Järvinen jatkakoon kh:n pj:nä

Kylläolenkokkari

Kunnanhallituksen puheenjohtajuus on kunnan tärkein poliittinen virka, olkoonkin valtuustonpuheenjohtaja muodollisesti kunnan suurin poliittinen päättäjä. Hopeasaari "vaalivoittaja"-puolueen ääniharavana on ihan arvostettava henkilö ja kepulaiseksi jopa kelpo mies kh:n puheenjohtajaksi, mutta kenelläkään muulla, kuin Mika Järvisellä ei ole niitä ominaisuuksia, joita tarvitaan tämän vaativan tehtävän hoitamiseksi kunnan ja kuntalaisten parhaaksi. Asiatietämys, numeroiden hallinta ja verkostoituminen valtakunnan ylinpiin päättäjiin ovat hänellä ihan omaa luokkaansa. Lisäksi ko. henkilöllä on vielä aikaa, tahtoa ja kykyä viedä asioita eteenpäin sysmäläisten parhaaksi. Mikan saama valtava kannatuksen kasvu, kepulaisten törkeilyistä huolimatta, kertoo paljon miehen kyvyistä. Hopeasaari nuorena miehenä ehtii vielä kouluttautua tähän vaativaan tehtävään ja varmaakin siihen aikanaan pääseekin.

Pitää kuitenkin nostaa hattua kepulaisten ryhtiliikkeelle Hopeasaaren vaalivoitosta omiensa keskuudessa. Jo ennakkoon oli liikkeellä huhuja, että suurella joukolla kepulaisia oli halu keskittää ääniä hänelle, jotta EK-LL:lle saataisiin vastavoima. Ja sehän onnistui loistavasti.

21

808

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuuliranta

      Totta turiset, olen sitä mieltä että ehkä seuraavien vaalien jälkeen voisi ollakkin Hopeasaaren vuoro kenties.
      Kovasti on puhuttu ja haukuttu ettei Järvistä voi enää ottaa puheenjohtajaksi. Totuus kuitenkin se, että kaikessa "huonoudessaan" on hän silti parhain ehdokas kyseiseen tehtävään tästä porukasta.

    • puolueeton

      En ole kokkari enkä missään muussakaan puolueessa, mutta olen myös sitä mieltä että Järvinen on paras ja pätevin jatkamaan kh:n puheenjohtajana. Sen sijaan valtuuston puh.johtaja on syytä vaihtaa, että rauha palaisi asioiden hoitoon.

      • Sivukyliltä

        Toivottavasti Järviselle ei vaan satu mitään kun on noin korvaamaton mies.... Sysmähän joutuu myytäväki silloin!


      • puolueeton
        Sivukyliltä kirjoitti:

        Toivottavasti Järviselle ei vaan satu mitään kun on noin korvaamaton mies.... Sysmähän joutuu myytäväki silloin!

        Kukaan ei ole korvaamaton.
        Mutta jos hallituksen puheenjohtajaksi tarjolla olevista parasta ei valittaisi siksi, että jokainen ei hänestä pidä, ei puheenjohtajaa voitaisi valita lainkaan; Sellaista ihmistä ei olekaan, joka olisi jokaikiselle mieleinen.


    • EnOleKepulainen

      No sehän ei toteudu ilman uutta takinkääntöpolitiikkaa niinkuin viime vaalien jälkeen. Ja Järvinen vakuutti vaalipaneelissa että vaaliliittoja ei tule. Hallituksen puheenjohtajan paikka kuuluu kyllä nyt kepulle, olihan se suurin puolue äänimäärältään. Vai olisiko Mika mennyt valehtelemaan vaalipaneelissa?

      • Kumpiluovuttaa

        Jos Kitkiöjoki jatkaa, niin Järvinen ei voi jatkaa. Ja sama päinvastoin.


      • Näinsevaanonedelleen
        Kumpiluovuttaa kirjoitti:

        Jos Kitkiöjoki jatkaa, niin Järvinen ei voi jatkaa. Ja sama päinvastoin.

        Erittäin hyvin sanottu!


    • aasimaista

      ... touhua. Ai tämäkö on se paikka jossa nuo tehtävät jaetaan? Ja vielä kaiken lisäksi nimettöminä esiintyen. Nyt taitaa jollain olla humetti pahasti sekaisin tai sitten on tullut otettua liian vahvaa sahtia liian monena päivänä peräkkäin. Ja todennäköisesti vieläpä keskenkäyneenä.

      • Keltamahaminäkin

        Niin kuin sinä itse, nimetön. Vähän se pieretti, mutta hyvin meni päähän!


    • Taruvaisatu

      Osassa kirjoituksista paistaa henkilö jolle JÄRVINEN on JÄRVINEN.
      Kyllä on alennuttu keinoissa tosi alas kun pitää
      Kehua järvistä Suomi24 foorumissa.

    • theemmakonäin

      Sinäkö katsot olevasi valtuutettu puhumaan äänestäjän ylitse. Mikäli satuit huumassasi huomaamaan kävimme juuri vaalit, perustuslain mukaisesti suhteellista vaalitapaa noudattaen. Nämä eivät olleet suorat henkilövaalit, josta syystä toimielinten kokoonpano, puheenjohtajista lähtien, määräytyy suhteellisen vaalitavan tuloksen mukaan, ei kommunistien ja kätyrinsä kokoomuksen suosimalla huutoäänestyksellä.
      Ja näinhän jokainen ryhmittymä myös asian selkeästi ennen vaalia ilmaisi. Joten olisiko kaikenkarvaisten kaavailijoiden syytä pitää mölyt mahassaan, niinsanotusti suutarit pysyköön lestissään.

      • järkeap

        Eipä Mikasta ole enää johtoon,niin kauan kun Marketta on kjohtajana sehän on aivan Sysmäläistä touhua,eikö viimekaudella nähty mihin se johtaa ,eli kaaokseen.


      • Valitukseteiainaonnistu

        Jukka, Jukka, hyi sinua!


    • otsaaon

      Kuulepas viranhaltija, kyllä sinä nyt olet ymmärtänyt väärin tämän kunnahallituksen puheenjohtajuuden. Ei se ole virka, se on samalla tavoin kuin valtuuston puheenjohtajuus luottamustehtävä. Siitä samasta syystä sitä tehtävää ei ole nimikoitu tohvelisankarisi esiliinan rinnukseen, joten eipä intoilla.

      • jepuliisj

        vetoa mitä vaan mutta Mikasta tulee puheenjohtaja SDP on talutusnuorassa ja tekee mitä käsketään,tai muuten!!!!!ja on siellä muitakin riippuvaisia joitten on toteltava pariskuntaa.


    • Ootetaan

      Hitto miten tyhmiä te ootte...

    • Sivukyliltä

      Kuinkas iso määrä kokoomuslaisia keskitti äänensä Järvisellen kun kokoomuksen kokonais äänimäärä kuitenkin tippui niin ei yli puoluerajojen juurikaan tullut apuja.... ja äänien keskittäminen ei ole äänestäjien pettämistä kuten nyt huomasit kun kokoomuskin keskitti äänensä Järviselle. Hopeasaari ei tietääkseni viellä ole kaivannut demareiden apuja omalla urallaan etenemiseen. Perussuomalaiset hyppäsivät Järvisen ihanaan mailmaan ja jäivätkin sitten seuraavalla pysäkillä ulos linjurista!

      • kotiaikahyödyksi

        Onhan Mikalla etuna että aina voi sentään äiteeltä kysästä.


    • Sivukyliltä

      Eikös ole ura nousujohteinen jos hallituksenpuheenjohtajan paikalta nousee valtuustonpuheenjohtajaksi ja saisi lähimmäksi avustajaksi
      ensinmäiseksi varapuheenjohtajaksi vaikka J N ja toinen varapuheenjohtaja tulisi VPK:sta?

      • kohvinritari

        Kannatan ehtotusta! Siinä olisikin vesivoimainen triio valtuuston johtoon. Mutta eipä hättäillä, siellähän demareissa taitaa olla naisväellä nyt äänessä painoa siinä määrin että voipihan se olla että asiat menee tällä erää ilman kieroilua ja suhmurointia.


      • palvelua
        kohvinritari kirjoitti:

        Kannatan ehtotusta! Siinä olisikin vesivoimainen triio valtuuston johtoon. Mutta eipä hättäillä, siellähän demareissa taitaa olla naisväellä nyt äänessä painoa siinä määrin että voipihan se olla että asiat menee tällä erää ilman kieroilua ja suhmurointia.

        Älkääpäs unohtako Marttoja! Tsot, tsot.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe