urologilla tetis

oppihoitsu1994

Olin työssäoppimas vieraalla paikkakunnalla erääl yksityis urologilla, olen 17 V neito, ja onnekseni urologi Stiina on samalta kylältä ku itekki ja hänen lisäksi mua opastaa eräs hesalainen hoitaja.

Eräänä päivänä saimme tutkitavaks erään nuoren pojan joka oli lähes samaa ikäluokkaa ku itekki, kyseessä oli vain rutiini tarkistus mut Stiinan satua tutkinnan puoleen väliin hän sai kiireellisen puhelun tapereen keskussairaalasta ja joutui lähteen sinne jolloin hän vain käski keksiä jotain ajanvietettä potilaan kaa.

Nooh hoitajan ja Stiinan mentyä seuras hetken hiljaisuus mut pian nousin hoitotason vierelt kuiskaten et käyn vain kattoon pikku jutun ja pikkukiekan tehtyy huomasin et oon ainoo talos poikaa lukuun ottamat ja sihteeri oliki jättäny viestin et, saat seukut neljä päivää vapaata sil tää talo on suljettu nää päivät.

Saan kuulemma asustaa talon asuntolas ja vapaat handut kaikkeen joten palasin stiinan huoneeseen, kysyen et onko sinulla tälle päivälle muuta, poika Risto totes et ei joten kerroin et mää suoritan homman loppuun.

Sit menin Stiinan pöydän tää istumaan selatakseni Riston tiedot ja istuin Riston jalkojen väliin ottaen peniksest kii ja ottaen sivupöydält imusylinterin tojeten et mittaan kalun pituus sit asetin koneen pumppaamaan, about vartin piäst sammutin koneen.

Mittari näytti 32,6 cm kikatin et onpa muhkee kaveri Riston vaan ynisies pumpun valtaisaa voimaa vastaan, sit nostin sylinterin pois ottaen terskan muotosel pääl olevan koeputken et sit katsotaan kui palio sult tulee spermaa, levitin Riston peniksen ympäril öljyä ja vedin tuoreet hanskat käsiin.

Risto kattoi mua aivan ymmällään hetken hierottuani aloin imeä häntä ja pian Risto alko ähkii orgasmin kynnyksel jolloin laitoin koeputken terskaa vaste jolloin alko samanaikaisesti spermaa ruiskuta putkeen, sit laitoin putken kylmäsäilöön ja nuolin peniksen puhtaaks.

sitpä kyseenalaistin Ristolta et ei kai sua vain haittaa et otan varmuudeksi enemmän spermaa johon hän vain nyökkäsi myöntyen, joten hain keskusvarastosta sperman imuttimen jonka laitoin gyneologista tuolia vastapäin kone muistutti hyvinkin panokonetta jos oli imututi kii aivan kuten navetta lypsäjis.

Sit laitoin töpselin seinään ja alipaine letkun kii ali p putkeen ja konehan hurahti käyntiin, sit ohjasin tykytysimukupin Riston peniksen ympärille ja niin oli imutus alakanu.

Hän keppuroi tuolissa sidonta remmei vastaan ja ähisi eikä täälläkään kertaa kauvan kestäny kun orgasmi paukahti ja hän huohotti kiitti Reeta kiitti voisikko ottaa ton imukoneen pois, mut enpä antanut koneen lopettaa vaan kerroin et otetaan nyt vaan Risto kauhisteli et etkö ny sammuttais tota.

Kiertääkseni inkutuksen nousin ja laitoin hänelle suupallon ja menin Stiinan pöydän ääreen tekemään tutkinta lomakkeita, Riston ähistes ja keppuroides tuolilla konetta henkesäkaupalla vastaan lypsäjää.

Kun noin tunteroisen verran oli kestänyt näytteiden lypsyä sammutin imuttajan ja Risto ässähti ihan rennoks eli kone oli tehny työnsä hyvin, sit kattoin koepukiin valuneen sperman määrän "ml: niin kirjoitin ne ylös kpl kohtaisesti ja pistin putket kylmäsäilöön.

Kattelin Ristoo lieväl hullunhymyl ja siirsin sperman kerääjän pois Riston haarojen välist, ja laskin selkänojan lähes vaakaan elikeste ny mää mittaan sulta muut elintoiminnot kui ne reagoi yntymises, joten laittoin Ristolle pinkin suupallon hihnal niskantaa ja asetin verenpaine m syke m ja ynm.

Sit riisuin hoitajan housut pois ja aloitin suikkaril peniksen imettyä täys erektioon pujotin suullani kondomin peniksen piälle ja paril napin painol ohjasin jälkatuet vaakaan ja suoraks et ei horjahtais, joten nousin Riston päälle ja tunkesin hänen valtavan kalun emättimeen ja aloin ratsastaa.

Aloitin homman hitain rauhallisin vedoin katsoen kuin Risto reagoi mut näytyäni et hän otti tän kaiken nautinnosta nii aloin ottaa rivakkaimpia otteit, eli kiihytin tahtia ja melekein heti hidastin jottei hänen penis vain paukahtais orgasmiin, tehtyäni hommaa niin pitkälle ku oma kunto salli nii sit pyssäsin odottamaan Riston kerjäävää katsetta ja tämän pian nähtyäni henkäisin ja jatkoin ratsastamista kiihdyttäen koko ajan.

Kunnes Risto alko ynistä minkä jälkeen tunsin peniksen alkavan sykkimään sisälläni joten irtaannuin hänen piältä ja nostin housut ylle, rullattuani kortsun pois kattelin ristoo hetken aikaa et eikö sin kalu meinaa asettua alolleen joten asetin tuolin jälkatuet takas haarat levälleen asentoon, sit laitoin uudet hanskat ja istahdin jakkaralle riston haarojen väliin ja otin peniksen käsiini.

Hetkisen hierottuuani alotin suikkarin imutin kokomatkalta peniksen vartta hieroen sivus kiveksii ja eturauhasta hoito oli nii tehokast et päässy juur ala kuun nii sain simennesteet jo suuhuni nieltäväks, joten otin samal periaateel viel 3 sen kertaa ja irrotin Riston tuolista antaen hälle yli huomiseks uuden ajan.

Mahollisesti jatkuva

6

3379

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • särkeväpää

      Älä kiitos jatka. Ainakaan jos et ensin opettele kirjoittamaan... aivan KAAMEA luettavaa.. vaikkakin aihe ja idea sinänsä on jees, mutta kirjoitus on muutoin niin täysin ihan silkkaa siansaksaa ja lukukelvotonta paskaa.

      Ensinnäkin kirjoitusvirheitä on niiiiin paljon, että jo siitä saa ensimmäisen kolmen rivin jälkeen päänsäryn.

    • Shaibaa

      Jäikö äidinkielen tunnit väliin? Piti lopettaa lukeminen kahden lauseen jälkeen!

    • wyststwh

      Työnnä löylykauha perseesees ja lopeta tuollainen säälittävä paskakirjoittelu

    • oppihoitsu1994

      No pitänee koittaa parantaa, mut ymmärrä ny et jos ite oot joku 40 V ja ite oon alle 20 V nii on joittenki mielestä ihan siedettävää siellä täällä olevii sanavirheitä ku ei oo viel ku koulutus asteella oleva nuori joo tulee aika ajoin virheitä.

      Mut kiitän hhuomautuksesta

    • potilasm

      hei oppihoitsu, hieno tarina, joko olet harjoitellu sen verran että tekisit mulle eturauhasen tunnustelun? jos et luonnossa niin edes novellina? äläkä välitä noista kommentoivista työttömistä äidinkielen opettajista.

    • Pukkijoulun

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6599
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4253
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2670
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2050
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1578
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1074
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe