Harhaanjohtajia Kokkolassa?

Luitteko Keskipohjanmaa -lehdestä kahdesta kokkolalaisesta saarnaajasta, joista toinen oli manannut kuollutta henkiin ja toinen oli tuonut kuusivuotiaan pojan seurakunnan eteen kertoen, että pojasta kehkeytyy vielä ”maineikas Jumalan soturi”. Tänään on julkistettu kirja, jossa näistä kahdesta saarnaajasta kerrotaan, niin mistä Kokkolassa voi ostaa sen kirjan ja onko moisia harhaanjohtajia kaupungissamme enemmänkin?
1
Ilmianna
Jaa

75 Vastausta


Uskonnot ovat maanpäällistä helvettiä ja aiheuttavat maailmanlaajuisesti sotia
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Siitä huolimatta aihe sopii Pääsiäisen uskonnolliseen viettoon kuin nakutettu, tästä kiitos palstan terävälle avaajalle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tässä ketjussa Reijo -R / hiihuli kirjoittaa 13.4.2017 kl.0.32 seuraavaa. Toiset menee Helvettiin ja toiset taivaanportista ikuisuuteen. Olemme saaneet kuulla mediasta ETTÄ ERÄS nuori oli ollut Helluntaiseurakunnan JÄSENENÄ nuoruudesta asti ja muuten kaikki oli hyvin ,kunnes tuli semmoinen JUMALANPALVELUS / OSOITUS että nyt on pakko olla läsnä ja rukoilla että saadaan ihmeitä aikaan. Asia eteni niin että Helluntai seurakunnan vanhemiston jäsenet pakoittivat tulemaan mukaan rukukseen ja ihmisen herätykseen ruumishuoneelle. Ruumiin sisuskalut oli poistettu lääketiedellisistä syistä ja oikeustieteelinen ruumiinavaus oli suoritettu. Tämän jälkeen ruumishuoneelle oli vapaa pääsy helluntailaisille,ja niitten tuleville lahkolaisille.
Tämä eteni niin että ,alkoi todellinen äänekäs rukoilu vainajan puolesta ja sanoin kuvailematon halveksunta vainajaa kohtaan.Kaikki huusivat että halleluuja herää kuoleesta tule meidän luoksemme takaisin ja tämä toistui useampaan kertaan noin 40 ,kymmenen minuutin ajan. On kyllä häpeällistä että Helluntai Vanhemisto voi toimia tällä tavoin ja vielä se että he pakoittivat nuoren ihmisen siihen tilaisuuteen mukaan.
Tämän tapahtuman jälkeen tämä nuori henkilö sai tarpekseen, poistui paikalta. Sen jälkeen hän teki päätöksen ja irtisanoitui kyseisestä uskonlahkosta välittömä Tämä on kunnian loukkaus edesmeneen ihmisen kustanuksella.
Jos näin on niin että Helluntaiseurakunta voi rukouksillaan herättää kuoleet henkiin ,niin ehdotan että kaikki käymme Reijo R,n /Hiihulin puheilla ja pyydämme vilpittömästi että hän joka on perinpohjin helluntailainen ja myös saarnaaja / Jumalan sanan saattaja meille tavalliselle maalikoille rukoilisi ja myös herättäisi edesmenneitä ja ystäviämme kuolleesta ,koska sehän olisi oikein todistus siittä että Helluntaisuus on todella merkittävä uskonto joka saa kuoleet herämään uudestaan.
Uskon että jos Reijo -R pystyy tähän niin hänestä tulee maailman kuuluisa profeetta ja silloin ei kukaan ei voi enään kyseenalaista hänen toimintaansa.
Nyt toivomme että Reijo herättää tuon puolisen henkilön jonka kaikki tuntevat.
Tämä henkilö voisi olla vaikkapa Whelssin Prinssa Diana. Jos Reijo -R, pystyy tähän niin hänen juurensa alun perin juurtaa Beetlehemiin.

Jumalan siunausta kaikille ,ja toivomme ihmeitä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Vanhemmilla pitäisi olla sen verran järkeä, että suojelevat ja antavat nuorten sekä lasten kasvaa rauhassa. Lapsilla ei ole vielä kehittynyt ajatusmaailma ja he ottavat kaiken vastaan ilman kritiikkiä. Kyllä ihmisestä voi kasvaa hyvä ja kunniallinen kansalainen rakastavassa kodissa, ilman ajatusten manipulointia ennen kuin itse on aikuinen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Totta ei voi yhtään tietää millasia monstereita lapsista yritetään kasvattaa uskonnollisten harhopettajien keskuudessa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kuka voi parantaa lapsille syntyneet traumat väärään uskoon opetetuille lapsille ei varmaan kukaaan. Itkettää miten tällaista tapahtuu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kirjan kirjoittanut mies kertoi medialle haastattelussa olleensa lastenleirillä, jossa on yritetty saada kielillä puhumisen armolahjaa ja illalla nukkumaan menon sijasta kokoonnuttiin yhteen ja heillä oli selkeä ohje, että, kun lausuu "kiitos, kiitos, kiitos" koko ajan nopeammin siitä pikkuhiljaa alkaa tämä kielillä puhumisen taito eikä ollut siltikään oppinut. Hän kerti myös saaneensa kokemuksistaan traumoja. Ei soisi kenenkään lapsen kokevan moista kieltenopetusta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kälviän helluntaipastori Voitto Marjeta on kehunut Patrick Tiaista, eikö Kaisa Klapuri ollut Kälviältä myös?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
En tunne ehkä joku muu osaa vastata kysymykseesi tässä joku päivä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Uutisissa kerrottiin uudesta kirjasta ja mainittiin, että kokkolalainen Nokia Mission johtaja koki nolon lopun, koska käytti miehiä seksuaalisesti hyväkseen ja joutui erotetuksi omasta yhteisöstään, jotta kyllä on kummaa touhua.
Ilmianna
Jaa
Muistan hyvin ne ajat, kun Nokia Mission teltta ilmestyi Kokkolan Länsipuistoon. Ei kiinnostanut edes mennä katsomaan lähemmin mitä siellä hommaillaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hyvin se paasaaminen kuului teltasta kadulle asti ja se kait heillä oli tarkoituskin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kaverini kertoi siitä kokkolalaisesta nuoresta Uskon Sana pastorista, että tämä oli laittanut suun auton pakoputkeen yrittäen uutta itsemurhaa ihan hiljattain ja mietimme oliko hänet siksi hyllytetty pitkäksi aikaa tehtävistään. Onko mitään laitaa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Milloin tämmöinen on tapahtunut?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Patrickpatrickpatriccct kirjoitti:
Milloin tämmöinen on tapahtunut?
Voisko olla ihan hiljattain, koska reilut kolmisen viikkoa sitten ei ollut vielä moksiskaan ja vaikutti olevan vielä täysillä mukana menossa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kokkolassa on uskonnollisia liikkeitä, joissa ihmiset jaetaan kategorisesti omiin ja vieraisiin - siis hyviin ja huonoihin...

kannattaa varoa näitä lahkoja... ja sitä kirjaa saa ostaa tavallisista kirjakaupoista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Ahah noh tuo kirja on vasta julkaistu tänään luuletko siis, että sen saa jo ostaa jostain Kokkolasta nyt, kun Infokin lopetti?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Eli Laestadikuksen seuraajat (aivopestyt lapset) jota lahkoa pääministerimmekin uskoo. Olemmeko siis parempia kuin äärimuslimit?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
itsemurhayrityksestä minäkin kuulin, enpä kovasti yllättynyt, koska kovaa on hänellä ollu meno. Jo joitakin vuosia sitten, on myös itsemurhaa yrittänyt, oli samoja aikoja psykoosissa. Kenties nytkin? Ei näytä tilaansa ymmärtävän, toivottavasti läheiset näkee tilanteen.
Ilmianna
Jaa
Tämmöistä minäkin kuulin. En kuitenkaan yllättynyt, koska on vuosia sitten yrittänyt myös itsemurhaa, siihen aikaan oli psykoosissa, kenties nytkin? Ei näytä pastori tilaansa ymmärtävän, meno kovaa. Toivottavasti läheiset näkee tilanteen ja hän saa asianmukaista hoitoa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Patrick Tiaisen Kirkko näkyi olevan Kokkola -lehden ilmoituksen mukaan edelleen avoinna näemmä sinne kutsuivat uudet saarnaajat ihmisiä katalaan koukkuunsa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Vastahan häntä kehuttiin uutisissa Kokkolan pasuunaksi, joka haluaa pelastaa koko Suomen Jeesukselle. Näin ne kuviot muuttuu parin kuukauden välein.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Uskontohörhöily pitää kieltää lailla. Muuten emme saa Suomea kuntoon ja ihmisiä tasa-arvoiseksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Miksei tosiaan uskonnollisia harhaoppeja voida kieltää lailla en todellakaan ymmärrä sitä.. Luin siitä kun kokkolalainen Nokia Mission saarnamies oli mennyt aikoinaan ryhmänsä kanssa toiselle paikkakunnalle oikeustieteelliseen laitokseen manaamaan itsemurhan tehnyttä ihmistä henkiin, jolle oli jo tehty ruumiinavaus siis eikö se ole jo suoranaista hulluutta????
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Niin toiset menee hevetiin ja toiset taivaaseen. ei saada tasa-arvoiseksi ei.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ei kait luulosairautta voi koskaan kieltää lailla voivat vain toimittaa pakkokeinoin mielisairaalaan hoitoon, jos on vaaraksi itselleen tai muille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olen nyt tutustunut median kaultta tähän Harhaanjohtajat - Vahvassa uskossa -kirjaan ja paheksun suuresti sitä, että kokkolalaisia saarnaajia piti vetää siihen mukaan. Hymyilevä Kokkola on Suomi 100-vuotis teemamamme, joten eikö hemmetissä kirjan kirjoittaneet hipit olisi voineet odottaa julkistamista ensi vuoteen!
Ilmianna
Jaa
Tämähän on aivan kamalaa mitä kirjan kirjoittaja kertoo uutisissa . Hyväksikäyttöä, pedofiliaa, rankkaa rikollisuutta. Sitä kaikkea uskonyhteisöt ovat pahimmillaan, kerrotaan tuoreessa Harhaanjohtajat -kirjassa. Meidän täytyy suojella yhteisöämme tuollaiselta pahalta, mutta miten, kun kuntavaaliehtokkaatkin kerettiin jo valita?
Ilmianna
Jaa
Täyttä hulluutta manipuloivat ihmisiä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Manipulointi onkin sitä pahinta ja nämä harhaanjohtajat hallitsevat tieten hypnotisoinnin salat ja se mitä olen kuullut vain hypnotisoija voi herättää hypnotisoidun takaisin todellisuuteen sormiaan napsauttamalla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hyvä kun totuus tulee esille, tämä Harhaanjohtajat-kirja on oiva esimerkki siitä että meidän pitää olla valveilla kun näitä valepastoreita ilmestyy, on ollut monenlaisia yrityksiä mutta kaikki ne ovat kaatuneet koska lahkot ovat rakentuneet yhden ns. karismaattisen henkilön ympärillä ja karismaattinen tarkoittaa yleensä erossa Jumalasta korottaen itseään, käyttää sielullista voimaa joka on peräisin paholaisesta ja luo jotakin erittäin vääränhenkistä jossa maataan lattialla tärisemässä, tehdään ns. taivasmatkoja yms... roskaa, lopputulos on aina paha ja parantumiset sielullisella voimalla loppuu monesti menttaalisella sairaudella tai jokin muu vastaava sairaus. Kuka ottaa vastuun kun kaikki kaatuu, eipä kukaan ............
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Aamun Keskipohjanmaa -lehessä luki, että Patrick Tiaista ei oltu tavoitettu kommentoimaan kirjaa, niin mihin lie mies on kadonnut?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kadotukseenko kirjoitti:
Aamun Keskipohjanmaa -lehessä luki, että Patrick Tiaista ei oltu tavoitettu kommentoimaan kirjaa, niin mihin lie mies on kadonnut?
Tuskin yllätti. Toivottavasti saa asianmukaista vieroitushoitoa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Huomaatteko, että Reijo-R ei näe ongelmaa ihmisten huijauksessa. Karttakaa lahkolaisia.
Ilmianna
Jaa
Onko tarkoitus, että Harhaanjohtajat -kirja tulee myös Kokkolan Kaupunginkirjastoon luettavaksi ja lainattavaksi vai onko se pelkästään kirjakauppiaiden rahasampo?
Ilmianna
Jaa
Kokkolan pasuuna on vaiennut, kun pitäisi seisoa vastaamassa tekemisistään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Siitä huolimatta Pääsiäisen menot jatkuvat kaikissa uskonlahkoissa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
No,,,

Jos otetaan aiheeseen pieni sivujuonne, niin suurin osa kommentoijista on jo aivopesty.

Luterilainen usko saa tehdä mitä haluaa, kieroontunut miespappi pukeutuu naistenvaatteisiin, vetää maskaraa huuliin, ja esiintyy lasten nähden, ällöttävää..

Piispat siunaa alaikäisiä homiseksuaaleja, johtajat sanovat, se on normaalia, kuinka kieroutunutta.

Tuon ylläkiroittamani suurin osa kommentoijista on jo aikaa sitten hyväksynyt.

Nyt, jos mennään Kristinuskon perustuksille, ja apostolien tekoihin, siellä nimenomaan puhuttiin kielillä ja profetoitiin. Herättipä Jeesus kuolleista Lasaruksen ja Paavali nuorukaisen, joka putosi ikkunasta kadulle. Pietari herätti myös kuolleenbrukouksella. Mutta ennen näitä tapahtumia myös
Apostoleja oli nöyryytetty ihmisten edessä heidän yrittäessään ajaa ulos riivaajahenkeä.

Aina on seurakunnissa ylilyöntejä, mutta ne eivät ole syntejä, synnitbovat erikseen. Suomen kansa ei hyväksy normaalia kristillistä elämää, mutta synnit he hyväksyvät. Hyväksyvät sen vuoksi, kun itsekin elävät synnissä. Vielä helvetissä herätessään he varmaan yrittävät huojentaa tuskaansa sillä, että onhanbtäällä muillakin itku ja hammasten kiristys.

Seuraavaksi tulee Kristittyjen uskovien vainot ja oikeuteen vetämiset. Jeesus ilmoitti senkin ennalta. Nytnkunnon Pääsiäinen, niin teeveestä tulee ohjelmaa muslimeusta, Kristittyjen murhaajista, mutta Jeesuksen kärsimyksiä meidän syntiemme tähden ei muisteta.

Kohta loppuu aika parannuksenteolle, Jeesus palaa takaisin, ja tuomitsee jumalattomat. Uskovat lähtevät iankaikkiseen ilooon taivaaseen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Ymmärtänet, että kun kaikki paljastuu, olet Patrickin kanssa samassa veneessä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tuli sieltä useampikin jeesus-ohjelma myös.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
http://www.iltalehti.fi/uutiset/201704122200100866_uu.shtml

Patmoksen perustajasta Melleristä, niin luotetusta Jumalan miehestä paljastui asioita, joita Taivaan ja Maan välillä ohjelmassa Meller kiivaasti on asioista opettanut eli
kunnioittamaan lakia ja esivaltaa, tuomitsee esiaviolliset suhteet ja seksin siinä, tuomitsee rahojen kavaltamisen ja painottaa vähäosaisten auttamisen tärkeyttä.

Mellerin opetuspuheet tältä osin ovat täysin ristiriitaisia tekojen kanssa.
"Meller on tuomittu oikeudessa esimerkiksi kolehtirahojen kavaltamisesta.
Mellerillä on ollut useita naissuhteita ja hän on petkuttanut kumppaneitaan avioliittolupauksin, vaikka tosiasiassa hän halusi vain seksiä. "

Kyllä se mammona Melleriäkin kiehtoo, turha toisin Mellerin on enää väittää.
Ilmianna
Jaa
Pääministeri puhuu kesällä ruotsinkielisen Rauhan Sanan kesäjuhlilla Kokkolassa. Toivottavasti kaikki ovat silloin paikalla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Onko Patrick kutsuttu? Patrick kehuskeli taannoin seurapuheellaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Harhaanjohtajat-kirjassa taitaa olla yksi helluntailainen ja hänkin kuollut. Kuka johtaa harhaan??
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Oletko edes ehtinyt lukea koko kirjaa sanojesi tueksi sehän julkaistiin vasta?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Niin hellarit loistaa siellä poissaolollaan. Ja saavat kaiken ravan päälleen!?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Patrick karkaa vastuusta ja pakenee Keniaan, mistä käsin huijaaminen onkin helpompaa.
Ilmianna
Jaa
Liian paljon salaisuuksia, seinät alkoi nousta pystyyn, oli pakko raottaa päivityksellään jotain, mutta ei loppujen lopuksi kertonut mitään, mikä vakava onnettomuus oli. Liikkeellä ollut tietoa patrickin itsemurha yrityksestä, mutta eihän sitä voi tuoda julkisuuteen. Ennen hehkuttanut kaikista "onnettomuuksista" saaden niillä mm. Mediahuomiota. En usko hetkeäkään patrickin näennäiseen parannuksen tekoon. Ihmiset näyttävät olevan todella sinisilmäisiä nyt.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Hän on kuulemma kirjoittanut äskettäin astuvansa sivuun ns. "kirkonmenoistaan" oletko kuullut mitään siitä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Mistä hänen tulisi tehdä parannusta? Homoseksuaalisuudestako?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Dontknow kirjoitti:
Mistä hänen tulisi tehdä parannusta? Homoseksuaalisuudestako?
Opetuksestaan. Hänen opetuksensa on ihan pielessä, eikä laisinkaan sitä, mitä kristinuskoon kuuluu. Voidaan puhua ei-kristillisestä liikkeestä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
On jäänyt sellainen vaikutelma, jotta nuot harhaanjohtajat harrastaa muinaisia salalatieteitä, kuten net, jotka poltettiin muinoin roviolla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Toivottavasti niiltä ajoilta ei ole löytynyt mitään uskonnollisisista salatieteistä kertovaa kirjaa, josta harhaanjohtajat ammentavat harhaoppinsa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
No niin. . Koivisto haki piispan virkaa ,kun Nokian herätys oli voimissaan. Hän ei siis kuulunut ns. vapaisiin suuntiin, vaan oli kirkon mies. Muut piispat yrittivät suitsia Koiviston o.

Patrik Tiaista ei minkään seurakunnan tule ottaa pitämään nuorten tilaisuuksia, hän saa mennä vinttikamariinsa miettimään asioita. Onko hän vastuussa kenellekään?

Ns. vapaissa suunnissa seurakunnilla on johtokunnat, jotka valvovat ja joiden pitäisi terhakammin valvoa seurakunnan toimintaa, ettei kukaan eikä mikään "super"saarnaaja pääse tekemään vahinkoa.

Olkoon nyt julkaistu kirja ohjaamassa juuri tuohon suuntaan, että valvonta toimii seurakunnissa ja
kaikki epäterveet vouhkaukset lopetetaan alkuunsa.
Sillä on paljon niitä, joilla on liikaa intoa ja olemattomasti taitoa seurakuntatyöhön.

Valtaosaltaan seurakunnat ovat hyvissä käsissä ja niiden tilaisuuksiin uskaltaa päästää
lapsensa ja nuorensa. Onhan luterilainen rippikoulukin niin suosittu, että sen haluaa käydä kirkosta eronneidenkin vanhempien lapset .
Ilmianna
Jaa
Onko Kokkolassa havaittavissa samanlaista oireilua uskonlahkojen porukoissa mitä Pietarsaaressa on ollut jo vuosia ?
Ovat alkaneet niin sanotusti jalkautumaan kaupungille muiden ihmisten pariin "evankelioimaan" oman lahkonsa sanomaa. Lähestyvät kaupungilla asioivia ja ostoksille käyviä ihmisiä värväyksen merkeissä. Et nyt juuri tänään kannattaisi kurjasta maallisesta elämästään luopua ja heidän raikkaan elämän makuiseen ja hengelliseen porukkaan liittyä.
Ja kun mikään ei ole näissä uskonnontuputus (evankeliointi) hommissa liikaa heidän omasta mielestään. Niin ovat sitten laittaneet asialle kauppoihin ja kylille. Näitä omia mielenterveys ongelmiin sairastuneita jäseniään.
Se on sitten jo aika alhaista toimintaa niiltä ihmisiltä jotka heitä kasialle kehoittavat. Sillä eikö nämä sairastuneet ihmiset ole jo kovan edessä, että heitä sitten vielä käytetään härskisti hyväksi lahkon asian levittämisessä ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ainahan niitä värvääjiä on ollut pyrkimässä ihmisten koteihinkin sisään ja kylmää vettä ovat saaneet niskaansa. Ihmettelinkin miksi niin moni ihminen kävelee nykyään kadulla vesipullo kädessä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ilmianna
Jaa
Harhaan johtajat kirja on suurelta osin legendaa. Kirjoittajat eivät itse ole oikeita kristittyjä ja tietämättömyys, ennakkoluulot sekä omat ihmismielipiteet tulee esiin epäuskon mielipiteitä. Taitaa olla myös bisnis-kirja, kohu-kirja ihmiselle vilahtaa ja setelit poliisi-tv toimittelijalle suhahtaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mutta sehän on vaan kirjanmyyntiä kaupallisessa tarkoituksessa.-)

Siihen jos muutaman kympin laittaa niin saa ihan käsin kosketeltavaa tietoa elikkä vastiketta rahoilleen.
Ja tuleehan siitä verotkin sitten valtion kassaan ja kirjailiatkin setelit työstään saa.-)
On rätingit kirjoissa, kansissa ja veroilmoituksessa.-)

Kunnon kristittykin (helluntailainen) saa sitten lopulta kyltymättömän tiedonjanonsa tyydytettyä ilmaiseksi kirjaston lainatiskiltä lainaamaltaan verovaroilla kustannetulla kirjalla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kaikenlaiset uskonnolliset sitä kirjoja kirjoittelee. Kirjan kirjoittajat eivät varmasti ole koskaan uudestisyntyneet, niinkuin raamatussa sanotaan? Lukekaa ihmiset raamattua, älkääkä moisia kirjoja. Ihmiset ovat petoja toisilleen kun vauhtiin pääsevät, sitä ei ole uudestisyntynyt ihminen, hän ei elä valheessa ja petoksessa. Jumalan Henki asuu uudestisyntyneessä ihmisessä, Hän ei halua kenellekään pahaa. Mutta on myös sielunvihollinen, joka ei ole tullut muutakuin tuhoamaan ja tappamaan. Valitkaa puolenne, missä vietätte iäisyytenne ja kenen seurassa vaellatte tämän maallisen matkanne. Valinta on teidän.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Samaan aikaan itseoppinut Kenneth Haginin kirjoja lueskellut kokkolalainen sotkee kymmenien ihmisten elämän, osan lopullisesti. Kaltaisiasi Reijo Ruotsalaisen kavereita se ei kiinnosta, koska varoitukset ovat saatanasta, ainakin jos kyse on pyramidihuijauksesta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tänään oli Keskipohjanmaa -lehden verkkouutisissa tieto, että Harhaanjohtajat -kirjassakin huomiota saanut kokkolalainen pastori Patrick Tiainen jättää toistaiseksi Uskon Sana -yhteisön ja syyksi hän mainitsi,, että joutui reilut pari viikkoa sitten vakavaan onnettomuuteen, johon vaikutti keskeisellä tavalla väsymys. Ehkä tähän tietoon voi päättää tämän kaikkien paikkakuntien top-listan viikon luetuimman aiheen mielestäni tämä oli nyt tässä.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Hot_List kirjoitti:
Tänään oli Keskipohjanmaa -lehden verkkouutisissa tieto, että Harhaanjohtajat -kirjassakin huomiota saanut kokkolalainen pastori Patrick Tiainen jättää toistaiseksi Uskon Sana -yhteisön ja syyksi hän mainitsi,, että joutui reilut pari viikkoa sitten vakavaan onnettomuuteen, johon vaikutti keskeisellä tavalla väsymys. Ehkä tähän tietoon voi päättää tämän kaikkien paikkakuntien top-listan viikon luetuimman aiheen mielestäni tämä oli nyt tässä.
Miten väsymys sytyttää pakettiauton tuleen?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tiainen lähti Keniaan hakemaan voimaa Heidi Bakerilta ja Tiaisen hyvä ystävä Timo Närhi liittää Patrikin Seinäjoen helluntaikirkkoon ja Helluntailaisten Avainmedia järjestää tulevaisuudessa Tiaisen evankeliointi kampanjat. Sama Sirkus jatkuu mutta rahat kerää helluntaikirkko siis ne loput rahat jotka siitä Tiaisen muhkeasta puhujapalkkiosta jää jäljelle. Win win tilanne. Tiainen saa leikkiä megaevankelistaa ja helluntailaiset saa rahat ja kunnian kaatajapappisirkuksesta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Näinhän tehtiin Marko Selkomaan kohdalla. Timo Närhen veli Niilo Närhi on Avainmedian toiminnanjohtaja.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Edelleen on kaikkein tärkeintä, että seurakuntien johtajat pitävät seurakunnan linjan ja toimintatavat selkeinä. Siinä kohtaa on suotavaa terhakoitua.

Kristinusko ei etene minkäänlaisella lavashow- tyyppisellä yhden miehen innostuksella.
Ainoa keino kristinuskon menestykseen on se sama, minkä takia se aikoinaan voitti ihmiset puolelleen : korkea yhteiskuntamoraali ja heikkojen auttaminen eli diakonia.

Ihmisen tehtävä on etsiä Jumalaa ja palvella lähimäisiään. Kun keino on näin hyvä, konsteja ei tarvita.

Vanhempien kristittyjen miesten tulisi nyt auttaa ja neuvoa tätä Tiaisen poikaa ja ohjata hänet terveempään toimintaan, ettei hän tuhoa itseään. Maan vaihtaminen ei auta, Afrikassa on samat hurmahenki-ja uskonnolliset yksityisyrittäjäongelmat kuin täälläkin, mutta suurempina.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Helluntailaiset Voitto Marjeta ja Markku Tuppurainen vain lisäsivät kierroksia ylikuumenneeseen koneeseen. Marko Selkomaa on helluntailainen Patrick Tiainen samoilla maneereilla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Voitko kertoa miten he ovat olleet tekemisisää Tiaisen kanssa?
Onko Tiainen esiintynyt helluntailaisten tilaisuuksissa? Onko käytetty hyväksi hänen näkyvyyttään ? Onko ollut yhteistyötä?

Tätä Patrik Tiaista ei nyt kuitenkaan pidä demonisoida. Hän on nuori, erittäin kokematon henkilö, jolla on koko elämä edessään. Häntä tulee auttaa ja tukea terveeseen kristillisyyteen niin, ettei hänen tarvitse menettää kasvojaan .

Helluntaiseurakunnissa on Vanhimmistot, joilla on täysi vastuu seurakunnasta. Yksittäiset saarnaajat eivät voi tai heidän ei pitäisi voida kävellä vanhimmistojen linjausten ohi.
Siis yleensä, en tarkoita, että jossain Kälviällä olisi niin tapahtunut, mutta kun valtaa ja vastuuta perätään, se on helluntaiseurakunnissa yksiselitteisesti Vanhimmistolla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Jos et mistään mitään tiedä, niin älä luule. Hullukin on viisas, kun on hiljaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Mikä on siis Kälviän linja?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Nimim. Kälviänhelluntai ei sitten kyennyt keskustelemaan asiallisesti?
Ihan ok. Kenenkään ei ole pakko.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
? Mikä on ahdistuksesi aihe ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Sano totuus linjasta
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
VoittoisaM kirjoitti:
Sano totuus linjasta
Opillisesti linjattomia, häpeäksi koko helluntailiikkeelle. Sekä Seinäjoki että Kälviä ovat profiloituneet Patrick Tiaisen kantapaikkoina.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ihmettelen suuresti ettei kukaan ole huomioinut patrickin psyykkistä tilaa,vaan on käytetty pönkittämään seurakuntien huonoa taloudellista tilnnetta,arvaisin.Maallisissakin piireissä autetaan ihmistä esim lääkityksellä jos on tarvis.Kummallista vastuuttomuutta skr:ssa.Olen huolestunut kristittyjen todellisista motiiveista.Turha syyllistää Tiaista,häntä on viety kuin pässiä narussa vai sanoisinko kuin lammasta.Nyt sitten salaillaan ja lähetetään Keniaan pois silmistä.Raakaa porukkaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Harhaanjohtajia Kokkolassa?

Luitteko Keskipohjanmaa -lehdestä kahdesta kokkolalaisesta saarnaajasta, joista toinen oli manannut kuollutta henkiin ja toinen oli tuonut kuusivuotiaan pojan seurakunnan eteen kertoen, että pojasta kehkeytyy vielä ”maineikas Jumalan soturi”. Tänään on julkistettu kirja, jossa näistä kahdesta saarnaajasta kerrotaan, niin mistä Kokkolassa voi ostaa sen kirjan ja onko moisia harhaanjohtajia kaupungissamme enemmänkin?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta