Miten tässä käy?

toivoarakkaudests

Olen vesimiesnainen. Olen rakastanut jouskarimiestä pitkään. Kun vapautui tein aloitteen. Vai valitseeko jonkun toisen? Nyt on pakko kysyä...pyytääkö ulos? Mitä näkyy? Olet ihana jos katsot!!

7

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toivoarakkaudesta

      Ainakin on ottanut yhteyttä. Mutta jääkö tähän?

    • Tämätotuus

      Hei!
      Minulle näkijä näki joutskarini kanssa jo talon hankintaa. Oli parempi juosta karkuun koko miestä. . Hän yrittää vielä soitella mutta en vastaa (tuli takataskussa).
      Jos se sinusta todella välittää se tulee ja pitää lujasti kiinni. Tee muuta siinä välissä. Opettele tuntemaan ensin hänet:)

    • toivoarakkaudesta

      Kiitos, ihanaa kun joku vastaa. Olen opetellut tuntemaan. Se onkin viisasta. Hän on avautunut asioistaan ja sen tiimoilta ottanut yhteyttä. Siinä on samalla hyvä tutustua. Minullekin näkijä näki, että kosketuspintaa tulisi. Vielä en tiedä. Teen muuta välissä ja vielä jonkun aikaa odottelen. Toivon mahdollisuutta. Kipinääkin olisi....Miksi päätit juosta karkuun?

    • Tämätotuus

      No jos sen voisi kauniisti sanoa niin näkijä ei nähnyt asioita oikein. Jos täällä kysyelee niin itsekkin "tietää" mitä on tulossa. Siksi en enää kysele rakkaudesta mitään etukäteen. Asiat elää koko ajan ja sinä teet itse valintasi. "Se mies oli susi lammasten vaatteissa". En halua sanoa mitään negatiivista kenestäkään.

    • toivoarakkaudesta

      Oikeassa olet. Asiat elävät koko ajan. Kävin ihan bäkijän vastaanotolla. Ja täällä en aivan usko koska hyvät ovat kadonneet. Intuitio ta pitäisi kuunnella ja tarkkailla kaikkea. Elämä menee kuten tarkoitus on. Olen pahoillani sinun jouskarista. Minulla on tunteet olleet kauan joten vielä katson tuleeko mahdollisuus. Kiitos ohjeestasi. Uskon samoin että se tulee jos välittää. Ja vapaaehtoisesti....mutta ei aivan selkeimpiä nämä jouskarimiehet. Siksi tässä kyselenkin ja ihmettelen...:) Mutta elän vielä toivossa.

    • Tämätotuus

      Itselläni en tullut sellainen ajatus. Kun näkijä menee esim. sinun ja miehesi (jouskarisi) energioihin niin asioiden eteneminen siirtyy sinun ja miehen välillä. Koska onhan vanha sanonta . Se ken onnen saa se onnen kätkeköön. Meistä vielä: Miehen kaverit yritti meitä yhteen mutta miehellä oli niin paljon menneisyyden haamuja että meistä ei tullut paria. Olen itse kaksonen.
      Ihanaa kun en vetänyt hernettä nenään kun kirjoitin sinulle tänne. Enkeleitä elämääsi ja teille myös<3 YHTEISESTI

    • toivoarakkaudesta

      Tuon sanonnan muuten näkijä sanoikin. Jäin sitä miettimään kuinka onnen voisi salata jos kohdalle osuisi...mutta ehkä sitä ei pidä maailmalle toitottaa. Olisit ollut horoskoopin mukaan napakymppi jouskarille. Mutta ei ne kaikkea kerro. Haamut takana voi olla liian raskaita. Mekin jo 50 v täytetty joten tietyt arvot etusijalla. Se paketti kokonaisuudessaan ja Kemiat. Mutta ei ulkonäkö tai raha. Kun pitikin rakastua ja nyt ei tiedä mistään mitään. Eilen laittoi viestiä taas yllättäen. En tiedä miehen mietteitä. Ihanaa kun olet kirjoittanut. Kaikilla meillä eri kokemuksia. Toivon sinullekin enkeleitä elämääsi ja sille kumppanille joka on tarkoitettu sinulle! Halaukset täältä! Elämä on ihmeellistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe