Paluu Pattayalle

No niin, kuten tuossa uutena vuotena edellisessä ketjussani lupailin niin taas tuli lähdettyä Pattayalle pääsiäiseksi. Tai Sonkraniksi nyt täkäläisittäin, märkää on kun kaikki pruuttailee vesipyssyllä.

Eilen siis tulin Finnairilla ja saman tien bussilla Pattayalle, lähtö viivästyi tunnilla kun poistivat koneesta jonkun ja sen tavarat ennen lähtöä.

Hyvissä ajoin pääs kuitenkin tänne Bell servicen bussilla ja pikkubussilla hotellille. Baywalk residence oli tällä kertaa loppuunmyyty niin piti arpoa uusi hotelli. Tuttuun tapaan valittin hotellin Soi 13:lta mutta tällä kertaa itelle uus paikka kun en oo juuri tässä hotellissa ennemmin ollut, viereisessä kyllä. Ihan siistiltä vaikuttaa, katolla pieni uima-allas.

Eilen ei paljon sitten ehtinyt tehä, hotellilla menin heti perille päästyä nukkumaan ja nukuin viiteen, sitten heräsin ja kävin uima-altaassa.

Kaheksalta lähin kattomaan tyttöjä. Ensin kakkoskatua Soi seiskalle, ekassa baarissa oli kaksi asiallisen näköistä tyttöä, mutta tuntui että on vielä liian aikasta, joten päätin jatkaa matkaa takaspäin katselemalla rantakadun freelancerit, muutama asiallinen näkyi, mutta päätin jatkaa Beer gardeniin. Siellä yksi yli-ikäinen nainen yritti tyrkyttää itseään, ei luonkollisestikaan tullut kauppoja, vaan jatkoin sitten kiertämään Walkkarin baarihalleja etc.

Walkkarillakin pruuttailivat vettä. Beer gardeniin oli cesipyssyjen tuonti kielletty plakaatti ovella, siellä sai vähän kuivateltua kun soi seiskalla oli tullut kastelluksi.

Vähän hiljaiselta tuntuu baarihalleissa kun nyt oli entistä enempi joitakin tyhjillään olevia baaritiskejä. Viimeisessä baarihallissa katsoin sitten että tuossa olisi yhdellä tiskillä nuoren näköinen nätti tyttö, joten jäin siihen kaljalle. Pelailtiin ja päätin että turhapa tässä on enää katsella, otetaan tästä tyttö mukaan. Samasta baarista oon joskus ottanut muita tyttöjä, joten baarin vanhat naiset tunsi mun, tyttö oli kuulemma uusi työntekijä. Tyttö oli 21v, ei puhunut kovin hyvin englantia.

No, lähimme hotellille ja loma sai hyvän alun, tyttö lähti kotia tuos yheksältä aamulla, ite päätin jatkaa nukkumista. Nyt heräsin ja aattelin katella vielä nettijuttuja ennen kun lähen syömään.

Ihan asiallinen tyttö, mutta tänään aattelin silti etsiä uuden, ehkä lähen tänään käymään katselemassa tyttöjä Soi kutosella tai Soi Metrolla kun ne jäi viime reissulla vähemmälle katsastukselle.
Ilmianna
Jaa

64 Vastausta


Jaaha, tuli sitten Pattiksen tyttärille se munarikas pääsiäinen !

Sika Amaliakin varmaan ilostuu.
Ilmianna
Jaa
Juu, kyllä vaan.

Eilen otin sitten ja kävelin Soi kutoselle, tyttöjä oli runsaasti, mutta päätin käydä samantien Drinking streetillä kun kerran jo aika lähellä olin.

Drinking streetillä pysähdyin yhteen baariin jossa oli kaunis nainen, ehkä vähän liian vanha mulle, mutta pelailtiin siinä ja juteltiin ja kohteliaisuuttani tarjosin tytöllekin juomat.

Ihan mieleenkiintoinen keskustelu oli, tyttö lähetteli viestejä kännykällään paikan pomolle joka oli intialainen ja nyt intiassa. Kysyin häneltä miksi niin monet baarit ovat ulkomaalaisten omistuksessa? Hän meinasi ettei tiedä, mutta kertoi että Drinking streetillä useimmat baarit ovat arabien omistamia. Meinasi että siellä käy enempi arabeja kuin eurooppalaisia. Kertoi että arabit tulee baareihin vasta myöhään puolen yön jälkeen tai ehkä kahdelta. Myös länkkärit tulee sinne myöhään kun muut paikat on suljettu. Drinking street on auki kuulemma viiteen aamulla. No, oli siinä baarissa jo silloin pari arabia jotka polttelivat vesipiippua.

Tyttö lähetteli lisää viestejä pomolleen, kertoi että se vahtii kotonaan nettikamerasta että tytöt ei laiskottele vaan pitää seuraa asiakkaille, näytti että baarissa on kolme kameraa ja pomo katselee menoa kotonaan kaiket illat. Tämä tyttö oli hoikka ja nätti, mutta monessa Drinking streetin baarissa näytti olevan paksuhkoja ladyjä, niistähän arabit tykkää vähän runsaampimuotoisista.

Itse päätin palata Soi kutoselle, siinä pysähdyin yhteen baariin jossa oli pari nättiä tyttöä, mutta olivat jo vähän niin kuin varattuja eli asiakkaiden kimpussa. Join siinä kaljan ja päätin jatkaa matkaa. Kiersin vielä Soi kutosen ja yhes baaris oli tosi nuoren ja pienen näkönen tyttö joten siihen pysähdyin. Jututin tyttöä, oli jo 23, mutta näytti hätinä täysikäiseltä, tosi hoikka ja lyhyt.

No tytön kanssa juttu eteni ja alettiin hieroa kauppaa, hän meinasi että vain short time ja baarin yläkerrassa 1000 bathia, baarimaksu 300. Päätin suostua koska tyttö oli tosi kiihoittava. No sitten yläkertaan. Ihan siisti huone oli. Tyttö otti suihin ja kävi niin että multa tuli jo siihen, oli sen verran taitava tapaus. Mutta ei se mitään parin minuutin päästä olin uudelleen valmis ja hoidettiin homma kunnolla. Tyttö oli tosi nätti alasti ja tosi kaunis katsella rakastellessa.

Sen jälkeen päätin lähteä hotellille olihan tässä paineita päästelty pari kertaa joten oli turha enää naisia katella. Tänä iltana sitten uudestaan
Ilmianna
Jaa
Vai Sishan polttaminen on Drinking steetillä sallittua, kun se muissa Pattayan baareissa se on kiellettyä.
Ilmianna
Jaa
Vesipiippu on kielletty koko Thaimaassa. Aiemmin oli vain alueellisia rajoituksia, nyt totaali banni.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Thaimaassa on moni muukin asia nk. kielletty. Ählyt polttelevat piippujaan Pattiksella avoimesti omissa mestoissaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Juu, en tiedä vesipiipun laittomuudesta, mutta joka tapauksessa nämä pari arabin näköstä sellaista polttivat. Paikka oli Drinking streetin ylähyllyllä, eli siellä ihan perällä johon noustaan muutama porras alkupään baareista. Onhan sitä itekin muutaman kerran polttanut vesipiippua Phuketissa ja kerran täällä Pattayalla joku vuosi sitten.

Eilen sitten kävin tekemässä kierroksen Soi LK Metrolla ja Soi Buakhaolla. Yhessä gogo paikan tapaisessa pysähdyin oluelle, kaikki paikan tytöt näytti ylipainoisilta, selluliittia ja mahamakkaraa pursuili bikineistä. Pari kävi tyrkyttämässä seuraa, mutta totesin että ei. Sitten pysähdyin yhteen baariin jossa oli tosi hyvän näköinen tyttö, pelas biljardia asiakkaan kanssa. Paikan muut eukot yritti tunkea seuraan, sanoin suoraan että vain tuo tyttö kiinnostaisi. Meinasivat että ehkä on myöhemmin vapaa. No, en jaksanut odotella, päätin vaihtaa paikkaa ja mennä yrittämään tuota tyttöä mukaan joku toinen ilta.

Jatkoin Soi seiskalle, siinä yhessä baarissa oli kolme nättiä ja bilepäällä olevaa tyttöä, asiakkaina siis, ehkä rikkaita thaityttöjä, juomat maistui ja kova biletys niillä oli, kaks niistä oli tosi hyvän näköisiä, ehkä siskoksia, sen verran saman näköisiä. Toisen kansaa kilisteltiin muutama kerta ja vaihdettiin joku sana. Nätti tyttö, mutta aattelin että ovat liian menopäällä ettei ehkä kannata alkaa yrittämään, joutuisi pian koko illan bilettämään.

Päätin siis vaihtaa paikkaa, toisessa soi seiskan baarissa näin sitten tosi nätin ja hoikan tytön, päätin jäädä siihen. Aloin jututtaa tyttöä ja tarjosin sille drinkin, oli jo 29, en olisi uskonut, tosi hoikka ja timmissä kunnossa, kauniit kasvot. Yleensä en näin vanhoja tyttöjä mukaani ota, mutta tämä oli niin kaunis että päätin tehdä poikkeuksen ja kysellä tyttöä mukaan. Muutenkin tyttö oli oikein mukava.

No kaupat tuli ja lähettiin hotellille. Hotellihan on tällä kertaa Inn House. Hotellille tullessa samaan aikaan tuli joku nuorehko länkkärijätkä ladyboyn kanssa ja tulivat samaan hissiin ja vieläpä samaan kerrokseen, vieläpä käytävän toiselle puolelle vastapäiseen huoneeseen. Mietin minkähänlainen metakka siellä pian alkaa. Huoneessa tyttö kuiskutteli mulle, ladyboy. Huvitti häntä ja mua myös, kerroin että minä tykkään vain ladyistä, ei ikinä ladyboyta.

Tyttö oli myös alasti upean näköinen, ei yhtään ylimääräistä kiloa, tosi hoikka ja jäntevä, ei raskausarpia eikä mitään, tosi upea vartalo. Tämäkin tyttö oli niin taitava suustaan että tulin ekan kerran jo lämmittelyssä. Mutta ei se mitään, parin minuutin päästä olin uudelleen valmis tosihommiin. Tyttö oli tosi nätti ja kiihoittava katsella. Ei kyllä uskoisi että oli niin hyvin säilynyt 29 vuotiaaksi, kysyin ennen kuin hän lähti onko tällä lapsia, ei kuulemma ollut, ehkä se selittää sitä että kaikki paikat, rinnat, vatsa ja se olivat vielä kaikki huippunätissä kunnossa.

Tämä tyttö osasi asiansa ja oli hommassa täysillä mukana, ehkä oli iän tuomaa kokemusta siitä kuinka miestä pidetään hyvänä. Voisin lähes ottaa hänet toiseksikin yöksi, vaikka yleensä tykkään vain parikymppisistä.
Ilmianna
Jaa
Ja sitten minä heräsin ja huomasin kaiken olleen vain unta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
Valitan, ei ollut unta, tässä oon Harbor msllin All seasons steak buffetissa syömässä.

http://aijaa.com/lDRBVb
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Hienoa mutta.........

Miksi yksin ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Parempi olla yksin, niin voi taas illalla katsella uuden tytön. Eihän tänne seurustelemaan ole tultu.

Muutenkin on parempi matkustella yksin, muutaman kerran olen ollut kaverin kanssa reissussa ja ne reissut on aina ollut paljon hankalempia kun kaverit tuppaa ryyppäämään liikaa ja ottamaan naisen liian helpolla lähes heti ekasta tyrkylle tulevasta.

Itse haluan kierrellä paikkoja ja katsella tarjontaa ja ottaa tytön mukaan vasta sitten kun löydän todella nätin. Juomista ei täällä huvita harjoittaa kuin vain sen verran mitä naisia katsellessa menee. Noin puolen tusinaa kaljaa per ilta on täs joka ilta mennyt.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Pohojaalaaneen kirjoitti:
Parempi olla yksin, niin voi taas illalla katsella uuden tytön. Eihän tänne seurustelemaan ole tultu.

Muutenkin on parempi matkustella yksin, muutaman kerran olen ollut kaverin kanssa reissussa ja ne reissut on aina ollut paljon hankalempia kun kaverit tuppaa ryyppäämään liikaa ja ottamaan naisen liian helpolla lähes heti ekasta tyrkylle tulevasta.

Itse haluan kierrellä paikkoja ja katsella tarjontaa ja ottaa tytön mukaan vasta sitten kun löydän todella nätin. Juomista ei täällä huvita harjoittaa kuin vain sen verran mitä naisia katsellessa menee. Noin puolen tusinaa kaljaa per ilta on täs joka ilta mennyt.
Samaa mieltä. Usein sille kaverille tosiaan "maistuu" liikaa tai sillä on täysin erilainen vuorokausirytmi ja ruokailemaan lähtiessä toinen syö vain perinteisiä suomalaisia ruokia ja itse syöt paikallista safkaa ym. Yksin matkustelu on parasta rentoutumista, kun ei tarvitse stressata vaimon tai kaverin edesottamuksista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Gtrotter kirjoitti:
Samaa mieltä. Usein sille kaverille tosiaan "maistuu" liikaa tai sillä on täysin erilainen vuorokausirytmi ja ruokailemaan lähtiessä toinen syö vain perinteisiä suomalaisia ruokia ja itse syöt paikallista safkaa ym. Yksin matkustelu on parasta rentoutumista, kun ei tarvitse stressata vaimon tai kaverin edesottamuksista.
Ei teillä mitään kavereita ole.Jos kaverille maistuu liikaa sen voi jättää baariin ja jatkaa itse matkaa tai jos hän ottaa ekan naisen sen voi jättää sinne naisen seuraan ja hakea itse toisen.
Te olette just niitä reppanoita joista tämä numerosarja jaksaa jankuttaa, onneksi me asialliset pattayan matkailijat emme pahemmin joudu tollasten seksituristien kanssa seurustelemaan.
Onko teidän asiat tosiaan nin huonosti ettei sitä naista saa muualta kuin pattayalta ja rahalla.
En minä ainakaan sillä kauheasti ylpeilisi.
Sitä varten niitä kutsutaan kavereiksi eikä vaimoiksi tai tyttöystäviksi ettei ne häiritse sinun lomaasi.
Jos minä haluan mennä vaikka koh changille voi kaverin jättää pattayalle niin kuin hyvin tiedät pattaylla pärjää kyllä.
Teillä pelkästään pillun perässä matkustavilla tuskin on oikeita kavereita.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Luvanvaraista toi piippupaikan pito kuulemma on. Kakaroita niihin ei pidä päästää, edes näkemään.
Ilmianna
Jaa
Joko on alkanut antamaan iltapäiväkuuroja ?
Ilmianna
Jaa
Kyllä vesipiippupaikat on toiminnassa.

Ilmeisesti täyttävät lain kirjaimen.
Ilmianna
Jaa
Ei ole sadellut kertaakaan koko reissun aikana, mutta muuten on märkää, äsken päiväreissun aikana kastuin läpimäräksi.

Eilen illalla tein taas lenkin Soi kasille, istahdin parissa paikassa yhdelle oluelle ja päätin kävellä Walkkarille freelancereita kattellen. No, joitakin asiallisia näkyi muttei oikein yhtään kunnolla säväyttävää, joten jatkoin Walkkarille. Baarihallissa oli yhellä baaritiskillä pari asiallisen näköistä tyttöä, joten siihen pysähdyin.

Siinä oli tosi hoikka tyttö joka piti seuraa kahdelle nuorelle pojalle, toinen pojista oli ihan 13-vuotiaan näköinen, pieni ja lyhyt, mutta ehkä kuitenkin täysikäinen kun tupakkaa poltti ja kaljaa joi. Toinen poika oli ehkä kakskymppinen, molemmat länkkäreitä.

No, pojat lähti siitä, joten siinä vaiheessa aloin jututtaa tyttöä. Pelailtiin, tarjosin drinkin ja pian sitten jo aloin kysellä yösuunnitelmia.

Tyttö lähti yöksi mukaan, tosi hoikka, nuoren näköinen ja kohtuu pitkähkö. Kuulemma kotoisin Laosista, se hieman yllätti, olen toki kerran aiemminkin Laosilaista duunannut. Tyttö oli ihan kiva ja hyvin hommissa mukana vaikka oli vasta 20 vuotias.

Eli semmosia, aika samaa latua nää illat aina menee. Nelisen kilometriä kävelyä, puolen tusinaa kaljaa neljässä viidessä eri paikassa ja lopuksi tyttö mukaan. Eilen pysähdyin viidessä eri baarissa jokaisessa yhen kaljan verran. Syy pysähtyä on aina että katson ohi mennessä että baarissa jonkin kiinnostavan näköinen, mutta usein sitten yhen kaljan aikana totean että ehkä ei ookkaan niin kiinnostava tai en syystä tai toisesta onnistu saamaan juttua käyntiin juuri sen kiinnostavan kanssa, silloin vaihdan paikkaa. Lopulta se sopiva kuitenkin aina löytyy
Ilmianna
Jaa
Minä kun menen baariin ja olutta tilatessani kun sanon proot khun jang niin hetkessä ympärillä tyttöjä joista helppo valita se kaunein tai muuten mukavin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Älä puhu paskaa. Suurin kiinnostuksen kohde on juuri pattaylle tullut ensikertaainen joka ei puhu mielellään edes hyvää englantia ja jolla näyttäis pakka olevan edes jonkinlaisessa tikissä.
Niitä on helpoin vedättää ja josta saattaa saada jopa rahapuun.Eli paras/hölmöin seksituristi käy kerran tai kaksi vuodessa pari viikkoa pattayalla, mutta lähettää 10000bahtia joka kk ettei rakkaan tarvii mennä töihin.
Jokaisen omat rahat saa heittää vaikka ikkunasta ulos jos haluaa, mutta toi naisten sponssaus on vaan liian säälittävää.Antakaa mielummin vaikka orpolapsille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
lerppa se anonyyminä itse kirjoittelee ja jatkuvasti toisia sekä loistavaa Hua Hiniä haukkuen!
Aamusta iltaan palstoilla, eri nimimerkeillä!
Hänen älykkyysosamääränsä sopisi apukoululaisen tasolle, siis ei edes kengännumeroonsa voi verrata, mittaamattoman pientä.
Nyt lerppa jälleen kuvittelee vainoharhaiseen tapaansa, minun, kirjoittajana olevan yksi ja vain ainoa henkilö, joka häntä moittii, näinhän ei ole, enkä tunne edes edellistä kirjoittajaa,
JahtiJaJaguarThaimaassa. Meitä on paljon ja se ei lerpan olemattomaan aivoon(toinen puolisko kuihtui pois, ennen syntymäänsä) mahdu.

Sellainen on lerpan pääsiäinen...

Niin se tämäkin aamu jälleen avautui lerpan ystävällismielisellä ja kanssaihmisiä kunnioittavalla aloituksella...

Hänellä sitä, tuota sielunkauneutta aina löytyy lämminhenkisistä vastauksistaan!

Voiko kauniimmin sanoin enää aamua aloittaa?

"Tyylikkäällä" kerronnallaan yrittää uskotella kirjoittelevansa totuuden, vain totuuden, mitään siitä poisottamatta ja mitään siihen lisäämättä!

Uskokoon ken haluaa...

Dissosiatiivinen identiteettihäiriönsä (engl. dissociative identity disorder, DID, "monipersoonahäiriö" tai "sivupersoonahäiriö") on dissosiaatiohäiriöistä monimutkaisin eikä enää ole lukuisien lääkärien kertoman mukaan hallinnassa ja parannettavissa.

Pattayalaiset aloittivat jo aiemmin tyhmät puheensa ja nyt yhdessä Lerppaharjulaisten kanssa, viihdyttävät meitä kauheimmilla kirjoituksillaan, ylpeillen saannoksistaan palstoilla ja kuvitellen Pattayan nousevan tällä tavoin uuteen kukoistavaan nousuun, mutta toivotonta on taistelunsa...

Don Quijoten tavoin Pattayalaiset yrittävät Lerppaharjun Sancho Panzat apunaan kiivetä matkailupalstojen valtiaiksi, hävyttömillä puheillaan, mutta toisin on käynyt! Vähäinenkin arvostus Pattayaa kohtaan on kansan silmissä kadonnut ja niinpä heidän arvostuksensa on nostanut viihtyisän ja rauhallisen Hua Hinin, Thaimaan helmen, matkailun kärkeen, paikkaan, joka sille luontojaan kuuluukin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Sinun nimimerkkisi on GOGO jonka nimimerkin alla oireilet tuota Don Quijoteta.

Ohessa luettavaa SINULLEKIN.

Tutkimus: Nettitrolli on usein narsisti, psykopaatti tai sadisti!!!

http://www.iltalehti.fi/digi/2014091918676898_du.shtml
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
PizzaNaamaPalloMaha kirjoitti:
Sinun nimimerkkisi on GOGO jonka nimimerkin alla oireilet tuota Don Quijoteta.

Ohessa luettavaa SINULLEKIN.

Tutkimus: Nettitrolli on usein narsisti, psykopaatti tai sadisti!!!

http://www.iltalehti.fi/digi/2014091918676898_du.shtml
Huuto-oireilu kuuluu ilmeisesti tyyliisi?
En tiedä, ken lieneekään lainannut kirjoittamaani juttua tämän ketjun alle, vaikka lerpalle toisinaan liitän tuon pitkähkön tosiasian hänestä juttuun, niin tämä ei ole lisäämäni.
Teitä junasta, asemalle jääneitä, kun palstoilta, lerpan lisäksi löytyy muitakin, kurkkaappa peiliin, niin ymmärrät, mitä tarkoitan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
PAINU VITTUUN KUISKAILEMAAN JUNALLAS JA OTA PEILIS MUKAAN KUSIPÄÄ.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tässä hän sinä pahainen imbesilli idiootti tunnustaudut olevasi kaikkien palstalaisten inhoama nettitrolli! Käytät joka kerta eri nimimerkkiä, mutta tyylisi paljastaa aina sinut.

Tutkimus: Nettitrolli on usein narsisti, psykopaatti tai sadisti!!!

http://www.iltalehti.fi/digi/2014091918676898_du.shtml

Huuto-oireilu kuuluu ilmeisesti tyyliisi?
"vaikka lerpalle toisinaan liitän tuon pitkähkön tosiasian hänestä juttuun. "
Teitä junasta, asemalle jääneitä, kun palstoilta, lerpan lisäksi löytyy muitakin, kurkkaappa peiliin, niin ymmärrät, mitä tarkoitan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
29.4 tulossa ja aloin miettimään paljonko Chang, Singha ja Leo maksaa tällä hetkellä 7/11
Ilmianna
Jaa
Morjens taas, tällä kertaa viidennen illan rapsa jo heti "alkuillasta". Kävi nimittäin niin että tuli hyvin lyhyt reissu, lähin tuossa kakkoskatua pohjoiseen, pysähdyin heti hotellin nurkalta lähtiessä yhteen baariin kun siinä on joinain iltoina näkynyt kiinnostava nainen, no ei se enää lähempää katottua kiinnostanu.

Jatkoin matkaa siihen baarirykelmään Mike shopping centerin jälkeen, siinä pistin merkille nätin tytön yksi ilta, mutta silloin istuin toisessa baarissa. Tyttö oli hieman mudokkaampi, eli kohtuullisen isot rinnat, tod3lla kauniit kasvot, enempi eurooppalaiset piirteet kuin tavanomaiset Thaimaalaiset.

Nyt menin ja katoin että tyttö on vapaana. No juttu alkoi lähes hetija jo pian sovittiin että lähetään short timelle, tyttö ei halunnut long timeä, halus palata baariin, päätin suostua koska pyysi vain tonnia, kello vasta yli kymmenen ja tyttö oli tosi seksikäs.

Niimpä oltiin hotellilla jo ennen yhtätoista. Tyttö oli 24v ja osas hommansa. Otti suihin, ratsasti ja lopuksi lähetyssaarnaajaa.

Nyt tyytyväisenä istun hotellin edessä The Kings Table Resteurantissa ottamassa kaljaa sen jälkeen kun tyttö lähti takas. Tällä kertaa tyttö tuli mukaan mukaan jo kolmen kaljan jälkeen. Nyt tuntuu että voisiottaa ryyppyillan ilman naisten etsintää kun se puoli tuli jo hoidettua. Kello on nyt yksi ja vois lähteä vaikka rocbaariin vetämään kaljaa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
7 VASTAUSTA:
Olen harrastanut samanlaisia reissuja joskus viime vuosikymmenellä muutaman vuoden aikana. Väsyin sitten siihen ja aloin kunnioittaa tyttöjä ihmisinä ja kavereina. Joskus myös avustuskohteina.
Nuoremmat naiset herättävät minussa isällisiä vaistoja ja alle kaksvitosta en edes kelpuuta matkatoveriksi. Jos haluan perässä kulkevan ja käskyjäni tottelevan kultaisen noutajan niin hommaan koiran Suomesta ja lähden lenkille sen kanssa.
Thaimaassa otan nykyään kokeneen mutta elämänmyönteisen ja elämännälkäisen kielitaitoisen naisen messiin ja matkustelen ja teen sen kanssa kaikenlaista. Viimeksi minulla oli kuukausi mukana sama nainen, enkä pannut kertaakaan. Minulla oli töistä stressiä ja tein etätöitä vähän väliä. Se ei oikein ollut kunnon loma edes minulle, mutta nautin kovasti muutamista hetkistä kun tyttö oli innoissaan päästessään kauniisiin ja hienoihin paikkoihin ekaa kertaa elämässään. Se on sellaista samanlaista ilon tunnetta, kuin nähdessäsi oman lapsesi nauttivan innoissaan ensi kertaa jossakin huvipuistossa.
Minun lintuni ovat jo lentäneet pesästä. Tilalla on ajoittain ilolinnut. Meillä on selkeä diili ilolintujen kanssa. Minä maksan kaiken ylläpidon tietenkin. He ovat muutoin tasavertaisina matkakumppaneina mukana ja saavat päättää matkakohteista ja ravintoloista, shoppailuista siinä missä minäkin ja saavat siitä vielä lisäksi päiväpalkkaa. Ainoa mitä edellytän, on että he toimivat palvelijanani hotellilla ja pienissä juoksevissa asioissa. Käyvät kaupassa, apteekissa, hoitavat pyykit sun muut ja thats it. Pitävät suunsa kiinni kun teen töitä tai puhun puhelimessa. Ei ole rankka duuni heillä ja pelisäännöt on selvät.
Minun aikani seksiturismin parissa on ohi. Jalkavaimo on tässä hakusessa. Kokeilin suomalaista sivustoa jossa nuoret naiset etsii sopnsoria. Sieltä löytyykin todella kaunista ja fiksua opiskelijatyttöä, ei mitään ongelmaa. Mutta niillä tuntuu tuo nälkä kasvavan syödessä ja haluaisivat jo kiikuttaa kamppeita talooni, mutta se ei nyt vaan käy. Ennemmin otan kolmevitosen thaimaalaisen kotiini jalkavaimoksi kuin parikymppisen siideripissiksen, oli tämä sitten valmistumassa miksi hyvänsä. Tämä siksi että thai osaa sen jalkavaimon homman mutta yksikään suomalaisnainen ei osaa. Uutta vaimoa kun en ole hakemassa.

Mutta hyvää lomaa sinulle! Arvostan miestä jolla virtaa riittää moisiin seikkailuihin. Itseä ei, kuten sanottu, enää moinen kiinnosta ei innosta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Moi Huntteri.

Täräytit sitten tiskiin palstan yhden parhaimmista kirjoituksista.

Pian alkaa paskapalautetta ryöppyään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Asialliset kirjoitukset on myrkkyä noille trolleille. Ei ne pysty edes lukemaan niitä, kun tajuaisivat oman tilanteensa olevan kamala. Siksipä ne siirtyy takaisin huutamaan pippeliä, huoraa ja pallomahaa, toivoen että joku provosoituu. Sitten vetävät kourallisen nappeja naamariin.

Tiedän näitä katkeria lääketokkurassa hilluvia tapauksia lähipiiristäni.

"Taiteilija"siskoni jätti tyttärensä aikoinaan heitteille ja välillä vei heidät mukanaan kerjäämään jonnekin etelän hetelmien pariin. Tytöiltä jäi peruskoulukin kesken. Suomeen palattuaan päälle parikymppisinä, olivat täysin sossukamaa koko porukka. Kuntahan niille heti kämpät hommasi ja ruokarahaa.

Siitä sitten tytöt peruskouluun istumaan lasten joukkoon aikuisina. Oli paniikkihäiriöt, fibromyalgiat, sosiaalisten tilanteiden pelot, kaksisuuntaiset mielialahäiriöt ja kaikki mahdolliset modernit vaivat, jotka estävät kaikenlaisen työnteon.

Sitten linnoittautuivat kolmistaan vetelemään niitä lääkekoktailejaan valkoviinin kanssa. Noin 7 eri lääkettä pari kertaa päivässä määräsi lääkäri. Kun yritin joskus keskustella lääkkeistä vierottumisesta niin saivat hirmu raivarit että kun LÄÄKÄRI MÄÄRÄSI niin älä sä saatana tuu siihen arvostelemaan lääkärin arviota!!!

Kaikki keskustelunsa pyörivät joko menneen elämän kohokohdissa tai sitten niissä lääkkeissä ja siinä kenellä on rahaa ja kuka tuo sätkän puruja ja vinkkupöntön ja että pitäs käydä tuplaamassa annokset kun ei enää toimi samalla tavalla. Kolmen kuukauden välein sitten psykiatrin haastattelu jossa todetaan että tilanne on pahentunut ja kokeillaan toista lääkekoktailia. Tytöt tietenkin unohtivat mainita kiskovansa 2 litraa valkkaria lääkkeiden kanssa joka päivä.

He ovat täysin menetettyjä. Minulla ei ole enää siskoa eikä siskontyttäriä. Kukaan ei voi heitä enää auttaa. Avuntarjoajat julistetaan paskiaisiksi jotka eivät ymmärrä kun ihminen on sairas.

Tätä porukkaa nämä on täälläkin nämä onkopojat ja lerpat. Lääketehtaille ja Alkolle menetettyjä sieluja. Hyvää loppuelämää vaan heille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Jep, juuri näin ja siihen päälle vielä kommunistisuomi, niin paketti kasassa.

Omalta osaltani olisi tarinaa, mutta en viitsi.
Kuitenkin mainitsen että olen punainen vaate monelle, koska elän omasta mielestäni varsin mukavaa elämää Thaiperheeni kanssa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
ThainAviomiesOriginal101 kirjoitti:
Jep, juuri näin ja siihen päälle vielä kommunistisuomi, niin paketti kasassa.

Omalta osaltani olisi tarinaa, mutta en viitsi.
Kuitenkin mainitsen että olen punainen vaate monelle, koska elän omasta mielestäni varsin mukavaa elämää Thaiperheeni kanssa.
Mukava elämä on kielletty suurimmassa osassa Suomea.

Sanotaan että suomalaisen ja jenkin ero on siinä, että kun jenkki ostaa hienon auton niin sen naapuri sanoo "Hieno peli, jonakin päivänä minäkin ostan vielä tuollaisen"
Suomalaisen naapuri sanoo samanlaisessa tilanteessa "Velkainen paska, voi kunpa se hajois"

Tulipas tuossa viime kesänä eräs nuori ADHD- yh-äiti naapurista tomera vihaisesti marssien kysymään minulta pihalla, kun kävelin thaiheilani kanssa autolle, että "Minkä ikäinen sä olet ja minkä ikäinen toi sun tyttöystävä"? Naureskelin hieman vaikka kysymys oli töykeästi esitetty, varsinkin kun ei oltu kunnolla edes hyvänpäivän tuttuja tuon katkeran oloisen ketjupolttajan kanssa. Vastasin että minä olen 48 ja hän on 34.
Hän siinä sitten rauhoittui ja sanoi että "No toi nyt on viel ihan ookoo"
Kysyin mikä on ok? "No toi ikäero, kun meidän rapussa mummot on veikanneet että alaikäisen oot tuonut. Mulla hieman kiehahti ja sanoin että pitäkää vittu huolta omista asioistanne ja painu vittuun mun silmistä. Säikähti ja lähti lompsimaan.

Ymmärrän jos jossakin Juupajoella on kylän ensimmäinen musta mies soittamassa rumpuja Siwan edessä lannevaatteessa että sitä ihmetellään mutta tämä tapahtui ihan kuitenkin stadissa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
thainsulho kirjoitti:
Mukava elämä on kielletty suurimmassa osassa Suomea.

Sanotaan että suomalaisen ja jenkin ero on siinä, että kun jenkki ostaa hienon auton niin sen naapuri sanoo "Hieno peli, jonakin päivänä minäkin ostan vielä tuollaisen"
Suomalaisen naapuri sanoo samanlaisessa tilanteessa "Velkainen paska, voi kunpa se hajois"

Tulipas tuossa viime kesänä eräs nuori ADHD- yh-äiti naapurista tomera vihaisesti marssien kysymään minulta pihalla, kun kävelin thaiheilani kanssa autolle, että "Minkä ikäinen sä olet ja minkä ikäinen toi sun tyttöystävä"? Naureskelin hieman vaikka kysymys oli töykeästi esitetty, varsinkin kun ei oltu kunnolla edes hyvänpäivän tuttuja tuon katkeran oloisen ketjupolttajan kanssa. Vastasin että minä olen 48 ja hän on 34.
Hän siinä sitten rauhoittui ja sanoi että "No toi nyt on viel ihan ookoo"
Kysyin mikä on ok? "No toi ikäero, kun meidän rapussa mummot on veikanneet että alaikäisen oot tuonut. Mulla hieman kiehahti ja sanoin että pitäkää vittu huolta omista asioistanne ja painu vittuun mun silmistä. Säikähti ja lähti lompsimaan.

Ymmärrän jos jossakin Juupajoella on kylän ensimmäinen musta mies soittamassa rumpuja Siwan edessä lannevaatteessa että sitä ihmetellään mutta tämä tapahtui ihan kuitenkin stadissa.
Stadi on nykyään täynnä näitä junan tuoneita Hesalaisia, joita kiinnostaa enemmän toisten elämä kuin omansa. Nyt ne haluavat Hämeentien kävelykaduksi??????

Täällä Thaimaassa vähemmän uteliaita, vaikka niitäkin on.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
TerveisetSoiLengkeeniltä kirjoitti:
Stadi on nykyään täynnä näitä junan tuoneita Hesalaisia, joita kiinnostaa enemmän toisten elämä kuin omansa. Nyt ne haluavat Hämeentien kävelykaduksi??????

Täällä Thaimaassa vähemmän uteliaita, vaikka niitäkin on.
Totta Suomessakin! Mutta jos haluat oikein kunnon juoruämmä, valehtelu ja vakoilukulttuuriin, niin mene Kreikkaan! Siellä vanhat pojatkin joutuvat kertomaan äitilleen ja siskolleen sanasta sanaan sen, mitä Celena sanoi Georgesille ravintolassa Isadoren mekosta ja mitä sitten tapahtui... Ja sanakaan ei ole totta. Mannen ja savolaisen risteyttämä Turussa asuva avioton lapsikin on rehellisyyden perikuva kreikkalaisen rinnalla.
Kreikkalaisen miehen elämän kahdeksan tarkoitusta ovat: Laiskottelu, kusettaminen, valehtelu, erilaiset petokset, liioittelu, valittaminen, ruoka ja pillu.
Jos kreikkalaista miestä pyydetään tekemään työ, joka veisi tehtynä aikaa kaksi tuntia hänen elämästään, niin hän mieluummin käyttää kuusi tuntia aikaa sen selittämiseen, miksi hän ei sitä voinut tehdä, kuin että tekisi sen. Saattaapa vielä valehdella että tein tein, vaikka jäisi siitä valheesta vartin päästä kiinni.
Se on kiva kun soitat töistä tullessasi "sairaslomalla" olevalle kreikkalaiselle miehelle, että muistithan rakas että meille on vieraita tulossa ja olethan tiskannut ja hakenut ruokatarvikkeet ja hän sanoo että tietenkin rakas tietenkin. Sitten kun tulet kotiin niin paskaiset astiat on piiloteltu komeroihin ja ruokaa ei näy missään ja alkaa hirmu selittely kuinka juuri oli lähdössä ja tiskaamassa mutta tulitkin niin nopeasti...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tereiset taas, näyttää tämä Songranin juhliminen menevän aina vaan hullummaksi, tänään tosin voi olla viimeinen päivä. Koko rantakatu on suljettu liikenteeltä ja ihmiset bilettää ja leikkii vesisotaa. Itseä ei vesisota paljon kiinnosta, joten täytyy tästä lähtien vältellä tänne lähtemistä songranin aikoihin.

Pitää palata viidenteen iltaan, siinähän kävi niin, että lähin walkkarille vetämään kaljaa, useamman ehdin vetääkin ja sitten kävi niin kuin usein käy eli löysin baarihallista semmosen tukkansa punaseksi värjänneen tytön, yritin vastustella mukaan ottamista, mutta sorruin sitten kuitenkin ottamaan.

Ei siinä mitään, tyttö oli oikein mukava 23v. Itsellä kyllä oli virtaa vaikka olikin jo illan toinen tyttö, mutta ehkä sen ja oluen takia kesti tosi pitkään, ei meinannut tulla millään. No, eihän se haitannut.

Kaljaa oli mennyt lopulta aika paljonkin, koska tahti oli loppuillasta nopea ja eilen sitten särki päätä. Vietin päivän lähinnä makaillen kun edellinen ilta venyi niin myöhään.

No, eilen illalla sitten lähin jälleen reissuun ja istandin oluelle parissa baarissa Soi lk metrolla. Siinä toisessa jututin asiallisen näköistä 26v tyttöä, mutta syystä tai toisesta väitti että pitää olla töissä, ei voi lähteä mukaan.

No, ei se mitään palasin kakkoskadulle ja Soi made in thailandille, siinä vessaan mennessä törmäsin nättiin niin ikään tukkansa punaseksi värjänneeseen tyttöön, piti seurata mihin baariin se menee ja pian vessareissun jälkeen suuntasin tuohon baariin.

Tyttö oli hieman muodokkaampi kuin mistä yleensä tykkään, 24v. Aika pian lähti mukaan. Niin, tässä sitä sitten ollaan, 6 iltaa takana ja 7 eri tyttöä duunattuna.

Ei ole vielä tähän leikkiin väsynyt, kyllä sen aina pari kertaa vuodessa jaksaa.
Ilmianna
Jaa
Hei vajakit ei pitäisi toisten seksit kiinnostaa tai seksittömyys.Jos on omat asiat kunnossa kiinostaa vitusti mitä se ylipainoinen jaakko tekee jossain lomalla.
Omasta elämästä kertominen täällä on melkein yhtä naurettavaa oli totta tai tarua.
Tiesittekö että keskiarvo pariskunta panee kerran viikossa.Eli jos joku tekee sen kahdesti niin joku ei ollenkaan.
Niin jos oot peris runkkari niin et sä paljoa normaalille avioparille häviä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ei sun vajakin ole pakko lukea eikä tämä ole mikään "kuka panee eniten" kilpailu. Heppu sattuu olemaan seksituristi, jotka on nykyään harvinaisia. Minä luen mielenkiinnosta, millaista on seksituristin elämä. Sinun ei tarvitse lukea, eikä kommentoida.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jatketaan nyt lomareissun raportointia, vaikka eipä tässä paljon uutta ole. Eilen oli hullua menoa Songranin päättäjäiset. Matkasin soi seiskalle ja pysädyin siskan ja kasin väliselle kujalle kun siinä näkyi baarissa pari asiallisen näköstä tyttöä.

Meno baarissa oli ihan hullua, siinä oli pari brittiä ja skottia menopäällä, valtavaa biletystä ja soittivat kelloa tämän tästä, sain viisi ilmaista drinkkiä, enkä ollut ehtinyt tilata kun yhen oluen. Pari olin ottanut aiemmin kun pysähdyin parissa baarissa ennemmin.

No, ensin simahti toinen skotti, mätkähti laattialle, aivan kännissä, ei saatu sitä enää kuin örisemään, tässä se makaa baarin penkeillä johon se aseteltiin selvenemään:
http://aijaa.com/cZVW6O

No, toinen skotti jatkoi bilettämistä kunnes pian myös se mätkähti baaritiskin päälle ja siirrettiin se biljardipöydän päälle makaamaan. Pöytä oli suojattu peitteellä songranin takia, tässä toinen kaveri lepäämässä:
http://aijaa.com/iX8Xu3

Eli sellasta, minä olen luullut että skotit kestää viinaa. Itsekin alkoi olla vähän humalassa koska oli joutunut niin nopeaan tahtiin vetämään tarjoiltuja juomia. Päätin lähteä ja kävellä Walkkarille että pää selviäisi ja tulisi vähän taukoa juomiseen. Skotit jäi sinne baariin nukkumaan, ehkä baarin tytöt saa ne jossain vaiheessa kuntoon.

Rantakatu oli täynnä moskaa päivän bileistä ja myyntikojuja purettiin. Freelancerit loistivat poissaolollaan. Ei siis ikinä ole ollut yhtä vähän freelancereita, muutama hassu koko välillä soi kasilta Walkkarille. Ilmeisesti Songran bileet oli häätänyt ne pois, mutta en tiedä minne. Eiköhän ne tänään ole palanneet partiopaikoilkeen.

Walkkarilla kävin parissa baarissa, ekassa oli pari asiallisen näköstä tyttöä, mutta ei oikein syntynyt juttua kun siinä oli joku ilmeisesti rikas farangi joka tarjosi jatkuvasti drinkkejä kaikille baarin tytöille.

Päätin vaihtaa paikkaa ja bongasin nätin ”blondin”, eli hiuksensa värjänneen seksikkään tytön, jäin siihen, tyttö oli bilepäällä ja halus juomaa ja tuli samantien baaritiskin toiselle puolelle syliini istumaan. Halusi hetikohta tietää barfinaanko hänet, yritin sanoa en tiedä, vaati heti päättämään yes or no. No, päätin ottaa tytön, ei enää huvittanut jatkaa ettimistä ja tämä oli kyllä ihan vaatimukset täyttävä.

Tyttö ehti juoda aika monta ladydrinkkiä ja ilmeisesti ihan alkoholillisia, ainakin siltä vaikutti kun maistoin tytön drinkkiä.

Tyttö oli hieman huppelissa ja hotellilla tosi kiihkeä, voisi sanoa suorastaan agressiivinen sängyssä. Otti suihin ja ratsasti mielettömällä kiihkolla. Oli myös mielettömän kaunis katsella ratsastaessa, 21 vuotias ja timmissä kunnossa. Vaaleaksi värjätty tukka letitettynä näytti kuin teinitytöltä.

Itse olin juonut poikkeuksellisen paljon sattuneesta syystä joten jälleen kestin tosi pitkään. Tytöllä onneksi riitti kiihkoa ja intoa. Mutta homman jälkeen tyttö nukahti heti käymättä vessassa tai pesulla.

Itsekin nukuin hämmästyttävän hyvin, kello oli 13:10 kun tyttö heräili ja alkoi tehdä lähtöä, itse heräsin kuselle kymmenisen minuuttia ennemmin.

Kohta sitten alkaa uusi ilta ja uusi kierros
Ilmianna
Jaa
Skotit, kuten turskatkin, edustavat nykyeurooppalaista alkoholikulttuuria, siis sitä samaa, jota esiintyi Suomessa 1970-luvulla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Miten suomalaisten alkoholikulttuuri on muuttunut 1970 luvulta 2010 luvulle.
Tarkentaisitko hieman.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
No niin, tässä heti aamutuimaan kirjoittelee Pattayan onnellisin mies.

Sain nääs viime yönä ja taas tänä aamuna Pattayan kauneimmalta baaritytöltä. Ainakin kauneimmalta minkä oon tällä reissulla nähnyt.

Laitoin tytön merkille jo muutama ilta sitten, hän on coyote tanssijana yhessä baarissa, jääköön tarkemmat koordinaatit nyt kertomatta. Siinä yksi ilta hän oli tankotanssimassa kun kävelin baarin ohi, katoin että ompa sikamakean näköinen tyttö, menin baariin kaljalle. Mutta tanssin jälkeen tyttö meni heti jonkin asiakkaan pöytään kilistelemään. Seurasin jonkin aikaa tilannetta, mutta päätin että tuun joku toinen ilta katsomaan onko tyttö vapaana.

Toissailtana kävin samassa baarissa, mutta ko tyttöä ei näkynyt. Eilen sitten päätin poiketa siinä jälleen, tyttö oli taas tankotanssimassa, istuin kaljalle. Tanssijanvaihdon jälkeen tyttö meni istumaan muiden tyttöjen kanssa, joten päättelin hänen olevan nyt vapaa. Lähin samantien tekemään tuttavuutta.

Tyttö on tosi hoikka ja tosi kaunis vartalo ja pakarat, sekä kauniit kasvot, ainut miinus että hymyili vähän oudosti, kasvot peruslukemilla oikein nätti naama. Hiukset värjätty punaiseksi, taitaa olla muotiväri nykyään kun jo monta punatukkaista duunannut tällä reissulla.

No, tytön kanssa alkoi synkata ja muutaman ladydrinkin ja muun jälkeen barfinasin hänet, tyttö kävi vielä pari kertaa tankotanssimassa kun oli hänen vuoronsa. Siinä yksi toinen asiakas vielä ihastui häneen ja halusi tarjota hänelle drinkin ja kai olis halunnut muutakin, mutta ei onnistunut pääsemään välistävetämään.

Tytön kanssa lähettiin hotellille, hän oli vasta 21v ja vähän mietin että mahtaako olla pettymys sängyssä kun muuten oli niin täydellinen paketti. Mutta ei tarvinnut pettyä, tosi hyvin oli asialla ja myöskin aamulla heti valmis uusintaan. Täytyy vielä kertoa että tytöllä oli yksi kauneimpia alapäitä mitä olen nähnyt. Todella kaunis ja siisti sen vako.

Näitä todella poikkeuksellisen kauniita tulee vastaan vain turhan harvoin, oon toki muutaman vastaavan kohdannut aiemminkin, yhen täällä, yhen Bangkokissa ja kaksi Phuketissa. Tietenkin se toinen Phuketin tyttö joka jo lopetti työnsä on täys yliveto, mutta tämä oli samaa sarjaa.

Tyttö lähti kotiinsa äsken yheltätoista ja itse oon niin hyvällä päällä että ei enää huvita jatkaa nukkumista, joten päätin kirjoitella kuulumiset ja lähen kohta johonkin syömään.

Lupailin tytölle tavata hänet tänä iltana uudestaan. Aika usein jätän ne lupaukset täyttämättä, mutta tällä kertaa aion ainakin mennä baariin ja jos tyttö on vapaana ottaa hänet uudestaan.

Eihän ne tytöt tästä parane, tämän haluaisi mielellään useammaksi yöksi
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mukavaa settiä,tulee ihan omat reissut mieleen. Anna palaa vaan ja jatka raportointia. Mukavampi näitä on lukea,kuin numeromiehen häiriköintiä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hyvän tytön kun tapaa kannattaa vaihtaa puhelinnumeroita.
Ilmianna
Jaa
Sun pitää aloittaa panopäiväkirja ja antaa kumppanelle pisteytys
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Voihan sen rustata tännekin, Tulee palstalle muutakin luettavaa kuin tuota säälittävää Sika Amalian itkua.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Vanhassa Säästöpankin kirjassa oli toisella puolella otto, toisella pano. Tuosta saa hyvän pohjan päiväkirjaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Seksituristien seikkailut kiinnostaa aina! Anna tulla vaan tarinaa lisää! Mikä on nykymeininki Pattayalla. Se on hienoa kun kulttuuria sekoitetaan! :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Huh, onpa nohevaa kamaa
Ilmianna
Jaa
Eilen sitten kävelin Central Marinan Big-C:hen, eipä sieltä juuri mitään ostettua tullut, mutta syömässä kävin.

Takastullessa kävelin Soi kutosen, siellä tytöt oli töissä jo päivällä, nuoretkin, itse asiassa se mun yhen illan tyttökin oli jo siellä vikuttamassa. Lisäksi bongasin siellä yhen entisen tyttöni, jonka otin aikoinaan aiemmilla reissuilla muutamaksi yöksi Walkkarilta. Oli nyt siirtynyt kutoselle. Join siinä reissun ensimmäiset päiväkaljat, olen tällä reissulla vasite vältellyt päiväkaljoja.

No, tyttöjen kanssa ei tullut kauppoja, mutta totesin että näppärää että nuoretkin tytön on jo niin aikaisin töissä, voisi joskus duunata niitä jo hyvissä ajoin ja pääsis ihmisten aikaan nukkumaan.

Illalla lähdin sitten vaeltamaan kohti edellisillan tytön baaria. Välillä poikkesin parissa paikkaa juomassa kaljan kun bongasin nätin näkösiä tyttöjä. En kuitenkaan sitten hairahtanut ja jatkoin tytön baariin. Oli jälleen juuri tanssivuorossa, mutta tuli siitä sitten samantien seuraan kun vuoro vaihtui.

Tytön kanssa juotiin joitakin, hän kävi vielä tanssimassa. Esitteli siskonsa 23v joka työskenteli samassa baarissa, ei yhtä kaunis, jotenkin jylhemmät kasvonpiirteet. Huolestuin että rupsahtaakohan tämäkin 2 vuodessa.

Tytön kanssa lähdettiin, ehdotin jos hän halua voidaan käydä vielä jossain. Niinpä hän lähti johdattamaan mua ja saavuttiin rokkibaariin, jossa oli hänen kolmas siskonsa amerikkalaisen poikaystävän kanssa. Tämä olisiskoksista vanhin ja jo 29. Mutta ihan nätin näköinen ikäisekseen, muistutti paljon enemmä tätä nuorimmaista kuin keskimmäistä.

Tytöillä oli meno päällä ja siinä tuli sitten vielä juotua muutama. Meni eilen varmaan yli 10.

Hotellilla tyttö kävi kiihkeänä ja oli paljon rajumpi kuin edellisenä yönä, sanoisin jopa että vähän villiä seksiä tällä kertaa. Mutta hauskaa.

Nukuin niin että heräsin vasta puol 12 kun tyttö herätteli että hänen täytyy lähteä. Voipi olla että tavataan taas illalla.

Nyt oon Beer gardenissa syömässä, aattelin pitää kai sitä tälläkin reissulla kerran syödä täällä.
Ilmianna
Jaa
Onkohan enää Pohjanmaalle paluuta, tuollaisen riettauden jälkeen?
Ilmianna
Jaa
Kyllä parin päivän päästä oli tarkoitus palata Pohjanmaalle kun pitää keskiviikko-aamuna olla töissä. Ei tällä kertaa pystynyt järjestämään kuin vajaan kahen viikon vapaat.

Eilen reissun kymmenes ilta ja kymnenes tyttö. Lähin vaeltamaan kohti edellisen kahen illan tytön baaria, poikkesin välillä muutamassa paikassa jossa bongasin nätin näköisiä tyttöjä. Yhtä jo itte asias alkoi vähän tehdä mieli.

Jatkoin kuitenkin tytön baariin, mutta tyttöä ei näkynyt siellä. Toki kellokin oli jo vierähtänyt, mietin olisko lähtenyt jonkun mukaan. Yksi toisista tytöistä kertoi että hän ei ole töissä tänään. Ehotti että ottaa joku muu tyttö. Siinä baarissa oli edellisinä iltoina yksi toinenkin kaunis tyttö, mutta sitäkään ei eilen näkynyt.

Mutta eihän tuosta haittaa ollut, päätin ettiä uuden tytön ja lähdin Walkkarille. Siellä pysähdyin yhessä baarissa ja jututin yhtä asiallisen näköstä tyttöä. Mutta päätin kuitenkin vielä vaihtaa paikkaa.

Sitten kävin yhes baaris josta oon vuosien varrella ottanut viisi eri tyttöä, siellä on yleensä aina laadukkaita. Siellä oli töissä yksi jonka oon nähnyt aiemmillakin reissuilla, kuulemma työskennellyt siinä jo kaksi vuotta. Edellisillä kerroilla olin aina ihastunut johonkin muuhun ko. baarissa joten tätä tyttöä en ollut ikinä ottanut.

Päätin korjata asian tällä kertaa ja ottaa hänet mukaan. Ihan hyvä juttu, kivaa oli, tyttö oli 24v ja vähän isorintaisempi kuin useimmat. Samalla saatiin sitten 10 eri tyttöä taas täyteen tälläkin reissulla. Se on aina mieltä ylentävää kun on taas saanut sekstattua niin monen kanssa ja kuka tietää vaikka tässä vielä kertyisi pari lisää
Ilmianna
Jaa
Terveiset pohjanmaalta. Reissu on sitten ohi ja loppuraportin aika kun en ehtinyt viimeisistä päivistä ennemmin kertoa.

Sunnuntai-iltana menin jälleen kattomaan tuota reissun parasta tyttöä, hän oli jälleen töissä, joten ei muuta kuin tyttö völjyyn kolmanneksi yöksi.

Maanantaina tyttö lähti puoli 12 ja itse lähes heti perässä checkouttiin ja Bell servicen minibussi tuli mut hakemaan hotellilta, kun olin varannut sen netistä. Inn house oli ihan asiallinen hotelli, edullinen ja hyvällä paikalla, ainut miinus turhan pieni uima-allas, tosin se oli kivasti katolla niin että viimeisetkin auringonsäteet paistoi sinne illalla. Kings table baari hotellin edes oli hyvä paikka ja siinä työskenteli mukavia tyttöjä.

Siirryin Bangkokkiin viimeiseksi illaksi odottelemaan Finskin aamun lentoa. Hotelli oli tietysti jälleen kerran FX Makkasan, näppärästi ihan Makkasanin aseman edessä ja maanalaisen asemalla. Heti kun pääsin hotellille lähdin maanalaisella ostoksille Fortunetowniin ja Rama ysille.

Ja heti kun pääsin ostoksilta hotellille niin samantien suihkun kautta maanalaisella Soi cowboylle hakemaan vielä viimeisen illan tyttö. Kävelin cowboyn edestakas kerran ja menin Tilac:iin, sieltä bongasin lähes heti sopivan tytön. Vaaleaksi hiuksensa värjännyt, ikää jo 30, mutta nätti ja seksikäs.

Aloin tehä tuttavuutra ja ei siinä kauaa mennyt kun alettiin jutella bisnestä. Baarimaksu 800, short time 3000b ja lontime 5000b, Bangkokissa on tyyriit hinnat. Päätin ettei täs viimesenä iltana viitti viivytellä, eikä ottaa tyttöä yöksi koska on niin aikanen lähtö, otin tytön shortille ja oltiin hotellilla jo ennen yhtätoista, puolen yön jälkeen tyttö poistui ja sain rauhassa yrittää nukkua viiteen kun piti nousta siirtymään junalle.

Makkasanilta pääsee näppärästi lentokentälle 20 yli kuudeksi.

Eli niin reissu meni, 11 tyttöä 19-30v 12 yössä. Hauskaa oli. Seuraavan kerran lähden viimeistään jouluna, ellen kesällä tai syyslomalla innostu lähtemään. Rahasta ei oo onneksi kiinni, sitä kyllä on niin ettei tälläinen reissu tunnu missään
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
No, siinä on kehitysapua annettu, vastikkeellista. Siitä saa Sippilän Hjallitus ottaa esimerkkiä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
vaiSiittilänhallitus kirjoitti:
No, siinä on kehitysapua annettu, vastikkeellista. Siitä saa Sippilän Hjallitus ottaa esimerkkiä.
Kehitysavut on Suomestakin valuneet 70-100% vääriin taskuihin. Niillä tehdään politiikkaa ja ruokitaan sotapäälliköitä, kapinallisia ja diktaattoreja pääasiallisesti.

Nuo kehitysavut ja Punaiset Ristit on järkyttävää rosvousta olleet aina. Muistan yhden keräyksen jo 80-luvulta jota suojeli Tellervo Koivisto. Myöhemmin kävi ilmi että markkakaan ei ollut mennyt perille ja kukaan ei tiennyt minne ne meni.

EU lahjoitti 5 miljardia Venäjän ydinvoimaturvallisuuden parantamiseksi. Rahat katosiva ja vain yksi laitehankinta oli tehty, mutta kyseinen laite oli jo myyty eteenpäin toiseen maahan.

Lahjoitusvaroilla rakennettiin 2000-luvun alussa Somaliaan 300 miljoonaa euroa maksanut huippuluokan sairaala. Paikalliset ei tykänneet, että valkonaamat tulee pröystäilemään hienolla sairaalalla. Hyökkäsivät sinne juuri valmistuneeseen sairaalaan, ryöstivät, hajottivat ja polttivat kaiken ja lahtasivat henkilökunnan. Sairaala seisoo raunioina tänä päivänäkin.

Sairaalassa oli tuhottu röntgenosastolla ollut laite. Sieltä oli viety sisältä radioaktiivista hiekkaa. Joku perhe vei hiekan kotiinsa, kun se lämmitti kivasti käsissä ja "tuotti onnea". Kaikki kuolivat säteilyvammoihin alle viikossa.

Nuo helvetin apinat pitää jättää ihan oman onnensa nojaan. Mitä enemmän niitä autat, sitä enemmän ne riehuu ja tappaa.

Sen sijaan Pattayalla avustus menee suoraan kohteeseen lyhentämättömänä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Miksi ihmeessä menit Bankkariin viimeiseksi yöksi Pattayalta kun otat taksin klo 05.30 aamulla niin olet Suvarnabumilla ennen klo 07.00 aamulla ja ehdit lennolle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Itse asiassa halusin käydä ostoksilla Bangkokissa, koska etsin jotain jota Pattayalta en oikein löytänyt. Olen toki joskus aiemmin mennyt suoraan Pattayalta Suvarnabhumille taksilla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
vaiSiittilänhallitus kirjoitti:
No, siinä on kehitysapua annettu, vastikkeellista. Siitä saa Sippilän Hjallitus ottaa esimerkkiä.
Kyllä, nyt on hyvä olo kun on jälleen kerran avustanut mukavia tyttöjä ja Thaimaan kansantaloutta. Parasta kehitysapua on vapaaehtoinen ja vastikkeellinen kehitysapu, sitä antaa ihan mielellään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Saisko Ylivieskan kirkollekkin pienen, ihan näennäisen, summan ?

-ehtoollisella sitten annetaan takaisin-
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Valitettavasti ei kun olen eronnut kirkosta. En suuremmin usko kristilliseen sanomaan. Ehkä minun pitäisi kääntyä Buddhalaiseksi, se kun vaikuttaa kaikin puolin inhimillisemmältä ja miellyttävämmältä uskonnolta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Pohojalainenbuddhalainen kirjoitti:
Valitettavasti ei kun olen eronnut kirkosta. En suuremmin usko kristilliseen sanomaan. Ehkä minun pitäisi kääntyä Buddhalaiseksi, se kun vaikuttaa kaikin puolin inhimillisemmältä ja miellyttävämmältä uskonnolta.
Siihen ei tarvitse kääntyä, vaan sitä voi opiskella ja harjoittaa ihan vapaasti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jäi Burman Ruusut testaamatta. Otappa ensi reissulla ohjelmaan.

Heillä on paljon annettavaa omasta seksuaalikulttuuristaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Mitäs ne niin erityisesti osaa ? Onko bolsevismi kouluttanut heistä esim suun käytön erityisosaajia ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Täytyy myöntää että Burmalaiseen en ole koskaan Thaimaassa törmännyt. Ehkä vielä joskus.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Karonilla burmilla oli oma "ostari" siinä rantakadulla, jossa iltaisin jauholla poskensa sotkeeneet mammat yrittivät myydä tyttäriään matkaan. Kauppa taisi käydä huonosti.

Samana vuonna kun opettivat niitä Porilaisia bodareita, jotka vaativat Rolexille takuuta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ei pidä levittää burmalaisista väkivallan kulttuurin kuvajaista, vaikka ovatkin lähteneet karkuun Myanmarin bolsevikkejä.

Ovat hyvin rauhaa rakastavaa kansaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
No olipa hauska matkakertomus
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Paluu Pattayalle

No niin, kuten tuossa uutena vuotena edellisessä ketjussani lupailin niin taas tuli lähdettyä Pattayalle pääsiäiseksi. Tai Sonkraniksi nyt täkäläisittäin, märkää on kun kaikki pruuttailee vesipyssyllä.

Eilen siis tulin Finnairilla ja saman tien bussilla Pattayalle, lähtö viivästyi tunnilla kun poistivat koneesta jonkun ja sen tavarat ennen lähtöä.

Hyvissä ajoin pääs kuitenkin tänne Bell servicen bussilla ja pikkubussilla hotellille. Baywalk residence oli tällä kertaa loppuunmyyty niin piti arpoa uusi hotelli. Tuttuun tapaan valittin hotellin Soi 13:lta mutta tällä kertaa itelle uus paikka kun en oo juuri tässä hotellissa ennemmin ollut, viereisessä kyllä. Ihan siistiltä vaikuttaa, katolla pieni uima-allas.

Eilen ei paljon sitten ehtinyt tehä, hotellilla menin heti perille päästyä nukkumaan ja nukuin viiteen, sitten heräsin ja kävin uima-altaassa.

Kaheksalta lähin kattomaan tyttöjä. Ensin kakkoskatua Soi seiskalle, ekassa baarissa oli kaksi asiallisen näköistä tyttöä, mutta tuntui että on vielä liian aikasta, joten päätin jatkaa matkaa takaspäin katselemalla rantakadun freelancerit, muutama asiallinen näkyi, mutta päätin jatkaa Beer gardeniin. Siellä yksi yli-ikäinen nainen yritti tyrkyttää itseään, ei luonkollisestikaan tullut kauppoja, vaan jatkoin sitten kiertämään Walkkarin baarihalleja etc.

Walkkarillakin pruuttailivat vettä. Beer gardeniin oli cesipyssyjen tuonti kielletty plakaatti ovella, siellä sai vähän kuivateltua kun soi seiskalla oli tullut kastelluksi.

Vähän hiljaiselta tuntuu baarihalleissa kun nyt oli entistä enempi joitakin tyhjillään olevia baaritiskejä. Viimeisessä baarihallissa katsoin sitten että tuossa olisi yhdellä tiskillä nuoren näköinen nätti tyttö, joten jäin siihen kaljalle. Pelailtiin ja päätin että turhapa tässä on enää katsella, otetaan tästä tyttö mukaan. Samasta baarista oon joskus ottanut muita tyttöjä, joten baarin vanhat naiset tunsi mun, tyttö oli kuulemma uusi työntekijä. Tyttö oli 21v, ei puhunut kovin hyvin englantia.

No, lähimme hotellille ja loma sai hyvän alun, tyttö lähti kotia tuos yheksältä aamulla, ite päätin jatkaa nukkumista. Nyt heräsin ja aattelin katella vielä nettijuttuja ennen kun lähen syömään.

Ihan asiallinen tyttö, mutta tänään aattelin silti etsiä uuden, ehkä lähen tänään käymään katselemassa tyttöjä Soi kutosella tai Soi Metrolla kun ne jäi viime reissulla vähemmälle katsastukselle.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta