ostaisin vanhoja aikakauslehtiä

romualdo2

lähinnä Katso, Seura ja Apulehtiä vuosilta 1961 - 1976 ja nimenomaan niitä numeroita joissa on artikkeleita sekä eurovision laulukilpailuista että syksyn sävelkisoistakin! Ilmoita mitä kaikkia Sulta löytyy - kiitos paljon jo etu käteen. Voit lähettää postikortin osoitteeseen : arto luomala kleemolankatu 1 d as 6 68300 Kälviä

7

286

Vastaukset

 • toki myöhemmätkin irtonumerot käyvät, aina jonnekin v. -87 asti. Vuoteen jolloin syksyn sävel kilpailu täytti 20 vuotta.

 • siis onko totta tai siis mahdollistakaan ettei kukaan tiedä tälläsistä mittään… ?

  • On saattaneet noin vanhat tämänkaltaiset lehdet mennä paaliin jo vuosikymmeniä sitten. Kannattaa kysyä kyseisten lehtien toimituksesta kopioita artikkeleista jos heillä on arkistossa noinkin vanhoja lehtiä tai digitoituna ne.


 • kiitos uskon valamisesta - ja vinkeistä ... pyyntöni on edelleenkin voimassa - kaikki aikakauslehtien ystävät - yhdistäkäämme voimamme!

 • Löytyy, laitoin avauksen

 • Nythän mie vasta hokasin, postikortti yhteysmuotona! Harvinaista tänä päivänä :)
  Valitettavasti ei ole haluamasi lehtiä minulla, vanhemmille tuli Apu ja Seura 80-luvulla mutta nekin on menneet jo kauan sitten joko saunan uuniin tai paperinkeräykseen.

 • do dii, kaikki euroviisuja ja syksyn sävel -kisoja koskevat jutut, ja toki muutkin maailmalle aikoinaan (ainakin) olleet musiikkikilpailut, Sopot, Kultainen Leija, Kultainen Orfeus, Japanin maailmanlaajuinen festivaali, jne..., ainakin lähinnä Katso-lehti on voinut nämäkin huomioida, muita paremmin...? puhelin numeroni on 06-8350700 miel. aamupäivisin 10.00-13.00 Kiits. ! Ja toki oman listan voit lähetellä aloitusviestissäni olevaan osoitteeseeni. Suuret kiitokset jo etukäteen vaivannäöstäsi!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  215
  2908