Matkailublogi Alankomaista kiinnostuneille

hollandese

Hei!

Kirjoitan matkailublogia Alankomaista opinnäytetyönäni. Blogissa käsitellään matkakohteita Amsterdamin ympäristöstä sekä Alankomaiden kulttuuria yleisesti. Blogissa kerron omista kokemuksistani (asuin puoli vuotta Alankomaissa sekä olen reissannut siellä useita kertoja)

Jos Alankomaat kiinnostavat, käy vierailemassa blogissani fallforholland.wordpress.com

Kommentointi on erittäin tervetullutta sekä kehitysehdotukset, sillä olen vasta aloitteleva bloggaaja!

Mukavaa kevättä kaikille ja unohtumattomia reissuja!

2

119

  Vastaukset

  • moi..kiva tutkinto/väittelysi meneillään.peukut.oletko samalla jaanu tietooosi asunto yhtiöi tm vs.
   .tekstaa:0452215494-kire!

   • tulppaaanimania https://fi.wikipedia.org/wiki/Tulppaanimania
    https://tulipsinholland.com/faq-tulips-and-keukenhof/best-time-to-visit-keukenhof/
    Amsterdamin mielenkiintoisimmat nähtävyydet kuten Dam-aukio ja Kuninkaallinen palatsi, kaupungin pohjoisosat, entinen juutalainen kaupunginosa Waterlooplein-aukion ympäristössä sekä aukion kuuluisa kirpputori, Amstel-joki ja joen yli johtava kuuluisa ”Laiha silta”.
    Risteily Amsterdamin kanavilla on aina elämys – ja sen voi tehdä nauttien maisemien ohella myös lounaasta.
    Amsterdamin van Gogh -museossa on maailman laajin kokoelma van Goghin töitä, ja se tarjoaa kävijöille mahdollisuuden tutustua taiteilijan töihin eri aikakausilta ja vertailla niitä muiden taiteilijoiden teoksiin samalta aikakaudelta.
    Ruokaa Bo Cinq -ravintolassa Amsterdamin ydinkeskustassa. Keittiön filosofia on yhdistää ranskalaiset ja arabialaiset vaikutteet yhdeksi yllätykselliseksi kokonaisuudeksi. Pääkokit Marilyn Lukies ja Mohammed Mahraoui käyttävät aina parhaita tuoreita ja terveellisiä raaka-aineita, mahdollisuuksien mukaan myös biologisia.
    Het Rijksmuseum Amsterdam: Vuosia kestäneen remontin jälkeen kuningatar Beatrix avasi Rijksmuseumin ovet yleisölle. Nyt avoinna ovat taas kaikki museon 80 salia, nähtävillä 8000 teosta. Museo on käynyt läpi täydellisen uudelleenjärjestelyn, vain Rembrandtin Yövartio on saanut pysyä tutulla paikallaan.
    Stedelijk Museum: Museon modernin taiteen ja muotoilun kokoelma on yksi maailman huomattavimmista. Myös itse museo on taideteos sinänsä.
    Ruokaa Pasta e Basta -ravintolassa on taatusti mieleenpainuva kokemus! Maukkaan italialaisen ruoan ohella voi nauttia myös musiikista: ravintolan tarjoilijat ovat koulutettuja laulajia ja tämän tästä illan aikana he viihdyttävät laulullaan ravintolassa asiakkaiden keskellä kierrellen. Alkupalat noudetaan flyygelin sisään katetusta buffetista; listalta valittu pääruokapasta sekä jälkiruoka tarjoillaan pöytiin.
    ermitage Amsterdam tuo yleisön nähtäville Pietarin Eremitaasin aarteita. Museorakennus on yksi suurimmista 1600-luvulta peräisin olevista rakennuksista kaupungista. Entinen vanhusten hoitokoti täydellisen remontin jälkeen tarjoaa Eremitaasille sen vaatimat puitteet.
    RuokaaBrasserie Schiller Amsterdam -ravintolassa. Ravintolasali on tunnelmallista 1920–30-lukujen art deco -tyyliä; seinillä on esillä myös taiteilija Fritz Schillerin maalauksia.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   216
   5867
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   157
   5406
  3. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   207
   3834
  4. Ysäribileet Töpärillä

   Ihan vastaisuuden varalta pikku vinkki järjestäjille: varatkaa sitä kaljanlitkua sen verran, että bailaajilla ei tarvi menomestaa vaihtaa. Bileet lopp
   Suomussalmi
   10
   512