OnePlus2 ja X päivitysten lupaus

webkit

OnePlus 2- sekä OnePlus X -älypuhelimien omistajia ärsyttää yhtiön niukka tiedotuslinja koskien uutta Android Nougat -päivitystä.

OnePlus ei ole koskaan virallisesti luvannut Nougat-päivitystä OnePlus X -mallille, mutta OnePlus 2:n omistajille on vakuutettu, että heidän laitteensa päivitetään tuoreimpaan Android-versioon. Lupaus on kuitenkin tehty jo lähes vuosi sitten, eikä sitä ole lunastettu, mikä ärsyttää asiakkaita.


OnePlus kieltäytyi Android Police -verkkosivuston pyytämästä kommentista. Yhtiö ei ole myöskään reagoinut mitenkään äkäisten asiakkaiden palautteisiin, joissa Nougat-päivityksen viivästyminen nostetaan esille.

OnePlus 3- ja 3T-mallit ovat jo oman Nougat 7.1.1 -päivityksensä saaneet. Suurten Android-käyttöjärjestelmäpäivitysten valmistelu vie luonnollisesti oman aikansa, mutta hiljaiselo tuskin on omiaan nostamaan asiakkaiden luottamusta, Neowin kirjoittaa.

Viimeksi OnePlus X -mallin omistajat joutuivat odottamaan Android Marshmallow -päivitystä vuoden päivät siitä, kun Google sen ensimmäistä kertaa virallisesti julkaisi.
http://www.mikrobitti.fi/2017/04/laitevalmistajan-vaitonaisuus-arsyttaa-asiakkaita-ei-sanakaan-android-nougat-paivityksesta/

ei jatkoon, siihen loppu hypetys

6

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MarjikselleBanaania

      "hiljaiselo tuskin on omiaan nostamaan asiakkaiden luottamusta, Neowin kirjoittaa."

      Anteeksi, mutta mikä luottamus? Tässä ilmeisesti tarkoitetaan niiden parin mopopojan OnePlus hehkutusta. Tuo nyt on täysin selvää ollut niille, jotka ovat yhtiön asioita seurannut. Uusin voi saada päivityksiä, mutta vanha jää aina unholaan noilla resursseilla. Sama kohtalo odottaa 3/3T - malleja

    • OnePlus3T

      Ei se Samsungin politiikka päivitysten suhteen sen parempi ole, eikä sen puoleen kenenkään muunkaan. Vanhoja laitteita ei vaan tueta, OnePlus on kuitenkin tehty rootattavaksi ja voit itse asentaa siihen esim. uusimman LineagOS rommin Nougatilla.

    • kylläontullut

      No mikä tässä nyt on vaiva.
      Minulle OnePlus2 on tullut Nougat päivitys jo aikoja sitten,muistelen että ainakin kuukausi sitten.Minun puhelimiin,2 ja 3T Nougat tuli samoihin aikoihin.

      • MarjikselleBanaania

        Ei ole tullut. Nougatia ei ole julkaistu OnePlus 2:lle. Olet joko itse ladannut jonkun epävirallisen betaversion tai sitten sekoitat sen OxygenOS 3.5.8:aan, joka on edelleen Marshmallow -pohjainen, ei Nougat.


    • ykkösestä

      Itsellä on OnePlus One ja tuli vilkastua, mikä tilanne on siinä, niin tuli ilmi että Cyanogen on muuttunut LineageOS, eli Cyanogen ei enää päivitä. Pitää asentaa LineageOS tai jos pitää jotain muuta Rommia parempana. Asensin LineageOS ja versio on 7.1.1 ja Android-tietoturvakorjauksen taso 5.3.2017.
      OnePlussan foorumilla on ohjeet kaveri laittanut, miten tehdään (katsoin engl.kieliseltä, en tiedä miten on suomi foorumin laita)
      Eli Cyanogen on nyt Lineage.

      • SuljettuOn

        Juu, Cyanogen on pistänyt pillit pussiin. No, sain vanhaan Galaxy 4:n myös uusimman Nougatin asentamalla Lineagen ja hyvin pelittää. Käyttökoneena mulla on OP3T ja siihen tuli viimeksi eilen uusi päivitys, varmaan jo neljäs sen jälkeen kun ostin pari kuukautta sitten.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe