Harhaanjohtajia Kokkolassa?

hengellistä-väkivaltaa

Luitteko Keskipohjanmaa -lehdestä kahdesta kokkolalaisesta saarnaajasta, joista toinen oli manannut kuollutta henkiin ja toinen oli tuonut kuusivuotiaan pojan seurakunnan eteen kertoen, että pojasta kehkeytyy vielä ”maineikas Jumalan soturi”. Tänään on julkistettu kirja, jossa näistä kahdesta saarnaajasta kerrotaan, niin mistä Kokkolassa voi ostaa sen kirjan ja onko moisia harhaanjohtajia kaupungissamme enemmänkin?

91

4314

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • piru-meressä

      Uskonnot ovat maanpäällistä helvettiä ja aiheuttavat maailmanlaajuisesti sotia

      • uskonjuhlat

        Siitä huolimatta aihe sopii Pääsiäisen uskonnolliseen viettoon kuin nakutettu, tästä kiitos palstan terävälle avaajalle.


      • uskonherätys

        Tässä ketjussa Reijo -R / hiihuli kirjoittaa 13.4.2017 kl.0.32 seuraavaa. Toiset menee Helvettiin ja toiset taivaanportista ikuisuuteen. Olemme saaneet kuulla mediasta ETTÄ ERÄS nuori oli ollut Helluntaiseurakunnan JÄSENENÄ nuoruudesta asti ja muuten kaikki oli hyvin ,kunnes tuli semmoinen JUMALANPALVELUS / OSOITUS että nyt on pakko olla läsnä ja rukoilla että saadaan ihmeitä aikaan. Asia eteni niin että Helluntai seurakunnan vanhemiston jäsenet pakoittivat tulemaan mukaan rukukseen ja ihmisen herätykseen ruumishuoneelle. Ruumiin sisuskalut oli poistettu lääketiedellisistä syistä ja oikeustieteelinen ruumiinavaus oli suoritettu. Tämän jälkeen ruumishuoneelle oli vapaa pääsy helluntailaisille,ja niitten tuleville lahkolaisille.
        Tämä eteni niin että ,alkoi todellinen äänekäs rukoilu vainajan puolesta ja sanoin kuvailematon halveksunta vainajaa kohtaan.Kaikki huusivat että halleluuja herää kuoleesta tule meidän luoksemme takaisin ja tämä toistui useampaan kertaan noin 40 ,kymmenen minuutin ajan. On kyllä häpeällistä että Helluntai Vanhemisto voi toimia tällä tavoin ja vielä se että he pakoittivat nuoren ihmisen siihen tilaisuuteen mukaan.
        Tämän tapahtuman jälkeen tämä nuori henkilö sai tarpekseen, poistui paikalta. Sen jälkeen hän teki päätöksen ja irtisanoitui kyseisestä uskonlahkosta välittömä Tämä on kunnian loukkaus edesmeneen ihmisen kustanuksella.
        Jos näin on niin että Helluntaiseurakunta voi rukouksillaan herättää kuoleet henkiin ,niin ehdotan että kaikki käymme Reijo R,n /Hiihulin puheilla ja pyydämme vilpittömästi että hän joka on perinpohjin helluntailainen ja myös saarnaaja / Jumalan sanan saattaja meille tavalliselle maalikoille rukoilisi ja myös herättäisi edesmenneitä ja ystäviämme kuolleesta ,koska sehän olisi oikein todistus siittä että Helluntaisuus on todella merkittävä uskonto joka saa kuoleet herämään uudestaan.
        Uskon että jos Reijo -R pystyy tähän niin hänestä tulee maailman kuuluisa profeetta ja silloin ei kukaan ei voi enään kyseenalaista hänen toimintaansa.
        Nyt toivomme että Reijo herättää tuon puolisen henkilön jonka kaikki tuntevat.
        Tämä henkilö voisi olla vaikkapa Whelssin Prinssa Diana. Jos Reijo -R, pystyy tähän niin hänen juurensa alun perin juurtaa Beetlehemiin.

        Jumalan siunausta kaikille ,ja toivomme ihmeitä.


    • Vastuuta

      Vanhemmilla pitäisi olla sen verran järkeä, että suojelevat ja antavat nuorten sekä lasten kasvaa rauhassa. Lapsilla ei ole vielä kehittynyt ajatusmaailma ja he ottavat kaiken vastaan ilman kritiikkiä. Kyllä ihmisestä voi kasvaa hyvä ja kunniallinen kansalainen rakastavassa kodissa, ilman ajatusten manipulointia ennen kuin itse on aikuinen.

      • perheen_puolesta

        Totta ei voi yhtään tietää millasia monstereita lapsista yritetään kasvattaa uskonnollisten harhopettajien keskuudessa.


      • amatti-itkijä

        Kuka voi parantaa lapsille syntyneet traumat väärään uskoon opetetuille lapsille ei varmaan kukaaan. Itkettää miten tällaista tapahtuu.


      • noitakokolla

        Kirjan kirjoittanut mies kertoi medialle haastattelussa olleensa lastenleirillä, jossa on yritetty saada kielillä puhumisen armolahjaa ja illalla nukkumaan menon sijasta kokoonnuttiin yhteen ja heillä oli selkeä ohje, että, kun lausuu "kiitos, kiitos, kiitos" koko ajan nopeammin siitä pikkuhiljaa alkaa tämä kielillä puhumisen taito eikä ollut siltikään oppinut. Hän kerti myös saaneensa kokemuksistaan traumoja. Ei soisi kenenkään lapsen kokevan moista kieltenopetusta.


    • helluntaihuumaa

      Kälviän helluntaipastori Voitto Marjeta on kehunut Patrick Tiaista, eikö Kaisa Klapuri ollut Kälviältä myös?

      • annanalmun

        En tunne ehkä joku muu osaa vastata kysymykseesi tässä joku päivä.


    • härskeintä

      Uutisissa kerrottiin uudesta kirjasta ja mainittiin, että kokkolalainen Nokia Mission johtaja koki nolon lopun, koska käytti miehiä seksuaalisesti hyväkseen ja joutui erotetuksi omasta yhteisöstään, jotta kyllä on kummaa touhua.

    • ohikävin

      Muistan hyvin ne ajat, kun Nokia Mission teltta ilmestyi Kokkolan Länsipuistoon. Ei kiinnostanut edes mennä katsomaan lähemmin mitä siellä hommaillaan.

      • megafonilla

        Hyvin se paasaaminen kuului teltasta kadulle asti ja se kait heillä oli tarkoituskin.


    • maailman.laidoilta

      Kaverini kertoi siitä kokkolalaisesta nuoresta Uskon Sana pastorista, että tämä oli laittanut suun auton pakoputkeen yrittäen uutta itsemurhaa ihan hiljattain ja mietimme oliko hänet siksi hyllytetty pitkäksi aikaa tehtävistään. Onko mitään laitaa?

      • Patrickpatrickpatriccct

        Milloin tämmöinen on tapahtunut?


      • Kierroksillansa
        Patrickpatrickpatriccct kirjoitti:

        Milloin tämmöinen on tapahtunut?

        Voisko olla ihan hiljattain, koska reilut kolmisen viikkoa sitten ei ollut vielä moksiskaan ja vaikutti olevan vielä täysillä mukana menossa?


    • LahkojaMaakunnassa

      Kokkolassa on uskonnollisia liikkeitä, joissa ihmiset jaetaan kategorisesti omiin ja vieraisiin - siis hyviin ja huonoihin...

      kannattaa varoa näitä lahkoja... ja sitä kirjaa saa ostaa tavallisista kirjakaupoista.

      • kirjaniekka

        Ahah noh tuo kirja on vasta julkaistu tänään luuletko siis, että sen saa jo ostaa jostain Kokkolasta nyt, kun Infokin lopetti?


      • Yntmokla

        Eli Laestadikuksen seuraajat (aivopestyt lapset) jota lahkoa pääministerimmekin uskoo. Olemmeko siis parempia kuin äärimuslimit?


    • Huolestuttavaa

      itsemurhayrityksestä minäkin kuulin, enpä kovasti yllättynyt, koska kovaa on hänellä ollu meno. Jo joitakin vuosia sitten, on myös itsemurhaa yrittänyt, oli samoja aikoja psykoosissa. Kenties nytkin? Ei näytä tilaansa ymmärtävän, toivottavasti läheiset näkee tilanteen.

    • Huolestuttavaa

      Tämmöistä minäkin kuulin. En kuitenkaan yllättynyt, koska on vuosia sitten yrittänyt myös itsemurhaa, siihen aikaan oli psykoosissa, kenties nytkin? Ei näytä pastori tilaansa ymmärtävän, meno kovaa. Toivottavasti läheiset näkee tilanteen ja hän saa asianmukaista hoitoa.

      • kalastusta

        Patrick Tiaisen Kirkko näkyi olevan Kokkola -lehden ilmoituksen mukaan edelleen avoinna näemmä sinne kutsuivat uudet saarnaajat ihmisiä katalaan koukkuunsa.


      • tsiisusmänni

        Vastahan häntä kehuttiin uutisissa Kokkolan pasuunaksi, joka haluaa pelastaa koko Suomen Jeesukselle. Näin ne kuviot muuttuu parin kuukauden välein.


    • Yntmokla

      Uskontohörhöily pitää kieltää lailla. Muuten emme saa Suomea kuntoon ja ihmisiä tasa-arvoiseksi.

      • sairasvääns

        Miksei tosiaan uskonnollisia harhaoppeja voida kieltää lailla en todellakaan ymmärrä sitä.. Luin siitä kun kokkolalainen Nokia Mission saarnamies oli mennyt aikoinaan ryhmänsä kanssa toiselle paikkakunnalle oikeustieteelliseen laitokseen manaamaan itsemurhan tehnyttä ihmistä henkiin, jolle oli jo tehty ruumiinavaus siis eikö se ole jo suoranaista hulluutta????


      • Reijo-R

        Niin toiset menee hevetiin ja toiset taivaaseen. ei saada tasa-arvoiseksi ei.


      • pitkäthihat

        Ei kait luulosairautta voi koskaan kieltää lailla voivat vain toimittaa pakkokeinoin mielisairaalaan hoitoon, jos on vaaraksi itselleen tai muille.


    • NouHjuva

      Olen nyt tutustunut median kaultta tähän Harhaanjohtajat - Vahvassa uskossa -kirjaan ja paheksun suuresti sitä, että kokkolalaisia saarnaajia piti vetää siihen mukaan. Hymyilevä Kokkola on Suomi 100-vuotis teemamamme, joten eikö hemmetissä kirjan kirjoittaneet hipit olisi voineet odottaa julkistamista ensi vuoteen!

    • maippis47

      Tämähän on aivan kamalaa mitä kirjan kirjoittaja kertoo uutisissa . Hyväksikäyttöä, pedofiliaa, rankkaa rikollisuutta. Sitä kaikkea uskonyhteisöt ovat pahimmillaan, kerrotaan tuoreessa Harhaanjohtajat -kirjassa. Meidän täytyy suojella yhteisöämme tuollaiselta pahalta, mutta miten, kun kuntavaaliehtokkaatkin kerettiin jo valita?

    • Lopunalkuaon

      Täyttä hulluutta manipuloivat ihmisiä.

      • hypnotismiä

        Manipulointi onkin sitä pahinta ja nämä harhaanjohtajat hallitsevat tieten hypnotisoinnin salat ja se mitä olen kuullut vain hypnotisoija voi herättää hypnotisoidun takaisin todellisuuteen sormiaan napsauttamalla.


    • sairastalahkoilemista

      Hyvä kun totuus tulee esille, tämä Harhaanjohtajat-kirja on oiva esimerkki siitä että meidän pitää olla valveilla kun näitä valepastoreita ilmestyy, on ollut monenlaisia yrityksiä mutta kaikki ne ovat kaatuneet koska lahkot ovat rakentuneet yhden ns. karismaattisen henkilön ympärillä ja karismaattinen tarkoittaa yleensä erossa Jumalasta korottaen itseään, käyttää sielullista voimaa joka on peräisin paholaisesta ja luo jotakin erittäin vääränhenkistä jossa maataan lattialla tärisemässä, tehdään ns. taivasmatkoja yms... roskaa, lopputulos on aina paha ja parantumiset sielullisella voimalla loppuu monesti menttaalisella sairaudella tai jokin muu vastaava sairaus. Kuka ottaa vastuun kun kaikki kaatuu, eipä kukaan ............

      • kadotukseenko

        Aamun Keskipohjanmaa -lehessä luki, että Patrick Tiaista ei oltu tavoitettu kommentoimaan kirjaa, niin mihin lie mies on kadonnut?


      • IrtiUskonSanasta
        kadotukseenko kirjoitti:

        Aamun Keskipohjanmaa -lehessä luki, että Patrick Tiaista ei oltu tavoitettu kommentoimaan kirjaa, niin mihin lie mies on kadonnut?

        Tuskin yllätti. Toivottavasti saa asianmukaista vieroitushoitoa.


    • äläluotapoliitikkoon

      Huomaatteko, että Reijo-R ei näe ongelmaa ihmisten huijauksessa. Karttakaa lahkolaisia.

    • ilmaislukija

      Onko tarkoitus, että Harhaanjohtajat -kirja tulee myös Kokkolan Kaupunginkirjastoon luettavaksi ja lainattavaksi vai onko se pelkästään kirjakauppiaiden rahasampo?

    • Rintamakarkuruus

      Kokkolan pasuuna on vaiennut, kun pitäisi seisoa vastaamassa tekemisistään.

      • golgatti

        Siitä huolimatta Pääsiäisen menot jatkuvat kaikissa uskonlahkoissa.


      • Anonyymi
        golgatti kirjoitti:

        Siitä huolimatta Pääsiäisen menot jatkuvat kaikissa uskonlahkoissa.

        Tottakai jatkuvat, ei siellä uskota Tiaiseen eikä Nokiaan vaan Jumalaan .


    • Barnabas777

      No,,,

      Jos otetaan aiheeseen pieni sivujuonne, niin suurin osa kommentoijista on jo aivopesty.

      Luterilainen usko saa tehdä mitä haluaa, kieroontunut miespappi pukeutuu naistenvaatteisiin, vetää maskaraa huuliin, ja esiintyy lasten nähden, ällöttävää..

      Piispat siunaa alaikäisiä homiseksuaaleja, johtajat sanovat, se on normaalia, kuinka kieroutunutta.

      Tuon ylläkiroittamani suurin osa kommentoijista on jo aikaa sitten hyväksynyt.

      Nyt, jos mennään Kristinuskon perustuksille, ja apostolien tekoihin, siellä nimenomaan puhuttiin kielillä ja profetoitiin. Herättipä Jeesus kuolleista Lasaruksen ja Paavali nuorukaisen, joka putosi ikkunasta kadulle. Pietari herätti myös kuolleenbrukouksella. Mutta ennen näitä tapahtumia myös
      Apostoleja oli nöyryytetty ihmisten edessä heidän yrittäessään ajaa ulos riivaajahenkeä.

      Aina on seurakunnissa ylilyöntejä, mutta ne eivät ole syntejä, synnitbovat erikseen. Suomen kansa ei hyväksy normaalia kristillistä elämää, mutta synnit he hyväksyvät. Hyväksyvät sen vuoksi, kun itsekin elävät synnissä. Vielä helvetissä herätessään he varmaan yrittävät huojentaa tuskaansa sillä, että onhanbtäällä muillakin itku ja hammasten kiristys.

      Seuraavaksi tulee Kristittyjen uskovien vainot ja oikeuteen vetämiset. Jeesus ilmoitti senkin ennalta. Nytnkunnon Pääsiäinen, niin teeveestä tulee ohjelmaa muslimeusta, Kristittyjen murhaajista, mutta Jeesuksen kärsimyksiä meidän syntiemme tähden ei muisteta.

      Kohta loppuu aika parannuksenteolle, Jeesus palaa takaisin, ja tuomitsee jumalattomat. Uskovat lähtevät iankaikkiseen ilooon taivaaseen.

      • Oikeatuomio

        Ymmärtänet, että kun kaikki paljastuu, olet Patrickin kanssa samassa veneessä.


      • mb85E

        Tuli sieltä useampikin jeesus-ohjelma myös.


    • MammonaKiehtoo

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201704122200100866_uu.shtml

      Patmoksen perustajasta Melleristä, niin luotetusta Jumalan miehestä paljastui asioita, joita Taivaan ja Maan välillä ohjelmassa Meller kiivaasti on asioista opettanut eli
      kunnioittamaan lakia ja esivaltaa, tuomitsee esiaviolliset suhteet ja seksin siinä, tuomitsee rahojen kavaltamisen ja painottaa vähäosaisten auttamisen tärkeyttä.

      Mellerin opetuspuheet tältä osin ovat täysin ristiriitaisia tekojen kanssa.
      "Meller on tuomittu oikeudessa esimerkiksi kolehtirahojen kavaltamisesta.
      Mellerillä on ollut useita naissuhteita ja hän on petkuttanut kumppaneitaan avioliittolupauksin, vaikka tosiasiassa hän halusi vain seksiä. "

      Kyllä se mammona Melleriäkin kiehtoo, turha toisin Mellerin on enää väittää.

    • Sinne_mennään

      Pääministeri puhuu kesällä ruotsinkielisen Rauhan Sanan kesäjuhlilla Kokkolassa. Toivottavasti kaikki ovat silloin paikalla.

      • uskomassakarleby

        Onko Patrick kutsuttu? Patrick kehuskeli taannoin seurapuheellaan.


    • Laskuntulos

      Harhaanjohtajat-kirjassa taitaa olla yksi helluntailainen ja hänkin kuollut. Kuka johtaa harhaan??

      • rivien-välistä

        Oletko edes ehtinyt lukea koko kirjaa sanojesi tueksi sehän julkaistiin vasta?


      • HupsistaVaen

        Niin hellarit loistaa siellä poissaolollaan. Ja saavat kaiken ravan päälleen!?


    • EiKannaVastuutaan

      Patrick karkaa vastuusta ja pakenee Keniaan, mistä käsin huijaaminen onkin helpompaa.

    • Sinisilmäisyys

      Liian paljon salaisuuksia, seinät alkoi nousta pystyyn, oli pakko raottaa päivityksellään jotain, mutta ei loppujen lopuksi kertonut mitään, mikä vakava onnettomuus oli. Liikkeellä ollut tietoa patrickin itsemurha yrityksestä, mutta eihän sitä voi tuoda julkisuuteen. Ennen hehkuttanut kaikista "onnettomuuksista" saaden niillä mm. Mediahuomiota. En usko hetkeäkään patrickin näennäiseen parannuksen tekoon. Ihmiset näyttävät olevan todella sinisilmäisiä nyt.

      • uusherätys

        Hän on kuulemma kirjoittanut äskettäin astuvansa sivuun ns. "kirkonmenoistaan" oletko kuullut mitään siitä?


      • Dontknow

        Mistä hänen tulisi tehdä parannusta? Homoseksuaalisuudestako?


      • huvittunutkin
        Dontknow kirjoitti:

        Mistä hänen tulisi tehdä parannusta? Homoseksuaalisuudestako?

        Opetuksestaan. Hänen opetuksensa on ihan pielessä, eikä laisinkaan sitä, mitä kristinuskoon kuuluu. Voidaan puhua ei-kristillisestä liikkeestä.


      • Anonyymi

        Raamatussahan kerrotaan useammassa kohdassa, miten lopunaikoina tulee useita eksyttäjiä, jotka esiintyvät Jeesuksen Kristuksen nimessä ja eksyttävät paljon ihmisiä. Johan näitä onkin jo nähty ja kuultukin ja lisää tulee kaiken aikaa. Katsokaa ympärillenne ja huomatkaa, valvokaa itseänne jokainen.


      • Anonyymi
        huvittunutkin kirjoitti:

        Opetuksestaan. Hänen opetuksensa on ihan pielessä, eikä laisinkaan sitä, mitä kristinuskoon kuuluu. Voidaan puhua ei-kristillisestä liikkeestä.

        Opetus on puhdasta ja kristillistä. Olen sitä kuullut. Homous on sairasta ja synti mistä täytyy tehdä parannus.


    • inkvisitiossa

      On jäänyt sellainen vaikutelma, jotta nuot harhaanjohtajat harrastaa muinaisia salalatieteitä, kuten net, jotka poltettiin muinoin roviolla.

      • pyhäpapyrus

        Toivottavasti niiltä ajoilta ei ole löytynyt mitään uskonnollisisista salatieteistä kertovaa kirjaa, josta harhaanjohtajat ammentavat harhaoppinsa.


    • Johtokunnatterhakammiksi

      No niin. . Koivisto haki piispan virkaa ,kun Nokian herätys oli voimissaan. Hän ei siis kuulunut ns. vapaisiin suuntiin, vaan oli kirkon mies. Muut piispat yrittivät suitsia Koiviston o.

      Patrik Tiaista ei minkään seurakunnan tule ottaa pitämään nuorten tilaisuuksia, hän saa mennä vinttikamariinsa miettimään asioita. Onko hän vastuussa kenellekään?

      Ns. vapaissa suunnissa seurakunnilla on johtokunnat, jotka valvovat ja joiden pitäisi terhakammin valvoa seurakunnan toimintaa, ettei kukaan eikä mikään "super"saarnaaja pääse tekemään vahinkoa.

      Olkoon nyt julkaistu kirja ohjaamassa juuri tuohon suuntaan, että valvonta toimii seurakunnissa ja
      kaikki epäterveet vouhkaukset lopetetaan alkuunsa.
      Sillä on paljon niitä, joilla on liikaa intoa ja olemattomasti taitoa seurakuntatyöhön.

      Valtaosaltaan seurakunnat ovat hyvissä käsissä ja niiden tilaisuuksiin uskaltaa päästää
      lapsensa ja nuorensa. Onhan luterilainen rippikoulukin niin suosittu, että sen haluaa käydä kirkosta eronneidenkin vanhempien lapset .

    • Johtajat_Harhan

      Onko Kokkolassa havaittavissa samanlaista oireilua uskonlahkojen porukoissa mitä Pietarsaaressa on ollut jo vuosia ?
      Ovat alkaneet niin sanotusti jalkautumaan kaupungille muiden ihmisten pariin "evankelioimaan" oman lahkonsa sanomaa. Lähestyvät kaupungilla asioivia ja ostoksille käyviä ihmisiä värväyksen merkeissä. Et nyt juuri tänään kannattaisi kurjasta maallisesta elämästään luopua ja heidän raikkaan elämän makuiseen ja hengelliseen porukkaan liittyä.
      Ja kun mikään ei ole näissä uskonnontuputus (evankeliointi) hommissa liikaa heidän omasta mielestään. Niin ovat sitten laittaneet asialle kauppoihin ja kylille. Näitä omia mielenterveys ongelmiin sairastuneita jäseniään.
      Se on sitten jo aika alhaista toimintaa niiltä ihmisiltä jotka heitä kasialle kehoittavat. Sillä eikö nämä sairastuneet ihmiset ole jo kovan edessä, että heitä sitten vielä käytetään härskisti hyväksi lahkon asian levittämisessä ?

      • vatupullottajat

        Ainahan niitä värvääjiä on ollut pyrkimässä ihmisten koteihinkin sisään ja kylmää vettä ovat saaneet niskaansa. Ihmettelinkin miksi niin moni ihminen kävelee nykyään kadulla vesipullo kädessä.


    • harhaanjohtajat
    • poliisi-tv-tosiko-

      Harhaan johtajat kirja on suurelta osin legendaa. Kirjoittajat eivät itse ole oikeita kristittyjä ja tietämättömyys, ennakkoluulot sekä omat ihmismielipiteet tulee esiin epäuskon mielipiteitä. Taitaa olla myös bisnis-kirja, kohu-kirja ihmiselle vilahtaa ja setelit poliisi-tv toimittelijalle suhahtaa.

      • Tietokirjoittajat

        Mutta sehän on vaan kirjanmyyntiä kaupallisessa tarkoituksessa.-)

        Siihen jos muutaman kympin laittaa niin saa ihan käsin kosketeltavaa tietoa elikkä vastiketta rahoilleen.
        Ja tuleehan siitä verotkin sitten valtion kassaan ja kirjailiatkin setelit työstään saa.-)
        On rätingit kirjoissa, kansissa ja veroilmoituksessa.-)

        Kunnon kristittykin (helluntailainen) saa sitten lopulta kyltymättömän tiedonjanonsa tyydytettyä ilmaiseksi kirjaston lainatiskiltä lainaamaltaan verovaroilla kustannetulla kirjalla.


    • Uudestisyntynyt

      Kaikenlaiset uskonnolliset sitä kirjoja kirjoittelee. Kirjan kirjoittajat eivät varmasti ole koskaan uudestisyntyneet, niinkuin raamatussa sanotaan? Lukekaa ihmiset raamattua, älkääkä moisia kirjoja. Ihmiset ovat petoja toisilleen kun vauhtiin pääsevät, sitä ei ole uudestisyntynyt ihminen, hän ei elä valheessa ja petoksessa. Jumalan Henki asuu uudestisyntyneessä ihmisessä, Hän ei halua kenellekään pahaa. Mutta on myös sielunvihollinen, joka ei ole tullut muutakuin tuhoamaan ja tappamaan. Valitkaa puolenne, missä vietätte iäisyytenne ja kenen seurassa vaellatte tämän maallisen matkanne. Valinta on teidän.

      • WinClub

        Samaan aikaan itseoppinut Kenneth Haginin kirjoja lueskellut kokkolalainen sotkee kymmenien ihmisten elämän, osan lopullisesti. Kaltaisiasi Reijo Ruotsalaisen kavereita se ei kiinnosta, koska varoitukset ovat saatanasta, ainakin jos kyse on pyramidihuijauksesta.


      • Hot_List

        Tänään oli Keskipohjanmaa -lehden verkkouutisissa tieto, että Harhaanjohtajat -kirjassakin huomiota saanut kokkolalainen pastori Patrick Tiainen jättää toistaiseksi Uskon Sana -yhteisön ja syyksi hän mainitsi,, että joutui reilut pari viikkoa sitten vakavaan onnettomuuteen, johon vaikutti keskeisellä tavalla väsymys. Ehkä tähän tietoon voi päättää tämän kaikkien paikkakuntien top-listan viikon luetuimman aiheen mielestäni tämä oli nyt tässä.


      • EiMeneLäpi
        Hot_List kirjoitti:

        Tänään oli Keskipohjanmaa -lehden verkkouutisissa tieto, että Harhaanjohtajat -kirjassakin huomiota saanut kokkolalainen pastori Patrick Tiainen jättää toistaiseksi Uskon Sana -yhteisön ja syyksi hän mainitsi,, että joutui reilut pari viikkoa sitten vakavaan onnettomuuteen, johon vaikutti keskeisellä tavalla väsymys. Ehkä tähän tietoon voi päättää tämän kaikkien paikkakuntien top-listan viikon luetuimman aiheen mielestäni tämä oli nyt tässä.

        Miten väsymys sytyttää pakettiauton tuleen?


    • HillsongSaalem

      Tiainen lähti Keniaan hakemaan voimaa Heidi Bakerilta ja Tiaisen hyvä ystävä Timo Närhi liittää Patrikin Seinäjoen helluntaikirkkoon ja Helluntailaisten Avainmedia järjestää tulevaisuudessa Tiaisen evankeliointi kampanjat. Sama Sirkus jatkuu mutta rahat kerää helluntaikirkko siis ne loput rahat jotka siitä Tiaisen muhkeasta puhujapalkkiosta jää jäljelle. Win win tilanne. Tiainen saa leikkiä megaevankelistaa ja helluntailaiset saa rahat ja kunnian kaatajapappisirkuksesta.

      • Nokiamissio

        Näinhän tehtiin Marko Selkomaan kohdalla. Timo Närhen veli Niilo Närhi on Avainmedian toiminnanjohtaja.


    • Auttakaapoikaa

      Edelleen on kaikkein tärkeintä, että seurakuntien johtajat pitävät seurakunnan linjan ja toimintatavat selkeinä. Siinä kohtaa on suotavaa terhakoitua.

      Kristinusko ei etene minkäänlaisella lavashow- tyyppisellä yhden miehen innostuksella.
      Ainoa keino kristinuskon menestykseen on se sama, minkä takia se aikoinaan voitti ihmiset puolelleen : korkea yhteiskuntamoraali ja heikkojen auttaminen eli diakonia.

      Ihmisen tehtävä on etsiä Jumalaa ja palvella lähimäisiään. Kun keino on näin hyvä, konsteja ei tarvita.

      Vanhempien kristittyjen miesten tulisi nyt auttaa ja neuvoa tätä Tiaisen poikaa ja ohjata hänet terveempään toimintaan, ettei hän tuhoa itseään. Maan vaihtaminen ei auta, Afrikassa on samat hurmahenki-ja uskonnolliset yksityisyrittäjäongelmat kuin täälläkin, mutta suurempina.

      • Kälviänhelluntai

        Helluntailaiset Voitto Marjeta ja Markku Tuppurainen vain lisäsivät kierroksia ylikuumenneeseen koneeseen. Marko Selkomaa on helluntailainen Patrick Tiainen samoilla maneereilla.


    • Vastuujavalta

      Voitko kertoa miten he ovat olleet tekemisisää Tiaisen kanssa?
      Onko Tiainen esiintynyt helluntailaisten tilaisuuksissa? Onko käytetty hyväksi hänen näkyvyyttään ? Onko ollut yhteistyötä?

      Tätä Patrik Tiaista ei nyt kuitenkaan pidä demonisoida. Hän on nuori, erittäin kokematon henkilö, jolla on koko elämä edessään. Häntä tulee auttaa ja tukea terveeseen kristillisyyteen niin, ettei hänen tarvitse menettää kasvojaan .

      Helluntaiseurakunnissa on Vanhimmistot, joilla on täysi vastuu seurakunnasta. Yksittäiset saarnaajat eivät voi tai heidän ei pitäisi voida kävellä vanhimmistojen linjausten ohi.
      Siis yleensä, en tarkoita, että jossain Kälviällä olisi niin tapahtunut, mutta kun valtaa ja vastuuta perätään, se on helluntaiseurakunnissa yksiselitteisesti Vanhimmistolla.

      • Kälviänhelluntai

        Jos et mistään mitään tiedä, niin älä luule. Hullukin on viisas, kun on hiljaa.


      • VoittoisaM

        Mikä on siis Kälviän linja?


    • Asialinjallaaina

      Nimim. Kälviänhelluntai ei sitten kyennyt keskustelemaan asiallisesti?
      Ihan ok. Kenenkään ei ole pakko.

      • Kälviänhelluntai

        ? Mikä on ahdistuksesi aihe ?


      • VoittoisaM

        Sano totuus linjasta


      • Kälviänhelluntai
        VoittoisaM kirjoitti:

        Sano totuus linjasta

        Opillisesti linjattomia, häpeäksi koko helluntailiikkeelle. Sekä Seinäjoki että Kälviä ovat profiloituneet Patrick Tiaisen kantapaikkoina.


      • Noer

        Ihmettelen suuresti ettei kukaan ole huomioinut patrickin psyykkistä tilaa,vaan on käytetty pönkittämään seurakuntien huonoa taloudellista tilnnetta,arvaisin.Maallisissakin piireissä autetaan ihmistä esim lääkityksellä jos on tarvis.Kummallista vastuuttomuutta skr:ssa.Olen huolestunut kristittyjen todellisista motiiveista.Turha syyllistää Tiaista,häntä on viety kuin pässiä narussa vai sanoisinko kuin lammasta.Nyt sitten salaillaan ja lähetetään Keniaan pois silmistä.Raakaa porukkaa.


    • Anonyymi

      sanapiiri fållanissa on harhaoppinen älkää menkö sinne

    • Anonyymi

      Kirkon pyhät Sakramentit pelastaa ei tarvi tehä ratkaisua

      • Anonyymi

        Mutta rakas ystävä, jos otat kasteen ja kastatat lapsesi ja osallistut ehtoolliseen Vapahtajasi muistoksi, sehän on ratkaisu!

        Ja hyvä ratkaisu onkin!


    • Anonyymi

      tarkoitin uskonratkaisua josta vapaat suunnat puhuvat. Ihmisellä ei ole vapaata ratkaisuvaltaa, se on sidottu.

    • Anonyymi

      Alkukirkossa kastettiin lapsia kirkkoisiltä löytyy dokumentteja tästä eli alkukirkon käytäntö oli lapsikaste. ALKUKIRKKO on sama kuin katolinen kirkko

    • Anonyymi

      ???

    • Anonyymi

      nikean kirkolliskokous päätti näin TUnnustamme yhden kasteen syntien anteeksiantamukseksi oikeaoppinen kirkko on parituhatta vuotta opettanut näin (Helluntailaisuus syntyi vasta 1800 luvun loppupuolella

    • Anonyymi

      Patrik oli kuuleman mukaan suuttunut miesrakkaalleen, kun tämä ei ollut antanutkaan p...reikää.

    • Anonyymi

      Aina näitä on ollut .Ja tulee olemaan.Uskonto kerää kaiken maailman huijareita piireihinsä.Jos omaa hyvät puhelahjat ja esiintyy uskottavasti,pääsee pomoksi ja saarnaajaksi .

      • Anonyymi

        ei se ihan niin yksinkertaista ole. valtaosa seurakuntien toiminnasta on ok ja plussan puolella ja se on kunnioitettavaa toivon sanomaa ja lähimmäisen palvelua.

        Mutta Raamattu antaa 100% varman testin, millä erottaa oikean ja väärän uskonnollisuuden:

        hedelmistään puu tunnetaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei se ihan niin yksinkertaista ole. valtaosa seurakuntien toiminnasta on ok ja plussan puolella ja se on kunnioitettavaa toivon sanomaa ja lähimmäisen palvelua.

        Mutta Raamattu antaa 100% varman testin, millä erottaa oikean ja väärän uskonnollisuuden:

        hedelmistään puu tunnetaan

        Voi perrr..le, ettekö te usko. Tällä sivustolla ei politikoida, eikä höpistä satukirjasta, raamatusta. Alkakaa elää, hah hah haaa!!!...


    • Anonyymi

      eräs automyyjä harhautui WOF seurakuntaan meni yrityskin konkurssiin sen mukana. Täys hörhö koko mies

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      3578
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2201
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1985
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1662
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe