Zakynthos, Hotelli Castelli, Laganas kokemuksia?

Mummi51

Hei! Varattiin lomaviikko syyskuulle kyseiseen hotelliin Zakynthokselle. Onko kenelläkään kokemusta hotellista? Onko rauhallinen? Kohde vaikutti kivalle, mutta lukiessani erilaisia palstoja, huomasin, että Laganas onkin varsinainen bilemesta. Olisi kiva kuulla kokemuksia loppukesästä jos täytyy vielä harkita kohteen vaihtamista.

9

1882

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • caspast

      moi. joo , laganas on todellakin brittinuorten biletyspaikka. itse hotellista en tiedä mitään. muuten zakynthos saarena on erittäin kiva. itsekkin taas sinne kesällä suuntaan.

    • Heiska11

      Me lomallaan parhaillaan zakyntoksen alykanaksessa, ihana rauhallinen kylä. Vaikka kesällä toki vilkastuu. Laganaksessa käytiin kerran päivällä ja mulle tuli jo siitä kylmät väreet. Hirveä bilemesta. Diskoa diskon vieressä ja pizza paikkoja. Tänään britti opas (joka nykyään asuu täällä) kertoi ettei paikalliset koskaan käy siellä. Alkoholi ja pizza slice tosi halpoja 1€, shotit 50 senttiä. Baareissa juotetaan alkoholia teineille aamuun asti, baarin sulkeuduttua sammuneet teinit heitetään kadulle, jossa niiden omaisuus kerätään taskuista. Kiva herätä siitä sitten! Omia Drinkkejä ei kannata päästä silmistään. Kadulla tapahtuu yöaikaan paljon sellaista mitä ei pitäisi kadulla tapahtua ja mikä kuuluu makuuhuoneeseen.

      Toi laganaksen ranta näytti myös olevan täynnä kaikenmaailman päristintä, ei varmaan kiva paikka esim heinäkuussa. Me ajettiin autolla pienille rannoille jossa oli vain pari muuta ihmistä, paljon ihanampaa.

      Muuten on ollut ihana loma. Meillä on auto käytössä joten ollaan ajettu saari ristiin rastiin. Shiprek retkellä kannattaa käydä ja ehkä kilpikonnasaarella, siellä päästiin uimaan ihanassa luolissa. Ja vesi on tosi turkoosia.

      Eihän toi teidän hotelli nyt ihan baarikadussa ole kiinni, mutta aika lähellä. Voittehan kokeilla vaihtaa hotellin johonkin pienempään kylään kun loma on vasta syyskuussa?

      Taxi maksaa täällä alykanaksesta laganasiin noin 27€ kesto noin puoli tuntia ettei ihan ilmaista muttei suomenhinnoissa.

    • reissaajat

      Hei sinä Heiska11 kun olet käynyt Zakinthoksella nyt,niin pääseekö sille laivanhylky näköala paikalle millään muulla,kuin auton vuokraamalla?? taksilla? olemme lähdössä kesäkuussa Zakinthokselle. Ajateltiin ottaa saarikierros matkatoimiston kautta,kuuluukohan siihen tämä laivanhylky näköalapaikalla käynti,onko tietoa?

      • Peetu58

        Hylkyrannalle ei pääse kun veneellä.


    • Mummi51

      Hei!
      Kiitos vastauksista jotka vahvistivat tunnettamme, ettei alkuperäinen paikka ollut ihan meille sopiva. Pysytään kuitenkin saarella, mutta vaihdettiin kohde Tsiliviin ja sieltä rauhallinen hotelli Park. Toivotaan, että oli hyvä ratkaisu.

      • Laganaton

        No varmasti parempi.


    • Hikitulee

      Kertokaa vielä kokeneet, että pääseekö Argassissa oikeasti missään uimaan, siis mereen? =(

      • KelpoRanta

        Xenos Kamara Beachin edessä on hyvä ranta. Tosin joutuu kahlaamaan aika pitkälle, kun ranta on niin matala. Hotellin baarissa saa tankkaukset hoidettua.


    • Anonyymi

      Täysin nuorten biletyspaikka. Kaikki niin humalas ku olla ja voi. En lapsiperheenä menis.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2615
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1937
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1665
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1599
    8. 91
      1543
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      117
      1408
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe