Olen lesbo, mutten jaksa LGBTQjne-hömpötyksiä

pokouvchxdsszdefrb

En saanut keskustelua aikaan, niin siirrään tänne. Kukaan ei ilmeisesti lue tota kattopalstaa vai mikskä sitä pitäis kutsua.

Mulla ei ole mitään muita seksuaalivähemmistöihin kuuluvia vastaan. En vai ymmärrä sitä palvontaa ja jatkuvaa fanittamista muista homoista, transsukupuolisista sun muista. Ku mun mielestä ne on vain ihmisiä. Tuntuu, että LGBTQ-kulttuurissa on hyvn vahvana toi, että koko elämä pyörii vähemmistöjen ympärillä. Samalla asenne on kovin rajoittunut. Homo voi olla vain feminiininen glittermies. Drag queenit on ihania, kun niillä on täydet tällingit ja pinkit korot. Mutta jos cislesbo vetää saman lookin, niin se on väärin. Sitten ei millään uskota, että ihan kaikki ihmiset ei nyt vaan ole bi.

Olenko törmännyt vain vääränlaisiin ihmisiin vai onko tosiaan suurin osa LGBTQ-porukasta tuollaisia?

16

814

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dhdthdyhdydx

      Sama juttu! Jokseenkin surullista jos ei ole muuta identiteettiä kun se homous, ja kaikki sen ympärillä pyörivä.. Kaikki se hyväksynnän vaatiminen, mutta omat lokerot ei anna itse itselleen, tai muille tilaa tai hyväksyntää.

    • UusiPalstalla

      Voisiko joku avata noita lyhenteitä?

      • ölifyuystf

        Mitä lyhenteitä?


      • UusiPalstalla
        ölifyuystf kirjoitti:

        Mitä lyhenteitä?

        Esim. tuo cislesbo.
        Ihan näin typeräksi leimatuksi tulemisen uhallakin kysyn.


      • ehkätää

        Mä en kans tajua jos se on sisko?? sellanen lesbo jolla on sisko


      • drufytigyuhiok
        UusiPalstalla kirjoitti:

        Esim. tuo cislesbo.
        Ihan näin typeräksi leimatuksi tulemisen uhallakin kysyn.

        En mä tiiä onks se oikea sana. Mutta Cis-sukupuolinen lesbo. Cis tarkoittaa siis sitä, että on syntynyt samaan fyysiseen sukupuoleen kuin mihin identifioituu. Vastakohta transille. (Nää cis/trans -nimityksethän ei seuraa mitään logiikkaa, mutta se onkin toinen juttu.)

        -ap


      • xrdcyguioå
        drufytigyuhiok kirjoitti:

        En mä tiiä onks se oikea sana. Mutta Cis-sukupuolinen lesbo. Cis tarkoittaa siis sitä, että on syntynyt samaan fyysiseen sukupuoleen kuin mihin identifioituu. Vastakohta transille. (Nää cis/trans -nimityksethän ei seuraa mitään logiikkaa, mutta se onkin toinen juttu.)

        -ap

        Ja ei tarvi pelätä olevansa typerä. Mä meen itekin ihan sekaisin näissä, kun nää muuttuu jatkuvasti. Ja sitten keksitään 30 eri sukupuolta vai kuinka paljon niitä oikeen nykyään ees on... :'D


    • Gkvfulökgkllhvjg

      LesboGayBiTransQueer. Viimeisintä lukuunottamatta luulisi itsekkin hoksaavan :)

    • valonenkeli

      Minä olen lihaa syövä naisellinen peruslesbo ja minulla on teille ilosanoma! Se kuuluu näin: Jokainen on vapaa luomaan sellaista homokulttuuria kuin itse haluaa, tai sitten tosiaan keskittyä johonkin aivan muuhun. Kenenkään ei-heteron ei tarvitse samaistua mihinkään tiettyyn ideologiaan tai tyyliin tai kaveriporukkaan. Saa pysyä vaikka kaapissakin jos haluaa. Ei tarvitse myöskään ahdistua siitä jos tietyt ihmiset tuovat homoutta esille omanlaisensa aktivismin ja itseilmaisun kautta. Se on heidän juttunsa, olemmehan me kaikki omia yksilöitämme.

      PUFF te olette vapaita! Menkää ja nauttikaa siitä. Syökää pinkeissä stringeissä suklaajätskiä ja katsokaa sinkkuelämää-uusintoja.

      • Vapautitmeidät

        Ihana enkeli olet :D Juurikin näin, nautitaan! Ollaan vapaita ja sitä mitä vaan ikinä ollaankin.
        Missä sinkkuelämän jaksossa on parhaat naisten väliset sekstailut?


    • Epäsateenkaari

      Vähän sama fiilis. Mä inhoan sateenkaari-alkuisia sanoja ja termejä, kun en mä ole mikään sateenkaari-ihminen vaan ihan tavallinen lesbo :D En koe mitään samaistumista muihin vähemmistön edustajiin paitsi ehkä joihinkin homomiehiin, vaikka kannatan kaikkien oikeuksia.

    • Olen kans jo kypsä tuohon ajatusmaailmaan missä homous olisi piirre enemmänkin kuin seksuaalisuus (Tähän syyllistyvät niin homoseksuaalit kuin heterotkin).
      Tuo tapa ajatella "pitäiskö mun muuttaa tyyliä et näyttäisin enemmän lesbolta" on oikeasti todella rasittava välillä kun ei lesbouteen liity erityisesti mikään tyyli vaikka jotkut ampuvat yli vaihtamalla tyyliään seksuaalisuutensa mukaan. Jokaisen tulisi löytää oma tyylinsä, ihan sama mikä se on ja pitää se riippumatta seksuaalisuudesta.
      En tiedä siitä et oletko törmännyt vain vääriin lepakoihin mut on meitä muitakin joille homous on vain seksuaalisuus, ei persoonallisuus :)

    • Alussa kun tulin kaapista ajattelin juurikin niin, että täytyykö mun nyt olla poikamainen et muut lgbt-ihmiset ja etenkin lesbot ja bi-naiset tajuaa mikä mää oon. Mut ajan saatossa kun olen enemmän tutkinu itteeni, niin ihan tyttömäinen/naisellinen mää oon, vaikka onkin lyhyt tukka. Mun silmiinkin osuu aina ne vaaleenpunaset/pinkit vaatteet ja kankaat, kukkakuosit, tykkään koruista ja huiveista, kukista jne. Me kaikki ollaan yksilöitä huolimatta seksuaalisesta ja sukupuolisesta suuntautumisesta. Kukaan ei kai ole 100% mitään tiettyä tyyliä eikä mitään varsinkaan pelkän seksuaalisen tai sukupuolisen suuntautumisensa takia. Vaikka olenkin enemmän tyttömäinen/naisellinen ja kukkakuosin ja pinkin ystävä, niin pidän silti esim. Star warsista, Indiana Jonesista ja kuuntelen AC/DC-bändin musiikkia.

      Alussa olin myös sillä kannalla, että täytyy hypätä aina Setassa ja julistaa omaa olemassaoloaan, mutta ajan saatossa kun kuoret on alkanu kerros kerrokselta kuoriutua ja jäljelle jäädä se ydin ei minusta ole niin tähdellistä kulkea kadulla liput liehuen ja torvet soiden. En edes ole koskaan ollut oikein mitään julistaja tyyppiä. Mulle kaikkein tärkeintä on se, että tiiän mikä oon ja mistä pidän ja et elän omaa elämääni. Toki ihmisten oikeudet on mulle tärkeitä, mutta mitään julistamista en kaipaa, vain enimmäkseen rauhallista ja tavallista elämää.. En oikeastaan edes tunne olevani vähemmistön edustaja, vain tavallinen jokapäiväinen nainen iloineni ja suruineni ja omine mielenkiinnon kohteineni. Meitä ihmisiä on niin moneksi eikä seksuaalinen suuntautuminen määrää sitä millainen ihminen tyylillisesti tai mielenkiinnonkohteiltaan on. Heteronainen voi olla poikamainen ja lesbo naisellinen ja toiste päin. Joillekin tuntuu olevan tärkeää et ollaan tietynlaisia, et lesbot on poikamaisia ja heteronaiset naisellisia tai et seurataan vaan tietynlaisia asioita kuten homoseksuaaleina vaan esim.drag-esityksiä, Euroviisuja tai tiettyjen artistien musiikkia. Mutta itse sanoisin, että itseään ja mieltymyksiään ei kannata rajoittaa vain pelkän seksuaalisen suuntautumisen takia.

      • Perjantaimiete

        Norppa, komppaan sinua niin täysin! Ihana kuulla, että muitakin samoin ajattelevia/tuntevia on olemassa. Kun vielä kävisi joskus niin hyvä tuuri, että kaksi tällaista sattuisi kohtaamaan.


      • Tismalleen samaa mieltä. Seksuaalisuus on yksi osa meissä, paljon on muutakin!


      • Havutuuli kirjoitti:

        Tismalleen samaa mieltä. Seksuaalisuus on yksi osa meissä, paljon on muutakin!

        Aivan, ihminen ei ole pelkästään yhtä kuin seksuaalisuus, vaan ihminen on ensisijaisesti aina yksilö ja tämä yksilö ei ole yksiulotteinen ihminen, vaan muodostuu monesta eri osasesta kuten tilkkutäkki ja näistä osasista sitten muodostuu se ihminen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4750
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      277
      2884
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      210
      1458
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1176
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1144
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1071
    Aihe