Santtu Vs Junes

snowden

Kumpi voittaisi kaksintaistelun? Kävitkö Santtu jo äänestämässä?

23

271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sontisolympialaiset

      Riippuu lajista. Viinan juonnissa voittais santtu, mutta pilven polttamisessa Junes.

    • 1..........hoitsu

      Kuinka voit äänestää , kun et kelpaa edes töihin ?Tulonsiirrot olisi lopetettava Suomessa ja joutoväki lähetettävä ulkomaille työnhakuun.
      Suomella ei ole varaa kouluttaa koko ikäluokkaa, koska osa päätyy suoraan kortistoon.
      Oppivelvollisuudesta ja päivähoidosta olisi luovuttava esim. työttömien ja alkoholistien lasten osalta.
      He tuskin tarvitsevat muuta oppia kuin vanhempiensa pontikankeitto-ohjeet lisäksi pontikan valmistuslaitteet jäävät perinnöksi alkoholistivanhempien päädyttyä kanarianlintujen värisinä maanparannusaineeksi.
      Pakkosterilisaatio tulee jälleen ajankohtaiseksi tulevina vuosina. Menneinä vuosikymmeninä länsinaapurissa pakkosterilisaatiota sovellettiin köyhiin naisiin, sillä sen avulla vähennettiin köyhyyden määrää.
      Inhimillinen ja looginen tapa.
      Myös hammashoitoa ei tarvitse kustantaa kaikille, sillä mitä tulevat juopot hampailla tekevät?
      Kohtuuttoman kustannuksen logiikkaa käyttämällä voisimme huomata, että suuri osa verorahoista on hukkaan heitettyä rahaa ja palveluja tulisi suunnata vain niitä tarvitseville eli hyvinvoivalle väestönosalle, joilla varaa maksaa käypä hinta. Taivaan isä huolehtii köyhistä ja muut itsestään.Verotuloja riittäisi murto-osa nykyisestä.

      • yön.arvioitsija

        Ja hoitaja hiljentyy pian silkkisänkyynsä. Nupunkarvainen pyjama peittää pellavaperseen. Unimyssy on kuin 30-luvun kotimaisista elokuvista. Hän ei laske lampaita vaan sontaseppoja päästäkseen uneen. Mitä sitten kun kaikki on mallillaan juopot kuopassa. Luulemmeko me että hoitsu on vihdoin tyytyväinen. Ei, hänelle ei riitä mikään. Seuraavana vuoroon tulevat rikkaampien parisuhdeongelmat. Niitä hänen on kiva seurata koska rahaa niissä liikkkuu enemmän ja erot ovat tragedisia.


    • asdfh33444

      Aika rohkeaa 1hoitsulta tai hänen trolliltaan. Ymmärrätkö että joukkotuhontaan ja kansansiirtoon kiihottaminen julkisesti voi kiinnittää viranomaisten huomion? En tosin ole varma, täyttääkö edellinen teksti lain sille määräämät edellytykset, mutta ei se kyllä varmaan kaukanakaan ole.

    • 1...........hoitsu

      Kannattaisi hankkia yleissivistys.
      Vähän aikaa sitten tuli dokumentti, jossa kerrottiin sterilisaatioista. Kyseistä toimenpidettä tehtiin varsinkin köyhälle väestönosalle...länsimaissa. Ei kovin kauan aikaa sitten...järkyttävä asia.
      Valitettavasti rasismin nousu Suomessa voi laajentua koskemaan hyvin erilaisia väestöryhmiä. On huolestuttavaa , että suvaitsemattomuus ja rasismi kukoistavat juuri alemmissa sosiaaliluokissa. Kenties kyse on vain siitä, että alemmissa sosiaaliluokissa pelätään toimeentulotuen saajien määrän kasvua.

      • HallalAho

        Veikkaan, että Junes vetäisi kiertopotkulla Santun pään irti.


    • asdfh433

      Kannattaa hankkia ulkolukutaito. Kirjoitit: "Tulonsiirrot olisi lopetettava Suomessa ja joutoväki lähetettävä ulkomaille työnhakuun". Tämä mielestäni täyttää kansansiirron/joukkotuhonnan määritelmän. Kertoisitko vielä enemmän, minne ja minkälaisiin oloihin työttömät pitäisi mielestäsi lähettää, erityisesti keskittyen heidän ihmisoikeuksiinsa ja perustarpeiden tyydyttämiseen?

      • Hui.kauheata

        Tuo pitää paikkansa. Joukkotuhontaa, sillä työttömien joukko tuhoutuu, kun heidät pistetään töihin. Työttömistä tulee työllisiä.


    • Veronmaksajat

      Suomalaiset työttömät osasivat lähteä 60-70-luvuilla Ruotsiin tehtaisiin ja pulakausina Pohjanmaalta Amerikkaan.
      Nykyisin työn perässä muuttavat lähinnä koulutetut, kuten itsekin.
      Onneksi nykysuomessa saa vaahdota aivan vapaasti hyvinvointivaltion romuttamisesta, sillä suurin osa työssäkävijöistä on kyllästynyt tulonsiirtoihin ja työttömien lasten päivähoito-oikeuteen yms. järjettömyyksiin.

    • Lastentarhanopettaja

      Asdfh32... on aivan selvästi reputtanut myös peruskoulunsa. Tulonsiirtojen lopettaminen ja tasaveromalli on ollut myös maltillisen oikeiston edustamana esillä jokaisissa vaaleissa. Tulonsiirtojen lopettaminen ja progressiivisen verotuksen poisto pakottaisi kansalaiset kantamaan vastuuta omasta terveydestään ja toimeentulostaan.
      Hyvinvointivaltioon on pesiytynyt työtä vieroksuva, uusavuttomien siivellä elävien joukko.

    • Johan oli omituinen vertaus mutta koska kyseessä snow niin eipä kannata/tartte edes miettiä mitä hän tarkoitti,,,
      Niin, öitä kaikille,,,

    • asdfh3355

      Päihdepskiatrimme osaa väännellä ja kiemurrella. Edelleenkään ei kiinnosta verotuksen progressio, oma koulutasoni tai ulkomaille muuttava koulutettu väestö.

      Olet aiemmissa kannanotoissasi ottanut kantaa siihen, että työttömät ja alkoholiongelmaiset tulisi siirtää joukkomajoitukseen metsään kiljulitran kanssa, sterilisoitava ja työnnettävä Venäjän puolelle, kaikki asioita joiden ääneen sanomisesta voi olla seurauksia (ja johon en sekaannu itse henkilökohtaisesti).

      Nytkö olet sitä mieltä, että olet vain tarkoittanut että työttömien mahdollisuuksia siirtyä töihin Ruotsin työmarkkinoille vapaaehtoisesti on helpotettava?

      Vääntelet samaan tapaan kuin maahanmuuttopotitiikassa, jossa vakuuttelet ensin että ulkomainen reipas halpa työvoima on meille kaikille hyväksi mutta lauantain humalatilan kohotessa paljastat oikeat fantasiasi siitä, miten he korvaavat Suomen matalan sosioekonomisen ryhmän näännyttäen heidät asunnottomuuteen ja terveydenhuollon puutteeseen tehden nykyiset matalan tuottavuuden hommat riisikupposen päiväpalkalla. Nämäkin ovat sanatarkkoja kopioita omista kannanotoistasi.

    • Ootte umpihulluja koko porukka

    • 1.........hoitsu

      Asdh32...ei taida voida mitään sille, että eriarvoistuminen Suomessa kasvaa vuosi vuodelta, julkisia palveluja ja terveydenhuoltoa supistetaan, tulonsiirtoja leikataan, asunnottomuus lisääntyy ja esim. päihdepalveluita vähennetään.
      Nykyisin moniongelmainen sontaseppo on reaalimaailmassa hoitojonon hännillä eli ei saa hoitoa ja joutuu kadulle.
      Satumaailmassa elävä asdfh32 kuvittelee tasa-arvoisuuden vallitsevan yhä Suomessa. Kannattaisi avata silmät ja nähdä tosiasiat. Tosiasiassa suomalaiset eivät välitä sontaseppojen kohtalosta lainkaan. Hyvä ja terve piirre kansassa.

    • Eräs_teoria

      Kylmis joisi pöydän alle molemmat, vaikka yhteenlaskettu annosmäärä olisi yksistään vastaan Kylmiksen Nobe-kittaamista. Kyseessä olisi toki kisa esim. viikon putkesta.

      • Andre The Giant joisi Kylmiksen alkupalaksi. Btw vieläkö siellä yläkerrassa juopotellaan? Eikö sun pitäisi tänään pitää taukoa kun eilen oli lauantai eli juomapäivä


      • Eräs_teoria
        sauna_timppa kirjoitti:

        Andre The Giant joisi Kylmiksen alkupalaksi. Btw vieläkö siellä yläkerrassa juopotellaan? Eikö sun pitäisi tänään pitää taukoa kun eilen oli lauantai eli juomapäivä

        Kylmis väitti aikoinaan, että olisi pistänyt sinut keviästi kenttään vuonna 2007, eli 10 vuotta sitten. Ootteko te vielä vihaisia toisillenne?


      • Eräs_teoria kirjoitti:

        Kylmis väitti aikoinaan, että olisi pistänyt sinut keviästi kenttään vuonna 2007, eli 10 vuotta sitten. Ootteko te vielä vihaisia toisillenne?

        Olin sillon kasiluokalla enkä ollut edes nähnyt Kylmistä :D


      • Eräs_toteamus

        Ei jumalauta?!!

        Toinen kysyy toiselta asiallisen kysymyksen ja toinen vastaa ikäänkuin olisi jokin toinen persoona..

        Haukan veljenpoika pyysi kysymään, että onko sille kukaan sanonut...?


      • Eräs_toteamus kirjoitti:

        Ei jumalauta?!!

        Toinen kysyy toiselta asiallisen kysymyksen ja toinen vastaa ikäänkuin olisi jokin toinen persoona..

        Haukan veljenpoika pyysi kysymään, että onko sille kukaan sanonut...?

        Minua ihmetyttää lähinnä tuo vertaus vuodelta 2007 jota täällä on jo vuosia jankattu. Miksi kukaan 30v mies haluaisi tapella kasiluokkalaisen eli keskenkasvuisen kanssa. Kuvitelkaa jos minäkin 30vuotiaana olisin koulun nurkilla haastamassa riitaa 8lk pojille


    • asdh3344

      1hoitsu, olet niin tyhmä ettei keskustelua kannata jatkaa. Horiset koko ajan täysin toisista asioista kun mitä kysyn etkä koskaan anna suoria vastauksia, kuten et nytkään. Ehdotan että keskustelu jätetään tähän. sillä älylliset tasomme ovat niin eroavaiset (tämä voi sitten tulkita miten haluaa:)

      En tietenkään kuvittele tasa-arvon vallitsevan, täysin noloahan se olisi. Joku 1hoitsu joutuu maksamaan tonneja veroja kuukaudessa, minä muutamia satasia- Olisi täysin järjetöntä sanoa, että maailmassa vallitsisi oikeudenmukaisuus. Taas kävin muuten äänestämässä hyvää vasemmistolaista ehdokasta kunnalllisvaltuustoon joka antaa nykymenon jatkua, koska se on itselleni tosi mukavaa :)

      • Pitkämuisti

        1hoitsu on koodinimi "Kostaja". Poliisit nimesivät sen tutkinnallisista syistä ja nyt kun se on taas vapaana vankimielisairaalasta, jatkaa loputtoman vihansa purkamista viattomiin ihmisiin.

        Kyseessä on tosi pienikokoinen ja herkkä kaveri, joka pyörtyi poliisin jalkoihin, kun saivat sen ensimmäisen kerran kiinni:
        http://yle.fi/aihe/artikkeli/2008/12/11/rikostarinoita-suomesta-kostaja


      • Loputon_viha
        Pitkämuisti kirjoitti:

        1hoitsu on koodinimi "Kostaja". Poliisit nimesivät sen tutkinnallisista syistä ja nyt kun se on taas vapaana vankimielisairaalasta, jatkaa loputtoman vihansa purkamista viattomiin ihmisiin.

        Kyseessä on tosi pienikokoinen ja herkkä kaveri, joka pyörtyi poliisin jalkoihin, kun saivat sen ensimmäisen kerran kiinni:
        http://yle.fi/aihe/artikkeli/2008/12/11/rikostarinoita-suomesta-kostaja

        Jumankauta, tuo dokumentti on kuin JUST Tissusta/1hoitsusta tehty!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      314
      3672
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      268
      2115
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      99
      1449
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1353
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      93
      1338
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1207
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1198
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1034
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1028
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      924
    Aihe