Ring....ring....ring

Ritskuun_voi_aina_luot

Terve iisku, mitäpä suomeen kuuluu.

iisku: nyt se keleen pesän selvittäjä alkaa perimään näitä sun sotkujas multakin, missä ne miljoonat nyt on?

ritsku: Äläs nyt hätäile, se ei voi mistään saada tietää mihin miljoonat on menny, ne on meinaan kierrätetty niin monen tilin kautta. Nyt pistetään kampanja pystyyn et mä oon maksanut fyffet huijari-investoreille, ja menettänyt koko omaisuuteni, ja rupeet sielläkin lyömään rumpua tän puolesta isommalla volyymillä. Voit vaikka sanoo et mä oon menettänyt elämänhaluni....säälipisteet puree aina.

iisku: Mut onx nyt varma et kukaan ei saa rahoista selvää missä ne nyt on?

ritsku: Muhun voit luottaa niinkun tiedät, mun sana pitää aina.

iisku: Mut miten mä voin väittää tietäväni et fyrkat on sulta huijattu, kun ei pesänselvittäjäkään oo saanu miljuunista mitään tolkkua?

ritsku: Väität ja vänkäät vaan, eihän tässä nyt totuuden perässä olla, ja ainahan sä oot sanonut et sä valehtelet ihan poskettomasti, kun asia sitä vaatii.

iisku: OK ja hei mä annan sun numeron karppiselle niin sehän ei sulta tuu kyseleen mitään kiusallista, vaan voit suoltaa sitten kaupunkiuutisiin omaa "totuuttas" mielin määrin.

ritsku: Joo kilautelkoon mulle ja muistathan sä sen millin mikä lähti pesästä seteleinä, se on hyä raha.

39

634

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokdem-Sirkus

      ERINOMAINEN TEEMA KAUPUNGIN KESÄTEATTERIN NÄYTELMÄKSI !

      Tämä kesäteatteri nousee tällä aiheella valtakunnan ykköskastiin ja katsojia tulee aivan jonoksi asti aina Rovaniemen ylängöiltä asti, se on varmaa!

      Tekmen miehetkin saa vieroksumaansa työtä kun alkaa naputteleen uusia katsomolehtereitä ja -penkkejä puolikesää kuivuneista ja pihkaisesta kuusiplankuista!

      Mikä hienointa, omien rooliensa näyttelijätkin on paikkakunnan omia hemmoja jolloin matkakorvauksetkin jää kohtuullisiksi!
      Lienee vissiin Tervakoskelta pisin matka tuolta näyttelijäkoomikolta ja Ritskulla on niin pitkä matka että tuskin voi häntä vaivaannuttaa jo aikaerojenkaan takia rooliinsa!

      Karppinen jo näytti käynnistelevän mainosrumbaa Kaupunkipläjäyksessään että liput vaan painoon ja ennakkomyyntiin!
      Tosin kyllä me asukkaat on itse jo verojemme kautta tuo näytelmä kustannettu että kanta-asukkaille ilmaiset biljetit !

    • ee4444

      uskottava skenaario, näin asiat ovat varmasti edenneet, ovathan Ritaluoma ja Kiemunki nyt samassa veneessä.

    • Boxerii

      Kiitos, piristi päivää :D

    • MaailmassaEiKiitostaSaa

      Kunnianloukkaus, odotan mielenkiinnolla sitä päivää, kun Iisakki ei enää ole julkista riistaa vaan yksityishenkilö. Sen jälkeen tälläinen "kirjallisuus" on rikos.

      • MaailmassaEiKiitostaSaaK

        Hö, iisku ja ritsku, nuohan voivat olla ketä tahansa. Jos joku yhdistää nämä lempinimet joihinkin tiettyihin henkilöihin, tekee sen ihan omassa päässään. Ja sitä paitsi poliitikkojen teot poliitikkoina eivät vanhene heidän siirtyessään eläkkeelle, niitä käsitellään edelleen poliittisina toilailuina ja toilailijoita poliitikkoina.


      • MaailmassaHyvätpalkitaan

      • Hyvätpalkitaan

        Ihan noin yleisellä tasolla kysyisin että jos puhutaan jonkun henkilön KUNNIANLOUKKAUKSESTA....pitääkö tälläisessa tapauksessa tällä samaisella henkilöllä olla ensin se ansaittu arvostus tai *kunnia olla olemassa* mitä voitaisiin mahdollisesti sitten loukata?

        Mitä silloin, jos esimerkiksi tällä jollakin henkilöllä ei ole kunniaa, jos hän on vaikkapa joku oman toimintansa seurauksena menettänyt kunniansa ja arvostuksensa tai muulla tavoin ryvettynyt, miten se sitten se *kunnia* tässä tapauksessa loukataan?

        Voisiko joku aiheen tunteva selittää?


    • Ankeuttaja-

      Kai sitä ihminen omiaan saa puhua ja *ampua jalkaankin* jos niin haluaa, kyllä sitä kahden kauden ja 10 vuoden jälkeen saa päätään seinään hakata.

    • Ankeuttaja-

      Kiitos minulle hörhölle koska olen kehunut avaustani. Kaikki samasta IP-osoitteestani. Olen minä niin ihananhyväsarkasminesittäjä.

    • rfr45

      NM MaailmassaEiKiitostaSaa että kai totuuden saa sanoa, jos Kiemunki ja Ritaluoma valehtelevat sen kun kerkiävät

      • Jjdjdgff

        Kari Ilkkalan tulisi sanoa totuus poliisikuulusteluissa ja suhteensa SCC juttuun.


      • Jjdjdgff
        Jjdjdgff kirjoitti:

        Kari Ilkkalan tulisi sanoa totuus poliisikuulusteluissa ja suhteensa SCC juttuun.

        Kari Ilkkalan tulisi sanoa totuus poliisikuulusteluissa ja oikeudenkäynnissä ja sekä paljastaa koko Kok/Dem-Mafioosoryhmän vastuunjako ja heidän suhteensa SCC- juttuun.


      • Kokototuus

        Totuuden takaa löytyy Ranne ja tulee joutumaan SCC-käräjille.


    • IisakinPuolesta

      Kiemunki on uhri, ei rikollinen. Uskalsi ainoana astua kaupungin puolesta pettävälle jäälle. Jonkun on aina tehtävä se. Joskus siitä saa maksaa kovan hinnan, minkä Kiemunki itsekin sanoi tehtävään suostuessaan.

      • PäättäjäHML

        Kaikki oli Iisakkia valitsemassa autotalon hallitukseen kaupungin edustajaksi ja kukaan muu ei suostunut. Miehen työ.


      • Tosikuinvesitaas

        Kiemungista tuli Ritaluoman juoksupoikatiedottaja. Oli jutut aivan toiset kuin nyt. Puolusti Ritaluomaa, sijoittajasatuja, näkemiään papereita. Sätti jokaista, joka satuja epäili. Nyt on toinen ääni kellossa, mutta turha ulista, kun on jo housuissa.


    • KäräjilletaasKOKDEM

      Totuus löytyy todellakin Ranteelta. Yritti heti alkuunsa saada Ilkkalan kanssa Sambia-hommaa seis. Äänestyshän siitä tuli ja enemmistölle (kokdem) ikuinen kadotus. Kyllä poliisi tietää missä mennään. On tainnut tulla virkavallalle niin paljon tietoa viime vkuukausina että Ilkkalan käräjät on peruttu lopullisesti ja syyteet nostetaankin Kiemuraa, Ritskua, Isotuhoa ja Sartsaa vastaa. Onnen päivää!!

      • Heheeeee

        Kaksikko uskoi huijaukseen elikkä sambianrahaan mitä ei tietenkään koskaan edes ollut.


      • 1478954

        Kari raukka joutuu vielä SCC oikeuteen ja Ranne tulee perässä sanokaa minun sanoneen.


      • 1478954
        1478954 kirjoitti:

        Kari raukka joutuu vielä SCC oikeuteen ja Ranne tulee perässä sanokaa minun sanoneen.

        KokDem-Trollipasko joutuu vielä SCC oikeuteen ja hänen hännystelijät tulee perässä sanokaa minun sanoneen.


    • PersutLapsia

      Koko kaupunginhallitus mukaan luettuna persut kannattivat hanketta aluksi. Nyt Kiemunki on jätetty täysin yksin. Mitä jos joku persu olisi valittu kaupungin edustajaksi SCC.hen? Lyötäisiinkö häntä nyt kuin vierasta sikaa esim SDP.n taholta? No eipä todellakaan, demarit eivät ole lapsen tasolla. Persut sen sijaan kuin lapsia, kiukuttelua joka asiasta, koulukiusaamisen asteelle menevää häiriköintiä virkamiehiä kohtaan. Teinimäistä irvailua yhteisten asioiden eteen kaikkensa tehneiden epäonnistumisista.

      • KokDemutLapsia

        Älä nyt paskaa puhu, Eiköös se ollut niin että hän valitsi itse itsensä SSC:n hallitukseen kun muita *pätevämpiä* (tyhmempiä) ei ollut, näin sitä hän ainakin itse luonnehti julkisuuteen!

        Jos hänet on nyt jätetty yksin niin missä hänen selkääntaputtajansa siten nyt on, sitä pitää kysyä heiltä, kokoomuksen ja SDP:n omista riveistä, miksi hänet hylättiin, kelpo taistelijan ja riitelijän!

        Mitä tulee lyömiseen niin kyllähän tosi on että hän juurikin on itse omakohtaisesti osallistunut *lyömiseen ja riiitelyyn* kahtena kautenaan ihan yli kiitettävyyden rajojen. Sitä ei kukaan voi kiistää ja toisin kuin kirjoittaja esittää, Kokoomus ja Demarit on olleet kyllä vihan sokaisemia valtakiimoissaan!

        Täysin perätöntä tuossa tuokin väittämä persujen lapsenomaisuudesta, vallan kahvoissa ja huumaantuneina KokDem on suistanut kuntatalouden turmioon ja nyt on hätä osoittaa vastuunjako toisaalle kuin omaan, epäonniseen kuntapolitiikkaan.

        Sekin on merkillepantavaa että Hämeenlinnassa Kokoomus ja SDP on ollut kuin yksi ja sama puolue, SDP on unohtanut kokonaan työväenaatteensa ja on pelannut täysillä Kokoomuksen pussiin jostakin syystä!


      • KOKDEM_Valheet_Jatkuvat

        Jos et tyhmä satu muistamaan keväällä 2012 eli ennen edellisiä kunnallisvaaleja valtuusto teki kokookumksen ja demareiden ynnä kaikkien aisankannattajien äänillä päätöksen osallistua projektiyhtiöön SCC. Silloin valtuustossa istunut Persuedustaja ja Kylli Kylläinen KD:sta vastustivat esitystä äänestyksessä. Ilkkalalla ei ole ollut mitään tekemistä näiden päätösten suhteen, koska hän ei edes ollut valtuustossa siihen aikaan. Ilkkala tuli valtuustoon vasta loppuvuonna 2012 kunnallisvaalien äänivyöryn johdattelemana.
        Silloinen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tapio Vekka viittasi kintaalla kaupungin omille määräyksille ja ohjeistukselle ja oli päättämässä KH:ssa mm. 300 000 euron osakeannista SCC:lle, mitä päätöstä ei merkitty edes pöytäkirjoihin. Siihen aikaan Persuilla ei ollut edustusta kaupunginhallituksessa, joten he eivät voineet tietää KH:n pöytäkirjaan merkitsemättömistä päätöksistä yhtään mitään.


      • LäheltäSeurannut

        Kyllä Iisakin pyrky SCC:n hallitukseen oli ankaran tarmokasta. Ei Iisakki SCC hallitukseen päätynyt siksi, kun muita halukkaita ei olisi ollut.

        Täyttä ja totista pyrkyä Iisakin osalta, kaikki keinot käytettiin. Ja niinhän Iisakki sitten SCC hallitukseen meni. Kyllä oli mies polleana nimityksensä jälkeen, että oikein ison firman hallitukseen. Jos Iisakilla olisi ollut henkselit yllään, niin ne olisivat varmasti revenneet kun mies oli itteään niin täynnä.

        No nytpä mies sitten kantaa vastuuta tekemisistään ja tekemättä jättamisistään SCCn hallituksessa. Taloudellinen vastuu SCCn kadotetuista miljoonista saattaa murskata Iisakin henkilökohtaisen talouden.


    • UskoenJaToivoen

      Joo näin muistelen minäkin että Iisakki rupesi puhumaan poliittisesta itsarista vasta vuoden tai kaksi sen jälkeen kun oli jo hallitusjäsen. Siihen asti suu vaahdossa hehkutti sadoista työpaikoista ja kaupunginjohtajan Amerikan matkoista.

      • puhukaa.totta

        Persujen valehtelu isontuu kun vaalit lähestyy. Iisakki Kiemunki taivuteltiin kaupungin etua katsomaan scc-hallitukseen ja tässä tukivat myös persut. Seuraavaksi persut valehtelee ettei Ilkkala ole koskaan tunnustanut scc-syntejään ja suhmurointia eikä ole ollut poliiskuulusteluissa eikä tule saamaan syytettä.


      • vaaleissa-valheita

        Sitähän perussuomalaiset ovat aina tehneet.


      • tottapa.totta
        puhukaa.totta kirjoitti:

        Persujen valehtelu isontuu kun vaalit lähestyy. Iisakki Kiemunki taivuteltiin kaupungin etua katsomaan scc-hallitukseen ja tässä tukivat myös persut. Seuraavaksi persut valehtelee ettei Ilkkala ole koskaan tunnustanut scc-syntejään ja suhmurointia eikä ole ollut poliiskuulusteluissa eikä tule saamaan syytettä.

        Joo, Iisakki taivutteli itse itsensä SCC hallitukseen. Taisi Kiemungilta unohtua kaupungin etujen valvonta tyystiin, eikä Iisakki ole ilmeisesti kunnostautunut liiemmin yhteistyökumppaneiden etujen valvonnassa. Firman rahavirtojen valvontakin pääsi unohtumaan. Voi voi.

        Valvoiko Iisakki SCC hallituksessa yhtikäs mitään (paitsi omaa egoaan)?


      • Totuusvoittaa

        Demareiden ja Iisakin muisti SCC tapahtumista sen kun huononee huononemistaan kun vaalipäivä lähestyy. Kyllä oikeuden tuomari ja valaehtoiset todistelut tulevat saamaan Iisakin muistin kirkastumaan kummasti. Lompakon keveneminen on ikävä asia.


      • säälittävää-valhettelua

        Juuri niin on. Persujen valehtelu kiihtyy sillä vaalipökäle odottaa scc suhmuroinnin takia. Iisakkia täällä syyttävät mutta raappa housut unohtaa että vain Ilkkalalle on scc käräjät tulossa ja tulossa myös kova tuomio.


      • 574683

        Ilkkala oikein tiukasti tuki Iisakki Kiemungin lähtöä hankkeen hallitukseen. Löytyy kaikki tieto kaupunginpöytäkirjoista joten turhat valheet sopii unohtaa arvon Perussuomalaiset.


      • ewrrewa

        Täsmälleen.


      • KokDem-TuhoLähellä
        puhukaa.totta kirjoitti:

        Persujen valehtelu isontuu kun vaalit lähestyy. Iisakki Kiemunki taivuteltiin kaupungin etua katsomaan scc-hallitukseen ja tässä tukivat myös persut. Seuraavaksi persut valehtelee ettei Ilkkala ole koskaan tunnustanut scc-syntejään ja suhmurointia eikä ole ollut poliiskuulusteluissa eikä tule saamaan syytettä.

        Onhan tuolla ketkulla vielä kannatusta kun noita selkääntaputtelijoita vaan muutama löytyy vielä melskaamaan omiaan !

        On kuitenkin se, että iissakki kutsui itse itsensä SSC:n hallitukseen kun * muita sopivia ei ollut* hänen itsensä lisäksi.

        Onkohan se Iisakin oma *kivienpesukone* nyt tuotu apuun pesemään KokDemujen likapyykkiä sieltä Maansiirtoguru-Laivolan nurkilta jos muistatte sitäkin iisakin juttua ?

        Oli miten oli, kova on hätä ja touhu nyt KokDem-Trollitoimistossa kun iisakin likapyykit ei meinaa millään puhdistua ! :)


      • ennenmuuta-säälin

        Voitte tutustua tuossa persujen paniikissa kirjoittamaan. Puhuu kivienpesukoneesta ja maansiirtogurusta ja trollitoimistosta. Ei voi kukaan ymmärtää. Paniikin lisäksi syy voi olla jonkin vahvan aineen käytöstä.


      • ennenmuuta-Väärin
        ennenmuuta-säälin kirjoitti:

        Voitte tutustua tuossa persujen paniikissa kirjoittamaan. Puhuu kivienpesukoneesta ja maansiirtogurusta ja trollitoimistosta. Ei voi kukaan ymmärtää. Paniikin lisäksi syy voi olla jonkin vahvan aineen käytöstä.

        Voitte tutustua tuossa KokDemun paniikissa kirjoittamaan puolustussepustukseen.
        Puhuu ja kieltää mukamas epätotena asiana tapahtuneesta kivienpesukoneesta ja maansiirtogurusta ja trollitoimistosta.
        Ei voi kukaan ymmärtää.
        Paniikin lisäksi syy tuolla toden kieltäneellä Kokdemulla voi olla jonkin vahvan aineen käytöstä.


      • Vartiatuolisää

        K.Arilla lääkkeet lopussa posess


      • Vartiatuolisää
        Vartiatuolisää kirjoitti:

        K.Arilla lääkkeet lopussa posess

        Kok/Dem-Trollipaskolla järki ja viisaus lopussa ja äijä muutenkin kusess


    • ukkokissa1000

      Mistä kummasta johtuu kun Ritaluomaa tuomari yritti saada kiinni, eipä ukkoa löytynyt. Mutta kyllä heti löytyi kun Hämeensanomat otti yhteyttä. Onkohan Hämeensanomilla lusikka tässä sopassa. Viikki taitaa olla samassa juonessa mukana, kun aloitti tämän syytös souvin, sitä ennen oli kaikki ihan rauhallista. Tämä juttu on ajoitettu tarkoituksellisesti vaali ajankohtaan, että saadaan pilattua Karin ja Lulun vaalimenestys. Oikein super juonimista. Kuinka monen housut tutisee tässä vaiheessa odottaessaan tuomiota. Hämeensanomat on ollut aina Kiumungin selustatuki. Aika puolueellinen media. Uskon että Kari ja Lulu on paremmalla puolella. Se taas eri asia miten se media sen näkee. Se ei ole kumminkaan faktaa. Tämä jännitys näytelmä jatkuu, media saa hyvin jutun juurta. Pääasia kumminkin että totuus ja oikeus voittaa, ollaan vielä jollain tavoin sivistyneessä kaupungissa eikä missään villissä lännessä. Tässä sitä on oikein kunnon imagoa Hämeenlinnalle, sitä kai lähdettiin alkujaan hakemaan.

    • VainAsutPuuttuvat

      Dead Kennedys yhtyeen keulahahmo Jello biafra vaati omassa vaalikampanjassaan pellenpukua virkamiehille työasuksi. Voitaisiinko tämä hieno idea ottaa meillä käyttöön. Klovnit jotka valittiin viime pellevaaleissa ovat kyllä onnistuneet naurattamaan muutakin Suomea myöten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      217
      1825
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      67
      1679
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      67
      1480
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1152
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1070
    6. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1046
    7. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1045
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      2
      960
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      930
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      871
    Aihe