Onko tämä Ihmisen Pojan merkki?!

Tähtikanava

Eilen illalla nähtiin Idän taivaalla kirkas valoilmestys, jossa näkyi Kristuksen rakkaat kasvot.
Näkyä nähtiin ainakin Suomessa ja Israelissa. Israelissa taivaalle ilmestyi myös teksti, jossa luki: "Nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä."


Joidenkin lähteiden mukaan Ihmisen Pojan merkistä on maailman loppuun aikaa 17 vuotta.

32

532

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pallouppoaa

      Jos minä olisin Jeesus, en palaisi takaisin - en ole löytänyt yhtään ainoaa pelastamisen arvoista ihmistä; saatanan ja rahan vallassa olevat ovat ahneita, ja uskonnon vallassa olevat ovat itsekkäitä - yhtä kaikki sama tauti.

      Mihin ja mitä varten nämä pitäisi pelastaa?!

      • nainolennahnyt

        Aivan! Olen samaa mieltä kanssasi! Kaikki uskovaisetkin ovat ihan samaa ,tiedän mistä puhun olen työskennellyt paljon uskovien kanssa ja tuntuu,että pahimpia ovat


    • etsintäkäynnissä

      Tai tunnetko jonkun, joka ei kaiva malkaa toisen silmästä?

    • Aloittaja valehtelee. Suomen kielellä ei kukaan kirjoittaisi israelin taivaalle.

      • Tähtikanava

        Teksti oli arameaksi, paikalla olleet suomalaiset näkivät sen omalla kielellään.


    • Hei,

      onko mahdollisesti palstalaiset nähneet valoilmestystä alkuviikosta? Kertokaa!

      • eräänlaistavaloa

        Oli helmiäispilviä ja tänään ensimmäinen västäräkki.


      • eräänlaistavaloa kirjoitti:

        Oli helmiäispilviä ja tänään ensimmäinen västäräkki.

        Minusta se Västäräkki oli viimeinen, joka ei ole vielä
        lähtenytkään muutto matkalle etelään...
        -


    • suuresta.ahdistuksesta

      Ihmisen Pojan tunnusmerkki on jotain paljon paljon suurempaa:
      Matteus 24:29,30
      "Mutta kohta noiden päivien ahdingon jälkeen aurinko pimenee eikä kuu anna valoaan. Tähdet putoavat taivaalta ja taivaiden voimat järkkyvät. 30 Silloin taivaalle ilmestyy Ihmisen Pojan merkki. Kaikki maan sukukunnat puhkeavat valituksiin, kun näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suuressa voimassaan ja kirkkaudessaan."

      Se kuuluu jo aikaan, jolloin Kristus taivaallisine enkeliarmeijoineen panee täytäntöön Jumalan tuomiot Saatanan maailman eri aineksille. Sitä edeltää tapahtuma, josta puhuu 2.Tessalonikalaisille 2:
      "3 Älkää antako kenenkään millään tavoin johtaa itseänne harhaan. Ennen tuota päivää näet tapahtuu uskosta luopuminen ja ilmaantuu itse laittomuus ihmishahmossa, kadotuksen ihminen. 4 Hän, Vastustaja, korottaa itsensä kaiken jumalana pidetyn yläpuolelle, asettuu itse istumaan Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. 5 Muistattehan, että puhuin teille tästä jo silloin kun olin luonanne. 6 Te tiedätte, mikä häntä vielä pidättää, niin että hän ilmestyy vasta kun hänen hetkensä koittaa.
      7 Vääryyden salainen vaikutus on jo olemassa. Sen, joka sitä on vielä pidättämässä, on vain ensin poistuttava tieltä; 8 silloin ilmestyy tuo vääryyden ihminen, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemisensa kirkkaudella. 9 Vääryyden ihminen tulee Saatanan vaikutuksesta suurella voimalla, tehden petollisia tunnustekoja ja ihmeitä. 10 Hänen vääryytensä pettää ne, jotka joutuvat kadotukseen, koska he eivät ole rakastaneet totuutta, joka olisi pelastanut heidät. 11 Siksi Jumala lähettää rajun eksytyksen, jotta he uskoisivat valheeseen, 12 ja niin saavat tuomionsa kaikki ne, jotka eivät ole uskoneet totuuteen vaan ovat valinneet vääryyden."
      Tämä laittomuuden ihminen tarkoittaa ihmisryhmää, ja kuten näkyy, kyse on uskonnollisesta ryhmästä tai ryhmien kokonaisuudesta.
      Puheet 17 vuodesta on keksittyä, mutta tämä suureksi ahdistukseksi nimetty ajanjakso kestää jonkin aikaa ja siihen sisältyy eri tapahtumia.

      • Matteuksen evankeliumissa luvussa 24 Herra Jeesus kertoo milloin Hänen tulemuksensa tapahtuu.
        Jeesuksen tulemuksen päivää ja hetkeä emme voi tietää, mutta Jeesuksen sanojen perusteella voimme tietää asioiden tapahtumajärjestyksen siitä milloin Hän tulee ja milloin tapahtuu uskovien ylöstempaus (ylösotto), sillä ajanmerkeistä voimme tietää sen milloin se on lähellä, vaikka emme kykene tietämään tarkkaa hetkeä ja aikaa. Tempaus on merkki, jonka näkevät kaikki, temmatut ja sekulaarit.
        Pitää huomioida se, että Jeesuksen sanojen mukaan ennen Hänen tulemustaan tulee ilmestymään monia eksyttäjiä, jotka sanovat Jeesuksen nimessä olevansa Kristus, jotka eksyttävät monia (Kristus tarkoittaa voideltua - lopunaikana tulee paljon eksyttäviä vääriä voideltuja, jotka korostavat omaa voiteluansa). Ennen Jeesuksen tulemusta maan päällä vaikuttaa monenlaiset eksytykset, joissa hyväksikäytetään Jeesuksen nimeä, mutta teot ja opetukset perustuvat väärään voiteluun, laittomuuden eksytykseen. Pahin tässä asiassa on Korvaus teoria, jonka loukussa mm SRK on.
        Jeesuksen sanojen mukaan ennen Hänen tulemustaan kansa tulee nousemaan kansaa vastaan (alkutekstin mukaan kansa, kansanheimo tai ryhmä ihmisiä kansan sisällä) sekä valtakunta valtakuntaa vastaan (valtiot). Raamatun opetuksen mukaan ennen Jeesuksen tulemusta kansojen sisällä tapahtuu sisällissodan kaltaisia sotia, joissa oman maan kansanryhmät sotivat toinen toisiaan vastaan sekä valtiot toinen toisiaan vastaan. Tätä edustaa islamistien keskinäiset sodat, jotka ovat jo alkaneet.
        Alkutekstissä Matt 24:7 on sana loimos, joka tarkoittaa ruttoa ja kulkutautia, tämä sana puuttuu 33/38 käännöksestä. Jeesuksen sanojen mukaan ennen Hänen tulemustaan monissa paikoissa (maailmassa) esiintyy kulkutauteja. Niitä on rutot, Aids, uudet tippuritaudit yms. tupakalla tuhotut hengityselimet.
        Jeesuksen sanojen mukaan ennen Hänen tulemustaan monissa paikoissa tulee esiintymään nälänhätää.
        Jeesuksen sanojen mukaan ennen Hänen tulemustaan monissa paikoissa tulee esiintymään maanjäristyksiä.
        Kaikki edellä olevat asiat ovat Jeesuksen sanojen mukaan synnytystuskien alkua, joka tarkoittaa sitä että nämä tapahtumat tapahtuvat kuin synnytystuskat, lisääntyen ja voimistuen kaiken aikaa.
        Jeesuksen sanojen mukaan ennen Hänen tulemustaan Hänen opetuslapsensa joutuvat vaivaan (ahdistukseen), sillä koko maailma alkaa vihaamaan heitä Jeesuksen nimen tähden ja osa Hänen opetuslapsistaan tulee kokemaan näissä vaivoissa uskonsa tähden marttyyrikuoleman. Tässä puhutaan lähityöntekijöitä, sekä yleensä julistajia, ei saleissa, vaan etsivien seassa ja viidakoissa.
        Jotkut uskovat opettavat väärin sanoen, että Matt 24:9 puhuu juutalaisiin kohdistuvasta vainosta ja ahdistuksen ajasta.
        Raamatussa sanotaan selkeästi että maailmanlaajuinen viha ja vaino tapahtuu Jeesuksen nimen tähden ja suurin osa juutalaisista ei ole uskossa Herraan Jeesukseen, sillä Raamatun sanan opetuksen mukaan he tulevat koko kansakuntana (jäännös - kolmas osa) pelastumaan aivan päivien lopulla. Lopunaikana ennen Jeesuksen tulemusta tapahtuva vaino kaikkien kansojen taholta Jeesuksen nimen tähden tarkoittaa Herran Jeesuksen opetuslapsiin kohdistuvaa maailmanlaajuista vainoa sen tähden koska he uskovat Jeesukseen ja pitävät Jumalan käskyt (Uuden Liiton järjestyksen mukaan), siksi Raamattu sanoo vainon tapahtuvan Jeesuksen nimen tähden.
        Herra Jeesus antaa jokaiselle marttyyrikuoleman (kaikki uskovat eivät kuole marttyyreina lopunaikana) kokevalla voiman ja rohkeuden kuolla Jeesuksen tähden. Jumala antaa jokaiselle uskovalla voiman ja rohkeuden elää lopunajan vainojen keskellä, sillä Hän pitää kansastaan hyvää huolta. Meidän ei tarvitse pelätä, sillä kun nämä alkavat tapahtumaan, niin meidän tulee rohkaista itsemme (Pyhän Hengen voimassa sekä auttamana), sillä meidän vapautuksemme on lähellä (Luuk 21:28).
        Tässä jotain, mutta jostain 17 vuodesta puheet on juuri niitä harhautuksia.


      • Lestadius

        Mikä ihmeen 17 vuotta??

        Tarkoitatteko 7 vuotta? (3 vuotta 6 kk 3 vuotta 6 kk, joiden välissä ne kaksi lampunjalkaa nousevat ylös kuolleista ja nostetaan taivaan kirkkauteeen.)


    • peljätkää

      Olen varma, että se oli ihmisen pojan merkki

      • Ei ole, Temausta ei ole vielä tapahtunut, eikä Jerusalmissa ole vielä Temppeliä.


    • Nostetaanpas tätä ylös, että ihmiset heräisivät. Se on lopun aikojen tapahtumia, se ennakoi maailman loppua.

      • Maailma ei lopu, vaan Jeesuksen seuraajat asuvat Jumalan tuomaan Uuteen Jerusalmiin, joka on Israel- keskeinen, 2304x 2304 ja pyrämiidin korkeus sama. Muu maailma poltetaan.


    • kuustapuolet

      Miten tuo merkki sopii tähän?
      Luuk. 21:11 ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä.

      • Sopii hyvin, mutta se on ennusmerkki, mitä tuleman pitää, kuten veljes- sodatkin.


    • BossEsJne

      Jussi se ei väsy noissa horinoissaan, liekö päässyt pahemmaksi kun ei oo enää politiikkaan päässyt.

    • Tätä valoilmestystä on nähty maailman eri puolilla, Katolisen kirkon lähteiden mukaan sitä on nähty Etelä- ja Väli-Amerikassa viime vuonna.

    • näkyyyse

      Olivatko näkijät vahvassa humalatilassa vai polttaneet ruohoja?

    • onhanget

      Taikauskoisia olette kaikki!

    • Meidän tietojen mukaan Ihmisen Pojan ennusmerkkiä on nähty Boliviassa jo kolme kertaa.

      • gh87

        Miltä se näyttää?


    • RajatAuki

      Ihmisen Pojan ennusmerkki on nähty äsken Somaliassa!
      Liikkuu kohti Suomea!

    • kajahda.ja.palvele

      Se on turhaa seurailla mittää merkkejä

    • 778kl
    • suudelmansaanvainsulta

      Ei ku se on Pedon merkki

    • Näkyy

      Kävin juuri kävelemässä kylillä.
      Arvatkaas mitä: Näin ihmisen pojan!
      Näin myös ihmisen tytön.
      Näin myös eläimen lapsen. Saattoi olla tyttöpuolinen tai poikapuolinen se eläimen lapsi. En mennyt tiirailemaan varustusta sen lähempää.
      Jumalan poikaa ei kuitenkaan näkynyt.

    • Ihmisen Pojan ennusmerkki on Katolisen kirkon lähteiden mukaan nähty Italian Genovassa vuonna 1614. Sittemmin sitä on jälleen viime vuosina nähty maailman eri puolilla, muun muassa Suomessa.

      Jeesuksen kasvojen lisäksi taivaalle on tullut teksti: Minä tulen pian . Siitä on tiettävästi otettu kuva Ylistarossa.

      • voisurkeutta

        Onko kaikki muumit laaksossa ihan varmasti?!


      • pippelitpiiloon
        voisurkeutta kirjoitti:

        Onko kaikki muumit laaksossa ihan varmasti?!

        Emme tahdo katsoa muumeja. Osa muumeista on alasti, ja sehän ei ole laisinkaan soveliasta.
        Akuankkasynti on ollut olemassa kauan, ja muumisynti on aivan yhtä paha.
        Jumlanrauhaan


    • Kirjakääröt

      Matt.16:4 Biblia (1776) Tämä häijy ja huorintekijä sukukunta etsii merkkiä, ja ei hänelle pidä merkkiä annettaman, vaan Jonan prophetan merkki. Ja hän jätti heidät, ja meni pois. Matt.12:39. Luuk.11:29

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      102
      3205
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      82
      3116
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      322
      1959
    4. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      90
      1459
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      6
      1246
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      186
      1165
    7. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      888
    8. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      125
      817
    9. 46
      793
    10. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      46
      757
    Aihe