VANHUSTEN HÄTÄ

MeMaksammePalkan

Hyvä kirjoitus Hämeenlinnan "työntekijöitten palveluhalukkuudesta HäSan mielipidepalstalla 19.4-2017. Siinä taas kerran pompotettiin asiakasta joka olisi halunnut auttaa vanhusta kotihoidon saannissa. Tämä valtuutettu raparperi kehui toisaalla samassa lehdessä että ilman osaavia työntekijöitä kaupunki ei pysty tuottamaan hyvinvointia, mitä hyvinvointia. Tämä raparperikin kehuu olevansa vanhusten asialla, kyllä ne vanhukset on näköjään unohtuneet. kun on saanut kalastettua niitten äänet. En haluaisi itse kuulla että kaupungin keskus sanoo ettei ketään ole paikalla, kaikki ovat lomalla.

13

268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pispalan.malli

      Samanlaista touhua esim. kaupungin asuntotoimistossa, jossa uudet ja muut parhaiten sijaitsevat kortteerit jaetaan lähinnä kavereille ja/tai punaisen jäsenkirjan haltijoille. Muille vain ittuillaan.

    • palkkapäivääodotellessa

      Kannattaisiko tulla kaupunginjohtajankin ulos sieltä kopiustaan laittamaan alaisensa kuriin. Vaikka semmoiset on työntekijät kun on johto.

    • rätinki

      Ja samanlaista touhua teveys / arvauskeskuksessa, Takki auki hulmuten painellaan pitkin käytäviä kuin paremmatkin professorit, kortisonituubi resepti kouraan ja sillä hyvä , siihen loppuu tietämys . Sairaalassa sama peli, korkkarit jalassa ja kynnet punaisena takki hulmuten painellaan kahviossa leivoksilla herkutellen, vitriini on ikään kuin irvikuva sairaalan tarjoamista suuhun pantavista,, ravinto-opista ei tietoakaan , riittäähän potilaita sekä lääketehtaille tulon muodostusta lääkkeiden myynnistä.
      Mutta äänestäjien olisi peiliin katsomisen paikka, sitä ollaaan saatu mitä ollaan valittu , sairaalan hallintoon , esim palstalla mainittu turhake " raparberi " jonka jutustelusta kaupunginhallituksen kokouksessa esim , voi kukin tehdä omat johtopäätökset jos omaa ymmärrystä riittää.

      • MuiltaPois

        Ja kuitenkin vastustatte suu vaahdossa sotea? Onhan se kauheaa, jos joku tekee asian hyvin, mutta saa siitä voittoa, vaikka se olisi silti halvempi kuin kunnallinen vaihtoehto. Ihminen on omituinen eläin.


    • Kakassa.on.laatua

      Juu, raparperia vaan nauratti kun edellinen hoitaja oli jättänyt potilaan paskoihin. Semmoinen päättäjä meillä on.
      Miksi muuten ei tee niitä terveydenhoitajan töitä?

    • rätinki

      Jees,, satummoisin olin sairaalan kahviossa kun "Rabarberi " loikki suoraan kahvion keittiöön, siellä ilmeisesti on "valio"hallinnon jäsenille omat katetut puffetit josta saadaan energiaa korulausahduksille näin vaalien alla.

      Joten tarkkana seuraavissa vaaleissa, , , tai seurataan edelleen ylimielisen oloisia ilmeitä valtuuston video-kokouksissa.

    • OnNeNiinParhaita

      Lulu ja Kari parantaisivat sairaatkin, jos vain annettaisiin.

      • KokDem-TuhonTie

        HPK-Puolueen Kok/Dem-Mafioosot ja tuo onneton KokDem-Trollipasko vaivaannuttaa ja sairaannuttaa 10 ihmistä sillä välin lisää kun yhtä KokDemujen vainon alle jäänyttä tai sairastunutta yritetään auttaa!


    • nössötulos

      Mitä helvettiä tähän keskusteluun kuuluu HPK tai Kok Demut. Tässä oli aiheena se että kaupunki ja sen työntekijät ei tee sitä mitä tarvii, palvella meitä kaupunkilaisia. Onko se palvelua että pompotetaan paikasta toiseen. Jumankekka jos tämä nössö kaupunginjohtaja ei saa alaisiaan kuriin, niin on parempi että lähtee takaisin sinne Ouluun. Toinen vaihtoehto että hakee kunnajohtajaksi Hattulaan. Saisivat Hattulalaisetkin kärsiä.

      • NössötUlos

        Olet niin kiihkoissa ettet ehtinyt oivaltamaan yhteyttä yli puoluerajojen juuri HPK:n suuntaan!
        Ehkä voin kertoa jos keskityt hetkeksi?

        -Ensinnäkin Kokoomus ja Demarit on yhtä, suurta perhettä Hämeenlinnassa.
        Demarit on pelanneet koko Kiemungin kaksi kautta juuri Kokoomuksen pussiin eräästä tietystä syystä unohtaen kokonaan oman SDP-aatteensa linjakuvion.
        -Kaupungin ylin johto kuuluu poliittisesti juuri Keltanokan osalta Demareihin ja apulaisjohto Kokoomuksen, näin ovat kytkökset kuntahallinnossa, kuin yhtä perhettä ja vihreät hännystelee siinä ohessa keräten irtopisteet.
        -Ainoa *kanto kaskessa* on olleet Persut jotka ovat yrittäneet katkaista niin velkakierteen kuin *hallinnon napanuorankin* mutta pienryhmänä ovat olleet voimattomia alivoimastaan johtuen.

        Tämä mainittu *napanuora* johon on kiinnittyneet vuosikymmenien saatossa edellä kerrotulla tavalla juuri tuo Kokoomus ja Demarit, johtaa HPK:n suuntaan ja varmaa on jos tuota urheiluseuraa ei olisi ollut ikinä Hämeenlinnassa, ei tämä valtapeli kuntahallinnossakaan olisi niin kiinnittynyt toisiinsa.

        On totta mitä kirjoitit erittäin nössöistä kaupunginjohtajista ja allekirjoitankin sen täysin itsekin.
        Samoin on totta mitä kirjoitat palvelusitoumuksesta meille kuntalaisten ja asukkaiden suuntan, hallinnossa on raskautta ja jäykkyyttä siltä osin eikä se tule muuttumaan niin kauan kuin tämä valta-ja voimasuhde on liittoutuneiden, Kokoomuksen ja Demarien vallan ikeen alla!
        Tälläkään vaalikaudella täällä ei tule asiat muuttumaan kun tuota valtamonopolia ei saatu murrettua meidän äänestäjien toimesta......tekisi mieleni sanoa........ - *Väärin äänestetty*


      • HassuTauti

        Apteekista saa varmaan helpotusta viikonlopun yli ja maanantaina järjestyy sitten jo ihan reseptilääkkeitä paranoiaan.


      • Muualta.johdettuHML
        HassuTauti kirjoitti:

        Apteekista saa varmaan helpotusta viikonlopun yli ja maanantaina järjestyy sitten jo ihan reseptilääkkeitä paranoiaan.

        Vaarallista hallintolaista leimaamista.


    • enkylläihmettele

      Vanhusten asiat ei sit kiinnostanu hämeenlinnan päättäjiä paskan vertaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe