Phytagorion TUI Family Life Doryssa Seaside Resort

odeska

Hei! Lähdössä 30.5. ko. paikkaan. Kertokaa kokemuksia paikasta, säästä, hotellista, ihan kaikki kiinnostaa, matkassa mukan lapsi 5 v. minkälainen aamupala hotellissa noin lapsen silmin katsottuna?

9

417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • simpukoitakin

      Paras hotelli missä ollaan oltu. Ruoka hyvää ja monipuolista, lapsille oma buffapöytä.
      Village puolella oltiin, vaikka hiukan kallimpi, oli kyllä hintansa väärti. Iltaohjelma kaikkia viihdyttävä, niin aikuisia kuin lapsia. Alueella oma "teatteri" iltaohjelmaa varten.
      Alue on pieni kylä, jonne ei ulkopuoliset pääse. Kylälle vajaa 2km matka. Kävellen jaksaa, tosin matkan varrella ei ole mitään. Pelkkää tietä. Auto kannattaa vuokrata, jos haluaa nähdä vähän laajemmin. AI:hin kuului myös välipalat allasbaarista, josta sai monipuolisesti kaikkea. Rantatuoleja oli aina saatavilla, altaalla tuolit saattoivat olla tiukassa. Ja turhaa varailua oli paljon. Oltiin kesäkuussa ja altaiden vesi oli jääkylmää. Rannalle sai myös napin painalluksella tilattua välipalaa. Tämä palvelu tosin meitä ainoastaan huvitti.
      Hyvät nurmialueet pelailuun yms.Alueella pieni kauppa, lettubaari sekä hyvin pieni vaateliike.
      Pyykinpesu palvelu, ja huoneen telkkarista näkyi suomen neloskanava :)
      Rantapyyhkeet kuului palveluun ilman eri hintaa, olisiko ollut 3 kertaa vaihto puhtaisiin viikon aikana. Tämä palvelu kyllä kai tänä vuonna poistunut, samoin tullut rantatuoleille maksu, mitä ei ennen ollut. Meille AI oli hyvä valinta, sillä lähellä ei ole paljon ravintoloita, mihin mennä lapsen kanssa pikaisestikin joskus syömään.
      Lentokenttä on aivan vieressä, ja hauska oli katsella kun koneet nousivat liki otsatukkaa hipoen ilmaan.Mitenkään häiritsevää tämä ei ollut, vaan kiva niitä seurata.

    • merkuriusko

      Myös kiinnostaisi kovasti kaikki tieto...

    • 2018palataanSamokselle

      Samos on pieni ja helppo liikkua. Sää aina arpapeliä mutta jos sataa,tuulee,mene toiselle puolelle saarta,sää aivan eri. Samoksella usein tuulee mutta se ei pahemmin haittaa,kesäkuunalku useimmiten lämmin jollei kuuma.
      Toissa vuonna oltiin samaan aikaan,kokkarissa satoi ja kylmää, vathyssa taas lämmintä,auringoista.

      Parasta ruokaa kreikassa,olen saanut samoksella,huonoa ainoastaa mustekala, tilattiin väärin eli sekin oma syy. Pieni ja rauhallinen paikka,pytis aika "vilkas" ja upea lomakohde. Hotellistanne ei kokemusta, ei hätää silti. Aamupalahan vaihtelee mutta ei ole huono missään. Kauppaan ostoksille,torille ja itse puristamaan appelsiineja jne.

      Käsittääkseni pääse hotellista pyttikseen ,hotellinkuljetuksella,useita kertoja päivässä,eikä maksa mitään.

    • 2018palataanSamokselle

      Huonohan aamupala voi toki olla mutta ei teidän hotlassa ja vastaavissa4-5 tähdenhotlissa.

    • perhelomalainen

      Hei, laitatko Odeska (ja muutkin) matkakertomusta palattuasi. Ollaan perheenä (6 v. mukana) lähdössä kesäkuun puolivälissä Doryssaan ja kaikki tieto myös kiinnostaa. Lapsella on uimakoulu varattuna ja mietin tarkeneeko altaassa jo hyvin...

    • Hei! Juu, laitan reissun jälkeen tietoja paikasta.

      • SinneMenossa8.8

        Odotellaan...


    • perhelomalainen

      Palattiin juuri Doryssasta ja oli hyvä loma. Eka päivänä oli vähän tuulista ja vain 27 c, silloin altaan vesi tuntui kylmältä. Myöhemmin kuitenkin jopa 39 c ja vesikin lämpeni... :) Illallakin tarkeni ilman pitkähihaisia.
      Meillä oli AI-paketti varattuna ja hyvin ajoi hommansa. Ruoka oli raikasta ja hyvää. Myös kreikkalaisia ruokia buffassa tarjolla mm. moussakaa, osso buckoa , gyros pitaa ja filotaikinasta tehtyjä pasteijoita eri päivinä vaihdellen. Meillä oli mukana 6-vuotias jolle löytyi hyvin syötävää esim. kalapuikkoja, muussia aikuisten pöydästä, pastaa ja pitsaa, lihamureketta. Jälkiruoat olivat tosi herkkua ei mitään tusinapullaa. Tuoremehut koneesta olivat aika äklöjä mutta valmiita smootheja oli myös tarjolla. Rannalla oli pieni AI-baari josta sai pientä syötävää (nuggetteja, pitsaa, melonia jne.) ja tietty juomaa. Meille maistui gintonic ja lemonsplash, ja jäätelö tietty.

      Lapsella oli uimakoulu varattuna ja se kesti aina 45 min ja oli tykätty. Lastenkerhotoimintaa oli myös erillisessä lastentalossa ja sielläkin käytiin viihtymässä 6-11-vuotiaiden kerhossa ilmaiseksi.
      Oli myös maksullisia iltajuhlia ma, ke ja pe iltoina 7 - 10 euroa per ilta. Lapsemme kävi suklaajuhlissa ja hawaji-illassa ja tuntui pitävän, sai suomalaisen kaverikin jonka kanssa loma meni kivasti yhdessä.

      Huone oli village-osassa ja ihan toimiva, hyvä ilmastointisysteemi ja siisti. Mitä nyt hämähäkkejä ja pikkumurkkuja välillä näkyi.
      Retkillä emme juuri käyneet kun uimakoulu rajoitti menoja. Pythagorionissa kävimme jalkaisin pari kertaa. Ostimme tuliaisiksi mausteita ja oliivisaippuaa pääkadulta ja söimme Orangessa jäätelöä. Kerran kaahasi auto niin kovaa tiellä että meinasimme jäädä alle eli tarkkana sai olla.

      Emme ole ennen Kreikassa käyneet ja voisimme hyvin tämän kokemuksen jälkeen mennä uudestaankin.

      • ossobucko

        Osso bucco ei ole kreikkalainen ruoka


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4783
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1536
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1102
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1091
    Aihe