NaamaPunaisena

PunaposkiPallleroinen

Minä asun yksin isohkossa ok-talossa ja äänten puuttuessa laitan iltaisin eroottisen filmin pyörimään, äänet täysille ja sitten menen makkariin kuuntelemaan.
Kyllähän talossa ääntä pitää olla.
Hirvittävä ujouteni estää minua kehittämästä pariutumissuhdetta vastakkaiseen sukupuoleen.

15

772

  Vastaukset

  • Maajussille morsian :D

  • Älä,mä teen samaa.Tosin saatan kattookin sitä filmiä ja sit...

  • missä kohtaa mälli lentää, jäin aprikoimaan jääkö ne eteisen seinälle vai patjan rakoon

   • Milloin mihinkin ja usein..


   • pompperi kirjoitti:

    Milloin mihinkin ja usein..

    Noista leijailevien mällien uhreista muotoutuu yksinhuoltajia ym erikoisuuksia raitille .


  • Moi
   Mä olen perfektionisti ja se näkyy mun elämässä ja arjessa aika selvästi. Mun täytyy tehdä tekemiseni aina kamalalla huolella, mun on tosi vaikea tehdä mitään "kunhan nyt jotenkin"-tyyliin tai tehdä vain osa jostakin hommasta.
   Mun on pakko tehdä koko homma yhdeltä istumalta alusta loppuun niin hyvin kuin pystyn. Se on tosi uuvuttavaa ja täydellisen tuloksen vastana mun perfektionismi myöskin johtaa siihen että en tee ollenkaan. Asetan itselleni niin korkeat tavoitteet että lannistun jo ennen aloittamistakin ja tämä koskee ihan kaikkia arjen tehtäviäni.
   Perfektionismi ei tietenkään aina mee tämmöseksi. Ihminen voi olla perfektionisti ilman että se erityisesti haittaa elämää.
   Jopa hampaiden harjaaminen menee mulla liiallisuuksiin. Poikaystävä huutaa yleensä kesken harjaamisen että eikö toi jo riitä, harjaat hampaas ja ikenes paskaksi! Mun on vaan pakko harjata ja harjata kunnes oon varma että hampaat on täysin puhtaat. Poikaystävä onkin mitannut aikaa ja mulla menee helposti 15-20 minuuttia hampaiden harjaamiseen ja tuloksena onkin usein kipeiksi hankautuneet ikenet.
   Siivous on toinen hyvä esimerkki. Meillä on nykyään tosi paskasta koska en saa aloitettua mitään. Mutta kun aloitan niin en voi lopettaa ja kaikki pitää puunata hirveen tarkkaan. Vaikka mun olis alunperin pitänyt vaan tiskata niin kesken tiskaamisen jo musta alkaa tuntua että mun pitäis myös imuroida, luututa, vaihtaa lakanat ja jos ne aion tehdä niin mun täytyy myös kopistella matot ja peitot ja tyynyt. Ja sit se lista vaan kasvaa ja lopetan vasta kun oon tehnyt kaiken tai kun oon niin sippi että nukahdan luutu kourassa. Sit oon yliväsynyt seuraavina/seuraana päivänä enkä oikeestaan kykene sitten tekemään muuta kuin vaan lepäämään.
   Ja kaikki nämä vaatimukset saa mut myös tuntemaan huonoa omaatuntoa tai ahdistusta jos en ole tehnyt tehtäviäni täydellisesti tarkasti tai kokonaan tai varsinkin jos en oo ollenkaan kyennyt niitä tekemään.
   Ulos on vaikea lähteä jos en ensin ole käynyt suihkussa ja muutenkin laittautunut viimeisen päälle valmiiksi. Monesti myöhästyn koska jään miettimään mitä kaikkea muuta mun pitäis tehdä ennen lähtöä tai mihin kaikkeen mun pitäis varautua. On tosi vaikea vaan aloittaa mitään tai lähteä jonnekin ilman että kaikkeen täytyy varautua ja kaikki pitäis suunnitella. :(

   Tosta selityksestä varmaan jo tajuaa idean. Kaikki menee liiallisuuksiin ja liiallisuudesta seuraa ylirasitysta, lamaannusta ja ahdistusta.

   Mun perfektionismi on joko syy tai seuraus mun masennukseen, syömishäiriöön ja sosiaalistentilanteidenpelkoon, mitkä mulle on diagnosoitu ja joita mulla hoidetaan sekä terapialla, masennuslääkkeillä ja rauhoittavilla. Terapiassa ollaan mietitty tapoja madaltaa mun vaatimustasoa ja päästä perfektionismista eroon ja yks tapa mikä tehoaa hitaasti mutta hyvin on yksinkertaisesti ensin tiedostaa milloin vaatii liikaa ja sit tietoisesti yrittää esim. jättää joku homma puolitiehen. Siitä sitä pikkuhiljaa oon alkanu tajuta ettei maailma kaadu vaikka keskeyttäisinkin jonkun homman puolitiehen tai tekisin sen summittaisesti. Sit oon pakottanut itseni ulos räjähtäneen näköisenä ja pakottanut itteni unohtamaan sen miltä näytän tai mitä muut musta ajattelee. Oon opetellut ajattelemaan että "Haistakoon nenänsänyrpistelijät paskan! Mähän saan näyttää hirveeltä missä mua huvittaa, saan tehdä huonoo jälkee ja saan olla laiska jos mua huvittaa!"

   Perfektionismi mun käsittääkseni kulkee käsikädessä huonon itsetunnon kanssa. Tekemällä hyvin sitä jotenkin uskottelee itselleen että on itsekin hyvä. (Pitäis osata uskoa se kyllä muutenkin kuin pyrkimällä ihmesuorituksiin. ) Siks suosittelenkin että yrität kans hyväksyä itses sellaisena kuin olet, uskoa että oot yhtä hyvä kuin muutkin ja sulla on samat oikeudet olla mitä oot ja mitä haluat olla kuin muillakin. Onnistumisten kautta yleensä itsetunto paranee. Älä aseta tavoitteita liian korkealle, koska ihmisolennolla on rajansa onnistumiskyvyssä. Pienetkin onnistumiset voi kohentaa itsevarmuutta ja kuvaa itsestä. :) Yritä tietoisesti madaltaa vaatimuksias. Mulla tällanen ajattelu ja toiminta on vähä vähältä auttanut. Ja se myös että muistaa että Minulla on oikeus, auttaa myös. Voi olla vaikeaa pakottaa itsensä madaltamaan kynnyksiään kun on tottunut siihen että pitää nostaa kynnyksiään ja jatkuvasti lyödä itsensä, mutta se on pakko tehdä jos haluaa olla onnellinen.

   • Noinhan elämä menee minullakin , paitsi että en harjaa ikeniäni paskaksi . Minusta on mukavaa olla täydellinen .


  • Mahtavaa olla täydellinen veri-ien ,-sietämätön sellainen!

  • Minä kuitenkin olen täydellinen . Ehkäpä joku toinenkin pääsee samalle täydellisyyden tasolle , sit meit olis kaks .

  • eiku kolme ÄÄLIÖ!

  • Olkos se akukii täysis sielunvoimis ? Kas ku unohin

  • siisti tyttö koska olet per fekt ionisti niin kauanko hemputat poikaystävän pippeliä yliaikaa jos sillä lentää minuutissa

  • Onko aloittaja lasse?

  • Arja antaa Lasselle munaa!

  • onko kyseessä vanha hiillostaja alias laajalti tunnettu omituisuuksien oksentaja?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Teltta-asuminen ympäri vuoden?

   Miten teltassa asuminen onnistuisi Suomen olosuhteissa ympäri vuoden? Varmaan hyvät makuupussit ja ulkovaatteet pitäisi olla. Onko joku muukin kokeill
   Maailman menoa
   172
   2446
  2. Tanelinrannassa tulipalo

   Tanelinrannassa oli la-su välisenä yönä tulipalo, jossa menehtyi vajaa viisikymppinen pariskunta. Talo päältä päin ihan ok kunnossa, mutta palokunta s
   Seinäjoki
   16
   1169