nyt kunta firman lähteä sinne Lahteen tai muualle, johon ovat uhonneetkin. Ei tulis enää kunnalle lisää maksuja. Paikallisia työntekijöitähän tässä puljussa tuskin montaa on, ja kun halliin olisi tulossa uusi todellinen yrittäjä, niin varmaan palkkaisi nämä muutamat. Taitaisi palkkakin nousta ainakin puolella. Olette kai tietoisia, miten huimat on palkat Reposen puljussa?

    • fhjgkgkjghk

      luulisi tessin mukaan metallialalla menevän palkat vai voitko olla toista mieltä

    • alakunt

      uusissa verotiedoissa joutsassa on reposten velejksillä huomattavat tulot kuinka on mahdollista että voi nostaa noinkin paljon rahaa itselleen firmasta ja maksattaa hallin lainat ja takuset kunnalla, kuinka yrittäjän moraali kestää sen että nostaa itselleen palkkaa firmasta jota kuntalaiset pönkittää verorahoilla, kuinka hyvin yrittelijä nukkuu yönsä

      • Juuu-uu

        Toinen veljeksistä ei liity millään lailla yritykseen A.Reponen...joten hän varmaan nukkuu yönsä ihan hyvin.


    • maarutsellapertun

      joutsassa moni muukin nukkuu lämpöisesti pas---t housuissa,ei ole hätä päivää. olettepa antaneet valtuudet aikanaan kaikenlaisille asianhoitajille,kannattaa syynätä oma napa ensin .

    • 1467246814

      Miten Reposella menee nykyään?

      • bbnnmmqq

        Huonosti ainakin jollakin hitsaajalla...kuulema.


    • a_reponen

      REPONEN ON HUIJJARIFIRMA JA KAIKKI SITÄ KRITISOIVA TEKSTI PITÄÄ POISTAA. LOISTAVAA SUOMI24.

      HEI MODET, LUKEKAAPAS KAUPPALEHDESTÄ, MITEN REPONEN HANKKI "LAINAA" YKSITYISILTÄ JA JÄTTI MAKSAMATTA! TOSI REHELLISTÄ JA SUOMI24 MODET OVAT MYÖS REHELLISIÄ.

    • Huhhuh_huijaa

      Mites Reposella menee, selviääkö saneerauksesta? Finder:n mukaan näyttää huonolta, viime tilikauden tulos n. 0,883 miljoonaa euroa pakkasella. Tietääkö joku tarkemmin missä mennään?

      • ex-yrittäjä

        Tilanteessa, jossa liikevaihto supistuu ja tappiot kasvavat kiihtyvällä tahdilla tähtitieteellisiin prosentteihin suhteessa liikevaihtoon, on käytännössä välttämätöntä viheltää peli poikki vahinkojen minimoimiseksi velkojille.


      • gylläisyys

        Kuitenkin johdon ego vaatii jotain muuta ja se sanelee pelin hengen . Toistaisexi.


    • EikaitVoikkaan

      Noooo näyttämisestä viis sillä hyvän opin saanut puhuu mustan valkoiseksi ja taa maine kasvaa ja joku toinen maksaa .

    • tyiyui

      jos kompressori kontteja koeajetaan pihalla ja kasaillaan pari viikoa niin kunta olisi voinut ottaa toisen itelleen saatavien varmistamisen muodossa eli kunta olisi saanut rästiin jääneitä maksujaan takaisin myymällä sen vaikka takaisin reposelle itselleen

      • agregaatti

        Mitä kompressorikontteja ,en oo kuullutkaan että kompressorilla tehdään virtaa. Mun kompressorista tulee vaan paineilmaa.


      • NäsäViisastelu

        Tekipä mitä konetta hyvänsä niin velka jää maksamatta , protestilista kertoo miten hyvin tuotteet ovat kannattaneet .


    • ReponenToimii

      Yrittäjä vissiin etelän lomalla tälläkin hetkellä.. yksi työntekijä tutkintavankeudessa murhasta. Hyvin menee!

    • Saivastelija

      Tapahtuupa kylällä jotain eeeees!

    • thykkjkhjhkjhj

      eikö joutsan seudun toimittelijaksi itseään kutsuva henkilö osaa tehdä juttu reposen veloista ja sen vaikutuksesta kunnan talouteen eli paljono on velkaa eli mksamattomia vuokria yms

    • Joutsalainen

      Ei ole pelkoa,että A. Reponen Oy :stä tehtäisiin tällaista lehtijuttua. Jostain "ihmeellisestä syystä", on kyseinen yritys Joutsan kunnan päättäjien " erityissuojeluksessa" ?? Voi jokainen arvailla syytä moiseen...

    • repoheikki

      ei voi arvata kerro itse kun olet kerran tietoinen mikä mättää siellä joutsassa

    • Kokkare

      Joutsan seutu on enemmän keskittynyt kulttuurin aiheuttamiin kustannuksiin. Urheilu on myös "pyhä lehmä", jonka kuluihin Joutsan Seudun toimittelijat ei puutu.

    • outoatoimitusta

      On se vaan kumma ettei tutkivat journalistit kirjoittele paikallissanomiin Reposen tilanteesta mitään! Vaikka kunnan rahaakin on pelissä !!!

      • gaasu

        Ja toinen mis kunnan rahaa Ekokaasu,taitaa fyrkat mennä kaasun mukana taivaalle..


    • gasum

      Kalliiksi tulee Reponen ja Ekokaasu vielä kunnalle....

    • kooowwee

      eikö siellä joutsassa ole aivan normaalia että vuokria ei tarvitse maksaa jos vuokranantajana on joutsan kunta

    • Kamikaze

      Hienoa pohdiskelua!

      Onko tämä yritys nuollu persettä ihan kunnolla?
      Kunnan päättäjät haloo?!

    • Kov

      Eikös tuo reponen ole itse kunnan päättäjissä, niin mikäs ihme se on että konkurssin jälkeen saa jatkaa kuin mitään ei olisi tapahtunut ja kunnalle jää velat.

    • Anonyymi

      Ei ole vielä tullut konkurssia vaikka sitä on jo viisi vuotta povattu. Työpaikkoja on tullut lisää ja liikevaihto on kasvanut vuosi vuodelta. Ei kai se vaan selviä siitä...

    • Anonyymi

      Kyllähän se jotain kertoo yrityksen maksukyvystä, kun on velkasaneerauksessa. Velkojat antaa anteeks, muuten varmaan olis ollut konkka eessä, jos tuo osittainen yrityskauppa ei olis toteutunut.

    • Anonyymi

      Liikevaihtohan voi olla mitä tahaansa, liikevoittohan on taas eri asia.

    • Anonyymi

      Saatana,ei kai se vaan rikastu..

    • Anonyymi

      Toivottavasti ei, ainaskaan veronmaksajien varoilla.

    • Anonyymi

      Mitäs tää Reponen maksaa hitsarille tänäpäivänä?

      • Anonyymi

        Palkkaa,rahana..


    • Anonyymi

      Tuskin muuta kuin minimi palkan ja työtahti on kuiteskin olta kova.

    • Anonyymi

      paljonkohan se harmaa vieressä olevan hallin vuokra on per kk ja kuuluuko vuokraan esim maalaus hiekkapuhallusosaston laitteiden huolto vai maksaako kunta nekin?
      entiseltä yrittäjältähän kunta pyysi 16000/kk
      mitä lie nyt
      joutsan seudussahan oli varovainen maininta asiaan mutta rehellistä faktaa kehiin

    • Anonyymi

      Tulevaa konkkaa odotellen . Niillähän yritykset näilläaikoina etenevät .

      • Anonyymi

        Hauska seurata kuinka onnelliseksi joku voikaan tulla kyseisestä toiveesta... seuraavaksi ollaan sitten kateellisia kun pärjääkin


    • Anonyymi

      A. Reponen Oy on erittäin ihmisystävällinen ja empaattinen työnantaja. Voin suositella lämpimästi kaikille!

    • Anonyymi

      Oho. Ennen ainaskin makso ihan minimi palkkaa. Sen takia työntekijöiden vaihtuvuus oli suurta. Kova tahti täyty olla päällä ja äiti Reponen hengitti niskaan. Täys piru !

    • Anonyymi

      Duunarithan koostuvat LV kilvillä liikkuvista tyypeistä . Työhaluisia he kyllä ovat ja ahkeraa väkeä joten jannujen avulla kehnompikin pajamies voi selvitä .

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe